Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+59Gethin Awstin Conley Gerdit El Perimd David Branson Shawn Griffin Dave Savile Elisabeth Grey Kaen el Jericho Nicolas Demerest Ann-Tabitha Serenity Daronel Deneira Cirelin de Sovalon David Robert Beawer Evan Darian Vanessa Mantova Stefan Dimitrov Sylvia Grozda Arabella Jagusia Emil Jahzeel Kyo Nobory Lina Constance Thanatos Kalandmester Timothy Waylan Rosetta Waylan Elisaveta Mira Asberoth Venator Estera Linnet Enzio Medichi - archiv Victoria T. Lassenien Violette Offilya Ramirez Toportyán Zakariás Nikorina Grozda Senilla Rachel Roseberg Behrooz Jahrom Safira Desierto Nathaly Holloway Wanda Dorcas Gloria Sarah Wood Eris T. Fillion Simeon Dragomir Aurora Valanthe Mediaris Jack Darkfield Martin Silent Anne Holiday Emily Kyra Beawer Lizbeth Westlive Katherine Mary Black Atum Malah Elise Dupont Hua Xiangfeng Bianca Phelps-Blamely Samantha Troops Laura Wylee Delia Kamini Nada Belnis Undomiel Andrey Bogdan Moana Hine Pierre Bontavier Ariadné Tanith Sepp Dierk 63 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 02, 2010 4:23 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 04, 2010 7:02 pm | |
| * Pierre belelesett a lány válla fölött a rajzba. persze csak titokba majd felismerte önnmagát a képen. Kicsit zavarba jött, de tovább ült mintha észre sem vette volna. Nemsokára azonban a lány megkérdezi. Kicsit meglepődik de válaszol. - Nem szeret modelkedni, de most az egyszer megengedem Neked. * Mondja egy mosollyal majd előre meredve ül a lány előtt a fa alatt. Hagyta, hogy lerajzolja, hiszen kíváncsi volt Izabel rajztudására. Néha bele bele pislantott. - Szépek a vonalaid. Aránylag laza a karod és jól bénasz a ceruzával is. Sokat rajzolsz? * Kérdezi tőle egy kis mosollyal majd előveszi ő is a vázlat füzetét. Sutyiba tartja mintha csak egy sima jegyzetfüzet lenne nála. Gyorsan felvázolja a lány alakját miközben rajzol nem veszi észre. A részletek kidologzása után elmosolyodik. - Nini mégegy Izabel. * És felé fordítja az abrát. - Mutasd hadd nézzem meg magam. * Szól a lányhoz, de várja meg a reagciót kiveszi a kezéből és megnézi magát. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 04, 2010 7:10 pm | |
| *izi kicsit nevett azon, hogy a fiú is lerajzolta. kiváncsian nézi, hogy mit szól a rajzhoz* -hívj izinek a barátaim mind így hívnak. ~a barátom. igen mnár szinte a barátom~ *kicsit elpirult* - bocsi nem gondolom, hogy máris a barátom vagy. mármint nem úgy a barátom, hogy a pasim csak a barátom. jaj istenem bocsi kicsit zavarban vagyok. nem szoktam fiúkal beszélni. ne néz gyerekesnek... mármint *már az egész arca égett nem bírt a fiúra nézni* |
| | | Pierre Bontavier Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 04, 2010 7:20 pm | |
| * Pierre meglepődik a lány zavarodottságán. De most egy bátorító báttyá válik és kedvesen átöleli a lány vállát. - Semmi baj Izi. Tudod fiú és lány között nem csak az a barátság létezhet amire Te gondolsz. Attól, hogy egy lány kedvel egy fiút nem kell szerelmesnek lennie bele és ez fodítva is igaz. Ha nem lenne akkor nekem több 100 csajom lenne. Ami azért vicces. De csak egy olyan barátnőm van aki a szerelmem. De attól még vannak lány barátaim. És Neked is lesznek fiúk mert én is az vagyok, de attól még nem lesz mind a pasid. Majd egyszer olyanod is lesz. * Mondja mosolyogva miközben végigsimít a lány arcán Majd egy baráti puszit nyom az arcára. - Barátság és szerelem más. És szerintem nagyon jó barátzok lehetünk kis művésznő. * Mondja majd kezébe veszi a rajzot. Elmosolyodik ahogy saját arcát látja. - meg kell hagyni sokkal szebb a ajz mint az eredeti. * Mutat a rajzra majd magára. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 04, 2010 7:29 pm | |
| *izi elkezd mosolyogni örül neki, hogy a fiú kedves vele csak kicsit zavarja, hogy még puszit is ad* ~honan veszi, hogy még nem volt nekem pasim, honan veszi, hogy én még nem voltam fiúval. na mindegy tök gyereknek néz de nem is baj így legalább nem kell neki semmit mondanija és a fiú sem ad neki tanácsokat. *átlapozza a rajz füzetett és ráakad a kedvenc képére megmutatja a fiúnak* - nem a legjpbb de ez a kedvencem * a képen egy fa volt ami alatt egy kislány ül az arcáról látszik, hogy szomorú* - képről csináltam kitalálod ki az? *fölnéz és reméli, hogy a fiú folismeri benne izit* |
| | | Pierre Bontavier Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 04, 2010 7:43 pm | |
| * Izi nem reagáll semmit rá, hanem tovább lép. Egy képet kell felismernie. - Te vagy. Gyönyerűszép kép. De mért szomorkodsz? * Kérdezi tőle majd elveszi a vázlatfüzetet, hogy megnézegethesse. Közben ő is kikeres egy képet. - Nekem ez a kedvencem. A családom. Édesanyám, Édesapám, Bernadette a húgom, nagyapám, és nagymamám. Ő már sajnos nincs velünk, de ha hiányzik csak megnézem ezt a képet. * Mondja a lánynakÓrájára néz és látja, hogy nagyonelszaladt az idő. - Most mennem kell. Ha te is jössz egy darabig mehetünk együtt. * Mondja majd magához hívja kutyáit és elindul. Bent elköszön a lánytól. - Jó éjt. Szia. * És hálójába siet. | |
| | | Belnis Undomiel Diák
Főkarakter : belnis.undomiel@hotmail.com Hozzászólások száma : 294 Kaszt : Üzenőláda : Játszunk?
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 06, 2010 3:52 pm | |
| *Belnis rohan az udvar felé, mert most jött a hír, hogy új diák érkezik szakjára. Már nagyon kíváncsi rá. Hirtelen megáll és reméli, hogy nem késett el. De úgy néz ki, hogy nem, mert nincs egyetlen diák se csomaggal. De mintha közeledne ott valaki. Már nagyon izgatott, hiszen ez az első olyan alkalom, amikor őt bízták meg azzal, hogy fogadjon egy újoncot. Alig nevezték ki Diákképviselőnek és máris ilyen feladat hárul rá. De egy fáradtnak tűnő alak érkezik eléje és máris oda lép hozzá remélhetőleg nem piros arccal, mely sietségét mutathatja.* - Szijja. Te vagy az új diák, ugye? Én Belnis Undomiel vagyok. Én foglak felvezetni a szobába és bármikor fordulhatsz felém segítségért. *Mondja és várja a lány reakcióját.* | |
| | | Delia Kamini Nada Diák
Hozzászólások száma : 25 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 06, 2010 4:02 pm | |
| * Delia nagy puffanással ejti a csomagjait a földre, hogy szusszanjon egyet.* - Nagyon örülök. Igen én vagyok. A nevem Delia Kamini Nada. * Mondja és kedvesen Belnisre mosolyog.* - Elég új nekem minden, szóval szükség lesz a segítségedre. | |
Főkarakter : belnis.undomiel@hotmail.com Hozzászólások száma : 294 Kaszt : Üzenőláda : Játszunk?
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 06, 2010 4:19 pm | |
| - Remélem tetszeni fog az iskola. Bár most már csak az utolsó órákra tudsz benézni. De utána lesznek egész jó szakkörök, amikre remélem a társaságodban eljárhatok. *Kacsint Deliára. És kicsit vár, hogy a lány kifújhassa magát és utána elindulhassanak a várószoba felé, ahová az újakat szokták elhelyezni.* - Ha kifújtad magad, elindulhatunk, ha gondolod. De míg pihensz, elmondhatnád esetleg, honnét jöttél és miért pont most iratkoztál be az iskolánkba? Talán elköltöztetek? *Tippelget és végig méri a lányt alaposan. Ismerős neki a lány nagyon, de nem tudja még, hogy honnét. Mintha kis korában látta volna már.* - Ne haragudj, de kis korodban, nem egy erdőben laktatok? Amit úgy hívtak, hogy a Nyíló virágok erdeje? *Kérdezi és hatalmas szemeivel Deliát fürkészi.* | |
| | | Delia Kamini Nada Diák
Hozzászólások száma : 25 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 06, 2010 4:37 pm | |
| * Delia lassan bólint* - De igen. Ott laktam egy időben a nagynénémnél anyukámmal, mert az öcsém beteg lett. Anyukám azt mondta veszélyes lenne tovább vele együtt élnünk. Azt mondta valami megszállta... Túl kicsi voltam még. Nem értettem az egészet. * A homályos emlékek a múltba repítik a lányt, de aztán eszébe jut, hogy még mindig ott állnak az udvaron. Gyorsan Belnisre mosolyog. * - De ez már nagyon régen volt! Egyébként a nagynéném javasolta ezt az iskolát. Jobb lenne elindulni, szeretnék kicsomagolni. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 06, 2010 4:58 pm | |
| *Ahogy hallgatja Delia szavait, benne is felderengenek régi emlékek. Ő is ismerte azt a hölgyet, akinél megszállt Delia édesanyjával. Pontosan tudta mi történt a kis fiúval. Hiszen Delia nagynénje Belnis édesanyjának unoka testvére, aki nem tartozott a tündékhez, de velük élt. A nő neve Emil Evgeni. Belnis nagyapja testvérének leánya.* ~Már azt se tudom, hogy él-e? De jobb ha nem mondom még el Deliának. Előbb írok édesanyámnak, hogy igazam van-e ezzel kapcsolatban Ő jobban emlékszik ezekre.~ - Hát jó mennyünk fel a várószobába. Egyelőre ott leszel elhelyezve, utána majd kapsz rendes szobát persze. *Mondta, majd egy teleport segítségével a szobában termettek. Szerencsére nem volt bent senki. Mivel Delia egyedül szeretett volna maradni így magára hagyta és eltávozott.* - Akkor szijja. Ha valami baj van, akkor megtalálhatsz a Turul hálóban. *Mondta és becsukta az ajtót.* | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:33 pm | |
| *Kissé nyúzott lány lépked végig a napsütésben egyenesen az udvar közepére. Valójában a mai programra jött, csak épp kicsit hamar ért ide. Nem volt jobb dolga, és a arra gondol, hogy talán a jó idő egy kis életet visz belé. Szakadt, kopott farmere övtartójába akasztja hüvelykujját, és lehajtott feje miatt a csattból kiszabaduló szőke tincsei előre omlanak. Fehér felsőjén hátul fekete angyalszárnyak vannak festve, és oldalán egy fakózöld táskában foglal helyet pálcája, és néhány cucc, kacat, meg effélék. Végül csak megáll a zöld fürengetegben, és tekintetét hunyorogva a nap felé emeli, lezserül állva, szeme alatt lilás karikákkal, de kicsit jobb állapotban, mint eddig. Átfut a fején ugyan, hogy le kéne ülnie, de végül csak a fénybe merülve, csukott szemmel áll tovább az udvaron.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:45 pm | |
| *Ráérősen sétálva érkezik meg az udvarra, valahonnan a vízesés irányából. Rövidujjú kék póló, háromnegyedes nadrág, nem igazán vitte túlzásba. A pálcát forgatja a kezében, a másik két fókusza is megvan, a vörös üveggyöngykarkötő van a csuklóján, a színházi álarcos fülbevalók pedig a fülében. Lepillant daimónjára, majd int Laurának - bár azt a csukott szemű lány úgysem látja, de a szándék megvolt -, és helyet foglal az egyik padon. Pereus is felugrik mellé, majd csak várnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:47 pm | |
| Szakadt kék Levis farmerban, és egy fekete toppban érkezik a naxeldires lány. Oldalán ott a katanája, hiszen az mindig nála van. Oldalán ott a hiéna, ami szintén elfelejthetetlen társa. Valamint egy zöld katonai szimatszatyor. Abban pár darab dolog ami kell. Egy varásztőr, apró vacakok, mint kréta, gyertya, öngyújtó, cigis doboz, és hasonló dolgok. Lassan az Udvarra sétál, majd int mindenkinek akit ismer. Hosszú haja szabadon van hagyva, hogy a szél szabadon cibálja. - Hello mindenki. * Mondja halkan, mosoly nélkül, majd nekidől egy fának. Várja, hogy kezdődjön a szakkör. |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:49 pm | |
| *Egy minisortban, és a lilát fekete topra cserélte le, de továbbra is strandpapucsban flangál lefele a lépcsőn. Eléggé szabad öltözet, de az idő gyönyörű, szóval semmi gond. Egy érdekes kis táska van a nadrágba is belefűzve, akár egy övtáska. Egy krumpli alakú fejet mintáz. A szája a cipzár, két szemét pedig egy kisebb, és egy nagyobb gomb alkotja. A cipzáron nincs fogóka, csak a cipzár fogak vannak rajta, eléggé furcsa kis táska, de hát maga a lány is furcsa. Na szóval így lépdel lefele, majd meg is pillantja a szőke Eramiros leányzót. Halkabban, de csörgő táskával kezd el futni a lány felé, ha az észreveszi, már messziről integetve.*- Szép Jó Estét!*köszön mosolyogva, megállva a lány mellett. Majd csak vár, kik jönnek még, de persze közben beszél.*- És mi újság veled? Hogy vagy? Régen találkoztunk.*Közben persze jönnek is, mindenkinek biccent, de egyenlőre csak a lánynak beszél.* | |
| | | Bianca Phelps-Blamely
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 726 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:50 pm | |
| *Csupa lila hölgyemény érkezik kengurustul, mindenestül az udvarra, mivel szakkörre lehet a mai napon számítani és kimondottan érdekli, hogy mi is lesz ez a Ki-Mit-Tud dolog. A már itt lévőknek biccent egyet, majd nekidől az egyik fának és várakozik. Ruházatát tekintve lengén van öltözve, de azért nem egy szoknyácskában, mert ki tudja, hogy mire számíthatnak, főként hol lesz a kirándulás. Rövid ujjú pólót visel szolid kivágással, természetesen lila színben virágmintákkal. Alul pedig egy lábszárközépig érő világos kék farmar és edzőcipő található. A derekára pedig biztos, ami biztos alapon egy pulcsit kötött, hátha szükség lesz rá ott, ahova mennek.* | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:51 pm | |
| *Xiangfeng sétál le az udvarra. Még csak most fog először részt venni ilyenen, úgyhogy eléggé izgul. ~Kellemes idő van*gondolja. Egy kicsit korábban érkezett, mert nem szeret sehonnan sem elkésni, ami egyébként nem esik meg vele gyakran. Könnyű, világoskék ruhát vett fel, és haját lófarokba kötötte, hogy ne legyen útban. -Sziasztok*köszön a többieknek. | |
| | | Sepp Dierk Diák
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 1198 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:52 pm | |
| *A kék szemű szőke hajú fiú jelenik meg a kúria ajtajában. Most is dúdol, azonban most nem vidám éneket, hanem szomorút. Ruházata szürke színű mely utalhat allidonos mivoltára de rossz kedvére is akár. A tegnapi este folyamán, kicsit összekaptak szerelmével. Lassan lépdel a már gyülekező diákok felé. Hátitáskájában az állateledelek, míg övén a szokásos felszerelés. Azaz egy-két bájital (Gyógyital, robbanó bájital), és a mára már elmaradhatatlan elementalista erőkkel felszerelt tőrök.(Tűzlabda, lavina) Mikor a társasághoz ér, mosolyt erőltet az arcára, köszön nekik. Reméli, barátnője most nem jön, hiszen megkapta a levelét, de nem volt lelki ereje ahhoz hogy felkeresse. Nem akar mégjobban összekapni vele. Bár ha itt lesz úgyis kérdőre vonja, szóval nem jók a kilátásai. Eltávolodik kicsit a tömegtől majd leül a földre és átöleli térdeit. Gondolataiba merül.
| |
| | | Elise Dupont Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 24 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:53 pm | |
| //Andrey: Samantha nem a főkarid, tehát nála nincs állatkaja, gondoltam szólok^^// | |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:55 pm | |
| // Igen tudom ^^ Csak most vele volt kedvem jönni, és tudom, hogy így nem etethetek, =) // | |
| | | Atum Malah Diák
Főkarakter : ko_link@hotmail.com Hozzászólások száma : 883 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:57 pm | |
| *Atum Malah szokásos fekete öltözékében lép ki az udvarra. Nem egyedül érkezett. Mint mindíg most is ott van vele hű farkasa Tanis. Látja hogy már sokan megérkeztek a mai programra. Ráérősen odasétál az egyik fához és leül a tövébe. Tanis odafekszik mellé és ráhajtja a fejét gazdája lábára. Atum elkezdi vakargatni a füle tövét. Az egyik zsebéből előhúz egy kis könyvet. Fekete borítójára vörös rúnákat rajzoltak. Ameddíg el nem kezdődik a szakkör azt olvasgatja.* | |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 3:58 pm | |
| *Csak ráérősen ballag. Nem igazán sejti, hogy kicsit késésben van, így csak lassú tempóban lépked. Azt a döntést hozta, hogy Lazzt nem viszi szakkörökre. A farkas kölyök elalszik a lány szobájában is, így Katnek nem kell aggódnia miatta. Térdig érő farmert és egy fehér, mintás pólót visel. Biccent az ott lévőknek, majd mint egyetlen allidonost látva Biancához csatlakozik.* -Szia! Mi újság? *Kérdezi mosolyogva. Feltűzött haját igazgatja. Várja azt, aki a szakkört tartja majd.* | |
| | | Elise Dupont Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 24 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 4:00 pm | |
| *A rádiós hölgyike jelenik meg egy merészen kivágott ruciban. Láthatóan élvezi a jó meleg időt. Nem is nagyon húzza az időt névsorolvasással.* Na sziasztok, aki még nem hallott a rádióban, annak megmutatkozom, Elise Dupont vagyok, iskolatitkár és rádiós meg még sok más egyéb, és most kaptam egy lehetőséget, hogy kirándulni vigyelek titeket. *Előhúz egy rózsaszín retikült, és a diákok felé tartja, hogy fogják meg, aztán már mehet is az utazás.*
//A következő helyszínre már írhattok is: Anglia, Ki Mit Tud//
Állatos játék: A játékban azok vehetnek részt, akik a szakkör kezdete óta jelen vannak, max. 10 perc késéssel, tehát 18:10-ig írnak első hozzászólást. Amikor az első állat megjelenik, az etetheti meg, aki azonnal a következő hozzászólásában ezt beírja. Tehát aki nem nézi meg az új hsz-eket, amikor a sajátját elküldi és már mesélő utáni második hsz-ben etet, azt már nem fogadjuk el. Szerkesztett hozzászólást nem fogadunk el, csak original eredetit! Figyelem: nem csak a leggyorsabb ember etetheti meg az állatot, hanem mindenki aki a megjelenését követő hszében etet hsz módosítás nélkül!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 4:02 pm | |
| *Rose egyedül jött le az udvarra, de remélte, hogy valaki ismerőssel összefut. Eddig nem sokat fedezett fel köztük, sőt igazából egyet sem. Remélte, hogy Liz, vagy Kate, vagy emily lejön, de nem tudott semmi biztosat, így inkádd csendben várt. De előtte mindenkinek egyszerre odabiccentett, köszönés képpen* |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 4:02 pm | |
| *Laura épp csendben áll az udvar közepén, a fény felé fordulva, amikor egyre több diák jelenik meg, van aki köszön, van aki nem, de egyik hang sem tűnik ismerősnek, csak az az egy, ami valóban hozzá is szól. Méghozzá olyan személy hangja, akitől már meg akart kérdezni valami, deegy ideje nem volt rá alkalma. Így kinyitja szemeit, és ahng irányába fordul, és Sam már mellette is áll. Az eramiros lány szeme alatt karikák vannak, és arcán nincs túl sok érzelem. A lány megjelenésére is csak egy átfutó félmosolyt sikerült produkálnia.* -Neked is. *Köszön vissza, majd a további kérdésekre is felelni kezdene, de végül csak vesz egy levegőt, és azonnal rákérdez.* -Mit csináltál Jack-kel? *Majd visszautasítást nem tűrő tekintettel néz Samantha tekintetében, és keresi a hazugság jeleit.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 07, 2010 4:03 pm | |
| *Liz és cicusa Emily siet az udvarra. Nem szeretnének elkésni , mint múltkor, ezért igyekeznek időben jönni. Amikor megérkeznnek, Liz odasiet a tömeghez.* -Sziasztok! *Köszön, majd ismerőst kutat. ~Hol van Rose? Megígérte, hogy jönni fog~ Keresi barátnőjét. Amint nézelődik, meglátja Biancat. Odasiet hozzá.* -Szia. Rég láttalak. Hogy vagy? *Bombázza meg kérdésekkel szegény lányt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |