Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 23 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 23 I_vote_lcapUdvar - Page 23 I_voting_barUdvar - Page 23 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 23 I_vote_lcapUdvar - Page 23 I_voting_barUdvar - Page 23 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Hozzászólások száma : 860
Kaszt : Udvar - Page 23 Druida

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:25 pm

*Ivana ránéz a fiúra*~Szépek a szemei~ *Gondolja magában.*
-Hát az én életem uncsi.Alaszkából jöttem Anzienben éltem egy árvaházban 10 éves koromtól kezdve.Nincs senkim csak párduc.
*Simogatja meg cicáját*
-De hát ez már a mult és most a jelen van.Van barátnőd?
*Talán túl személyeset kérdezett ezért inkább hozáteszi*
-Perszecsak ha nem túl személyes kérdés-
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:29 pm

-Alszka ott egy picit hideg van nem?*Alexej vállat von.*-egyáltalán nem személyes Van barátnőm meg miden ami hozzá taratozik és neked a cicádon kívűl?
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:31 pm

-Igen elég hideg de én szeretem.Hát ez a nagy kérdés
*Elkezd gondolkodni*
-Hát ha végül is ha ugy veszük van ha meg máshonnan nézzük nincs
*Felnevet*
-Igen van de már 2 hete hírét sem halottam igy nem tudom most mi a helyzet ketönkel
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:41 pm

-Az nem szép dolog tőle de lesz más aki jobb jó mondjuk olyna jó pasid nem lesz mint én de hát vanak még jelöltek nem?*Jót nevet mondaandója végén majd az égre néz.*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:42 pm

*Ivana felnevet*
-Neked aztán van önbizalmad.De nem baj mert igazad van tényleg jó pasi vagy. Viszont én most egyek aludni remélem még beszélgethetünk máskor is.
*Feláll cicójával és elindul a szobájába*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:45 pm

-ó köszönöm mSzép álmoakt mikor A lány el megy aludni Alex még ott ül egy ideig majd lassan el megy aludni ő is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 1:41 pm

*Tony jön be az udvarra. Kis séta és nézelődés után megcéloz magának egy pardot, majd leül rá. Közbe szemeivel ide oda néz hátha meglát valakit, de egyelőre ugy tünik nincs kint senki*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 2:01 pm

*Lassan feláll. Látja hogy nincsenek kint ezért inkább ő is egy kis sétára indul, báe még maga sem tudja hogy hova fog menni de ugy gondolja ez most ut közben ugy is kiderül. Feláll majd elidnul valamerre*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 2:16 pm

*Épphogy kilépnek a kúria hatalmas ajtaján, mintha egyszercsak leszakadna az ég, elkezd esni az eső, s meg sem áll. Fay nagyra nyitja szemeit, Felidae pedig hasonlóan tesz, bár ő gondolatban is megjegyzi a dolgot. ~ Jókor kellett neked is kivonszolni engem.. ~ Intézi kimondatlan szavait Fayhez, aki erre megforgatja a szemeit.*
- Szerinted én tudtam, hogy esni fog az eső? Kinéztem az ablakon a hálóból, mintha nem tudnád. Akkor még talán a nap is sütött.. Na mindegy. *Mondja, aztán kilökdösi a párducot a zuhogó esőbe. Szerencséjére nem felejtette el felvenni a sálat, melyet még mikuláskor kapott úrnőjétől, így most megfázni sem fog. Vigyorogva kiszalad a daimon után, aki a látványra szintén elvigyorodik.* ~ Bolond. ~
Emil Vladislav Nedelcho
Diák

Hozzászólások száma : 2

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: '   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 2:40 pm

Köszönöm.*Mondja a vadőrnek mikor leszáll a hintóról.Aztán megáll a zuhogó esőben és körülnéz.Észrevesz egy lányt aki egy párduccal futkározik,elindul felé , bőröndjeit maga mögött cipelve.Hosszú,fehér haja arcába lóg, szemébe ver az eső,de egyet sem pislant.Mikor odaér nem túl kedvesen de köszön neki.*Hello kislány. ~Remélem nem az én szakomra jár.~
Emil vagyok, mint láthatod most jöttem, kéne valami szobaszerűség.*Mondja miközben leül a bőröndjére, vállán ülő denevére hátat fordít a párducnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 3:08 pm

*Éppen megsimogatja az elázott bundájú állatot, mikor egy hintó száll le az udvaron. Felegyenesedik, s felkapja csuklyáját, hogy azért mégse ázzon el annyira, aztán előkapja pálcáját is, majd talárjára szegezi.*
- Leperex. *Mondja határozottan, így talárja vízhatlan marad, bár már most is eléggé átázott. Összehúzott szemöldökkel kezd a hintóból kiszálló fiú felé pislogni, s mikor az elindul felé, nem mozdul, csak végigméri csuklyája alatt. Felidae eközben leül mellé a kőre, itt legalább nem lesz sáros a bundája.*
~ Csak nem megint egy újonc? Nem akarsz már bemenni? ~ *Kérdezi gondolatban a lányt, de ő sem veszi le a szemét az idegenről.*
~ Nem tudom, de elég furcsának tűnik...~ *Már nem tudja befejezni a gondolatot, mert ekkor odaér hozzájuk az ifjú, így Faynek is kéne a köszöntésre reagálni valamit.*
- Neked is kellemes napot, bár tudtommal már nem vagyok kislány. *Mosolyog bájosan, majd talárja zsebébe süllyeszti a pálcát. Felidae biccentéssel fejti ki szívélyes üdvözletét, de közben morog is egy kicsit, mert megpillant a fiú vállán egy denevért.*
- Faylinn Prilla Boyogov, Árnydalnok prefektus. Szoba kell? *Kérdezi, s kutakodni kezd talárja zsebében, majd elővesz egy kulcsot, amit felé nyújt. Eközben megvizsgálja a fiú jelvényét is, s apró vigyorral konstatálja, hogy Elemista.*
- Nos, a Tigriscápa hálóban fogsz lakni mostantól, már hárman várják, hogy találkozhassanak veled. Második emelet. Esetleg vezesselek is körbe? *Kérdezi, s közben felvonja szemöldökét, kíváncsi a válaszra.*
Emil Vladislav Nedelcho
Diák

Hozzászólások száma : 2

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 3:38 pm

*Bólint, s ismét udvariatlanul mondja.*
Ja szoba kellene.~Nem tetszik nekem ez a macska, és azthiszem Fire-nek sem.~*Elveszi a kulcsot a lány kezéből, és bólogatva megszólal.*
Kössz hogy így felajánlottad de egyedül is odatalálok.Kikkel fogok együtt lakni?Ugye nem valami csökött agyúakkal?~Mint te...~ *Kérdezi miközben eltüri a haját, s föláll a bőröndjéről.Felpillant az égre, és ismét megszólal.*
Milyen szép időnk van ma!*Vigyorog miközben még mindig áztatja haját és ruháját az eső.*
Van itt valami kajáldaféle?Mert elég éhes vagyok.*Mondja még mindig vigyorogva,aztán elindul befelé,reméli a lány is vele megy,de bőröndjét otthagyja ázni az esőben.*
Ja és a bőröndömet is hozd.. kislány!*Neveti el magát gonoszan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2008 4:06 pm

~ Egyedül is odatalálsz, mi? ~ *Gondolatban elneveti magát, azt megnézné, hogy a fiú bolyong az iskolában, de most nincs kedve követni. A csökött agyú megjegyzésre szemöldökei ismét a magasba szökkennek, ezt a mai nap folyamán talán már huszadszorra csinálja.*
- Nem tudom, hogy kikkel leszel egy szobában, de az igazat megvallva nem is nagyon érdekel. Főleg, ha csökött agyúaknak nevezed azokat, akiket még nem is ismersz. *Mondja még mindig csodálkozó tekintettel, aztán Felidae-re sandít, aki szintén unott pillantást vet rá. A párduc már igazán indulna, de gazdája nélkül úgysem mehet sehova, így nincs is értelme firtatni a dolgot.*
- De, természetesen van egy étkező, az előcsarnokból induló csigalépcsőről juthatsz el oda. Bár gondolom egyből odatalálsz. *Rántja meg vállát, s meg sem mozdul, mikor a fiú elindul befelé. A kijelentésre megjobban elcsodálkozik, bár nagyon nincs ínyére a dolog.*
- Hát az biztos, hogy én nem viszem a bőröndjeid sehova, majd a manók elrendezik. Mire felérsz már ott lesznek az ágyad mellett.. *Sóhajt, aztán elindul a fiú mellett, de a csigalépcsőnél kikerüli, s köszönés nélkül távozik.*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:00 pm

*Ivana érkezik meg az udvarra. Jó melegen felöltözött. Jól esik neki a bezártság után egy kis frislevegő.Körbenéz de nem lát senkit igy, leül egy padra és várakozik hátha erre jön valaki és beszélgetni támad kedve. Ekkor egy bagoly suhan el a feje felett és egy levelet dob az ölébe. Skarlát vörös betükkel az ő neve van ráírva.Elkedi hangosan olvasni*
~Kedves Ivana!
Meglapne ha tudnád ki vagyok ,bár a nevem halatán kitalálhatod.Merkució de la Toya vagyok.~
*Ivana felsziszen de olvassa toább*
~Mint már biztos kitaláltad , igen igen én vagyok az kit tiszta szivedből gyűlőlsz,én voltam az aki a falut hogy is mondjam megátkoztattam.A boszuvágyad melyet irántam táplálsz , hát egyszoval röhejes kislány. Ha talán felnösz és akkora mágus leszel mint én talán akkor lesz esélyed ellenem. Tanulmányaid szépen alakulnak.
*Ivana ugy érzi mintha figyelnék körbenéz s mmikor látja senki sincs megnyugszik és olvassa tovább.*
~Ha igy folytatod esélyed lehet arra hogy legyözz, de az igazat majd csak késöbb tudhatod meg. Anyit mndok csupán hogy a családi titok mely téged övez nagyobb mint azt gondolnád. Másszoval közöm van nekem is hozzá. Nem árulom el neked mi majd a megfelelő időpontban
Üdv Merkució de la Toya ~
*Ivana a levél tartalmától zinte tüzvörössé válik.*
-Ez nem lehet igaz
*Ordítja bele a meszeségbe, majd lecsillapodik és elkezd sirni. Fájó emlékek hada borítja el szívét. Kis idő mulva megnyugszik megtöröli szemét és ég benne a boszuvágy. Nem sír többé a bosszúra koncentrál.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:31 pm

*Kissé mogorván érkezik meg az udvarra, valahogy az állom még mindig nem tud kitakarodni a szeméből. Amikor belép az udvarra észre veszi Ivana-t oda megy hozzá bár első látásra elég idegesnek tűnik de azért megszólítja*-Szia.*mondaj tömören majd neki támaszkodik egy fának*-Valami baj van? RÉg nem láttalak
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:35 pm

*Ivana a fiúra néz.Arcán megjelenik egy mosoly*
-Szia. Hát igen tényleg régen beszélgettünk egymással. Már gondolkodtam is hogy megnézem nem töntél e el te is mint Marv.
*Nevet*
-Nincs semmi baj csak hát egy levél kissé felidegesített. Veled miújság? Nem ülsz le?
*Kérdezi a fiútól*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:39 pm

*Megrázza a fejét, nem szeretne most ülni elvégre ezt tette az ez előtti időkbe is*-Velem semmi különös. Kicsit fáradt vagyok mostanság de semmi. ha jól sejtem akkor az a levél eléggé felhúzhatott.*mondja közbe eggyik kezét berakja a feje alá ugy támaszkodik tovább*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:42 pm

*Ivana bolint.*
-Hát igen egy embertől kaptam akit itszta szívből gyülölök. Ö volt az aki megátkoztatta a falut ahonnan szármozom.Miatta haltak meg a szüleim, és mindenkim.Most emg jön azzal hogy ha nagylány leszek lesz esélyem elenne addig nincs meg hogy a acsaládi titokhoz neki is köze van, közben azt sem tudom mi az a nagy titok.
*Ivana egyszuszra mondta mind el megsem ált közben.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:45 pm

*MEgigazítja a haját*-Hát ez igen csak különös.De elhiszem hogy kikészülhettél tőle*mondja majd felnéz az égre, egy darabig ott pihenteti a tekintetét madj vissza néz Ivana-ra.*
Ivana Irina
Diák
Ivana Irina

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:46 pm

*Ivana egyetért vele.*
-csak legalább tudnám mit titkoltak elöllem. Na de mindegy most megyek kicsit lepihenek szia
*azzal elment a szobályába
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 12:48 pm

*Int Ivana-nak majd tovább támasztva a fát áll és nézi az eget közbe azon mereng mi lesz később. VAlahogy ma ilyen napja van, bár lehet hogy csak az idő hat rá ezt nem tudja.Nek ivetődik és elindul valamerre tovább*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 2:58 pm

*Kata érkezik egyedül az udvarra. Leül egy padra és
a napokbvan történt dolgokról gondolkodik. Nem talál az udvaron senkit,
de reménykedve figyel a kúria felé, hátha kilép rajta valaki*
Katharina A. Lukevszky
Diák
Katharina A. Lukevszky

Hozzászólások száma : 946

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 3:06 pm

*Macskájával rójja az Udvart amikor barátnő-ellenségén akad meg a szeme!*
-Csáó!-*Köszön duruzsolva,hogy idegesítcse!*Macskája pedig belekarmol Kata pofájába!*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Kaszt : Udvar - Page 23 Illuzionista
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 3:09 pm

*Rupert csörtet arra. Kinyújtott kezében pálca, amit egyenesen a macskára céloz. Kata felé megy. Épp most jött ki az udvarra és látta az incidenst. Farmert és egy cipzáros felsőt visel, mely nyitott tallárja alól látszik.*
-Szia Kata. Mi történt?* És közben Kata sebét nézegeti.Pálcáját egy pillanatra sem veszi le a macskáról.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 07, 2008 3:18 pm

-Szia Kathie! *köszön a lánynak, mikor a lány
macskája épp letámadta szegény lányt. Épp jókor érkezik az udvarra
Rupert a ki megvédi a lányt*
-Szia Rup! Köszi szépen. *majd Kathiera pillant*
-Te meg ha utálsz akkor ne a macskádat úszitsd rám, hanem te mond meg.Világos?*förmed rá a lányra , majd ismét Ruperthez fordul*
-Nem történt semmi, csak a volt barátnőm valamilyen oknál fogva
mostantól utál és még a macskáját is rámúszitotta. De még szerencse,
hogy csak egy kicsit csikart meg.Köszi szépen. Mivel hálálhatnám meg? Amúgy mi újság veled?
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: