Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Márc. 18, 2011 9:18 pm | |
| -De, igen, jós a kasztom.*majd nagyot hahotázik örömében, végül kacag és alig bírja ki hogy ne folyjon ki a könnye.*-Aranyos vagy, így még sose jött rá senki. De tetszik. Es veled miujság mióta nem futottunk össze?*kérdi Evantöl és közben simogatja annak mókusát.*-Szerencsés vagy, bemutatom neked Ciqalat a félelmetes és mint tudod féltékeny pumámat aki most épp nyugodtan alszik itt mellettünk. Viszont öt nem lehet simogatni, nem szereti ugyanis, mint ahogy általában a daimonok.*mosolyog a fiúra.*-Oh, köszi a szendvicset, ma még nem is ettem semmit. Kicsit rossz napom volt, rossz híreket is kaptam, ugyhogy most ez jól jön,köszi.*majd lassan kibontja a szenyót és majszolgatni kezdi, és várja a fiú válaszait.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Márc. 18, 2011 9:02 pm | |
| Evandrus Njord vagyok, te pedig Al, ha minden igaz *feleli mosolyogva. Amikor a lány mélyen a szemébe néz, egy kicsit elgondolkodik, hogy esetleg nem e jós a lány, de állja a tekintete, majd rákérdez.* -Te nem jósnak tanulsz véletlen? Már a kígyóbűvölő tekintet miatt kérdem. Ugyanis eddig majdnem mindig csak jós nézett a szemebe. *próbálja magát kivágni* -Ja persze, nyugodtan! *mondja, és int a mókusnak, mire az átvándorol a lányhoz* -Természetesen sima állat* feleli, majd elővesz 3 szendvicset a táskájából, az egyiket a mókusnak adja, a másikat a lánynak, a harmadikat pedig elkezdi enni.* -Én viszzont megéheztem, úgyhogy jó étvágyat! *mondja, és egy nagyot harap a szendvicsbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Márc. 18, 2011 8:38 pm | |
| -Szia, nem zavarsz, csak rajzolgatok. Nincs velem semmi különös, de tényleg régen találkoztunk már, meg nem tudnám mondani pontosan hol is, de ismerös vagy. Nem igazán jó a névmemóriám, de valami E betüs lehet a neved, legalábbis úgy rémlik. *majd Al lerakja a füzetet amibe eddig rajzolt, ránéz a pumára és azonnal megnyugtatja.*-Nyugi, még este befejezem legkésöbb a szobánkban, okes? *nevet állatára, majd egy nagy öleléssel nyugtázza neki hogy attól még hogy egy fiúval beszélget az ö kegyéböl sosem veszit. Persze ezt csak egy nagy dünnyögéssel nyugtázza a puma és elfekszik a fotel mellett, hogy lelkének másik fele rátehesse lábacskáit.*-Bocsi, egy kicsit féltékeny a drága, de mindig ez van ha egy fiúval pletyizem kicsit.*mondja a fiúnak, majd hosszan a szemébe néz hogy kifürkéssze milyen ember is lehet ö, elvégre Alanois jós, így az emberekben többnyire nem szokott csalódni.*-Látom, te is szereted az állatokat. Es, ö is daimon, vagy csak egy kisállat? Megsimogathatom? *kérdi egy pillanattal késöbb, és várja hogy mit felel rá a mókus gazdája.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Márc. 18, 2011 8:26 pm | |
| *Amikor a labirintusban császkál mókusával a vállán, gondolja egy kicsit jobban felfedezi az iskolát. amikor benyit a központi terembe, egy régen látott ismerősét látja a sarokban rajzolni. Mivel nem ártanak a barátok a Nezán, meg úgyis már beszélgetni akart valakivel, odamegy és megszóltja.* -Szia! Zavarok? Régen beszéltünk, mi van veled mostanában? *kérdezi, és ha a lány nem hajtja el, leül a lánnyal szembelévő fotelba* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Márc. 18, 2011 7:57 pm | |
| *Alanois mint mindig nagy sétáján van daimonjával, Ciqalaval aki egyébként egy édes és ugyanakkor egy hatalmas puma. Ma igencsak zilált volt egész napja, most is csak sétált, már naplót sem írt, viszont minden idejében megpróbált tanulni hogy a hétvégén ha jó idö lesz ne épp ezzel kezdje napjait. Most kicsit színesebbre vette öltözékét és egy citromsárga hosszúujjú pólót vett fel meg egy fekete rakott szoknyát, ehhez pedig jól illett bör bokacsizmája. Az utóbbi idöben unokatestvére javaslatára egyre többet kezdett el hordani nöiesebb cuccokat, mely jól kihozta szép alakját, és magassarkú cipöjei ellensúlyozták nem épp magas termetét. Alig volt 155cm magas, és ehhez egy elég hosszú vörös, hullámos haj párosult, na és persze kicsit esetlensége és félénksége is még aranyosabbá tette egész megjelenését. Sokan kicsit elvontnak tartották, tudta mindig is magáról hogy nehezen ismerkedik, de mióta a nezán van úgy érezte ez folyamatosan változik. Legalábbis remélte. No, ahogy épp sétálgatott a megszokott ritmusában, gondolta bemegy az épp elsö terembe ami mellett most elhalad és leül egy kicsit. Ez a terem épp a központi terem lett, így mivel nem volt itt láthatóan senki, fogta magát és egy sarokba ment ahol leült egy fotelbe, elövette táskájából ceruzáját és egy nagy füzetet és elkezdte megörökíteni kedves és egyetlen barátját, Ciqalat, a pumáját.* |
| | | Elisabeth Grey
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 89 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Márc. 10, 2011 8:30 pm | |
| *Elisabethet sokkal keményebb fából faragták, mint az elsőre látszik. Bár csinos kis fruska és a nyelve is fel van vágva, de van sütnivalója, nem is kevés. Vág az esze, mint a borotva ezért látja nagyon racionálisan és reálisan a világot, ezért érzékeli az emberi kapcsolatokat nagyon kifinomultan, még ha ő maga nem is annyira idomul a szociális normákhoz.* Így volt szimpatikus? Hááát örülök. Minden esetre szimpatikusabb volt, mint te magad. *Veti oda a belsirionos srácra és a kajás megszólalást már nem is kommentálja, fölöslegesnek érzi. Ha viszont Denny frappánskodni akar, hát frappánskodjon, de ne higgye, hogy ilyen könnyen adja magát a lány.* És mondd csak kis barátom! Gondolkodtál már azon, hogy pontosan mit is vársz az élettől. Csak mert így elnézve téged legfeljebb hidraeledelnek jó leszel, másra nem hiszem. Tudod elég sok olyan embert is tartanak itt, akik mindössze ballasztanyag szerepet töltenek be, fölöslegesek, hogy legyen kivel etetni a kis kedvenceket és akit meg lehet majd gyilkolni a hatalom demonstrálása érdekében. Csak az igazán kivételes tehetségek vihetik sokra... mint én. *Vág le egy igen érdekfeszítő monológot a lány, a végén pedig rákacsint a fiúra. Magabiztosságban sincs hiánya, annyi szent.*
//fagyunk, mert Dennynek mennie kellett// | |
| | | Denny Sefton Diák
Hozzászólások száma : 40 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Márc. 10, 2011 7:57 pm | |
| -Ha a fejemből szél fújna, valószínűleg nem itt lennék. *Nyugodtan, sőt egy halvány mosollyal a szája szélén válaszolgat a lánynak. Őt az ilyenfajta sértések nem bántják meg, inkább csak valami frappánsat visszaválaszol neki. Nem bánta meg hogy odament a lányhoz, inkább végignézi, de aztán újra a lány mondandójára koncentrál.* -Tudod... nem mondanám hogy én is azért mondtam meg a nevemet mert kérdezted.. Csak így volt szimpatikus... *Mondja még mindig halvány mosollyal a szája szélén. Nem irritáló számára a lány viselkedése a srác iránt, inkább válaszolgat neki.* -Ehető biztos van, csak válogatni kell a kaják közül. *Ül le a fal tövébe, és a csajra pillant.* | |
| | | Elisabeth Grey
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Márc. 10, 2011 7:49 pm | |
| *Elisabeth már-már menne is tovább, mert igencsak elunja magát, hogy egyedül kuksol itt. Egy-két diák ugyan lejött ide, de tovább is álltak, tulajdonképpen egyedül van hosszú percekig, azonban egyszercsak megérkezik egy belsirionos srác és nemcsak, hogy megérkezik, de egyenesen odajön hozzá. Szkeptikus tekintettel néz végig a fiún. Nem kimondottan szimpatikus így elsőre, aztán közvetlenségét egyenesen irritálónak tartja.* Hát a fejedből biztos, hogy csak szél fúj... *Jegyzi meg rosszmájúan, karakánul. Irányító típus, nem hagyja, hogy egy szituáció eluralkodjon rajta.* Egyébként nem kérdeztem neved, ami azt jelenti, hogy nem is nagyon érdekel. *Fűzi tovább a szót a lány ugyanolyan degradáló stílusban, ugyanakkor egy árnyalatnyival már lágyabban, sőt inkább álmatagabban. Egyszóval utolsó gondolatát csak úgy odavetette, nem bántásként szánta, ellenben első megjegyzésével. De hát nem fogja magában tartani, ha egyszer ez ötlik fel benne.* Inkább azt mond meg nekem, hogy odafent az étkezőben van-e valami ehető! *Mondja a fiúnak érdeklődve a vacsora iránt. Nem mintha nagyon éhes lenne, de nem árt tudni.* | |
| | | Denny Sefton Diák
Hozzászólások száma : 40 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Márc. 10, 2011 7:41 pm | |
| *Nyílik az ajtó, és egy -már egyenes- sötétszőke srác lép befelé. Aki mellesleg nyugodt és elég fényesen látja a világ dolgait, na persze nem naiv vagy ilyesmi, csak jó kedélyű, bár ezt egy tökéletes álcával elfedte a világ elől, és egy komor ifjú képébe bújt. Hogy miért? Mert így erősebb mint ha a másik oldalát mutatná az egyszer biztos.. Ő nem gazdag, nem is szegény, mondhatni középosztálybeli. Egy fekete bomber dzsekiben, kék koptatott farmerban és egy tornacsukában van ma. Ahogy belép, körbenéz, és észrevesz egy lányt.* -Szia. Mifelől fújt a szél? *Kérdezi komoly arccal.* Denny vagyok, Belsirion. És te? *Rövid, tömör, lényegre törő, ahogy mindig.* | |
| | | Elisabeth Grey
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Márc. 10, 2011 7:35 pm | |
| *Na ki van itt? Ki? Hát a megismételhetetlen Elisabeth Grey. A cinizmus királynője, a csinos kis fruska, aki tulajdonképpen könnyedén gázol át bárkin. Épp ezért nem igen kedveli őt túl sok ember, sőt, mondhatni senkivel nincs jó barátságban. Hogy is lenne, ha nyíltan felvállalja felsőbbrendűségét és nem önmagát megjátszó sznob senki, aki igyekszik elhitetni a világgal, hogy valójában szerény és fehérlelkű, ugyanakkor egetrengető elvárásai vannak a társadalommal szemben. Ő elismeri, hogy kissé elkényeztetett, elismeri, hogy imádja a pénzt és a luxust és épp ezért nagyon egyenes ember. Nem foglalkoztatja őt mások nyomora, általában önmagával foglalkozik. Barátokra tulajdonképpen nincs is szüksége. Ami a szívén az a száján, mindig kimondja, amit gondol, így nem halmozódik fel benne feszültség és így nincs is miért barátokat tartson. Méregdrága holmikban tipeg le a lépcsőn, majd veti bele magát egy fotelbe. Valahogy semmihez nincs most kedve, ráadásul itt sincs senki, hogy boldogítsa a jónépet. Na nem baj, csak fennakad valaki majd a hálóján.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 10:27 pm | |
| - Na ja, pláne nekem. Szeretem az édességeket, családi örökség. Bár apa durvább. Azt hiszem, anya tompítja a dolgot, mert ő meg nem szereti... Szóval így a kettő összetételét kaptam én, egy középértéket. *Kicsit megvakarja a fejét.* - Az elemek erősek, diadalmasak, fennségesek... Csak nekem valahogy túl látványosak. Jobban szeretek a háttérben maradni, és ezt könnyebb elérni egy medáldörzsöléssel, mint egy tűzgolyóval. De várjál, ez már nem kémia? *Pislog az oldott anyagra, bár igazából ezt a mondatot már fel sem fogja, a számolásokba nem kíván túl mélyen belemenni fél éjfélkor.* - Chuck? Áh, csak egy sorozatban... hát, vitatkoznak rajta, hogy Isten álruhában, vagy sem. A rendezők szándékosan nem hajlandóak biztosat mondani, de a rajongók nagyrésze szerint ő az. *Aztán tovább kuncog.* - Hát nem tudom, mennyire tudok fogalmazni, de majd illusztrálgatom a könyvet. Meglátjuk, mi jön ki belőle. Feketeözvegy háló, ha keresnél. Jóéjszakát! *Elköszön a lánytól, majd tovább kuncogva elszivárog aludni... meg alighanem máshova is.*
//Én is köszi a fizikaórát, tényleg elfelejtettem, ki dobált a ferde toronyból XD Jóéjt. ^^// |
| | | Briannah V. Fletcher Diák
Hozzászólások száma : 52 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 10:17 pm | |
| Igen, bár errefelé mi nem az? Mondjuk a fagyizónak tényleg megvan a maga kis aranyos hangulata, de hát az ember hajlamos elveszteni a fejét a megannyi édesség között. Ez mindenkivel megeshet. *Vág keserű fintort, na igen, ha ez nem így lenne, minden bizonnyal ő is többet látogatná a helyet.* A mentálmágia sem lebecsülendő, úgy vettem észre, errefelé többen űzik az elme mágiáját, mint ahányan az elemek irányítói szeretnének lenni, de azért mi is képviseltetjük magunkat szép számmal. Na de ez már nekem sok. Azt viszont tudom, hogy tömegszázalék egyenlő oldott anyag tömege per oldat tömege szorozva százzal. *A szája elé kapja a kezét, neki is most esik le, hogy miről is beszélgetnek.* Ki is az a Chuck? *Szeme ismét felcsillan, de már folytatja is.* Amúgy azt hiszem igen. Normális, emberi napszakban nem vetemednék ilyesmire. Hm, mindenki macskás mostanában, eddig legalábbis azt hittem, err kiderül, hogy mindig is így volt? Hehe. Viszont tényleg írhatnánk könyvet, holnap bele is kezdek. Tudod mit, csináljuk meg? Tök zsír lenne. Ha nem is lesz sikeres, szórakozásnak mindenképpen jó. *Még mindig csillogó szemekkel felnevet ő is, majd lassan feltápászkodik a fotelből.* Na de azt hiszem, megyek. Kezdek fáradni. Szia, jó éjt, és még találkozunk... Pápá! *Köszön nevetve, majd int egyet a kutyának, és ellibben a teleport felé.*
//köszi a játékot *.*// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 10:03 pm | |
| - Izgalmas? Aham, ez jó szó rá... És finom a kaja, de igazából nekem nagyon nem jön be az a légkör. A füst miatt, meg amúgysem... Mondjuk személy szerint a Jenilia sem a kedvencem, az meg valahogy olyan snassz. Inkább a jégvilág fagyizót szeretem, csak messze van a lehető legtöbb térkaputól... *Felkuncog, mikor Briannah a robbantásról beszél, és bólogat.* - Az se rossz ötlet, bár én magam tényleg inkább a mentálmágiában vagyok erős. Furcsa, belőled is ezt néztem volna ki, de hát fene tudja. És hagyjál, ilyenekhez már nem értek. A hatás-ellenhatás még megy. Ha egy test hat egy másikra bizonyos erővel, a másik test ugyanakkora, ellentétes irányú erővel hat az elsőre. *Egy pillanat szünetet tart, és a homlokára csap.* - Szűzanyám, Chuck szerelme és arkangyalok az égben meg a Földön! Mi most tényleg fizikaórát tartunk egymásnak? Lassan tényleg mennem kellene aludni, kezd elmenni az eszem. Newtonnak meg volt egy macskája, ez tuti, de hogy az igaz-e, hogy a tehetetlenség törvénye alapján ő találta fel a macskaajtót a macskájának... Nem tudom. *Aztán felnevet, és hátradől.* - Na várj, ez már kész összeesküvéselmélet! Könyvet kellene kiadnunk belőle, gazdagok lennénk. |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:53 pm | |
| *Kicsit elfintorodik Lisa szavaira, de végülis igaza van.* Hát, bele kell törődnöm. Pedig a Nedavia határozottan izgalmas hely. *Feleli ismét mosolyogva, majd csak hallgatja szaktárását a harlkinről és a szellemkastélyról.* Ahh, mentálmágia, pont nem az erősségem. Esélyes, hogy inkább szétrobbantanám a kócerájt. Tudod, az én asztalom az elemi mágia. *Magyarázza hevesen gesztikulálva. Pedig igazából sokkal inkább illuzionistának vagy mentalistának néz ki, mint elementalista tárgymágusnak, és mégis. Hát, vannak még csodák.* Igen, ign, és a tehetetlenség mértéke a tömeg, nem? Az erő pedig a tömeg és a gyorsulás szorzata. Azért tudok én is. De még mindig nem értem, mi köze volt Newtonnak a macskákhoz. Lehet, hogy ez is csak egy adeknota, vagy mi, mint az almák. Ja igen, anekdota. Jóna, fáradt vagyok már. És a Pisai ferde toronyra gondolsz? Úgy tudom igen. Nekem mindig a pizza jut eszembe. Lehet, hogy paradicsomot dobált le, és az esett később Newton fejére, amiről azt hitte, hogy alma? Jajj, ez a mágia... *Kombinál, már megint, és ez most valami igencsak idegbeteg agymenés...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:43 pm | |
| - Hát, sajnos ez van, kijárási tilalom után máshova nem nagyon mehetsz. Persze megpróbálhatsz kilógni a Nedaviába, de kockázatos, ha elkapnak... De a szellemkastély... hát, határozottan érdekes. Engem egy harlekin becsalt a múltkor, nem volt annyira vészesen rémisztő... Csak elmetrükkök, mentálmágia, ilyenek. Félelmek... De le lehet őket küzdeni. *Kihúzza magát, és valamennyire érezhető, hogy a szavakkal önmagát is igyekszik meggyőzni.* - Egy átöltözés mondjuk tényleg nem árt előtte. *Aztán legyint.* - Semmi gond, nincs rózsaszín szemüvegem, tudom, hogy aligha lenne esélyem. *Nem folytatódik a gondolatmenet önkéntlenül is azzal, hogy pedig ha első szintű képességgel szétrobbantotta egy véla fejét... Nem, ezeket a gondolatokat elzárja az agya legrejtettebb zugaiba, nem törhetnek elő. Azt sem jegyzi meg, hogy kicsit nagyobb ereje és tapasztalata van egy embernél, elvégre ez tényleg elenyésző különbség.* - Nekem is ennyi rémlik összesen. A tehetetlenség törvényét tudom, mert azt a fejünkbe verték. Minden hétköznapi problémára azt hozták fel... A macskaajtó is az alapján működik. A macska meglöki, átmegy rajta, az ajtó meg a tehetetlenség miatt meg akarja őrizni a mozgásállapotát, és visszahajlik a helyére, ennyi. Alma? Az is Newton volt? *Felvonja a szemöldökét, és agyal.* - Lehet, nem tudom. Rémlik valami alma... Galilei meg nem a ferde toronyból hajigált ki cuccokat? Vagy az megint más volt? |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:30 pm | |
| *Megvonja a vállát.* Onnan jövök... Nem szeretem annyira. *Nos ezzel valószínűleg egyedül van, ha már a Jenilia a nezás diákok törzshelye, de hát ez van.* Szellemkastély? Majd kipróbálom, bár szerintem oda nem így megyek... *Kacsint a lányra, meg hát nem szeretnmé, ha a csúnya gonosz szellembácsik, és -nénik letépnék róla a ruhát. Aztán megtapasztalja, hogy Lisában bizony emberére talált. Felvillan a szemöldöke.* - Hát igen, az őrdémonokkal nem lehet kellemes összefutni... De jól sejtem, hogy démonvadász lehetsz? Másként még nem nagyon tudnád őket visszaűzni, bár szerintem sem lehetsz még annyira magas szinten... Öhm, ne vedd magadra. És igen, pontosan, mint a fizikus, bár ennyi erővel lehetne Galilei is, csak ez azért mégis csak amerikaibb. És bevallom őszintén, a törvényeiről nem sok fogalmam van, mind kiment a fejemből, pedig régebben tudtam őket. És a macskaajtót? Na erről még nem is hallottam. Viszont állítólag a fejére esett egy alma. Tudod, a gravitációs izénél. *Csak csacsog, és csacsog, és csacsog folyamatosan, miközben lábairól lerúgja a cipőt, és törökülésbe helyezkedik. Nem túl kényelmes, de egyelőre még jó neki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:22 pm | |
| - A Jeniliában azért mégiscsak izgisebb lehet ücsörögni, mint itt, egyedül. Oda nem érvényes a kijárási tilalom. Vagy menj a kísértetkastélyba, szerintem a szellemek értékelnék ezt a rucit. *Kicsit elmosolyodik, miközben közelebb sétál, és leveti magát az egyik fotelbe.* - Bri? Oké. Én Lisa vagyok. Szél nem annyira, inkább a lábam. Csak mászkáltam a folyosókon, de gondoltam lassan nem ártana legális helyre jönni, mielőtt elkapnak az őrdémonok. Még nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom őket zavarni a saját síkjukra, szóval... Nem mintha félnék, de elég sokat mászkálok kint estefelé, és jobb, ha nem morcosak rám. Newton? Mint a fizikus? Tudod, az a tehetetlenség törvényés... Meg a hatás-ellenhatás... A többi törvényét nem tudom, de az egyik hasonlít a dinamika alapegyenletére... Vagy az már nem ő volt? Azt hallottam, ő találta fel a macskaajtót... *Idegesítő szóáradat? Öhm..* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:12 pm | |
| *Nem igazán érdekli, hogy lépteket hall, daimonját már annál inkább. Felszegett fejjel csahol a bernáthegyi, de Briannah még erre sem emeli fel a fejét. Mikor azonban Lisa is bejön a képbe, azonnal mosoly kúszik arcára.* Helló... És öhm, nem kifejezetten, csak tudod... Kijárási tilalom. *Feleli angyali mosollyal az arcán a fél-véla lány. Vörös haját hátrasimítja, majd piercingjével kezd babrálni.* - Amúhy Briannah vagyok, Briannah Violette Fletcher, de híbvj csak nyugodtan Brinek. Ő pedig itt Newton, a daimonom. Amúgy mi szél hozott? *Kezdi az egyeseknek már-már irritáló szóáradatot a lányra zúdítani... Kérdés, hogy Lisának mennyi kell ebből az egészből. Valamiért többen vannak itt, akik legszívesebben leütnék a hölgyeményt, csak éppen ez neki még nem tűnt fel. Kis naiv.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 9:04 pm | |
| *Békésen sétálgat az iskolában, hiszen már rég visszatért Nellondból Sebastian mellől. A sziámimacskával persze gátlás nélkül tárgyalják ki fejben a fiút, gondolatbeli beszélgetésként, amiből senki nem hall semmit... Egyszerű farmernadrág, Supernatural szereplőivel díszített póló, na meg a kék kabát, a hátulján a hatszögekből kirakott T betűvel. Persze lassan nem ártana betérnie valami legális helyre, hiszen közeledik a tíz óra... Vagy már lenne annyi? Ezen filózva nyit be a központi társalgóba, maga mögött hagyva a labirintus folyosóit, és rögtön bele is fut egy szaktársba.* - Nocsak. Üdv. Te mindig ennyire kiöltözöl a társalgóban való ücsörgéshez? *Kérdezi meglepetten, végignézve a lány ruháján.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Márc. 05, 2011 8:44 pm | |
| *Jaj, nem igaz, hogy ez a hülye kijárási tilalom... Nos igen, valami ilyesmire gondol, miközben berobban a társalgóba. A Jeniliás partik nem olyan jók, és háromnegyed tíz van. Hát ma sem fog bulzini, az már biztos. Pedig határozottan ahhoz van öltözve. Fekete, testhez simuló farmer, ugyanilyen top, haja is ki van vasalva, sminkje pedig ezúttal egy kicsit erősebb a szokásosnál. Mellette daimonja is besétál, kicsit nyugodtabban, mint a lány.* ~Nyugi van már, Bri. Mit akarsz te bulizni, nem elég az itteni élet?~ *Nem, a lány msot még csak szóra sem méltatja Newton, mindössze lehuppan egy fotelba, és duzzog. Nos igen, vérbeli elementalista, az érzelmek embere.* | |
| | | Boros Dániel Diák
Főkarakter : boros_dani@hotmail.hu Hozzászólások száma : 834 Kaszt : Üzenőláda : Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Feb. 20, 2011 9:42 pm | |
| [ Még Fellegszirtnél ]
*A komoly beszédre csak felvonja a szemöldökét.* - Miért? A végén rám küldenek egy terrorista kuka csoportot, és Allah nevében, a Dzsihádra hivatkozva felrobbantják magukat, miközben rajtam lógnak? *Nagyon érdekesen fogalmazott, de direkt azért, hogy egyre hihetetlenebb legyen a története. És még a fele hülyeséget sem mondta el, ami a tudatában motoszkál. A ötletre kicsit nevetni kezd.* - Jól van, holnap szerzek egy bilincset, és meg van oldva a követésed. *Kíváncsian tekint Emilyre, de ettől függetlenül nem érdekli a válasza. Ő eldöntött valamit, és amit eldönt az úgyis lesz. Látja, hogy kicsit elgondolkodik a lány, de kizökkenti őt, és örül annak, hogy beleegyezik. Ezek után elindulnak a kikövezett útig, vissza a társalgóba, ahonnan érkeztek.*
[ Társalgóban ]
*Mivel úri ember, ezért előre engedte Emilyt, és utána pedig becsukta az ajtót. Elkezdi feltűrni az ingének az ujjait, de ebből kizökkenti az, hogy a lány lehúzza a pulóverének a cipzárját, és máris nagyobb látványosságot kelt. Huncut félmosoly kúszik az ajkai szélére, de ahogyan felé fordul eltünteti, és befejezi az ing igazgatását.* - Jobban járunk ha megyek. Nem akarok neked gondot, és ha bajba akarok kerülni az magamtól is sikerül. *Egy kedves mosollyal mondja a szavait, majd közelebb hajol Emilyhez, és egy puszit nyom az arcára.* - Jó éjt! *Suttogja még a fülébe, majd megindul a kijárat felé, ahonnan még megfordul, és visszainteget a lánynak. Ezek után elhagyja a termet, és a hálója felé sétál, remélhetőleg észrevehetetlenül.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Feb. 20, 2011 9:21 pm | |
| [Még Fellegszirt]
*Elmosolyodik, amikor a fiú az esést, meg a kukát említi. Érdekesen fogalmaz a srác, tényleg mosolyogtató.* - Hát pedig sajnos így van. Reklamálni odafönt kell, bár nem hiszem, hogy jól jársz vele...! *Jegyzi meg, és komolyan beszél. Azon, hogy a fiú a tegnapi kalandját illetően kifejezi tetszését, csak megvonja a vállát.* - Hát nekem fogalmam sem volt, hogy ez lesz. De ha gondolod, akkor kövess mindig engem, bevonzom az ilyen dolgokat... *Húzza el a száját, és igazat mond, mindig ott történik valami, ahol ő van. És talál egy másik közös pontot is... Biancát. Így belegondolva a legtöbbször mindketten ott vannak, ahol zűr van... A gondolatmenet tovább fűzögetéséből Dani hirtelen jött javaslata zökkenti ki.* - Hát, az még belefér. Szerintem végül is, mivel prefektus vagyok, ez megoldható. *Biccent, és hát, ha minden igaz, elindulnak visszafelé a kikövezett úton, az ajtó felé.*
[Már itten vagyunk]
*Átlépnek ugye az ajtón, nyílegyenest a társalgóba. Emily lehúzza fekete pulcsijának cipzárját, szokás szerint egyszerű, roppant sokat sejtetően dekoltált fehér blúz van rajta, gyönyörű nyaklánccal a nyakában. Szinte már észre sem veszi, hogy végigsimít az ékszeren, ezt gyakran teszi, ellenőrizve, meg van-e még. Igen, ezt is Vilentől kapta... meg a karkötőjét is, ami rajta van.* - Szóval, akkor most? Maradjunk még, vagy... menjünk? | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Feb. 18, 2011 4:38 pm | |
| *Az órák alapján neki mindegy, hogy gonosz-e vagy sem. Vannak nála gonoszabbak is, egyelőre meg nincs miért aggódni, hacsak nem ő találta ki mégis azt a múltkori harcot. Na az nem volt egy jó húzás. Egyébként, Rékának szerencséje van, hogy Enikő nem lát bele a fejébe, különben nem biztos, hogy továbbra is ilyen kedvesen beszélgetnének.* -Nem tudom más oldalról nézni. De a nekromágia sem rossz. *Állapítja meg, újra végiggondolva a dolgot. A holdfény sétányra bólint egyet.* -Nekem tökéletes. Indulhatunk? *Kérdezi, majd ha Réka is készen áll, akkor elindulnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Feb. 18, 2011 4:33 pm | |
| *Réka már hallott egy s mást a régi igazgatókról, a mostanival meg már találkozott is órákon és hát... nem igen kedveli. Túl gonosz. Bólint egyet a lány válaszára, majd megpróbálja elképzelni őt rózsaszín ruhában, csak úgy a hecc kedvéért. Végül is nem lenne olyan rémes, csak hát fura lenne. A következő válaszra félre dönti a fejét.* - Attól függ honnan nézi az ember. *Mondja mosolyogva. A lány igennel válaszol a kérdésére, így gyorsan gondolkozni kezd hová mehetnének.* - Mondjuk a Holdfény sétány? *Kérdi a lánytól mosolyogva.* - Igaz Nellondban van, de úgy legalább egy jót sétálhatunk. * |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Feb. 18, 2011 4:22 pm | |
| *Hát, nemigazán tájékozott abból a szempontból, hogy milyen az igazgató, milyen volt az azelőtti, de neki mindegy. Egyelőre, amíg ki nem derül egy s más.* - Nekem nincs kedvenc színem. Általában mindegyiket szeretem, kivéve a már említett rózsaszínt. *Mondja, s a rózsaszín szóba próbál annyi undort belesűríteni, amennyit csak tud. Ő másokon sem látja szívesen azt a színt, szóval olyanokkal nem barátkozik. Legfeljebb csak érdekből.* -Az Asztrál-Mentált nem igazán szeretem. Uncsi. *Fejezi ki a véleményét, majd a sétára csak bólint egyet. Felugrik a fotelból, és nyújtózkodik egyet. Majd Rékához fordul, mert ötleteknek igencsak híján van.* -És merre menjünk? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |