Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 26 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 26 I_voting_barAz eramir torony - Page 26 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 26 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 26 I_voting_barAz eramir torony - Page 26 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Az eramir torony - Page 26 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 5:25 pm

- Szia én Laura vagyok. Most jöttem ide előszőr. Még tényleg nincs szobám. Örülök, hogy ilyen gyorsan találtam egy prefektust! *Mondta a lány vidáman, és kedvesen mosolygott a koboldra* - Remélem tudsz adni egy szobát.
* Mondta, miközben még mindig mosolygott, de mostmár nem félénken, hanem vidáman. ~ Nagyon kedves ez a lány, remélem mindenki ilyen.
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 26 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 26 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 5:36 pm

*Rosetta ejt néhány mosolyt a lányra, bátorítóan, hisz Laura mostantól "közéjük tartozik". *
- Ha akarod elvezetlek a szobádig, egy kicsit talán távol van..Azaz...Na várjunk,mutatok valamit. *Mosolyodik el a kobold lány, majd kézenfogja az új diákot, s bőröndeivel együtt a teleporthoz húzza.*
- Így sokkal gyorsabban odaérhetünk a Harmadik emeletre, ugyanis ott vannak a lányok hálói. A fiúké a Második emeleten a kúriában, az elsőn termek, lakosztályok, elsőn az étkező, és persze a földszinti folyosókon is vannak tantermek. *Magyarázza a kobold lányka gyorsan, s mikor elérnek teleporthoz a főhadiszállásról egyenesen a Harmadik emeleti folyosón kötnek ki. Ha lehetséges ha nem, ha nem akkor kicsit megbütykölte a kobold lány a szerkezetet, hogy lehessen, egy kicsit sietünk ^^*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Az eramir torony - Page 26 Elemista
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 26 DTO6
Katt :>

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 8:11 pm

*Anaze a teleporttal érkezik az eremíresek tornyába, csakhogy kis átrsaságot találjon. A tásalgóban valószínűleg úl sokan lennének számára, ezért ezt a helyet szemlte ki. Fehér inget és farmernadrágot visel, ahogy szinte mindig, emelett nála van odlaltskája is. Mosolyogva érkezik, remélvén, hogy lesz itt valaki, ám egyelőre senki. Ekkor kcsiit lelankad jókedve, ám nem fogja távoásra a dolgot, elmegy, és leül az egyik kaanpéra. HÁtradől, táskáját leakasztja válláról, és maga mellé rakja. Nézelődik, háhta érkezik valaki.*
Kiaran Courber
Diák
Kiaran Courber

Főkarakter : nio07@windowslive.com
Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 8:21 pm

*Kiaran napja ma eseménytelen volt.De úgy gondolja .hogy jó volna még jobban megismerni a kúriát. Így jút fel az eramir toronyba. Hol hátha talál valaki ismeröst. Amibe nem fektetett valami nagy reményt.*
Kiaran Courber
Diák
Kiaran Courber

Főkarakter : nio07@windowslive.com
Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 8:35 pm

*Kiaran elképedve látta hoy nincs senki kit ismerne tehát nincs mit tenni. Elment lefeküdni.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Az eramir torony - Page 26 Elemista
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 26 DTO6
Katt :>

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 8:37 pm

*Anaze ahogy üldögél, és nézelődik már csak ksi mosolylal arcán, észrevesz egy ismeretlen leányzót aki megjelenika toronyban. Anaze még nem ismeri, ám csak eramíros, avagy szaktársa lehet ANazenak, ha itt van. A fiú azonnal felpattan, sé rohan ismerkedni.* -Szia. *Köszön, majd mutatkozik be.* -Anaze White vagyok. *Mostmár kcisit jobban mosoylog, majd várja, hogy érkezzena válasz, avagy a viszont bemutatkozás. Sajna, mire odaérne, a lány már el is sietett innen, úgyhogy Anaze visszadobja magát helyére, majd egy idő után elsétál.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeVas. Jún. 08, 2008 6:55 am

* Laura belép az ajtón és megcélozza az egyik fotelt, ami még szabad. Odasétál, és leül. Kédvesen mosolyog, és körülnéz. Most lárja, hol is van valójában. Amikor először ide tévedt nem volt ideje körbenézni. Hát most sikerült. A terem szép és világos.
~De szép ez a hely. Örülök, hogy az Eramír szakra kerültem. Vajon a többi szak főhadiszállása milyen lehet?~
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeVas. Jún. 08, 2008 7:13 am

* A lány szó nélkül feláll, és kimegy* ~ A társalgóban biztosan sokan vannak~
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 2:33 pm

*Egy kobold lány üldögél a szökőkútnak nekidőlve. Szája mozog, hangja szépen ellibben a levegőben, elég csendesen dalolászik. Keze is jár, nem csak a szája, ott van ölében a rajztáblája. Kacsói között egy szépkis grafitka, lapon rajta a művészi firka. Rímelésből egyelőre ennyi elég, tehát ott üldögél a lap fölé görnxyedve és dalolászva rajzolgat. Füle néha megrebben hallgatózni, hátha valaki érkezik még a toronyba. A szökőkút vize dallamosan csobog, így nem meglepő, hogy a kobold lányka fantáziáját is ez mozgatja meg, egy szp kis tengert rajzol le, amin látszik egy szép nagy sziget, s a sziget egyik magasabb szegletén egy vízesés robog bele a tengerbe. Csupán grafittal dolgozik még is szinte érezhetőek a színek.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Hozzászólások száma : 937
Kaszt : Az eramir torony - Page 26 Vandor
Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 2:39 pm

*Delt sétál egy könyvet bujva. A könyv barna bőr boritojú és vastag. Miközben sétál teljesen elmerűl a dolgokban. Lassan sétálva egy vékonyka kis dalam üti meg a fülét ami nagyon tetszik neki. Besétál a terembe és meglátja Rosettat. Odasétál a kobold lányhoz.*Szia. Mit csinálasz ?*Kérdi kedvesen és mosolyogva a fél-óriás. Közben leül Rosetta melé.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 2:47 pm

*Mikor meghallja a lépteket, és meglátja Delt azonnal elhallgat. kicsit zavartan pislog fel rá, a hangját mondhatni szégyelli, nem nagyon szokott mások előtt énekelni. Viszont rajzolni sem nagyon... Így hangja elapadt, keze leállt, s rajzát cseppet magához ölelte. *
- Szi..Szia. Én csak..öhm.. Rajzoltam meg énekelgettem. *Böki ki végre és a szeme odaoson a könyvre, ami a fiúnál van.* - És te? Mi járatban erre? És milyen könyv van nálad? *Ontja a kérdéseket, miközben a rajtáblát és a rajzot az öléből lerakja a másik oldalára, ahol nem a fél-óriás fiú ül. Felhúzza a térdét és kicsit ő maga is összehúzódik, mikor Delt mosolyogva néz rá. A sok kérdésre várva pár másodpercre elpillant a válla fölött a szökőkútra nézve, s nagy önkontrollt bevetve nem kezd éneklésbe. Pedig annyira szeretne.. Csak zavarban érzi magát mások előtt ilyenkor. *
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 2:58 pm

*A könyvet lerakja maga melé és egy pilanatra a szök9kutra néz.Majd a kérdésorozatra elmosolyodik és válaszol is.*Hát én csak sétáltam és kerestem egy kedves személy táraságát. És meg is találtam a te személyedben. A köny egy fiúról szól aki az elején nagyon szerencsés, de a közepe táján már mindent elront, a suliból kirugják a barátnője elhagya és így tovább. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége. Ne szégyeld a éneklést énis szoktam énekelni. *Elöhuz most egy olyan mosolyt amiről árad a kedveség és az, hogy menyire jól esik Deltnek a beszélgetés.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:05 pm

*A fiú szavaira egy picit talán elpirul, de nem is tudja miért. A könyv történetét hallgatva, szinte nyitva marad a szája, de csak szinte ám, annyira azért nem béna szerencsétlen kobold lányka. Hú-hú, milyen bamba fejet vágott, no de sebaj. Az uolsó mondatra szóra nyílik aszája, de először nem is tudja, hogy mit mondjon.*
- Hát.. Én.. csak állatok előtt énekeltem mindig is, vagy Viviennel, még otthono. Valahogy nem szoktam meg a közönséget, így ilyenkor mindig vagy elrontom, vagy egyszerűen nem tudok megnyikkanni...Lámpalázas vagyok. Csak Lindarral tudok énekelni, soha nem megy máshogy ... És.. Egyszer régebben a Nyugalom házában énekeltem az Ének teremben, és akkor is csak Toomas jött be közbe.. Akkor nem vettem észre, hogy ott van, csak azért nem hagytam abba. *Mesél a fiúnak össze vissza butaságokat, ami éppen eszébe jut, majd halkan felkuncog.*
- Emlékszem mlg, amikor egy házimanó botladozott be teával és ott hajlongott, úgy csillogott a szeme ahogy rém nézett..Azt mondta, hogy gyönyörű a hangom, jajj annyira jól esett ezt hallani...Nem tudom miért... *A végén kicsit elhalkul a hangja és lesüti a tekintetét. Igen csak sokat beszélt most, szóhoz sem hagyta jutni a fiút. *
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:14 pm

*Elmosolyodik még jobban a lány mondatain. Hirtelen elveszti az egyensuját és hátraesik bele a vízbe. Mikor felbukan a felszinen megprobál kikászálodni a vízből. Sikerül kimenyen, de mégis csuron víz.*Na csúcs. Látod ilyen ha az ember hamar akar ruhát mosni.*Mondja és egy jot nevet rajta. Miután kinevete magát belenéz Rosetta szemébe és egy egész szép kis szemkuntaktus alakul ki.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:27 pm

*Mikor a fiú beleisik a szökőkútba ijedten kap utánna, de természetesen nem bírja elkapni. A kobold lány azonnal talpraszökken és aggódva tekint a vízes fiúra. Nagyokat pislog és nagyokat nyel.*
- J...Jól vagy Delt? Ugye nem ütötted meg magad? *Kérdezi féltő hangján, szerencsétlen láűnyka mindig mindenkiért aggódik. Mikor hallja a fiú szavait, miután az kijött egy kis mosoly kerül az ajkaira, de azért még picit aggódik, bár megfázni nem fázhat meg. Kissé furcsa hatást keltenek egymás mellett, gyakorlatilag úgy nézhetne ki, mint apa és lánya, no de sebaj. Mikor Delt a kis kobold lány szemébe néz, az azonnal elpirul. Nem tekint el, kivételesen, néhány másodpercig bírja a pillantást, aztán kényszeredetten elfordítja a fejét a szökőkút felé.*
~ Mit nézett ennyire?.. ~ *Kérdezi magától zavartan, miközben a szökőkút vízébe tekint.* - Úgy látszik ez a szökőkút szedi áldozatait.. Én.. Én is estem már bele. *Próbál valami beszédtémát eszkábálni bátortalan hangjával.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:33 pm

Nyugi jól vagyok.*Közben elöveszi pálcáját és megszáritja magát egy igével, mivel nem a legkényelmesebb vízesen. Mikor a lány felakar hozni egy témát, de valami elkapta Deltet és közelebb huzodik a lányhoz.*Rosetta, te egy nagyon kedves lány vagy miért van az, hogy mégsincs közelebbi barátod ? Vagy mondjam úgy fiúd. Egy ilyen kedves és szép lány megérdemelne egy normális fiút.*Mondja és arcára egy sunyi mosoly huzodik mely szinte észrevehetetlen.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:41 pm

*Rosetta szinte kapkodva veszi a levegőt ezek miatt a zavarbaejtő kérdések miatt... Arca pírben úszkál, ahogy a fiúra tekint, ismét. *
- Én.. Szóval.. *Próbál valamit kinyögni, de nem nagyon áll a szájára a beszéd hirtelen. Ez a két véglet, vagy sokat beszél, vagy megmukkanni nem tud, s most inkább gyorsan a sokat beszélre próbál átváltani.* - Egyrészt én.. nehm vagyok szép. Másrészt meg.. kobold vagyok és nem valami csábító a magasságomat nézve.. *Próbál valamit váaszolni, és ismét a faji ellentét kerül előtérbe. Valóban aprócska a lány, és emiatt azért nincs teljes jogú nézete a fiúk körében sem. Ismét elfordítja a tekintetét, veszegeti az aprócska levegőket, kissé zavartan, probálja elmúlasztani arca vörösségét, de hogy tudná azt befolyásolni szerencsétlen lány? Kissé toporog egyhelyben, nem akar a fiúra nézni, olyan zavarban érzi magát, már attól is hogy vörös.. És attól hogy vörös még vörösebb lesz, szép kis láncreakció. *
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:45 pm

*Delt csak elmosolyodik a lány össze vissza hadart mondatain. Egyik karja lassan a lány hát mögé csuszik és nem kell sok, hogy átölelje, de még nem teszi.*Ez nem igaz. Néz rám mekora vagyok. Anyira szeretnék kicsi lenni. És szerintem nagyon szép vagy. Kedves Rosetta.*Mondja és szinte már átöleli a lányt, de nem vár a lány válaszára.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:54 pm

*A kobold lány hirtelen nem is tudja, hogy mit felelhetne. Szólni sem bír, csak felnéz a fiúra, az arcára kiujuló pírfoltokkal együtt. Egy picikét nyel, majd megint valami zagyvaság jön csak ki zavart hangján a torkából.*
- Én.. Én.. öhm.. Szeretnék legaláb ember lenni, nem ilyen kicsi lény, akit legtöbben csak kisgyermeknek néznek... *Mondja, zavart hangján, s vállafölött Delt kezeire néz, aki igencsak átölelni szeretné. A kobold lány zavart pillantásokat ejt, komolyan nem tudja, hogy mit is mondhatna, még senki sem mondott neki ilyeneket. Senki sem mondta komolyan, hogy szép...Leo mondta neki egyszer, de valahogy azt már rég elfeledte, hisz a fiú sem erősködött tovább, soha nem beszélnek már ilyensmiről..Most inkább nem szól semmit, csak néz, hatalmas zöld szemeivel néha pislogva.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 3:59 pm

*Egy pilanatra mosolyogva megcsoválja a fejét és ujból Rosettára néz.*Én nem a külsődnek a magaságát nézem. Szerintem akora vagy amekorának érzed magd és minél nagyobb a szíved anál nagyobb vagy te is. Érted ezt kedves Rosetta ? Szerintem te egy óriási lény leszel ha a szíved nézem. A külsőd azt ha meghalsz elveszted,de a szívedet és a lekedet soha.*Mondja kedvesen. Közben Rosetta zavart arcát nézi ami szerinten nagyon aranyos.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 4:15 pm

*A kobold lány szinte elámulva hallgatja a fiú szavait, amik eléggé bölcsnek hangzanak, ellentétben azzal, hogy a fiú csupán 14 éves. ilyenkor minden fiatal a legszebb és a legformásabb lányt nézné, nem azt, hogy milyen a lelke, nem amiatt tartaná nagyra... Furcsa, hogy most a fiú még is így gondolkozik és ilyen furcsán beszél. Rosetta valószínüleg nem is reménykedhet abban, hogy elmuljon arcán a pír, és a lába remegése, mert a fiú ismét egy szép rejtett bókot ejt, vagy épp nem is olyan rejtettet. Megpróbál kinyögdösni néhány szót, több-kevesebb sikerrel.*
- Kö..Köszönöm, nagyon kedves vagy. *Mondja zavartan elpillantva, még mindig álldogálva szépen. Mióta a fiú beleesett a vízbe azóta egyhelyben áll, a lába szinte lecövekelt a fiú szavaitól. *
- Miért vélekedsz így rólam? *Böki ki következő kérdését, valahogy úgy érzi, hogy egyáltalán nem érdemli meg ezeket a szavakat, ugyanis nem tett semmi olyan egetrengető nagyságú tettet, amiért olyan hatalmas ember lehetne.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 4:20 pm

Azért mert... Szeretlek.*Mondja ki a szot mely szinte vilám a fának hathat Rosettára. Kedvesen nézi a lányt és meg se mukan hisz már ő is kifogyot a végeláthatatlan bokok zuhatagából. De valamit mégis kinyög.*Habár lehet te nem szeretsz. Megértem ha így van.*Mondja ezt már talán kicsivel szomorubb hangon de a mosoly arcán megmaradt
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 4:30 pm

*Valóban, a kobold lány szépen megdermed. A szíve hatalmasat dobban a szóra, de nem tudja, hogy hogyan is feleljen rá. Szeméből látszik, hogy összezavarodott, szerencsétlen kobold lány még sohasem volt szerelmes, azt sem tudja, hogy mit is jelent a szerelem maga. Mikor hallja a szomorúbb hanglejtésű szavakat szinte végig fut rajta a libabőr. *
- Én.. Nem tudom.. Nem tudom mit mondjak. *Próbálja kinyögni, hogy sosem volt még szerelmes, de valahogy enm sikerül. Nem akarja megbántani a fiút, ugyanez volt Leoval is. Azóta meg alig beszélgetnek már... kicsit félénk pillantásokat ejt, és tesz egy lépést hátra, egy egész aprót.* - Sajnálom, de.. De komlyan nem tudom, hogy hogyan feleljek. Sosem..voltam még szerelmes, viszont nem is tudom, hogy most..most mit érzek. *Nyögi ki a szavakat az ajkain, majd egy suta pillantást ejt felnézve a fiúra. Azt azért még sem mondhatja, hogy 'Bocsi, de túl magas vagy'. Természetesen ez nem is akkora nagy probléma. *
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 4:35 pm

*Felál és kiegyenesetik teljesen, kicsit elgémberedetett a háta.*Én nem kötelezlek semire. Elmondtam ami a szívem nyomja, mert bizok benned. A többi rajtad áll.*Mondja egy szép nagy mosolyal. Hirtelen az egyik nem meszi zugból Amira is elökászálodik és szépen Rosetta melé sétál. Csndben a lány füléhez hajol.*Rosetta. Tudod milyen vagányul néz ki Delt felsöteste.*Delt ezt félig medig halota és majnem a pumára ugrik de mgprobál uralkdni magán.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitimeHétf. Jún. 09, 2008 4:44 pm

*Zavartan figyeli a fiú szavait, majd mikor meghallja a fülébe súgott szavakat tovább már komolyan nem tud pirulni. *
- A..A.. Amira! *Szól rá zavartan és hülledezve a kobold lány. Inkább belemártja a kezét a szökőkút vizébe, hogy aztán egy picit bevizezze az arcát vele, ami szépen tüzel. Pár csepp azért jut a ruhájára is, szépen lecsorogva az arcán. Egy hirtelen ötlettől vezérelve szépen markába fogja a vizet és szépen le is fröcsköli vele Amirát, egy mosollyal az ajkain. A macskák általában nem szeretik a vizet, így nagyon reménykedve tekeint az állatra, hogy nem esett olyan jól neki, és egy picit talán gonoszkodhat vele. Halkan felkuncog az ázott cicuskát nézve, majd rásandít Deltre is.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 26 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
26 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: