Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Erkély | |
|
+34Nakota Shreya Sandhya Noah Karl Pavel Melusine Sorentyl Merilien Marsillea Kitiara Ferellion Kyle Peters Charlie Black Dominic Mildor Isabella Newton Munashi Kataku Clína Aoife Nessa Lirina Sunrose Maria Thekla Kade Wulandari Boris Casimir Pavlov Samantha Radoslava Theodor Anastas Scott André Hikaru Tudor Patrik Shuang Zhen Evangeline Elovics Lumiére Etoiles Natalia Tatiana Ridolf Sophie Wendaline Aaron Colins Artemis Taylor Cat R. Morgan Eiron Arwel Jaden Parker Isobel O'Shennon Mila Zelenkova Alfons Gerard Nicolas Demerest Penelope Waylan 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Nov. 29, 2011 4:26 pm | |
| First topic message reminder :
-Oh, így már értem. *Pillant a gyűrűre. Mondjuk tényleg nem a megszokott formájú darab, manapság nem sok fiú visel gyűrűt, főleg nem ilyen régies kinézetben. A fokhagyma kérdésre picit azért behúzza a nyakát. Végülis tényleg buta kérdés volt, de mit tudhat egy sima ember ezekről a dolgokról, főleg ha az amúgy egyáltalán nem ért a sötét dolgokhoz.* -Napirend...és étrendbeli változás ugye? *Próbál a helyzettel viccelődni picit, de még egyelőre saját maga számára nem teljesen vicces a helyzet. A többire figyel nagyon és hallgatja a beszámolót. Erről nem tudott, de akkor nem valószínű, hogy sikeres lesz a téli nagy karácsonyozás.* -Oh, értem, akkor jó eséllyel nem lesz esély nyugodt ünneplésre. Kár. *Szontyolodik el egy kicsit, de amikor a srác megfogja a kezét mosolyra vált a kissé legörbült szájszeglet. Közelebb húzódik, és belesimul az ölelésbe.* -Akit? *Áh, nem akar ő kierőszakolni semmit, meg amúgy is lehet, hogy pont nem is tudna mit kezdeni egy szemtől szembe megkapott információval. Végül aztán kicsit újfent elbizonytalanodik.* -Én tényleg nem tudom mit kezdjek veled...annyira mások vagyunk nem? *Kibontakozik az ölelésből.* -Veled túl sok rossz történt, velem pedig túl kevés, és ez gátat verhet közénk. Én nem tudnám végignézni azt, hogy te valakit... *Sejthető, hogy a befejező szó a "megölsz".* -Sőt még, ha tudok róla se biztos, hogy tudnám kezelni. *Teszi még hozzá.* -Vagy talán idővel? Vagy szerinted van, ami áthidalhat ilyen különbségeket? Azt se gondolnám, hogy jó kedvvel jönnél el velem bevásárolni, én pedig nem tudom magamat meghazudtolni. Sok minden fontos nekem, ami a te értékrendet szerint biztosan csak...butaság és jelentéktelenség. *Oldalra dönti a fejét picit. Talán, amit Nicolas lát benne nem több csak szimpla vonzalom, netán valami olyat, ami a saját sötét múltjából időnként visszarántja, de lehet hogy soha nem tudna azonosulni ezzel.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Melusine Sorentyl
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 67 Kaszt : Üzenőláda :
//Clínának hálás köszönet. ^^//
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Jan. 20, 2013 5:28 pm | |
| *Egy kissé fáradtan ébredt, bár fogalma sincs mitől.* ~Talán az lehet az oka, hogy hajnalig mászkáltama bitrokon... Á, nem, biztos nem emiatt van.~ *Gondolkodik, miközben az erkély felé tart. A mehetnékje mit sem csökkent, de pontosan jól tudja, hogy még maradnia kell a négy fal között. Ezért hát csak messziről szemléli a tájat, ahol tegnap órákat töltött, és erre keresve sem találhatna alkalmasabb helyet az elő emeleti erkélynél. Egy terepzöld nadrágot és fekete, garbónyakú kötött pulcsit visel, a szokásos varázserejű csizmájával, a haját kibontva hagyja. Azt reméli, hogy egyedül lesz, de amint be - vagyishogy kilép az erkélyre, rögtön meglát egy vörös hajú lányt, de ami még fontosabb, érzékeli, hogy egy francoskával van dolga. Mikor alaposabban megnézi, rájön, hogy valahonnét ismerős neki a lány.* - Szia, remélem nem zavarlak. *Szólítja meg francoskául.* Te vagy Mer... Mer... Az ördögbe is, elfelejtettem a neved! *Ráncolja mérgesen a homlokát.* De ugye emlékszel rám? A halloween-i bálban találkoztunk, a temetőben. *Néz a másikra reménykedve, majd ő is a korlátra könyököl.* | |
| | | Merilien Marsillea
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 153 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Jan. 20, 2013 5:07 pm | |
| *Merilien egy furcsa, kissé félelmetes és elgondolkodtató gyakorlati órán van túl, ami egy kicsit megrázta a lányt. Persze nem esett bajuk, miért is esett volna? Egy tanórán? Mégis elgondolkoztatta a lányt az emberek szokásairól, gondolatairólés érzéseiről. Tetszett neki az a "sztori", amit a tanárnő összehozott nekik, mégis... Furcsa érzések kavarognak az általában vidám leányzóban. Most mégis kicsit lehangoltabb, mint szokott lenni. Reubennel is régen találkozott és Kitty-vel sem sikerült összefutnia többször, csak a tengerparton. Minden esetre most nem keres társaságot, inkább kicsit egyedül akar lenni és friss levegőt szeretne szívni, azonban kimenni nincs kedve a Birtokra. Habár a terület hatalmas, mégsincs kedve lemenni, így inkáb az Erkélyt választja. Ott friss levegő is van, mégsem kell sokat mászkálni, és egyedül is lehet. Legalábbis reméli. Persze, elég valószínű, hogyha társaságra lelne, akkor az illető felvidítani a szerető francoskalányt, mégis... Jobb neki most egyedül. Egy egyszerű fekete farmer van rajta, egy fekete top, egy piros hosszú ujjú, csónak nyakú felső, valamint egy bordó magas sarkú cipő. Ajkai vörösek, szeme fekete, látszik rajta, hogy a ruházatára még rossz kedvében is figyelt. Arra mindig figyel... A korlátnak támaszkodva halkan dódolgat magában valami francoska dalt francoska nyelven és a gondolataiba mélyed.* | |
| | | Kitiara Ferellion
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 74 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Jan. 19, 2013 10:35 am | |
| *Hálásan bólogat a kard témában, végülis így, ismerős révén sokkal egyszerűbb lenne fegyvert szerezni, és még bánni is vele, mintha méregdrága áron szerezne be, és utána még ki tudja, hogyan tanulna meg harcolni. A csók végülis nem volt csók, hanem csak egy puszi, az más kérdés, hogy szájra, de ez igazából csak jelzés volt, hogy íme ismét egy közös pont bennük.* Értem. *Válaszolja finom mosollyal, most úgy, de úúgy hozzábújna a sráchoz, de már így is túllőtt a célon* Végülis szerintem mindegy, akihez vonzódsz, annak nem a neme határoz meg bármit is, legalábbis nálam sosem így volt, és úgy tűnik más pasik még nem keltették fel az érdeklődésedet. *Végülis a legtöbb témát immár lezárták. Feláll, és belekarol a srácba. Picit odahajtja a fejét, aztán ránevet picit* Köszönöm, megfogadom a tanácsot. *Indulnak el most már kifelé, és azon tűnődik, hogy Kyle valaha fog-e benne olyasmit látni, mint abban a Chrisben. Utána kéne néznie, hogy ki is az, milyen ő, meg kéne tudni, hogy az angyal mire bukik. Vagy inkább adja magát, hátha az a legcélravezetőbb? Meglehet. Majd az idő eldönti.* | |
| | | Kyle Peters
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 311 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Jan. 19, 2013 10:17 am | |
| *Jót mosolyog a leányzó önkritikáján, legalább van neki, szóval nincs is ezzel gond. Sőt, ha valaki nem bízza el magát, akkor sokkal hatékonyabb tud lenni, ismerve a saját korlátait, mint ha azt hinné, hogy mindenre képes.* -Jól van, mindenképpen szólok, ha van előrelépés. Írok apámnak, hogy mit javasolnak és utána nézünk. *Teszi hozzá még a kard témához. Azért azon végképp kissé lefagy, amikor a leányzó puszit ad a szájára. Jó hát lássuk be ez egy intimebb dolog, még ha nem is csókról van szó. Néhány pillanatig nem is nagyon tudja, hogy mit mondjon, mondhatni finoman szólva is leblokkol és csak hallgat.* -Oh, értem. Nálam ez azért kicsit...más. Nekem Chris az első, és még más pasi nem is tetszett, az is lehet, hogy csak valamiféle kilengés, legalábbis Ari szerint erre is van esély, nem tudom. *Azért ezt mindenképpen érdemes tisztázni, hiszen nem nyíltan, vagy konkrétan biszexuális, egyelőre még jó ég tudja, hogy pontosan mi is van. A többire már inkább csak hümmög, végülis van benne logika, de azért akadnak olyan elválások is, ahol igazán nem volt szerelem, ezért aztán ugye nem is maradt meg ilyen szinten. De végülis ettől függetlenül bólint.* -Lehetséges, látod ezért nem is erőltetek semmit. Tudom, hogy nem lenne értelme és akkor hát máshogy fogalmazva, lehet hogy majd idővel átveszi a helyét más. Nem tudom. *Megint csak elmosolyodik a reakción, pedig igazából tényleg nem érezte, hogy Kitty izzadt lenne, vagy kifejezetten büdös, vagy ilyesmi.* -Engem nem zavar, vagyis hát nem éreztem semmi ilyesmit, úgyhogy nyugodtan maradj, de persze ha mennél, az sem gond. Nekem sem ártana átvenni valami szárazabb ruhát, ami kevésbé ázott át a hótól, még a végén én is megfázom. *Feláll tehát a padról és egyszerűen csak a karját nyújtja a leányzónak.* -De szívesen elkísérlek a szobádig és lehet hogy érdemes lenne lemenned majd a Gyengélkedőre, a leendő betegségekkel szemben mondjuk felvértezni magad. *Hát igen, más világ, más szabályok.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 5:54 pm | |
| *Most már egészen jól van, látszik, hogy Kyle tényleg druida, és vérbeli gyógyító a javából, mert a láz, és a kezdődő betegség már tova is hussant, így teljes mértékben a beszélgetésnek tudja szentelni magát. A hallott szavakra bólogat, és kiveszi hajából a gumit, mert egyrészt leizzadt, aztán lehült, és most pedig ismét bent van, kezd olyan lenni a frizurája, mintha woodstockból csöppent volna ide, feláll az egész, kissé oroszlánsörény kinézetet kölcsönözve.* Nekem az is szuper lenne, ha az alapokra megtanítanál. *A látványos kardidézésre felpattan, és összecsapja a kezét, aztán egy cinkos mosollyal paskolja meg a srác vállát.* Most tisztázzuk, nem akarsz tőlem semmit, és mellette meg ilyeneket csinálsz? *Kérdezi vigyorogva, de tudja, hogy a srác csak szószándékból segít, de hát minden tettével még inkább lenyűgözi Kittyt. Szóval visszaül, és figyel tovább.* Mivel én ilyet nem tudok idézni, jó lesz nekem egy egyszerű, de nagyszerű mágikus kardocska, amolyan bumeráng jelleggel, ha kiesne a kezemből, akkor is visszapattanjon, Kitiara néni ugyanis eszes, okos, és még szexi is, csak ne kelljen kilépni a ház küszöbén, mert akkor már halott ügy. *Nevetgél Kyle válaszán, tényleg nem harcra termett. De aztán áttérnek Chris esetére, ezen először mélyen hallgat, aztán összeszedve minden bátorságát, egy cuppanós puszit nyom Kyle szájára, most már nem érdekli a dolog.* Hát akkor ezt csak úgy. *Úgy érzi, hogy magyarázatra szorul, ezért meg is teszi.* Végre egy rokonlélek. Én már azt hittem, velem van a baj, merthogy én nem csak a pasik hátsóját szoktam megnézni, de több lány kedvesem is volt már. Ilyen vagyok, nekem aztán mindegy, hogy éppen srácnak születtél, aztán tetszel, mert csak. Na de ne vonj le következtetést most ebből, azért megértelek, és rémesen sajnálom. *Vált most már át megértőbb hangszínre.* Állati szerencsés srác, kár, hogy nem tudja magáról. Nicolasnak igaza lehet, hogy talán lépni kéne, de senki más nem dönthet helyetted, ha úgy látod, hogy ez a Chris inkább elvan most egyedül, akkor rád van bízva. *Sugalja a dolgot, ez az ő helyzetén úgysem javít semmit.* Nem fog elmúlni... *Rázza meg a fejét.* Hidd el nekem, én szakértő vagyok. A szerelem bonyolult érzés. Ha valakit szerettél, mindig szeretni fogod, hiszen ha valami tetszik benne, akkor az később miért lenne máshogyan a lelkedben. Tehát mindenki, akit valaha szerettünk, azt még most is szeretjük. Lényegében életünk végére felhalmozunk akár 5-6 szerelmet is. Nézz magadba, ha igazán lángoltál valakiért, azzal még most is összejönnél, ha nem lenne valakije, vagy te lennél szabad. *Megvonja a vállát, és szelíden mered a srácra.* Tehát ne azzal áltasd magad, hogy majd elmúlik, inkább úgy gondolkozz, hogy ha majd jön egy másik, akit szintén szeretsz, lángolsz érte, és ő is érte, akkor ott ki kell használni az alkalmat, és vele beteljesülni. *Megszaglássza magát, és elszörnyed.* Óég! Borzasztóan megizzadtam, te pedig édes vagy, hogy nem is szólsz, el kéne mennem mosakodni, mert még most elvágom magam. *Tördeli az ujjait, de még mindig nehéz az elválás.* | |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 2:34 pm | |
| *Figyeli a leányzó szavait, végülis teljesen logikus, hogy fel akar készülni arra, ha esetleg itt is bajba kerülne, vagy utolérné a rossz sors, csak hát...nem biztos, hogy ő lenne a legkiválóbb oktató. Ráncolja picit a homlokát, ahogy gondolkozik, majd végül feláll, és egyszer koncentrációval már a kezében is terem egy jó másfél kezes méretes angyal kard. Most egyszerűen csak megmutatja, aztán se perc alatt köddé is válik, majd visszaül a padra.* -Attól tartok, hogy én nem olyan stílusban harcolok, ami neked a legjobb lenne, kisebb kard, fürgeség, más technika. Nem is tudom hirtelen, hogy ki mutathatna neked pár jó fogást, esetleg talán az alapokat...az alapokat megtaníthatom én, az megoldás lehet, de hogy igazán jó legyél, ahhoz nem én kellek. *Próbálja elmagyarázni. Nem annyira jó minden vívóformában, a saját fegyveréhez ért főleg, a többinek inkább az elméletét, a fogását ismeri kovácsként, de nem a legdurvább trükköket, amikkel igazán lehet érvényesülni.* -Nincs szükség pénzre, utána járunk, megkérdezem apámat, hogy mit javasol, valami könnyebb, vékony pengét készíteni neked, mi illene hozzád. *Aztán inkább csak csendesen figyel az elbeszélésre. Nem ismeri kifejezetten a fossza világot, legalább egy kis betekintést kap. Időnként picit hümmög, bólogat, hogy elég világos a dolog.* -Szóval Szerető, akkor azért sok minden világosabb. *Apró mosolyt ejt meg, nem bántónak szánja a dolgot természetesen, de ez indokolja, hogy a leányzó mennyire közvetlen típus.* -Én is szívesen vagyok veled, szó se róla, jól érezem magam a társaságodban, és igazán kedves vagy, hogy segíteni próbálsz, de ezen nem hiszem, hogy tudnál. Chris... *Igen pasiról van szó.* ...eszem ágában sincs elmondani neki, vagy ráerőltetni magam. Nicolas persze sokat kínoz e miatt, de nekem az a fontos, hogy neki jó legyen és úgy érzem most úgy a legjobb neki, ha e téren mindenki békén hagyja. Aztán majd...idővel hátha elmúlik ez az érzés. *Picit megrántja a vállát. Persze azért ez nem ennyire egyszerű, hogy majd elmúlik, de mégis csak reménykedik benne, akkor könnyebb lenne.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 2:19 pm | |
| *Most már kicsit arébb is ül, hiszen jobban van egy fokkal, és most már teljes mértékben tud figyelni az angyalra, mert úgy tűnik, elég komoly témák következnek.* Tudom, hogy nem illik, de talán pont ezért tudnék jó kis meglepetést okozni. *Bizonygatja a srácnak. Tényleg nem egy izmos alkat, de ügyes attól még lehet, még ha most nem is érzi magát egy született bajvívónak.* Attól félek, hogy már túl sokan vagyunk ideát, a háború utólér, és nem biztos, hogy a mágia kell hogy legyen, az egyetlen fegyver. Ez itt másik világ, más játékszabályokkal, muszáj újulni, erősödni. *Azon, hogy mindenki apja kovács, picit vigyorog, nem lesz nehéz fegyvert találnia.* Oh, nem szükséges ezért feketepiacra menni, de nagyon örülnék neki, ha akár te, akár a papád segítene valami hozzám illőt kikovácsolni. Pénzem nem sok van, de valahogyan meghalálnám. *Aztán már tényleg jön a szembesítős dolog, ezen nem jön zavarba, még inkább nyíltabbá válik a mosolya.* Kedves, szép, milyen aranyos vagy, de nincsen rá szükség, nekem nincsenek elvásáraim. Sejtettem én, hogy valami ilyesmi bánt, de ne zavarjon téged, hogy én itt pirulgatok miattad. *Picit felsóhajt, nem egyszerű dolog, hogy körbeszeretik egymást, de amíg nem derül ki, hogy Chris meg őt szereti, addig nincsen gond.* Akkor én is picit magamról. Tudod, otthon nálunk fontos a származás. Vannak ősapáink, akiktől származunk, és nálunk francoskáknál ez nagyon különleges jelentőséggel bír, hogy ki mit örököl. Hasonló ez, mint nálatok a...görög pantheon istenei. *Vágja rá, már direkt utánanézett a világok párhuzamos tulajdonságainak.* Én Shivalától származom, aki a Szerető. *Széttárja a kezét, erről nem tehet.* Hogy ez mit jelent? Talán azt, hogy mindenkiben a jót látom, amit érdemes szeretni, viszont ez azt is jelenti, hogy nehezen kötelezem el magam, de akkor nagyon. Fura, hiszen még csak most találkoztunk másodszorra, és mégis, alig vártam. Nem sajnálatból, mert bármennyire is szerettem volna segíteni neked, mégis... kissé önzésből is. Szeretek veled lenni, és nekem ez elég. Ez nem szerelem, nem lehet az ilyen gyorsan, ezért ne érezd rosszul magad, mert én igazán bánnám, hogy ha ezzel törődnél. Főleg, hogy még sebzett is a szíved. *Aztán picit elhallgat, és bólintva megint megfogja a srác kezét.* Segítek neked. Erre talán még éppen jó vagyok. *Mosolyodik el.* Ha picit beszélsz róla, akkor átgondolom, hogy mit tudnánk tenni, hogy a tiéd legyen, jó?
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 1:46 pm | |
| *A kérdésre csak elmosolyodik, már-már elneveti magát. Jó lássuk be, hogy igazán nem tud hatni Nicolasra, maximum ilyen tévhitben ringatja magát időnként.* -Igazából nem túl hatásosak. Érvek és meggyőzés, de általában túl kemény fejű, és nem sokat hatnak. Talán később elgondolkodik rajtuk és mindig abban reménykedem, hogy azért idővel elér valamit, amit mondok, talán így van. Végülis okkal keres meg mindig, ha valamilyen gondja van. *Na igen, Nicolas mindig megtalálja, ha valami nem stimmel az életében, és bár a tanácsokat nem fogadja meg látványosan, vagy legalábbis nem mondja, hogy persze Kyle, igazad van, ettől függetlenül mégis csak hatnak valamennyit a józan szavak, és ez bőven elég is. A fegyverek említésére picit oldalt dönti a fejét.* -Nem is tudom, valahogy nem illik hozzád a harc, vagy egy fegyver. Bár persze vannak kivételek. *Lássuk be Arinak is van kardja és Bianca sem az a nagy harcos első ránézésre, miközben mégis brutálisan osztja a pofonokat. Szóval a külső nem minden, de a jelleme alapján sem látta eddig, hogy Kitty-hez illene egy kard.* -Talán megoldható igen, de ehhez eleve találni kell egy éjtünde fegyvert, ami azért nem egyszerű, nem túl gyakran osztogatják őket. Talán a fekete piacon, és utána még fel is kell javítani. Apám kovács, jobban ért ehhez, nem tudom, hogy nekem menne-e. *Megrázza a fejét. Már eleve a fekete piacra ellátogatni sem kifejezetten jó ötlet, aztán utána még a fegyvert feljavítani, hogy bírja a felszíni viszonyokat...nem egyszerű.* -Műhelyet is kéne találni, Rosetta apja is kovács, de nem tudom, hogy segítenének-e ilyesmiben. *Aztán jön az ájulás és picit megint zavarba jön, amikor Kitty a mellkasán pihenteti a fejét, az arcuk csak pár centire egymástól. Igyekszik belül megrázni magát.* -Igen, ez a megfázás, aztán majd jön a tavasz, a nyár, akkor jobb lesz, de pár hónap elég hideg, nem árt felöltözni. De tényleg nem ártana pihenned talán. *És Kitty nem mozdul. Halkan sóhajt egyet, egészen megemelkedik a mellkasa. Hátrébb ül kicsit, felülteti a leányzót is, hogy rendesen a szemébe tudjon nézni.* -Figyelj, kedves lány vagy...nagyon szép is, de...az a helyzet, hogy szeretek valakit, bár azt hiszem reménytelen az egész, de mégis...nem akarom, hogy nem is tudom...szóval ahogy mondtam zavarosak a dolgok körülöttem. *Próbálja kifejteni, persze hát lássuk be kissé zavarosan.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 1:25 pm | |
| *Na nem, a fájdalmat nem akarja, akkor már inkább Kyle-lal megy el repülni, maximum sorbaáll Rosetta mögött, akit szintén nem ismer, de mivel a srác nem említ róla semmi komolyabb érzelmet, nem támad benne féltékenység. Az nem baj, hogy az angyal nem válaszol érdemben arra, hogy tetszik a lánynak, végülis amúgy is ilyen visszafogott alkat, az lenne a csoda, ha már ágyban lennének. De talán így még jobb is, hiszen akkor másnak sem osztogatja a kegyeit. Hallgatja a Nicolasos sztorit, ez szintén jó dolog, mert Kyle nagyon is tud valakihez kötődni, ha megismert, és megkedvelt valakit, és a nyomasztó gondolatai is úgy tűnik, hogy valamilyen mély érzésről árulkodnak, amibe egyenlőre jobb is nem belemenni.* Vissza kell őt fognod? És mik az eszközeid? *Kérdezi kiváncsian, úgy tudja, hogy az angyalok durva kardokat is tudnak idézni, talán erről lehet szó?* A harchoz? Az de jó, akkor tudnál nekem segíteni? Nem találom a saját stílusomat. Olyan különböző, ormótlan kardok vannak itt lent, viszont olvastam a könyvtárban egy olyanról, hogy éjtünde fegyverek. Olyan szép hajlított, fogazott pengéik vannak, az biztosan jól állna nekem, viszont azt is olvastam, hogy a napfénynél porrá omlanak. De hátha van olyan eljárás, amivel itt is védve vannak fent a felszínen, nem gondolod? *Aztán szépen le is hanyatlik, és arra eszmél, hogy Kyle már a hátát simogatja, legalábbis is ő annak veszi. Picit kavargó fejjel ocsódik, kellemes zsibongó érzés járja át. Nem tud teljesen még felülni, ezért ha Kyle hagyja, inkább a srác mellkasára támasztja a fejét, remélve, hogy az angyal nem fullad meg a vörös fürtöktől.* Éreztem ezt a fura... torokszorító érzést. Még csak pár hete vagyok itt, ez a megfázás, ugye? *Kérdezi felnézve a sráctól, most alig pár centire van az arcuk egymástól, és mivel tudja, hogy már párszor zavarba hozta a srácot, ezért kissé hátrébb húzódik, hogy ne legyen zavaró.* Oh, sajnálom, és köszönöm is. Otthon mindig olyan jó idő van, és megszoktam hogy nem öltözök be nyakig, itt pedig majd megfagyok, de csakazért is, ha már ilyen rucijaim vannak. De a kedvedért majd bevásárolok. *Picit elmereng, hogy most már Kyle segített is neki, most már főleg az adósa, csak éppen semmit nem tud róla, hogy miben viszonozhatná a dolgot. Vagy hogy egyátalán ő szimpatikus e a srácnak, de nem is tudja, hogyan tudhatná ezt meg, hiszen az előző mondatot nem fejezte be, így válasz sem várható rá.* Azt hiszem inkább le kéne dőlnöm egy kicsit, hogy tényleg pihenjek. *Mormolja, de nehéz az elválás, még visszateszi a fejét Kyle mellkasára, hogy hallgassa a szívdobogást.* Megyek már, megyek. *És nem mozdul.* | |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 1:10 pm | |
| -Úgy tudom még az is megoldható, Sötét Hatalmak Elűzéséből van egy varázslat, amivel szárnyakat lehet növeszteni, bár csak egy időre és úgy hallottam az elején kissé fájdalmas. *Magyarázza. Végülis ez az, amire neki sosem volt szüksége, hiszen van sajátja, nem kell mágiával elérnie, hogy repülni tudjon. Remélhetőleg soha nem is lesz szüksége ilyesmire. Az mondjuk tényleg jó kérdés, hogyan oldanák meg a repülést, igazából még Rosetta esetén sem gondolta át teljesen, fene tudja, ráér még kitalálni, az is lehet, hogy a fél-koboldnak van valami kivitelezhető ötlete. A válaszra picit azért elképed, hogy ezt így nyíltan kimondja valaki.* -Oh, hát értem, köszönöm. *Vagy ilyenkor mit kell mondani?* -Jóban vagyunk igen, mondhatni afféle erős bajtársi viszony, jó barátság, ami kialakult az évek során. És nem is tudom, néha úgy érzem muszáj őt visszafognom...tudod kissé hajlamos rá, hogy kiakadjon a dolgoktól, de persze nem ismerné be. Kell neki a támasz, én meg meghallgatom. *Magyarázza el a dolgot. Végülis így van, meg hát lássuk be bírja Nicolast, annak ellenére hogy a modora sok esetben hagy kívánni valót maga után. Aztán csak inkább figyel a leányzó magyarázatára a saját világáról.* -A nyelveket én is értem, bár a ritkábbakat nem, talán a tiédet sem érteném. Jó eséllyel az angyalság miatt van. *De persze a többi is világos, más azért egy másik világ, és ehhez alkalmazkodni nem lehet egyszerű.* -Majd idővel belejössz, ha kérdésed van, akkor nyugodtan szólj, én inkább a harchoz, és a természetvarázslatokhoz értek, de ismerek olyanokat, akik máshoz is, tudok adni tippeket. *Aztán leányzónk mondata félbe szakad. Hát igen, látszott rajta, hogy nincs a legjobb állapotban, és ennek bizonyosságot is ad azzal, hogy egyszerűen lehanyatlik. Aggódva teszi a kezét Kitty homlokára, tény és való, hogy baromi magas láza lehet, biztosan az itteni vírusok és betegségek is könnyebben hatnak rá, hiszen nem ismeri őket a szervezet. Óvatosan a hátára teszi a kezét és elsuttogja az azonnali gyógyítás igéjét, amit user már fejből is nyom.* -Incontinens Medicor! *Elég erős varázslat, és mivel amúgy is druidáról van szó, jó eséllyel lassan magához tér a leányzó.* -Jobban vagy? Elájultál...jobban kéne vigyáznod magadra, és télen egy kicsit jobban felöltözni. *Önkéntelenül is lepillant Kitty dekoltázsára, azért bármennyire is mást szeret, nem tudja alapvető férfiasságát meghazudtolni.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 12:51 pm | |
| *Hát azért csábítónak is ügyesen illik lenni, mert fordított helyzetben amit pasik, vagy időnként lányok művelnek vele, az minden, csak nem kulturált.* Ó, hát varázslattal nem az igazi, ehhez olyan szép szárnyak kellenek, amilyen neked van. *Az igéretre csak felkuncog picit, nem tudja elképzelni, hogy rámászik majd Kyle hátára amolyan Végtelen Történet stílusban, vagy a srác átöleli a derekát Supermanként, és úgy reppennek fel. Szóval kiváncsian várja az igéret betartását. Végre rátérnek arra, hogy miért is kereste a srácot, és bólint rá, bár már kezdi egyre rosszabbul érezni magát. Nem lelkileg, fizikailag. Egyenlőre sima szédülésnek fogja fel, ezért amikor a srác végre beljebb jön, akkor hálásan bólint.* Nem ismerlek még túlzottan, de így elsőre nagyon megtetszettél, és kiváncsi voltam, hogy merre szoktál lógni, már ha nem lennék terhedre. De aztán úgy tűnt, hogy nagyon sok a dolgod, ezért nem is erősködtem. Nagyon jóban vagytok Nicolassal, hogy ennyit vagytok együtt? Ritka barátság lehet. *Scarletta említésére csak vállat von, szolidan mosolyog, végülis úgy tudja, hogy már kikerült, és az üzenőfalra is saját maga írkál.* Köszi a nevében, azt hiszem, már megoldódott, csak postásnak használt. *A saját világuk említésére nehezen találja a szavakat.* Nem csak az. Tudod mi bármilyen nyelven értünk, ahogyan hozzánk szólnak, de ez a bolgár nyelv, és hozzá az a különös, holt nyelves varázsigék még nekem is sok egyszerre. Mi otthon a minket körülvevő eszenciából formáltunk bűverőt, itt pedig minden táplálkozik valamiből. Például az elemek a természetből, a sötét varázslatok a túlvilágból, és még sorolhatnám. Fura ez nekem nagyon. *Leteszi az üvegkancsót maga mellé a padra, és hátradőlve behunyja a szemét, hogy összeszedje magát. Aztán ez úgyahogy sikerül, felnéz, és ismét Kyle-ra mosolyog.* Értem. Olyan szívesen megismernélek, van kedved egyszer... *Nyúl Kyle keze után, aki most már érezheti, hogy a lány keze is tűzforró, biztosan magas láza van. Kitty hangja el is csuklik, és csak szépen mint egy földet érő hattyú, beleájul Kyle ölébe.* | |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 12:36 pm | |
| *Ő meg azért lássuk be, nem az a nagy csajozós alkat, meg egyébként is, akik körülveszik nem kifejezetten ilyen stílusúak, hiszen Rosetta kifejezetten visszafogott, Ari sem az a nagy csábmester, a többiek pedig, akikkel inkább jóban van, hát lássuk be pasik, Nicolas, Chris. Jó persze tetszett neki Aeryn, de hát felé sem lépett igazán sosem, meg mondjuk ismerte Biancát, de ő sem az a nagy csábító. Elmosolyodik a dicséretre, hát igen nem is nagyon tudna meglenni repülés nélkül az egyszer szent igaz.* -Sajnos sokáig így sem lehet bírni fent, de majd csak eláll a hóesés, lassacskán azért közelebb van a tavasz, mint a tél, ha minden igaz. *Aztán csak picit homlokráncolva gondolkodik el.* -Vannak varázslatok, amikkel akár te is repülhetsz, de ha van kedved...szívesen elviszlek egyszer. Persze, ha jobb az idő, és majd Rosetta után, neki már rég megijedtem, csak kissé el van tűnve. *Tér el leheletnyit a tárgytól, de tény azért, kicsit aggódik a fél-koboldért, mert nem igazán lehetett a decemberi események óta a színét se látni. Pedig karácsonyozni is hívta, aztán abból se lett semmi. Remélhetőleg azért nincs baja, csak esetleg hazament...bár a haza nála Nellond, szóval...fene tudja hol lehet.* -Nicolas igen, de miért kerestél? Valami konkrét? *Nem, arra nem is gondol, hogy esetleg azért, mert érdekli a leányzót. Már-már megszokta, hogy inkább valamilyen okból kifolyólag ő rajong másokért, és nem fordítva.* -Oh, jobbulást akkor a nővérednek, biztosan rendbe jön, az itteni gyógyítók elég jók. De miféle köd? *Hát jó lássuk be, ebben az iskolában nem meglepő semmiféle köd, vagy furcsaság, sőt teljességgel megszokott az ilyesmi. Közben meg is kapja a választ, amire bólogat és hümmög kicsit.* -Biztosan majd belejössz, csak idő kell hozzá, de mégis a te világod milyen? Nem varázsoltok, vagy máshogy? *Erről még annyira nem beszéltek és nem igazán ismer más francoskákat, maximum távolról, úgy meg nem tudja, hogy azok, hiszen nincs a homlokukra írva. Picit megint zavarba jön, a kérdésre csak megrázza a fejét, aztán a leányzó felé lép, majd elsuhan mellette, be az épületbe.* -Kicsit piros az arcod, ha fázol szólj nyugodtan máskor és bejövök. *Leül végülis az egyik padra, miután behúzta az ajtót.* -Nem volt igazán rossz a kedvem, csak zavarosak a dolgok mostanában, majd megoldódnak. *Most kezdjen el a reménytelen szerelméről beszélni Kitty-nek, akit még annyira nem is ismer? Ennyire nem kitárulkozó fajta.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 12:19 pm | |
| *Félmosollyal válaszol, amikor látja Kyle zavarát, erre már kicsit vissza is vesz a pózból, mert hát a ruhája is olyan, hogy a papok is fütyülnek utána. Tehát átveszi az ibriket, és picit karbafonja a kezét, hogy megmaradjon érdemi síkon a társalgás. Nem szokott mindenkivel ilyen lenni. Habár imád célozgatni, de csak egy bizonyos szintig. Például a minap is ketten rámozdultak, ám olyan béna stílusban hogy otthagyta egymásnak a párost. Kyle-t még alig ismeri, mégis ragyog a szeme, ha meglátja. Ezt maximum Endy váltotta ki belőle, de nem tudja, hogy az angyal mennyire tolerálna egy ilyen triós megoldást. Tehát egyenlőre az álmodóval nem lépett előre, meglátjuk itt mi alakul.* Igen, cudar idő van, de mégis hősiesen kőröztél, láttam a lenti ablakokból. A fellegek a neked való hely, úgy irigyellek. *Dönti picit oldalra a fejét, náluk nincsenek angyalok, sőt, nagyon különleges fajok sem, de nem csak ezért rajong Kyle után. A válaszra picit felnevet.* Bizony, hallottam, hogy a cimbiddel mindig ott lógtok, még kerestelek is, de nem találtalak. Sebaj, most már megvagy. *Kortyolgat ismét, nem akar így gyorsan belevágni, majd Kyle kérdez, ha akar.* Próbálkoztam barátkozni, egyenlőre még nem nagyon volt időm. A nővéremnek valami agybaja van, de nem árulta el a drága, csak be volt zárva az egyik emeleti lakosztályba, én meg vittem a leveleit, akinek kellett. Meg... az a köd! *Mereng el, aztán folytatja.* Különös küldetésen voltam pár napja, egy ősi kalózos átkot kellett feloldanunk, és akkor jöttem rá, hogy mennyire más az itteni világ, a mágiarendszer. Alig jutott eszembe hathatós igen, majdnem otthagytuk a fogunkat. *Aztán észbe kap, végülis dől belőle a szó, a másik már unja.* Igen, de egyedül nem az igazi. Ennyit rólam. A múltkor olyan rossz kedvű voltál, nem tudok segíteni? *Nedvesíti meg ajkait, és a srác szemébe fúrja a sajátját. Az arcán a pirosság már elég durva fokokat ölt, a homloka is tüzel, de erre oda sem figyel.
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 12:07 pm | |
| *Nem is nagyon figyel fel a léptekre, inkább csak figyeli a hóesést és a hegyeket a távolban. Van min gondolkodnia, ami eltereli a gondolatait, és egyébként sem számít rá, hogy valaki épp azért lépne ki a hidegbe, mert mondjuk őt látja meg. Bár persze az is tény, hogy a fekete szárnyak miatt hátulról sem kifejezetten nehéz felismerni a fél-angyalt. Az ajtó nyitódására természetesen már felfigyel. Egy pillanatra összerezzen, amikor kézsimítással indít Kitty. Azért a legtöbben nem szoktak ennyire közvetlenek lenni, főleg így alig ismeretség után. Kicsit torok köszörül zavarában, majd amikor a leányzó vissza is libben, hogy félig a melegben maradjon megfordul, és a szárnyait egyszerűen kilógatva a korláton túlra nekidől a vasnak.* -Szia Kitty, igen, repülni. Bár ebben az időben nem lehet túl sokat, hamar átáznak a tollaim, egész nap szállingózik a hó. *Aprót sóhajt, nem annyira rajong a kellemetlen időjárásért, de ezt is el kell fogadni időnként.* -Mostanában többet voltam Nellondban, biztosan azért nem futottunk össze, sikerült már beilleszkedned, barátokat találni? *Legutóbb ugye, amikor találkoztak, éppenséggel a körül érkezett a leányzó, szóval bizonyára ő is el volt foglalva az ismerkedéssel, és a hely felmérésével. A felé nyújtott forralt bort átveszi és kortyol belőle, majd vissza is adja.* -Köszönöm, bár nem fázom, bírom a hideget, és amúgy is kimelegedtem. Te talán edzettél? *Eléggé sportos felszerelésben van a leányzó, de még így is kellőképpen hivalkodó, így nem csoda, ha kicsit erőltetnie kell magát, hogy Kitty szemébe nézzen beszélgetés körben.* | |
| | | Kitiara Ferellion
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 11:57 am | |
| *Ő pedig a folyosóról érkezik az erkély felé. A délelőttöt a gyakorlóteremben töltötte, ismét megpróbálkozott vele, hogy milyen is lenne karddal harcolni, ha netán a háború ezen az oldalon is folytatódik. Kicsit le van izzadva, vörös haja vízesen tapad az arcára, ezért össze is fogta nagy copfban. Igazi edzőruhában van, tehát kivágott, ujjatlan trikóban, és edzőnadrágban, cipőben. A terem után a konyha felől jött fel, ahol egy nagy söröskupába forralt bort kért a manóktól, és azzal a kezében jön fel. Egy kis friss levegőre is szüksége lesz, de megfázni nem akar. Látja, hogy Kyle éppen most foglalja el helyét a korlátnál, arébb csusszantja az üvegajtót, és nem lép teljesen ki, csak egy pillanatra, végigsimít a srác kezén, és ha az megfordul, akkor két puszit ad. Aztán visszalép a küszöbre.* De régen láttalak. Repülni voltál? *Belekortyol a lassan hülő italba, aztán Kyle felé nyújtja.* Igyál, felmelegít. *Arca gyorsan kipirul, egyrészt a fizikai megteheléstől, másrészt a hidegtől. Azért nem vacog, a bor rá is hat, és fél seggel bent van a folyosón. Szabad kezével amolyan gogo-táncosi pózban a feje fölött támasztja meg az ajtókeretet, és nem titkolt érzéki túlfütöttségtől telve várja a választ.* | |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Jan. 18, 2013 11:44 am | |
| *Elég hideg van, de ez igazából nem szokta zavarni, a szállingózó hó már annál inkább. Reggel óta esik, így aztán nem volt túl sok ideje, hogy repüljön kicsit, inkább rövidebb távok, amíg nem áznak át a tollak. Könnyed mozdulattal érkezik meg az erkélyre, innen gyorsan be lehet jutni az épületbe és kellemetlenebb időben van egy kis tető rész is, ami védelmet ad. Szimpla fekete farmert visel, barna csizmát a vízállóság kedvéért, felül egy krémfehér garbó, felette pedig egy térdig érő szövetkabát szintén feketében. A szárnyainak természetesen ki van vágva a megfelelő hely, így aztán már csak azért sem megy be egyből, hogy ne kelljen a vetkőzéssel bajlódnia. Amúgy is kimelegedett, így hát nem érzi kifejezetten a cidrit. Felkönyököl a vas korlátra és elpillant a távolba. Jó lenne megtalálnia Oswint, mindenképpen beszélni akar vele, úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha nem is azzal a céllal, hogy elijessze netán Nicolas mellől - bár jó eséllyel ezt amúgy se tudná elérni -, hanem hogy egyáltalán megérdeklődje mik a szándékai. Tudja nagyon jól, hogy bár a vámpír mindig is kemény kősziklának mutatja magát, ettől függetlenül nem az, így hát szüksége van valamilyen szintű védelemre.* | |
| | | Charlie Black
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a gray.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Nov. 25, 2012 5:26 pm | |
| *Hát jó, azért csak kellett egy kis idő, amíg becuccol az erkélyről és lehetőleg hermetikusan elzárja magát a remek friss, de állati hideg levegőtől. Mostmár gyorsan tud gépelni, nincs ezzel gond, baromi jól elsajátított saját módon persze a vakon írást, oda se néz a billentyűkre.* -Oké-oké, kint voltam, kellett egy kis idő, hogy ne fagyjanak rá az ujjaim a billentyűkre. *Gépel, és persze izgatottan várja, hogy vajon milyen választ kap. Azt tudta jól Anakinról, hogy simán képes feltörni efféle belső rendszereket és sokszor panaszkodott már, hogy még nem is ismerik egymást igazán személyesen, de hát ez mindig csak felületes nyafogás volt, nem akarta igazából, mert akkor csak csalódik az ember. Bár az már tuti, ha felvették ide a másikat, akkor tuti nem egy hatvan éves nénike, ugye? Újabb negatív gondolat elhessegetés.* -Ez nem lep meg, akkor király voltál haver! *Nyom a végére persze egy xd-t, aztán csak vállránt, bár persze ez nem látszik a monitoron át.* -Anyámék akarták, fogalmam sincs mi a frászért, nem volt sok választásom tudod jól, hogy mennyire elviselhetetlenek! *Pötyögi vissza a választ, aztán kiderül, hogy a másik a teázóban van. Hol a fenében van az a teázó?* -Valami bővebbet haver! Mondom, hogy én is nem rég jöttem és még nem ismerem az egész sulit teljesen, de várj rákeresek a suli alaprajzra. *Képernyőt vált, leteszi a chat ablakot, majd kis idő múlva már a monitoron is van az áttekinthető alaprajz. Azért persze egy kicsit még időt húz...lássuk be aggódik, fene tudja milyen lesz Anakin.* -Meg van, már úton vagyok! *Naná, meg sem mozdult még.* | |
| | | Charlie Black
Az én színem a gray.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Nov. 25, 2012 5:08 pm | |
| *Lassan kékülni kezd a szája, azért lássuk be ez a fene nagy levegőzés nincs jó hatással az emberre akkor, ha lassan 5 fokot is alig ér el a hőmérő, főleg akkor ha még nem is mozog, csak ácsorog egy helyben. Mázli, hogy lassan pont csipogást hall a hátizsákból, mert így legalább muszáj lesz bemennie. Gyors hátraarccal lép be és húzza is be maga után az ajtót, hogy a hideget kizárja és mivel nagyon is érdekli, hogy mi a szösz van, egyszerűen a folyosón ül le az egyik padra, és fel is csapja a gép monitorját. Felcsillan a szeme, amikor meglátja az ismerős bejelentkező nevet, majd a megjöttem szavakra elkerekedik a szeme. Fogalma sem volt róla, hogy az egyik legjobb netes haverja is eljön ide, végülis még soha sem találkoztak élőben...a végén még...elhessegeti a kellemetlen gondolatokat, hiszen hajlamos gyakran elég negatív lenni, majd a billentyűkhöz nyúl pillanatok múlva. A hálózat szerencsére már működik, amióta Jerry megjavította neki, amiért persze iszonyatosan hálás azóta is. Szóval feltűnik a kiírás. Chucky111 online.* -Ez most komoly??? *Igen, naná, hogy így írja, három kérdőjellel.* -Hol vagy? Na nem mintha ismerném már ezt a kócerájt annyira, de mégis hol vagy? *Igazából még el se hiszi teljesen, lehet, hogy Anakin egyszerűen csak lódít.* | |
| | | Charlie Black
Az én színem a gray.
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Nov. 25, 2012 4:46 pm | |
| *Mert Adanna szerint szüksége van a levegőre, meg ilyenek, bár ebben a hidegben nem is érti hogy ezt hogyan gondolta. Végül csak kilép az erkélyre, de nem fog túlzásba esni, és tuti, hogy nem megy le az udvarra. Így is folyamatosan jár az agya, hogy felpattintsa a gépet és bekapcsolja, de most mégsem, túl sok gondolat jár a fejében, és még nem tudott napirendre térni az egész felett, szóval...nem is tudja hogy mit csináljon a gépen, ilyen se volt még! Attól persze nála van, a hátán kisebb hátizsák, abban pihen, rajta meleg kabát, alatta kötött pulcsi, farmer és edző cipő alul. Felkönyököl a hideg vasra és úgy pillant el a távolba. Napok óta nem ment le Nellondba, fogalma sincs, hogyan reagálja le, ha találkozik Annával. Annyira sügér volt, amikor lelépett, csak úgy majdhogynem köszönés nélkül és most baromi zavaros minden. Fogalma sincs, hogy azzal a csókkal megint csak cukkolta, vagy a felsőbbrendűségét akarta mutatni, vagy mi a jó fenét? Idegesen dobolni kezd a korláton, hiszen azért lássuk be így semmitéve baromira unatkozik, ez a gondolkodás dolog nem jó.* | |
| | | Dominic Mildor Diák
Főkarakter : Dominic Mildor Hozzászólások száma : 40 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 8:03 pm | |
| *Dominic kissé meglepett arccal reagál a lány kuncogása végett. A lány mondataira egy könnyed, erőltetett kacajjal válaszol. Nem érti, hogy a lány miért ilyen ellenséges.. hisz, ha belegondol az ember. Ő jött azzal, hogy már ismerik egymást. Titkon Dominic reméli, hogy ennek az új, váratlan kapcsolatnak lesz folytatása, hisz mindent összevetve ez a lány elég jófej. A lány ajánlata, miszerint egy meleg tea mindkettejüket felmelegítené, igazán megtetszett neki. Őszinte mosollyal válaszolt a lánynak.* - Igazából, majd' megfagyok, a meleg tea jól esne. *Sarkon fordult, majd a lányra nézett.* - Na, nem jössz.. Izolda? *S Dominicból hatalmas nevetés tört ki. Elindul az ajtó felé, s már csak egy pillanatra néz vissza, hisz a pulóverét kinn felejtette az erkélyen. A lányra néz, elmosolyodik, majd csak annyi jut eszébe..* ~Az a pulóver holnap is ott lesz..~
| |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 4:22 pm | |
| *Bella örül, hogy ismét megismerhetett egy újabb arcot, hiszen nincs annál jobb, mint egy újabb embert megismerni az iskola falai között. A furcsa megjegyzésre Bella felnevet és felvonja az egyik szemöldökét.* - Én sem gondoltam egyébre. Nem foglak meghívni pizsomapartra, és nem ülök melléd lelkesen az órákon. Csak egyszerűen köszönünk a folyosón. *bólint határozottan a lány elfojtva egy vigyort, de a szemében ott bujkál a mosoly, amivel szimplán kineveti Dominicot. Mégis mire gondolt a srác? Hogy majd nála alszik, és egyből legjobb haverok lesznek, vagy mi? Mindegy is, ezt megbeszélték, hogy nem fognak közel kerülni egymáshoz, bár persze ki tudja, hogy mit hoz a jövő. A fú leveszi a pulcsiját, amit Bella riadtan utasít vissza, hiszen tényleg elég hűvös van, nem akarja, hogy Dominic megfázzon. A pulcsit azonban a srác nem veszi vissza, hanem egyszerűen lerakja maga mellé, még mindig lehetőséget adva a lánynak, hogy felvegye. Bella összevonja a szemöldökét és sóhajt egyet.* - Mi lenne, hogyha bemennénk és meginnánk egy teát? Az enyém már kihűlt és téged is felmelegítene. *vet fel egy ötletet a lány és elmosolyodik közben. Így nem kell félnie attól, hogy Dominic megfázik és nem utasítja vissza pofátlanul a pulcsit. Hogyha a srác beleegyezik, akkor megindul befelé a teázóhoz, ha pedig nem, akkor elköszön a fiútól és ott hagyja a pulcsijával együtt.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 4:10 pm | |
| *A lány lelkes szavai kissé megijesztik a srácot, így egy visszafogottabb, s bár nem bunkó, de annak tűnő válasszal reagál.* - Hé, azért erős túlzás, hogy ismerjük egymást Izolda. Csak most találkoztunk, ha látlak a folyosón odaköszönök, de csak ennyi.. egyelőre. *Ekkor jött rá, hogy rossz nevet mondott. Természetesen nem szándékosan. Dominic mindig hadban állt a nevekkel, sosem tudta őket megjegyezni azonnal.* - Isabella.. bocs.. *Javította ki magát flegma, mégis, kissé mentegetőző hangnemben. Mikor a lány elutasítja a pulóvert, a fiú mély levegőt vesz, összehajtja a pulóvert, a földre helyezi..* - Így. Én levettem, biztos, hogy nem veszem vissza. Különben is.. nincs hideg. Egész kellemes ez az este.. *Bámul az ég felé a fiú, közben szavaival ellentétben küszködik, meg ne fagyjon. Arca abszolút nem rezdül, meg akarja mutatni a lánynak, hogy milyen kitartó valójában. S mindegy, milyen hideg van, a fiú komolyan beszélt, nem lesz hajlandó visszavenni a pulóvert.* - Ha kell, vedd fel. *Válaszol félvállról, közben arcát továbbra is a Hold felé fordítja. Szeme sarkából azonban végigméri a lányt. Hisz elég dekoratív megjelenésű hölgyről volt szó, hülye az, aki az ilyen lányra nem vet szemet.* | |
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 3:54 pm | |
| *Az - egyelőre - ismeretlen srác valóban elég bunkó, hiszen nem is köszönt és még csak be sem mutatkozott a leányzónak. Bella már megszokta, hogy itt a Nezában vannak ilyen bunkó emberek, de ő azért szereti felhívni a figyelmet arra, hogy valaki bunkó vele. Ezt teszi most a sráccal is, köszön neki, amit a fiú nem tett meg. Hangjából hallatszik, hogy bizony tényleg arra próbál rávilágítani, hogy Dominic bunkó volt, hogy nem köszönt, főleg, hogy ilyen pici térről van szó. Itt nem lehet elsétálni egymás mellett úgy, hogy nem is vesszük észre egymást. Habár Bellának rosszul esik az, hogy a fú ennyire átnéz rajta, igyekszik nem lesüllyedni az ő szintjére és normális hangnemben beszélni vele. Úgy tűnik, hogy ez be is válik, hiszen a srác végül - egy szintén kissé flegma válasz után - végre bemutatkozik, elárulva, hogy ő is Eramires. Bella felvonja az egyik szemöldökét meglepettsége jeléül.* - Érdekes, hogy még egy szakon is vagyunk. No, de mindegy, a lényeg, hogy most már ismerjük egymást. *villant meg egy kellemes mosolyt a fiú felé a leányzó. Kicsit megborzong a hideg széltől és ekkor kérdez rá a srác is, hogy talán beteg?* - Igen, azt hiszem nem kellett volna nyitott ablaknál aludni az este... *kuncog magában a lány, majd egy köhögést is hozzátold a kuncogáshoz. Belekortyol a teájába, ami még mindig kellemesen meleg. Mikor Dominic leveszi a pulcsiját, Bella elborzad, hiszen bizonyára a pulcsi alatt csak egy rövid ujjú van, amihez már elég hideg van.* - Jaj, Jézusom! Nem, köszönöm. Nekem van pulcsim, húzd vissza gyorsan, mert így bakker tényleg meg fogsz fázni! *jelenti ki ijedten a lány, majd észreveszi magát.* - Azért nagyon köszönöm, aranyos vagy. *mosolyog a fiúra szégyenlősen, de tényleg nem akarja, hogy Dominic megfázzon, már pedig elég közel van hozzá.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 3:43 pm | |
| *Dominic maga elé mered, üres tekintettel bámul a földre. Ez azonban megszakad, amikor az ismeretlen lány tüsszent egyet. Teljesen kizökken az előző állapotából, a lányra pillant. De nem szólal meg. Minek is tenné, hisz nem olyan fajta, aki kedveskedni szokott. Ráhagyja, majd a lány megszólítja. A fiú meglepődik, kissé meghökken a lány cinikusnak tűnő mondatain. Eléggé bunkó volt a lánnyal, még köszönni sem köszönt neki.* ~Na, még próbál kedves lenni..~ *Kérdően tekint a lányra, a következő pillanatban elfordítja a fejét, s a maga módján próbál "kedves" szavakkal válaszolni. A válasz közben viszont nem veszi fel a szemkontaktust a lánnyal.* - Hát.. kösz. Igazából, ha hajlamos lennék rá, már felfáztam volna.. *Szeme sarkából látja, hogy a lány méregeti, figyeli.* ~Valószínű arra kíváncsi, hogy ismer-e..~ *Gondolkodik Dominic, de a lány kissé kezdi felidegesíteni. Nem nagyon szereti a fiú, ha méregetik.* ~Ha, akarsz valamit, akkor mondd..~ *Fut végig a fejében a gondolat, persze, kissé morcos hangnemben. Mielőtt azonban a gondolat éket verhetett volna a fejében, a lány megelőzte. Bemutatkozott.* ~Szóval Eramir.. hmm. Akkor ismernem kellene téged, kedves..~ *Gondolkodik, de egyszerűen hiába keresi a lányt, nem találja az emlékeimben. Vonakodva emelkedik fel a földről. Hisz miért lenne bunkó egy olyan lánnyal, aki nem csak egy házban van vele, de a flegma viselkedése ellenére megtisztelte azzal, hogy bemutatkozott neki.. Közelebb lép a lányhoz, nyújtaná a kezét, de látja a lány kezében a bögrét, valószínűleg nem hiába nem nyújtott kezet neki Isabella.* - Dominic.. Eramir. Őőő.. hello. Nekem sem rémlesz.. *mondja kissé halkszavúan.* Elég rosszul festesz, és látom a bögrét a kezedben. Megbetegedtél? *Kérdezi tőle a fiú, kissé humorosan, próbálja oldani a kialakult feszültséget. S bár nem erről ismert a srác.. leveszi a pulóverét, megrázza, és a lány felé nyújtja.* - Tessék. Vedd fel. ~Ha most azt mondja, hogy nem kéri, esküszöm, nekivágom.~ *Néz a fiú a lányra, közben egy aprócska, bárgyú mosolyt varázsol a képére.* | |
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 3:14 pm | |
| *Bella a korlátnál ácsorog, támasztja az erkély szélét, miközben néha kortyolgat a teájából. Hamarosan egy ismeretlen srác érkezik az erkélyre, aki se szó, se beszéd fogja magát és leül a kőre. Bella megrökönyödve pislog a fiúra, hogy még egy "Szia" sem telik tőle, vagy ilyesmi. Azért az, hogy egy ilyen kicsi "helyiségbe" ketten vannak, egyértelművé teszi, hogy köszönjenek egymásnak. A lány felvont szemöldökkel figyeli, ahogy a srác leül a kőre és megcsóválja a fejét. Prüszköl egyet, majd teljes testével a fiú felé fordul:* - Neked is szia. Fel fogsz fázni a kövön. *jegyzi meg egyszerűen a lány és habár apróbb aggodalom csendül a hangjában, nem nagyon akar a fiúval foglalkozni, hogyha az még arra sem képes, hogy köszönjön neki, vagy ilyesmi. Végigméri őt, igyekszik kutatni az emlékeidben, hogy találkozott-e már a fúval. Órákon biztos, de valahogy nem rémlik neki a srác arca. Elgondolkozik rajta, hogy bemutatkozzon-e, és végül arra jut, hogy nem lesz ő is olyan pofátlan, mint a srác.* - Amúgy Isabella Newton vagyok, Eramir. Azt hiszem, még nem találkoztunk. *mutatkozik be egyszerűen a leányzó és hogyha nem lenne a kezében bögre, még kezet is nyújtana, de így csak les lefelé a srácra, aki reményei szerint a) hamarosan feláll, hiszen ha sokáig ül a hideg kövön, tényleg felfázik és b) bemutatkozik, és nem lesz bunkó.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |