Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Kilátó | |
|
+97Tyler Wayne Chrystal Marsh Lilia Radoslava Demyan Yaromir Aidan Hamilton Liselotte Frey - archívum Alise Ellwood Felicity Artmenson Hiroshi Haku Dwayne Brox Ewan Forbes - Archívum Libby McIntyre Diana Lunitech Titokzatos idegen Penelope Waylan Valentine Fergusson Nimhue D'Ansoryl Noah Karl Pavel Nawara'son Onoria Celia D'cruze Nye Drystan Munashi Kataku Logan Knucker Zac Leaving Gabriella Ophelia Milena Natasha Potrevszkij Neram Arthas Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Mila Zelenkova Hikaru Tudor Patrik Artemis Taylor Shuang Zhen Marco Mimieaux Evangeline Elovics Cat R. Morgan Deyan Serenity Berill Dalida Cornish Rosetta Waylan Pablo Martinez Mephisto Pheles Elinor Rheia Lioness Alfons Gerard Speranza di Bagliore Lianne Luoris Eldunary Aysa Lismine Lockwood Jack Darkfield Lorraine Betranche Sarah Lairs Hunyadvári Szevér Lillian Nariah Kádár Enikő Milena Lyudmia Lyla Valadimir Sarah Wood Briannah V. Fletcher Gwilim Jan Daniel Dragos Juan Miguel Santiares Loretta Q. Alvord Ann Harvard David Robert Beawer Atanas Iordan Emily Kyra Beawer Effy Siggers Vilandra yin Slenara Lina Wierro Tim Leopold Benjamin G. Chevalier Rory L. Milborrow-Quenell Hua Xiangfeng Lorainne King Vivienne Mendelsohn Játékmester Allidon Regina Ruosin Miley Hortingberg Alex Kerphina Dave Savile Laura Wylee Siegfried Zauberer Elisaveta Mira Jasna Novarro Rosalie Hooper Chris Willer Katherine Mary Black Leona Arts Yosif Zhivko Andréa Bontavier Martin Silent Anne Holiday Farkas Zsuzsanna Gaiaea Wanda Dorcas Gloria Kloé Nikolina Yordanka Airie von Nandori Senilla Rachel Roseberg Gethin Awstin Conley 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.
Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.
A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Loretta Q. Alvord Diák
Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 23, 2011 5:13 pm | |
| *Nem, a lépcsőn valóban nem hallja, hogy jönne más is utána, de azt Evandrus elfelejtette valószínűleg, hogy a lánnyal ott a daimonja is, aki gondolatban figyelmezteti támadójára. Rett csak finoman elmosolyodik, a hozzá érő kezek, melyek lefogják a csuklóját egy gyors libabőrödzést váltanak ki belőle. Ám megijedni nem ijed meg, inkább gyorsan a fényképezője felé nyúl és villant egy pompásat a vakuja segítségével.*Szemet szemért és vak lesz a világ...Egyébként szia. A nem dohányzó helyek két lépéssel arrébb vannak tőlem.*Mosolyog kedvesen, és egy picit távolabb mutat az alsó rúdon, mert ő nem preferálja a dohányzást, és még passzívan se szeretné "élvezni". A gépet visszafüggeszti a nyakába, lezseren kezdi himbálózni az oldalánál a macska pedig szinte igézve nézi azt.*Mitől is vagy ennyire jókedvű Evandrus? Ugye Evandrus?*Nem, egyáltalán nem biztos még a srác nevében, hisz mondhatni csak futólag találkoztak a teázóban, az meg részletkérdés, hogy egyébként príma a név és arcmemóriája.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 23, 2011 4:58 pm | |
| *Nagyon nagyon nagyon jó kedvvel megy fel a lelátóba és pörög rendesen. félúton jár, amikor észreveszi, hogy már vannak fenn. Na gondolja, egy kis tréfa belefér, ezért amilyen csöndbe csak tud, felsunnyog a lépcsőn, és a lány mögé sunnyog, aki kinn ül a korláton. Miközben ráijeszt a lányra, megfogja a kezeit, hogy le ne essen, és belesúg a fülébe* -Huh *nagyot nevet ahogy a lány megijed, és védekezően rakja a kezét maga elé amikor ütni kezdi.* -Szerbusz *köszön a lánynak még mindig szakadva a nevetéstől, majd rágyújt egy cigire* |
| | | Loretta Q. Alvord Diák
Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 23, 2011 4:42 pm | |
| ~Még három, kettő, egy! Azt hiszem ezek után simán bevállalnám a Mount Everestet is. Szerintem...az kicsit...sok lesz. Puhány egy macska vagy Bilo. Ellustultál. Meglehet Lori, meglehet.~*Mosolyogva állítja be a zoom-olás mértékét a viharmadárral jelképezett szak diáklánya. Ő épp nem készül kiköpni a tüdejét a Maine Coon-nal szemben, ámbár zihál egy picinykét. Kőmosott farmer, bokacsizma az esti hideg ellen, és egy barnás szövetkabát. Feketés-kékes-szürkés haja egy csattal van fölfogva, onnan kandikál ki néhány tincs, amikbe időnként belekapaszkodik a szél. Mindenfelé nézelődik, kattintgat szorgosan, majd néhány percnyi munka után lábait átdugja a korlát alsó fokán, rá is ül azokra, majd kezeivel a felette lévő rudat fogja, mert a mélybe azért nem zuhanna, ha nem muszáj.* | |
| | | Ann Harvard Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 151 Kaszt : Üzenőláda :
Hétköznapok
Gyermeki én: ]
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Márc. 21, 2011 2:45 pm | |
| - Zeneszoba? *Kérdezte elképedve. Már majdnem fél éve az iskola tanulója volt, de soha még ilyen teremről nem hallott- elképesztő volt hallani, hogy a mágusképzőben zenetanulásra is legyen lehetőség. Az ötlet, hogy lemenjenek oda, nagyon csábító volt, de nincs kicsit késő már az efféle túrákhoz? Anna elgondolkodott egy fél percig, de aztán eszébe jutott, hogy ha egy prefi viszi le, akkor mégiscsak szabad. Mosolyogva bólintott egyet, és alig várta már, hogy útnak induljanak- akár most azonnal.* - Most azonnal? Felőlem mehetünk. *Tette hozzá, és felcihelődött ültéből. Régi vágya, hogy zenét tanuljon, úgy tűnik, beteljesedni látszott. Abban nem volt biztos, hogy hamar sikerül elsajátítania a gitározás művészetét, de hát... Gyakorlás teszi a mestert.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Márc. 21, 2011 2:37 pm | |
| *Már mér ne ismerné el az igazságot? Hisz nagyon gyönyörű a táj. Mikor megkérdi, hogy eloltsa-e a fényt a lány megrázza a fejét, így szépen tovább világít a sötét tájra a pálcájával. Kicsit szórakozik is a pálcájával, telekinézissel mozgatja maga előtt, elég vicces. Legalábbis Rékának. A lány kérdésére elmosolyodik.* - Meg lehet azt tanulni. De mit szólnál hozzá, ha lemennénk a Zene szobába? Ott keresünk neked egy gitárt és akkor meg tudnálak rá tanítani. *Ajánlja fel a lánynak mosolyogva és át is lendül a másik oldalra a korláton, és feláll. Pálcáját visszatette helyére, így sejthető, hogy a fényt is lekapcsolta. Gitárát hátára erősítette, már ha a lány igent mondott és várja, hogy induljanak, vagy beszélgessenek tovább.* |
| | | Ann Harvard Diák
Hétköznapok
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Márc. 21, 2011 2:20 pm | |
| *Réka is elismerte, hogy a táj mindesetül gyönyörű. Anna kedvtelve nézegette a tájat, és titokban büszke volt rá, milyen gyönyörű iskolát tudhat a magáénak. Amikor a lány felajánlotta, hogy eloltja a fényt, Anna megrázta a fejét.* - Nem fontos... *Mondta gyorsan, mivel ő sem szerette túlságosan a sötétséget. Az sem volt meglepetés, hogy gyakran jár ide zenélni a lány: hiszen ilyen idilli helyek ritkán szoktak lenni az iskolákban. Anna irigykedve nézte a hangszerét egy darabig.* - Bárcsak én is tudnék gitározni...*Sóhajtott fel, és szomorkás mosoly kúszott az arcára.*- Hogyan kell? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Márc. 21, 2011 2:02 pm | |
| //Olvadás//
- Jaja, talán az iskola egyik legszebb helye. *Mondja mosolyogva a lánynak miközben szeme újra végig fut a sötét tájon. Nem bánta meg, hogy ide jött tanulni. Jó ötlet volt. Nagyon is. Közben persze gitározik, majd az ütem szépen lelassul és most olyan altató szerűségű, de mégis gyönyörű dallamot játszik. Illik a szép esti tájhoz. Talán pont ezért is kezdte el ezt játszani a lány. Közben ugye fényt varázsol egy egyszerű kis bűbájjal.* - Ha akarod elolthatom. *Mondja mosolyogva a lánynak. Végülis neki mindegy, csak azért teremtette a fényt, hogy jobban lássanak, de ha a lánynak jobban tetszik a sötétség elolthatja.* - Hát, sokszor. *Mondja mosolyogva. Szereti ezt e helyet, így természetes, hogy sokat jár ide. Sok szép emlék fűződik hozzá.* |
| | | Ann Harvard Diák
Hétköznapok
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 7:15 pm | |
| | |
| | | Ann Harvard Diák
Hétköznapok
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 7:02 pm | |
| - Szép is itt... *Bólogatott, és még mindig a pazar kilátást szemlélte. Nem meglepő, hogy ez Réka kedvenc helye az iskolában: ki ne töltené itt szívesen a szabadidejét? A gitározás háttérzeneként pedig igazán remek, az éneklés pedig kikapcsolódás. Az is igaz, hogy itt az ember szabadnak érzi magát. Jó a levegő, édes az egyedüllét, a zene pedig mindenkit elvarázsol.* - Fény? Szerintem jó a sötét. *Mondta jókedvűen, de Réka addigra már fényt csempészett a sötétségbe, egy egyszerű kis bűbájjal.* - Gyakran jársz ide? *Kérdezte hirtelen ötlettel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 6:56 pm | |
| *Hát kb akkor láthatták egymást utoljára, hisz úgy rendesen elég rég beszélgettek már. Itt volt már az ideje ennek is. A gitározást tényleg nem hagyja abba, amolyan háttérzenét ad, és elég hangulatos is így.* - Csak ne legyen rosszabb. *Mondja a megszokott kedves mosolyával a lánynak.* - Azaz. Nagyon szeretek itt énekelni. *Mondja nevetve. Végülis ez a kedvenc helye az iskolában. Itt érzi igazán szabadnak magát. Végülis még a Nordmedes csata előtt is, itt érezte meg, hogy történni fog valami rossz. Nos a lány nézheti a sötét tájat. Mikor ezt Réka észre veszi mosolyogva megszólal.* - Egy kis fény nem kéne? *Kérdi a lánytól nevetve, majd pálcáját kezébe veszi és elsuttog egy Lumossolemet, mire hosszú fénycsóva tör ki a pálcából. Sokkal erősebb mint a Lumos és hasznosabb is.* |
| | | Ann Harvard Diák
Hétköznapok
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 6:44 pm | |
| - Tényleg régen találkoztunk... *Felelte Anna merengve, és eltűnődik, mikor látta utoljára Rékát. Nem kizárt, hogy csak az utolsó tanórán. A gitározást persze nem hagyta abba, de nem is zavartatja magát attól, hogy Anna is ott van: szemmel láthatóan kedveli a zenét. A kellemes márciusi szellő finoman csiklandozta Anna arcát, a tavasz érezhetően közeledett, itt volt már a levegőben.* - Én megvagyok. *Válaszolt az igazságnak megfelelően: nem volt se különösebben jól, sem rosszul, átlagos unottságban teltek a hétköznapjai.* - Hangulatos lehet énekelni itt... *Teszi hozzá, és révetegen körülhordozza tekintetét a tájon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 6:26 pm | |
| *Nyugodtan énekelget, nem is foglalkozva a külvilággal, teljesen kizárja, csak a dal. Majd egyszer csak lépéseket hall, majd egy reccsenést. Megfordul és örömmel veszi észre, hogy csak egyik barátnője van itt.* - Szia Ann! Rég láttalak. *Mondja mosolyogva a lánynak. A gitárt visszaerősíti a hátára, majd úgy hallgatja mosolyogva a lányt.* - És, hogy vagy mostanában? *Teszi fel első kérdését, miközben lóbálja a lábát a sötétségben. Nagyon jó kedve van, de mostanában mindig. Bár azt nem tudja mitől van ilyen jó kedve. Talán megjött a jó idő és ez okozta volna? Meglehet.* |
| | | Ann Harvard Diák
Hétköznapok
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 6:11 pm | |
| *Kell néha egy kis friss levegő azoknak is, akik az angol klímához szoktak, és Anna sem kivétel ezalól. Sosem járt még az északi kilátóban, de már régóta tervezte: egyesével, jókedvűen lépdelt fokról-fokra, miközben azon tűnődött, ugyan milyen is odafent. Hallott valami furcsa zenét, énekkel párosítva, így kíváncsian lesett be a kilátó bejáratán. Lila öltözék, cicanadrág és miniszoknya: rögtön felismerte a szakához tartozó Réka külsejét. Egyelőre nem akarta megszólítani, kíváncsi volt, mögé tud -e settenkedni a lánynak. Vesztére azonban a padlónak egy félig törött lécére lépett, és megreccsent alatta a deszka, Anna pedig ijedten lépett hátra egyet.* - Szia. *Köszönt félszegen, és letette magát a lány mellé, majd kíváncsian végigmérte a hangszerét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Márc. 16, 2011 6:06 pm | |
| *Szökdécselve és énekelgetve indul fel a Kilátóhoz, majd amint felért, már is kiül a korlátra és hátáról ölébe veszi gitárját, majd énekelni kezd. Egy latin dalt énekel, valami nagyon szép dalt, bár azt nem lehet megállapítani, hogy miről is szólhat. Öltözete amúgy, lila rakott miniszoknya láncal, fekete cicanadrág, lila nyitott tetejű cipő, fehér ing, rajta lila egyenruhás és ujjatlan mellény, és szakszínű (szürke) nyakkendő, lila haja felkötve, lila sapka, félholdas nyaklánca nyakában, oldalán tőrei és pálcája. Vállán meg Reni üldögél. Vagy is talán már alszik is. Bár nem biztos.* |
| | | Tim Leopold Diák
Hozzászólások száma : 214 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 8:43 pm | |
| - Őszintén.... Nem *Válaszolja lánynak* - Egyáltaláan nem.... * Egy kicsit jobban megnézi ketőjüket* - Na jó talán lehet egy kicsit az orrotok de lehet hogy csak én látom igy. *Elvigyorodik. Majd a fiú felé forditja figyelmeét mert az bemutatkozik.* - Engem Tim Leopoldnak * Válaszol a fiúnak és kezet ráz vele. Megint egy apró csend szünetet tart mielőt megint megszólalna.* - Hát lényegébe én azéert jöttem ide, hogy egy kicsit magamba legyek meg hát itt már elég régenm voltam és gondoltam felnézek. Az egyik része teljesült az, hogy idejöttem a magány nem. De nem is bánom anyira * Válaszolja jó hosszan a fiú. Háttal támaszkodva a korlátnak néz most ki a fejéböl. De nem néz sem a fiúra sem a lányra csak el a távolba. Majd sohajt egyet aztán meg egy nagyot ásit. * - Na jó én megyek mert esek össze * Mondja és elindul. Utközben kezet ráz Robbal és int kezével a lánynak* - Sziasztok, örülök, hogy találkoztunk.* És ezzel el is tünt csak léptei hangzanak ahogy megy lefele a lépcsőkön majd hirtelen máraz sem*
//Köszke a játékot élveztem//
//Többiek fagynak// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 8:32 pm | |
| - Ne szóljál be. *Böki oldalba tesóját mikor az megjegyzést tesz rá. Aztán csak vigyorog szaktársára.* - Miért, nem hasonlítunk egymásra? *Közelebb lép a fiúhoz, és lábujjhegyre állva fel nyújtózkodik hozzá.* - Pont mint két tojás. *Büszkén kihúzza magát, az pedig már lényegtelen, hogy abban amit mond nem sok valóság van. Tény és való, hogy kissé különböznek kinézetre egymástól Robbal, de hát ez van. Az orruk akkor is ugyan olyan.* - Egyébként mi járatban erre? *Tereli a témát, és szavait mind a két férfi egyén felé intézi. Közben pedig visszalépked a korlátra, és le ül rá. Nem, egy cseppet sem fél, hogy leesik... * |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 7:54 pm | |
| *Rákacsint a srácra, amikor az elvigyorodik, és ugye ekkor támadja le Aimee-t. Mulattatja a lány sikkantása és meglepett felugrása. Viszont szólni sincs ideje, máris nem csak, hogy nem tud megszólalni, még látni sem lát semmit a hajzuhatagtól, és tüsszögnie is kell az illatfelhőtől. Ezért hát hamar lefejti az erős kezeket a nyakáról, engedi, hogy Zeus had szabaduljon - a görény ijedten lecsúszdázik a lábán, és meg sem áll a helyiség legtávolabbi pontjáig - majd hatalmasat tüsszent.* - Neked aztán van bukéd...! *Borzolja össze a lány haját, majd a srácra néz vigyorogva.* - Eegen. Aimee az én ici-pici hugicám. *Böki oldalba testvérét, és olyan hangnemben mondja ezt, amivel szándékosan cukkolni akarja őt. Ezután közelebb lép a fiúhoz, és a kezét nyújtja.* - Amúgy David Robert Beawer. Rob. *Mutatkozik be.* | |
| | | Tim Leopold Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 7:35 pm | |
| -Meg vagyok közszi... *Válaszol röviden a lánynak. Éppen megfordulna mikor egy fiút lát meg az ajtón. Megismeri hisz egy párszor már látta órán és mikor az csendre inti elmosolyodik és mint aki nem látot semit fordul el. Nagyon nem törörik azzal, hogy a lány valyon hogy reagál. Ő el van magának de mikor meghalja, hogy bátyus akkor már visszafordul.* - Bátyus?! *Kérdi hol a lányra hol a fiúra nézve.* - Na ezt nem gondoltam volna. *Majd csak egy jót mosolyog.* - Hello * Köszön igy utolag is a fiunak. Valahogy mostanság nincs vlmi csucs formában. Alig szólal meg. Na ez nála nagy dolog. Hátal nekidölve a korlátnak nézi a testvérpárt.* - Hát őszintén ha nem hallom meg hogy Bátyus meg nem mondtam volna hogy tesok vagytok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 7:15 pm | |
| *Hát ha a fiú esetleg magányra vágyott, akkor ez a séta egyértelműen rossz választás volt. Főleg úgy, hogy Aimee ma egész pörgős kedvében van. Felfigyel a léptekre, és fejét egy pillanatra hátrafordítja, épp csak addig, hogy megnézze ki is érkezett. Aztán vissza tér eddigi tevékenységéhez, vagyis dalolászva néz le a mélybe... kb. olyan hatása lehet, mintha dilós lenne. Főleg, hogy még azt is énekli, hogy "szükségem van egy doktorra".* - Helóka! *Vigyorog, és még mindig a korláton kihajolva oldalra fordítja a fejét.* - Leopold igaz? Bocsi, a vezetékneved anno jobban megfogott. *Mondja szórakozottan, és tény, hogy már nem emlékszik a fiú keresztnevére.* - Köszönöm kérdésed, remekül vagyok. És te, hogy érezed magad ezen a csodás kora-tavaszi estén? *Dobja vissza az a bizonyos "labdát", aztán csak fogja magát, és egy könnyed mozdulattal hátra ugrik, majd lecsücsül a kilátó szélére... jobban mondva csak csücsülne, mert ekkor valaki váratlanul két oldalról oldalba böki, mire ijedten sikkant egyet, sőt még kicsit meg is ugrik. Hátrafordul, és mikor meglátja testvérét még nagyobb sikkantás, majd Robert annyit észlelhet, hogy valaki rajta csimpaszkodik, és egy orgona illatú hajtömeg van az arcában.* - Bátyuuus! *Nevet fel vidáman, majd miután megunta az ölelkezést arrébb húzódik.* - Mi van veled, hey? *Izgatottnak tűnik, láthatóan nagyon nem viselte meg az előbbi kis "gonoszkodás" az allis fiú részéről.* |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 7:02 pm | |
| *Egy sötét tekintetű srác trappol fel az északi toronyba, hiszen ott általában nem sokan vannak, sőt, gyakran senki, és ő most aztán igazán szeretne egyedül lenni. Nyakában ott szuszog Zeus, a vadászgörény, keki kapucni van a fején, fekete farmert visel egyszerű, fekete edzőcipővel, és amikor végre felér a lépcsőn, csalódottan veszi észre, hogy nem egyedül van. Egy Naxis srác, ismeri óráról, meg egy szőkeség, és már épp megfordulni készül, hogy felmenjen inkább a madárházba, amikor felismerni véli a lányban húgát, Aimeet. Odalopódzik a háta mögé, csendre inti a srácot, és két oldalról megböki a csajszi oldalát, de rögtön át is öleli.* - Vigyázz magadra, hogy ki ne eeeeeeeeess... *Vigyorodik el, köszönésképp.* | |
| | | Tim Leopold Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 6:56 pm | |
| *Az utóbbi jó pár nap a fiú számára teljesen összefolyt. Azt sem tudja milyen nap is. Mint egy robot úgy viselkedik, minden nap csak ugyanazt ugyanugy. Egy idő után egy kicsit idegesitővé valik maga a fiő is. De valahogy a mai nap eltér a többitöl ma elhatározta magát, hogy sétál egy kiadósat az iskola olyan területein ahol már jó régen volt. Ilyen hely az Északi torony is. Lassan és csendes léptekkel halad fel a toronyba. Nem gondolkozik semin csak néz ki a fejéböl. Felérve a torony ajtóját nyitva találta, két nagy lépéssel belép miközben szemeivel gyorsan körülnéz és egy lányt vesz észre.* ~De jó...~ *Gondolja és sóhajt egyet. Most nem nagyon vágyot társaságra ahogy az utóbbi időkben sem. De csendben de azéer léptei egészen haéhatóak közlebb megy a kötláthoz felismeri a lányt. Egyszer még anno jó rég találkoztak de többször sem. Kb már a lány észrevette mig ő a korláthoz ér. Fejét felé forditja* - Szia... * Köszön majd csak elhalgat és fejét elforditva a tájat kezdi el nézni. És csak halgat-halgat majd fejét megint a lány felé forditja.* - És hogy vagy? Rég találkoztunk *Hangja teljesen hideg és érdektelen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Márc. 10, 2011 6:39 pm | |
| - Sálálálá... lálálálálá... *Hallatszik egy csilingelő hang, majd trappolás, és kivágódik az északi torony ajtaja.* - Hmm... csodás friss levegő. Hogy ez nekem már mennyire hiányzott. *Két lépéssel a korlát előtt terem, és megkapaszkodva abban mélyen kihajol. Szőke selymes haja verdesi az arcát amint meglibbenti az esti szellő. Ismét egyedül van, ám a többi ilyen alakalommal ellentétben, most nem zavarja. Sőt, jól érzi magát. Majd kicsattan az élettől, piros pozsgás arcán vidám mosoly terpeszkedik, kócos haja ad egy kis kislányos fillinget is az elemementalistának. Egyébként a lány ruházata nagyon egyszerű, egy hatalmas nagy szürke vékony pulcsi, mely combja közepét verdesi, és lelóg jobb válláról, egy fehér harisnya, lábikóin pedig fehér balerina cipő. Tényleg úgy néz ki mint valami balett táncos.* - I need a doctor... coming doctor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Feb. 27, 2011 8:40 pm | |
| - Az az. *Mondj lelkesedve. Végülis ők hárman még nem is nagyon voltak együtt.* - Kár, de attól még énekelhetsz. Esetleg, majd én leszek a partnered. *Mondja vigyorogva, majd kezébe kapja gitárját.* - Igazad van Emily. Talán majd máskor és akkor talán Emily is velünk énekel. *Monja mosolyogva miközben Emilyre pillant aki már indulna is a alány.* - Szia! *Mondja, de pont betoppan Atanas akinek köszön.* - Szerintem én megyek, sajna tényleg elszaladt az idő. *Mondja, majd mindenkitől búcsút int, még Atanastól is.* - Jó éjt! *Monda, majd leindul a lécsőn, onnét meg egyenesen a szobájába.* |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Feb. 27, 2011 8:31 pm | |
| * Lassú és szigorú kopogás hallatszik a lépcsők irányából, egy újabb látogató érkezését jelezve. A fiú energikusan halad felfelé a lépcsősoron, mégsem mondhatni, hogy elsietné a dolgot. Arcát talárja csuklyája takarja, melynek fekete egyhangúságát csupán szakos kitűzője töri meg. Arcán - a megszokottnak mondható - ábrándozó és egyben komoly tekintet ül, amely miatt kissé mélabúsnak is tűnik a fiú. De persze ki tudja.. talán pont azért, mert tényleg gondok gyötrik. * ~ Friss levegő, az éjszaka édes illata. Ez kell most lefekvés előtt. Csend, nyugalom és halál. ~ * Gondolja, majd elégedett mosollyal nyugtázza a lépcsősor végét. Emlékeiben messze tűnnek azok az idők, amikor még megerőltették testét ezek a lépcsők. Néhány lépcsőfokkal a feljáró előtt egy lány furakodna lefelé a kilátóból, azonban a lépcsők nem elég szélesek két embernek. A fiú metsző tekintetet vált a lánnyal és egyértelműsíti, hogy kinek is ajánlatos most kitérnie. Meg amúgy is az a három lépcsőfok csak nem számít már a lánynak. Remélhetőleg ez minden gond nélkül megtörténik és a lány utat enged neki. Vagy tőle akár ki is vájhatják egymás szemét itt helyben, de akkor eléggé csúszóssá válhatnak a lépcsők és ki szeretne megcsúszni? * | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Feb. 27, 2011 8:15 pm | |
| - Szia, Réka... Na igen, majd el kellene menni valahova, Kath-tel együtt. *Mondja mosolyogva, hiszen érti, hogy hogyan gondolta a prefektustársa. Evandrusra pillant.* - Igen, ismerjük egymást... *Viszont az "invitálásra" csak szomorúan megrázza a fejét. Nem, nincs rossz hangja, sőt! A dalmágia az egyik kedvenc tantárgya, na meg ugye hangmágus is, de... most nem. Színpadiasan megköszörüli a torkát.* - Nem hiszem, hogy ez most jót tenne... *Viszont mintegy végszóra akkorát ásít, mint még soha. Kezét természetesen a szája elé teszi, ahogyan azt tanították neki.* - És hát... baromi álmos is vagyok... *Jegyzi meg.* - Zűrös egy nap volt a mai... úgyhogy megyek... lefekszem... meg amúgy is, nem sokára tíz, meg kijárási tilalom... *Figyelmezteti évfolyamtársait, bár ez inkább Rékának szól, hogy nehogy vele kapják el a fiút.* - Akkor sziasztok...! *Köszön el, és leszáguldozik a lépcsőn, mint akit puskából lőttek ki.* ~Hát ebből a napból sem lett semmi...~ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó | |
| |
| | | | Északi torony - Kilátó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |