Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 10 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:44 pm

- Mindig helyes pofim volt. *Ölt nyelvet gyerekesen Sashára, aztán nevet.* - Reméltem is, hogy eljönnél. Eljön az egész falka, akkor legalább ha teltház nincs is, legalább biztos nem lesz üres a terem, és nem égek le. *Aztán finoman mosolyog, és megrázza a fejét.* ~ Ilyenkor mindig olyan aranyos... ~ - Dehogy tartalak butának. Csak azért kérdeztem, mert ha kifejezetten azért jöttél, hogy tanulj, akkor gondolom nem ártana továbbtanulni is, meg ilyenek... de én is csak azért vagyok itt, mert ti itt vagytok, meg mert jó móka, nem azért, mert kifejezetten akarok vele valamit kezdeni. Én az utcán is megélek, meg vándorolva, ha nagyon muszáj. *Bizonygatja, elvégre ahhoz is hozzá van szokva, a falka mindig vándorol, Hamonnel meg utcáztak eleget. Nyel egy nagyobbat, mikor Sasha a szemébe néz, ráadásul félig-meddig hallja is az erősebb szívdobbanást érzékeny fülével, de talán csak képzelte... könnyen lehet, hogy beképzel magának ilyesmit.* - Korántsem biztos, hogy vágja. Persze, sokkal régebb óta farkas, mint mi, de... előfordul, hogyha nincs annyira hozzászokva, hogy vonzódjanak hozzá, hogy egyszerűen nem tudja összerakni. *Kétségbeesetten próbálja nyugtatni a lányt, hiszen hiába az lenne jó neki, ha kicsit összetörne és kiábrándulna Jeremyből... mégsincs szíve megtenni. Na meg ezzel félig-meddig magát is nyugtatja.* - Talán meg kellene kérdezned.
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 338
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Tek5178d7cdf113b4227820
Az én színem az gainsboro.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:30 pm

-Hát azt meg tudom érteni, már akkor is ilyen helyes pofid volt mi? *Elmosolyodik, hiszen azért lássuk be Meld egyáltalán nem néz ki rosszul, de hát az ember beszélgethet Don Huannal is ha másért repes a szíve, még akkor is ha a saját érzése inkább csak buta rajongás, amit idővel annyira bebeszélt magának, hogy már-már szerelemmé alakult, pedig az igazi szerelem a mély barátságból képes ténylegesen kialakulni.* -Simán lehetsz, vagy akár nagy bűvész, én tuti elmennék az előadásaidra, mindre! *Lelkes, mint mindig. A kérdésre csak finoman megrántja a vállát.* -Hát én...nem tudom. Butának tartasz ugye, hogy ha csak utána jöttem? De igazából érdekelnek az itteni dolgok, nem vagyok annyira profi varázsló ezt mindketten tudjuk, és nem baj, ha fejlődöm picit. *Mondjuk az igaz, hogy a falkában nem volt szüksége rá, hogy sokat varázsoljon, nem csoda, ha nem állt annyira a kezére a dolog, de még minden változhat. Egy pillanatra erősebben dobban a szíve, amikor Meld elkapja a kezét. Lássuk be nagyon jó barátok, de igazán fizikai kontaktus nem nagyon volt köztük legalábbis efféle. Néhány másodpercre még a fiú szemébe néz, és mintha picit újfent zavarba jönne.* -Nem...nem vágott meg, semmi baj. *A válasz csak nem segíti ki a kátyúból. Ő mondjuk tényleg vaksi, nem vett még észre semmit sem Meld-en, de hát ez nem csoda, hiszen másért van túlságosan oda.* -De ő már...vágja ezeket a dolgokat nem? Akkor lehet, hogy érzi és direkt...nem vesz róla tudomást. *Lebiggyed kicsit a szája széle. Pedig már olyan régóta...még Meld is rájött, ez a mostani beszélgetésből is egyértelmű, hiszen nem mondta el neki nyíltan, mégis pontosan tudja miről beszél. Jeremy közelében mindig sokkal ügyetlenebb, még a megszokottnál is.* -Szerinted...értelmetlenül jöttem ide? *Teszi fel nyíltan a kérdést, talán könnyebb, ha más ad neki válaszokat és nem neki kell rávilágítania saját magának.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:20 pm

- Igen, olyasmi. Meg tudod, az árvaházban a kortársaim nem nagyon bírtak, méghozzá azért, mert a gondozók nagyon. De az mégis... persze, jól esett, de mégsem ugyanolyan. *Megrántja egy kicsit a vállát, elég gyakori ez nála amikor a múltjáról beszél. Mintha nem számítana, mintha minden mindegy lenne. Kicsit az is, hiszen most itt van, most jól érzi magát, most minden rendben van, és a jelenben él, de azért mégsem annyira jelentéktelen amit eddig átélt, mint ahogy elő akarja adni.* - Vagyok én elég nagy ember. Egy csapat tagja, egy olyané, ahova tényleg nem tudtam volna sehogy máshogy bekerülni. Na meg persze lehetek még nagy illuzionista, vagy... ilyesmi. Attól függ, hova megyek az iskolából, bár alighanem vissza Peterékhez. Tényleg, te csak Jeremy miatt jöttél, vagy magadtól is érdekelt volna a dolog? *Kérdezi valóban kíváncsian, majd a tányér a földön landol, mire elkapja Sasha kezét.* - Semmi gond, hagyd ott, majd felszedjük. Nem vágtad meg magad? *Aztán egy kicsit megdermed a kérdés hallatán, elvégre... Sasha éppenséggel az, aki rajta nem vette észre. Zavartan nevet, majd megvonja a vállát.* - Hé, azért a farkasszaglás nem olyan, hogy betűvel kiírja, mit érez a másik! Csak, tudod... azért tudjuk általában az érzéseket, mert a nagyobb érzelmek hatására az ember illata megváltozik, az orrunk ezt érzékeli, és ha ez sokszor történik meg, megtanulsz hozzákötni, hogy melyik szag melyik érzelemhez tartozik. De ha valaki mondjuk nem rakja össze logikusan, hogy mindig akkor változik meg a másik illata, amikor vele van, vagy épp akkor gyorsul fel a szívverése, vagy ilyesmi... akkor... gondolom lehet, hogy nem veszi észre.
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:12 pm

*Hát igen ez az a fajta nehéz ügy, patthelyzet, amit nem kifejezetten egyszerű normálisba hozni, de hát az idő sokmindenen segíteni tud. Figyeli a Hamonos sztorit és jót mosolyog a dolgon.* -Fiatalság, bohóság nem? Végülis kiskorában a legtöbben hősök akarnak lenni, nagy dolgokat véghez vinni, aztán nem mindig sikerül, vagy rájönnek idővel, hogy nem is azt akarták csak valamit olyan formában. Neked lett a falka helyette és egyébként is hosszú még az élet, ki tudja...akár nagyobb valaki is lehetsz még! *Bátorító mosoly, bár esélyes, hogy Meldnek az is elég lenne, ha valaki lehetne most egy ember szemében, aki nem akar látni a rózsaszín ködtől az istennek se. Amikor a téma újra Jeremy-re terelődik vissza elpirul kicsit és megint finoman szólva is zavarba jön.* -Hát jó! *Nagy lendületű kézmozdulattal toldja meg ezt a két szót, és ezzel a mozdulattal a tányérja pillanatok múlva ripityára törik a padlón. Elhúzza picit a száját, amikor morogva érkezik egy manó rendet tenni.* -Upsz! *Elnézést kérőn pillantgat lefelé, de tudja jól, hogy nem tud most a téma elől menekülni.* -Nem semmit...és ez a legrosszabb! *Fakad ki mostmár.* -Szerinted a vérfarkas szaglása képes megérezni mondjuk...a szerelmet? *Mintha azt kérdezte volna, hogy Jeremy vajon tudja-e, hogy oda van érte, és direkt nem veszi észre. Lehetséges, hogy ha most Meld igennel válaszolna, akkor egy világ omlana benne össze...ami nem biztos, hogy jelen esetben rossz.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:05 pm

*Azért valóban kicsit rosszul esik neki, hogy Sasha teljesen viccnek fogja fel, jobban örült volna, ha mondjuk legalább kicsit elpirul, vagy fontolóra veszi a dolgot, vagy... de inkább lapátolja be a rántotta maradékát, nem agyal ezen, és nem ül ki az arcára a dolog. Mondjuk, hogy türelmesen vár... hiszen hajlandó lenne ő kezdeményezni, de nem úgy, hogy Sasha láthatóan másért epedezik.* - Nem is tudom. Hamon mindig ott volt, de... valahogy ő volt az egyetlen. Azt akartam, hogy megbecsüljenek a kortársaim, vagy hogy... irigyeljenek. Utólag már annyira hülyén hangzik. *Csóválja a fejét megint.* - De hát a falka az összetartásról szól, hogy megvédjük egymást, ez fordítva is így van. De Peter tényleg az életemet mentette meg, ezt elég nehéz lenne elfelejteni. Na, ugyanmár! *Megböki Sashát óvatosan, győzködve.* - Inkább te mesélj, mi van Jeremyvel. Mondott valamit?
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 4:56 pm

*Erre már elneveti magát, fogalma sincs róla, hogy ez esélyes, hogy nem esik jól Meldnek, de hát igen, annyit cukkolja a srác, hogy igazából nem csoda, ha nem tudja komolyan venni, amit mondd. Afféle bohókás legjobb barátnak érzi jó ideje már és nem tud ettől elvonatkoztatni, talán pont azért, mert bele van habarodva Jeremy-be. Néha az ember nagyon vak tud lenni és nem képes észrevenni, hogy aki igazán fontos ott van az orra előtt...buta...buta az ember!* -Értem én, tényleg! De a falkában tényleg jó, lehetséges, hogy nem is valaki akartál lenni, hanem inkább valakiket akartál magad köré, egy igazi családot. Fontos akartál lenni másik számára és a falkában fontos vagy. Szerintem bárki rezzenés nélkül megvédene, akármi történne, és azért ez nagy dolog! *Hát igen, egy ilyen nagy családnak lássuk be ez a legfőbb előnye. Az egymás iránt táplált bizalom és függés, végeredményében így mind fontosak, fontosak egymásnak és ez bőven elég tud lenni. A kérdésre zavartan kapja fel a fejét, a tányérja már majdnem üres, de mostmégis csak piszkálni kezdi a villával a maradványokat.* -Jah hát, semmi érdekes! Jeremy csak, Nemo szobatársa és...semmi! *Legyint egyet, próbálva elhessegetni a témát. Valahogy olyan hülye érzése van, hogy ha kimondja nyíltan, akkor rosszabb lesz, hogy Jeremy még észre sem vette, bár igazából talán tényleg nem is mutatott rá soha.* -Mesélj még erről a Hamonről! *Próbál témát váltani.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 4:47 pm

- Persze, persze, majd biztos én is macskafan leszek. Fene tudja, mindig inkább kutyás típus voltam. Vagyis inkább farkasos. A farkasokra bukok, igen. Főként a csinos vérfarkaslányokra. *Rántja meg a vállát, felpillantva Sashára a rántotta mellől. Még mosolyog is, sőt, rákacsint a lányra, dehát megint könnyen lehet gondolni, hogy csak szándékosan cukkolja... pedig nagyonis róla beszél. De már beletörődött, hogy amíg Jeremy nem mondja meg neki egyértelműen, hogy Sashának nincs esélye, addig neki sem nagyon akad. Aztán a lány szavaira felnevet.* - Hát ne is haragudj! És régen igenis fontos volt, hogy valaki legyek, ismert, fontos... azóta észhez tértem, rájöttem, hogy ez tényleg nem lényeg... furcsa, mennyire megváltoztam mióta a falkában vagyok. Régen arra vágytam, hogy minél több legyen nekem, felnézzenek rám... most meg semmim nincs, mármint úgy értem, tárgyi, anyagi dolgom, hiszen minden közös. És így remekül érzem magam. *Magyarázza a dolgot, miközben lassan elfogy a rántotta, de körülbelül tisztára nyalja a tányért is.* - Mi van Jeremyvel?
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 4:39 pm

//Olvadozik//

*Jót mosolyog Meld szavain, miközben lapátolja be a rántottát.* -Jajj olyan vagy, de komolyan! Majd megismered Nemot és akkor nem fogsz ilyeneket mondani, tudom ám! *Tisztában van vele, hogy a srác igazából csak direkt cukkolja, de hát akkor is érzelmesebb fajta, és megkedvelte rövid idő alatt is a macska-fiút, így nem csoda, ha védi. Aztán inkább csak figyel a magyarázatra erről a helycserés támadásról. Jó ideje ismeri már Meldet és azért lássuk be ez fura új info, amit még meg kell emésztenie. Ettől persze nem változik a jelleme, meg semmi, de mégis csak egy olyan titokról van szó, amit sosem osztott még meg vele, és lehet hogy soha nem is mondta volna el, ha most nem találkozik azzal a Hamonnel.* -Értem én, de hát nem vagy senki, miért én valaki vagyok? Jajj Meld, ezért kár volt? Bár lehetséges, hogy akkor soha nem kerülsz a falkába, ahol valaki lettél igazán és akkor soha nem is találkozunk. Na jó...akkor nem haragszom! *Mosolyodik el végül, egyébként sem tudna haragudni a szöszkére úgy igazából, hiába cukkolja folyton mindenfélével. Az arctisztogatásra picit zavartan nevetgél.* -Oh, kicsit összekentem magam ugye? Néha már azért idegesít, hogy ennyire béna vagyok...Jeremy biztosan ezért... *Elharapja a mondat végét. Nem még soha nem mondta ki nyíltan, hogy oda van a fiúért, és most sem akarta volna, csak mindig minden úgy kicsúszik a száján. Gyorsabban pörög a nyelve, mint ahogy a gondolatok jönnek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 5:48 pm

- Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. Szétziláljuk az idegeiket. *Csóválja a fejét. Az üzenetet persze látta, de végülis abból még nem lehetett rájönni, hogy ők lennének azok... persze van rá esély, hogy kitudódik valahogy, legalább pletykaként, hogy vérfarkasfalka költözött a városba, ha más nem, akkor teliholdkor.* - Mármint macskás típus? Hát nem tudom. Nem nagyon gondolkoztam még rajta... eddig nem gondoltam volna róla, de hogyha most mindketten macskákkal barátkoztok... *Tovább ingatja a fejét, mintha egy világ dőlt volna össze benne a csalódottságtól, hogy így elárulták őt, meg a farkasnépet.* - Bizony. Helyet cseréltünk. Elég bonyolult, igazából annyi a dolog, hogy a család, akiről beszéltem, őt akarta örökbefogadni, de csak a nevét tudták, így végül engem kaptak meg, mert nem akartam továbbra is... senki lenni. De mostmár nincs vele bajom, hiszen nem senki vagyok, hanem... egy falka, egy csapat tagja. Így azért mindjárt jobb. *Bizonygatja, majd előrenyúl, és gyengéden megtisztítja Sasha arcát a rántottamaradványoktól.*

//fagy//
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 5:21 pm

-Hát igen, szegény Nezabar! *Neveti el magát. Végülis ő írt az üzenőfalra kis üzenetet, aminek Peter biztosan nagyon nem örülne, de hát nem kell mindent megtudnia. Egy kis ilyen játékocska időnként belefér, túlzásba pedig nem fog esni, legalábbis szánt szándékkal nem buktatná le a falkát, a véletlenek pedig...hát azokat megpróbálja lekezelni valahogy. Meld pólóval kapcsolatos reakciójára picit összehúzza a szemöldökét.* -Jajj, de vicces vagy! Jeremy nem olyan, te is tudod! *Már majdnem személyes sértésnek veszi a dolgot, már persze saját magára nézve, bár esélyes, hogy sokkal jobban kiakadna, hogy Nemo lány lenne, de szerencsére nem az.* -Csak azt mondta elvette az övét Jeremy, és bosszút állt, szóval sejtésem szerint alapból ő nem ilyen. *Mosolyodik el azért a végén, és tovább eszegeti a rántottát, főleg mivel további magyarázatot kap. És bár elsőre nem mutatott éles logikát, hogy összerakja az eseményeket, azért így már megérti, hogy mi a lényeg.* -Te Hamon? Akkor ő meg Meldeson, akkor helyet cseréltetek? De hát miért? De ugye nem kell, hogy mostantól Hamonnek szólítsalak, nem cseréltek vissza ugye? Az tök furi lenne, nem tudnám megszokni, nekem már Meld vagy és az is maradsz! *Bólint is a végén egyet, hogy megerősítse saját magát, és mivel elfelejtette, hogy közben épp a szájához közelített a villával, remekül belefejel.* -Oh, hogy az a ... *Zsörtölődik picit, törölgetve a homlokáról a tojásdarabokat, ami úgyahogy sikerül, de hát tükör nincs nála, marad néhány cafat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 5:13 pm

- Persze, persze, nem mindig, de azért mégis. Elég régóta farkasokkal élsz, sok farkassal, akik meg még régebb óta élnek farkasokkal, szóval azért jóval erősebb a hatás. Szerintem meglátszik rajtunk, hogy egy helyről jövünk, előre sajnálom az iskolát. *Kuncog, célozva elsősorban a magántulajdonnal való problémákra, amivel tisztában van, hogy van neki, csak épp... nem nagyon tud mit tenni a megszokás ellen egyelőre.* - Jeremy pólója? Hm... akkor lehet, hogy ő is szereti elszedni mások cuccait. Vagy tudod, a tipikus, együtt aludtak és reggel öltözés közben véletlen összekeverték. *Faarccal keveri gyanúba rögtön a két srácot, aztán bólogat.* - Bizony, nem nagyon bírtuk az árvaházat. De hát ez van, mostmár mindketten jó helyen vagyunk legalább. *El is kezdi enni a rántottát, és hagyja, hogy Sasha összerakja a dolgot, bár nem lepődik meg, hogy ennyi információból nem lehet... de mégsem meséli el rögtön az egészet. Csak kuncog, és ad még egy kis segítséget.* - Nem volt ugyanaz a nevünk, akkoriban Hamon voltam.
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:57 pm

-Igen, ügyik vagyunk! *Bólogat erőteljesen, amire naná, hogy meg is csúszik kicsit a keze a sajtreszelés közben, de még épp időben visszatudja rántani, így csak a körmét reszeli meg kicsit, ami elhanyagolható. Azért Meld kérdéseire elgondolkodik. Végülis teljesen logikus, ebbe nem is gondolta bele, meg akárhogy is, ő is megfogta Nemo fülét, nem foglalkozott vele, hogy őt ez netán zavarhatja.* -Jól van no! És miért ne, én nem voltam mindig kutya, és Jeremy is kedveli! *Igen, ez nagyon fontos tényező.* -Az ő pólója volt rajta, meg minden. Azt hiszem valami keverék lehet, de nem értek ehhez. És nem nyávog! Egyszerűen ilyen, lehet, hogy ő se tudja mitől, nem kérdeztem meg egyelőre. *Válaszol elgondolkodva. Majd alkalomadtán biztosan rákérdez ezekre a dolgokra is, de hát nem akart a lerohanni a cicust, és egyébként is sokkal jobban rá volt izgulva a tényre, hogy ide ért, hogy hogy Jeremy szobájában van. Hozza is a tányérokat, hogy szedni tudjanak, meg van a kenyér, szóval lehuppan újra és jöhet a falatozás. Figyelmesen hallgatja a kis múltbéli kitekintést.* -Hát jó sokat szökdöstetek. *Mosolyodik el, de hát bizonyára Meld már akkor is szabad szellem volt, nem csoda, ha a falkában könnyen alkalmazkodott ezekhez a dolgokhoz, sőt... Aztán már kicsit érdeklődőbben figyel, a végén pedig mozdulat közben áll meg a kezében a villa, amiről lassan kezd el lepotyogni a rántotta.* -Ugyanúgy hívták, mint téged? Hát ez milyen fura! Pedig amúgy is nagyon különleges neved van, ezt mindig mondta mindenki. De miért változtatott végülis nevet? *Nem buta, csak egyszerű lélek és nehezen rakja össze az összefüggéseket, no meg kissé tán naiv, és nehezen gondol a dolgok hátterébe bonyolult dolgokat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:47 pm

- Látod, összehozzuk. Akkor tejföl és sajt. *Bólint, azért fél szemmel figyelve ahogy Sasha szeletelget, nehogy nagyon elvágja az ujját. Neki is jobban esik társaságban enni, mindig tömeghez volt szokva, az árvaházban is, aztán meg a falkában... kevés idő volt, amikor nem tömeg vette körbe, de akkor sem teljesen egyedül élte az életét. Aztán behúzza a nyakát mikor Sasha fejbekólintja.* - Héé! Nem is piszkáltam, de akkor is. Kutya-macska barátság, az elég érdekes, nem? És egyáltalán hogy lehet, hogy macskafülei vannak? Valami fura macska-ember hibrid? Nyávog is? *Talán kicsit sértő lenne ahogy kérdezget, ha hallaná az illető, pedig tényleg érdekli a dolog. Lassan csak elkészül a rántotta, és integet, hogy Sasha hozzon tányérokat, amikre ki tudja szedni. Először nem válaszol arra, hogy mennyire nehezen jutott eszébe a neve, átugorja.* - Hát, az árvaházban együtt voltunk, aztán megszöktünk, de visszavittek... majd engem örökbefogadtak, ő pedig... most tudtam meg, hogy később megint megszökött. És... azt hiszem, azért nem meséltem róla, mert furcsa lett volna Hamonnek emlegetni. *Leteszi a tányérokat az asztalra, ráérősen leül a sajátja mellé, szóval tart egy kisebb szünetet.* - Tudod, nem sokkal azelőtt hogy elváltunk, még Meldesonnak hívták.
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:39 pm

*Hát kolbász nincs, pedig mennyire szereti! De bólogat nagyon, kell bele hús, hát persze, hogy kell, az adja meg az étel esszenciáját és attól lesz laktató is.* -Teljesen jó lesz, összevágom! *Ajánlkozik, szeletel, reszel szívesen, maximum magát vágja meg, de ha a tűzzel babrál rosszul, akkor a fél konyhát felgyújthatja, az nem lenne hasznos senkinek sem.* -A tejföl is jó akár, a sajt meg a tetejére, amikor még forró és akkor ráolvad. Úgy igazán fincsi! *Lelkes, éhes, és legalább nincs egyedül, mert azt nagyon utálja. Megszokta már, hogy sokan veszik körbe és az, hogy egyedül sütögessen nagyon unalmas dolog. Meld nevetésére és a macskakérdésre csak megcsóválja a fejét és finoman fejbe kólintja, de tudja jól, hogy csak viccel.* -Héj, rendes srác, segített elnavigálni az épületben, szobám is neki köszönhetően lett, ne piszkáld látatlanban! *A lassan készülő rántottára csoda, hogy a nyála nem csöppen el, kezd jó illata lenni és kifejezetten éhes már. Szóval csak nagyon néz, és közben időnként amit már összevágott azt a serpenyőbe söpri segítség képpen, de a kevergetést meghagyja.* -Akkor csodásan érezheted most magad! Hamon, megjegyzem, jó nehezen jutott eszedbe a neve. *Mosolyodik el, hogy húzza kicsit a srácot. De hát biztosan csak nagyon a rántottára koncentrált, aztán tartott szünetet.* -És ő milyen? Hogyan veszítettétek el egymást? Vagy miért nem meséltél róla soha? *Fűzi tovább a dolgot, mert végülis lássuk be fura, azért már ismeri egy ideje Meldet, de még sose hallott erről a Hamonről. Biztosan meg volt az oka, hogy elkerültek egymás mellől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:31 pm

- Ezek a gonosz tojások már csak ilyenek. *Megrántja a vállát. Tudja, persze, hogy Sasha ügyetlen, de hát nem fogja felróni neki, mindenkivel megesik, hogy elejt néhány tojást.* - Vizes sajt! Végülis nem hiszem, hogy baja lesz tőle. Sajtot is rakunk a rántottába? Valami hús... talán nem pont kolbász, de... *Kicsit húzza a száját, és a hűtőhöz fordul segítségül, hogy legalább valami felvágott, vagy akármi legyen. Végül talál is, előveszi, és diadalmasan felmutatja. Mégiscsak farkas, ragadozó, húsevő.* - Kockázzuk bele a rántottába, és máris jobb lesz. Rakhatnánk rá tejfölt is, bár talán a felvágott mellé nem kell. Konkrétan kolbászt nem láttam. *A macskafüleke prüszkölve felnevet.* - Tényleg? Azt hogy? Macskákkal barátkoztok? Ejnye... hova süllyed a fajunk... *Csóválja a fejét, de persze csak viccel. Észreveszi Sasha távolságtartását a tűztől, és szépen meggyújtja, elkezdi csinálni a rántottát, méghozzá belekockázva a húsfélét is. Ő sem egy nagy szakács, de az alap dolgokat muszáj volt megtanulni.* - Bizony! Szinte el sem engedtük egymást percekig, nagyon jó volt. Évek óta ide jár, és uhm.. Hamonnek hívják. *Érezhetően szünetet tart a név előtt, de csak kiböki.*
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:15 pm

*Hát igen a tojások a kövön ripityára törtek, nem igazán menthetőek már meg. Hálás mosollyal figyeli, ahogy Meld takarít utána.* -Köszönöm! Nagyon csúsztak, gondolom mert bent hideg volt, aztán a pára lecsapódott... *Magyarázza, ami persze butaság, egyszerűen ügyetlen és ezt nagyon jól tudja róla mindenki a falkában is, de hát most csak nem fogja azt mondani, hogy igen béna voltam.* -A sajt biztosan, lemossuk a csapnál, semmi baja! *Azzal már ugrik is az említett tömbhöz, hogy kicsit lemossa és ténylegesen az asztalra tegye, hogy utána újra a hűtőbe figyelhessen.* -Van még, meg mondjuk egy kis kolbász jó lesz, hagyma igen, és kenyér! *Kutakodik, persze a kenyér nem ott lesz bent. Igyekszik mindent óvatosan kipakolni az asztalra, aztán kicsit hátrébb áll. Egyértelműen nem akar a tűzgyújtással próbálkozni, ki tudja mi sülne ki belőle. Inkább Meldnek válaszol.* -Áh, már értem! Egész nap ezen agyaltam, hogy milyen hal. Nemó nem hal, ő egy fiú, akinek képzeld el... *Rövid hatásszünet.* ...macska fülei vannak! *Nem tudja, hogy a srác látott-e már ilyesmit, de neki még mindig kifejezetten meglepő és szokatlan dolog, persze jó értelemben véve, mert olyan cukik a kis bojtos fülek.* -A nevét nem tudom, de hát a tiéd se hétköznapi, biztos van rá oka. *Mosolyodik el, és nagyban figyeli, hogy Meld vajon mit ügyködik a rántottával, esetleg addig szeletel egy kis kenyeret, vagy reszel sajtot. Aztán az infokra csak nagyokat pislog.* -Hű, akkor biztosan nagyon örülsz, meg ő is...ugye? *A végén picit óvatosabban kérdez, mert hát ki tudja, ha most itt túl lelkes, és közben nem jól sült el a találkozás...* -És hogy hívják? Ő ide jár már régóta, vagy most jött, mint mi?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 4:02 pm

*Még épp van ideje lebukni, mikor Sasha elejti a sajtot és a tojást, majd kicsit fancsali képpel néz körbe, felegyenesedve. A tojások minden bizonnyal összetörtek, így a pálcája után kutakodik.* - Gondolom azt ott nem kéne csak úgy felnyalogatni, deeee... a sajt talán még menthető. *Mondja reménykedve, miközben egy pálcájával egy pillanat alatt eltünteti a széttört tojásokat.* - Azért remélem, még maradt néhány. *Pislog a hűtőbe, és a kérdésre nevetve legyint.* - Hát Nemo! Tudod, a bohóchal, aki elveszett. Nemo nyomában. Valami Nemóról beszéltetek az üzenőfalon, én meg nem értettem. Ki az, és miért van ilyen neve? *Persze, ő szól be mások nevére, amikor neki se valami hétköznapi van... de hát igazából meg van az oka, hiszen egykori gazdája nem egészen idevalósi.* - Biztos fogsz majd vele találkozni. Én náluk akartam lakni, de képzeld... találkoztam egy régi ismerősömmel, úgyhogy végülis hozzájuk költöztem be, mert régebben láttam. Őrület, a legjobb barátom volt még az árvaházban, és most itt van. *Csóválja a fejét, láthatóan még mindig alig hiszi el, hogy ennyi év után találkoztak.* - A rántotta jó ötlet.
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 3:56 pm

*Nem is vette így észre, de tény, lehetséges, hogy azért nőtt meg az étvágya az utóbbi években, mert vérfarkas lett, végülis amikor farkas éhes valaki, akkor azt csak nem véletlenül mondják. Jelenleg nagyon el van foglalva azzal, hogy a hűtőt figyeli, az ottani illatok kötik le, no meg az előbbi gondolatok is ott zakatolnak a fejében, szóval szó se róla totál nem érzi meg, hogy Meld közeledik. De a hangját már csak kiszúrja, amikor épp egy nagyobbacska sajtot és pár tojást próbál kiegyensúlyozni a hűtőből, hogy katasztrófa mentesen juttassa el az asztalra. A fiú nagyjából ebben a pillanatban szólal meg, szóval természetesen perdül is meg, hogy bebizonyosodjon nem rosszul hallott és ezzel a mozdulattal a konyha minden irányába sajt és tojás kezd el zuhanni.* -Oh! *Ennyi futja csak tőle, de lássuk be megszokta már, hogy ritkán sikerülnek a dolgok úgy istenigazából jól.* -Szia Meld! *Köszön vissza egy széles mosollyal.* -Nem is széledtünk...és te írtad azt akkor. Milyen bohóchal? *Azonnal a lényegre tér, hiszen egész nap ez bökte a csőrét, nem vágja miről van szó, és ez azért lássuk be idegesíti.* -Jeremy-vel én még nem is futottam össze, egyszer sem! *Elhúzza kicsit a száját, de azért nem látványosan, hiszen örül neki, hogy legalább Meld itt van.* -Kaja van, de nem tudom, nem vagyok nagy szakács, rántotta? *Veti fel a halál egyszerű ötletet, ez olyan univerzális.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 3:43 pm

*Valahogy mióta vérfarkas, jóval nagyobb az étvágya... borzasztó, hogy a falkában mennyit költenek kajára, ezzel ugyanis korántsincs egyedül. Most is, természetesen igyekszik felderíteni, honnan tudna ételt szerezni. Az étkezőben már volt, de ilyenkor csak szendvics van, szóval úgy döntött, keres valami izgalmasabbat. Megkérdezett valakit, körülbelül merre is van a konyha, és most az orrát követve próbálja bemérni, közeledve viszont egy másik illat csapja meg az orrát, méghozzá Sasháé. Elvigyorodik, és sietve a konyha felé fordul, majd bedugja a fejét.* - Heló Sasha. *Köszön rá a lányra, bár aligha sikerül meglepnie, minden bizonnyal a másik is időben kiszagolta, kivéve persze ha nagyon benne van a hűtőben és oda koncentrál az orrával.* - Nem szép dolog, hogy így szétszéledt mindenki, Jeremyt is csak akkor láttam mikor kihoztam tőle a cuccaimat. Mi újság? Van kaja? *Belépdel, és ő is bebámul a hűtőbe, hogy lássa mit lehet találni.*
Sasha Lupinien

Sasha Lupinien

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2012 3:34 pm

*Egész nap azon gondolkodott, hogy miféle bohóchalról van szó, és hogy vajon ki írhatott az üzenőfalra nekik? Valaki más is jött a falkából, csak nem tud róla, vagy tud róla, de közben elfelejtette, vagy...van még opció? Szóval jelenleg is töri a kobakját, miközben a konyhában ücsörög az asztalnál és egy receptfüzetet lapozgat. Na persze vicces kívülről a látvány, ugyanis bambán mered maga elé és nézi az asztalt, miközben időnként lapoz egyet, szóval úgy kb. halvány gőze nincs róla, mi lehet a könyvben. Azzal az elhatározással érkezett, hogy megpróbál főzni valamit, mondjuk készít egy remek tortát, aztán lejjebb adta, hogy elég lesz a rántotta is, viszont ahhoz meg amúgy se kell recept, és végül a gondolati újra a bohóchalhoz lavíroztak vissza, így aztán sehova se jutott a tervvel. Az már csak nagyobb probléma, hogy időnként még Jeremy is eszébe jut, amitől aztán végképp rózsaszín köd telepedik az agyára, és már a végén azt se fogja tudni, hogy egyáltalán minek is jött ide. A gyomra viszont csak megkordul, hiszen lássuk be éhes! Ez a tény nem változott, a bohóchal, a rózsaszín köd és semmi sem tudja felülírni. Feltápászkodik hát végül és kinyitva a hűtőt beáll elé, hogy felmérje a terepet.*
Tessa Leone

Tessa Leone

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Harcos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 9:44 pm

* Egy hosszú ezüstös hajú lány sétálgat a komor kastély falai között, miközben igen elmélyülten tanulmányozza a földet, amerre csak elhalad. Ahogy lassan és óvatosan léked háta közepéig érő haja szabadon verődik a hátához. Ugyan már elég késő van ez a fiatal lányon egyáltalán nem látszik meg, egy egyszerű nadrágot visel és hozzá egy fehér, kissé kivágott gyönyörű hosszú tunikát. Jobb oldalán, mint mindig, most is fel van kötve hosszú és hófehér pengéje, aminek a markolatához néha-néha szórakozottan odanyúl. Ugyan nem hiszi, hogy bármilyen veszélyessel találkozna a falak között - az éjszaka ellenére sem - mégis katanája társaságában sokkal inkább biztonságban érzi magát. Arról nem is szólva, hogy már igen megszokta azt a kellemes és kissé súlyos érzést az oldalán. Bár az utóbbi időben már a pálcája is hozzátartozik az életéhez, azért a legtöbbször még mindig csak a kardjához nyúl, amennyiben valami bajba keveredik. Gondolataiból egy hatalmas ajtó ébreszti fel, aminek hatására kissé megdöbbenten torpan meg, azonban a zavar most már csak egy pár pillanatig tart és szinte azonnal tovább is indul belépve a hatalmas terembe. Az utóbbi időkben igen gyakran csinálta ezt, csupán elindult céltalanul az ódon kastélyban és egy idő után mindig kilyukadt valahol. Egyszer a boncteremben vagy éppen a játékteremben. Lassan már kezdett hozzászokni. Bár az is igaz, hogy minden egyes ilyen útja végén valaki olyanba botlott bele, akire nemigen számított. Éppen ezért egy kis halvány mosollyal a szája szélében háttal nekitámaszkodik az egyik asztalnak. Hátha ez most is megtörténik.*

// hát ez rövid volt de azért fagy //
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 25, 2012 3:38 pm

- Jaaaj ne zokogj már, olyan rossz nézni. * Megsimogatja az aranyos macskát, Artit is vígasztalóan ismét megöleli. Fogalma sincs mi a gondja, de látszólag nem isnnagyon akarja firtatni a témát. Persze fúrja az oldalát a kíváncsiság, de a szíve most erősebbnek bizonyul az esze ellen. Persze nem hülye, csak együtt érez. * Miért, elment? Nagyon régen nem láttam, és hiányzik. * Nos, ilyet is borzasztó ritkán hallani az ő szájából, de mivel igaz... No mindegy, látszólag másra terelődik a szó, méghozzá nem is akármire, jobban mondva kire. Neki fel sem tűnt, hogy ennyire boldog, az utóbbi időben neki ez már természetes. Egy kicsit elpirul, ilyenkor átkozza hogy nincs rajta alapozó. * Ennyire látszik? Azta.... Amúgy a múltkor el akartam mondani, de ott mindenki előtt nem akartam a részleteket is közölni. A lényeg, hogy járok valakivel. * Nem is olyan nehéz kimondani mint amire először gondolt, ez megkönnyebbüléssel tölti el, s vidáman nyugtázza, hogy már csak egy számára fontos embernek nem mondta el ezt az egészet. *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

Hozzászólások száma : 545
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Tek4fbc95f9f17529232628

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 25, 2012 3:26 pm

*Nem válaszol csak elég rendesen zokog barátnőjét átölelve.mikor egy kicsit lenyugszik nehezen de meg szólal.*-Semmi csak örülök neked.Hallottam,hogy Exan is vissza tért de nem is zavar.*Mondja mosolyogva közben lehajol a macskáját meg simogatni.*-Inkább mesélj te mizujs. Múltkor úgy ki voltál virágozva de most is.*Mondja neki és az asztalhoz húzza kezébe ad egy pohár meleg forró csokit majd ő is kezébe vesz egyet és leül.*-Mesélj már mi az örömöd oka?Velem nincs semmi csak nem nagyon törődik velem senki mint mindig de tudod hozzá szoktam.*Sóhajtva iszik a forró csokiba bele és vár mit mesél barátnője neki.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 25, 2012 3:14 pm

* Szék? Ugyan már... Neki az asztal sokkal kényelmesebb. Így hát unalmasan, nyugodtanctelnek a percek miközben az asztal közepén fetreng. Ruházata csak a szokásos csiricsáré. Sok nyaklánc, rövid ruha, csizma, melír. Ma valahogy nincs sok kedve a tükör előtt csinosítgatni magát. Persze azért néha-néha bepúderozza orrát, ha éppen arra jár. Kaja. Bár a suliban csak nagyon ritka alkalmakkor eszik - soha - de korgó gyomra lebeszéli elveiről, lustán a hűtőhöz döcög. Tölt egy nagy pohár szőlőlevet, kivesz egy almát - szigurúan tartja magát ahhoz, hogy ő vegetáriánus - és unittan majszolgatni lezd. Hihetetlen mit meg nem szenved ha nincs társasága. De ekkor hangosan nyikorog az ajtó, s nem is akárki lép be rajta. Az almát eldobja a francba, s megöleli Artit. * Te jó ég, mi a baj? Történt valami? Valaki megbántott? Mert ha igen, megfojtom. * Artira ugyan gyakran tör rá a szomorúság, de ismeri annyira, hogy tudja, ez most valami lényegesebb probléma. *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

Hozzászólások száma : 545
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Tek4fbc95f9f17529232628

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 25, 2012 3:01 pm

*Magányában és persze éhesen a konyha felé vezet az útja .Lassan bandukol igaz egyszer-kétszer majdnem el esett a saját lábában de ez nála már meg szokott dolog.Sötét felsőt és ugyan csak sötét nadrágot visel a mai nap.Eléggé rossz passzban van mert hallott ezt azt ami nem nagyon tetszik neki.A konyha ajtaja eléggé nyikorog mikor kinyitja de nem zavarja hozzá szokott már.Belépve észre veszi legjobb barátnőjét és rohan felé majd a nyakába veti magát egy kicsit pityeregve.A Daimonja a nyomában döcög lustán.*~Jaj ne bőgj már!*Dünnyögi a macska és a lány lábához dörgölődik.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 10 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: