Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 11 I_vote_lcapUdvar - Page 11 I_voting_barUdvar - Page 11 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 11 I_vote_lcapUdvar - Page 11 I_voting_barUdvar - Page 11 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 5:51 pm

*Leo érkezik az udvarra két papagájával levegőzni de megpillant egy új fiút és odasétál hozzá*-Szia az én nevem Leonard Wyatt Elemi mágus.-*Mutatkozik be szokásosan és leül a fiú mellé* -Segítsek valamiben?-*Kérdezi Leo egy nehezen kihozott mosollyal*~De jó egy új diák~*Gondolja és várja a választ*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 6:53 pm

*Amandáék jelennek meg ismét az Udvaron, s szinte mindenki telerakodva. Amynál egy doboz melyben gyönyörű báli ruhája van , gyűráje, s sziv alaku bonbonja. Nagyon örült mikor kapott egy kicsit abból az italaszerüből, amit ha eldob valakire az tiz percig beleszeret. Sőt még két féle bájitalt is hozott egy olyat amitől beleszeretnek, és egy olyat mely megmutatja igazi szerelmét. Megvárja a többieket, s Cirelin Úrnőhöz biccnt*
-Nagyon köszönjük ezt a "kirándulást". De ha kell visszafizetem*mondja s már nyújtja is kezét melyben körülbelül annyi értékű pénz van amennyiért vásárolt. Igen, Amanda gazdag családból jött.. Szerzeményeit fogva, el ne szaladjanak //^^// S aztán várja, mondanak-e mg valamit a többiek. Addig meg csak álldogál..S mikor Scanio a szobatársa elindul elköszön a többiektől, Alessandronak most nem mer puszit adni nehogy az legyen mint dáélután, tőle egy zavart mosollyal köszön s felmegy Scaniaval*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 29, 2008 6:58 pm-kor.
Ivona Ivanovna

Ivona Ivanovna

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 727
Kaszt : Udvar - Page 11 Harcos
Üzenőláda : Udvar - Page 11 Tek4fdbba11a11a63468744

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 6:55 pm

*visszaérkeznek az udvarra,és Row boldogan tartja kezében a csomagját. Legszivesebb felrohanna a szobájába, és felpróbálná a cuccait.Tôbb mint valószinű hogy így is lesz.* -Viszontlátásra Sovalon úrnő. Kôszônjük szépen az utazást, meg ezt a csomó mindent. Nem is tudom hogy érdemeltük ki ezt. *mondja majd kissé meghajol, és ha Amanda is jôn akkor felmennek a szobába, ha nem akkormeg egyedűl megy, persze csak ha nincs még valami eksôn az udvaronn.*

Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 11 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:02 pm

*Ann csak arra tud gondolni, hogy valamit kitalál akár mit is mondtak neki.
Összeszedi magát és felballag a szobájába.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:03 pm

*Alessandro már köszönt el a boltostól, de a köszöünését az udvaron hallhatták már a többiek. Nagy szemekkel nézi, hogy miket nem vett Franciaországban...Kezei tele vannak pakolva, egy óriási bonbon alatt rejtőzködik épp, ami eltakarja egész felsőtestét és fejét. Két zsbében pedig ott vannak a bájitalok. Imádja a bájitalokat, mióta a vizsgán olyan nagyon jól érezte magát.*-Cirelin úrnő! Szeretném megköszönni, hogy megengedte, hogy vásároljak és még pénzt is adott rá.-*Itt a bon-bonra nézetzt, majd vissza Cirelin de Sovalon úrnőre. A bon-bont óvatosan felemelte és odaadta a tanárának.*-Tessék elfogadni, mert igazából magának vettem.-~Pedig imádom a csokit Sad ~-De ha gondolja, majd egy teadélutánon felbonthatjuk.-*mosolyog reménykedően a tanárára.*
Driana Stardew

Driana Stardew

Hozzászólások száma : 709

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:03 pm

*A többiekkel együtt érkezik vissza a zsupszkulccsal az udvarra. Mivel lényegében már megköszönte az ajándékot, már csak fel kell szaladni próbálgatni, hogy hogyan is fest benne. Rámosolyog a tanárnőre és a társaira.* Jó készülődést, és jó éjszakát! *int búcsút, és elviharzik a zöld a dobozzal.*
http://www.nezabar.hu
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Üzenőláda : Udvar - Page 11 Tek506f0370868af7782228

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:05 pm

*Mikor visszaérnek, elteszi a kis dobozkát, majd egy újabb halvány mosoly, ma már minimum a harmadik! Ez nagy szó.* -Nem kell Clarks kisasszony, meghívtam önöket, ennyi még telik. *Hát igen, több mint 500 év alatt ki tudja mekkora vagyont halmozott fel, főleg, hogy nem épp piti munkákkal kereste a "kenyérre valót".* -Köszönöm, de tartsa meg nyugodtan fiatalúr, majd egy...teadélutánon viszonozzák. További szép estét, és jó...próbálgatást hölgyeim! *Köszön el. Egyértelmű, hogy a lányok még biztosan ellesznek egy ideig új szerzeményeikkel. Kemény jelleme ellenére még ő is szereti a szépet.*
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:11 pm

*Alessandro csalódottan veszi vissza a csokit, merthát ennyit azért ő sem bír megenni, még a végén rosszul lesz tőle és örökre megutálja...Na jó azért nem. De a teadélutánra felkapja a fejét és mosolyog, majd rájön, hogy ma még dolgai vannak. Így hálás mosollyal elköszön a tanárnőjétől.*- Hát akkor tényleg köszönöm szépen a lehetőséget, én asszem megyek.*itt arra gondolt, hogy a teadélutánramajd felviszi a bon-bont és erre egyet mosolygott.*-Na sziasztok, és viszlát tanárnő!-*köszönt el és bekullogott a kúriába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 7:53 pm

*Alessandro lép ki a kúria kapuján és egy pad felé veszi az irányt. Épp azon gondolkodik, hogy vajon mért nem fogadta el Cirelin úrnő tőle a bon-bont, amit neki vett. Hosszú ideig csak ül a padon.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 11 Mentalista

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:00 pm

*Mikor kilép a kúriából vesz egy mély levegőt és nyűjtózkodik egyet.*
~Vajon Janet merre lehet? *gondolkozik el, majd keres egy fát és annak a tövében lecsüccsen.*
~Hát nincs valami élet itt! *néz körül miközben végignéz a fiún, aki rajta kívül kinn van.*
*Nem mer odamenni hozzá, hátha nem olyan lény, aki kedveli a társaságot.*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:06 pm

*Alessandro sóhajt egyet, majd a kúria felé néz, hátha jön valaki. És jön is. Egy lány lép ki a kúria ajtaján, méghozzá az, akihez Alessandronak majdnem sikerült odamennie, de épphogy kezdődött a feladat, így nem tudott neki bemutatkozni.Most kapva kapnia kéne az alkalmon, hogy találkozhat vele.*~A francbe Ali ne legyél már ilyen gyáva.~*feláll a padról, nyel egyet és odasétálgat a fához, ahová a lány telepedett le.*-Üdvözletem! Alessandro Alfonzo, bestiamester vagyok, leülhetek melléd?-*kérdezi*~haddhadddhadddhaddhadd!~ *nyugodtan és barátságosan kérdezi, legalábbis olyan a hangja.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:12 pm

-Szia! Sarah Christina Keller holtak őreis! *köszön mosolyogva.*
-Ülj le nyugodtan! *szól még mindig mosolyogva.*
-Nem láttad véletlenül a kutyusomat? Cavalier king charles spániel blöki és Janet a neve? *kérdezi hátha a fiú tudja hol lehet.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:21 pm

~Ééééés Igen!~*szíve nagyot dobban, amikor a lány letessékeli.Mosolyogva nézi a kérdéseit a lánynak, és kb így néz, mikor leesik neki, hogy Sarahnak kutyája van: Shocked . Most legszívesebben előhúzná a háta mögül a kutyát, a spánielt, de sajnos nem teheti.* -Nem láttam, sajnálom. De én szakképzett kutyakereső vagyok, úgyhogy biztos, hogy meg fogom találni. Mosolyog a lányra, majd hirtelen nem tud mit mondani.*-Na és milyenek lettek a vizsgáid?-*kérdi aztán érdeklődve, mivel csak a vizsgákon látta eddig a lányt, no meg a látomásában, ja meg álmában.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:26 pm

*Mosolyogva nézi Alessandrot, majd válaszol a fiú szavaira.*
-Először is fogalmam sincs, hogyan sikerültek a vizsgáim remélem jól oldottam meg a helyzeteket. *válaszol a feltett kérdésre.*
-Hát remélem előkerül! Nagyon szeretem azt a kutyát és nem akarom, hogy baja legyen. *néz bocsi szemeivel olyan édesen, ahogy szokott.*
-A te vizsgáid, hogy sikerültek? *kérdi még mindig kissé szomoúran a kutya miatt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:37 pm

*Alessandro most a mennyekben érzi magát, ugyanis olyat lát, amitől leesik az álla. Egy kis pincsi bukfencezik az ő szőrmókjával, a távolban. Alessandro nemrég vesztette el nagyon hülye játékát és most meglátta egy keresett kutyával.*-Öhh...Sarah! Ott a kutyád!-*vigyorog a lányra, majd mikor ő olyan édesen néz, Alessandro szíve egyre hangopsabban dobog. Felállnak és odagyalogolnak a kutyához.Közben Alessandro válaszol a lány kérdésére.* -Hát az én vizsgáim mind szuperül sikerültek, kivéve a Sötét Varázslaok Használata, mert ott késtem és nem fogadták el a megoldásmenetem.-*Ismét átérezte, hogy nem kellett volna kínoznia azt a szegény illúziót.*-Hát a többi az jól sikerült. LLI-re 25 pontot, bájitaltanra 28 pontot, bűbájtanra úgyszint 28-at, és EVI-re 29pontot kaptam, szerintem egész jó.-*mosolyog a lányra, majd mélyen a szemébe néz.Gyönyörűnek találja. De ez nem ujdonság Alinak, viszont most, valóságban, ilyen közel, még szebb, mint eddig volt.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:41 pm

*Sarah arca felvidul.*
-Köszönöm! *mondja mosolyogva.*
-Hé Janet hát te meg hol voltál? *fordul oda a kutyához, aki vakkantott neki kettőt.*
-Egyébként nem rossz eredmények. *néz rá Alira.*
-Mesélj magadról! *szól miközben a fa felé veszi az irányt, ahol ültek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:50 pm

-Igazán nincs mit!-*néz mosolyogva a lányra és a lánytól távolabbi kezét diadalittasan ökölbeszorítja, majd visszamennek a fához. Kezében ott van a szőrmók és úgy ülnek le. Janet nagyon nézi, így Ali odaadja neki Szőrcsit, hadd játszon vele.*-Hát tudod én egy olasz családból származom, de édesanyám német volt. Anyám belehalt a szülésembe, apámat 12 éves koromban megölték, én meg keresztszüleim révén idekerültem.-*mondja el tömören a lánynak, aki szemlátomást nagyon unottnak tűnik, így Alessandro kedve is kicsit alábbhagy. Ránéz az órájára és rájön, hogy 10 perc múlva kijárási tilalom lesz.*-Velem röviden ez a helyzet. És te hogy kerültél ide?-*kérdi, de a választ már tudni fogja, hiszen elolvasta a lány előtörténetét a csarnokban.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 8:57 pm

-Hát az én apám német míg anyám amerikai. 4 testvérem van. A szüleim ugye nem hittek ebben a világban míg meg nem történt a csoda és hát ugye Feketegyöngyben annyira nincsenek mágikus lények, de azért akad néhány és hát így lettem én ide beiratva. *mosolyog.*
-Azt hiszem ideje lenne mennünk mindjárt kezdődik a kijárási tilalom. *szól mély levegővétellel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 9:03 pm

*Végighallgatja a lányt és néha majdnem helyette mondja ki a szavakat, mintha jobban tudná, de visszafogja magát. Ő is nagyot sóhajt...azaz egyszerre sóhajtanak nagyot a tilalom szó hallatán és ezen ő egy jót nevet, majd feláll, felsegíti a lányt és elindulnak a kúria felé.*-Remélem azért még találkozunk. Engem a sárkány-hálóban bármikor megtalálsz.-*gyorsan előhúzott farzsebéből egy névjegy kártyaszerűséget, amin ez állt:

-Alessandro Alfonzo
Sárkány-háló
Bestiamester, valamint az olaszországi címe és telefonszáma.

-Ezen minden rajta van, ahol el tudsz érni. Múlt héten csináltam.-*néz viccesen, mivel eléggé nyomi lett az ő névjegykártyája. Belépnek a kúriába.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Jan. 29, 2008 9:07 pm

*Elmosolyodik.*
-Hát persze, hogy találkozunk. Én a fekete mambában vagyok megtalálható! * még mindig mosolyog míg belépnek a kúriába.*
Varga Máté Dániel
Diák
Varga Máté Dániel

Hozzászólások száma : 5

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 5:54 pm

*belépett az udvarra majd körülnézett. nem látott senkit.Kissé csalódott volt így leült egy padra várakozni hátha jön valaki..*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 5:57 pm

//Máté. Most senki nincs az udvaron. A hsz-ed moderálom, és légyszi figyelj oda, mikor kik vanna képp ott.,,További jó játékot..//
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com
Hozzászólások száma : 778

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 6:14 pm

*Silmera lépett kia kúria ajtaján az udvarra. Elég hűvös volt már, csípős szél csapott az arcába, ahogy határozott léptekkel haladt előre. Kabátját begombolta közben, és jobban összehúzta az övet derekán, érezte pálcája odaszorul a derekához. Fekete bőresztyűjét is felhúzta, s haját kisöpörve az arcából felpillantott, de nem igazán látott senkit. Folytatta útját a tölgyes felé.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 11 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 7:07 pm

*Arabella jelenik meg a kapuban, habár már kicsit késő van az esti sétához. Nem is óhajt messzire menni, úgysem marad sokáig. Csak egy kis friss levegőre van szüksége. Leül az egyik padra majd az eget kezdi el kémlelni. Eszébe jut az amit Úrnője mondott neki, azon a bizonyos napon és töprengeni kezd rajta.* ~Kiváncs vagyok, mikor lesz a következő óra~ *mélyed gondolataiba.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 7:17 pm

*Kata érkezik az udvarra.Leül egy padra gondolkodni.*
~Miért tehette?Tuti, hogy nem azért, mert nem akart kijönni.De akkor miért?~
* tűnödik magában.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
11 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: