Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Erkély | |
|
+34Nakota Shreya Sandhya Noah Karl Pavel Melusine Sorentyl Merilien Marsillea Kitiara Ferellion Kyle Peters Charlie Black Dominic Mildor Isabella Newton Munashi Kataku Clína Aoife Nessa Lirina Sunrose Maria Thekla Kade Wulandari Boris Casimir Pavlov Samantha Radoslava Theodor Anastas Scott André Hikaru Tudor Patrik Shuang Zhen Evangeline Elovics Lumiére Etoiles Natalia Tatiana Ridolf Sophie Wendaline Aaron Colins Artemis Taylor Cat R. Morgan Eiron Arwel Jaden Parker Isobel O'Shennon Mila Zelenkova Alfons Gerard Nicolas Demerest Penelope Waylan 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Nov. 29, 2011 4:26 pm | |
| First topic message reminder :
-Oh, így már értem. *Pillant a gyűrűre. Mondjuk tényleg nem a megszokott formájú darab, manapság nem sok fiú visel gyűrűt, főleg nem ilyen régies kinézetben. A fokhagyma kérdésre picit azért behúzza a nyakát. Végülis tényleg buta kérdés volt, de mit tudhat egy sima ember ezekről a dolgokról, főleg ha az amúgy egyáltalán nem ért a sötét dolgokhoz.* -Napirend...és étrendbeli változás ugye? *Próbál a helyzettel viccelődni picit, de még egyelőre saját maga számára nem teljesen vicces a helyzet. A többire figyel nagyon és hallgatja a beszámolót. Erről nem tudott, de akkor nem valószínű, hogy sikeres lesz a téli nagy karácsonyozás.* -Oh, értem, akkor jó eséllyel nem lesz esély nyugodt ünneplésre. Kár. *Szontyolodik el egy kicsit, de amikor a srác megfogja a kezét mosolyra vált a kissé legörbült szájszeglet. Közelebb húzódik, és belesimul az ölelésbe.* -Akit? *Áh, nem akar ő kierőszakolni semmit, meg amúgy is lehet, hogy pont nem is tudna mit kezdeni egy szemtől szembe megkapott információval. Végül aztán kicsit újfent elbizonytalanodik.* -Én tényleg nem tudom mit kezdjek veled...annyira mások vagyunk nem? *Kibontakozik az ölelésből.* -Veled túl sok rossz történt, velem pedig túl kevés, és ez gátat verhet közénk. Én nem tudnám végignézni azt, hogy te valakit... *Sejthető, hogy a befejező szó a "megölsz".* -Sőt még, ha tudok róla se biztos, hogy tudnám kezelni. *Teszi még hozzá.* -Vagy talán idővel? Vagy szerinted van, ami áthidalhat ilyen különbségeket? Azt se gondolnám, hogy jó kedvvel jönnél el velem bevásárolni, én pedig nem tudom magamat meghazudtolni. Sok minden fontos nekem, ami a te értékrendet szerint biztosan csak...butaság és jelentéktelenség. *Oldalra dönti a fejét picit. Talán, amit Nicolas lát benne nem több csak szimpla vonzalom, netán valami olyat, ami a saját sötét múltjából időnként visszarántja, de lehet hogy soha nem tudna azonosulni ezzel.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dominic Mildor Diák
Főkarakter : Dominic Mildor Hozzászólások száma : 40 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 3:07 pm | |
| *Bár hideg volt, egy hosszú sétát követően Dominic, aki épp, hogy felmelegedett, az erkély felé vette az irányt. Vastag kötött pulóver volt rajta, melyet egy kedves barátjától kapott, a kapucnija a fejére volt húzva, haját a szél a szemébe fújta. Egyszerű, kopottas vászonnadrágot viselt, lábain egy régi tornacipő volt. Kiérve az ajtón egy lányt pillant meg. Észrevette, de csak biccentett egyet a fejével köszönésképp.* ~Hmm, elég rosszul fest ez a csaj..~ *Gondolta magában, de igazából nem érdekelte, hogy miért van ez. Nemtörődöm, már-már fölényes arckifejezéssel elfordult, majd a leült a padlóra, lábait magához húzta, és vágyakozó tekintettel nézett a Hold felé. Maga sem tudta, hogy mire vágyik, csak azt érezte, hogy hatalmas űr van a lelkében. Sosem érezte tökéletesnek az életét, érthető, hogy ez most sincs másképp. Kis idővel később ujjaival hajába túrt, hisz már idegesítette a szemébe lógó hajtincs.* ~Ezt már nem bírom, miért nem tud ez úgy állni, ahogy én szeretném?~ *Futott végig a fejében a gondolat, majd életunt tekintettel maga mellé ejtette karjait..* | |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 13, 2012 2:46 pm | |
| *Az idő elég hűvösre fordult, így Isabella a kinti séta helyett most az Erkélyt választotta, hogy megkapja szokásos napi friss levegőjét. Sajnos az éjjel a nyitott ablak nem volt valami jó ötlet, hiszen habár még csak az ősz elején járunk, esténként már elég hűvös van. A leányzó meg is szívta a nyitott ablakot, ugyanis begyulladt a torka, vagy legalábbis nagyon valószínű. És a gyulladt, fájó torokhoz még hozzá is jön a láz is, ami most szerencsére már csak hőemelkedés, de azért így is elég ramatyul érzi magát a lány. Egy nagy, vastag barna pulcsi van rajta, ami eléggé lóg rajta és érezhető, hogy nem valami új darab, egy egyszerű farmer és egy sportcipőt visel. Ha valaki ismeri a lányt, tudhatja, hogy bizony egy árváról van szó, így soha nem vetette fel a pénz. Ezért is érzi kínosnak azt, hogy pont Deyan-nel jár, akik pedig iszonyatmód gazdagok. Mindegy is, sajnos vannak ilyen kiegyenlíthetetlen egyensúlyok az életben. A kezében egy bögrét szorongat, amiből gőz tör fel, teát iszik. Finom barackos tea, ez az illatából érződik és a bögrét a Nezabaros diák felismerheti, hogy a Központi teázóból van. A lényeg, hogy a leányzó most itt ácsorog az erkélyen, friss levegőt szívva és habár baromira melege van, mert hőemelkedése van, azért csak ácsorog itt vastag pulcsiban. Hiszen a Gyengélkedőn azt mondták neki, hogy öltözzön melegen, igyon sok teát, este pedig nézzen vissza.* | |
| | | Munashi Kataku
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 65 Kaszt : Üzenőláda : "Mou hitori boku ga ite / Dareka wo itai hodo aishite irun da / Saa docchi ga maboroshi darou nee" (Ali Project - Kyoumu Densen)
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 25, 2012 5:18 pm | |
| | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 25, 2012 5:08 pm | |
| * Hát igen, az új külsőt nehéz megszokni, de Cat most valamiért mégis csak ismét kinézetet váltott. Fekete haján nem változtatott, csak még sötétebbre festette. Orrába egy piercing, díszeleg, ami meglehetősen feltűnő, de nem zavaró, persze attól függ kinek. Ruházata, nem igazán változott. Fekete fehér pöttyös ruhában járkál, fekete blézerrel és szintén fekete csizmával, nyakában sötét gyöngysorral. Táskája kivételesen nem az ágyán csücsül, hanem a karján lóg, és benne van minden olyan dolog, aminek egyáltalán nem veszi hasznát, kivéve a pénztárca. Hogy miért pont az erkélyre készül? Fene se tudja, főleg hogy pénzt is visz magával. De valahogy mégis ide vonzza a sors fintora, de ez kicsit unalmas, hogy mindig olyan helyekre megy, ahova nem is tervezte. Mindenesetre egyetlen lány akad rajta kívül a helyen, de mivel nem ismeri, nem megy oda hozzá, egyelőre. Mondjuk még nem találkozott vele, hátha új. Diáksegéd ösztönei felülkerekednek büszkeségén, és megszólítja a békésen álldogáló leányzót. * - Szia, te új vagy még? Nem találkoztunk, vagy igen? Mellesleg Cat Morgan vagyok, Belsirionos diáksegéd, esetleg segítségedre lehetek valamiben?
//Ruha // | |
| | | Munashi Kataku
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 65 Kaszt : Üzenőláda : "Mou hitori boku ga ite / Dareka wo itai hodo aishite irun da / Saa docchi ga maboroshi darou nee" (Ali Project - Kyoumu Densen)
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 25, 2012 4:59 pm | |
| *Kataku ma szokása szerint viszonylag korán kelt, és egy diétás reggeli, valamint némi szépítkezés után elindult felfedezni az iskolát. Mivel a mogorva diáksegéden kívül egy embert ismer az egész iskolában, egyedül kelt útra, de ez egyáltalán nem zavarta. Örül, hogy megszabadulhat egy kicsit a színleléstől, még ha csak viselkedésében is. Nagyrészt a Labirintusban kóborol, és jó néhány érdekes helyre bukkan. A birtokhoz, pláne ebben a melegben nincs kedve, úgyhogy a falakon belül marad. Már esteledik, mikor visszaindul a szobájába, de ekkor az első emeleten megpillant egy titokzatos ajtót. Kinyitja, és kilép egy közepes méretű kőerkélyre, ami ilyenkor szerencsére már árnyékban van. Bár a kislábujja már sajog a magas talpú cipőjében, azért a korlátra könyököl, és a gondolataiba merülve bámul kifelé.* | |
| | | Lirina Sunrose
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 81 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhen multija
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 11:22 am | |
| * Ethilia borzasztóan meghatódik a leányzó kedvességétől, és még örömkönnyek is csillannának a szemeiben, ha nem lenne annál erősebb. A karosszék témára visszatérve: * - Mos, fogni ugyan nem tud, de igen kényelmesen tartja a kart, és biztonságot ad, mint mondtad. * Mosolyog bátorítóan a leányzóra. Szerinte egyáltalán nem baj, ha valaki nem tud miondent, hiszen mindig van lehetőség tanulásra, fejlődésre. A lélekölő hegységbe bizony terveznek egy akciót. * - Nos, tudod holnap néhány diák elmegy felderíteni, köztük én is, ha lenne kedved kideríteni a veszély okát, és harcolni ellene, szvívesen várlak, hiszen erőink egyesítésével csak többet érhetünk el. Félek tőle, hogy a sötétség szétoszlatására kevesen leszünk. * Mondja kicsit elszomorodva. Ekkor jut eszébe, hogy egy két varázslatot nem ártana áttanulmányozni, hiszen néhányat be kell gyakorolnia. * - Élveztem társaságodban lenni, s beszédedet hallgatni, mert mi szádon kijön egytől egyig bölcs, megfontolt szó. De most sajnos mennem kell. A holnapi viszontlátás reményében búcsúzok tőled Clína, a szépek gyermeke. * Mondja, majd kinyitja az ajtót, és elindul a szobája felé. Ott sokat fog valószínűleg elmélkedni, hiszen sok mindenről hallott. Igen jó hangulatban találja bárki, természetesen egész nap a diadémot hordja, amit a leányzótól kapott. Jóleső érzés számára, hogy talált egy barátot. * ~ Ha holnap ottlesz, szívem repesni fog az örömtől, hogy egy barátom fog segíteni. ~ * Gondolja magában, és az egész folyosót vigyorogva szeli át. * | |
| | | Clína Aoife Nessa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 11:01 am | |
| *Szemei nevetőssé változnak, beletúr hajába és virágkoronájába, hogy kibányássza belőle az ékszert, majd átnyújtja a lánynak.* -Hord bátran! Ajándék! Ha találok még hasonló szépséget, ígérem felkereslek vele. *Számára sokkal nagyobb kincs mások öröme, mint a különböző ékszerek. Ettől számára nem lesz kevesebb vagy távolibb az a személy sem, akitől kapta, a továbbajándékozás pedig náluk egyáltalán nem bűn, sőt, sokkal jobban szeretik azokat a dolgokat, amik már sok barát lenyomatát tartalmazzák. Így hát semmiféle szomorúság nem környékezi, amikor oda szeretné adni a gyönyörű hajdíszt. A halott atyát hallva kissé elszontyolodik, de felvidul, amikor a lány közli, hogy nem bántja őt a dolog.* -Karosszék. Értem. Tud fogni is karjaival, mint az otthonfák, vagy mindig ilyen merev és biztonságos? *Az erkélyen hosszan elgondolkodik, ám végül tagadólag rázza meg a fejét.* -Hallottam Cáeltől, hogy más kolóniák fúrják az otthonfáinkat, de mi ilyet nem teszünk. Az otthonfák úgy gyönyörűek, ahogy elsőre teremtették őket. Nellondról viszont még nem hallottam. Az valamiféle Otthon, mit ez? *A halálhír kicsit elszomorítja, ám egyben erővel is tölti el.* -Miért nem megyünk oda, hogy kiszabadítsuk azt, aki még esetleg él? Egy ilyen árnyéknak nem lenne szabad engedni, hogy elemésszen egy Otthont. *nem dühös, inkább elszánt, hiszen életeket menthet, ha időben érkezik.* | |
| | | Lirina Sunrose
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 81 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhen multija
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 10:39 am | |
| * Boldogan hallgatja, hogy valaki megnyílik előtte, neki nincs ennyi mesélnivalója magáról, talán mesélhetne az unalmas, ámde kifizetődő illemtan órákról, vagy. * - Ez igen szép história, és bár én nem vagyok a virágok szakértője, magam is rendelkezem a természet szeretetével, és viszont. * Mondja barátságosan a leányzónak. A diadémra ránézve igen erős vágya támad annak megszerzésére, igen szépen csillog. * - Kérlek, rejtsd el előlem eme fényes, és csodás ékszert, amennyiben még sok ideig magadénak akarod tudni. * Jelenti ki, előre is figyelmeztetve a leányzót. * - Tudod, mi fél-sárkányok igen különlegesek vagyunk, abból a szempontból, ahogy a különböző ékes-sépséges kincsekhez állunk. Apámról tudom, hogy bármikor ölni képes lenne bármilyen kincsért, de azt hiszem, őt meggyilkolták, bár nem tudom mélységesen átérezni. Tudod, alig ismertem. * Ekkor a lány rátér a karosszék témára. * ~ Ismerete hiányos az evilági dolgokban, de a tündék bölcsességét akkor is magában hordozza. ~ * Így kedvesen, türelmese magyarázza: * - Nos, ennek a neve karoszszék. Lábai pedig, bevallom én se nagyon tudom megmondani miért vannak. Talán a magasítás miatt. * Itt egy pillanatra megáll. Szinte mindenen gondolkodik, hihetetlen, hogy az ilyen egyszerű dolgokon nem. * - Nos, ennek a helynek erkély a neve, tudod itt szoktak az emberek pihenni, nézni a tájet. Nálatok is biztos volt ilyesmi. * Mondja barátságosan. Egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy a tündéknél nem lett volna erkély. * ~ Hiszen a bölcsek tanácsa is ilyen helyeken szokott összeülni. ~ * A leányzó komoly, megfontolt válaszára helyeslően bólogat. * ~ Igen, pontosan ilyen válaszra számítottam. ~ * Ránéz a lányra, kikönyököl ő is. * - Egyik nap meg fogom látogatni a hegységet, ha elérkezettnek látom az időt. Nem tudom, hallottad-e, de egy Nellondi vámpírvadászt is fogvatartottak ott. Egy diáklány meg is hal, igen szomorú história. * Mondja a lánynak lehajtott fejjel. * | |
| | | Clína Aoife Nessa
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 10:19 am | |
| *Az ölelés nagyon bensőségessé teszi számára a pillanatot. Még egy barátot sikerült találnia, aki ráadásul repülni is tud, és nagyon illedelmes. Olyan a modora, akár Cáelnek, a kolónia vezetőjének. A kérdéstől egyáltalán nem jön zavarba. Náluk szokás folyamatosan megajándékozni egymást, és egyáltalán nem fontos, hogy éppen férfi vagy nő adja azt a becses ajándékot. A ruha pedig megint egy másik kérdés.* -Magam is készítettem, ajándékba is kaptam. Tudod, amikor először fonsz magadnak ruhát az otthonfád ágaiból és leveleiből, épp, hogy csak pár inda és levél véd meg a szenvedélyes viharoktól. *Kicsit félrehúzza a virágok halmát, és előbukkannak alóla alig fedett halmai.* -Eredetileg így néz ki, de az évek során sok szép virágot kaptam, és gyűjtöttem, s ezeket sorra felfűztem rá, így lett mára ilyen. Persze, ha kapok, vagy találok valamiféle különlegesen megragadó virágot, azt ma is szívesen felfűzöm rá, hogy örökké tündökölhessen, és hirdethesse önnön gyönyörűségét a világnak. *Ezek után sorra végigmutatja, melyik virágot kitől kapta, hol találta, végül elér a kicsiny, vékony, arany diadémhoz is, ami ezüstös szőke hajának virágkoronájába van fűzve.* -Ezt pedig Nafie adta, amikor útnak indultam. Azt mondta így mindig emlékezni fogok rá. Sosem volt még olyan komoly és ünnepélyes, pedig tudhatná, hogy a barátainkat soha nem feledjük el. *Amikor a karosszék megjelenik pár percig elbabrál vele, mint mindig mindennel, amit soha nem látott még.* -Ennek mi a neve, és mitől ilyen puha és kényelmes? Miért vannak lábai? A puff is ilyen puha, de annak nincsenek lábai. Gondolom azért van, hogy kilássunk a betonról, igaz? *Nyilvánvaló, hogy a "beton" szót az "erkély" tartalommal azonosította. Ahogy a nő elkezd sötét dolgokról beszélni, ő maga is körbe néz, mélyet szippant a levegő érzéseiből. Hangja lehalkul, beszéde lelassul, vidám hangja fakóbbá válik.* -A szél nem örül. Vidámságát messze űzte a közelgő árnyék, mely lassan rávetül a hegyekre. A fák fényre szomjaznak, sikolyukat messzire viszik a tollas hírnökök. Ki viszi el a fényt, hogy mások Otthona ne hulljon árnyak közé? S ha megy, követhetem -e, hogy segítségére lehessek? *Kikönyököl az erkély korlátján, arca elgondolkodóvá válik.* | |
| | | Lirina Sunrose
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 9:55 am | |
| * Eti éppen leszállt, amikor belépett a kissé hiperaktív Clína. Köszöntéséből egyből kikövetkeztette, bizony tündével van dolga. Ezért kellemes mosollyal köszön ő is. * - Téged pedig kerüljenek ború felhői, ó szépek kivételes népének tagja. Szintúgy boldoggá tesz, hogy megismerhetlek eme gyönyörű reggeli órán. * Mondja igen urias beszédstílusban, ami valljuk be, neki teljesen természetesen jön. A csácsumicső emberektől a falra mászik a fenséges úrnő, így ezeket kerüli is. * ~ Vajon ily' gyönyörű reggelen egy bölcsességgel telítődött illető miért nem húz sapkát? ~ * Eti tekintete a virágruhára siklik, majd eszébe jut valami fontos. * - Hová tettem kifinomult úri modoromat? A nevem Ethilia Thorden, Görögország tengerközeli részéről jöttem. A ruhát te magad készítetted, vagy ajándék volt egy becses úriembertől? * Kérdezi kicsit cinikusan, ám kedvesen. * ~ A ruha fenntartása igen sok energiát és vizet vehet igénybe. ~ * Elővarászol mégegy karosszéket a leányzónak. * - Ülj le nyugodtan, már ha nem a beton kényelmetlen nyomását akarod élvezni. * Mondja a leányzónak, akin látszik, hogy eléggé új ezen a környéken. * - Utad honnan sodort ide, tündék bölcsességének hírnöke? Láttad-e a lélekölő hegység felől lassan érkező sötét felhőket? Mi a véleményed, mi csődíti a sötétség hadait felénk ekkora erővel? * Kérdezi aggodalmas arccal a leányzótól. Bár valószínűleg nem ilyen beszélgetésre vágyott Clína, Ethilia régóta figyeli a sötétség erőinek mozgolódását, és egyre aggasztóbbnak találja őket. * | |
| | | Clína Aoife Nessa
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 9:34 am | |
| *Hajnalban kel, egyszerre a nappal és a madarakkal. Ez számára a megszokott bioritmus. Társai még alszanak, ezért lábujjhegyen oson ki a vizet varázsoló szerkentyűhöz, és addig babrálja, amíg egész testét -és persze virágruháját is- be nem borítja a hűvös víz. A virágok mintha élnének, úgy szívják magukba az éltető cseppeket, rögtönzött ruhája így mindig üde marad. Hajába fonott virágjai is új életre kelnek. Mint tegnap is, rengeteg időt tölt a víz alatt pancsolva, játszik a vízsugárral, élvezi a négy fal közötti természet minden apró megnyilvánulását. Emészti a tegnap emlékeit. Mennyi fantasztikus dolgot látott azon a sűrű, hosszú napon! Vajon látja e újra tünde testvérét? Biztos benne, hogy ha nem futnak össze egy héten belül, ő maga fogja felforgatni utána a kastélyt. Na meg persze Bella után is! Gyomra hatalmasat kordul. Emlékezteti magát, hogy nem enni nagyon természetellenes, és gyorsan legyengülhet, ha napokon át semmiféle étket nem vesz magához, így kiérve a kúria tényleges életterébe az első arra járótól megkérdezi, hol vadászhat magának reggeli étket. Megtanulja, hogy a Kúrián belül a diákok nem vadásznak, hanem kapnak ételt, a megfelelő helyen. Az étkezőben mindenféle gasztronómiai csodával találkozik, mint például a szendvics és a kakaó, amihez hasonló ételeket eddig el sem tudott képzelni. Az ételek ízletesek, ő pedig imád új dolgokat megismerni, így addig eszik, amíg csak apró hasa ki nem kerekedik egészen, ő maga pedig már a rosszulléttel küzd. Azonnal találnia kell egy helyet, ahol lepihenhet pár órára, és megemésztheti ezt a nagy halom finomságot, különben a kidurranás veszélye fenyegeti. Eredetileg a parkrészbe akar menni, de valahol nagyon eltévedhetett, mert egy erkélyen köt ki. Innen egészen közel van a birtok, de a szél is vidámabban jár fel ide, ráadásul még egy gyönyörű lány is üldögél itt szépen csendben. Clína illeme szerint hatalmas, kitörő örömmel köszönti a lányt, és természetesen őt is megpróbálja megölelni.* -Fényes nap süssön le rád ezen a gyönyörű délelőttön! Clína vagyok, és nagyon boldog, hogy megismerhetlek! | |
| | | Lirina Sunrose
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Aug. 02, 2012 9:09 am | |
| * Ethilia a mai napon ismét egy jóslatos álomból ébredt, emberek kavarogtak körülötte, ő volt a középpontban. Nos, ez természetesen még jót is tett volna az úri görög leányzó egójának, azonban aztán zsarnokként mutogattak rá, majd vasvillát döftek bele. Nos, nem túl jó érzés ám, azt meg kell hagyni. * ~ Ha választanom kéne aközött, hogy királyi fenségemet, vagy tízezer embert öljenek meg, természetesen mások halálát kívánnám. ~ * Bár gondolkodásmódja nem ezt tükrözi, Eti alapvetően igen kedves... Tud lenni. A barátaival soha nem tenne semmi rosszat, de kérdés, hogy kik a barátai, és kik nem. Nos, eddig csak páran részesültek ebben a kiváltságban. De akik ténylegesen közelebb kerültek hozzá. Nos ők mellette maradtak. * ~ Vajon hogy lehetnek göröghoni szeretett társaim? Az általam mondott jóslatok beteljesülésének órája eljött-e már? Örök kérdések, melyekre választ csak a legvégső órákban kapunk, akkor sem mindig elégíti szerény, vagy nagyravágyó igényeinket. ~ * Gondolja magában, hiába a jós képességek, és a nemesi származás választékos beszédre nevelte. * ~ Kik visszaélnek hatalmukkal, vajon miért teszik? S ha okuk van reá, vajon létezik-e számukra választási lehetőség? Örök kérdés, melyre választ csak ők tudnak adni. Vagy talán saját személyiségi titkaikat sem ismerik? ~ * Elmélkedik az erkély felé vezető úton. Amint kiért, rögtön felszáll egy kicsit, régen repült, a mostani is inkább lebegés, de egész belső és külső énjét kellemes érzés járja át. Így lebeg egy kicsit, majd egyre magasabbra emelkedik. Suhan néhány kört, aztán visszaröpül az erkélyre, ahol egy kényelmes, ám szofisztikáltabb fotelt varázsol magának, amibe beleül. * | |
| | | Kade Wulandari
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 27 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
Kudengar suara angin
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Júl. 21, 2012 2:51 pm | |
| -Ó, akkor te Görögországból jöttél.*Jegyzi meg, de csak azért, hogy mondjon valamit. Még sincs túlságosan beszédes hangulatban ma, és erre most jött rá. De itthagyni sem szeretné a lányt, biztos jól kijönnének egymással.*-Na igen, a szobámat én is unom... Köszönöm, a tiéd is szép.*Válaszol apró mosollyal, ami olyan gyorsan el is tűnt, ahogy jött. Látja, hogy a lány valamilyen emlék miatt szomorú lett. Előfordul, úgyhogy nem neveti ki, igazából úgy tesz, mintha nem vette volna észre. Rákérdezni nem akar, mert nem illik folyton kíváncsiskodni, pláne nem magánügyek miatt. Majd elmondja, ha akarja.*-Na és milyen Görögország?*Kérdezi kisebb csend után.*-Én Indonéziából jöttem. Egész más, mint itt. Mindig meleg van, és ott az esőerdő is. Nagyon szeretek ott lenni, de már régen nem voltam otthon.*Kezd el kicsit mesélni, hátha érdekli Riát. Ha meg nem, akkor majd beszélnek másról. Elővesz a táskásából egy tálat. Sütemények vannak benne, azért hozta, hogy ehessen, ha megéhezett.*-Kérsz?*Kínálja meg a lányt, felé nyújtva a tálat.*
//Fagy// | |
| | | Maria Thekla
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com Hozzászólások száma : 166 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Júl. 21, 2012 2:41 pm | |
| *Ő is néz kifelé, és lopva végigpillant a lányon.~Nem ellenfél. Kivéve, ha jól bánik a pálcával.*-Szerintem is lehetne melegebb. Nálunk, Görögországban jobb szokott lenni az idő. Ja, csak úgy kijöttem, Untam a szobámat.*mosolyog Kadéra.*-Szép neved van. Honnan jöttél?*ma kicsit szűkszavú Ria, de ilyen napja van. Ahogy kifelé néz, eszébe jut , hogy bácsikája már nagyon rég nem írt neki. Reméli, azért jól van. Hamarosan pedig haza kéne mennie. Olyan rég szívott már igazi görögös tengeri levegőt, evett görögsalátát vagy egy jó gyrost. Marlenkát nemrég készített, de azért még kívánja. Igen, honvágya van... A sok szép emlék miatt kicsordul egy könnycsepp is. De csak hagyja, hagy guruljon le az arcán. Az se baj, ha látja a lány. Majd elmondja neki. Nem tűnik gonosznak. Biztos kedves is és megérti. * | |
| | | Kade Wulandari
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 27 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
Kudengar suara angin
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Júl. 21, 2012 2:24 pm | |
| *Elhajtogatja a levelet, és beleteszi a táskájába. Folytatja a kifelébámulást. Jelenleg ez a szórakozása, mert most eléggé unatkozik. Nem sokkal később egy hangra lesz figyelmes. Oldalra fordítja a fejét, és egy, számára még ismeretlen lányt lát meg.*-Szia. Én Kade vagyok.*Mutatkozik be. Órán mintha már találkoztak volna, de amúgy nem mond neki semmit a neve.*-Igen, tényleg szép időnk van.*Bólint egyetértően.*-Kicsit azért lehetne melegebb, de ez így is jó. Nem úgy, mint tavasszal.*Kezd el beszélni. Egyébként ő is zárkózott típus, ebben talán az is benne van, hogy az ázsiaiakat nem szokták sokra tartani, na meg alázat is van benne, ami sajnos a legtöbb nyugatiból mára kiveszett.*-Nagyon hideg az idő errefelé.*Teszi még hozzá, majd témát vált.*-Mi szél hozott erre?*Érdeklődik kíváncsian, hiszen mégsincs sok értelme az időjárásról beszélgetni, ha most találkoztak először.* | |
| | | Maria Thekla
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com Hozzászólások száma : 166 Kaszt :
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Júl. 21, 2012 2:18 pm | |
| *Ria sétál ki az erkélyre. Nagyon szép lett az idő, bár kicsit hideg volt, de most épp megfelelő. Egy kék khitón van rajta, a haja pedig oldalra fonva. A lépcsőn kicsit liheg, mert nem jó a kondija mostanában. ~Többet kéne futnom.~Gondolja a lány, és hamarosan fel is ér az erkélyre. Öve is rajta van, egyik tőre és kardja kíséretében. Igen, nem lehet eléggé fölkészülni. Ki tudja kikkel találkozik. Egy lány már kint áll, aki ázsiai beütésűnek tűnik. Halkan mellé lép, és megszólítja.-Szia! Szép időnk lett, nem igaz?*kikönyököl mellé, és körülnéz.*-Engem Riának hívnak. Neked mi a neved? | |
| | | Kade Wulandari
Kudengar suara angin
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Júl. 21, 2012 2:08 pm | |
| *Egy levelet szorongat a kezében. Otthonról kapta, szerencsére csak jót írnak benne. Tudatják vele, hogy jól vannak, nincs semmi gond, de azért várják haza. Elmosolyodik, ahogy újra átfutja a sorokat. Neki azért annyira nem hiányzik az otthona, hiszen olyan sokat utazott már a világban, hogy hozzászokott, nincs állandó lakhelye. Igazából ezt az iskolát is az otthonának tartja, na persze csak Amerika után, ahol nevelkedett. Kint üldögél az erkélynél. Hosszú, halványzöld ruha van rajta, ami kiemeli sötét bőrét. Most egész jó hangulatban van, így ha valaki beszélgetni szeretne vele, épp jókor jön. Ez is ritka eset, mivel túl gyakran szembesül itt a múltbéli eseményekkel, amiket korábban kellett elszenvednie. Igazság szerint próbál erre nem sokszor gondolni. Most épp a tájat nézi. Mikor megérkezett, még elég hideg volt, most már jó idő van, és a környezet is gyönyörű lett, csak kicsit más, mint Indonéziában.* | |
| | | Boris Casimir Pavlov
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda : "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
Vadállat Boris / Mount Everest xD
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 8:02 pm | |
| ~Íme egy sorstárs.~ *Gondolja Boris, mikor kiderül, hogy Sam is nemrég érkezett. Persze nem szomorú sorson osztoznak, Boris a maga részéről imád itt lenni, bár hogy ebben mekkora szerepe van egy alacsony, kínai lánynak, nem tudni... A mellette álló lány egyébként elég kábának tűnik, ezért lehet az, hogy nem beszél sokat. Nem baj, majd a vörös fiú megteszi helyette, ugyanis a beszélőkéjét ma sem hagyta otthon - pontosabban a szobájában.* Én sem hiszek ebben az egészben. Volt még az előző sulimban egy tanárom, aki ki is adott egy könyvet arról, hogy az asztrológia mekkora humbug. *Már éppen kezd belemelegedni a beszédbe, mikor a pillantása a - márkás - órájára téved.* Jesszus, már ennyi az idő? *Kérdezi meglepetten.* Jobb ha visszamegyünk a szobákba, mindjárt tíz óra. Örültem a találkozásnak Samantha. *Villant egy mosolyt a lányra, majd kilép az ajtón és egyenesen a szobája felé siet. Bár az unokahúga diáksegéd, azért tudja, hogy a démonok ugyanúgy bánnak vele, ha kint találják.* | |
| | | Samantha Radoslava
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 147 Kaszt : Üzenőláda : " Jól csak szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan."
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 7:49 pm | |
| *Sam elgondolkozik, hogy miért nem hallhatta, hogy közelít a fiú. Annyira el volt gondolkozva vagy annyira halkan tud járni Boris.* -Még nem láthattál, mert most pár napja érkeztem. *mondja Sam még mindig kábán. Ennyire elgondolkozott volna? Szinte nem tud visszatérni. Most különösen szótlan... rosszul állnak a csillagok.* -Nem hiszek benne. De olykor jó fürkészni az eget és elgondolkozni. Miért? Te mit gondolsz erről? *kérdezi kíváncsian.* | |
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda : "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 7:30 pm | |
| *A lány összerezzen, ami teljesen érthető, főleg azért, mert Boris a fekete - otthon szintén nem hordható - Converse-cipőjében két méteres termete ellenére is hangtalanul bír járni. Reméli, hogy a kérdéséből nem látszott, mennyire hidegen hagyják a csillagok. De szerencsére a lánynak - akit, mint kiderült, Samanthának hívnak - nem tűnt fel semmi ilyesmi, vagy csak nem tette szóvá... Ő is elfordul a korláttól, és bemutatkozik.* Persze, a jó modorról el is feledkeztem. Boris Pavlov vagyok, belsis. *Kezet nyújt a lánynak, aki viszont újra az eget nézi.* Nem láttalak még errefelé, új vagy? *Kérdezi, miközben ő is a korlátra könyököl, egy kicsit közelebb a lányhoz, mint az előbb.* Mondjuk, lehet, hogy azért nem találkoztunk, mert én is csak most jöttem. *Felnéz az égre, és a csillagképeket kémleli. Egyet sem ismer fel, viszont eszébe jut a szentpétervári fizikatanárának a hangja. "A csillagok nem mondják meg a jövőt, aki hisz az asztrológiában, az marha." Maga is jórészt osztja a véleményét, de ki tudja, ezen a különös helyen még az is kiderülhet, hogy a csillagjóslás mégsem olyan ostobaság. Viszont ha már eszébe jutott a téma, megkérdezi a mellette álló lánytól a véleményét.* Egyesek szerint a csillagok megmondják a jövőt. Te hiszel ebben? | |
| | | Samantha Radoslava
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 147 Kaszt : Üzenőláda : " Jól csak szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan."
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 7:11 pm | |
| *Samantha kissé összerezzen, amikor egy férfi hangot hall meg maga mellett. Igaz, hogy halkan szólt hozzá a fiú, de annyira visszaemlékezett az otthon töltött vidám percekre, hogy kis időnek kellett eltelnie, hogy tudjon válaszolni.* -Igen szépek. *mondja Sam csillogó szemekkel. Végig néz a fiún és rájön, hogy még nem találkoztak, így bemutatkozik.* -Szia, Samantha Radoslava vagyok, eramiros. *mutatkozik be tisztelettudóan.* -Kihez van szerencsém? *kérdezi kedvesen és pár pillanatra visszafordul és az eget kémleli, mintha várna valamit, de hamar visszafordul és várja a fiú bemutatkozását.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 6:59 pm | |
| *Boris teljesen céltalanul bolyong a kúria folyosóin. Pontosabban nem teljesen céltalanul, mivel Meimei-t keresi, de kínai barátnője mintha felszívódott volna. Kedvenc cuccait viseli, egy erősen koptatott farmert, és egy fekete "Linkin Park" feliratú pólót , mivel tudja, hogy otthon ezeket úgysem hordhatja. Hogy, hogy nem, egyszer csak az első emeleti folyosó végén találja magát, egy ajtó előtt. Kinyitja, és egy erkély tárul a szeme elé, ami első pillantásra kihaltnak tűnik. Aztán meglát egy sötét hajú lányt, aki a korlátra támaszkodik, és szemlátomást nagyon gondolkozik valamin. Csendesen lép az erkély széléhez ő is, hogy ne zavarja meg a lányt, és az égre emeli a tekintetét. Mivel nem különösebben érdekli a természet, egy-két perc után megunja a bámészkodást, és úgy dönt, beszélgetést kezdeményez. Halkan szólal meg, és egy kicsit angolosan az időjárásról kezd beszélni.* Szépek ma a csillagok, nem? | |
| | | Samantha Radoslava
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 6:50 pm | |
| *Samantha délutáni programja után úgy dönt, hogy folytatja felfedező útját, amely most az első emeleti erkélyre vezetett. Ott még úgy sem volt. Már jócskán beesteledett, Sam egy hosszú farmernadrágot és egy kardigánt visel, lábain kedvenc magassarkúja díszeleg. Kicsit hűvösebb az idő, de lágy szellő fújdogálja Sam szép hosszú barna haját. Imádja, mikor a szél játszadozik a hajával. Egyik kedvenc időtöltése a csillagok vizsgálata. Mindig is érdeklődött az asztronómia után. Otthon is mindig barátnőivel kifeküdtek a partra és követték a csillagokat. Mélyen gondolataiba mélyedve nézi a csillagokat és visszautazik a múltba. Már régen távol van az otthonától és már hiányoznak neki a szülei, illetve barátai. Egy könnycsepp is kicsordul szeméből.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 12:22 pm | |
| -Hát mert most küldtek ide a szüleim. Azt mondták hogy ezen a nyáron nagyon sok munkájuk lesz. Szüleimnek folyton bent kell majd lennie a minisztériumban. Nem tudom hogy miért. Anyukám auror. Apukám meg gyógyító. Ebből kitudod következtetni hogy itt maradok. *Magyarázza el a fiúnak,szimpatikus neki ez a srác.* ~Kedves, fiú. Szerintem hamar összefogunk barátkozni~ *Gondolja magában* -Igen, szerencse hogy nem tört el a lábam. Szerintem is nagyon jó a hely. Legtöbbször futni szoktam és te? *Mondja a fiúnak és ő is feláll mert már ült eleget. Nem szeret ülni legtöbbször állni szeret.* -Hát még nem. Csak azt tudom hogy hol van a szobám, a sportcsarnok merre van és a teázót tudom. *Mondja el a fiúnak és reméli hogy tudta követni.*
/Fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Jún. 21, 2012 12:08 pm | |
| * Kissé meglepődik, hiszen meg mert volna esküdni rá, de úgy tűnik tévedett a rokonsággal kapcsolatban. Viszont abban nem tévedett, hogy a lány új.* - Nahát mennyi új van mostanában.. Mindenki ilyenkor jön amikor el kéne menni.Tényleg te hogy hogy a nyár kösz9bén érkeztél? Maradsz is netán, vagy hazautazol? * Próbál kedves lenni, bár Exan alapvetően az, és barátkozós. Dory aztán elmeséli, hogy mi történt a bokájával a sport csarnokban.* - Akkor még szerencsés vagy, hogy nem tört el. Tényleg a sport csarnok jó hely. Gyakran járok oda. * Gondolkozik el a fiú. Heti egyszer kétszer biztosan ott van, ha nem máshova megy futni.* - Amúgy nagyjából már feltérképezted a sulit? Tudod már mi merre van? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |