Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 12:47 pm | |
| *Tony észre veszi Alexejt majd kezet fog vele*-Üdv Tony Cascada*Mondja bár lehet hogy a fiu nem emlékszik rá de Tony igen. Elmosolyodik*-Azt hiszem már találkoztunk, az étkezőbe régebben. Te vagy Anastasia barátja igaz?*Kérdezi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 12:51 pm | |
| -Jah pontosan.*Nagyot nevet .*-Én is emlékszem fuuu ugye nincs harag?*néz a srác szemébe mosolyogva majd a könyvre vetődik a szeme.*-Mit olvasol? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 12:55 pm | |
| *Tony legyint eggyet, és felnevet*-Dehogy is, nem vagyok sértődős tipus, meg akkor se haragudtam,*Mondja majd a könyvre mutat*-Ez? Átkok alap fokon. Végül is ugyan az amit itt tanulunk csak kicsit jobban leírják |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:04 pm | |
| -Aha az király mióta vagy prefektus.*Majd meg unva az álldogálást de ül a padra.*-Amúgy te hova valósi vagy? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:07 pm | |
| *Tony helyet csinál a padon hogy ALexej le tudjon ülni*-Hát elég rég óta. Pár hónapja*Mondja majd megroppantja a nyakát mert nagyon el volt zsibbadva*-Én finn országbol jöttem, helsinkiből*Elmosolyodik*-Tudom nem látszik de az őseim már rég óta ott élnek. Négy ember öltő ideje |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:11 pm | |
| -Hmm igazad van nem nagyon tűnsz finnek inkább varázsló tanoncnak.*-Szóval negyven éve az szép én csak Bulgária fővárosában Szófiában születem ott is élek kivéve ha itt vagyok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:14 pm | |
| *Tony elmosolyodik, majd bólint és szétnéz az udvaron*-Szó se róla bulgária szép ország, bár Finn se rosz, de nekem bejön ez a hely. Főleg ez a suli. Jobban érzem magam itt mindt otthon. Az ősök kicsit mondjuk úgy irányitani akarnak*Arca kicsit elfintorodik amikor erről beszél.Nem szeret az otthonára gondolni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:19 pm | |
| -Az valóban szar dolog szerencsére engem nem akartak sose. Igazából nekem tök mindegy hol vagyok jól érzem magam úgy hogy. Milyen sportot szoktál csinálni lévén finn vagy gondolom a jégkorong amit szeretsz csinálni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:23 pm | |
| *Tony régebben jégkorongozott, de nem nagyon csinálta sportszerüen, bár az már régen volt. Kinyújtózik majd ALexejre néz*-Hát tudok, de igazábol a síelés jobban megy. Bár már azt is jó egy éve nem csináltam. APámmal régebben eljártunk. Talán az volt a legjobb az egészbe*Mondja közbe elmosolyodik. Ma jó napja van.*-És te űzöl valamilyen sportot? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:27 pm | |
| -Hát ilyen hobbi szinten foci, kosár ilyen átlagos városi sportok,de a síelést szívesen ki próbálnám.*Néz mosolyogva Tonyira.*-Nem megyünk be a sport csarnokba? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 1:29 pm | |
| *Tony feláll majd bólint, jót tenne neki egy kis mozágs*-Felőlem mehetünk, már nem is tudom mióta nem sportoltam vagy mozogtam rendesen, lehet hogy jót tenne*Mondja majd ha ALexej jön elindul a sportcsarnok felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 5:00 pm | |
| *Niki megérkezik az udvarra senki ismerőt sem lát. Odamegy az egyik padhoz és leül.Közben tallárja zsebeit nézegeti. Néz előre egyenesen csak néz és néz. Várja hogy valaki hátha kijön az udvarra. Niki köztudott, hogy utál várni és ez a gyengesége is. Feláll a padról és elkezd sétálni az udvarban, közben nézi az jtót, hogy végre jön-e valaki hozzá.* *Niki megunja a várakozást ezért bemegy az iskolába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 7:01 pm | |
| *Tony érkezik az udvarba. Kicsit nézelődik, jól esik neki a hideg, majd miután sétállgat egy kicsit éeül egy padra és a sötétséget kezdi fürkészn, majd ki idő mulva felál és tovább folytatja a sétáti* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 8:48 pm | |
| Jaj de izgulok! *mondta hangosan, mikor végre átlépte a kapukat.* -már csak kéne valaki, aki segít |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 8:59 pm | |
| *Irego érkezik az udvarra. eléggé fel van húzva. Nem is tudja igazán, hogy miért Vagyis miért leginkább. Azért, mert főhet a feje, hogy a szakvezetője vajpn mit fog kitalálni, vagy azért, mert Hrisztov valódi fenyegetés. Vagy mert csak simán nem szereti, ha a modorát kritizálják, mint ahogy azt sem, ha a dolgokból csak egy egészen kis részletet láthat: láthatja itt a sulit, és várhatja, hogy mikor jöhet Hrisztov, hogy megőlje. Épp magában fortyog, amikor meglátja a ismeretlen fiút. Elindul felé* ~Na még ez is... a legjobb időpontokat tudják választani~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 9:19 pm | |
| *szépen néz a morcos lányra*új vagyok itt segítenél nekem?Nagyon fáradt vagyok, és szeretnék pihenn! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 9:22 pm | |
| *Irego arcáról lerí, hogy a fiú alami rosszat mondott* Nem kell, hogy emlékeztess a kötelességemre. *mordul á a fiúra nm túl kedvesen. előotor a zsebéből egy ulcsot, és a fiú kezébe nyomja* Piton hálóban fogsz lakni, a fiúhálók a másodikon vannak *mordul rá a fiúnak. Na igen, még csak be sem mutatkozott, akkor ő miért tenné? áll, és várja, hogy van-e még kérdés* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 9:30 pm | |
| *Köszönöm a kulcsot nagyon hálás vagyok*Erre megfordul majd visszanéz és sorsa felé indul. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jan. 23, 2008 9:33 pm | |
| *Irego a fiú után néz* ~szeretem, amikor ilyen könnyen megy minden~ *gondolja, majd elindul a tölgyes felé lassan járőrözni. Mélyen gondolataiba mélyed, miközben halad* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 12:03 pm | |
| *Miután felébredt a szobájában, lezuhanyzik, és felöltözik, majd elindul lefelé az udvarra, kicsit még hideg van de érzi a felmelegedést, ki is gombolja magán a kabátot, majd kicsit körbe jár az udvaron hátha talál valaki ismerőst,*~Nem mondom nincs valami tumultus~*Állapítja meg magában majd a legközelebbi padot megcélozza magának, és le is ül. Közbe előkap egy könyvet. Mostanában elég sokat olvas és ezen kicsit csodálkozik is pedig nem volt valami nagy könyvbarát, de olybát tünik mostanában megszerette. Fellapozza a bejelölt oldalon és olvasni kezd* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 12:24 pm | |
| Miután eleget olvasott, össze csapja a könyvét és feláll a padról*~Szét kéne nézni kicsit, csak nincs kedvem hozzá~*Urrá lesz a lustaságán, majd elindul valamerre sétállni, hátha bele botlik valaki ismerősbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 2:49 pm | |
| Miután nem volt jobb ötlete az udvarra jött le már megint. Leül egy padra közbe kicsit nézelődik majd előveszi a könyvét és unaloműzésből megint csak olvas* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 3:37 pm | |
| *Miután megunja az üldögélést, feláll, majd megroppantja az izületeit*~Jó lenne már kitalálni valamit~*gondolja majd elindul valamerre, bár maga se tudja még hova akar menni igazán* |
| | | Eligio Lance Jens Tichaon Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 802 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 3:42 pm | |
| * A fiú lassan és fáradtan cammogott keresztül az udvaron. Keresett egy szabad padot és leült rá. Elő vette a táskájából az egyik könyvét és elkezdte olvasni. Nem nagyon tudott rá koncentrálni, mert elvonta a figyelmét az udvaron lévő összes diák. Remélte, hogy jön, majd valaki hozzá és felvilágosítja őt az itteni szokásokról. De leginkább azt remélte, hogy egyetlen ismerőse, Kata jön oda hozzá és tud vele beszélgetni. Ugyanis el akarta mondani neki, hogy kapott szobát Nagy koncentrálások közepette visszaterelte figyelmét a könyvére. Hátha most meg tud valamit tanulni belőle. Nem úgy, mint eddig, hogy órákig olvasta a könyveit és csak egy oldalnyi maradt meg benne. Ezzel a módszerrel nem tanult semmit. De egyszerűen nem tudott a könyvre koncentrálni és emiatt rögtön el is tette. Elővett egy másik könyvet hátha az jobban leköti a figyelmét. Sikerült is ez neki. A könyvet olyan érdekesnek találta, hogy nem is foglalkozott semmi mással.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 24, 2008 3:50 pm | |
| *Kata érkezik az udvarra.Megpillantja Eligiot és odamegy hozzá.Reméli, hogy a fiú nem haragszik rá.* -Szia Eligio! Mi újság? Zavarlak? Ne haragudj, amiért tegnap ott hagytalak. Fáradt voltam és azért mentem el.*mondja majd a földet kezdi el nézni, mert nem mert a fiú szemébe nézni.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |