Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 7 I_vote_lcapUdvar - Page 7 I_voting_barUdvar - Page 7 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Diák

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 802
Kaszt : Udvar - Page 7 Illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 7 2038745

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re:Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 8:39 pm

* A fiú látta, hogy a lány megnézi a levelét. Majd azt is, hogy választ is ír hozzá. Mikor megkapja kinyitja a lapot és elolvassa. A válasz nagyjából egyezik azzal, amire gondolt. Fogja hát magát készít egy újjabbat és akövetkezőket írja rá: "Én már megbocsátottam. Belőlem a józan ész beszélt, míg belőled a szív és a szív mindennél fontosabb." A fiú elakarná dobni, de valami visszatartja. Gondolkozik percekig. 15 perc múlva összegyűri a repülőt, feláll a padról és odaül Kata mellé és szóban mondja el, amit a el akart jutattni hozzá a papírrepülőt.*
- Kata én voltam a balfék. Belőlem a népem tanítása és nézete beszélt. Belőled a szív. De rájöttem, hogy a szív az fontosabb bárki legyen az illető. Legyünk barátok. Nem muszáj tovább lépnünk, de legyünk barátok.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 8:46 pm

*Mikor a fiú odalép hozzá Kata nem tudja mit tegyen.Végighallgatja a fiút majd pár percnyi hallgatás után megszólal.*
-Rendben legyünk csak barátok.* mondja de az a "csak"szócska nagyon megviselte.*
-Én többet akarok töled, mint a barátság, de ha te tőlem nem akkor nem
tudok mit csinálni. Sajnos el kell fogadnom a döntésedet.* mondja, majd
úgy tesz, mintha olvasna.*
Diák

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 9:02 pm

*A fiú nem tudja, hogy mit tegyen. Érezte, hogy a döntésével megbántotta a lányt. Végül rájön, hogy ha így halad tovább akkor, csak a lányt szomorítja el. Most nagy gondban volt. Tudta, hogy mit kell tennie, de fél meg tenni. Ekkor eszébe jut egy mondás:"Egyszer mindent el kell kezdeni."*~Igen egyszer mindent el kell kezdeni.~* Túlságosan félt megtenni ezt az apró dolgot, de belegondolt abba, hogy voltak és lesznek ennél rosszabb dolgok. Odahajolt a lány füléhez.*
- Tévedtem veled kapcsolatban.-*súgta halkan a fülébe.*- Ugyanis szeretlek.
*Miután ezt elmondta megfogja a lány vállait , ha ő engedi.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 9:08 pm

*Kata meglepődik azon amit a fiú mondott
neki.Legszivesebben megcsókolná, de úgy gondolja, hogy jobban teszi, ha
még nem.Túl korai lenne, ezért csak egy puszit ad a fiúnak.*
-Én is téged!*suttogja.*
-Jobb ha elindulunk befelé, mert már rég kijárási tilalom van* mondja
majd feláll és elindul a kúria felé.Reméli, hogy a fiú is vele tart*
Diák

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 9:16 pm

* A fiú boldogan veszi tudomásul, hogy a lány is szereti. Tényleg tévedett vele kapcsolatban és tényleg szerette.észre se vette, hogyígy eltelt az idő. Felállt a padról és elindult Katával befelé az épülebe.*
- Tényleg! Már elmúlt 22:00 óra. Siessünk, hogy ne kapjunk büntit.
*Odamegy a lányhoz, viszonozza a puszit, majd megfogja a lány kezét, ha az engedi. a fiú most olyannyira boldog, hogy ordítani tudna, de nem akrja magára vonni mások figyelmét.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Főkarakter : manantial@freemail.hu
Hozzászólások száma : 803
Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 9:56 am

*Clare jön ki az udvarra, frissen és üdén Bareallussal együtt.Leül egy padra,elúhzza noteszát és elkezd verset fabrikálni.Bareallus közben elnyújtózik a lábai mellett.*-Nyam!.*ásít hozzá.*-Szép napunk van.Kíváncsi vagyok Tony és Delt tulajdonképpen mit csináltak együtt.*mondja a dimón.*-Na arra én is.*válaszolja Clare a rímkeresés közben.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Hozzászólások száma : 937
Kaszt : Udvar - Page 7 Vandor
Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:01 am

[color=green]*Delt kászálodik ki az udvara fekete köpenyében a köpeny csak ugy kétoldalra van rakva nem takarja a fekete felsöjét meg a farmerját.Farmerján láthato egy bör öv amin ott a törje és a keresztapjátol karácsonyra kapot kard is ami szépen fénylik a napfényben a vörös kövek meg mégszeben.Hátán a börtokban a botja pihen.Amikor meglátja Claret odasétál hozá de elöte köpenyét összehuza ne látszanak a fegyverek oldalán a botja elég ha látszik.*Sziasztok.Hogy smint.*Kérdi kedves hangon most jo a hangulata.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:06 am

*Lee érkezik meg a kutyusával eggyüt az Udvarra.Bernát nagyon jó kedvében van mostanában Lee elég sokszor elvitte megsétálltatni aminek a kutyusa nagyon örül.Csak úgy húza maga után Leet.Valami ismerős szagot érzett a kutyáa és közelít is felé Leevel eggyüt.Amikor már közelebb értek Lee meglátta Claret és a daimónját.Amikor Bernádt is meglátja a lányt egyből boldogan elkezd szaladni Clare felé.Lee elengedi a pórázt ahdd menjen a kutya.Bernádt egyből ráugrik Clare és elkezdi nyalogatni*~Hogy az én kutyám mennyire emberszerető~*Gondolja magában majd köszön Clarellnek és a daimónjának*
-Jó reggelt!*Ezzel mos mindkettőjüknek köszönt.Most várja a további eseménykeet majd ásít egyet majd meglátja Deltet*
-Szia Delt!*Majd eszébe jut hogy elkéne mennie megetetnie a kutyáját*
-Na de én most megyek sziasztok!*Nagy nehezen visszarángatja a kutyjáját a szobába és megeteti*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 27, 2008 10:16 am-kor.
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:14 am

*Clare felugrik a padról,gyorsan elrakja noteszkáját és Delt karjaiban köt ki.*-Hiányoztál.*suttogja és egy csókot nyom a fiú szájára.Majd hallja közeledni Leet és kutyáját.Amikor a kutya Claret kezdi nyalogatni a lány kicsit bambának tűnik,mert túl hirtelen jöttek az események.Majd észbe kap és letörli a nyálat.*-Na de Bernát.*szól a kutyusra.*-Nem kell megmosdatni,már mosakodtam*neveti el magát a lány.Majd Bareallus figyelmesen felemeli a fejecskéjét és odasétál a többiekhez.*-Szia Delt és szia Lee!Delt !Clare akart valamit kérdezni,de úgy tűnik,hogy későbbre halasztja mert ezt csak négyszemközt lehet megbeszélni.*Calre fejétcsóválva válaszol.*-Na de Bareallus!Hogy lehetsz ilyen tapintatlan.Az igaz ,hogy kérdezni akartam valamit,De majd máskor.Most miért kellett Leet kellemetlen helyzetbe hozni?!*Majd Clare Leere néz.*-Ne haragudj!Majd máskor megbeszéljük a dolgot Dellttel.Nem is akartam most felhozni ezt a témát,csak ez a kis fecsegő művész mindenbe beleszól.*mondja Clare mérgesen.*-Na és mi jót csináltatok az elmúlt napokban?*kérdezi a lány,de amikor hallja,hogy Lee távozik szomorúan köszön el.*-Szia!
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:19 am

*Delt viszacsokol Clarenak majd Leenek bicent és amikor Clare a kis megjedzést tete a daimonjára egy jöizüt nevet.*Jaj Istenem ez jo volt.*Mondja nevetve a megjedzésre amit Bareallus kapot.*Én semi különöset nem csináltam.*Mondja már nyugot hangon a nevetést befejezte már azért.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:23 am

-Nos!Az nem sok.Remélem nem Bareallus megjegyzése miatt ment el Lee.Az nem lenne túl jó.*mondja szomorúan a lány.*-De , hogy most eleget tehessek a kis kíváncsi agyának megkérdezem amit akarok.Szóval!Tony mondott valami olyasmit, hogy veled csinát valamit,amitől boldog.De pontosan nem mondta, hogy mi az.Erre lennék kíváncsi és még arra,hogy múltkor miért voltál olyan fucsa.Lassan két hete nem kapok erre választ.*néz keményen Clare a fiú szemébe.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:28 am

*Delt belenéz Clare szemébe tudja sokáig már nem tarthatja a dolgit titokba de van amit azért nem igazán akar elmondni de lehet elfogja nem biztos.*Hát szoval Tonyval...szoval...izé...*szakitja ismét félbe a mondatot nem tudja, hogy mondja el.*...egy erös kötelék alakult ki Tony és köztem szoval valami olyasmi, hogy tes..*a szot elharapja és néma csenbe borul nem tudja, hogy bökje ki.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:33 am

-Testvériség!*fejezi be Clare.*-Gondoltam, hogy hasonló dolog lehet,és mivel kimondtad az első szótagot nem volt nehéz kitalálni a szót.De a mások kérdésre is kíváncsi lennék.*mondja Clare megint határozottan.Utálja, hogy folyton titkolóznak előtte.*-De ha nem akarok hát akkor tartsd magadba.*mondja durcásan.Fogja magát és leül a padra,karjait keresztbe teszi,fejét elfordítja és úgy duzzog.Bareallus leül mellé és szintén elfordítja a fejét durcásan.Elég vicces a látvány,pedig Clare nem akar ebből viccet csinálni.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:37 am

*Delt közeleb megy a padhoz de egy 4 lépéses távot azért tart negy nehezen elszánja magát, hogy elmondja de nem tudja, hogy kezdeje el.*Szoval tudod apámat meggyilkolták.A mulkor a füves-kertbe azért voltam ojan fura mert kaptam egy levelet apám gyilkosátol és etöl kiborultam és borzaszto dühös voltam.Szoval valami ilyesmi.*Mondja el nehezen majd leül a padra Clare melé és kiváncsi mit fog mondani a lány.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:43 am

*Clare szíve meglágyul,de persze még neheztel a fiúra.*-Hát erre most mit mondjak!Ha akkor elmondod,tudtalak volna támogatni és segíteni.Mert szeretlek.De így utólag nem tudom,hogy mit mondhatnék.*Néz szomorúan a fiúra és közelebb húzódik hozzá.Bareallus láttja ,hogy Clare közeledik,így gyorsan leugrik a padról és átül a másik oldalra.*-Jellemző!Mindig nekem kell megmozdulni.*morogja a daimón majd összegömbölyödik a padon.Clare eközben fejét Delt vállára hajtaja és néz csendesen a távolba.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:47 am

*Delt nem gondolta volna, hogy ez lesz a reakcio na de mosmár tudja.Akar valamit mondani de nemtudja, hogy mondja el valahogy csak belekezd.*Tudom, hogy elkelet volna mondanom de nem akartalak ezel szomorutani.*Azátn már nemtud parancsolni magának pedig tudja nem a leg udvariasab eben a pilanatban ezt teni.Szoval megölgli a lányt és probál most gyengéd leni nem ugy ahogy szokot.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:53 am

*Clare meglepődik Delten,de jól esik neki a fiú figyelmessége,így nem teszi szóvá.*-Tényleg ne haragudj,hogy ilyen rámenős vagyok,csak azelőtt mindent megbeszéltünk,mostmeg kihagysz a dolgaidból.Lehet,hogy jobbnak látod így, de én szeretek segíteni másokon,Főleg neked!*nyomja meg az utolsó szót Clare.*-Olyan szép a mai nap.Te is így látod?*kérdezi halkan a lány.
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:56 am

*Delt megcsokolja Claret mert most szo eszébe nem jut majd megszolal.*Értem.Tudod valahogy na mindegy.Most menem kell szia édes.*Azal mégegyszer megcsokolja Claret és távvozik a tölgyes fele.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 10:59 am

*Clare is csókót nyom Delt ajkaira.Ül még egy kicsit elmélázva a hallottakon.Majd kis idő múlva így szól.*-Na gyere Bareallus.Menjünk mi is.*Bareallus kinyújtóztatja végtagjait és Clarrel együt távozik az Udvarról.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 1:49 pm

*Juliett lép ki az udvarra kissé fázik de úgy dönt üldögél még egy kicsit hátha jön valaki.*
Fehér Chloe
Diák
Fehér Chloe

Hozzászólások száma : 62

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 2:20 pm

*Egy középmagas lány lépked végig az udvaron magában szitkozódva, egy bőröndöt húzva maga után. Hogy miért ezt az alantas muglimódszert választja? Egyszerű az oka, több városon át utazott ide, mégpedig varázstalanok között, így nem pakolhatott ládába. Jobb esetben is őrültnek nézték volna. Nem, inkább választott egy kényelmetlenebb de biztonságosabb megoldást, pálcáját pedig a bőröndbe rejtette el biztonsági okoból.
Lépteit megszaporázz, ahogy belép egyre közelebb ér az épülethez. Megtorpan, és elengedi a bőröndöt, hogy körülnézhessen. Pillantása végigsiklik a magas tornyokon, majd hanyagul megrántja a vállát.*
~Ez is csak egy iskola...~
*Még nem tudhatjuk, de elárulom, nála ez azért már többet jelent, mint egyszerű közöny. Jól titkolja érzelmeit a legtöbb helyzetben, és idegen helyen bizonytalan... egyelőre. Sóhajtva fogja meg ismét a foggantyúját tartósított ruhatárának, és indul tovább.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 2:22 pm

Szia! *szólitja meg a lányt*
Juliett Vontan holtak őre * s kezet nyújt neki*
Gondolom új vagy még itt remélem jól fogod érezni magad *bátorítóan rákacsint a lányra*
Ne segítsek valamiben? *kérdezi tőle mert azért látja hogy van egy kis cucca*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 2:25 pm

*Leo szalad ki az udvarra és észrevesz egy új lányt de ezt csak tippeli mert bőröndök vannak nála. Odasétál hozzá*-Szia Leonard Wyatt elemi mágus-*Mutatkozik be*-Tudok valamit segíteni?*Kérdezi mosolyogva*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Üzenőláda : Udvar - Page 7 Tek506f0370868af7782228

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 2:28 pm

*Az éjtünde jelenik meg az udvaron. Szokás szerint eléggé feltűnő jelenség, és most sem látni mosoly, vagy ilyesmit az arcán még véletlenül sem. Az új lány felé tart határozottan.* -Szép napot! *A másik két diáknak is biccent.* -Ha jól tudom most érkezett, megmutatom a szobáját, addig is ha kérdése van, mondja nyugodtan. *Azzal a kúria felé indul.*
http://www.nezabar.hu
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2008 2:34 pm

*Leo látja a szakvezető érkezését és biccent látja itt már nem kell segítteni és elmegy valamerre kóvályogni*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: