Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:08 pm | |
| *Lucy lép ki az udvarra egy hatalmas mosolyal az arcán.Fekete farmer és egy fekete kabát van rajta.Lola a lábánál ugrál.Kilép és megcsapja a hideg szél és gyorsan összehúzza a kabátját.Leül egy fa tövébbe és Lola odakucorodik a lábához* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:22 pm | |
| *Aisa sétálgat az udvaron észre vesz egy lányt aki épp vacogava ül az egyik fatövében*~Tök hüvös van még jó hogy a melegebik pulcsimat huzztam fel.~*Kiváncsisága oda visszi a lányhozz hogy össze ismerkedjen vele* -Szia! Aisa Black vagyok. Csatlakozhatom vagy zavarlak?*kérdezi udvariasan miközben legugol a lány elé* |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:26 pm | |
| *Nikorina lép ki az udvarra, mellette elmaradhatatlan szürke macsekja. A lány észreveszi a másik ketőtt, és odalép hozzájuk.* Hello! Én Nikorina Grozda vagyok. Nem zavarok? *Kissé idegesen birizgálja a nyakában lógó kerek medaliont, a macsek pedig leül a lába mellett.* | |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:40 pm | |
| -Szia nem zavarsz én vagyok az Lucy (Cass és én kísértünk a szobádhoz)Nem ülsz le?*Mutat a maga mellé a földre .-Ha akarod szólok Lolának , hogy ne menjen oda. *Ekkor fut be Nikorina.*-Szia Én Lucy Bennet vagyok árnydalnok.Te is leülsz?Ne félj a kutyám nem bántja a macskákat.*mondta és közbenvégig mosolygot* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:51 pm | |
| -Ja tényleg bocs csak olyan sok mindenkit kell megjegyezni.Meg az nap egy pöpet hulla voltam.*mosolyog zavartan és korholja magát hogy nem emlékezet.*-nem zavar a kuty söt nagyon szeretm az állatokat.*meséli és ekkor fut be Nikorina* -Szia.Aisa Black vagyok de ha jól emlészem már találkoztunk nem?*nézz rá kérdöen* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 4:59 pm | |
| -Semmi baj!Honnan jöttél?Van valami álatod Van testvéred?*kérdezi sok érdeklődéssel a hangjában.És közben Lolát simogatja aki köztük feküdt.*-Nem akarsz inkább bemeni a társalgóba olyan hideg van!*mondja és mégjobban össze húzza a kabátját.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 5:01 pm | |
| *Nikorina arca felderül.* Igen, találkoztunk már! *mondja, hisz hirtelen eszébe jut a dolog.* Szervusz, Lucy. *Fordul még gyorsan a másik lányhoz, mert azért nem akar illetlennek tűnni. Gradan, a szürke macsek smaragdzöld szemeivel kicsit gyanakodva méregeti a kutyust, és ha az barátkozni akar, akkor tuti keres egy biztonságosabb helyet. Nikorina leül a padra, és a macsek az ölébe telepedik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 5:06 pm | |
| -Amerikából jöttem és ti?Nekem négy bátyám van.~De jó lenne találkozni velük olyan régen láttam öket~*mélázik el Aisa* -És nektek vannak testvéreitek?*nézz a lányokra* -De tényleg be kénne menni egyre hüvöseb van.*Várja hogy a lányok mit reagálnak* |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 5:09 pm | |
| Igen, tényleg kezd hűvösödni... *Nikorina kissé összehúzza magán tavaszikabátját.* Egyébként én Gabrovoból, Bulgáriából jöttem, tehát többé-kevésbé helyi vagyok *kacsint a lányokra.* Testvérem sajnos nincs... *Kissé elszontyolodik, majd feláll.* Bocsika, lányok, de én asszem benézek a főhadiszállásomra... *mosolyog bocsánatkérőn.* Gyere Gradan! *Hvja a macsekot, majd vele együtt indul az Elemisták tornya felé.* | |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 5:14 pm | |
| -Nekem egy húgom van ő is ide jár.A nevem Elizabeth Mary Bennet.Ő is imádja Lolát.*mondja és simogatja Lolát.*-Menjünk be a társalgóba*Mondja és már el is indul.*-Lola gyere te is .És mindketten elindulnak befelé.Reméli a 2 lány is velük tart. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 5:15 pm | |
| *Aisa követti a Lucyt a társalgóba de elötte elköszön a másik lánytól* -szioka*mondja neki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 6:09 pm | |
| *Egy gyönyörű, hófehér állat jelenik meg az udvaron, talán egy párduc, első pillantásra nem lehet kivenni a sötétben. Pár másodperccel később megjelenik gazdája is, egy fekete taláros, magas alak, kinek fejét egy csuklya takarja. Nyakában, mint általában, most is ott csüng egy megtermett, majdnem két méteres kígyó, a madagaszkári boa, Bethuel. Az állat kicsit neheztel az éppen futkározásba kezdő párducra, dehát mit lehet tenni, ha majdnem leharapják az ember, vagyis a kígyó farkát. Fay gondolataiba mélyedve lassítja le hosszú lépteit, aztán lepakolja a kígyót, aki igaz, kicsit ellenkezik, hamar eliszkol. Eközben Felidae is visszasétál gazdájához.* - Na megjött már a levél, amit anyádtól vársz? *Érdeklődik máris a hópárduc, bár nem tudja, hogy van-e más az udvaron rajtuk kívül, nem is nagyon érdekli. Tekintete mintha vigyorogna, mikor kérdez.* - Nem, még nem, de már jöhetne az a... bagoly. *Pillant fel az égre eközben Fay is, hiszen a csipogó kismadár bármikor megérkezhet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 6:31 pm | |
| *Pár perccel a beszélgetés után meg is érkezik Yana, aki bár szinte láthatatlanul közeledik a két egyed felé, azok rögtön kiszúrják. Fay kinyújtja a karját, aztán leveszi a levelet a madárról, aki lelkesen el is indul a postatorony felé. Fay és Felidae pedig szintén így tesznek, s ismételten beszélgetésbe elegyedve elindulnak a kúria felé.* |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:08 pm | |
| *Estera sétálgat az udvaron. Sok gondolat kering a fejében és maga se tudja hogy társaságra vagy inkább magányra vágyna.* ~Martin még mindig nem válaszolt. Kezdek aggódni. Lehet hogy haza kéne kéreszkedni.~ *Miközben sétálgat szemével ismerőst keres.. Cicája a karján fekszik és unottan játszik gazfája egyik hajtincsével.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 04, 2008 7:14 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:10 pm | |
| *Tara érkezik, meglátja Esterat, majd odamegy hozzá* -Hello, mi ujság?
A hozzászólást Tara Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2008 9:01 pm-kor. |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:22 pm | |
| *Tara kiváncsian néz Esterara, majd leül mellé* -Tényleg? Erre nem is számítottam. ~Ez nagyon kedves töle~*gondolja majd várja az eseményeket*
A hozzászólást Tara Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2008 9:02 pm-kor. |
| | | Estera Linnet Diák
| | | | Vendég Vendég
| | | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:34 pm | |
| -Nincs mit nagyon szívesen. *Mikor a ruháról esik szó Estera ránéz Tarára, majd azt mondja.* -Látom te is szerted a feketét. *Mondja mosolyogva és magára mutat. Fekete hosszú szoknyát visel Piros magasnyakú pulcsival, fekete magaszráú csizmával és egy fekete talárt.*
| |
| | | Vendég Vendég
| | | | Estera Linnet Diák
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:43 pm | |
| -Nem, de szívesen megnézném. *Majd megsimizi a cicát*
A hozzászólást Tara Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2008 9:03 pm-kor. |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:46 pm | |
| -Lenne kedved bemenni és gyakorolni velem egy kicsit? Én már nagyoneégóta szeretném kirpróbálni de soose volt senki akivel tudtam volna. Velem tartasz? Viszont ha megyünk át kell öltöznöm. Mert szoknyában nem igazán tudok semmit csinálni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 04, 2008 7:47 pm | |
| -Persze, szívesen megyek.
A hozzászólást Tara Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2008 9:03 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |