Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 2:30 pm | |
| *Máté észreveszi, majd elmosolyodik. -Na mi kéne ha vó'na? Unatkozunk unatkozunk? *Indul el oda, azzal a szokásos, Czilley féle laza léptekkel. Útközben elővesz egy selyem féleséget, és beköti lófarokba a haját. -Titeket még nem ismerlek ha jól gondolom. Czilley Máté vagyok. *Leül, majd ásít egyet. -Istenem de piszok ritkán jövök én az udvarra. Hideg van ahhoz. Bár Erdélyből megszokhattam volna. Hiányoznak a farkas üvöltések. *Kuncog egy kicsit, majd előredől, és megtámasztja az állát. |
| | | Maximilian Smith Diák
Hozzászólások száma : 688 Kaszt : Üzenőláda :
Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 2:36 pm | |
| *Silver leül a fa tövébe, miközben Dávid elmosolyodik és Edwardra pillant.* -Áhh, az nem érdekes. *Mármint a felelősség. Közben Máté is csatlakozik hozzájuk. Felvonja a szemöldökét, majd a bemutatkozásra bólint egyet.* -Névai Dávid. *Ma nem túlzottan bőbeszédű a gyerek. Máté közben azért elég sokat dumál, ő csak hallgatja. Egy teljes mondatot sem tud kibökni. Bár ő sem túl sokat jár ki az udvarra.. Inkább benn járkál, mint hogy kinn fagyjon meg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 2:42 pm | |
| *Edward csak megforgatja a szemét Máté válaszára. Daimonja meg csak leheveredik a fiú mellé. Majd oda fordul Silverhez.* ~Bocsi a múltkoriét tudod Edward eléggé szeszélyes~*mondja Silvernek majd csak ásít egyet amivel elővillantja a gyilkos fogsorát. Edward csak villámló szemekkel néz a fiúra, jobban mondva Mátéra.* -ha akarod adhatok leckét a túlélésről! Eddig még senki nem élte túl de lehet te kivétel leszel!*mondja neki miközben vet rá egy gyilkos pillantást aztán csak körbe néz az udvaron.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 2:47 pm | |
| *Máté kacagni kezd, és vagy jó fél percig nem hagyja abba. -Fiam! Adjak leckét a túlélésről? Bandavezér voltam évekig az utcákon, és nem kíméltem sem embert, sem Istent. *Majd teljesen nyugodtan nekidől egy fának. ~pfff...ki ez? Tovább folytatja, kedves Mátéból áttérek az igazi Mátéba. *Máté egész végig csak színészkedik, és csak úgy kitalált egy stílust, amit felvett.Sosem ez volt az igazi stílusa. Az régen rossz lenne ha megtudnák. Máté csak elégedetten mosolyog, és a körmeit nézegeti. |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 2:52 pm | |
| *Silver rápillant Edward daimonjára és felemeli a fejét.* -Nem gond.. *Ahogyan Dávid, úgy Silver sem túl bőbeszédű. Bár elég megbocsájtó típus. Közben még valamit hozzátesz a másik felé fordulva.* -Ha így folytatják tuti nem jó vége lesz. *Eközben Dávid hallgatja Mátét és Edwardot. Ez van, mikor két "veszélyes" ember egymás elé kerül. Bár egyiküket sem ismeri túlzottan. Nincs beleszólása, csak fülel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:03 pm | |
| *Edwardot nem lenne célszerű felhúzni meg különben is usernek sincs kedve Kalanmeseterrel oda vánszorogni.A fiú csak ellökimagát a padtól és felál majd Mátéra mered.* -Csak egy szavamba kerül és holnapra ott fogsz valahol holtan feküdni vér nélkül, bár magam is eltudlak intézni szóval csak óvatosan a szvakkal.*mondja a fiúnak kicsit halkan majd egy gúnyos , torz félmosoly suhan átt az arcán.* ~Ajj jaj Edward hagyd abba még a végén jön valami prefi vagy a nővéred azt meg gondolom nem akarod~*mondja neki a párduc kicsit erélyesen.*~Ugyan miért ne akarnám legalább őt is elteszem lábalól.~*mondja a fiúnak a párducnak aztán csak tovább nézegeti Mátét nos igen a fiút nem lehet egy könnyen elintézni, ami pedig a vérnélküliséget illeti arra gondolt , hogy majd vámpír-apuci betoppan Londonból.Nos ez persze valószínütlen azért Edward tart egy "csöppet" az apjától. a fiú szinte nem is veszi észre Dávidot majd mikor mégis észreveszi akkor csak gúnyosan felkacag.* -Hmm ..Nehéz az élet mi?*kérdezi a fiútól amjd rápillant újra Mátéra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:08 pm | |
| *Máté kuncogva rápillant. -Fiam...csak egy ököllendítésbe telik, és te holtan fekszel ezen a kövön, és a te PASID sirathat a sírod mellett. Hidd el megteszem. *Reccsenti meg az ökleit, majd fütyörészve hátradől. -Épp most edzettem..bennem van most az ölhetnék. *Kuncog tovább, majd ásít. -Engem nem érdekelne hogy kirúgnak innen. De én a dupláját kérem vissza a dolgoknak. Az meg valószínűleg a fél állkapcsod lenne. *Sóhajt, majd fütyörészik. -Engem nem fenyíthetsz be kiscsillag. |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:17 pm | |
| *Egyszer Edwardra, máskor pedig Mátéra pillant. Tőle ne várják el azt, hogy bármibe is beleszóljon... Amíg tőle nem akarnak semmit, nincs és nem lesz gond. Nem csoda hogy Naxis... Csak néha egy kis szájmegrándulással jelzi, hogy figyel. Közben a srác kérdésére felvonja a szemöldökét. Nem túlzottan érti, de megrázza a fejét.* -Hát, csak egy csöppnyit. *Kacsint egyet és nekidől egy közeli fának. Összefonja karjait és tovább figyeli a két riválist.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:23 pm | |
| *Edwardban dúl a harag de ez még csak egy kis csepp abból amit majd a fiú fog kapni ha nem hagyja abba.* -Nos kedves Dávid is megmondta, hogy nehéz az élet látod? Nem kívánkozol inkább a túlvilágra az kevésbbé fájdalmassab! Nem fog fájni megigérem!*mondja fenyegetően a fiú lerí róla, hogy ölni akar már érzi is a szájában a vért.Hm azok a régi emlékek újra feltőrnek belőle zafír kék szeme úgy ég akár a kék tűz néha néha megvillan. A párduc is kezd kicsit ideges lenni neki is néha fel fel izzik a pillantása, vagy a farkát csapkodja ide-oda de semmi több.* -nem fogok leálni párbajozni veled nincs kedvem, hogy az a ribanc nővérem ide jöjjön a kis diákképviselős jelvényével együtt!*mondja undorodva majd csak felsóhajt. Hmm ez sem megszokott tőle, hogy így reagál.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:30 pm | |
| *Máté felnevet. -Milyen kár...Szívesen kicsaptam volna magam, ha láthattam volna a véredet. Hazavittem volna egy fotót emlékbe...idióta. *Kuncog tovább, majd sóhajt. -Istenem mit vétettem? Miért versz ennyire ilyen sok félkegyelművel? *Néz fel az égre. -Elegem van az ilyenekből...én egy Emberrel akarok találkozni! Nem egy puhatestűvel. *Máté Dávidra néz, majd a szeme felcsillan. -Végre egy értelmes lény. Üdv! Milyen napod volt? |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:42 pm | |
| *Felcsillannak szemei, majd kicsit elgondolkodik. Ilyen beszélgetést sem hallott még... egyszer sem. Kissé meg is lepte ez, de nem lényeg. Ő nem igazán áll egyik oldalon se, bár Edwardot jobban ismeri. Silver feláll és Dávid mellé sétál. A párducon észreveszi az idegességet. Dávid Mátéra pillant, mikor kijelenti hogy értelmes lény.* -Hát, lény az nem... és értelmes sem mindig. *Úgy tűnik, Edward energiáit átvette...* -Egész jó... bár unalmasnak is mondható. *Vállat von és egy pillanatra Silver felé pillant.* Ha megbocsátjátok... Van még egy kis elintéznivalóm. *Azzal elköszön mind a kettőjüktől és elmegy vissza a kúriába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:47 pm | |
| *Edward nem szól semmit a fiú beszólásaira ugyan ő ahhoz túl jó, hogy egy ilyennel veszekedjen.Mikor Dávid bejelnti, hogy távozik akkor biccent neki majd csak felsóhajt.* -Hát nekem is távoznom kéne még mielött megindul a kezem a pálca felé!*mondja a fiú gonoszan aztán csak feláll majd eilndul Giacomo pedig idegesen forgatja afejét ide oda.* ~Muszály mond csak muszály mindig megcsinálni?*kérdezi a daimon miközben lépdelnek a kúria falai közé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 30, 2009 3:49 pm | |
| -Pá picim! Örülök hogy megismerhettelek! *Vigyorog Máté, majd ő is felkel, és távozik. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 01, 2010 2:33 pm | |
| *Lily sietve indul az udvarra, hiszen tudomást szerzett, hogy egy új szaktársa érkezik a mai napon. A lány csak remélni tudja, hogy nem késett el és időben érkezik, az új tanonc fogadására. Nagyon izgatott, hiszen még nem csinált ilyet azelőtt.* ~Mit is kell mondani? Lily Lumos vagyok, örvendek. Üdv itt a Nezabarban... Igen, ez jó lesz... Csak ne izgulnék ennyire.~ *Megérkezik az udvarra és keresi, kutatja, de nem leli az új diákpalántát. Egyszer csak azonban, közeledik felé valaki, akit eddig még nem igen látott.* ~Talán ő lesz az.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 01, 2010 3:22 pm | |
| *Clarissa megérkezik az új iskolájába. Körülnéz és próbál valakit keresni akit segit neki eligazodni.* ~Ott van egy lány, remélem ő tud segiteni nekem.~ *Oda megy hozzá és ráköszön* -Szia! Tudnál nekem segiteni az eligazodásban? Mert még új vagyok itt.*Kiváncsian várja a lány válaszát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 01, 2010 3:32 pm | |
| -Szia! Lily Lumos vagyok. Üdv a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Máris segítek neked. *mosolyog a lányra.* -Hogy hívnak? Te vagy Clarissa? Látom sok csomagod van. *Lily int a pálcájával, és a lány csomagjai útnak indulnak, fel, a várószobák felé.* -Gyere, kövess. Mutatom az utat a szobád felé. *S ezzel elindul, majd a lány is követi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 01, 2010 3:47 pm | |
| -Igen, én vagy Clarissa Benfi.*vissza mosolyog a lányra* -Köszi, a segitséget már leszakadt a kezem a sok csomagtól. -Mehetünk.*Elindult,követve Lilyt* |
| | | Christofer Reinhold Diák
Főkarakter : christoferreinhold@freemail.hu Hozzászólások száma : 352 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szivesen jönne játszani, az írjon privát üzenetet vagy pedig vegyen fel MSNre és ott keressen.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:24 pm | |
| *Chrsitofer érkezik meg az udvarra.Rég járt erre, így gondolta kisétálja picit magából az ünnepek miatt felgyülemlett feszültséget. Az ünnepeket otthon töltötte, így fogalma sincs hogy itt, a Nezabarban vajon milyen dolgokat csináltak a diákok. Egy fehér inget visel kabátja alatt, lentebb pedig farmert* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:29 pm | |
| *Egy nyakig bebugyolált lány érkezik az udvarra. Fehér szövetkabátot, fekete farmert, fehér csizmát visel, nyakában egy kockás sál, fején egy fehér kötött sapka, mely alól szemtelenül kikandikálnak fekete tincsei. Mikor meglátja a srácot, odabattyog hozzá. * -Szia, Nagy Klaudia vagyok. *Mosolyog. * | |
Főkarakter : christoferreinhold@freemail.hu Hozzászólások száma : 352 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szivesen jönne játszani, az írjon privát üzenetet vagy pedig vegyen fel MSNre és ott keressen.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:32 pm | |
| *Halk léptek zajára lesz figyelmes, majd mikor megfordul egy lányt pillant meg, felé igyekezni. Halványan elmosolyodik, majd úgy köszön Klaudiának* -Üdvözlöm kisasszony! Christofer Reinhold vagyok, az Allidon szakról* Ő is halványan elmosolyodik, majd ha a lány engedi, szokásához híven kezet csókol. Tudom, régi módi már, de Chris ilyen* -MI szél hozta a hölgyet, ebben a rossz időben épp az udvarra?*Érdeklődik, és próbál nem tolakodó lenni* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:34 pm | |
| *A kézcsókra halványan elmosolyodik. Lám, vannak még azért udvarias emberek, nem csak szemetek. * -Szintén Allidon. *Mondja. * -Hát, már hetek óta nem találkoztam senkivel. Társaság után kutattam, meg hát a friss levegő sem árt. *Tájékoztatja a fiút mosolyogva. * | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:44 pm | |
| -Értem, kisasszony. Ezzel én ugyanígy vagyok. És mondja, mióta tiszteli meg jelenlétével az Allidon szakot?* Ismét halványan elmosolyodik, majd megigazítja kabátján az egyik gombot, és csak aztán pillant ismét a lányra.* -Honnan érkezett kegyed a Nezabarba? Vagy talán Ön is bolgár, mint jómagam?*Teszi fel utolsó kérdését, aztán vár Klaudia válaszára* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:51 pm | |
| -Most vagyok harmadéves. *Tájékoztatja a fiút angyali mosollyal. * -Nem, én szerb vagyok. És lehet ám engem tegezni is. *Mondja kacagva, majd előhalász a zsebéből egy csokit és eszegetni kezdi. * -Kérsz? *Nyújtja a fiú felé az édességet. * | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 2:59 pm | |
| -Értem*Bólint a lány felé, hogy megértette. Arcán ismét egy mosoly fut végig, tekintetét a lányra szegezi* -Szerb...Hm...Érdekes emberek, nyílván maga is tele van titokzatos és érdekes tulajdonságokkal*Ezt aféle bóknak szánta, bár az utóbbi diőben nem bókolt szinte senkinek sem. Nem tartott rá senkit érdemesnek. * -Rendben. Akkor ezentúl tegezem a kisasszonyt. Öhm...tegezlek...téged* Javítja ki magát. Az édességet elfogadja úriemberhez méltóan. Tudja, hogy ha már adnak valamit, azt illik elfogadni...* -Köszönöm* ...És persze megköszönni is* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 3:03 pm | |
| -Igen.. Hogy érted hogy érdekes emberek? *Ezt nem érti és tára nyílt szemekkel pillog a fiúra. * -Mindjárt jobb. *Mosolyodik el, mikor Christopher végre tegezi. * -Szívesen. *Bólint, majd majszolgatja a csokit. Hirtelen egy szél megcsapja a lányt és ő fázósan húzza össze magán a kabátot. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |