Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:49 pm | |
| *Rendben. Először akkor elmegyek átöltözni. Velem tartasz? És szerintem Szelit benn is hagyom a szobában. Ahogy látom nem igazán van kedve már mászkálni. Lusta egy macska.* nevet* Nálad van a pálcád? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:52 pm | |
| -Persze, szívesen felkísérlek. Amugy meg a pálcám mindig nállam van sosem hagyom "egyedül". *Majd felált a macskát átadta Esterának és leporolta magát* -Felölem indulhatunk is.
A hozzászólást Tara Miller összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2008 9:05 pm-kor. |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:54 pm | |
| *Estera átveszi a cicát majd bólint. Lassú léptekkel bemennek a kúriába és a vidra háló felé veszik útjukat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:27 am | |
| *Még mindig kissé állmatag arcal lép ki az udvarra, kitörli szeméből az állmot, majd kis séta és nézelődés után, megcéloz egy padot magának, mindt már sokszor, majd leül* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:32 am | |
| *Nos Ivana hirtelen megváltozott, már annyiban , hogy nem várta meg a déli órát, hogy felkeljen és így most ilyen korai időpontban is hajlandó volt kitenni a lábát a jó meleg szobából.~Most kell megérkeznie...~Morfondírozik magában és idegesen fel-alá járkál az ajtó előtt.Aztán leszalad lépcsön és el is merül egy elvétett pocsojában.~Na szép..~Bosszúsan veszi elő a pálcáját, hogy megtisztítsa a bakancsát.A művelet után elteszi a szerszámot és az eget kezdi kémlelni.~Hol lehet már?~.De hiába nézi, az a bizonyos holló még mindig nem tűnt fel a látóhatárban.ekkor vesz észre Tonyt.* -Jó reggelt!*köszön miután odavonszolja magát a padhoz és helyet foglal.A fiúra néz, de közben gyakran felfigyel az égre is.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:35 am | |
| *Amikor észre veszi Ivana-t. ELmosolyodik, ugy látszik nem csak ő nem tud pihenni.*-Jó reggelt neked is. Hogy vagy?*Kérdezi majd ő is felnéz az égre. Látja hogy a lány is arra néz*-Vársz valakire?*Kérdezi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:41 am | |
| -Megvagyok..egy kicsit izgatottan..*Mondja és újra felpillant az égre, aztán visszanéz Tonyra.* -Igen, várok.A családi szállítónkra.A szüleim ígértek egy háziállatot és azt írták, hogy legkésőbb ma délelőtt megérkezik.Nem tudtam bent a szobába várni, ezért kijöttem ide, hátha akkor hamarabb megérkezik.*Meséli.Karbateszi a kezét, felnéz, aztán le a lába elé, majd Tonyra.* -Már reggel óta várom..Na és te hogy vagy?*KÉrdi udvariaskodva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:45 am | |
| *Elneveti magát, most elég jó kedve van*-Köszönöm elég jól vagyok. Tegnap sikerült viszonylag korán elaludnom aztán ma igy korábban keltem. Már csak azt az átkozott ajtót kéne megcsinálni. Tudod volt vele egy kis incidens és kéntelen voltam berobbantani*mondja nevetve, majd füttyent eggyet, és egy éjfekete holló repül a vállára.Megsimagatja a fejét majd Ivanara néz*-Na ő itt Dale a pósta madaram, de valahogy itt maradt a nyakamon*monjda nevetve*-Na és milyen állatot kapsz? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:54 am | |
| -Hú...szóval te ilyen vad vagy?*Kérdi nevetve.* -Nem akart engedelmeskedni?*Még mindig mosolyog, aztán lassan megdermed és kishíján ráugrik Tony madarára, de aztán mégsem teszi.* -Jha..hogy ez a te madarad.*Tisztázza le.* -A mi madarunk is tisztára ilyen.*Magyarázza.* -Azt hittem, hogy ő érkezett meg.*Mondja kissé csalódottan és visszahelyezkedik kényelmesebb testartásába.* -Még nem tudom mit kapok.Azt mondták meglepetés.*Von vállat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 9:59 am | |
| *ELmosolyodik*-Hát mondjuk én személy szerint nem szeretem a meglepetéseket, tudod volt hogy már rábaltáztam vele*mondja nevetve.*-nektek is hollótok van?*Kérdezi érdeklődve majd megint megsimagatja a madár fejét*-VAn egy varjam is de az mindig valahol máshol kóricál. Legutoljára azt hiszem két napja láttam, de nem is tarthatom fogságban. Ugy is vissza jönnek. Bár ez itt*mutat szemével a hollóra*-Kicsit vad de már rajta vagyok hogy megszelíditsem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:06 am | |
| -Nyugodj meg.Én sem szeretem őket.Szeretem , ha előre ki vannak számítva a dolgok.De hát a szüleim már csak ilyenek.Szerintem indulás előtt vetették meg valakivel és tulajdonképpen ők se tudják, hogy mit is kapok.*Sóhajt panaszosan.* -Igen, hollónk van.Baltazár.De nincs nála minden rendben már.Talán apámmal egyidős.Hóbortos vén madár.Folyton csipkelődik és már a tájékozódó képessége sem a régi.*Magyarázza.* -Ezért is késik mindig.*Ismét felsóhajt.* -A madarakkal már csak így van.Kell nekik a szabadság.*Mondja és ekkor hírtelen felsikít.* -Ott van, ott van!*Pattan fel a padról és mutogat izgatottan egy távoli fekete pont felé.* -Biztosan ő az... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:12 am | |
| *Bólint*-Ezzel én is így vagyok, bár Dale még elég fiatal, de ezért is vad kicsit.*mondja nevetve, majd amikor Ivana felsikít, hátra kapja a fejét és be is veri a fába*~Te jó ég a frászt hozza rám~*kicsit megmaszírozza a kobakját majd ő is felénéz. VAlóban lát valamit de ilyen messziről nem állapítja meg hogy mi lehet. Az biztos hogy egy madár*-Akkor már csak meg kell várni mig közelebb jön*mondja majd ő maga is figyel* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:21 am | |
| ~Te jó ég.Csak nem csigának készült ez a madár?~*Háborog magában.* -Akkor már csak meg kell várni mig közelebb jön.*Ismétli a fiú szavait és visszaül mellé a padra, közben meg le sem veszi a szemét az egyre közeledő fekete pontról.* -Öt...négy..három..kettő..eeegy..*Azzal felugrik és máris a madár előtt terem aki egy facsemetére szállt le.~Hm...elég kicsi...~Morfondírozik magában , amint meglátja a csomagot.~Vajon mi lehet benne? Egy fiatal kobra? Tarantula? ~Próbálja találgatni, közben odanyúl , hogy elvegye a csomagot.* -Áúúúúú!*Jajjdul fel panaszosan és megdörzsöli a kezét, ahol Baltazár megcsípte.* -Naa..add már ide!*Néz könyörgően a madárra, aztán Tonyra sandít segélykérően.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:25 am | |
| *Látja hogy Ivana már eléggé izgatott, el is mosolyodik, majd uda megy a madárhoz, megpróbálja megsimagatni, bár nem tudja jó ötlet e de azért talán menni fog.*-Amig lefoglalom próbáld meg elvenni tőle*mondja majd a madár fejére teszi a kezét*~Remélem nem akar most csipkedni~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:30 am | |
| *Ivana bólint, hogy értette és már hajol is le, hogy a facsemete alá bújhasson és alulról közelítse meg a madarat.~Ilyen nincs.~Bosszankodik.~Senki fiának nincs még egy ilyen eszement madara~Folytatja tovább a zsörtölődést magában, miközben kezét óvatosan csúsztatja fel az egyik ágon, ami pont a csomaghoz vezet.Elérkezik a madár lábához és csendben leoldozza a lábáról a csomgot, aztán zsebébe rejti és eltávolódik a fától.* -Megvan.*Mondja megkönnyebbülve.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:35 am | |
| *ELmosolyodik*-A hadi terv sikeres*mondja nevetve majd kicsit még simagatja a madarat*-Most valahogy nyugodtabb*mondja de azért elengedi és vissza ül a padra*-Na akkor mire vársz? *kérdezi mert valahogy ő is kiváncsi lett hogy mit kapott a lány* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:42 am | |
| -Ja..tényleg..*Kap észbe.Szinte már ki is ment az eszéből.Gyorsan előkapja a zsebéből a türelmetlenül mocorgó csomagot és valahol a közepénél feltépi azt.Először elkerekedik a szeme , aztán csalódottság ül ki az arcára, majd sóhajt egy mélyet.* -Egy patkány...*Mondja olyan keserves hangon, mintha valakinek a halálhírét hozta volna.* -Egy patkány...*Ismétli csalódottan és kiejti kezéből a csomagot.* -Miért pont egy patkány?Annyi klassz állat szaladgál a világban.Miért pont egy patkány? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:45 am | |
| *Jobban szemügyre veszi az állatkát, madj a kezébe veszi.*-Szerintem nagyon aranyos. Amúgy meg nem szereted őket?*Kérdezi*-Ők is lehetnek ugyan olyan jó állatok mindt akár egy kutya. De lent Nellondba is van állatkereskedés*mondja mosolyogva, majd hátra dől a padon* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:54 am | |
| *Tonyra néz.Majd a patkányra.* -De, de biztos..*Hagyja rá a fiúra.* -Csak tudod, másra számítottam.Péládául egy hollóra, vagy bagolyra.Esetleg valami hüllőre.Mondjuk sárkánygyíkra.Na de egy patkány...*Néz fintorogva az állatra.* -Mit tud egy patkány?És nézz rá..milyen..milyen szánalmas.*Sóhajt egy nagyot.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 10:59 am | |
| *ELmosolyodik,*-Sok mindent, befér kis helyekre.Nincs rá annyi gond, meg szerintem aranyos is. NÉzz rá*mondja miközbe simagatja az állatot*-Sok mindenre meg lehet tanítani.*mondja és ezt komolyan is gondolja*-Amúgy ha akarsz valami madarat miért nem mész le nellondba venni? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:05 am | |
| *Ránéz a patkányra és próbál valami érdekeset találni benne.Bár nem igazán sikerül.* -Még sosem voltam Nellondba.Vagyis egyszer.Amikor érkeztem.De már nem is tudom, hogyan lehet oda eljutni.Egyáltalán mehet oda diák?*Érdeklődik, hisz úgyis egy prefektussal van dolga.Közben meg azon gondolkozik, hogy mit szólnának a szülei, ha visszaküldené a patkányt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:09 am | |
| -Persze. Hétvégén bármikor le lehet menni*mondja majd megsimagatja a hollóját*-Biztos találsz magadnak valami olyat ami illik hozzád. Amugy igen hétvégén diákok le mehetnek. Én nem szoktam de az más miatt van. Tudod nem vagyok az a tipikus boltba járó,*mondja közbe elneveti magát*-Szeirntem pedig a patkány is egy éllő lény. És szerintem aranyos is. Végül is egy Tengeri malac csak ennek hosszú farka van |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:16 am | |
| -Erről nem is tudtam.Kössz az információt.*Mondja és beteszi a zsebébe a patkányt.* -Nyomás be Borisz...naa..ne kérsed magad.*MOndja parancsoló hangon a ficánkoló, visítózó patkánynak.Majd a sikeres hadművelet után odalép Tony mellé.* -Nincs kedved sétálni valmerre?*Kérdi .* -Úgysem láttam még sok részét a birtoknak.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:18 am | |
| *Örül hogy végülis megbarátkozik a patkánnyal,*~Penge Borisz~*mosolyodik el a saját gondolatain majd amikor Ivana megkérdezi hogy nem mennek e el sétállni ő csak bólint*-Dehogy nem. Nem árt egy kis mozgás. A tölgyes jó lesz?*Kérdezi majd ha a lánynak tetszik az ötelt akkor elindulnak a tölgyes felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:27 am | |
| -Min mosolyogsz?*Kérdi számonkérő érdeklődéssel.* -A tölgyes?.*Gondolkozik el .* -Ne.Ne oda menjünk.Ott már voltam.Jobb lenne valami új hely.*Javasolja inkább.* -Például te sorolhatnál fel helyeket én meg kiválasztom.Mit szólsz? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |