Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Nyugalom terme | |
|
+79Sophie Lee Logan Knucker Merilien Marsillea Liam Ramsay Alise Ellwood Marco Mimieaux Kyle Peters Iris Leighton Fane Isobel O'Shennon Hamon Joulice-Melange Noah Karl Pavel Madison Naceri Natale Carrie Fox Hunter Adam Kerphina Sasha Lupinien Emma Marshall Marius Hrisztov Nawara'son Onoria Kara Langlois Lincoln Lawrence Isabella Newton Mikhael Knyaz Shuang Zhen Samantha Radoslava Ashley Montez Aidric Selding Anelie Mei Xi Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive David Branson Artemis Taylor Natanail Yosif Jack Darkfield Molly Grozda Cat R. Morgan Evangeline Elovics Miley Hortingberg Kade Wulandari Eira Eilertsen Deyan Serenity Devrim Tahir Azariel Achard Effy Siggers Eldunary Aysa Ivo Todorka Alfons Gerard Ayla Madyzyn Zac Leaving Mélissa Ognyana Daran Fila Chirs Myrabell Clows Alina Suniti Laura Wylee Jack Throggen Seldrit El Perimd Xerxésia Clearwater Wanda Dorcas Gloria Etienne Marceau Lorraine Betranche Sehrezat Dorime Hua Xiangfeng Orphilius Orchus Clausus Gwilim Jan Regina Ruosin Teodora Yana Teodora Zhaklina Aadhaya Surapanani Nikorina Grozda Christopher Tsvetan Maria Thekla Lina Wierro Nemir Growal Demian Emil Deyan Eiron Arwel Tim Leopold Sarah Lairs Valeriel Ravenwood Hunyadvári Szevér 83 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Márc. 22, 2011 9:16 pm | |
| First topic message reminder :
*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Dec. 16, 2012 9:45 pm | |
| * Arti örül neki és egyből panaszkodni kezd neki arról, amiről szinte minden egyes alkalommal amikor találkoznak. A lány kedvesen mosolyog rá, de kissé sértve van. Hiszen mikor találkozik a leányzóval mindig rendesen viselkedik vele. Az ölelésen már meg sem lepődik, igaz egyáltalán nem kérte. No sebaj, túléli a véla, hiszen ebbe még nem hal bele. * -Szegénykém, gyere menjünk el valahova, majd egy-két korty felvidít. * Azzal karon ragadja Artit és kivonszolja a teremből macskával együtt. * | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Dec. 15, 2012 8:06 pm | |
| -Szia Evám.*Ugrik fel és öleli meg a lányt.igaz majdnem meg folytja de neki az most nem számít.az a lényeg,hogy ő foglalkozik vele.*-Köszönöm jól vagyok örülök neked,hogy itt vagy.mostanában eléggé elvagyok hanyagolva.senki nem törődik velem.*Panaszkodik a lány.Közben a macskája dörgölődik a lábához.~Ne legyél szomorú mert akkor én is az leszek.*Mondja a macska neki majd a fotelba ugrik fel.*-Ez van sajnos.Tudod én egy pot baba vagyok.Van mikor kellek van amikor nem.*Mondja szomorúan és leül a helyére.* | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Dec. 15, 2012 7:58 pm | |
| * A fél-véla gondolataiban szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb képek jelennek meg. Nem tud betelni a képpel ahogy a dühtől vörösödő fejű Natit látja maga előtt. Annyira érzékenynek és sebezhetőnek véli a lánykát, hogy szinte biztos benne, hogy ezek a pletykák kiborítják. Sőt, ahogy a dolgok állnak nem egy fényes páncélú lovagja van a hölgyeménynek, erről majd érdemesebb lesz többet megtudni. Arti lép be a terembe de alig pillant rá, talán ezért nem ismeri fel Evát. * -Szia Arti, hogy vagy kedves? * Kérdi a lányt, miközben a fotelja mellé sétál, hangjában lelkesedés és jókedv bujkál, igazán remek hangulatban van.* | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Dec. 15, 2012 7:48 pm | |
| *Lassan közeliti meg a termet.Ruházata meleg garbó,harisnya és szoknya.Macskája vigan lépdel mellette közben szoval tartja a lányt.*~Tudod régen nem láttam már azt a furcsa ruházatú barátnődet.Pedig annyit szoktam rajta mosolyogni.Igaz mi macskák nem mosolygunk.*Mondja gondolatban közben be surran a lánnyal a terembe és egy tüzhöz közeli fotelban telepedik le.*~Hát igen tudod akinek pasija van az már csak ilyen.*válaszol vissza közben észre vesz egy évfolyamtársnőt de nem megy oda nem akarja zavarni.* | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Dec. 15, 2012 7:43 pm | |
| * Igazán kellemesen teltek az elmúlt időben Eva napjai így friss sebek nem díszítik a bal karját, a kötés is tiszta, vörös foltok nem szennyezik. A naxis hölgyike tetőtől talpig feketébe öltözött, az évszaknak megfelelően meleg ruhát visel, aminek a nyaka ejtett. Nyakán fekete szalagon kör alakú medál függ, a lány fehér bőrét érinti a hideg anyag és ide-oda csúszik. Elegánsan lépdel, kezében kisebb táska, ami pont annyira elég hogy elférjen benne két könyv és a pálcája. Szőke hajzuhataga lófarokba van kötve s a medálhoz hasonlóan a lányka mozgásának megfelelően ring. A társalgóban a hozzá legközelebb lévő fotelba veti be magát, arcán diadalittas mosollyal. * | |
| | | Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 6:04 pm | |
| *No igen nagyon hamari tud lenni, de azt mindenki nagyon jól tudja róla, hogy alapvetően pozitív életszemlélettel rendelkezik, de hát még aki pozitív az sem lehet örökké és minden körülmények között az, főleg ha sok kellemetlen dolog éri újra és újra. Adam szavaira már végképp csak némán áll, de legalább a kézfogást elfogadta, bár azt be kell látni, hogy a kézrázása rendkívül erőteljes, a végén még izomláza lesz tőle, de minimum elfogja panaszolni Ellának, hogy biztosan kificamodott a csukólja és majd hetekbe telik mire rendbe jön, ami persze nem reális egy vérfarkas esetén. De Ella úgyis ad majd rá egy kis jeget. A hátveregetés végképp olyan fura és szokatlan...valahogy suta is, majd végül távozik Emmát is viszi. Picit elhúzza a száját, de nem ellenkezik most, barátnőjére pillant, hogy akkor majd beszélnek este, bár nem érti, hogy miért is Adam lelkét kell ápolni, ha egyszer ő volt gonosz. Csak megrántja végül a vállát és int a leányzónak, aztán Meld is menni készül. Nyolckor tehát, majd figyeli az órát, vagy legalábbis az érzékei alapján megpróbál időben érkezni.* -Rendben, akkor nyolckor. Szia Meld! Milyen macska? *Bukik még ki belőle, de a szőke srác már ki is slisszant az ajtón, neki meg nem esik le, hogy biztosan Nemoról van szó. Még jó, ez már végképp nagyon sok lenne neki. Szóval végeredményében mindenki ott hagyja szépen egyedül, úgyhogy mostmár végképp eldől a párnák között, még saját magára is pakol párat, hogy lehetőség szerint ha bárki betalálna jönni, akkor ne is nagyon lássa meg.* | |
| | | Emma Marshall
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:56 pm | |
| *Sasha szavaira felfigyel, hogy neki a világ igenis szép és jó, mikor néhány perccel ezelőtt a leányzó vágta hozzá, hogy nem lehet minden tökéletes. De hát dühében tette, biztosan a barátnője is arra vágyik, hogy mindenki mindenkivel jól kijöjjön, kisimuljanak a kapcsolatok, csak most dühében leteremtette. Magához öleli a leányzót, szorosan, egészen addig, ameddig az akarja márpedig ahogy kapaszkodik az teljesen megnyugtatja, hogy ez az apró összezördülés a kapcsolatukon egy karcolást se ejtett. Aztán elengedi, és amikor Adam és Sasha egymással szemben áll, Meld menne, ő odasétál a gitárjához és a hátára akasztja. Mikor Adam szól, hogy menjenek Emma még Sashára pillant, gondolatban mágiával küld neki egy üzit, hogy este beszélnek a szobában, valahogy még nincs kedve megszólalni, bármilyen furán is hangzik ez attól, aki nagyon is gyűlöli a csendet, betegesen.* - Nyolckor, az átjáró tükörnél, rendben? *Elköszön a kettőstől és Adammel tart, majd amikor egészen távolra jutottak megáll, megfogja a fiú mind a két kezét szembe állva vele.* - A szívedet nem irányíthatod, hogyha őt szeretted meg, ezek a kérdések mit se számíthatnak... De, ha most őszintén felmerülnek, nem csak Meld miatt, akkor... *Nem bírja befejezni, mert fél, hogy a saját szívéből jönnek a szavak, a mélyéről, hogy NEM! sose illettek össze, sose kellett volna belé szeretnie, és ez befolyásolja.* - Nem szabad, hogy gyötrődj miatta, hogyha tényleg fakulnak az érzelmeid. *Elengedi a fiú kezét, tudja, hogy a szerelem egy csapásra nem múlik el, lehet, hogy most Adam azt mondja, hogy tényleg vége, de aztán még is csak egy hétig-hónapig még ő lesz a téma. Elhívja még sétálni egy fél órára, aztán felszalad átöltözni a szobába Peterékhez kiöltözik, ami összesen annyit jelent, hogy farmer helyett szoknyára, harisnyára, és csinos magassarkú bőrcsizmára vált.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:42 pm | |
| *Az a legnagyobb gond, hogy ő nem tudja, valójában miért csinálja Adam amit csinál, és őszintén szólva azt az indokot, amit a fiú előad, nem tudja neki elfogadni. Értékeli a segítséget, de nem ilyen formában, és egyáltalán nem érti, hogy a fiúnak miért jó ez így. Elhúzza a száját, mikor Sasha is kimondja, amire ő gondolt: hogy sok ez neki egyszerre, hiszen nem szereti úgy, és egyáltalán nem jó időben érkezett Adam beszéde. Majd a másik kettő távozik is, mire csak döbbenten figyeli őket, nem is érti pontosan, mi történik.* - Most akkor... megyünk majd Peterékhez vagy nem? Nyolckor? *Kérdezi bizonytalanul, aztán felsóhajt.* - Akkor én megkeresem Jeremyt meg a macskáját. *Jelenti ki morogva, és el is csoszog, csak később jut eszébe, hogy elszólta magát. De talán Sasha nem köti össze a dolgot...* |
| | | Adam Kerphina
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 105 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:34 pm | |
| *Hát úgy tűnik, hogy Meld ismét visszaretten, és inkább távozna, Adam erre csak egy picit rezignáltan szemforgat, amolyan Dr. House jelleggel, mint aki meg akarja mindenki életét határozni. Látja, hogy Emma éppen bele akar fulladni a párnába, de legalább nem szól bele. Most kinek árt egy kis ferdítés? Mert oké, Meld érdekeit is nézi, de főleg Sasha boldogságát. Valahol mindkettőjükét. Jól van ez így. Azért rámosolyog Emmára, szidja csak őt nyugodtan, végülis ő most ilyen volt. Aztán odaáll elé Sasha, akit most hülyézett le. Talán lehetett volna finomabb is, de azt meghagyja Meldnek. Hátul összekulcsolja a kezét, még azt is elfogadná, ha Sasha most átharapná a torkát, kitépné a szivét. Megtiszteli azzal hogy ő is végighallgatja, végül pedig bólint, nagyot sóhajtva.* Akkor legyetek barátok, mit bánom én, majd be fogod látni, hogy összeilletek, ha pedig nem, akkor is jól megvagytok, most már teszek az egészre. *A kinyújtott kezet megrázza, de kb olyan elánnal, hogy egy halandónak tőből kiszakadhatna a karja, aztán sután megveregeti Sasha hátát, amolyan atyaian, aztán hátat fordítva Emma felé nyújtja a kezét, jelezve, hogy menjenek, már ha a lány is akarja. Ha így lett végül, akkor kéz a kézben mennek valamerre, aztán amikor már jó messze vannak, hallótávolságon kívül, akkor mondja csak oda neki.* Azt hiszem, befejeztem vele. Nem is illik hozzám. Hülye vagyok, hogy gyötrődtem. Nemigaz? *Kérdezi Emmát, őszinte megerősítést, vagy cáfolatot vár.* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:25 pm | |
| *Meld szavaira csendesen bólogat, és meg is szorítja a kezét, de most nem tud mosolyt préselni az arcára. Mindig vidám, nyitott kedves, most legalább megcáfolhatja ezt, hiszen Adamnek is ez a baja vele valahol mélyen, vagy legalábbis ez is. Aztán Adam felpattan és egész szóáradatot zúdít rá. Már épp válaszolna, hogy igen tudni akarja, de erre nincs is szükség, hiszen a fiú belekezd és mint egy vödör hideg vizet úgy zúdítja rá, amit mondani akar, na persze most sem az igazat, amit szegény naivánk nem tudhat, általában hajlamos elhinni a dolgokat és még véletlenül sem a dolgok mögé látni. Tudható róla, hogy nem annyira okos, de a nyílt lehülyézés azért mégis csak kellemetlen dolog. Néhány percig csak némán mered maga elé, aztán remegő ajkakkal szólal meg végül.* -Nem lehet mindenki annyira negatív, mint te, nekem a világ igenis szép és jó...és... *Elharapja a mondatot, egyszerűen fogalma sincs, hogy hogyan folytassa, de annyira akar valamit mondani látszik rajta, annyira rá akar kontrázni, pedig akármit tesz, mindig Adam kerekedik felül. Aztán Meldre pillant, amikor felé int Adam. Megrezzen egy arcizma, hiszen eléggé szenved az helyzettől, fogalma sincs mit vár tőle Adam.* -Nem értheted ezt! Nem akarom őt elveszíteni, mint barát azzal, hogy...mert mi van, ha nem is működhet, mert én nem érzem azt, amit ő, vagy nem úgy. Én most még...nem tudom, most még ez sok így egyszerre. Nem értheted, sose láttalak még nyíltan...érezni! *Vág vissza végül, csak kimondja, amit akar, és elnézést kérően pillant Meldre. Már-már ott tart, hogy menten kirohan innen, aztán majd lenyugszik idővel, de vérfarkas, erősebbek az indulatai, mint egy sima embernek, ekkor öleli meg Emma, akibe úgy kapaszkodik most, mint a megváltó levegőbe a fulladozó.* -Semmi baj Em, nem haragszom, tudom, hogy neked is nehéz ez. *Aztán megint összeszorítja picit a száját, és elengedi a lányt, végül feláll és közelebb lépdel Adamhez. Szinte összeér a cipőjük orra, úgy néz fel rá, hiszen egyébként nem túl magas lányról van szó. Végül kinyújtja felé a kezét.* -Nem akarom, hogy miattunk húzzon szét a falka, de akkor hagyd, hogy ezt...mi oldjuk meg. Meld a barátom, nagyon szeretem, nem bántanám szándékosan soha ezt ő is tudja. *Hátra pillant a szőke srácra, de rendületlenül áll tovább Adam előtt kinyújtott baráti kézzel.* | |
| | | Emma Marshall
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:12 pm | |
| *Sashának nem elég, hogy csak suttogással próbál hatni Adamre, de nem akarja, hogy hirtelen annyi legyen az egészből, hogy mindenki Adammel üvöltözik, mert egyszerűen... azért, amit Meld később mond. Egy család, egy csapat, örökké, és fél, hogy Adamet elűzi majd ez a viszály véglegesen. Akármennyire a fiú generálja magának szinte, akkor sem akarja elveszíteni. Ezért nem akart túl nagy vehemenciával felszólalni ellene. Lélegzetvisszafojtva várja, hogy végül is mit is mond el a fiú, egy egész másodpercig azt hiszi, hogy az igazat, de ez az ötlet gyorsan el is vetődik, ennél már jobban ismeri a fiút, nem most fogja felfedni. Akkor viszont mit? ÉS hogyan játssza el, hogy tényleg mindennek ez az okozója, nem ám az, hogy igazából szereti? Mikor Sasha a párnába fúrja az arcát, Meld pedig inkább elhúzódik, mintsem közelítene hozzá Emma már végképp nem tudja nézni ezt az egészet. A sok pasi mindent megbonyolít, szenvednek itt összevissza, de talán hogyha ő öleli meg az... az talán segít. Szóval a fülesfarkas már a leányzó mellett is térdel, és átöleli, magához öleli, amennyire a másik engedi.* - Ne haragudj, nem elárulni akarlak a barátságával. Tényleg nem. És szerintem is durva volt, hidd el, kérlek ne hidd azt, hogy ellened fordultam. *Csak addig szorítja, amíg ezt elmondja, vagy ameddig a lány hagyja, aztán kiegyenesedik, valahova a falhoz áll nekidőlve. Meldre olyasféle ELNEMENJ pillantást vet, de úgy is látja, hogy a szőke srác Sasha tekintetét és véleményét várja csak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 5:03 pm | |
| *Mély levegőt vesz, mikor persze hallja Emma elsuttogott szavait Adamnek, de lassan kezd megnyugodni, máris. Ahogy mondtam, elég hamar elpárolog a mérge. Kicsit megszorítja Sasha kezét a párna alatt, és hagyja, hogy a lány fogja.* - Nem te vagy a béna, Emma, mondtam, hogy én vagyok rendetlen. De legalább itt vagyunk, és szerintem simán lemehetünk a falkához ma. *Sasha viszont láthatóan nem tette magát ennyire könnyen túl az eseményeken. Halkan felsóhajt, és nyugtatóan simogatni kezdi a lány haját, majd Adamre pillant.* - Én sem értem, miért kell ilyennek lenned. Falka vagyunk, össze kellene tartanunk jóban-rosszban, nem tépni egymást. Ez egy család, egy csapat ami örökre együtt marad. *Mondja halkan, kicsit keserűen, hiszen már eleget vitatkoztak Adammel a Sasha irányába tanúsított viselkedésről. Csendben figyel Adam beszédére, de a fiú szándékával ellentétben inkább arrébb húzódik Sashától erre az egészre. Sasha ígyis eléggé össze van zavarodva, nem hiszi, hogy ez jót tenne éppen most.* - Talán... jobb, ha megkeresem Jeremyt, és szólok neki, hogy megyünk Peterékhez. *Mondja félénken, a szeme sarkából Sashára pislogva, a reakcióját várva.* |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:59 pm | |
| *Meld felcsattan, Emma elhúzódik és próbálja menteni a helyzetet, Sasha pedig hozza a formáját, hősünk pedig bűnbak, ismét. Önként vállalt sors ez, de talán így tesz jót. Amikor Emma elhúzódik előle, hogy odasúgjon valamit, akkor feláll, és karbafonja a kezét. Emma szavaira most tökéletesen nem figyel, majd megbeszélik később, Meld villámszórós pillantására immumis per immunis, mondandóját csakis Sashának célozza.* Tudni akarod? *Kezdi picit jegesen, amiből oldódni kéne, különben még itt tépi szét a másik három farkas. Megrázza magát, hogy hosszú haja sörényként terüljön a válára.* Hát jó. *Rámutat a lányra.* Nem vagyok az apád, hogy kioktassalak, vagy hogy irányítsam az életed, ez tény. De te kislány, romantikus hülye vagy. Azt hiszed, hogy a világ milyen szép és jó, mindenki imád, és nem tudod megérteni, ha valaki más. *Nem mosolyog, nem cinikuskodik, most komolyan beszél.* Tudod, hogy miért teszem, amit teszek? Nincsen veled semmi bajom. Akár még barátok is lehetünk. *Vonja meg a vállát.* Csak éppen vak vagy, mert azt nem veszed észre, ha valaki tényleg a tiéd, és mindent megtenne érted. Miért vagyok bunkó? Csak. Mert ilyen vagyok. És miért még? Hogy észrevedd, hogy ki az aki kiáll érted, bárhol, bármikor. *Meld felé int.* Ez itt, talán a kezdetek óta szeret, most már te is tudod, csak nem tudom felfogni épp ésszel, hogy miért nem merült fel ez korábban nálatok. Mindegy, engem hidegen hagy, hogy te mit gondolsz, de az ő boldogsága nekem számít, és ha veled az lehet, akkor nekem az a fontos. Csak az. Nem foglak többet bántani, de ne várd, hogy te és én jól meglegyünk. Asszem ennyi. *Vonja meg a vállát, Meldre kacsint, és int, hogy legalább most bújjon oda Sashához, itt az alkalom.* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:49 pm | |
| *Adam szavai hallatán csak mérgesen szorítja össze az ajkait és egyelőre a dacos hallgatás mellett dönt. Emma összehúzza magát, ami érthető, de most nem sokat segít a helyzeten a szemében. Aztán Meld leül mellé, legalább ez valami, nem akarná elmarni maga mellől, azt semmiképp sem. Nem akar most odabújni, de finoman a kezét a másikéba csúsztatja, az egyik párna takarásában, ez most valahogy meghittebb és picit megnyugtatóbb is számára. Aztán Adam még erősebben rúg belé, hiszen nagyon jól tudhatja, hogy mi a helyzet Jeremy-vel, és egy a nőt fűző duma, főleg, hogy még utána célzatosan rá is vigyorog...tudja, jól hogy neki szól. Meld a védelmére kel, Emma pedig csak halkan dacol, nem akar belefolyni, állást foglalni, mint mindig. Elhúzza a száját és úgy pillant Meldre, a szemei egyértelműen "Köszönöm!"-öt sugároznak, ismerik már egymást annyira, hogy ezt érteni lehessen, aztán Adamre pillant.* -Iszonyú gonosz vagy. Nem tudom mivel érdemeltem ki, de lassan már nem is érdekel! *Emma szavaira csak dacosan felemelt állal haragosan kezdi el fixírozni az egyik párnát.* -Hát akkor majd megtanulod, hogy én vele nem tudok megmaradni egy légtérben, ha folyton piszkál, és direkt támad, miközben azt se tudom mi a fene baja van! Nem lehet mindig minden tökéletes Em! *Sok neki ez a pár napnyi esemény, majdnem felpattan, hogy kiviharozzon, de végül nem teszi meg, csak belefúrja a fejét az egyik párnába. Tényleg jó lenne most egyszerűen eltűnni.* | |
| | | Emma Marshall
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:40 pm | |
| *Mikor Sasha rájuk morrant kicsit összehúzza magát, azután, hogy pont nem rég olvasgatta az üzifalat, hogy mennyire örül neki a lány, ez egy kis pofon, amit őszintén szólva tényleg megérdemel. De nem tehet róla, nem tud szétszakadni és hogyha ilyen jól esik Adam közelsége egyszerűen képtelen megállni, hogy ne bújjon a karjaiba, főleg, hogy tudja, hogy a srác miért is pokróc Sashával szemben, ami még tovább bonyolítja a dolgot... Véletlenül se legyen egyszerű. Szóval barátnője megszólalására kellően összehúzza magát és lesüti a szemét, Adam megszólalására pedig egy gyönyörű pengét szúrnak a szívébe. Felvonyít halkan, mindenki vitázik a feje felett lassan, és képtelen beleszólni hosszú percekig, csak bámul lefelé a gitárjára, de amikor a fiú kimondja a Jeremy-s megjegyzést felkapja a fejét és érezhetően egy-két centivel elhajol tőle. Meld már is elkezdte osztani, így ő nem mond hangosan semmi szónoklást, csak közelebb hajol a fiúhoz, a füléhez.* - Ez nagyon-nagyon sok volt, elvetetted a sulykot. *Mondja, hiába suttog így, egyértelmű, hogy mindenki hall mindent, hiszen farkasokról van szó, ez csak inkább egy bizalmas nyomatékosítás, hogy igen is ő is így gondolja. Tudja miért teszi, tudja mit akar elérni, de ez sok volt, és nem akarja, hogy mindenki összebalhézzon itt mellette. Nem nyúl a gitárért, hiába mondta neki a fiú, kicsit magába zuhantan szólal meg.* - Nem azért hívtalak titeket ide... Azaz, nem azért akartalak ide hívni titeket, de igazából körülbelül mindenki magától jött, mert ilyen béna vagyok, hogy utálkozás legyen a vége! Hanem hogy együtt lemenjünk Peterhez, beszélgessünk, ki hogyan van, milyen itt, mikor megyünk el együtt futni, vagy... vagy bármi. Ez rémes gyerekek. *Nem üvölt, nem sikít, nem süvölt, csak tényleg az örökvidám mindig zenélő leányzó merőben bámul maga elé és a gitárja mellé.* - És én még azt hittem, hogy fogunk együtt egy kicsit vonyítani! *Böki ki, de ezt a mondatot már úgy mondja, hogy az ajkán látszik, hogy reménykedik az enyhülésben, kész lenne gitárt ragadni. Csak túl sok a feszkó, ennyi valszeg nem lesz elég.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:32 pm | |
| *Behúzza fülét-farkát, persze csak képletesen, amikor Emma kijelenti, hogy ő is kapott cetlit.* - Húha... ne haragudj, tudod, mennyire rendetlen vagyok, ha az ágyamon volt, simán lehet hogy ráugrottam és lelöktem. De nem baj, a lényeg, hogy idevezettek az érzékeim! *Kihúzza magát, nagy büszkén. Lám, neki cetli sem kellett, idetalált magától is, mert ennyire a többiekhez húzza a szíve.* - Jeremy, hát ő... nem ér rá. *Egy kicsit zavart oldalpillantást vet Sashára, majd gyorsan visszairányítja a tekintetét Emma irányába. Éppenséggel tudja, hogy merre jár Jeremy, vagy legalábbis kivel.* - De szerintem ő sem tudott a dologról, legalábbis nem említette, úgyhogy... nem direkt hagyta ki. *Védi meg a barátját, hiszen nem arról van szó, hogy valaki fontosabb neki mint a falka, és azért nem jött.* - Hétig nem tudom, elő tudom-e keríteni, talán jobb lenne később. Olyan nyolc, kilenc? *Ha nem is annyira éjszakai lény, mint egy vámpír, azért a kilenc óra neki még bőven nem késő. Közben halkan letelepszik Sasha mellé, kissé zavartan. Nem bújik össze vele, vagy ilyesmi, de mégse akarja hogy a lány egyedül üljön amikor Emma és Adam láthatóan nagyon együtt vannak elhelyezkedve. Viszont mikor Adam kijelenti, hogy Jeremy biztos valami nőt fűz, akkor felcsattan - nem a mondat miatt, sokkal inkább az az oka, ahogy egyértelműen Sasha felhúzására irányul.* - Ezt most tényleg muszáj volt? Különben pedig nem, nem nővel van. *Villámokat szór a szeme, hiába barátok, látszik, hogy ezzel a mondattal Adam magára haragította most. Persze, mind a hárman jól ismerik, tudják, hogy ez ugyanolyan hamar el fog múlni, ahogy jött, de most sértetten fújtat.* |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:28 pm | |
| *Tehát Emma bújik hozzá, amit már megszokott, így nem ébrednek benne hűdenagy érzelmek ettől, csak ösztönös mozdulattal simizi meg a lány hátát, baráti szándékkal, legalábbis többe most így nem gondol bele. Ellenben azt észreveszi, hogy a két lány beszélgetését elvágták a belépésekor, amivel olyan szinten nincsen is baj, hogy Emma úgyis elmond mindent, viszont csak remélheti, hogy farkasfülű barátnéja nem kezd el az ő érzelmeiről is csacsogni Sasha felé. Nem, nem teszi, ha egy kicsit is félti hóhehér nyakát. A másik, amit észrevesz, hogy míg ő csak nemkedvelését mutatja Sasha felé, a szép leányzó már egyre nyíltabban utálja őt. Egyrészt így könnyebb, másrészt ő ilyen mérges viszonyt nem akart. Talán büszkeségi kérdést csinál belőle drága szerelme, hogy nem mindenki hever a lábai előtt? Mint egy kis hercegnő. Felfuvalkodott hárpia. Alfanőstény! A kegyetlen szavakra rekedten felnevet.* Féltékeny vagy primadonna? Nincsen mire. *Vonja meg a vállát, úgy véli, hogy elhárította a csapást, nem fog ebből rendszert csinálni, hogy túráztatja Sasha ideigeit, azért nem szemétláda. Csak szemét, mint Phoebe pasija, Mike.* Jeremyt azóta nem láttam, hogy megjöttem. Ha jól sejtem... *Vigyorog Sashára.* Egy jó kis nőt fűz egy meghitt zugban. *Végre befut Meld, akinek már nyílt derüvel int, és halványan mosolyogva hátradől, mint egy karmester, figyeli az eseményeket, hiszen ha igaz, hogy barátja színt vallott, akkor most érzelmi villámok fognak cikázni. Hol a popcorn? Mondjuk attól még keserű popcorn, ha Meld nem lett volna, akkor hősünk tojik Jeremyre, és lerohanja Sashát, mint az orient expressz. De hát Meld van, így hát...* A te meghívód azt hiszem ki sem lett küldve, mert a kistündér elkavarta. Mint ahogyan a többiekét is. Ellenben mehetünk, már régen mozogtam egy jót. *Bólogat Emmának, és int neki, hogy játszon tovább, mielőtt kitör a vulkán.* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:16 pm | |
| *Halkan sóhajt egyet Emma szavaira, és hát igen most nincs igazán idő arra, hogy jobban megbeszéljék a dolgokat, főleg mert lépteket hall, úgyhogy el is csendesedik és félreszökken az ajtó elől, ahol ugye eddig állt, hogy Adam ne vágja jól hátba, amikor belöki a nyílászárót. Picit megfeszülnek az arcizmai, amikor meglátja a fiút, hát mára már csak ő kellett még pluszban. Igazából ő sem kaptam meg az infot, de simán lehet, hogy ott van az éjjeli szekrényén egy cetli, amit egyszerűen észre sem vett, ez tőle totál nem meglepő. Adamre egy kissé fancsali mosolyt vet, főleg, amikor átkarolja Emmát, mellé ül le, a lány pedig még oda is fészkelődik, mintha minimum egy pár lennének.* -Menjetek szobára! *Morran oda kissé erőteljesebben, mint az tőle megszokott, de hát vérfarkas, könnyebben haragra tud gerjedni és most van is oka rá, hogy ne legyen a legkiválóbb a lelki állapotba. Aztán csak leveti magát az egyik sarokba a párnák közé és onnan pislog kifelé. Azért, amikor így együtt vannak, picit zokon veszi, hogy Emma ennyire jóban van Adammel, aki közben meg vele annyira bántó folyamatosan. Aztán Meld is betoppan, amire már legszívesebben belefúrná magát a párnákba és eltűnne valahol a halom alján.* -Szia Meld! *Int azért oda neki óvatosan, de egyelőre tényleg fogalma sincs róla, hogyan kezelje a fiút, hiszen barátok, de ez most nem ennyire egyszerű. Emma ötletére csak bólint csendesen, miközben a lófarkát kezdi el tekergetni, hogy kezdjen valamit magával.* -Nekem jó, szívesen megyek. ~Majd Ella segít, hátha ad valamit lelki bajokra. Akkor is mindig mellettem volt, amikor rosszul voltam, pedig senki se hitte el, hogy bajom van!~ | |
| | | Emma Marshall
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:09 pm | |
| *Gitározgat, gitározgat, majd Sasha megjelenik és azonnal felveti a fejét az akkordot tartva, de nem pengetve. Ugrana fel a lányhoz, hogy mik derültek ki, de kb. a farkas gyorsasága se elég erős hozzá, már is a nyakába kapja egy szusszra a dolgokat, kissé lesokkolva pislog a lányra.* - Úgy sajnálom! Mármint a Jeremy-s dolgot! És Meld... Ó... Hát... Jajj, ez így aztán elég bonyi. *Többre nem igazán van idejük, még ha a leányzó gyorsan át is szokta látni a dolgokat mélyreható tanácsot ennyi idő alatt nem tud adni. Mikor beér Adam a szemei felcsillannak, elég erőteljesen, picit mocorog ültében és figyeli, ahogy a fiú leül mellé aztán Sashara pislog, hogy tudassa, hogy este jól kibeszélik a dolgot, hogyha nem akarják a többiek előtt, márpedig nem fogja akarni.* - Szia Adam! Elméletben mindenkinek hagytam üzit, de hát nem tudom megkapták e, lehet nem voltam valami alapos. *Kicsit a srác karjaiba fészkeli magát a gitárt letéve a másik oldalára, jól esik neki a közelsége, jó mélyen be is lélegzi az illatát.* - Meld, szia! Na, hát ezt mondtam, elméletben te is kaptál egy kis cetlit, de akkor elmászott, mire odaértél a szobádhoz. Jeremy-ről nem tudtok valamit? *Teszi fel a kérdést, hiszen az iskolában elméletben ez az ötös van, több nincs, vagy Emma nagyon-nagyon feledékeny és röstelli.* - Arra gondoltam, hogy megbeszélhetnénk egy közös lemenetelt Peterékhez, mondjuk ma este, hét körül? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 4:04 pm | |
| *Nem tud róla igazából, hogy bármilyen találkozó készülne, ha véletlen említették is... nos, az kiment a fejéből, a napot ugyanis nagyrészt Hamonnel töltötték. Összedugták a fejüket a legújabb rejtvény felett, hiszen szeretné, ha a barátja nyerné meg ezt a versenyt. Ami ugye eredetileg az ő versenye lenne, de igazából nem nagyon hiányzik neki a pénz, a nyeremény. Ha Hamon megnyeri, és nagyon bűntudata lesz még mindig hogy az ő nevével, akkor maximum kifizetteti vele a jövő évi tandíját hogy ne Peteréknek kelljen, és kvittek. Na meg persze a Hamonnel való rejtvényfejtés elterelte a figyelmét Sasháról is, hiszen tegnap elmentek lovagolni, amit élvezett, és egy ideig tényleg nem gondolt bele a dolgokba, de... mostmár azért erősen aggódik, hogy mi lesz a fejlemény. Megtorpan, mikor megérzi a többiek szagát, és úgy dönt, hogy bár kettesben Sashával talán nem lenne jó ötlet, egy ilyen összejövetelre benézhet. Szóval vidáman dugja be a fejét, felmérve a helyzetet, Sasha szavairól lemaradva.* - Sziasztok! Asszem elkeveredett a meghívóm. Azért jöhetek? |
| | | Adam Kerphina
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 3:56 pm | |
| *Miután Emma jelezte, hogy lesz egy mini osztálytalálkozó, vagy mifene, nem is volt kétséges, hogy ő is jön. Reméli, hogy Peter felállítja az itteni játékszabályokat. Még csak nem is sejti, hogy a farkasfül csak unaloműzésképpen akar üvegezőset játszani. Legalábbis Adam kb. így tekint a semmitmondó, céltalan összereffenésekre. Bár nem kiemelkedő tagja a falkának, pont ezért szeretne tevékenyen élni, hogy valamiben kiemelkedhessen társai közül, hogy majd egyszer ő is alfa lehessen, valahol máshol. Talán elrabolja magával Sashát, és elviszi nősténynek, vagy efféle ármány. A hangok hallatán felmordul, tehát Meld végre vallott, legalább vége a színjátéknak, ennek a szálnak mindenképpen. Az más kérdés, hogy mit mond erre a visszafogott kicsi pacsírta, de ahogy Sashát ismeri, ez újabb dilemma a számára. Mindenesetre Adam tehát belép a társalgóba, most nincsen kabátban, csak farmer és garbó, a gép sincsen nála, a szobájában hagyta. A háromnapos borosta immár nagyon mélyül, lassan elmehetne számkivetettnek. Emma dekoltázsát automatikusan megbámulja, aztán Sasha testhezálló domborulatán siklik át a tekintete. Belépdel a társalgó közepére, lehuppan Emma mellé, és a lány vállát karolja át, Sashának pedig félrenézve int egyet.* Sz'asz. *A farkasfül gitárjára mered, és elkezd rajta dobolni a saját kezével* Jön még valaki? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 3:48 pm | |
| *Sose esik túlzásba, ami az öltözködést illeti és mivel most nem számolt azzal, hogy ki akarna menni sétálni az udvarra, ezért egyszerűen csak belebújt az első szembejövő papucsba a szobában, ami történetesen Nayeli tulajdona, de hát ez nem számottevő információ ugye. Egy egyszerű sötét kék testhezálló póló van rajta naná, hogy farkasos mintával a hátán, kék farmert visel, a nyakában ehhez igazán nem passzolva egy sál csak úgy dísznek, ez szép színes virágmintás. A haja lófarokba hátra van fogva, az arca pedig felettébb gondterhelt. Halkan sóhajtozva sétál végig a folyosón, és hamar kiszúrja a jeleket, úgyhogy Emma után siet a társalgóba. A gitár hangját hamar meghallja, így már tuti, hogy a cél megfelelő, ellenben ezt mások is megfogják hallani, így most nem igazán van idő bővebben beszélgetni. Besuhan hát a terembe, becsukja maga mögött az ajtót és a hátát neki is veti, majdhogynem tartva, hogy más ne tudjon bejönni, vagy legalábbis ne egyből.* -Jaja Em! Fogalmam sincs mit csináljak, fogalmam sincs! Jeremy csak testvérként néz rám viszont Meld...képzeld el Meld szeret, de fogalmam sincs, hogy most ezzel mit kezdjek. Nem akarom megbántani, hiszen imádom, annyira jó barát, de ha meg összejönnék vele, akkor olyan lenne, mintha csak szamár lenne a ló helyett, ezzel is csak megbántanám. *Hadarja el egy szuszra, mielőtt még bárki is betoppanna.* -Mit csináljak Em? | |
| | | Emma Marshall
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Nov. 29, 2012 3:40 pm | |
| *A fülesmackó... Izé, a füles farkas többnyire vidáman sétálgat be az ajtón, nem rég olvasta Sasha üzijét az üzifalon, gondolta is, hogy vlaszol, de miután azóta sikerült kiharcolniuk, hogy egy szobában legyenek nyakba ugrással tervezik megköszönni, nagyon jól esett neki, amit a lány írt. Fehér kivágott, csinos blúz van rajta, egyszerű farmer, a hátán a jazzgitárja és ahogy beér levágódik a földre, egy párnára, mintha csak egy szabadlelkű hippiről lenne szó és pengetget a gitáron, sokszor megakadva, váltva akkordot, hallatszik, hogy dalt írogat, nem fix dolgot játszik le. Ma még nem beszélt senkivel a falkából, de hagyott hátra nyomokat nekik, hogy itt lesz a társalgóban és ütközhetnének, még ha azoknak a nyomoknak a nagy része csak szagminta tőle. Ideje lenne mással is találkozni barátnőjén kívül, örvendezni a többieknek is, hogy lám, ő is itt van. Ráadásul megöli a kíváncsiság, hogy többet tudjon a Hamon-Meld dologról, meg hogy Sasha hogy áll Jeremy becserkészésével, és így tovább...* | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 10, 2012 6:59 pm | |
| * Öröme teljesen felfokozott volt miután megkapta a bájitalt, nem állt szándékában még felhasználni, de annyi bizonyos, hogy nagy hasznát fogja venni. * -Nincs mitől tartanod Arti, ez csak egy egyszerű bájital semmi gond nem lesz. * Biztatta miközben átadta a maga ajándékát figyelve tetszik-e a lánynak.* -Ááá! Ne is törődj azokkal akik csak ostobaságokat tudnak locsogni. Pletykás banda. * Tette hozzá morcosan, finom éllel a hangjában amit nem Artemissának szánt. Szerencsére aki ezen csámcsog nem tudja miféle főzetről is van szó. Eva ha csak arra gondol, hogy milyen jól fog szórakozni a felhasználását követően máris hangosan kacagni támad kedve. * -De jobb ha megyünk, a múltkor is itt beszélgettünk, talán innen kapott szárnyakra a pletyka. * Azzal kézen fogva kisétáltak a nyugalom terméből a naxis lányok, akik közül csak egy van tisztában azzal mit is kapott. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 10, 2012 6:25 pm | |
| *Hirtelen meg nem tud szólalni. Majd mikor Eva kibontakozik az ölelésből akkor válaszol.*-Igen elhoztam de féltem és félek is valahogy ettől a bájitaltól.-Mondja meg az őszintét és megnézi az ajándékot.*-Igazán nem kellett volna barátom vagy szivesen csináltam.Hallottad a pletykákat amik rólunk keringenek?*Kérdezte majd elrakta a nyakéket és vissza leül a fotelba.A macska egy kicsit meg ijed de aztán megnyugszik és újra pihen.*~Majd mielőtt használod megnézem milyen jó?*Kérdezte majd csak rá nézve a lányra az finoman bólintott.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme | |
| |
| | | | Társalgó - Nyugalom terme | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |