Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Irina Yuliana Diák
Főkarakter : roxy82@windowslive.com Hozzászólások száma : 148 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel nagyon szívesen játszok . És nyugodtan felvehet msn-re aki szeretne.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:05 pm | |
| * A két lány elkezdett szaladni le a lépcsőn ki az udvarra.*- És hová sietünk ennyire ha megkérdezhetem? *Kérdezte kissé viccesen új társától.* | |
| | | Belnis Undomiel Diák
Főkarakter : belnis.undomiel@hotmail.com Hozzászólások száma : 294 Kaszt : Üzenőláda : Játszunk?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:11 pm | |
| -Hát ide! *Azzal megállt és körbe nézett.* -Üljünk le. Már felmelegedett a föld. *Azzal szép kecsesen lehuppant a földre.* -És most mit csináljunk? *Kérdezte mosolyogva barátnőjétől.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:15 pm | |
| *A friss tavaszi levegőn Clar boldogan sétálgat egy szál pólóban, nagyon szereti ezt az évszakot és most annyira hideg sincsen, így bátran ki mert jönni igy. Az egyik fa tövében ült mikor meglátott két idegent akiket még nem ismert. Bátorkodott közelebb lépni hozzájuk, hisz most úgyis unatkozik talán egy kis társaság mindig jól jön. Remélve, hogy a két lányt sem zavarja meg közelebb lépett hozzájuk, majd ő is helyet foglalt a földön és boldogan köszönt, majd mutatkozott be a két lánykának.* -Szijasztok! Az én nevem Clarissa Benfi, a Belsis szakról, hát ti? *Mosolygott a lányokra, majd kezet is nyújtott mindkettőjüknek.* |
| | | Irina Yuliana Diák
Főkarakter : roxy82@windowslive.com Hozzászólások száma : 148 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel nagyon szívesen játszok . És nyugodtan felvehet msn-re aki szeretne.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:21 pm | |
| *Leértek az udvarra majd Irinát lehúzta a földre új barátnője. Szépen sütött a nap és nagyon jó volt ott a fűben üldögélni.* -Hát nem is tudom beszélgethetünk is. Ismerkedjünk kicsit. *Mondta mosolyogva.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:24 pm | |
| -Szia én Irina Yuliana vagyok Allidon szakos. Nagyon örülök neked.*Mondta mosolyogva majd kezet fogott Clarissa-val.* | |
Főkarakter : belnis.undomiel@hotmail.com Hozzászólások száma : 294 Kaszt : Üzenőláda : Játszunk?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:29 pm | |
| -Hát akkor beszélgessünk. *Javasolta Belnis. *Ekkor egy lányt vett észre aki közeledett feléjük. Belnis már látta őt párszor. De még soha nem beszélt vele. Ekkor lépett oda hozzájuk, majd bemutatkozott.* -Szia Clarissa. Engem Belnis Undomielnek hívnak és én is a Belsirion szakra járok.*Mosolyogta el magát a lány, miközben kezet rázott vele.* -Nincs kedved leülni ide mellénk és beszélgetni?*Kérdezte Clarissától.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:36 pm | |
| *Mikor megvolt a bemutatkozás, köszönés Belnis javaslatára lehuppant közéjük.* -Örülök nektek csajok, szuper hogy egy ujabb szaktársat ismertem meg, remélem többször is összefutunk még. Naa meg persze veled is, Irina. *A két lány nagyon aranyosan fogadta Clart, és barátságosnak tűnnek. Igy Clar sem fél köztük maradni és elbeszélgetni velük az időt.* -Látom ti barátnők vagytok ugye, régóta ismeritek egymást? *Tette fel buta kérdését, hiszen látszik rajtuk, hogy nagyon jól megvannak egymás társaságában.* |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:38 pm | |
| *Lám lám, ha már csajos buli, avagy összejövetel van, Esti sem maradhat ki. Épp sétálni indult eme gyönyörű időben, mikor meglátott három lánykát az udvaron*-Sziasztok. Estera Linnet. *Mutatkozik be, hátha még valaki nem ismeri.*-Remélem nem zavarok. *Megereszt mellé egy vidám mosolyt.*-Hogyy vagytok? *Érdeklődik.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:40 pm | |
| -Hát...valójában a várószobában ismertük meg egymást még ma. De remélem sokáig barátok is maradunk. *Válaszolta kissé sután, miközben Irinára pillantott félve. Mert nem tudta még mit gondol róla a lány.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 1:55 pm | |
| *Irina megörült hogy Belnis máris barátnőjének tartja.~ Ez nagyszerű.Belnis olyan rendes. - Köszönöm Belnis én is nagyon remélem. Örülök hogy a szobatársad lehetek.*Mondta mosolyogva Belnis felé fordulva.* Irina egyszer csak meglátott valakit a távolban. Mikor a lány odaért köszönt mindenkinek.* - Szia én Irina Yuliana vagyok.*Mutatkozott be a lánynak.*Nem zavarsz és köszönöm én részemről jól vagyok. És te?* Kérdezte egy mosollyal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:03 pm | |
| *Örömmel látta, hogy a két csajos még csak most ismerkedett meg, de máris milyen jóba vannak. Ritka az igazi és jó barát. Nemsokkal később Estit is meglátta, majd közelebb is jött hozzájuk. Mivel szaktársak és találkoztak is már jó-párszor, talán már barátnak is tekinti Clar Estit.* -Szija! Nem dehogy zavarsz. Több csajszi több pletyka. *Viccelődik, hogy kicsit dobjon a hangulaton, de nem nagyon szükségen, hisz egyénként is jól elvannak egymással.* -Köszi én remekül vagyok és nagyon örülök, hogy ilyen szép tavaszi idő van. Hát veled miújság? *Kérdezi a lánytól ő is, ilyen reflex szerűen bár már előtte elhangzott a kérdés, de ő is szívesen érdeklődik.* |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:08 pm | |
| Én is megvagyok köszi. Remek ez az idő Olyan jó hogy végre jön a tavasz, aztán a nyár. *Feleli, és az eget kémleli közben.*-Több pletyka. Ejnyee Clar, hát milyen viselkedés ez. *Dorgálja meg viccesen Clart, majd elneveti magát.*-Nem hiszem hogy olyan sok pletykát tudnánk. Én például semmit. *Nevet tovább.* | |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:12 pm | |
| *Jess már nagyon régen tette ki a lábát a szobájából vagy csak a Belsironosok helyiségéből. Szeretett Mex-el lenni vagy csak a szaktársaival. De itt volt a tavasz és szeretett volna egy kicsit több emberrel lenni. Több levegőt beszívni, és legalább érje is kicsit a nap. Most farkasával oldalán sétált az udvar felé. Egy farmer nadrág és hozzá világos piros póló volt rajta egy elhanyagolhatatlan piros tornacipővel. Tűzvörös tincseit összefogta egy hajgumival és engedte, hogy elöl arcába lógjanak. Amint kiért az udvarra hatalmas megdöbbenésére egy teljesen átváltozott Estera-t látott magával szemben. Nem különösebben zavartatta magát a kis vörös és befészkelte magát a kis társaságba.* -Sziasztok!- *köszönt oda neki udvariasan és kissé kellemetlenül érezte magát a 160 cm-ével a nálánál nagyobb emberek közözz de már megszokta.* -Aki nem ismer Jessica vagyok...Jessica Dream!- *mutatkozott be és végigmért pár embert, s azonosította az arcokat.* -Estera!- *jutott végig zöld tekintete az embereken és elragadtatva magát megölelte a rég nem látott lányt.* -Hát veled mi történt? Teljesen megváltoztál!- *mondta üdén majd hátrált kicsit leakadva a fekete hajú leányzóról.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:19 pm | |
| -Egyet értek Estera. Nagyon szép idő van és egyre csak jobb lesz.*Mondta viccesen.*-Hát sajnos én sem tudok több pletykát mint Estera.Nem rég óta vagyok itt.*Mondta a lányoknak mosolyogva.*~ Milyen jó hogy ennyien összejöttünk és beszélgetni tudunk.~ - És miről beszélgessünk lányok? * Töri meg a csendet Irina.Eközben még valaki csatlakozik a társasághoz.*-Szia én Irina vagyok. Irina Yuliana. Nem rég jöttem a suliba.*Mondta barátságosan.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:20 pm | |
| -Szia Estera! *Köszöntötte a lányt.* Én Belnis vagyok. Belnis Undomiel. Nagyon örülök, hogy megismerhetlek* És mint mindig, most is mosolygott. De abban a pillanatban érkezett egy másik lány is, az oldalán egy farkassal. Bemutatkozott, majd átölelte Esterát.* -Szia Jessica. Én Belnis vagyok. Nagyon aranyos a farkasod. Mond csak, hogy hívják? Meg lehet simogatni? Tudod ahonnét én jöttem ott rengeteg farkas él és én nagyon szeretem őket. *És már alig várja, hogy a lány igent mondjon neki. De persze elfogadja a nemet is, és akkor majd csak az állat szépségében fog gyönyörködni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:26 pm | |
| *Olyan sokan összegyűltek, már régóta volt ilyen nagy társaságban Clar. Mindig csak egy-két emberrel beszélgetett. Közben megjött Jessica is. Őt sem látta soha Clar, pedig ugytűnik szaktársak lehetnek, mindenesetre ő is bemutatkozott a lánykának.* -Szijaa! Én Clar Benfi vagyok. Tényleg szép jószágod van. *Mutatkozott be, majd pillantott a lány mellett lévő farkasra..* -Háát én sem tudok semmi jót mondani, na és te Jess, tudsz valami érdekes témát? *Mosolyog a lányra, remélve neki több ötlet jut eszébe.* |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:35 pm | |
| *Szép számú kis társaság gyűlt ott össze. Mindenki bemutatkozott mindenkinek, szóval mostmár minden happy. Ekkor figyel fel, egy újabb lányra*~Jess~ *Fut végig rajta a felismerés, és ő is viszonozza a vidám ölelést mikor odaér hozzájuk a lány.*Istenem de rég láttalak. Úúúgy örülök neked. *Nagyon vidám lett.*-Hááát, talán egy kicsit. De csak a hajam színe lett más. *Feleli ártatlan kis mosollyal.*-Hoogy vagy? *Kérdi Jesstől, kicsit megfeletkezve talán a többierkől.* | |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:47 pm | |
| *Úgy látja a társaságban mindenki örül jöttének és erre csak ő is egy mosollyal tud válaszolni. Nem bánta meg, hogy kitette a lábát és engedett a friss levegő kísértésének. Csupa kedves és vidám emberrel hozta össze a sors. Úgy gondolta most jó lesz ha mindenkit megismer így először Irina felé fordult.* -És, hogy tetszik az iskola? Melyik szakra kerültél?- *tett fel neki két kérdését is amin akár tovább is lehet vinni a szálakat. Aztán mikor Mex-t kezdik el dicsérni az állat rögtön kihúzza magát és látszik rajta az elégültség. Felpillant gazdájára és a kis vörös csak egy pillantást vet farkasára, de ez sokkal több annál. Egy kósza beszélgetés zajlik le a lelkek között.* -Persze. Szerintem Mex is nagyon örülne neki. Én is...azért egy farkas a daimónom.- *mosolyodott el Jess, majd újabb kérdés találta meg a torkát.* -Merről jöttél?- *szegezte zöld íriszeit Belnis-re. Clar dicséretére Mex csak még jobban kihúzza magát szinte már Jess attól fél, hogy elfújja az állatot a szél.* -Téma? Hm...- *gondolkodott el de aztán Estera-n volt a sot.* -De nagyon jól áll! Csak olyan fura a vörös után. Bár én sosem nyúlnék ezekhez hozzá.- *mondta majd ujjai közé fogott egy vörös tincset.* -Jajj köszönöm nagyon jól. Nemrég voltam otthon, bár tesóm most beteg és otthon kellett maradnia, de szerencsére nem súlyos a dolog. Meg amúgy örülök, hogy itt a tavasz. Hiszen ez a kedvenc évszakom.- | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 2:55 pm | |
| -Nagyon tecik és most hogy ennyien összejöttünk még jobban!*Mondta nevetve.*-Én Alidon szakos vagyok* Mondta elégedetten, majd megnézi az időt és így szól.* -Hogy elszalad az idő ha jól érezzük magunkat.*Mondta nevetve.*-Sajnos nekem most mennem kell. Örülök hogy megismerhettelek titeket. Remélem még találkozunk.*Mondta majd felállt és elköszönt a lányoktól.*- További jó cseverészést. Sziasztok. *Kicsit szomorúan távozott hisz nagyon szívesen maradt volna még, de beszélnie kellett a szüleivel így sajnos nem volt más választása.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 3:07 pm | |
| -Az Ambalotsë Málos-ból való vagyok. Tünde név. De Nyíló virágok erdejének is szokták mondani. *Mosolyodott a lány* ~Daimón. Hmmm.~ * Erről már sokat beszéltek a szülei. Akkor még nem törődött ezzel. De most nagyon érdekelte ez.* ~ Majd utána nézzek~ *Döntötte el magában. Azzal lehajolt és elkezdte simogatni a gyönyörű teremtményt. - Nagyon szép vagy. Ugye tudod? *Incselkedett az állattal* Gyönyörű a bundát. Nagyon szeretem a fajtádat. Rengeteget töltöttem a környezetükben. Remélem majd megengeded, hogy néha meglátogassalak, ha a Jessicának persze nincs kifogása. *És rápillantott Jessre hatalmas színváltós szemeivel, amely most csokoládé barna színben pompázott. A szemei szinte könyörögtek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 3:11 pm | |
| *Nagyon örült, hogy mindenki megismerkedett egymással, ha nem is nagyon legalább már ha legközelebb találkoznak bátran közön rá mindegyikőjükre.* -Háát örülök én is tényleg lányok hogy igy összejöttünk, de nekem is mennem kell még készülni kicsit az órára, remélem ott találkoztunk. *Mosolyogva állt fel a földről, majd kicsit leporolta magát és ő is közelebb lépett Jess daimonjához, remélve nem haragszik meg ha még ő is megsimogatja az állatot, mielőtt elmenne. Azzal elindul a kúria felé, majd visszaintett még a lányoknak.* Szijasztok! Órán majd összefutunk.! *Majd a szobája felé vette az irányt és elkezdett készülődni órára.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 3:43 pm | |
| -Te jó ég! Tényleg. Még nekem is össze kell készülnöm órára. Remélem órán majd még látlak titeket! *Azzal odafordult a farkashoz* Neked is szia, Te szépség. Vigyázz nagyon a gazdidra! Remélem látlak még titeket. *Azzal indult is a szobájába összepakolni a cuccait órára, nehogy elkéssen. -Sziasztok. *Kiáltotta új barátainak.* | |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 29, 2010 3:58 pm | |
| //Jessel majd folytat. Most fogyi bogyi. Fagyunk // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 01, 2010 7:34 pm | |
| *A Naxeldir új üdvöskéje érkezik meg a Nezabarba. Délutáni öltözetét teljesen lecserélte, így a balerinacipőt fekete kígyóbőr bokacsizma, a miniszoknyát farmernadrág, a virágmintás topot pedig egy egyszerű fekete póló vette át. Nem vélához méltó, de rajta még ez is jól áll... A sötétben talán úgysem látszik. Kellett neki kis idő, mire elhatározta, hogy az iskolában fog tanulni, de végül döntött. És most itt áll teljes pompájában, remélve, hogy nem egy újabb állattal hozza össze a balsors. (Chleopatra Phentesilea értelmező kéziszótára, első oldal, első sor: dőlt betűs állat = férfi.) Kezében kisebbfajta bőröndöt tart, amiben elfér minden cucca. Hiába nincs sok neki, még így egy alapos bevásárlókörút után sem. Campary a macska szófogadóan lépked gazdája mellett, mígnem az meg nem áll a bejárati ajtó előtt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 01, 2010 7:43 pm | |
| *Susan Watson sétál le az udvarra a kezében még mindig a levelet szorongatja. Kicsit kiakasztotta a dolog. Mindenesetre, most jól kell mutatkoznia. Új diák érkezett akit neki kell felkisérnie. "Reggeli" ruháját leváltotta egy úgymond melegebbre. Egy fekete bőrdzseki van rajta valamint egy ugyanilyen színű nadrág, mikor odaér az udvarra csak felsóhajt. Nos igen meg kell jegyezni a lány felmenői között nem egy véla van. Bár rá nem lehet azt mondani, hogy negyed-véla...mindenesetre odamegy a lányhoz.*-Üdvözletem Susan WAtson vagyok te pedig Chleopatra ugye?* kérdezi meg a lány egy kedves mosollyal az arcán, majd csak vár a lány reakciójára.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |