Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Lelkek Kapuja - Page 3 I_vote_lcapLelkek Kapuja - Page 3 I_voting_barLelkek Kapuja - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Lelkek Kapuja - Page 3 I_vote_lcapLelkek Kapuja - Page 3 I_voting_barLelkek Kapuja - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Lelkek Kapuja

Go down 
+43
Shannon Phoenix
Kasey Jake Ellswood
Lilia Radoslava
Cat R. Morgan
Tuija Tykkylainen
Nye Drystan
Tyler Wayne
Wade Jackson
Yekaterina N. Fyodorov
Cirdan Arahael
Christianna Faraday
Damon Williams
Valeriel Ravenwood
Berker Mikolaj
Cecile Mignonette
Jacob Michael Beawer
Lorraine Betranche
Eira Eilertsen
Speranza di Bagliore
James Ravenwood
Nikorina Grozda
Alfons Gerard
Játékmester
Darehl Hensly
Ayla Madyzyn
Liziuzayani Nkhotakota
Daran Fila Chirs
Toportyán Zakariás
Xerxésia Clearwater
Maria Thekla
Rory L. Milborrow-Quenell
Hamon Joulice-Melange
Shiwo Altolos
Nathaly Holloway
Aeryn Baker
Penelope Waylan
Rosetta Waylan
Atanas Iordan
Celest Peresly
Athreana Andraste
Safira Desierto
Jack Darkfield
Cirelin de Sovalon
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Illuzionista
Üzenőláda : Lelkek Kapuja - Page 3 Tek506f0370868af7782228

Lelkek Kapuja - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 8:56 am

First topic message reminder :

Különös terem ez. Megnyugtató, de mégis rettegést is hozhat. Amint belépsz egy kisebb terem, ahol állsz. Nem nagy ez, csupán néhány négyzetméter, afféle, mint egy oltár szent nyughelye. Körben a falak mellett kőpadokat találsz, melyekre leülhetsz elmélkedni életedről, utadról ebben a valóságban. Megnyugtató a hely, ha lelkedben nincs vihar, de ha gondjaid akadnak talán épp itt fognak felkorbácsolódni, de lehet, hogy megtalálod a választ a benned dúló kérdésekre.
A bejárattal épp szemközt kőkaput látsz, afféle oltár, melynek faragása rémisztő, de mégis mestermunka. Emberek alakjai törnek fel a föld felől, nyúlnak a kapu felé, lelkek, kik távozni készülnek, vagy épp maradni szeretnének. A kapu kerek, benne zöld, s néha lilás fények kavarognak. Óvatosan lépkedj közel, ki tudja, hogy nem jön-e át valami, vagy nem ránt-e át valami téged a másik oldalra. És, hogy mi a másik oldal? Az még titok, talán a túlvilág, talán egy másik világ, talán a holtak otthona, tán élők lakják. Annyi biztos, hogy keveseknek adatott meg, hogy átkeljenek itt, ami válaszokat ad sok kérdésre. A kavargó fények sokakat löktek már vissza a padlóra, akik megérinteni próbálták az örvényt.
Igyekezz hát csendben lenni, hallgasd a suttogást, mely bejárja a termet, ki tudja, tán meghallod rég elhunyt szeretteid hangját is, kik tanáccsal szolgálnak, vagy csak azt mondják jól vannak, ne aggódj értük. De az is lehet, hogy olyat hallasz, amit nem kellene, sikolyokat, haragos kiáltást, amitől megfagy ereidben a vér.

//A kapun csak mese keretén belül lehet átlépni, mesélő felügyeletével.//

írta Cirelin de Sovalon

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 14, 2011 10:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:37 pm

- Más, más... mihez képest más? Biztos vagyok benne, hogy látott épp eleget az életében, biztosan tudná, mit lehet vele kezdeni... És miért pont veled foglalkozna, azért, mert a diákja vagy, és azért, mert én fogom megkérni! Évek óta itt vagyok, védem az iskolát, vezetőségi tagként gürcölök, járőrözök, dolgozok mióta az eszemet tudom, és benne vagyok a Mágustanácsban. *Hadarja, pergő nyelvvel, automatikusan az érdemeit, és kihúzza magát, villámló, elszánt szemekkel.* - Nem fog elküldeni, higgy nekem. Biztosan tudni fogja, hogyan segítsen... *Rázza a fejét, miközben igyekszik kizárni a gondolataiba beszűrődő aprócska hangot, ami kicsit mintha Faith hangja lenne, pedig ilyet soha nem is mondott neki a fiú.* ~ És egyébként sem mondaná. ~ *Jelenti ki magának, majd a szörnyes részre kicsit visszahúzódik.* - Melyik a szörny? A démon vagy a farkas? *Szokatlanul csendül a hangja, hiszen valljuk be... bármelyikre is gondol a fiú, elég szép lenne épp Ariana szemébe mondani, hogy a démonok vagy a vérfarkasok szörnyetegek. Persze, Zakariás esete más, mint a vérség, de...* - Tessék? *Csúszik ki a száján, és a gondolatot sem tudja befejezni.* - Ezt meg... ez meg hogyan jutott eszedbe?! A fenébe is... rossz kedvem volt, kétségbe voltam esve, Peter behívott, ennyi történt, te meg annyira ki vagy ettől akadva már azóta, mintha minimum beléptem volna a falkába! Hát nem tettem, nem is fogom, mert nekem itt vagy te, meg Chris, meg a családom. Ők egy család, egy nagy család, de nem az enyém, nem érted? *Megragadja Zakariás kezét, egy kicsit megszorítva, hogy nézzen rá.* - Nem fogsz a falka miatt elveszíteni. És egyedül azért nem veszélyesek, mert van, aki vigyázzon rájuk. Egyedül semmivel jobban nem tudják irányítani a farkast, mint te, vagy akár én. Különben is... kedves, nyitott, egyszerű... Jack, Chris, Jana, Nicolas, Dean! Komolyan úgy nézek ki, mint aki kedves, nyitott és egyszerű emberekkel veszi körbe magát?

//fagy - 999. hsz!//
Toportyán Zakariás

Toportyán Zakariás

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 465
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Nekromanta_vandor
Üzenőláda : Animal I have Become
Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.
Lelkek Kapuja - Page 3 Iue0

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:29 pm

*Zakariás lassan csóválja a fejét.* -Nem nagyon, ez, egy kicsit, más.. Meg nem hiszem, hogy Jericho pont velem foglalkozna! *mondja halvány félmosollyal.* -Kászon még bírja, én meg igyekszem visszafogni, és megtanulni élni vele, csak annyira nem könnyű, meg kicsit más, mint a vérségi dolog.. aztán jött a harapás is, és.. *kissé elhallgat, lesütve a szemeit.* -Azért nem mondtam, mert féltem, hogy itthagysz, ha megtudod, hogy milyen szörny lapul bennem.. féltem, hogy esetleg.. megijedsz.. Mert a falka annyival jobb nálam! *pillant fel kellőképpen kétségbeesetten a lányra, miközben szemeiben látni valamiféle érzelmet.* -Ők kedvesek, nyitottak, és egyszerűek. Nem olyan veszélyesek, mint én. És velük is jóban vagy, és.. én féltem.. félek.. hogy elveszítelek.. *fordítja el ismét a fejét, miközben egy cseppet el is húzódik, mintha önmagát vádolná, önmagára haragudna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:22 pm

~ Akkor...? ~ *Nem kérdez vissza azonnal, hagyja, hogy Zakariás összeszedje a gondolatait, de Kászon egyre inkább aggasztja, bármi van is most vele. Nem is nagyon néz a kutya irányába, inkább a padlót fixírozza maga előtt, és hagyja, hogy Zaki végigsimítson a kezén. Hallgatja a démoni síkos dolgot, amit valljuk be, nagyjából kitalált, hiszen csak voltak elejtett megjegyzések, na meg tudta, hogy Zakariás "előző életében" nem volt fél-démon. Mégis, sose firtatta ennyire, hogyan került vissza erre a világra. Mikor Zakariás végez a történettel, egy ideig maga elé néz, majd visszapillant a fiúra.* - Biztosan van valami mód, hogy ki lehessen belőled űzni ezt a démoni energiát! Miért nem... Jericho Mester biztosan tudna valamit, vagy hogyha ő nem, akkor tudná, hogy ki igen. Már régen szólnunk kellett volna neki, a segítségét kérni. *Más kérdés, hogy Jericho nem épp az aranyszívű aranyos nagypapa megtestesítője, de Ariana úgy véli, vannak olyan kapcsolatban az évek múltával, hogy segítene neki, ha kérné.*
Toportyán Zakariás

Toportyán Zakariás

Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:15 pm

*A kutya rezdületlen, és mozdíthatatlan. Amikor Ariana szavait hallja, hogy de hisz a daimonja, akkor emgrázza a fejét.* -Nem ő, hanem.. *sóhajt fel egyet, beletúr a hajába, miközben Ariana leül mellé, majd végigsimít a lány kezén, miközben igyekszik összeszedni a gondolatait.* -Tudod, nem volt könnyű a visszatérésem. Sem a halálom. Az iskola fél-démonjai általában úgy kerültek ide, és úgy lettek azzá, amik, hogy az egyik felmenőjükről kiderült, hogy démon. Vér által lettek azzá, amik. Nos, velem nem ez a helyzet.. *rövid hatásszünet, miközben a kapu fele néz.* -Amikor a sárkánnyal harcoltunk, megnyílt egy kapu, és a démoni sík magába szívott. Ezer és millió darabra szedett szét, majd rakott össze újra, nem tudom, mennyi idő telt el, ott minden más. Aztán.. ezen a kapun át köptek vissza.. bennem nem démon-vér folyik, hanem démon-energia. És ez az, ami itt, a Kapunál el tud vonódni. Ami őt illeti.. *pillant le daimontársára* -Ő benne koncentrálódik az erő nagyobbik része, ő a sötétebb, azért is olyan, amilyen. Ő viseli kettőnk közül a nagyobb terhet.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:08 pm

*Valljuk be, őt is aggasztja a kutya viselkedése, tulajdonképpen már attól a pillanattól fogva, hogy a visszatértekor meglátta, csak épp sokkal jobban titkolja, mint Pereus. Nem, ez azért nem így van - eddig a percig Pereus is leküzdte az ellenérzését, és kitartóan próbálta helyrehozni a kapcsolatukat a kutyával, de most mégis megrémíti ez a mozdulatlanság. Ariana csettint néhányat a nyelvével, talán hogy szándékosan kibillentse ebből a "transzból" a kutyát, és csak utána foglal helyet Zakariás mellett. Mikor Zakariás Kászon felé bök, mondva, hogy itt nem zavarja, akkor felvonja a szemöldökét.* - Mégis miért zavarna? Hiszen a daimónod. *Majd a fiú rátér a titkokra, mire csak ül mellette, a kezével a fiú vállán.* - Persze, hogy őszintének kell lennünk. De tudod, hogy úgyis meghallgatlak. Hogy ne jöttem volna el? *Megcsóválja a fejét, és várja, hogy Zakariás elkezdje, de úgy látszik, segítségre van szüksége ebben. Viszont úgy nehéz rákérdeznie, hogy abszolút nem tudja, miről lehet szó.* - Miről akartál beszélni pontosan?
Toportyán Zakariás

Toportyán Zakariás

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 5:00 pm

*Ami a legfurább, a Kapu közelében Kászon meg se rezzen, amikor a macska közelebb sétál hozzá, csak ül mereven, mint valami Anubisz-szobor, vagy ilyesmi. Zakariás persze megérzi a közeledést, és finoman mmozgatja is az orrát, de semmi kedve kibújni a saját keze által kreált menedékből, amikor azonban már a lépteket hallja, majd a lány szavait is, akkor csak morrant valamt, majd lassan leengedi a kezeit, és az utolsó mondatrészre halvány, keserű mosoly suhan át a szája szélén, miközben kútmély szemeivel a lányra sandít fel.* -Pedig valami ilyesmiről szeretnék beszélni. Részben.. és itt legalább nem zavar. *int fejével saját daimonja felé, aki valahogy furcsa módon mintha tökéletes kapcsolatban lenne a kapuval, és a démoni világgal, és így mintha Zakariás sem tűnne olan sötét kisugárzásúnak, mint amilyennek tűnni szokott.* -Kösz, hogy eljöttél. Nem akarlak kínozni, és nem akarom, hogy titkolóznom kelljen előtted.. mert azt hiszem, akkor ennek az egésznek semmi értelme nem lenne. *sóhajt fel, miközben int a lánynak, hogy foglaljon helyet, de valahogy csak nem kezdi el a lényegre térést, mintha arra várna, hogy a lány kérdezzen, vagy maga se tudná, honnan kezdje az egészet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 4:56 pm

*Nevezetjük látnoki megérzésnek, vérfarkas szaglásnak, de igazából az üzenőfalat meglátva célirányosan ide indult, hiszen ismeri a másikat. Alighanem Zakariás is érzi a közeledtét, hiszen ő maga is farkas, szóval nem is nagyon tudnának elbújni egymás elől. Bedugja a fejét a kis terembe, és azonnal megpillantja a fiút. Pereus beszalad, és már elhelyezkedne Kászon mellett, mikor a kutya szemei visszarémítik. Visszaugrik, Ariana lábaihoz fut, és ott is marad, a lány mögött belépegetve. Arianát azért keményebb fából faragták, nem igazán ijed meg ennyitől, főleg, hogy ő inkább a fiú állapotára koncentrál.* - Mi a helyzet? Elég rosszul hangzott az az üzenet. *Leül Zakariás mellett, óvatosan átkarolva a vállát, és finoman masszírozza, simogatja, hogy megnyugodjon.* - Talán nem itt kellene beszélnünk... ez a hely elég felkavaró.
Toportyán Zakariás

Toportyán Zakariás

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 4:42 pm

*Innen jött, ide vágyik vissza, és valahogy érzi, hogy bizony, ez így nincs rendben. Már körbebóklászta az erdőt, és úgy döntött, visszatér ide, mintha elintézetlen dolga lenne. Halkan rogy le az egyik padba, ami itt van, márványból kirakva, kezeibe temeti arcát. Ruházata egy viseltes, kissé szakadtas, barna ing, hosszú, fekete nadrág, sötét cipő, haja kissé kuszább, főleg, ahogy beletúr, és kezeibe temeti arcát, így egy cseppet tényleg összeborzolja magát. Halkan veszi a levegőt, szinte alig lélegzik, alig érezhető, hogy itt van, és él.. Csak agyal, töpreng, gondolkozik, és érzi, érzi ezt a valamit lüktetni benne, főleg itt, a kapunál. Kászon némán ül mellette, bámulva a kapuba, mintha valami kőszobor lenne, vagy egyiptomi istenség. Kihúzott háttal ül gazdája mellett, szemeibenn félelmetes tükröt vetnek a Lelkek kapujának zöldes fényei, és a halálsikolyok sem hatják meg az állatot, akinek szemeiből most semmi egyéb nem süt, mint a tömény, romlatlan gonoszság, démoni erő.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 1314
Üzenőláda : Lelkek Kapuja - Page 3 Tek50fc4707a85027381561
Este 10 után is bárhol játszhatok!

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 5:16 pm

to: Jake

*Ujjaim egyre közelebb kerülnek a kapu színes dolgaihoz. Szinte hallom, ahogy a túloldalról hangok morajlanak felém. Elmémet szinte már teljesen megtölti az idegenek suttogása és már-már Lou hangját vélem felfedezni a távolban. Vajon ha ez tényleg a lelkek kapuja, akkor az azt jelentené, hogy meghalt, de a lelke itt ragadt? Hát nem éppen tökéletes kinézet a jövőre. Bár igazából mit is várok? 2 év telt el, azalatt simán meghalhatott… amennyien üldözték őt is és Lyát, hát ez is benne van a pakliban.
Mikor a srác megjegyzi, hogy esetleg valami leharapja az ujjam hirtelen ugrok egyet. Megijedtem erre a dologra, hiszen sosem mondtam, hogy én annyira bátor lennék. Én ugyan be nem dugom oda az ujjam! Az már biztos, hogy erőszakkal sem tudnának rávenni erre! *
- Lilia Radoslava, Allidon! * mondom, majd rázom meg a kezét határozottan, és kissé fiúsan. Jézusom, mikor párolgott el belőlem nőiességem összes cseppje? Mostanában túlzottan harcias vagyok, eltűnt a hercegnős bájam, a balerinákra oly jellemző kecsességem. Vagy legalább is csak én érzem úgy. Hiszen minden ruha, minden nőies kiegészítő úgy áll, ahogy kell, azonban mégsem tudom már olyan nagy alázattal viselni. Mintha a balerina énem meghalt volna, mintha eltűntem volna, és visszajött volna egy olyan lány, aki inkább lázad a rendszer és minden ellen, mint hogy másokkal állandóan együttműködjön. Sóhajtok egyet, majd mikor meglátom zsebre dugott kezét felkuncogom.
- Úgy látom te is félsz a harapástól, hiszen még csak a közelében sem vagy annyira mint én, és a kezed máris a zsebedben pihen! * piszkálódom, majd magas sarkú cipőmben teszek a helységben egy kört. Nézem a falakat, a lelkeket hívó képet és elgondolkodom mit is keresünk ezen a világon. Vajon van itt jövőnk? Vagy úgyis mindegy mit teszünk csak szenvedés vár ránk? *
- Én már régebb óta itt vagyok, de még sosem jöttem el ide. Na és? Milyen érzés, hogy egy lány csak úgy rád repül? Kismadárkaként a válladra szálltam.. * suttogom, majd nevetni kezdek. Fejemben lejátszódik a jelenet mikor is a vállára telepszek. Hát igen! Nem is én lennék, ha nem ilyeneken gondolkodnék egész nap. *
- Igazán örülök, hogy csak annyit kell mondanom „gyere ide”! * pimaszkodom kedvesen *
- Csak vicceltem! A Jake szerintem jobb, ha nem baj, akkor én ezt választom. Amúgy engem, akik nem kedveltek azok Piroskának becéztek. Megérdemlem, hogy ezzel a névvel a sárba tipord a reputációmat! * ironizálok, majd közelebb sétálok hozzá. Megállok előtte közvetlenül, zöld szememmel a szemébe nézek, majd feltérképezem az arcberendezését is. Eldöntöttem most pár percig bámulni fogom, ezzel is kipróbálva mit szól ehhez az egészhez *
- Nahát, nahát! Micsoda szemek, kérem szépen! * vigyorgok az arcába, majd vizslatom tovább egy „nézzünk farkasszemet” játékkal. Vajon meddig bírja?

//fagy//
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 441
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Mutatvanyos_harcos_idezo
Üzenőláda : Lelkek Kapuja - Page 3 Tek50fab5cd260c03519874
Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 4:48 pm

*A váratlan érkezés bizony mindkettőnket a földre taszít, nekem pedig sikerül eltörnöm a csuklómat, ami habár elég fájdalmat, egyszerűen csak felszisszenek. Na persze, majd elkezdek sírni, vagy jajgatni egy csaj előtt, nem? Na persze... Minden esetre kicsit megforgatom,megmozgatom, hogy legalább igyekezzen a csont normálisan összeforrni. A leányzó bocsánatot kér és látom, hogy végig is mér. Talán horzsolást, törtést, vért keres rajtam, de az is lehet, hogy egyszerűen nőből van és most stíröl. Erre a gondolatra kicsit elvigyorodom, és mélyen a szemébe nézek, nem engedve el a pillantását. Elkapom a szemforgatását, amire nem tudok hova tenni, így szemöldököm kicsit feljebb kúszik, de végül nem jegyzem meg és nem szólok semmit. Még mindig a csuklómat fogom, és mikor a leányzó a kezét nyújtja, hogy felsegítsen, elmosolyodom. A másik kezemet nyújtom oda és kicsit kihasználom a vöröske segítségét, és úgy állok fel.*
- Köszi. *vigyorodom el szélesen és már érzem is, hogy a csuklóm kezd helyre jönni. Mikor végre mindketten két lábbal állunk a földön, körbenézek, hogy hova is kerültünk. A Lelkek kapujához, ahol igazából nincs semmi, csak egy kőkapu, ami világít.*
- Igazából én nem régen vagyok itt a suliban, kb. néhány hete, úgyhogy annyira még nem vagyok otthon a dolgokban. Gondolom... Lehet beszélgetni itt ragadt lelkekkel, vagy... ilyesmi... *meredek a kapura és kicsit közelebb is sétálok hozzá. Érzem, hogy hívogat a kapu, ahogy lilás-rózsaszínes színekkel vibrál. Mintha meglennék babonázva, úgy sétálok egyre közelebb és közelebb a kapuhoz. Lasan felsétálok a kőlépcsőn, de végül Lilia hangja visszarepít a jelenbe. Megrázom a fejemet, és kicsit hátrébb sétálok. Kezeimet lazán a zsebembe nyomom és úgy nézek a lányra.*
- Nem tudom, lehet nem lenne jó ötlet. Lehet, hogy jön valami démon, vagy szellem és leharapja. *kacsintok vigyorogva a lányra.*
- Amúgy Kasey Jake Ellswood vagyok, Eramir. *mutatkozom be és közelebb lépve kezet nyújtok neki. Majd hozzáteszem a szokásos szövegemet:*
- Hívj, ahogy szeretnél, mind a három nevemre hallgatok! *kacsintok a lányra.*
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 4:32 pm

*Sajnos az elkapás nem sikerült. Nagy nyekkenéssel landolok a földön úgy, hogy teljesen beterítem a srácot. Vöröslő hajkoronám saját életet kezd élni, majd az eddig összefogott tincsek immár szabadon szálldosnak, leginkább az idegen arcába. Arcomra pír ül ki, majd próbálok úgy feltápászkodni, hogy immár egyetlen testrészében se tegyek kárt. Kár lenne, ha az utolsó pillanatban még egy zacsi nyomorgatást is bedobnék, csak úgy bónuszként.
Lassan felülölök, kezemmel kitapogatom az elrepült hajgumimat, majd miközben azt a számmal megtartom, kezemmel „összelapátolom” az elkóborolt tincseket. Persze így már nem nézek ki valami rendezetten, de kit érdekel, egészen addig, míg megúsztam mindent és a helyzet komolyságához képest puhán landoltam! *
- Ó ne haragudj! Annyira sajnálom! Remélem nem ütötted meg magad nagyon! * Aggodalmaskodom kissé, majd zöld íriszemmel végigsvenkelek rajta, ezáltal is feltérképezve nem-e lett valami baja. Nem vérzik, nincs horzsolás, kicsit mozgatja a csuklóját, de gondolom semmi komoly, mert az arcára nincs kiülve a totális fájdalom… - vagy legalább is nem egy nyápic, aki mindenért jajgat. Hiszen úristen, mennyi kisfiú van ebben az iskolában, aki messziről nagyszájú ficsúr, egy férfiállat, aztán anyámasszony katonája. Önkéntelenül is forgatni kezdem a szemem gondolataim hatására, majd hirtelen ki is „józanodom”. Hiszen a végén még azt hiszi vele van valami bajom! Pedig valójában nem is.
Hátrébb húzódom, majd végre álló helyzetbe tornázom magam. Kezemmel végigsimítok fekete nadrágomon, majd végre szétnézek a teremben. Mielőtt még elindulnék egy kört tenni, kezemet a fiú felé nyújtom azzal a reménnyel, hogy segíthetek neki felállni. *
- Na gyere Nagyfiú, hagy segítsek! Hátha ez már nem lesz olyan váratlan! * vigyorgom, majd mikor végre sikerül vele szemkontaktust létesítenem, egy pillanatig próbálom rabul ejteni lélektükreit. Hiszen abból oly sok minden kiolvasható… nem igaz?! *
- Ahham! Hát itt sem voltam még soha! Mi ez egyáltalán? Valami szellemekkel zsúfolt hely? Amúgy tényleg nem túl izgalmas.. * mondom, majd ha a fiúnak segítettem felállni a kaput kezdem közelebbről vizsgálgatni. *
- Vajon ha az ujjammal megpiszkálom, mi történik? * nézek az ismeretlenre kíváncsian és várom a választ, hátha ő tud valamit. Vagy akár férfiasan beledughatná oda az ujját. Inkább az övé tűnjön el, mint az enyém! Hajj, ilyenkor olyan kedves vagyok!
Basszus.. *

//RUHA//
Kasey Jake Ellswood

Kasey Jake Ellswood

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 441
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Mutatvanyos_harcos_idezo
Üzenőláda : Lelkek Kapuja - Page 3 Tek50fab5cd260c03519874
Made by Clína

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 4:02 pm

to: Lilia

*Hétvége van, méghozzá vasárnap, ami igen rossz kedvvel tölt el. No persze ki az, aki a Nezában nem várja a tanórákat? De valahogy mégis az agyamban van, hogy tanulni kell és wááá. Baromira nincs kedvem hozzá. Mindegy is, hamarosan úgyis eltereli a figyelmemet Gabriella, akihez éppen igyekezek. Benéztem a Társalgóba, ahol az első légyottunkat töltöttük és ahova igen gyakran megyünk vissza, de a kis fél-démonom nemvárt ott, így habár kissé csalódottan, de izgatottan, felvillanyozva indultam meg a Harmadik emeleti szobájába. A Labirintus folyosói még mindig elég bonyolultnak tűnnek nekem, és igazából elgondolkoztam már azon is, hogy rakosgatok ki bazi nagy színes nyilaka, hogy mi merre van. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan hálásak lennének nekem. Persze nem adizájnerek, hiszen baromira rontaná az összképet a sok színes nyjl, de hát kit izgat egy csupa kő meg fal meg fáklya kinézetű kúriában? Ahogy ezeken gondolkozom, bakancsom pedig erőteljesen kopog a folyosón, egy leányzó robban ki az egyik folyosóból és vetődik rám, majd lök be az egyik ajtón. Egy meglepett kiáltás - vagy üvöltés? - hagyja e a torkomat és igyekszem úgy esni, hogy lehetőleg ne törjön el semmim. No, nem mintha nem gyógyulnék meg azonnal, így amikor éles fülemmel hallom a csuklóm roppanását, a szívem kihagy egy ütemet, de jobban foglalkoztat az, hogy a) ki esett rám, b) miért, és c) hova estünk be? Sajnos a lendület elég nagy, így tényleg a földön kötünk ki, és még csak most ér el a fülembe a lány visítása, miszerint kapjam el.*
- Bocs, váratlanul ért... *morgom, és lassan felülök, óvatosan leemelve magamról a lányt. Kicsit megmozgatom sajgó csuklómat, felszisszenek és látom, hogy kicsit be is dagadt. Igyekszem ezt eltüntetni, hiszen valószínű néhány perc múlva már simán össze fognak forrni a csontjaim, remélem, hogy jól. Mikor a lány megkérdezi, hogy hol vagyunk, akkor emelem fel én is a fejemet és nézek körbe. Nem sok minden van itt, csak egy kőkapu, ami lágyan fénylik. Összevonom a szemöldököm, majd sóhajtok egyet.*
- Azt hiszem, ez valamilyen kapu. Lelkek kapuja, vagy valami ilyesmi. Nem valami izgalmas...*morgom magamban és végre a lányt is megnézem magamnak. Nem rossz, nem rossz... *

//Ruha//
Lilia Radoslava

Lilia Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 3:39 pm

- Nem, Betsy, egyáltalán nem érdekel! Megmondtam már milliószor, hogy Lou lelépett, itt hagyott, elhúzta a csíkot…. soroljam még? *nézek határozottan a mellettem ácsorgó barna hajú kislányra. Annyira éretlen még, és annyira hisz a tündérmesékben, hogy ez már-már megható. Persze, én is szerettem volna, ha a kettőnk között létrejött kapcsolat az örökkévalóságig tartott volna. Én is hittem a mesékben, naiv voltam és bájos, azonban az elmúlt évek eseményei szinte teljesen kiölték belőlem a mesékben való hitet, az összes létező ábrándot és fantazmát. Igazából botor voltam, hogy azt hittem, lehetek boldog és kiegyensúlyozott, és hogy a világnak, vagyis az Ő világának, Rám is szüksége van.
Zöld szemeimet az égbe emelem, vöröslő tincseimen a folyosóra bekukucskáló lemenő nap sugara meg-megcsillan. A távolba révedek, majd ismét a lányhoz fordulok. *
- Már nem hiányzik, elment, Te pedig ne emlegesd fel állandóan! Több mint 2 éve volt! Keresne, ha hiányoznék neki, és az sem biztos, hogy egyáltalán életben van e még… most pedig ha megbocsátasz.. * szakítom félbe a beszélgetésünket és fordítok neki hátat. Enyhe idegsokkal és bosszúsan száguldok végig a folyosókon, majd rohanva, már-már zaklatottan zakatol cipőm magas sarka. Gondolataim messze száguldanak, talán pont ezért nem is nézek szét egy nagyobb kanyarnál. Olyan vagyok mint egy őrült vezető, aki tövig nyomja a gázpedált, de a kocsit már nem uralja teljesen. Igazából talán azért nem figyelek annyira, mert megszoktam, hogy ilyenkor hétvégén ki van halva az egész iskola, soha senki nem tartózkodik a folyosókon. Mivel a kanyar beláthatatlan nagy elánnal fordulok be rajta. *
- Vigyáztam… * mondom, majd a nagy sebességben kicsit kicsúszok és az éppen arrafelé járó fiút is magammal viszem, úgymond letarolom. Sikeresen berepülök egy félig nyitott ajtón, majd szinte már hálás szemekkel pislogok a srácra, aki remélem nem hagyja, hogy a földön feküdve landoljak. *
- Á, kapj el! * sikítok, majd mint egy kis majom úgy kapaszkodok belé egészen addig míg végre már rendesen meg bírok állni a lábamon *
- Bocsi! Kicsit nagy volt a lendület… De hol vagyunk, és mi ez? * nézek szét a teremben, ahol szemem megállapodik a kavargó lilás, kékes árnyakon. Vajon milyen hely lehet ez? *
Tuija Tykkylainen

Tuija Tykkylainen

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 44
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Jos
Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija

Sinussa maailman kauneus
Josta kuolema teki minusta taiteilijan

Lelkek Kapuja - Page 3 Tek50a12767d33737596631

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2012 4:45 pm

*Nem szól semmit, csak mosolyog. Igazság szerint kezdi mulattatni a helyzet. Úgy tűnik, a lány nagyon büszke rá, hogy ilyen feltűnően öltözködik. Végülis, kinek mi az ízlése. Ahogy például Tuija öltözködik, az sem tetszik mindenkinek. Van aki szerint kényelmetlen, más szerint csak simán ódivatú. Neki nagyon tetszik ez a terem, nem hiába üldögél itt már vagy egy órája.*-Hosszú neved van.*Jegyzi meg, és több nem is telik neki tőle, legalább is ezen a nyelven. Annak sem lenne értelme, ha finnül mondaná, mert valószínűleg nem sokat értene belőle Cat.*-Honnan jöttél? Én Finnországból.*Kérdez, és egyben megelőzi a visszakérdezést, ha esetleg a másik lány nem lenne biztos a dolgában. Kezdi zavarni egyébként, hogy nem sok mindent tud mondani, és ezért antiszociálisnak tűnhet, pedig most csak kicsit sötét hangulata van. Zavartan gyűrögeti a ruháját, és bosszankodik, hogy nem tud elsajátítani egy nem túl bonyolult nyelvet. Legalábbis a finntől nem sok bonyolultabb nyelv van a világon.*-Még nem. De nem tévedtem el. Direkt jöttem oda.*Válaszolja határozottan.*-Vagyis ide.*Javítja ki gyorsan magát. Szerencsére gyakran észre szokta venni az esetleges hibáit, amit a nyelvben ejt. Cat felvetésére sokkal jobb kedve lesz.*-Ó, ez egy nagyon jó ötlet, köszönöm.*Mondja mosolyogva, kissé feloldódva. Angolul nagyon jól beszél, mint általában minden északi, úgyhogy feltételezi, Cattel sem más a helyzet.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2012 4:34 pm

- Ó, már minden világos. * Hát ez elég ciki. De mivel nincs olyan nap hogy ne kerülne cikis helyzetbe, ez nem lepi meg különösebben. Büszkén kihúzza magát, szereti ha megjegyzést tesznek a ruhájára, azaz felfigyelnek a jelenlétére. Furcsa felfogás, de ez van, nem tud változtatni rajta. Forgatja a szavakat a gondolatban, vajon melyik lenne a legmegfelelőbb. De szerencsére nem neki kell megszólalnia először. Kedvesen biccent, hogy nagyon szép a nyaklánc, majd kicsit körülnéz. Elég fura terem, nem csoda hogy eddig még soha nem járt errefelé. * Én Cat Raluka Cassandra Morgan vagyok, röviden Cat. * Mosolyog biztatóan, jelezve hogy nyugodtan kérdezhet bármit amit csak akar. A nevéből rájön hogy finn, mert ugyebár Norvégia és Finnország szomszédok, úgy hogy valamit azért csak tud a Finnekről is. Ám a nyelvet eddig még nem sikerült elsajátítania, s nem is fogja egyhamar. Kilenc nyelv neki bőven elég, azokat is szinte lehetetlen volt megtanulni, és a latinnal még most is kínlódik. * Értem, akkor biztos nem ismered még annyira a helyet. Eltévedtél? * Kérdi, mert az újak legtöbbször nem errefelé szoktak kószálni, hanem az előcsarnokban vagy az udvaron várják hogy valaki útba igazítsa őket. A tőmondatok kicsit zavarják, de megérti, elég nehéz nyelv a bolgár, és sok idő kell hogy valaki tudja folyamatosan beszélni. * Akarod hogy esetleg más nyelven beszéljünk? Az angolhoz mit szólsz? * Teszi fel barátságosan a kérdést, nem akar rögtön gorombának tűnni. *

// Olvaaaad //
Tuija Tykkylainen

Tuija Tykkylainen

Sinussa maailman kauneus

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2012 5:56 pm

-Nem ott.*Jegyzi meg egy félmosollyal.*-A ruhád.*Teszi hozzá, minden bizonnyal ebből Cat már megérti, hogy miről is van szó. Egyelőre nem vág fejet, tehát nem néz se lenézően, se szánalmasan, se megbotránkozva, bár valami hasonlót gondol. Mikor a lány lehajol a nyakláncért, követi a tekintetével.*-Kiitoksia. Anyától kaptam.*Mutat rá, de nem fűz hozzá bővebb megjegyzést. Kisebb szünet áll be, mert ő sem szólal meg, meg a másik sem.*-Tuija Tykkylainen.*Mutatkozik be végül, hogy megtörje a csendet. Azért néha neki is szüksége van társaságra, és ez a lány nem olyannak tűnik, mint az a tegnapi.*-Még csak három napja vagyok itt.*Teszi hozzá, csak úgy. Egyébként Catnek biztos feltűnt, hogy Tuija tőmondatokban beszél. Ennek leginkább az az oka, hogy nem nagyon tud bolgárul, és ezért inkább nem is akar olyanokat mondani, amit jól félre lehet érteni.*

//Fagy//
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2012 5:46 pm

* Szinte le sem esik neki, hogy egy középkori hercegnőnek kinézi egyénnel áll szemben, az meg végképp nem hogy miféle borzalmas gondolatokat ültet mások fejébe. Pedig már igazán számíthatott volna rá, ez nála mer megszokott tény, hogy furcsának nézik. Persze nem közösítik ki, mert azért valamennyire ismert. Ha kiközösítenék se érdekelné különösebben. Az sokkal inkább ha belekötnek... Akkor nem áll jót magáért. A lány, aki látszólag teljesen ledöbbent, most Catet bámulja, mire ő saját magát kezdi végigmérni, hogy mi olyan érdekes. *Ó, van valami az arcomon? * Kérdezi zavartan, majd abbahagyja a szája sarkának vakarását, mert már tiszta smink a keze. Lehajol, vajon mi olyan érdekes, mert egyre jobban zavarja a kémlelő pillantás. Lassan kezdi unni, már menne is ki, mikor halk csörrenés kíséri egy tárgy földre csapódását. Nem volt valami hangos, de egyből oda kapja a fejét, s megakad a szeme a szép nyakláncom. * Nagyon szép nyaklánc. * Jegyzi meg halkan, s csak áll, és hátra tett kézzel forgolódik. *
Tuija Tykkylainen

Tuija Tykkylainen

Sinussa maailman kauneus

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2012 5:29 pm

*Általában nem szokta megzavarni semmi a nyugalmát, ugyanis hozzá van szokva, hogy egyedül van. Mivel ő ilyen öltözékben mászkál állandóan, utcán is, ezért kerülik és különcnek tartják. Ez a szó az ő szemszögéből mást jelent, mint például azt a lányt, aki belépett. Tökéletesen megtestesíti mindazt, amit Tuija ki nem állhat: erős színek, sok smink, extrém öltözet. El is gondolkozik rajta, hogy mit keres itt, mert nem úgy néz ki, mint aki minden nap idejár, vagy akár más, ehhez hasonló helyre. Enyhén felvonja a szemöldökét, majd csak nézi a lányt. Meglehetősen rosszalló tekintettel. Persze nem ítéli el, mindenki megvalósíthatja a saját önkifejezését, de hát ez akkor is... Neki nem tetszik. A nyakláncot visszadobja a táskájába, csak persze nem néz oda, ezért melléesik. Nem hajol le érte felvenni egyelőre, ugyanis Cat sokkal jobban leköti. Hogy nézhet ki így valaki?*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2012 5:18 pm

* Nos, talán nem épp a legkedvencebb helyei közé tartozik minden olyan terem, amiben meglehetősen sok a nyugalom, béke, amik valljuk be őszintén, nagyon unalmasak. Persze nézet kérdése. Az ő még meg nem komolyodott agya azt diktálja, hogy ne lazítson, ne pihenjen. Csak lázadjon, és tegyen valami olyan dolgot amiből van valamennyi haszna. Olyan tipikus tinédzser logika. Ruhája azonban eltereli a figyelmet töprengő arckifejezéséről. Egy tollas, fodros, meglehetősen rövid világítós zöld szoknya, egy fekete blézerrel. Lábán világító neon színű cipő, s haja enyhén hullámosra vasalva omlik a vállára, egyik szemét eltakarva a külvilágtól. Azonban egy ügyes ki bűbájjal megoldotta, hogy átlásson rajta, és ne zavarja a fekete szeme elé lógó tincs. Lassan kóborol, cipője sarka visszhangozva pattog a falakon, s nyugvást nem hagyva az embernek folyamatosan ismétlődik. Igazából nem is tudja hova tart, szokásához híven. A nagy töprengés, elmerülés az elmében eltereli a figyelmét minden külvilági tényezőről, s ennek következtében egyenesen neki megy egy kemény fa ajtónak. Kíváncsisága azonnal felülkerekedik a fájdalmán, s benyit. Enyhe csalódás ül ki az arcára mikor benyit, de vastag sminkje ezt teljes mértékben leplezi. *
Tuija Tykkylainen

Tuija Tykkylainen

Sinussa maailman kauneus

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2012 5:09 pm

*Teljesen véletlenül talált el erre a helyre. Mivel három napja tartózkodik itt, ezért még sok felfedeznivalója van, úgyhogy céltalan bolyongás közben szokott kilyukadni valahol. Jelen esetben a Lelkek kapujában. Azonnal szimpatikusnak találta, mivel kicsit sötét is, és az ő hangulatának pont ez kell. Meg ide hátha nem jönnek olyan emberek, mint az a tegnapi. Már a nevére sem emlékszik. Vagy be sem mutatkozott? Ki tudja. Mindenesetre ott üldögél az egyik padon, és a kezeit bámulja. Mellette a táskája, amiből kilóg egy csomag teteje, fel van bontva. Ruhája hosszú, sötétvörös. Hullámos, barna haja lágyan omlik a hátára, egy hajpánt fogja össze. Olyan dolgokon gondolkozik, mint például van-e értelme a születésnapnak. Mert hát kapott ajándékot otthonról, de... azért nem olyan, mintha itt lennének vele. Lassan kihúz a táskájából egy nyakláncot, kinyitja a rajta lévő medált, és csak nézi. Nincs benne semmi...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 5:18 pm

*Valóban, ő maga is a túrán szerezte a daimónt, habár míg Nye a mocsárnál volt, ő a főváros felé indult, így nem csoda, hogy alig keresztezték egymást az útjaik... a harc hevében pedig egyáltalán nem ismeretlen, random fiúkkal foglalkozott, inkább Reuben és Cecile testi épsége érdekelte. Oberon kicsit kivillantja a fogait, mintha nevetne.* - És te tudtad, hogy én egy pillanat alatt tudnám elharapni a torkodat, Thalia pedig minimum hatféle módon tudna különösebb erőfeszítés nélkül megölni? *Mondjuk egy mozdulattal eltöri a torkát, olyan gyorsasággal, hogy Nye észbe sem nagyon kaphat. Csak rákoncentrál, és Nye spontán meggyullad. Széttépeti egy zombival. És akkor a tanult varázslatokat még el sem kezdtük sorolni, csak a természetéből fakadóakat. Önkéntlenül is elgondolkozik a lehetőségek tárházán, habár egyelőre nem szándéka bármelyiket is bevetni.* - Talán egy kicsit nagyra vagy magaddal, Nye Drystan. De mondd el, ugyanis őszintén kíváncsi vagyok: tíz esetből körülbelül hányszor szokott bejönni ez a duma a lányoknál? Vagy akár a fiúknál.
Nye Drystan

Nye Drystan

Főkarakter : Nye Drystan
Hozzászólások száma : 170
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 5:09 pm

* A kis daimonos túra után nem döbben meg a beszélő farkason. Sejtette, hogy valami ilyesmi van a háttérben. Még örül is neki, hogy nem egy igazi farkassal van dolga, azok talán kevésbé fogékonyak a tárgyalásra. Előveszi gúnyosan kioktató stílusát a daimonnal szemben. *
- És te tudtad, hogy egy átlagos kutya gyorsabban feldobja a talpát, ha okoskodik, mint ha megeszik egy tábla csokit? * Kutya téma le van zárva, Thalia nem olyan szőrös, inkább felé fordítja figyelmét. Blablablaba. Ásítást mímel az érveket hallgatva. * - Nem igazán vonzom a Nekromancikat picúr. És miért ne akarnál leteríteni? Itt üldögélsz egyedül a sötétben. Annyi esély volt rá, hogy pont itt találkozz valakivel, mint annak, hogy velem egy balett órán fuss össze. Még a szürkehályogos nagynéném is levágná, hogy nem vagy épp jókedvedben. A rosszkedvre meg a legjobb gyógyír Nye Drystannal hemperegni.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 4:50 pm

*A farkas némán követi a szemével a csokoládét, ahogy landol előtte, majd felnéz Nyera, afféle "ezt most komolyan gondoltad?" üzenettel a szemeiben. Thalia csak egy pillanást vet a jelenetre, de úgy dönt, hagyja, hogy a daimón intézze el a saját dolgait, ha már itt van.* - Tudtad, hogy egy átlagos kutya egy tábla csokoládétól feldobja a talpát? *Kérdezi egy huszonpár éves férfi hangján. Más kérdés, hogy ő daimón, és nem egy átlagos kutya, így ki tudja, milyen hatással lenne rá a csokoládé, de őszintén szólva nem tervezi kipróbálni.* - Több száz diák jár az iskolába. A birtok hatalmas. Ott van Nellond, Valdon. Mivel este vannak az órák, sokan napközben alszanak, és inkább éjszaka aktívak. *Egyenként mutatja fel az ujjait, sorolva az érveit.* - Azt hiszem, ez elég indok arra, hogy elkerülhessük egymást. És ahhoz képest, hogy sokat mászkálsz fönt, mégsem találkozhattál túl sok diákkal, ha meglepődsz a halál angyala hozzáálláson. Nem láttál még elég nekromantát akár a diákok között is? *Ő maga persze korántsem az, de vámpírként... mégiscsak valamennyire a halál angyala. Aztán félredönti a fejét.* - És... mégis miből gondolod, hogy én annyira le szeretnélek téged teríteni?
Nye Drystan

Nye Drystan

Főkarakter : Nye Drystan
Hozzászólások száma : 170
Kaszt : Lelkek Kapuja - Page 3 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 4:28 pm

* Barlangi törpe no, de a szebbik fajtából. Matatni kezd zsebében, majd egy szelet csokit húz elő. Kibontja, leguggol, és a farkas elé dobja. Elvégre hasznos, ha az ember megkedvelteti magát a kutyákkal, főleg ha azokilyen nagy darabok. Egyre inkább kezdi úgy érezni, hogy ez a lány valami kattant orvgyilkos. *
- Nem rossz érvelés, de hibás. Én fent szoktam ólálkodni sokszor. Téged még nem láttalak ott. Én vidám vagyok, te meg valami rossz halál angyala fílinget árasztasz magadból. Ergó én kérdezem jogosan, hogy miért nem mész fel. Capishe? * És már kezdi is. Valamiért örömét leli abban, ha kekeckedhet másokkal. * Nem nagyon javítja a lányról kialakult képet a kilátásba helyezett kapun átlökés. Nem mintha Nye bármit is tudna a kapuról, felőle akár közvetlen járat is lehet Narniába, vagy átszállásos egy gardróbszekrényen keresztül. *
- Szerintem egyezzünk meg abban, hogy felhagysz ezzel a kiborító sátán gonosz szukája stílussal, és térjünk vissza az erőszakhoz. Te nem nyírsz ki, én meg hagyom magam leteríteni. Deal?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 4:12 pm

*Figyeli a kavargó kaput, kicsit elgondolkozva, majd határozottan rámutat, és a farkasra néz.* - Remélem, tudod, hogy ha nem viseled magad rendesen, akkor belerúgdoslak. Hátha visszakerülsz a saját síkodra. - Nem akarlak elkeseríteni, de azt hiszem, nincs visszaváltás. Mostmár ha meg akarsz szabadulni tőlem, ahhoz önmagadat is meg kell ölnöd. *A daimón persze hülye lenne arról felvilágosítani, hogy van más mód is, de... azoknál is épp elég nagy az esélye, hogy véletlen belehal vagy beleőrül. Bár ki tudja... talán már nem tudná jobban kikészíteni, mint eddigi átka. Éles vámpírfüle könnyedén kiszűri a zajokat, és azt is, hogy felé tartanak, de egyelőre nem nézi meg, mi az, csak úgy áll, hogy az oldalával legyen a bejárat felé, és lássa az érkezőt.* - Similis simili gaudet. [Hasonló a hasonlónak örül.] Lehet, hogy az elcseszett lelked tudat alatt is bevonzza az ilyen helyeket. *Válaszul ártatlan szempillarezegtetéssel az egyértelműen nem neki címzett kérdésre. Azért a barlangi törpe elég erős, tekintve, hogy egy vámpír-véla-csábmesterről van szó, valamint egy fiúról, akinek így meglehetősen vonzónak kellene, hogy találja. A farkas visszalépdel a lábaihoz, és bizalmatlanul méregeti a fiút.* - Nem tudom, miből gondolod, hogy attól, hogy most lent vagyok, nem szoktam fent járni. Ennyi erővel én is gondolhatnám ezt rólad. *Csípőre teszi a kezeit, majd felvonja a szemöldökét.* - Ha nem lenne vele bajod, eleve nem lenne erőszak. És igazán kár, hogy ennyire a halál ellen vagy... pedig egész egyszerű lett volna belelökni a kapuba.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lelkek Kapuja   Lelkek Kapuja - Page 3 Icon_minitime

Lelkek Kapuja
Vissza az elejére 
3 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: