Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 6 I_vote_lcapUdvar - Page 6 I_voting_barUdvar - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Diák

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 802
Kaszt : Udvar - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 6 2038745

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:15 pm

*A fiú észrevette, hogy Kata jött ki az udvarra. Meglepetten vette észre, hogy nem jön oda hozzá, pedig általában a lány szokott kezdeményezni. Ezért most ő ment oda a lányhoz.*
- Hello- *köszönt neki a fiú. Majd folytatta:*- Hogy vagy?
*A fiú eszébe jutott a tegnap esti óra és afelől kezdte kérdezgetni a lányt.*
- Hogy sikerült tegnap a vizsga?
* A fiú most vette észre, hogy a lány egy kissé szomorú. Meg akarta tudni, hogy miért, de tudta, hogy a lány el fogja mondani, ha itt az ideje.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:22 pm

*Kata látja, hogy Eligio odamegy hozzá.*
-Szia!Köszi jól vagyok. És te?
* kérdezi a fiútól, majd épp az a téma következik,ami miatt szomorú.*
-Nagyon rosszul.
*mondja majd a földet bámulja, mert nem akar valamilyen oknál fogva a fiú szemébe nézni.*
-És neked hogy sikerült?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:25 pm

*Juliett fázni kezd ezért úgy dönt felmegy szobájába.. int egyet az udvaron lévőknek bár szerinte nem is ismeri őket majd hirtelen feláll helyéről és lassan sétálva indul szobája felé*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:30 pm

- Köszönöm jól.- *válaszol a fiú a lány kérdésére. Mikor meghallja, hogy a lánynak rossz lesz a vizsgája megpróbálta vigasztalni.*
-Nem baj legközelebb jobban fog sikerülni.
*Majd válaszolt a lány következő kérdésére.*
-Hát remélem jól sikerült.
* A fiú keresi a lány tekintetét, de a lány nem akart a szemébe nézni. Várt egy-két percet, majd megszólalt.*
- Kata, ha van valami gondod, problémád, azt nyugodtan elmondhatod. Megpróbálok az én szerény tudásommal segíteni neked.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:36 pm

*Kata pár perc után megszólal.*
-Nem, nincs semmi baj.* mondja.*
~Nem igaz, hogy senki nem veszi észre, hogy megváltoztam.Pedig
megváltoztam. ~* tűnödik magában, de még mindig a földet bámulja.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:43 pm

* A fiú tudja, hogy valami nincs rendben a lánnyal. Ott a baj, hogy nem tudja, hogy mit kéne csinálnia. A fiú azt is tudja, hogy a lány nem mond igazat neki.*
- Kata tudom, hogy van valami bajod.
* A fiú sokáig gondolkozott és egy feltételezése támadt.*~Mi van ha Kata szerelmi beteg? Akkor tényleg nagy a baj.~
- Kata nekem nyugodtan elmondhatod mi a bajod. Nem adom tovább senkinek.
* Biztatta a lányt a fiú, hátha meg mondja az igazat.*
- Mintha egy kicsit megváltoztál volna.
* Tesz egy óvatos megjegyzést a lánynak és remélte, hoy nem sértődik meg.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 4:51 pm

-Tényleg nincs semmi.* mondja, majd ránéz a fiúra,
de egyből elkapja a tekintetét. Tudja, hogy mit akar tenni , de nem
teszi, mert már régebben megbánta, hogy ilyet csinált valakivel. Ezért
inkább figyeli a fiú következő lépését.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 5:02 pm

- Hát nekem mindegy. Ha nem akarod elmondani akkor nem akarod. A te döntésed.- *mondja a fiú egy váll rándítással a lány csökönyösségére.- Igaz, nekem nincs közöm senki magánéletéhez. Csak akkor, ha velem kapcsolatos.
Ezután fogta magát elővett egy könyvet és elkezdte olvasni azt. Már nem érdekelte annyira a lány problémája.*
~Úgy teszek, mintha nem is érdekelne, hátha elmondja.~* A fiú ezekkel a gondolatokkal le is rendezte aproblémáját. Utána úgy tettmintha belemerülne a könyvébe. Hátha elmondja a lány a problémáját. Néha-néha rápillantott a lányra.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 6 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 5:06 pm

*Jane lépked az udvar felé. Észreveszi Katát egy ismeretlen sráccal, de nem akar zavarni, ezért csak köszön nekik.*
-Sziasztok! *mondja a lány Katára mosolyogva, és leül egy padra. Azon gondolkozik, hogy vajon hol járhat most Lola.*
~Remélem nem lesz semmi gáz az út során. Naaah meg, hogy nem téved el... de neeem. Hiába is néha kicsit szétszórt, de a feladatokat komolyan veszi.
*nyugtatja magát a lány, s közben csak az eseményeket figyeli.*
~Vajon, ő az a srác, akit Kata be akart mutatni??
*ezen gondolkodik, miközben észrevette, hogy leejtette a medálját, amit Lily küldött neki.*
~Nah már csak ez hiányzott. *bosszankodott magában, s közben felvette a medált.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 5:15 pm

*Kata látja, hogy a fiút nem érdekli a probémája, de mivel a fiúra is tartozik ezért úgy gondolja, hogy elmondja, lesz ami lesz*
-El kell mondanom neked valamit...
* mondja , de még mindig a földet bámulja.*
-Úgy érzem, hogy érzek irántad valamit. Valamit, ami több mint
barátság. De nem mondom tovább, hiszen ez nem kölcsönös érzés. Csak
gondoltam jobb ha tudod
* mondja majd feláll a padról és egy távolabbi padhoz lép és leül. Elővesz egy könyvet és kerüli a fiú tekitetét.*

//fagyunk//
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 6 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 5:35 pm

//Sorry, de usernek dolga van Very Happy //
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 6:00 pm

* A fiú meglepődik, amit a lány mondott. Több, mint a barátság? Sokáig gondolkodtt míg
rászánta magát, hogy elmagyarázza Katának a népe nézeteit kultúráját és egyéb dolgait. Oda is ment a lány mellé.*
- Ha szerelemre gondolsz nyugodtan elmondhatod. Én szerintem két dolog miatt nem kölcsönös. Az egyik az, hogy én még csak pár napja érkeztem meg és nem is számított arra, hogy ilyesmi is történhet velem. A másik az, hogy én tünde vagyok, te pedig ember. Mint tudjuk mások a szokások és a nézetek. Az elsőre figyet is hányhatnánk és össze is jöhetnénk, de itt van a probléma a faji szempontból. Ti a mi, mármint a tündék életéhez képest csak egy tiszavirághoz vagytok hasonlóak. Szépek vagytok, de rövid életűek. Mi később csak gyötrődnénk miatatok.
* A fiú ezután a hosszú monológ után a lányt fürkészve várta a választ.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 6:09 pm

*Kata, miután meghallja a visszautasitó választ,
feláll a padról és átsétál egy távolabbi padhoz. Érti, hogy mire gondol
a fiú, de nem tudja felfogni. Azt veszi észre, hogy ismét
szomorú, sőt már sir is.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 6:40 pm

*A fiú nem tudja, hogy mit rontott el. Nem tudja, hogy mihez kezdjen. Nem szeretné azt, hogy rögtön az első héten összetöri egy lány szívét. Teljesen tanácstalan. El kezdett lázasan gondolkozni, hogy mitévő legyen. Végül rájött az igazságra. De nem merte meg tenni az első lépést. Pár percig bátorságot gyűjtött, majd fogta magát és oda ült a lány mellé.*
- Kata légy szíves ne sírj. Nem akartalak megbántani. De sajnos rosszul fejeztem ki magamat. Bennem még nem alakult ki teljesen semmi érzés. Legjobb, ha erre visszatérnénk később.-*mondta a fiú. Beszéd közben meg fogta a lány kezét az egyik kezével, míg a másikkal a hátát simogatta nyugtatásképpen. Ekkor a fiúban egy folyamat indult el, amit még akkor apró bizsergésként fogot fel a szíve tájékán.*

/fagyunk/
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 6:59 pm

//olvadás//
*Kata megpróbál megnyugodni. Szive csak úgy ver. Tudja, hogy a fiúnak
igaza van, és hogy ő csak egy ember.Mikor a fiú megfogja a kezét,
teljesen összezavarodik. Nem tudja, hogy minek szánta a fiú.Vagy csak
nyugtatásként, vagy teljesen más gesztusként.*
-Tudom, nem kellett volna lerohannalak, de tudnod kell mit érzek. Ne
aragudj! * mondja majd az eget kezdi el nézni.Nem mer a fiú szemébe
nézni.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:10 pm

*A fiú érzi, hogy a lány próbál megnyugodni, ami örömmel tölti el. A lány izgatottsága fura érzéssel tölti el. Sikersen türtőzeti magát. *
- Megdöbbentett ez a nyíltságod. Más lányok még 2-3 hónap után se adtak ilyen felvilágosítást, nemhogy 5 nap után. Hidd el nem haragszom. Csak először kissé megdöbbentem, hogy ilyet mondtál. Azt hittem, hogy van barátod és nem számítottam erre.-*mondta a fiú.*- Most hagylak meg nyugodni. Arrébb ülök egy-két paddal. Ha valamit akarsz mondani gyere hozzám vagy hívjál ide.
* A fiú felállt a padról, elvette a lány kezéről a kezét és elment két paddal arébb. Elővette a könyvét. Lesz miről gondolkodnia a napokban, mert ezt a dolgot jól átakarja gondolni és úgy se fogja megemészteni gyorsan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:16 pm

*Kata szomorúan veszi tudomásul, hogy a fiúnak ez
túl gyors haladás.Megérti a fiút. De ő már csak ilyen szókimondó lesz.
Úgy dönt, hogy nem megy a fiú után, mert tudja, hogy a fiúnak is kell
szabadság.Elővesz egy könyvet és hátat fordit a fiú.*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Hozzászólások száma : 860
Kaszt : Udvar - Page 6 Druida

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:19 pm

*Ivana lép ki az udvarra levette kabátját mert bet meleg volt .Gyönyörű lilia ruhája csak ugy suhan ahogy lengeti a szél. Odamegy egy padhoz, és ekkor észreveszi Katát.*
-Szia Valai baj van?
*Kérdezi mert közelebb érve észreveszi hogy a lány sírt.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:44 pm

*A fiú nyufodtan olvasást tetetett.~ Ezek a mai emberek! Teljesen nem értem őket. Kicsit türelmetlenek és önfejűek, de mindegy nekem. Úgyis az ő életük, azt csinálnak vele, amit akarnak~*Hasonló gondolatok játszódtak le a fiú fejében. Végül elhaltak és nyugodtan a könyvére tudott koncentrálni. Néha-néha lopva Katára pillantott, hogy sír-e még. Már az elején észrevette, hogy könyvet olvas.*~Hátha ettől kitisztul a feje.~*A fiú kezdett fázni, de nem törődött vele. Nem akarta Katát magára hagyni, ezért tovább maradt kint. 10 perc után elunta a könyvét és eltette. Mivel nem tudott mit tenni fogta magát és hunyt szemmel elkezdett pihenni. Mivel kényelmetlenül érezte magát addig izget- mozott, míg kényelmes pozícióba nem helyezkedett. És elkezdett álmodni. Fura dolgok voltak, melyek inkább viccesnek voltak. Nem akart röhögcsélni és ezel leégni Kata előtt, tehát visszafogta magát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:51 pm

-Szia Ivana!Nem , nincs semmi baj.Jól vagyok.* monda majd rápillant Eligiora, majd a földre .Végül ismét megszólal*
-Mi újság veled?* kérdezi, de még minig háttal a fiúnak.*
~Jobban tettem volna, ha megörzöm magamnak a titkom.Úgy lealább még mindig barátok lennénk.~* tűnödik magában.*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Hozzászólások száma : 860
Kaszt : Udvar - Page 6 Druida

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:53 pm

*ivana nem akarja fagatni észreveszi viszont hogy valami baja van de nagy baj.*
-át velem semmi.Elvagyok. Ne haragudj de én elmegyek aludni.
*Jobb ha magára hgyja. Azzal elmegy*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 7:58 pm

* A fiú megrázkódott, hogy Ivana hangját hallotta, mert észre se vette, hogy megérkezett. Emiatt félrenyelt és elkezdett köhögni és krahácsolni. Mikor a félre nyelt nyál kijött a helyéről elnézést kért a lányoktól.*
- Bocsánatot kérek tőletek Kata és Ivana! Nem direkt csináltam. Félre nyeltem.
*A fiú már hunyta volna le a szemét, mikor eszébe jutott valami.*
- Bocsánat Ivana mégegyszer, mostanában kissé feledékeny vagyok. Na csak azt szeretném mondani, hohy hello.-*köszönt a lánynak a fiú. Majd vissza ereszkedett pihenő helyébe és újra elkezdett pihenni. Gondolta, hogy nem fogja elmondani Kata az előbbieket, mert akkor azzal csak magának ártana.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 8:03 pm

-Szia!Jó éjt!* köszön a lánynak, majd újra háttal
ülve a fiúnak elkezd újra olvasni. Újra elkezd sirni, de hangtalanul,
hogy Eligio ne vegye észre.Szomorú, mert igy nem csak, hogy nem szereti
a fiú, de barátok sem maradnak.*
Diák

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re:Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 8:21 pm

* A fiú tudja, hogy megbántotta a lányt, azzal, hogy elutasította. Tudja, hogy nem lesznek többé barátok. Hacsak ki nem engeszteli a lányt, de akkor ellent mond a faja íratlan törvényeinek. Nem tudta, hogy mit tegyen. Ki akarta engesztelni a lányt, de a törvényeknek se akart ellentmondani. ~Most vagyok ám a csávában.Ki fogott rajtam ez a kis lány. Mindkettőt szeretném, de csak az egyiket lehet.Hm... Nehéz döntés~*gondolkodtt magában a fiú. Egyszercsak eszébe jutott egy ötlet. Elővett egy üres lapot. Papírrepülőt hajtogatott belőle, a közepébe rajzolt egy szívet és abba bele írta, hogy "Bocsáss neg!"* Mikor kész lett ezzel odadobta a lánynak, hoy egy látszólagos álcája legyen elővett egy könyvet és olvasni kezdte. Remélte, hogy a lányt megbékíti és azt is, hogy továbbra is barátok maradnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2008 8:29 pm

*Kata észreveszi, hogy egy repülő valami repül felé.
Felveszi a földről, elolvassa.A benne lévő szöveg, mosolyra készteti.Ő
is hajt egy ugyanolyan papirrepülőt és a következő szöveget irja
bele:"Te bocsáss meg! Ha nem lennék ennyire hiszékeny, akkor még most
is barátok lennénk..És talán egyszer több lenne köztünk, mint barátság
de ez nem valószinű."* és odadobja a fiúnak a levelet, és tovább olvas.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: