Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Nyugalom terme | |
|
+79Sophie Lee Logan Knucker Merilien Marsillea Liam Ramsay Alise Ellwood Marco Mimieaux Kyle Peters Iris Leighton Fane Isobel O'Shennon Hamon Joulice-Melange Noah Karl Pavel Madison Naceri Natale Carrie Fox Hunter Adam Kerphina Sasha Lupinien Emma Marshall Marius Hrisztov Nawara'son Onoria Kara Langlois Lincoln Lawrence Isabella Newton Mikhael Knyaz Shuang Zhen Samantha Radoslava Ashley Montez Aidric Selding Anelie Mei Xi Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive David Branson Artemis Taylor Natanail Yosif Jack Darkfield Molly Grozda Cat R. Morgan Evangeline Elovics Miley Hortingberg Kade Wulandari Eira Eilertsen Deyan Serenity Devrim Tahir Azariel Achard Effy Siggers Eldunary Aysa Ivo Todorka Alfons Gerard Ayla Madyzyn Zac Leaving Mélissa Ognyana Daran Fila Chirs Myrabell Clows Alina Suniti Laura Wylee Jack Throggen Seldrit El Perimd Xerxésia Clearwater Wanda Dorcas Gloria Etienne Marceau Lorraine Betranche Sehrezat Dorime Hua Xiangfeng Orphilius Orchus Clausus Gwilim Jan Regina Ruosin Teodora Yana Teodora Zhaklina Aadhaya Surapanani Nikorina Grozda Christopher Tsvetan Maria Thekla Lina Wierro Nemir Growal Demian Emil Deyan Eiron Arwel Tim Leopold Sarah Lairs Valeriel Ravenwood Hunyadvári Szevér 83 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Márc. 22, 2011 9:16 pm | |
| First topic message reminder :
*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sehrezat Dorime Diák
Hozzászólások száma : 14 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:47 pm | |
| *-Egyszer biztos lesz rá lehetőségem, de nem mostanában. Haza utaznék hozzájuk ha lehetne mert sajnos nincsenek otthon.*- Most már jobb kedve van egy kicsivel*-Azt mondják Japán nagyon nyüzsgős de szép ország.Nekem nagyon tetszett Törökország.* | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:41 pm | |
| -Még biztosan lesz.*Biztatja a lányt.*-Én egyszer Japánba szeretnék eljutni. Bár, Törökország sem lehet rossz.*Töpreng. Majd feláll, és visszaül a sarkára. Szó ami szó, nem kényelmes a padlón ücsörögni. Pláne, hogy ilyen kemény.*-Ó, értem. Nekem is nagyon hiányoznának, ha lennének.*Mondja, de nem is érti, hogy minek beszél ilyenekről.*-Nyár van, bármikor hazautazhatsz hozzájuk.*Próbálja vigasztalni Sehrezatot.* | |
| | | Sehrezat Dorime Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:38 pm | |
| *-Mindig is szerettem volna el jutni Kínába csak nem volt rá lehetőségem. Nagyon tetszik itt minden csak még nagyon újj. Soha nem voltam ilyen távol a szüleimtől.*Seherezatnak elszorult a szíve miközben erről beszélt a lánynak.* | |
| | | Hua Xiangfeng
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:34 pm | |
| *Miközben Sehrezatot hallgatja, bólogat.*-Értem. Az nem lehetett jó. Én Kínában éltem egészen idáig. De nagyon nagy volt a különbség, még most sem szoktam meg teljesen.*Meséli.*-Rendben van, akkor Seh.*Mosolyog. Végülis, ahogy a lány szeretné. Bár kiejteni egy kicsit furcsa, de majd megtanulja. Egyszer úgyis mindnent meg kell tanulni.*-Én már egy éve.*Sóhajt fel. Na igen, sok minden történt azalatt az egy év alatt.*-Hogy tetszik itt?*Tesz fel egy kérdést.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:30 pm | |
| *Nagyon örült hogy nem zavarja Xiat.*-Törökországban születtem de Londonba kellett költöznünk. Jobban szerettem Törökországban. Amúgy nyugodtan szólíts Seh-nek azt jobban szeretem. Te mióta jársz ide?*Kérdezte az ujdonsült ismerősétől. | |
| | | Hua Xiangfeng
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:25 pm | |
| *Felnéz, mikor megszólítja valaki.*-Ó szia. Persze, nyugodtan. De, nem túl kényelmes.*Pillant le a földre, majd újra a lányra néz.*-Nahát, összeöltöztünk.*Mosolyog, mivel észrevette, hogy a lány is vilgoskékben van.*-Én Xia vagyok. Törökországból érkeztél?*Kérdezi, mert egyszer találkozott már valakivel, akinek hasonló neve volt, és török volt.*-Gondolom új vagy. Még nem láttalak erre.*Jegyzi meg. De persze örül neki, mert szeret új emberekkel találkozni. Még akkor is, ha ő maga nem olyan beszédes.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:17 pm | |
| *Belép a nyugalom termének ajtaján, még egyszer sem volt itt. Világos kék ruha van rajta pont olyan mint a hajában a tincsek. Körülnéz és észre vesz a egy lányt a sarokban akinek nagyon szép virágok vannak a hajában. Úgy dönt megkérdezi tőle hogy ücsöröghetnek együtt.*-Szia Seherezat vagyok zavarna ha ide ülnék melléd?*Kérdezte az idegen lányt.* | |
| | | Hua Xiangfeng
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Jún. 28, 2011 1:11 pm | |
| *Belép a nyugalom termének ajtaján. Elég régen volt itt, akkor is festeni jött ide. De most nem ez a helyzet, csak pihenni szeretne egy kicsit. Világoskék hanfu van rajta, haját pedig befonta. A hajfonatba fehér virágokat tűzött, hogy szebb legyen. Leül az egyik sarokba. Nem akarja, hogy most túl sokan rohanják meg. Ruhájának egyik szalagját csavargatja ujjaival, és közben arra gondol, hogy csinálhatna értelmesebb dolgot is ennél. Pédául megnevelhetné Wuyét. Az mindenkinek jó lenne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 10:39 pm | |
| *Gwilimnek int egyet a távozáskor, de ő még pár percig ott marad, hogy meghallgassa a szellemet. Orphilius szavaira bólogat. Tyline szeret csapatban dolgozni, de hát annyi lelkiprobléma érte gyerekkorában, hogy mindenkivel szemben bizonytalan. Mostanában enyhülni látszik, de még így sem eléggé. Különös, hogy amikor a kísértet az összetartásról beszél neki a rokonai jutnak eszébe. Hogy ott mekkora összetartás van.* -Igaza van. Gondolkozom rajta, de akkor is jobb néha a biztosra menni. *Felel a szakszellemnek. Mielőtt a szőkeség elbúcsúzhatna tőle Orphilius már el is tűnik.* ~ Mit csináljak? Sikerült elbizonytalanítani. Játszam tovább a szerepet, vagy legyek önmagam? *Kavarognak a gondolatok a lány fejében. Elég alaposan sikerült összezavarni az eddig épnek nevezhetett elméjét.* ~ Ha tovább játszanám a szerepet, de valamivel nyíltabb lennék? Tyline! Már megint ostobaságokat hordasz össze! *Igen, ismét megszólalt Tyline gonoszabbik oldala.* -El kell innen mennem. *Motyogja franciául. Az biztos, hogy ma nem fog tudni aludni. Átértékeli az egész helyzetet. Átgondol mindent, újrarendeszerez... Hosszú folyamat lesz számára, viszont mikor már a szobájában van ledől az ágyra. Lassan kitisztul minden a fejében, és elnyomja az álom.* |
| | | Orphilius Orchus Clausus Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 27 Üzenőláda : Minden Belsirionossal szívesen játszom, de más szakos diákokkal is. Csak írj rám nyugodtan. Ha épp nem vagyok fent, keresd meg Nemir Growal-t!
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 10:27 pm | |
| *Orphilius szája mosolyra húzódott a szívében, amint figyelemmel hallgatta végig a lány kirohanását. Mindeközben azonban semmit nem mutatott ki az érzelmeiből, és komor arccal nézett a szemébe. Nem hiába van ő itt a kúriában. Feladata, hogy a diákok útját elegyengesse, hiszen minden harc először fejben dől el. És ha a tanulók gondolatai tiszták, és jó mederben folynak, bármit elérhetnek majd. A római már évszázadokon keresztül hánykódott itt a világban és sokat megért már, így tudja mit miért tesz, és miről beszél. Egyetlen szót sem szól, amíg a fiatalok vitáznak, azonban mielőtt még Gwilim távozna, szólásra nyitja a száját, és nyugodt hangon szólal meg.* - Ti itt még csupán diákok vagytok a világban. Lehet hogy egyesek tehetségesebbek, és sokra viszik majd az életben, azonban egy bizonyos. Jelenleg még nem vagytok elég erősek, és szükségetek van arra az összetartásra, amelyet a szakjaitok kínálnak. Elsősorban mint a sas harcosai fogjatok össze, hogy ha bármi vész érne titeket, legyen aki mellettetek áll. Soha ne feledjétek, hogy lehetnek köztetek viták, de örök érvényű ellentétek soha ne kerüljenek elő.*Zárszóul ennyit mondott, majd elköszönt a fiútól, és még búcsúzóul pár szóval biztatta Tylinet is.* - Amit mondtál igaz. Csupán arra akartalak rávezetni, hogy nem kell mindig ugyan azokat az ösvényeket járni ahhoz, hogy információ birtokába jussunk. Nem kell tehát, hogy minden harcos ugyan azon a módon közelítse meg a problémát, de kell hogy meg tudja oldani. Csupán a végeredmény számít igazán. Tartsd észben mindezt, és gondold át, mielőtt még álomra hajtanád a fejed. *Felelte végül, majd szó nélkül elsuhant, és magára hagyta a lányt a nyugalom termének olykor kínos, de megnyugtató csendjében.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 10:11 pm | |
| *Gwil hallgatja a szellem beszédét, majd egyet ért vele mikor az hirtelen felé fordul és véleményét kéri ki arról amit a lánynak mondott.* -Teljesen igaza van uram!*mondja mosollyal az arcán majd Tyline monológját is végighallgatja.* -Bocsánat!*csúszik ki halkan a száján, s tovább figyeli az eseményeket.* -Mózest se tanította meg Isten ketté választani a tengert, magától megtalálta a helyes utat.*mondja a lánynak, ezzel arra célozva, hogy ő nem fogja elmagyarázni neki a szak értelmét, jelentőségét, s amit a szakról csak tudni kell.* -Én álmos vagyok, így távozok. Viszontlátásra, uram! Jó éjszakát! Szia Tyline!*mondja a lánynak, majd elindul a szobája felé, hogy végre lefeküdhessen aludni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 9:58 pm | |
| - Nem értem Gwilim, hogy mivel érdemeltem ki a bunkóságodat. De tudod mit? Nem is érdekel. Eddig azt hittem szakon belüli összetartozás fontos, de ezek szerint nem. Ha még arra sem vagy képes, hogy mondj nekem akár egy mondatot is a szakról. *Csóválja a fejét a francia lány.* -Maga uram pedig téved. Azért kell a könyvekre hagyatkoznom, mert semmit nem mondanak el nekem. Ezért fordul inkább a könyvhez, mint például hozzá. Attól, hogy én nemcsak a megfigyelésre és a logikus gondolkozásra hagyatkozom miért ne lehetnék méltó a Belsirionhoz? Aurorok között nőttem fel. Tudom mit jelent az információszerzés. Ha emberektől nem lehet szerezni információt akkor jönnek a könyvek. Ahogy elnézem nekem csak a könyvek segíthetnek majd. *Szól türelmesen a lány. Most igazán nem érti, hogy miért őt piszkálják.* -Nyitott szemmel járok a kúriába! És mit látok? Alig van Belsirionos, de arról nem én tehetek! Azt se tudom miért vagyunk oly' kevesen. Mint látja a mellettem lévő fiatalember pedig nem hajlandó felvilágosítani. *Válaszol a lány. Nem akarja felbosszantani a szakszellemet. Csak közöli szeretné, hogy ez egyáltalán nem jogos, amit most Gwilimmel együtt csinál. Gwilimre pedig egy majdkésőbbleszámolokveled pillantást vet.* ~Jó lesz, hogy hazamegyek. Nem is akarnék visszajönni. *Duzzog magában a lány.* |
Hozzászólások száma : 27 Üzenőláda : Minden Belsirionossal szívesen játszom, de más szakos diákokkal is. Csak írj rám nyugodtan. Ha épp nem vagyok fent, keresd meg Nemir Growal-t!
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 9:47 pm | |
| *~Igazán tudálékosnak tűnik ez a z újonc itt.~ Csengenek a fejében a gondolatok, miközben a homlokán barázdák jelennek meg. ~Talán már az egész szak így megváltozott volna?~ Az évzárón persze majd mindenre fény derül. Legalábbis azon dolgok titkára, melyeket Orphilius még nem tud. Egy ilyen rendezvényen lesz alkalma leszűrni a diákjai személyiségét, és hogy valóban érdemesek e még az iskola legjobb harcosainak címere, vagy pusztán egy figyelemre érdemtelen hellyé vált a szak. A rómainak gondolatok kezdenek alapzatot vetni a fejében, hogy hogyan is tudna próbát állítani majd a diákok számára, ennek kiderítésére, de ezek még csak kósza gondolatok, messze vannak még a tettektől.* -Szóval ma már könyvtár kell ahhoz, hogy ne higgy a saját szemednek? Hol van hát a belsirionosok oly nagyszerű megfigyelőképessége? Csak nyitott szemmel kell járnod a kúriában, és láthatod, mivé változott a szak, és kik tanulnak benne. Tévedek talán? *Fordult a kérdéssel most Gwilim felé. Talán érzett valami rokonszenvet a fiú iránt vagy csupán nem akarta hogy szó nélkül maradjon, és ezért szólította meg. Csak ő tudhatja, hogy a gondolatai milyen utakon járnak most.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 9:26 pm | |
| *Gwilnek jól esik, hogy megdicsérik egy kicsit el is pirul, de egyben örül is, hogy ez nem csapda volt és a szellem elhitte amit mond így nem cseszte őt le úgy mint a lányt. Sőt a srác tovább megy a szemtelenség határán és beszól Tylinenak is.- -Nem hiszem, hogy a könyvtár mindennap zárva van és így nem tudsz érdeklődi a szakodról.*mondja, majd a szellem felé fordul, hogy biztassa őt vagy valami. Mikor a lány megkéri, hogy Gwil meséljen a szakról egy kicsit elgondolkozik végül mosollyal az arcán válaszol Tyline kérésére.* -Nézz utána a könyvtárba! Tudod az az a helység ahol könyvek vannak és mindig nyitva van. Fedezd fel magad!*mondja gúnyosan és elfordul a lánytól, most érzi Gwil is, hogy egy picit túl ment a határokon, egy picit nagyon átlépte az udvariasság és a kedvesség határát és a bunkóság földjére tévedt, ahonnan nehéz visszatérni, de remélhetőleg Tyline megbocsát majd neki, miután elmegy a szellem vagy lehet, hogy jobban járna Gwil, ha hamarabb kimenne, mint a szellem így legalább még életben maradhat és nem áll fenn annak a veszélye, hogy Tyline megfojtja őt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 9:02 pm | |
| - Hogy miért nem tudok semmit? Kevesebb, mint egy hónapja küldtek ide. A drága prefektusunk pedig nem beszélt a szakunkról. A könyvtárba viszont nem tudtam kutakodni, mert késő volt már, és alig voltak ott. Utána pedig folyamatosan szakkörök voltak. Meg kell jegyeznem, hogy én hűségesen képviseltem a szakot, míg ő meg se jelent! *Mondja ridegen. Ilyen dolgokon nem szokta felhúzni magát, viszont Gwilim elvetette a sulykot. A Belsis auror palánta egyből leszűrte, hogy itt bizony valaki hazudik. Kivételesen nem ő az pedig már nagy szó. A szellem se hazudhat, így a szaktársa marad. Bizonyára ő lesz a füllentő.* -Amint megtehetem elmegyek ismét a könyvtárba, és kutakodom. *Teszi hozzá a kis monológjához Tyline.* - Ha már itt vagy Gwilim. Mesélhetnél nekem a Belsirionról, ha már te régebb óta vagy itt, mint én. Igazán gyarapíthatnám szegényes tudásomat azzal, hogy mesélsz nekem. *Fordul a fiúhoz egy bűbájos mosoly kíséretében.* ~Kíváncsi vagyok mit fog nekem regélni. *Újabb terveket kezd szövögetni. Ez nála a már megszokott. Elpakolja a dolgait a táskájába. A lány feláll, hiszen elég hülyén néz ki, hogy ő ott ücsörög, míg mindenki áll, vagy lebeg.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 8:51 pm | |
| *A Belsirion mindig is azon diákoké volt, akik minden pillanatban fel vannak készülve szinte bármilyen eshetőségre, és a figyelmük mindig maximálisan teljesít. Nem véletlenül tartják őket sokan a legígéretesebb harcosoknak őket. Orphilius is eképpen vélekedik róluk, ezért is szeret sok időt eltölteni a társaságukban. Hiszen melyik öregember ne szeretne olyanokkal társalogni, akik nem csupán fizikai erejükben és erőnléti képességeikben a legjobbak, de értelmesek is, és jó stratégák? Hajdanán ez a római is hasonló ember volt, de az élet az a forgatókönyv, ami a legváratlanabb fordulatokat hozza el a szereplőinek. Most azonban úgy állt itt ez a halovány szellem a diákjai előtt, hogy némi kétséget érzett a hangjukban. Magában morgott valamit, s csak utána szólt, a lány felé fordulva.* - Nem tudsz róluk semmit? Hogy lehet az, hogy te is az iskola harcosai között tanulsz, te is a belsirion sasmadarára gondolsz elsőként, ha az iskola címerei eszedbe jutnak, és még sem tudod, hogy hogyan zártátok az évet? *Majd Gwilim felé fordult, és neki is válaszolt.* - Na ez már beszéd. Legyen ez mindig is így. És ha azt látjátok, hogy valamelyikük elpuhulna a küzdelmek során, csak küldjétek őt hozzám. Majd én a nadrágjába rázom. *Azzal felnevezett mély öblös hangján, termetéhez méltóan.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 8:39 pm | |
| *Legutóbbi találkozásukkor Tyline nem volt ilyen boldog és kedves Gwillel, ergo valami jó hírt kapott vagy csak szimplán jó napja van a lánynak, de hátha nem mondja el, akkor Gwil nem kérdez rá. Az egyik pillanatban egy hűvös szél fút át a fiún és sészreveszi, hogy az nem is a szél volt, hanem egy szellem, mivel a szellem udvariasan köszön, így ő is ugyanolyan udvariasan köszönti a már elhunyt személyt.* -Jó estét!*majd figyelmesen hallgatja a szellem kérdését, és Tyline válaszát is, de mivel a lány még zöldfülűnek számít, így Gwilre hárult az a feladat, hogy erre a kérdésre jobb választ adjon, de a srác se tud többet Tylinenal, így improvizál.* -Semmi nem történt velük! Még most is olyan erősek, kemények, bátrak, mint mindig!*válaszol Gwil mosollyal az arcán, s reméli, hogy ez nem egy csapda vagy hasonló* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 8:20 pm | |
| *Tyline ma tényleg nincs szemétkedős kedvében. Talán a levél miatt, sőt biztos hogy a levél miatt ilyen buzgómócsing.* -Semmi baj. *Legyint lazán a lány, nem törődve a fiú további kérdéseivel. A legyintéssel azt is jelezte, hogy semmi különös nem történt. Vagyis, sok minden történt csak nem köti a fiú orrára. Mielőtt ismét megszólalhatott volna megjelent egy fura alak, aki még rajta is átszállt. Tylinet kirázta a hideg.* ~Lesz mit mesélnem otthon. *Morog magában a lány. Pedig a mai napja milyen jól indult... Hamarosan már új vázlatfüzetet is vehet. Végigméri a pasast.* ~Á, szóval hulla. *Jegyzi meg a nyilvánvaló dolgot.* -Jó estét! Igen, mind ketten a Belsirion szak diákjai vagyunk. *Köszönti illedelmesen az idegent. Hát aki tud az tud. Tylinenak ha kell nagyon jól megy az udvarias modor.* -Én sajnos nem tudok róluk semmit. Májusban érkeztem. Azóta rajta kívül... *Itt Gwilimre mutat.* -... még két szaktársammal találkoztam. *Fejezi be a mondandóját. Most hagyja szóhoz jutni Gwilt, bár nem lát sok esélyt arra, hogy egy értelmes szót is tudna mondani.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 8:08 pm | |
| *A sötétség ismét ellepte a kúriát, csakúgy mint minden éjjelen. A diákok többsége már visszavonult a szobájába, hogy ne szegje meg az iskola szabályait, de vannak még, akik a társaságot keresve egy egy engedélyezett helyen cseverésznek tovább. A nyugalom termében is ez a helyzet. A két szaktárs éppen csak hogy találkoztak, és máris egy újabb személy érkezik meg a terembe. Azonban nem a szokásos módon az ajtót használva, mint mindenki más. Egy szellem suhan át a falakon, és libben át egyben a diákokon is, majd megáll előttik. Ruházata egy ókori kovácsmester viseletét tükrözi leginkább, bár némi harci ruházat is van rajta, ami azt mutatja, hogy nem csupán a pengék készítéséhez értett, de használni is tudta egykoron őket. A szellem nem más mint a Belsirionosok egyik mentora, Orphilius.* - Szép estét kívánok! Biztos vagyok benne, hogy ti a sas szárnyai alatt képviselitek az iskolát, úgyhogy a megfelelő embereknél érdeklődöm. Hosszú időre távol kellett maradnom, de most ismét visszatértem. Szeretném tudni, történt-e valami a távollétem során az iskola harcosaival. *Nem szabadkozott, vagy kért engedélyt a szólásra. Azt sem kérdezte zavar-e egyáltalán. Csupán egyszerűen a lényegre tért..* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 7:54 pm | |
| *Gwil sétálgat este egy fehér pólóban, egy farmernadrágban és a kedvenc papucsában. Fázott, ezért vette fel a farmert. Séta közben rálelt a társalgóra a nyugalom termében. És egy ismerős arcot pillantott meg, a lányt aki olyan szép rajzol bár egy kissé fura szerzet, de ez csak azért lehet, mert francia. Gwil látja, hogy jó kedve van Tylinenak, ezért odasétál hozzá és köszönti őt.* -Szia! Mi újság? Bocsánat, hogy múltkor mikor találkoztunk úgy elrohantam, de volt egy kis elintézni valóm. Leülhetek ide?*kérdezi a lánytól és megvárja a választ, hisz nem akar bunkónak tűnni, mint múltkor, hisz Gwil észrevette, hogy Tylinenak nem tetszett az a húzása, hogy leült mellé engedély nélkül és ráadásul még a rajzait is elkérte, amik egyébként nagyon tetszettek a fiúnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szer. Jún. 15, 2011 7:24 pm | |
| *Egy szőke leányzó, aki ártatlannak épp nem nevezhető üldögél a nyugalom termében. Örül a fejének, egy levelet ölelget. Már századszorra falja a sorokat. Akkor sem bírja felfogni.* ~Szabad leszek. Szabad! Hazajutok! Igaz, nem véglegesen, de látom Violt. Ó, én Párizsom! Hiányzol nekem. *Pörög a Belsis lányka. Hát igen. Tegnap óta ilyen. Mióta az egyik lány szakkör után átadta neki a rokona levelét. Ma kék-vörös csíkos pólót, és farmert visel. Ölében ott van a füzete. Épp a tegnapi napot rajzolja, mikor macskaként meg menekül a bogarak elől. Tyline ma különösen boldog, hiszen hamarosan újra a családi birtok füvét tapossa. Mindennek a tetejébe Tyline dúdol! Nyilvánosan dúdol! Épp egy francia dalt dúdolgat magában. Néha felpillant a szőkeség. Annak meg jobban örül, hogy végre egyes-egyedül lehet. Végre tud alkotni, végre rajzolhat! Fel sem tűnik neki, mikor már hangosan énekel. Belezeng az egész terem. Így dalolászgat magányosan a nyugalom termének a közepén, és végre boldog...* |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jún. 12, 2011 8:33 pm | |
| | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jún. 12, 2011 8:29 pm | |
| -Én is Allidonos vagyok! Egyébként a Jenilla teházra gondoltam ott mindig jó a hangulat. Kedvesek ott a diákok szóval szerintem pont neked való hely ha kedves diákokkal szeretnél találkozni.*Mondja így röviden összefoglalva a mondanivalóját. Aztán csak int a lánynak, hogy kövesse.* //A következő hsz-ed a jenillába írd, majd msn adok linket^^// | |
| | | Teodora Zhaklina Diák
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jún. 12, 2011 8:24 pm | |
| - Nem kérek, köszönöm. *Fejezi be szendvicsét.* - Allidonos vagyok, és te? - tekintetében megcsillant a remény. Szimpatikus volt neki a leány, s ugye ha már az első nap megismerkedik pár emberrel saját szakáról. * - Kérdés? hmm.egyenlőre nincs kérdésem... Szívesen körbe néznék... Egyenlőre még csak ezt, és a saját szobámat láttam. - mesélte. - Milyen helyekre gondolsz? * kérdezett rá érdeklődve. Tetszett neki a hely. Beleegyezett, hisz mégis csak jobb egy tapasztalttal végig járni a környéket.* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jún. 12, 2011 8:16 pm | |
| -Huh! Hát már egy ideje!*Válaszolja a lánynak.*-Kérsz még valami ételt?*Kérdezi mert lehet, hogy a lány éhes.*-Egyébként melyik szakra jársz?*Kérdi és reméli, hogy a válasz Allidon lesz.*-Valami kérdés esetleg,*Teszi fel ezt a nagyon sokszor fel tett kérdést.*-Meg persze mutathatnák jó helyeket!-Teszi hozzá és közben mosolyog. Mert ez megszokta nyugtatni a z újonnan jötteket. Miközben a lányt figyeli. Beleharap egy piros almába. Mert a vitamin szükséges a szervezetnek. Kicsi megkönnyebüllést érez, mert a lány kedves és szimpatikus. szóval, nem hiszi, hogy lesz gond. Aztán csak hallgatja a szél süvítését.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme | |
| |
| | | | Társalgó - Nyugalom terme | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |