Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Dec. 20, 2007 7:22 pm | |
| *Unalmában úgy határoz, hogy visszavonul a hálóba, és végre szétpakolja a cuccait. Nem kis megerőltetés lesz számára, de majd nagyon igyekszik* //user el// |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Dec. 24, 2007 12:05 pm | |
| Az elemi mágusok tornya karácsonyra átváltotta kinézetét.
A kandalloban kellemes tűz lobog, a tetejéről jégcsapok lógnak, mégsem olvadnak el. A mennyezetről hull a hó, szép nagy szemekben, de félúton eltűnnek a semmiben. A ablakok jégvirágosak, a polcok havasak. A bútorokat is hó borítja, mégsem hidegek. A plafonon a hulló hóesőn átfereng a telihold ezüstös, és a csillagok aranyló fénye.
A sarokban egy óriási karácsonyfa áll. Minden apró dísszel feldíszítve. A csengettyűk madarak hangjait utánozzák. Sok helyen aprólángú gyertya pislog a didákokra, s a k torony a hideg havas hangulat ellenére othonos melegséget sugároz. | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 26, 2007 11:20 pm | |
| *Anaze mivel kisebb álmatlanságban szenved, a teleporttal érkezik meg az elemisták tornyába, ahol már rég nem járt.* ~Nah itt is rég voltam... De biztos nem változott sokat.~ *Ám a fiú hatlmasat tévedett, hisz a szakának főhadisállása, a torony teljes mértékben karácsonyi hangulatot adott. Anaze kissé beljebb sétál, leülne a kanapéra, ám látja hogy az tiszta hó. Már épp nyúlna lesöpörni, ám mikor hozzáér, egyáltalán nem találja hidegnek.* ~Nah jó...~ *Leül a kanapéra, bele a hóba, de még így sem találja hidegnek.* ~Kissé furcsa, de hát mit várok egy mágiával teli helytől?~ *És Anaze casak ekkor veszi észer a karácsonyfát. Felpattan, és odasétál, alaposan megnézi. Hamar rá is jön, hogy a csengők a madarak hangját utánozza, így azzal kezd el játszadozni, egyiket pöcköli a másik után.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Dec. 26, 2007 11:27 pm | |
| *Sokáig játszadzik a csengőkkel, de ráun. Odasétál az egyik polchoz, levesz róla egy elemi mágiával foglalkozó köynvet és unalmában azt kezdi el ovlasgatni. Nem sokáig olvassa, mert erre is ráun, úgyhogy felpattan, és a teleporthoz sétál. Onan hálójába megy, ahol ismét lefekszik és sikeresen elalszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 05, 2008 2:45 pm | |
| *Amara kiragaszt egy példányt a szórólapból az ajtóra amit minden diáklánynak címez:"Bűbáj-csoport Egy lány legyen igényes!Olvasd Ra és Ya cikkét a sulilapban!ha van kedved csatlakozni keresd Fel: Amaya Delia-t(Szibériai Tigris) vagy Amara Potts-t(Vidra) Klubunk célja az igényes lányok befogadása szeretettel:Ra és Ya u.i.:a klubgyűléséeket majd egyeztetjük és csak ezzel a külön VIP-meghívóval csatlakozhattok!" Majd mikor sikerült neki a ragasztás odeébbáll* |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jan. 18, 2008 3:47 pm | |
| *Delt jön a föhadiszálásra még nem járt itt a szakváltás után egyszer sem körülnéz és ugy dönt leül és olvasgat egy kicsit a kedvenc könyvéböl aminek a cime az, hogy Elelmek és Holtak nagyon szereti ezt a könyvet.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jan. 18, 2008 3:53 pm | |
| *Delt olvasot de most ugyérzi mást kell csinálnia tudja, hogy lesz bájitaltanbol vizsga legalábis féléves gyakorrlat de nemtudja eltude meni rá vagy nem most viszont felmegy a szobájába valamiért.* | |
| | | Cloe Noybe Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 58
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:28 am | |
| *Cloe érkezik az elemisták tornyába. Rég járt már itt. reméli talál itt valakit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:32 am | |
| *Irego jelenik meg a toronyban. Látja, hogy senki nincs itt. Leül az egyik fotelba, és elnyújtózik. Ritkán jár ide, dehát ez van... van jobb dolga is. Észreveszi Cloe, aki ekor lép be az ajtón* Szia! *köszön neki* Rég láttalak. Történt valami? |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:32 am | |
| *Kis kobi nem igen tudott aludni.. pláne Iregoval egy szobában, ezért úgy döntött felfedezi főhadiszállását, úgy sem nagyon járt itt. Mikor megpillant egy embert, halkan köszön neki* -Szia, Donna vagyok. És te? *na igen,. kobold, nem szereti az embereket, de azért már kezd megtanulni viselkedni*
*Iregot csak később veszi észre, neki csak biccent* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:37 am | |
| *Rose kíváncsián lépked errefelé, igazat megvalva még nem is járt az elemisták tornyában.* ~Hmm.. nem üres, ez jó jel. De biztos rájuk köszönjek?... Igen!~ *Odalépdel a kis csoporthoz és máris mosolyogva köszönti őket. Nagy barna szemeit rájuk szegezi boldogan.* -Sziasztok. Miről beszélgettek? * Kérdezi meg, mert nem tudja zavar-e. Bár Őt nem nagyon zavarná, ha zavarna. * | |
| | | Cloe Noybe Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:38 am | |
| -Szia.*köszön a lánynak. ő is egy fotelban ücsörög.* -semi különös. Élem az életem.*mondja.-mikor a új lány belép ő is bemutatkzik.* -Cloe Noybe..*mondja mejd újra Iregó felé fordul.* -És veled mi van. látom megint prefivagy.*mondja egy bujkáló msollyal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:47 am | |
| Sziasztok *köszön az érkezőknek.* Donna, tudsz róla, hogy horkolsz? *kérdezi a lányt csak úgy mellékesen, majd bemutatkozik az újnk* A nevem Irego Kwiatowski *mutatkozik be Rosettának* Semmi különösről... csak elütjük az időt. *mondja, Cloehoz fordul* Igen, Agusta úrnő is kinevezett. *mondja a lánynak*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 20, 2008 9:53 am-kor. |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:49 am | |
| -Még hogy horkolok! Nem, csak épp arról álmodtam, a hegyes fogaim milyen jól belemélyednek a bokádba! De elég büdös volt a lábad!*fintorodik el.* -Szia, köszön ő is Rosettának, és egyben be is mutatkozik: Donna vagyok*majd lecsüccsen az egyik kisebb puffra* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:52 am | |
| - Ohh.. *Eszébe jut, hogy be sem mutatkozott.* - Rosetta Waylan. *Mondja gyorsan és szeme a prefektus jelvényre taoad. ~De szépen csillog...~ Körbenéz, majd már majdnem vigyorogva hallgatja a beszélgetést. | |
| | | Cloe Noybe Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 9:56 am | |
| -Nagyon jó lehetsz.*mondja mslyogva Iregónak.* -belölle soha nem lesz prefi:P. Nem gazán csinálok sokmindent. Csak amit muszáj.*mondja teljes önkritikával.* -Ezt biztos, hgy itt kell megbeszélni.*kéri Donnára és Iregora nézva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:02 am | |
| *Figyelmen kívűl hagyja Cloe szavait* Hallottam már róla, hogy a koboldok közül is sokakban megvan az önpusztító tevékenységekre a hajlam, és ahogy látom tényleg igaz *Ezzel egértelműen arra céloz, hogy nem egy életbiztosítás őt felbosszantani.* Örülök a szerencsének Rosetta. |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:04 am | |
| -Ugyan Cloe! irego csak nem akarja elismerni az igazat!*nevet, és közben rávicsorit Iregora.* -Látom sokan nincsenek jóban veled....vajon miért?*teszi fel a provokatív költői kérdést* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:20 am | |
| -Tényleg nincsenek? ... Én még nem nagyon ismerek senkit... De nem látszol egy gyilkos hárpiának. *Mondja Iregonak, hozzáfordulva. * | |
| | | Cloe Noybe Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:26 am | |
| -Félre ne érts. nekem nincs semmi bajm Iregóval.*mondja cloe donnának.* -Csak a témát nem tartom idevalónak. de mindegy is mert megyek vissza a szobámba. Rám férne egy kis alvás.*mondja óriási ásítás közepette., majd távozik a trnyból.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:28 am | |
| mit nem akarok elismerni? *kérdezi, majd hangja sokkal komorabb lesz, ahogy válaszol Donnának* Kit érdekel, hogy miért nincsenek? A barátok olyasvalakik, akik közel állnak a szívünkhöz. És akármeddig is állnak közel a szívünkhöz, elöbb-utobb meghalnak. És akkor csak a fájdalom marad utánuk. Amire nekem nincs szükségem. *mondja* Szia Cloe! *köszön el a lánytól.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:31 am | |
| szia! *oint búcsút, é s kicsit bűnbánóan néz vissza Iregora* -Tudod, ebben igazad van. De a barátok, amíg melletted állnak, csodás élményekkel ajándékoznak meg, még ha utána el is mennek* megcsóválja a fejét* -ezek szerint elég sok barátodat elveszthetted. Sajnálom.*s igazán őszintén gondolja, mert együttérzésből nincs hiáby, még ha Irego ember is* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:32 am | |
| - Hmpf..*Elgondolkozik, majd nekilódul vissza a szobájába.* - Én is megyek, Sziasztok! ~Majd máskor ismerkedek... Ihletet kaptam!~ *És azonnal célba veszi a szibáját.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:37 am | |
| Na persze... *morogja az orra alatt. Most valahogy kedve lenne rombolni egyet, de visszafogja magát* Nem, nem vesztettem el a barátaimat. *feleli immár a tőle jól megszokott érzelemmentes hangon* "Csak" a bátyámat, de az is elég volt. Hidd el nekem... a boldog emlékek nem kárpótolják a fájdalmat. *hangja már nem árulkodik a benne lévő haragról, és tekintete is kifejezéstelen.* Szia Rosetta! *köszön el a lánytól.* ~Kettesben a kobolddal.... nagyszerű~ |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jan. 20, 2008 10:39 am | |
| ~Ha te így, hát én is!~ *dohog magában* -sajnálom a veszteséged. De ha ezért vagy ilyen.. bár megérthető, lényemből fakad hogy emberekkel szemben mégsem vagyok annyira az. Ezért ne haragudj. Tudom, ha nekem lenne ilyen veszteségem, nem viselném könnyen.Habár...* nem teszi hiozzá amit gondol, senkinek köze nincs ahoz, hacsak nem olyan jó barátok* - Nem akarlak megbántani Irego, de... miért vesztetted el őt? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |