Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Noah Karl Pavel

Noah Karl Pavel

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 310
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Boszorkany
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Tek50fc52ff614fc8026947

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 28, 2013 4:58 pm

* Két hatalmas tányért egyensúlyozva haladok a piros boxban ücsörgő lány felé. Még nincsen dél, azonban az én gyomrom is hangos korgással tudatta nem tetszését, az pedig hogy tovább várjak valami élelemre... nos nem szerepelt a terveim között. Most valahogy sokáig aludtunk, én mégis fáradtan ébredtem. Lehet a nem túl szép idő az oka, és az hogy eléggé megviselnek a frontok. Olyan vagyok, mint egy jó szamár, amelyik megérzi az esőt... és hát őszintén szólva a fejfájást és a kellemetlen egyéb tüneteket senkinek sem kívánom. Immár fájó fejjel, összevont szemöldökkel érkezem az asztalhoz. Halkan teszem le a tányérokat, hiszen ilyenkor minden zavar, és valahogy nem bírom a zajokat. Koponyám szívem dobbanására lüktet, még jó hogy pár perccel ezelőtt semmi bajom sem volt... *
- Rántottát hoztam, meg van a tányérodon még friss zöldség, paradicsom, paprika és sonka is, nem tudtam mire vágysz! * vonom meg a vállam majd a saját ugyanolyan adagomat is az asztalra helyezem. Mikor helyet foglalok friss sajt és kenyér is megjelenik az asztalon a kért két kávéval egyetemben, és haloványan elmosolyodom, miközben kezem önkéntelenül is a fejemet kezdi nyomkodni. *
- Már megint fáj a fejem, amióta ez a hülye idő van, egyszerűen megőrülök! * suttogom, és csukom be a szememet. Nem akarom látni hogy sajnál, bár mit nem adnék azért, ha hűvös keze a homlokomra tévedne... *
- Lehet ágyban kellett volna maradni... * mondom egy csibészes mosollyal, célozva a reggeli játékunkra... *
Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

Hozzászólások száma : 405
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Harcos
Üzenőláda : IMMUNMUMUS

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 9:11 pm

*Elég gyorsan megbeszélték egymás életét. Mei belső érdektelensége kívülről nem nagyon látszik, szerencsére. Tovább kérdezősködik. Enra tehát marad. Artemis hosszú megszólalásai igazából az agyára mennek, de sikerül neki szinte teljesen érzelemmentesnek maradni. Miből gondolja a lány, hogy ők barátok, hiszen alig váltottak pár szót. Enrathol viszont felkelti érdeklődését, bár lehet, hogy ez csak az isteni rántottának tudható be.*
- Én még nem tudom. Talán a jövő héten kapok választ a levelemre és megtudom, hogy mehetek-e Henanba. Ha nem, akkor a nyár felét itt töltöm, a másikat pedig otthon, a farmon. *megeszik még a rántottájukat, majd mikor mindenki befejezte feláll és néhány pálcamozdulattal elmosogatja a tányérokat. Most először egyet se tör össze.*
- Jobb lesz, ha megyünk aludni. *mondja és a teleportok felé veszi útját.* -Jó éjszakát! *fordul vissza még az ajtóból.*
Artemis Taylor

Artemis Taylor

Hozzászólások száma : 545
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Tek4fbc95f9f17529232628

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 9:03 pm

-Nekem nincs hová mennem így maradok itt az iskolában.Lefoglalom magam szét nézek Nellondban remélem akadnak olyanok akik maradnak és hozzájuk csatlakozhatok.De csak akkor ha nem zavarok.Persze remélem most sem zavarlak benneteket mert ha igen akkor szóljatok befogom a szám és kimegyek vagy valami.Nem szoktam amúgy ennyit beszélni csak akkor ha esetleg olyanokkal vagyok együtt akikben megbízhatok.Úgy veszem észre ti ketten ilyen emberek vagytok és ennek nagyon örülök.Remélem jó sokáig barátok maradunk.Nem kértek valamit inni?Én megszomjaztam.*Mondja majd feláll és a hűtőhöz megy valami hűs üditő után néz.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:48 pm

*Lassan emelgeti a villáját a szájához, és hallgatja a rövidített élet-beszámolókat. Elgondolkodik pillanatokra, közben a szemeit Meien felejti, ahogyan az mondja a beszámolóját.*
-Igen, megkedveltem a helyet, és egy ... *bekap egy falatot és lenyeli, közben Artemissel próbálja felvenni a szemkontaktust, majd folytatja.* - ismerősöm már régóta Nellondon akar házat venni magának, így majd segíthetek a beilleszkedésben...*Ez utóbbit hallva már rögtön nyílvánvaló bárki számára, hogy lehet, ez Enratholnak kicsit kellemetlen.*
-Mei, te is itt maradsz? *szegezi neki a kérdést, mert úgy gondolja, hogy Artemis úgyis válaszol majd Anelie kérdésére.*
Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:37 pm

*Csillogó szemekkel nézi a rántottát, de közben a beszélgetésre is figyel. A hasa az első és sajnos ez meg is látszik, legalábbis szerinte.*
- Ó, így már közelebb vagyok. *bólogat mosolyogva.*
- Köszönöm, viszont. *mondja és ráveti magát a rántottára. Közben a fiú visszakérdez és Artemis elmeséli az egész életét. Nem semmi a csaj, bár Meitől idegen az ilyesfajta kitárulkozás, valamiért tartja a távolságot az ennyire nyílt emberektől. Ennek ellenére ő is elmesél ezt-azt magáról.*
- Nekem anyum bolgár, az ország nyugati részében él, apum kínai volt, de sokáig élt Bulgáriában. Nekem jobb itt. *foglalja össze röviden és nem túl sokatmondóan a tényeket. A családi és személyes tragédiákat inkább hanyagolja. Az nem vacsoratéma. Töri a fejét milyen semleges területre terelhetné a beszélgetést, de nemjut eszébe semmi megfelelő, így az első kérdést teszi fel, ami eszébe jutott.*
- Itt maradtok a nyárra?
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:29 pm

-Én árva vagyok intézetben nevelkedtem.De itt jól érzem magam.Voltak barátaim csak szépen lassan eltávolodtak tőlem így egy kicsit nehezen tudok újra emberekben megbízni.Nagyon sokáig magamban voltam nehezen álltam talpra,hogy nem volt mellettem senki.Daimonom segített benne itt volt végig velem.Igaz nem tudna elszakadni sem tőlem mert a lelkem egy darabja viszont nagyon meg szerettem.Örülök neki így legalább nem vagyok magamban és nem vagyok annyira magányos mint eddig voltam.Nekem ennyi a rövid történetem.*Fejezi be majd Mei felé fordul hátha mesél ő is valamit magáról.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:19 pm

*Hát ha Artemis nem hajlandó, akkor ő osztja el gyorsan, a késsel söpri ki a serpenyőből a tányérokra - hogy azért bőven jusson mindannyiuknak.*
-Magyarország. Atyám odavalósi volt.*Közben a három tányért egyensúlyozva kiviszi őket az asztalhoz, leteszi a lányok elé, és a harmadik szabad helyre, amely mellé ő ül le.*
-Jó étvágyat! *Kívánja a legjobbakat az étkezéshez, közben lassan falatozik és figyeli a lányokat, ahogy esznek, a cicát érzi a lábánál, de egy futó pillantással jutalmazza csak és azzal, hogy egyelőre hagyja dörgölőzni. Újra laposan végigméri mind Artemist és mind Mei-t, de már vidám szemekkel és zavarnak semmi nyoma sincs rajta.*
-És ti honnan jöttetek? *teszi fel az érdeklődő kérdést a lányoknak, ha már ő így kitárulkozott.*
Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:12 pm

*Figyeli a rántottakészítés csodáját, ám a szeme csak Enra kése láttán csillan fel. Imádja a különféle fegyvereket, főleg amikkel vágni lehet, vagy szúrni. A srác elég profinak tűnik, úgyhogy még jó, hogy nem kontárkodik bele abba, amihez nem ért. Kérdezősködik egy kicsit és kielégítő választ kap.*
- Akkor végül is Bulgária. Az a másik város nem tudom hol van. *Közben isteni illatok jönnek a tűzhely felől és újabb triviális választ kap.*
- Én csak részben... Tanulni sokfelé lehet. Mi az ami igazán érdekel? *érdeklődik tovább, csak hogy folyjon a beszélgetés*
- Köszönöm. *Néz hálásan a srácra,mikor hozzájut a tányér rántottához. Ő nem egészen így csinálja, a gyömbértől egészen különös illata lett. ~De rég ettem már gyömbért!~ ábrándozik egy kicsit a kínai ételekről, majd elnyomja az egészet a rántottával.*
- Isteni lett!
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 8:01 pm

-Na nem.Oszd te szét hiszen te csináltad én csak segítettem.*Mondja egy picit pirosodva majd gyorsan Mei mellé ül,hogy ne neki kelljen a tojást szét osztania.Majd ha meg kapja az adagját meg köszöni.*-Köszönöm ez finom lett.Amúgy valóban ide mindenki tanulni jön én legalább is igen.*Mosolyog vissza Enrára majd hozzá lát,hogy elfogyassza a tojást.Persze a Daimonjának is adott egy picit aki jó ízűen lakmározik az asztal alatt majd egy kicsit dörgölődni kezd a Srác lábainál egy kis simogatás után.*~Hagyd hagy egyen majd utána kapsz egy kis simogatást.*Szólt a macskára a lány majd egy kis tojást adott még neki.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:51 pm

*A konyhai munkálatokhoz előhúz az oldaltáskájából egy kb 15 15 centi hosszú fura alakú kést (a hegye lekerekítve, és erősen hajlított pengéje van), amivel a hagyma feldarabolásába kezdene, majd.*
-Nem szükséges, de nem utasítom el.* szól Artemisnek, majd a hűtőhöz megy és előkotor egy kis vajat, majd a serpenyőbe rak hogy a lány azon pirítsa a hagymát, majd egy kevéske őrölt gyömbért szór a hagymára, és közben felveri a tojást, amelyet megsóz.*
-Vidinből ide. Vagyis közvetlenül Vidinből, oda meg Szombathelyről.* Közben a tojást készre keverte, majd odalép Artemishez.*
-Ha nem haragszol...*Szól mosolyogva és Artemis szemeibe nézve, amikor átveszi a serpenyőt és beleönti a tojást a forró vajas hagymára. Egy pár pillanatig nem keveri meg, hanem hagyja had süljön az alja. Majd ezután kezdi nagyobb darabokban forgatni a fakanállal és darabolja apróbb szeletekre az először majdnem egyben megsült tojást.*
-Tanulni. *adja meg toább a választ, majd már kész is a rántotta, amelyet ott hagy a gázon, miután elzárta azt. Gyorsan nyúl három tányérért és három villáért.*
-Azt hittem mindenki azért jön ide! *mondja majd várja, hogy Artemis ossza fel a rántottát, amiből bőven jut mindhármuknak, ő pedig addig tartja a tányérokat és vidáman figyeli az előtte lévő lányt.*
Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:37 pm

*Gyors kézfogás. Enrathol, érdekes név, de ki tudja honnan keveredett ide a srác. Ő is felméri a másikat. Ám az elmúlt időkkel ellentétben visszafogja magát és számításba se veszi, hogy egy hímnemű lénnyel van dolga. Elég csúnyán megjárta nem is olyan rég, még mindig nem sikerült feldolgoznia a vélasráccal történteket. Enrathol nyugtalannak tűnik szeme és ádámcsutkája folyamatos mozgásban van és ez nem kerüli el Meimei figyelmét sem. A rántotta említésére felcsillan a szeme.*
- Ha már így felajánlod én is kérnék! *mondja lelkesen az előtte levő félig elfogyasztott tojás és túró ellenére. Ám neki Artemissel ellentétben esze ágában sincs segíteni. Már ketten is elég sokan vannak a feladatra. *
- Isteni az illata. *teszi hozzá, hogy buzdítsa a konyhatündéreket.*
- Amúgy honnan keveredtél ide Enrathol és milyen céllal? *kérdezősködik egy kicsit. Nem tette volna, de van a srácban valami nyugtalanító... talán az idegessége.*
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:27 pm

-Én szívesen lefogadok egy keveset.Igaz nem lehetne ilyenkor már enni ahogy Mei is mondta az előbb de én sem ettem valami sokat ma.Amúgy köszi Mei kérdésed igen az utóbbi időben már össze szedtem magam így próbálok újra megbízni az emberekben.*Válaszol Meinek majd be vallja a dolgokat.Majd fel áll és oda megy a sráchoz meg kérdezni segíthet-e neki.*-Segíthetek valamit?Ha már nekem is csinálsz akkor ennyi hasznom legyen,hogy segítek a készítésben.*Mosolyog rá majd elkezdi a hagymát felkockázni és majd ha végez akkor a serpenyőbe önti és elkezdi pirítani közben várja,hogy érkezzen a tojás a hagymára.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:19 pm

*Viszonozza a kézfogást, persze csak lágyan, nehogy erősen megszorítsa a lány kezét.*
-Enrathol. *Mutatkozik be, kicsit elcsukló hangon, mintha zavarban lenne, de tekintete ezzel ellentétben érdeklődő. Most alaposabban végigméri Mei-t, leginkább felméri, majd nyel egyet. A vonásain látszik az egzotikus származás, ami a számára nincs megszokva.*
-Öm, most hogy mondod, lehet enni kellene valamit! *elgondolkodik,szemei cikáznak, hol Mei-t figyeli pár pillanatig, hol Artemis vonásait tanulmányozza kissé elmélyülve és furcsán, majd felpattan a helyéről és kicsit keresgélni kezd, elővesz egy serpenyőt, hagymát, némi gyömbért és sót.*
-Valaki kér egy kis rántottát? *teszi fel a kérdést a lányoknak, és már szedi is elő a tojást a hűtőből, valamint a hozzá való többi dolgot.*

Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:11 pm

*A konyhában már vannak ketten és szívesen belefolyna a beszélgetésbe, de korgó gyomra elsőbbséget élvez. Kipakol a hűtőből, elkészíti vacsoráját, majd leül az asztalhoz, hogy elfogyassza. Csak miután leül válaszol röviden Artemis kérdéseire.*
- Megvagyok. És veled mi újság? *kérdez vissza inkább udvariasságból. Ő sem mesél a közelmúlt eseményeiről, hiszen az itt jelenlevőknek semmi közük hozzá és ő sem vár őszinteséget. Meghámozza a tojást és beleharap. Ekkor érkezik Enrathol kérdése. Megfontoltan nyeli le, csak azután válaszol.*
- Nem igazán, de kell a fehérje. *Nem gyakran mesél diétáiról idegeneknek, de valakinek muszáj és a szóbártársai már az említésére is rosszul vannak. Ilyen későn már vacsorázni se lenne szabad, de kopogott a szeme és jobb a békesség. Folytatja vacsiját, miközben érdeklődni kezd, ám nem úgy, ahogy délután tette.*
- Mei vagyok. *nyújtja kezét, mikor eszébe jut, hogy még a srác nevét se tudja.* És te? *mosolyog kedvesen. Kínai vonásaitól elütő kék szemei sötéten csillognak a fáradságtól.*
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 7:00 pm

-Köszönöm.*Mondja majd helyet foglal már oda vitte a tojást amit eszik.A macskája az asztal alatt fekszik és mosakszik.*-Szia Mei.Régen láttalak téged is merre voltál?Hogy vagy?*Rohamozza le a lányt kérdéseivel reméli nem támadta le hirtelen majd a sráchoz fordul.*-Te nem eszel semmit?*Néz rá egy kicsit bátortalan mosollyal.*~Nyugi benne meg bízhatsz nem olyan mint a többi srác akikben meg bíztál eddig.*Mondja a macska gondolatban.*~Hát bízom benne de előbb szeretem ki ismerni az embereket mielőtt kitárulkozom nekik.Ezt tudod nagyon jól.*Válaszol vissza a macskának majd csendben marad.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 6:48 pm

*Meglepődve veszi észre - inkább megriadva - a hozzá szólót, mert teljesen elmerült a gondolatiban, amelyek a vénség körül keringtek. Valamint azon dolgok körül, amelyet talán kicsit el tudott hagyni a napokban. Szeretne felejteni sokat, nagyon sokat, amely kellene is neki, a vidámabb életvitelhez, és ahhoz, hogy céljai érdekében nyugodtan gyarapíthassa a tudását, eme iskola falai között.*
- Oh! Szia! Enrathol. *mondja a nevét, miközben hellyel kínálja a lányt.* -Igen, igencsak új, és szinte még csak felfedezőúton.
*Továbbiakban is billeg a székkel, de most már kapaszkodik az asztalhoz, de amikor bejön még egy csaj, akkor kicsit ellöki magát a székkel, hogy ő is odaférjen.*
-Szia!*köszön, majd nyel egyet, amelyet csak remélni tud, hogy nem volt feltűnő, közben elkezdi végigmérni a két lányt érkezési sorrendben. Így először Artemist nézi meg kicsit elidőzve a fehér ruházatán, majd Anelie -re vetül tekintete, és elkezd önkéntelenül is mosolyogni.*
-Finom? *kérdezi Anelie-től, de utána rögtön Artemisre vetül a -mostmár - vidám tekintet.*

Anelie Mei Xi

Anelie Mei Xi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 6:39 pm

*Apró léptek fürge egymásutánban hallatszanak a társalgóból, majd belép a konyhába teljes életnagyságban - azaz mind a 153 centijével - Mei. Hosszú, fekete haja szoros fonatban verdesi a hátát. Fekete nadrágot visel, laza szürke felsővel, ami alól kikandikál neonsárga sportmelltartója. Lazán van öltözve, de összességében egész csinos. Szeme alatt kis karikák, amiket nem fed smink. Gyorsan felméri ki van a szobában. Az egyik srácot még nem látta, Artemissel viszont már találkozott párszor, régebb óta itt van mint ő.*
- Sziasztok.* köszön mosolyogva, majd a hűtőhöz lép és tojást és túrót vesz ki.Miközben a kalóriákat és a fehérjebevitelt viszonyírtja egymáshoz figyeli a másik kettő beszélgetését. Kíváncsi mi sül ki belőle. Délután elég csúnyán visszautasították újoncpártoló viselkedését. A tojásokat egy tányérra teszi és egy kissé bizonytalan pálcamozdulattal keményre főzi. Nincs otthon a háztartási varázslatokban, de ennyit már megtanult, mióta itt van és magának kénytelen néha főzni. A kész tojásaival, és pontosan 10 dekagramm túróval ül le a másik kettő mellé.*
- Jó étvágyat! *mondja vigyorogva, majd nekilát vacsorájának.*
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 6:30 pm

*Halk léptekkel közeledik a konyha felé.Az ajtón be surran mint a macska közben a daimonja is követi.Ruházata egyszerű de kiemeli alakját.Hófehér toppot és ugyan ilyen szoknyát visel megfelelő szandállal.Az egyik asztal felé igyekszik mikor meg pillant egy idegen srácot az egyik asztalnál így arra felé veszi az irányt.Az asztalhoz érve megszólítja az idegent.*-Helló!Artemis vagyok.Leülhetek?Még nem láttalak a suliban új vagy?*Kérdezi a srácot majd várja,hogy leülhet-e hozzá.*
Enrathol Dorhead

Enrathol Dorhead

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeVas. Május 19, 2013 6:20 pm

Kissé ingerülten érkezik a Társalgó Konyhájába. Ahogy megkapta a madarat, a hangulata fagyos lett, mivelhogy - szerinte- nem jó híreket kapott.*
-Ideküldi a vénséget... *morog magában, miközben átvágtázik a konyhán és leül a kis asztalkához* - Pfff... Ez ám a szabad tanulás...*folytatja a morgást és elnyúl egy pillanatra a padon. Látványosan szenved, mint általában a fiatalabb kamaszok. Viszont hirtelen nem tudja, mit is csináljon, igazából vagdalkozni lenne kedve, meg erősen hisztizni, de az nem illik hozzá. Vesz egy mély levegőt, a fogait csikorgatja utána. Minden harag felgyülemlik benne, majd le is lohad szinte azon nyomban.*
-Nincs mit tennem, ez van...*jelenti ki, hátradől és billegni kezd a székkel, szép lassan, de előtte a lábait kinyújtja és megtámasztja magát az asztal lábánál.*

Lena Langhorne

Lena Langhorne

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 45
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Jos
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Tek517d0267831192845540j
Az én színem a tan.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 12:49 pm

-Igen, azt hiszem ebben igazad van, de akkor sem hiszem, hogy pusztán az öltözet dönti el, hogy kit találsz szimpatikusnak. *Jó persze tény és való, hogy akadnak extrém végletek. Nem sok mindent láttam még ebből a világból, de azért akadt már olyasmi, amire nagyon rácsodálkoztam, és persze a mi időnkben is voltak olyan koldusok, akiktől a külsejük miatt mégis csak tartott az ember. Bár én mindig is próbáltam inkább pozitívan viszonyulni mindenkihez, azt hiszem egyszer igazán tanulhatnék ebből, hiszen a vesztemet is ez okozta. Ha már eleve gyanúsnak éreztem volna Őt, akkor nem is maradok vele távol azoktól, akik fontosak nekem, hogy aztán egyszerűen csak elragadhasson.* -Nem jellemző? De hát, az illem nagyon fontos, az az alapköve az együttélésnek. *Nem értem. Kevés időt töltöttem Nellond utcáin, habár láttam már példát rá, hogy valaki egyszerűen csak fellökött egy másik embert, de hogy ennyire ki lenne itt halva minden, ami számomra fontos és alapvető... azért ez igazán elszomorító. Érzem, hogy a szavait próbálja viccelődve előadni, nem tudhatja, hogy mégis mennyire a szívemig hatolnak. Nem csak abba kell beleszoknom, hogy annyi minden van itt, amit nem ismerek, ha csak az új helyeket, eszközöket nézzük, de abba is, hogy az emberek is mennyire megváltoztak. És nincs itt senkim sem, aki megértené, hogy én hogyan gondolom a dolgokat. Hirtelen olyan egyedül érzem magam, mint még soha azóta, hogy ide kerültem. Mint egy hirtelen jött hullám, úgy önt el ez a kellemetlen érzés. Egy pillanatra meg is borzongok, nem tudom most viszonozni a jó kedvét, inkább a könyv után nyúlok és szinte abba próbálok kapaszkodni. Mi lesz velem itt? Kell néhány másodperc mire sikerül összeszedni magam, el kell fogadnom, muszáj alkalmazkodnom, nem törhetek össze. A papa mindig azt mondta, hogy mi Langhorne-ok erősek vagyunk, mindig azok voltunk és mindig is azok leszünk. Nem okozhatok neki csalódást! Ha kell, akkor én fogok ebbe a világba egy kis illemet csempészni, egy kis jó modort tanítani azoknak, akik nem ismerik, akkor is, ha nehéz lesz... igen, így lesz! Kihúzom magam kicsit újra, majd mostmár egy halvány mosollyal pillantok rá.* -Köszönöm! *Felveszi a tálcát, majd ki is nyitja nekem az ajtót, és előre enged. Azt mondta, hogy sokan már ezt sem teszik meg manapság, örülök neki hogy ő igen. Apró reménysugár.* -Messze... *Ismétlem meg a szavait, de most valahogy nem kérdezek rá, hogy miért. Biztosan meg volt az oka, de nem illene faggatóznom, hiszen akkor nekem is válaszokat kellene adnom, amit nem tehetek meg. Majd talán egy következő alkalommal megkérdezem miért akart messze lenni, vagy mitől.*
Szergej Romanov
Diák
Szergej Romanov

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 9:19 am

- Ezen is. Hiszen akármennyire is kedves valaki, először meglátod, és csak utána akarod megismerni… * bólogatok, majd a lány arcát kezdem fürkészni. Igazából nagyon fontos a belső és annak kisugárzása, és tény mostanság már senki nem tudja, mit is jelent a külcsín és a belbecs. De most magyarázzam el neki, hogy egy vattacukor kinézetű lánytól sokan távolságot fognak tartani? Az újból csak egy nem épp kellemes, őszinte pillanatom lenne, amit ugye elég sokan nem is értékelnek. Megbántani pedig nem szeretném, hiszen igazán kedves lány. *
- Az illem más kérdés… itt azért nem jellemző sok emberre, hogy tisztába lennének vele. * mondom, majd a széken hátra dőlök, és a kezemet a tarkómra csúsztatom. *
- Ez már nem az a kor, itt a lányok simán szednek fel fiúkat, udvarolnak… ami ugye régen, egyáltalán nem volt szokás. Talán ezért is érthető, hogy az illemmel nem nagyon foglalkoznak. Udvariasság létezik, még úgy ahogy elvétve, néhány fiú gyakorolja is… de senki nem bombáz versekkel lányokat, és nem kéri meg az apukától lányának kezét. Elkorcsosultunk… * vigyorgom a lányra, hiszen próbálom kissé komolytalanná tenni a mondandómat. Igazából nem hiszem, hogy baj lenne azzal, hogy a nők is nyitnak a férfiak felé, meg kell az egyenjogúság. Nekem csak annyiból van bajom ezzel a világgal, hogy engem sem érne ennyi atrocitás, ha a múlt lenne előtérbe helyezve. Akkor még a tanár volt az úr, és például elő sem fordulhatott, hogy az iskolában bántalmazzanak valakit. Mint anno engem… mert az biztos, hogy ennek bélyegét örökké magamban fogom hordozni. *
- Persze, segítek… * mondom, majd lerakom a kezemet, felpattanok a székből, és máris a kezembe kapom a tányért. *
- Ó hát én minél messzebb akartam jutni… hallottam róla… és így sikerült… * vigyorgom, majd kezemmel kinyitom az ajtót, hogy a lány kimehessen a folyosóra..*
Lena Langhorne

Lena Langhorne

Az én színem a tan.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 14, 2013 8:32 pm

*Elmosolyodom, amikor őszintén beszél. Ezt azért nagyon értékelem, szóval e téren nem zavar, hogy túl őszinte, csak persze talán egy kicsit erőteljesen fogalmazza meg a véleményét időnként, amit azért nem mindig könnyű feldolgozni.* -Semmi baj, tudom, hogy igazad van, csak nehéz a megszokásokat hirtelen levetkőzni, és egy kicsit talán néha erősen fogalmazol. *Teszem még hozzá halkan a mondat végét. A kacsintására és, hogy felfigyelnek rám majd a fiúk egy picit megint elpirulok. Nem tehetek róla, szégyenlős vagyok, és annyira sokáig éltem otthon a szüleimmel, hogy még nem igazán volt semmilyen kapcsolatom. Jó persze ott volt Lionel, de az is csak egy plátói szintig jutott el, mielőtt még Ő elrabolt.* -Szerinted felfigyelnek rám? Ez azon múlik, hogy hogyan öltözöm? Nem az számít, hogy milyen a másik bensője? A papám mindig azt mondta, hogy kövessem az illemet, de mindig legyen meg a saját véleményem és ne álljak be a sorba. *Persze anya ezt nem értékelte annyira, hiszen szerinte azt kell tenni, amit megszabnak nekünk, de szerencsére a papa mindig sokkal engedékenyebb volt. Na persze csak akkor, ha ketten voltunk, mert az ő presztízsét is csökkentette volna, ha mások előtt teszi ezt. A könyvet végül magamhoz veszem és a megmaradt palacsintákat is egy tálcára pakolom. Hát mondjuk így nem lesz könnyű feljutni a szobámba, főleg az előző hasonló incidens után.* -Úgy vigyázok rá majd, mint a legféltettebb kincsemre, ígérem! *Mosolyodom el, majd a tálcára pillantok, amit sikerült telepakolnom, palacsinta, és az ízesítéshez szolgáló többi holmi kis tálkákban. Aztán Szergejre pillantok, majd vissza a tálcára.* -Segítesz nekem felvinni majd? Még nyugodtan vehetsz, ha szeretnél, csak tudod a szobatársaimnak készítettem, és... a könyvvel együtt nem biztos, hogy feljutok vele. *Egyelőre még nem indulok el, hiszen kérdezett is, meg nem sietek sehova, remélem majd segít. A kérdésére megint nem tudom mit válaszolhatnék.* -Elég közel volt. És te? *Igen, ez teljesen igaz, hiszen ide kerültem, és Ő döntötte el, hogy mi legyen utána, amúgy egyedül nem is tudtam volna mit kezdeni magammal. Az más kérdés, hogy ez a válasz egy kissé hibás, ami elsőre fel sem tűnik, hiszen ha egyszer Angliából származom, akkor hogy lehet egy bolgár iskola a legközelebb?*
Szergej Romanov
Diák
Szergej Romanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 14, 2013 7:47 pm

- Figyelj, nem kell tőlem és a szavaimtól megijedned, egyszerűen csak túl őszinte vagyok, és kimondom, amit gondolok. Tudod én a világ végéről jöttem, mert Oroszország ugye ott van, de ott is csinosan és kényelmesen öltöznek. Nem akarlak megváltoztatni, csak ezzel a saját életedet könnyíted meg, na meg a fiúk is jobban felfigyelnek majd rád, kisasszony! * mondom megenyhülve és kacsintok is rá, hogy lássa, próbálok kedves lenni, és nem leugatni. Hiszen ha tényleg végig gondolja, józan, paraszti ésszel, rá kell jönnie, hogy most ő az egyetlen, aki kirí a sorból, és aki képtelen arra, hogy elvegyüljön. Az emberek nem szeretik a különcöket, félnek tőlük, többek között én is ezért voltam kiközösítve. Én voltam a megmondó ember, ez pedig rettegéssel töltött el sok mindenkit. Egyszerűbb volt bántalmazni fizikailag, hiszen így én is kényszerhelyzetbe kerültem, és inkább váltam magányossá, mint hogy bárkivel is közösködjek.
Nagyot sóhajtok, majd mikor bólint a főzés témára csillogó, hálás tekintettel meredek az arcába. Legutoljára Natiéknál ettem ilyen levest. Nem bírtam ki, és elmentem hozzájuk, hogy megkérdezzem a szüleit, hogy mi is van vele. Választ nem kaptam, viszont megetettek. Jó lenne, ha már nem minden csak hozzá kapcsolódna… hiszen kellenek új emlékek is, és talán ez a leves olyan jó lesz, hogy kitörli a keserű ízeket, amit akkor éreztem, miközben tudatosult bennem, hogy látogatásom hiábavaló volt. *
- Igazán nincsen mit, tényleg, csak vigyázz rá! A ruhás dolog meg… tetszeni fog neked, csak ne görcsölj jár! * vonom meg a vállamat, majd a lány elé tolom a könyvet*
- Amúgy miért pont a Nezabarba jöttél?
Lena Langhorne

Lena Langhorne

Az én színem a tan.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 14, 2013 6:51 pm

*A visszakérdezésre csak megrázom a fejem, amitől szőke tincseim össze-vissza szállnak, hiszen nem rendelkezem túl rövid hajkoronával. Azt hiszem ezen nem is akarok változtatni, akkor sem ha ebben a korban ez nem kimondottan divat.* -Eddig még nem fordult elő ilyen, mármint nem találkoztam ilyen nevű emberrel, orosszal. *Magyarázom. Mondjuk lehet, hogy itt elterjedtek, de Angliában azért annyira nem gyakori látogatók, főleg nem akkor, amikor én éltem ott. Aztán kissé rám förmed, amitől azért picit hátrahőkölök és láthatóan meg is szeppenek, hiszen eléggé erőteljes szavakat intéz felém. Nem csodálom, hogy nem érti ezt az egészet, végül a reakciója helyes, én sem érteném a helyében.* -Ez... ez bonyolult, én csak... *Lebiggyed a szám, hogy is magyarázhatnám el neki, hogy miért gondolkodom így? Hogyan tudnám hirtelen kiölni magamból mindazt, amit majdnem húsz évig vertek bele a fejembe? Én ezt szoktam meg, mintha az ittenieket hülyének néznék a mobiltelefon használat miatt. Halkan sóhajtok egyet, és végül csak csendesen bólintok.* -Igen, én igyekszem elkezdeni, hidd el. Nehéz elnyomni azt, ami berögzült. *Azért tényleg próbálkozom, még a könyve után is érdeklődtem, csak még idő kell, mire tényleg minden menni fog, félek tőle hogy nem kevés idő. Aztán az is kiderül, hogy mit szeretne enni, én pedig csak elkerekedett szemmel nézek rá, hiszen fogalmam sincs, miről beszél. Ennek ellenére végül egyszerűen bólintok egyet.* -Jó, akkor azt fogok készíteni! *Nagyon remélem, hogy nem annyira bonyolult és a könyvtárban találni hozzá receptet, és nem mondjuk valami nagyon furcsa alapanyagokból készül, amit esetleg nem ismerek, mert akkor nehézségekbe fogok ütközni, de hátha nem így lesz.* -Köszönöm, tényleg, hogy segítesz, mármint a ruhákban, és hogy odaadtak a könyvedet is. *Mosolyodom el halványan. Azért bennem van még az előbbi leszidása is, ez egy kicsit visszaveszi a lelkesedésemet, bár mivel tudom, hogy valahol jogos, annyira azért nem tör le.*
Szergej Romanov
Diák
Szergej Romanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 14, 2013 6:30 pm

* Tényleg a frászt hozom rá, és ezt egyáltalán nem értem miért. Most komolyan, nem taperolom le, fiatal is, mutassa csak meg lágyan, hogy milye is van… mert azért jó, ha csak sejtet. Ehelyett kiborítom. Halkan felmorranok, majd mikor a nevem után érdeklődik, akkor csak bólogatni kezdek. *
- Orosz vagyok! Még nem találkoztál senkivel sem onnan? Pedig azt hittem a mi fajtánk elterjedt errefelé is. * nézek rá kérdőn, majd az újabb „hisztire” már úgy nézek rá, mint egy ufóra. *
- Én komolyan nem értelek. Mi nem illik? Fiatal vagy, nem vagy apáca tudtommal, szóval nem értelek, ne haragudj. Semmi bajom a visszafogottsággal, csak ezt kissé túlzásnak érzem… * mondom, majd szemlélem meg vöröslő arcát, és vonom is össze a látvány miatt a szemöldökömet. Tutira összehozott a sors valami szektás szülők gyerekével, aki otthonról való elkerülés után képtelen a beilleszkedésre. *
- Hát akkor ha hozzá akarsz szokni, el kéne kezdeni, nem gondolod? Hosszú idő után nehezebb lesz rávenni magad az elfogadásra… * adok tanácsot, majd a lányra nézek. Mikor megpedzegetem a vásárlás ötletét határozottan felderül, én pedig örömmámorban úszva kifújom a levegőt. Életemet egy Borscs-ért! *
- Borscsot már ezer éve nem ettem, bírnám ha csinálnál! * vigyorgom, majd próbálom kicsit lázba hozni. *
- Veszünk neked szép ruhákat, és jobban fogod magad érezni is tőlük. Nem lesznek ilyen melegek, és nem fogsz balesetet sem szenvedni állandóan…
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 5 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: