Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:19 pm | |
| *Ana lépked el mellette, és köszön. Irego hallja a köszönése hangnemébe, hogy neheztel a lányra* ~megsértődött tegnap?~ *töpreng el magában, majd feláll, és követi a lányt* Szia! *köszön neki érzelemmentes hangon. Ez a hangnem nála nem meglepő, semmi rosszra nem utal. Leűl a lánnyal szemben lévő fotelra* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:21 pm | |
| *Érzékeli, hogy Irego leült vele szembe, de mivel nincs mit mondania neki, így meg sem szólal, csak rápillant kicsit, majd tekintetét vissza vezeti a falra.* ~Mit akarhat vajon? Nem volt elég neki a tegnapi beszélgetésünk?~
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:32 pm | |
| Ana... most muszáj haragudnod rám? Valóban... tegnap rosszkedvemben jött még az a szemtelen barátod... aki el kell ismerned túllött a célon. én meg kicsit könyebben felingerelhető voltam tegnap. *mondja. Nem próbálja fedezni magát. Egyszerűen csak tizta vizet akar önteni a pohárba* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:37 pm | |
| *Gondolta, hogy ez lesz a témájuk, aminek egyáltalán nem örült.* - Lehet, hogy túllött a célon, de azért te is. De most már úgy sem tudjuk ezt megváltoztatni, megtörtént és kész. Legközelebb figyelmesebb leszek és nem megy ki tíz után. *Mondja, most már a lány szemeibe nézve és megpróbálva ezzel lezárni a témát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:44 pm | |
| Igen, én is túllöttem. Végülis mindegy... az ügy már a szakvezetőknél van, én már nem foglalkozok vele tovább... *mondja, majd hátradől a fotelben* ~végre egy kis nyugalom~ *gondolja. Jól esik neki a send, amit csak anastasia hangfja törhet meg. Az eső sem hallatszik el idáig* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:48 pm | |
| - Igen neked könnyű mondani.*Majd ő is elhallgat és visszanéz a falra.* ~Ezt nem hiszem el. Egyszer ki merek lépni a szobából 10 után és akkor is ilyen nagy balhét csinálnak. Már az sem zavarna, ha elküldenének innen, talán csak Kristóf hiányozna meg Alex, a többiek nem.~ *Sóhaj egy nagyot és tovább mereng.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:53 pm | |
| könnyű egy fenét... *mondja, behunyt szemmel.* Vagyis mondani könnyű. De tekintve, hogy a drága barátod nem mondta meg a nevét, így nekem ezel még sok bajom lesz.... csak nem értem miért gondolta, hogy a játszópajtásai vagyunk... tegnap olyan szívesen aludtam volna.... ehelyett veletek kellett szórakoznom. *morogja az orra alatt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 1:56 pm | |
| *Már kezdi nagyon zavarni ez a téma őt, és ezt el is mondja a lánynak.* - Irego kérlek, én már nem szeretnék erről beszélni. Ami megtörtént az megtörtént. Ennyi.*Mondja, miközben a lányra néz, de mondata végén ismét elnéz onnan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:00 pm | |
| Bárcsak lezárhatnám. De amíg nem tudo a barátod nevét, addig nem tudom.. és téged meg hiába kérdeznélek, úgysem mondod meg, nemigaz? *hangjából érződik, hogy ez csak ténymegállapítás volt, nem várja, hogy a lány elmondja* De végülis mindegy... Kaen mester majd kideríti... Bár én a barátod helyébn tartanék a módszereitől. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:10 pm | |
| - Igen, általában nem árulom el a barátaimat.*Csak ennyit mond, már nagyon unja a témát, és ha a lány folytatja, akkor nagy a valoszínűsége, hogy el fog menni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:11 pm | |
| na látod... *ő részéről nem mond többet. Egy ideig csak élvezi a csödet, amjd megszólal* És mi lett Vernennel? *kérdezi, csak úgy, kiváncsiságból. Érdekli, hogy mi van Anával* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:17 pm | |
| *Egyre jobb témákat hoz fel Irego és meg is látszik Ana arcán, hogy ennek mégjobban nem örül, bár igaz, hogy túl van rajta, de azért nem szereti felemlegetni.* - Nincs vele semmi, vagyis nem tudom, hogy mi van vele, már nagyon régen nem láttam, de már nem is érdekel. Most megvagyok Kristóf és A..*Ekkor elhalgat, mert nem akarta kimondani a fiú nevét.*- A másik fiú társaságában. És veled mi van? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:23 pm | |
| Mióta visszjöttem az iskolába? Semmi különös. *feleli.Azelöttről meg ő nem beszél szívesen, de ezt az ő hangján nem lehet hallani. Ha a lány megkérdezi, akkor válaszol rá. Felfogja, hogy a mőásik fiú neve A-val kezdődik, de most nem érdekli. Egyszerűen csak szeretne egy jót beszélgetni Anával, mint régen.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:26 pm | |
| *NEm is tudta, hogy a lány elment, így kicsit szégyelli is magát, de nem szól semmit.* -És mit csináltál akkor mikor elmentél?*Érdeklődik teljes őszinteséggel és örül, hogy végre vissza jött kettejük között a normális hangulat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:32 pm | |
| Eltemettem a bátyámat. *feleli Irego. Hangja színtelen. Nem, nincs túl rajta, de soha nem mutatja ki. Legfeljebb nagyon ritkán. Igen, a temetésen kimutatta... és a halála hírénél is. De most... most megembereli magát. Arca kifejezéstelen maradt, szemét elreti a szemhéja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:38 pm | |
| - Részvétem.*Mondja tiszta szívből és nem is kérdez erről többet, sőt már nem is tud mit mondani, így csak némán ül és vár, csak azt nem tudja, hogy mire.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:42 pm | |
| Ugyanmár... hisz lehet, hogy hamarosan követem... *feleli a lánynak, de láthatóan erről nem akar többet beszélni.* És mondd csak.... járszmost valakivel? Kristóffal mondjuk? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:48 pm | |
| *Nem is faggatja tovább a lány erről, mert látja, hogy nem akar erről beszélni, inkább csak válaszol a kérdésre.* - Hmm jó lenne, ha járnánk, nem rég bevallotta, hogy szerelmes belém, de akkor én még Vernenben voltam. Azóta szerencsére kigyógyúltam belőle, de még nem érzek iránta semmi többet, mint jó baráti szeretetet. Különben is neki most van valakije, szóval nem erőltetem, sőt örülök is neki, hogy talált valakit.*Alexejt meg sem említui, inkább ő is kérdez.* - Na tényleg mi van a tigriseddel Suzy ugye? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:55 pm | |
| Ő jól van.... azt hiszem épp vadászik. *mondja, majd Anára néz* És mi van a másik fiúval? Belé sem vagy szerelmes? Nagy volt az összhang köztetek... *jegyzi meg vigyorogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 2:58 pm | |
| *Ő is elmosolyodik.* -Nem belé sem, de állitóleg ő igen belém. Sajnos ez a helyzetem és mindent megtennék, hogy kikerüljek ebből.Benne is csak a jó barátot látom nem a srácot akivel járhatnék. Úgy tűnik vonzom a holtak őréseket, na de majd legközelebb vigyázok ezzel. És neked, van a közelben egy hódoló, vagy áldozat? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 3:03 pm | |
| Áldozatom csak ey van.... de ő sem olyan áldozat *a bátyja gyilkosára gondol.* hódító meg nincs egy se. Legalábbis akiről tudnék, az nincs... *mondja, majd az órájára néz.* A fenbe...még a végén elkések.... *mondja, majd feklpattan, és elteleprottál a saját szobájába,ahonna szakvezetője felé veszi az írányt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Dec. 08, 2007 3:06 pm | |
| *Éppen válaszolna, mikor Irego felpattan és gyorsan el is tűnik.* -Neked is szia.*Azzal feláll a helyéről és a hosszabb utat válaszva elsétál szobájába.* ~Na majd meg kell keresnem őt is, így legalább hamarabb túl leszek rajta.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Dec. 10, 2007 8:15 pm | |
|
*Határozott, higgadt léptekkel sétál be a helyiségbe, amely legnagyobb sajnálatára tök üres. De nem adja fel, még van egy kis ideje a kijárási tilalom előtt, ígyhát lefelé irányozza lépteit, diáktársak után kutatva.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Dec. 10, 2007 9:15 pm | |
| *Hát igen, a körútja nem hordott magában túl nagy sikert. Eléggé gyorsan visszatért, és egy pillanatra megtorpan a főhadiszálláson, hogy végiggondolja a dolgokat. ~Szerencsétlen időzítés volt, az biztos. Ahogy a jó öreg Maznet mondaná: Murphy mindent megmondott, amikor az emberekről alkotott szabályokat. Na jó... ezzel nem értek egyet. De azért mégiscsak eléggé hátborzongató ez a hely. Életemben először visszavágyom a Kalaháriba, pedig hogy utáltam... ~ *Zsebre tett kézzel nézelődik.* ~Itt mintha állna a levegő. Na mindegy... lefekszem. ha becsukom a szemem, nem látom a Gyilkos Bálna berendezését.~ *Emigyen elmélkedve elillan a hálója felé, és álomra hajtja fejét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Dec. 20, 2007 7:13 pm | |
| *Egy hosszab séta után érkezik meg, az ajtó magától nyílik, mint ahogy kell* Huhh, kisérteties *Feloson a csigalépcsőn, és bemegy a társalgóba. Közben mikor elmegy a szökőkút mellet, a madár a frászt hozza rá köszöntésével* Na jo, majd egyszer csak hozzászokom *S közben igyekszik rendezni sorait. A társalgó is üres, ugyhogy csendben kinéz magának egy pihepuha helyet, és el is foglalja* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |