Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:35 pm | |
| *Nelly érkezik meg! Körbenéz az udvaron és meglátja Tony-t . Odamegy hozzá és köszön*-szija Nelly vagyok! -tudnál segíteni? Most érkezetem és nem tudom hova kéne mennem!?*majd várja toni válaszát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:37 pm | |
| *Egy hangra lesz figyelmes. FEláll a padrol majd oda megy a lányhoz*-Persze. Tudok segíteni. Gondolom most érkeztél*mondja mosolyogva*-A nevem Tony Cascada. Holtak őrei. VAn már szobád? ha nincs szerezhetek eggyet*mondja majd össze fűzi a karját* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:42 pm | |
| -Nincs még szobám!~hüü itt mien barátágosak~*gondolja mjad elindul a fiuval * |
| | | Mila Krasimira Diák
Hozzászólások száma : 20
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:51 pm | |
| *Mila most érkezett meg az udvarra és tanácstalanul körülnéz. Egy fiút és egy lányt lát* -Sziasztok tudnátok segíteni? Nem tudom merre van a szobám | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:55 pm | |
| *elmosolyodik*-Akkor ezen segíteni kell.*Kotorászik a zsebében majd meg is talál egy kulcsot*-Ne aggódj Szerzek neked egy szobát.Amúgy honnan jöttél?*kérdezi mosolyogva, majd észre veszi a másik lányt is, felé fordul majd kezet nyújt, bár tudja hogy nem udvarisa lánnyal a kézfogás de most ilyen napja van*-Üdv Tony Cascada. Látom te is új vagy. Szerintem nincs még szobád de ha akarod segíthetek neked is*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:58 pm | |
| *Nelly visszamosolyog majd köszön a másik lánynak*-szija Nelly Kirschrot!*és barátságosan rámosolyog* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 2:59 pm | |
| *Nagyon örült, hogy ilyen segítőkész emberekkel találkozott* -Jgen új vagyok és még nincs szobám és örülnék ha segítenél. | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 3:04 pm | |
| *Mila felnéz majd visszaköszön Nellynek* - Szia! Mila Krasimira vagyok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 3:05 pm | |
| *Elmosolyodik, majd elővesz két kulcsot*-Jó hogy találkoztatok. Azt hiszem szoba társak lesztek. A szobátok a keselyü háló nevet viseli*mondja majd oda adja a kulcsokat nekik*Ha akarjátok felvezetlek titeket oda aztán ott kipakolhattok.*mondaj majd elindul a Kúriűba a szobák fele. REmélhetőleg Mila és Nelly követi* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 3:10 pm | |
| *Mila elindul Tony után* ~Szerencs, hogy találkoztam velük~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:00 pm | |
| *Kata érkezik az Udvarra.Leül egy padra és elkezd olvasni. Reméli, hogy találkozik valakivel,akivel el tud cseverészni egy kicsit. Hiányzik neki Eligio, de tudja, hogy nem kötheti magához a fiút.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:05 pm | |
| *Jane lép ki az udvarra. Egy térd alá érő nadrágot, hosszúszárú csizmát, lila garbót, és egy fehér pufi mellényt visel. Haját arcába fújja a szél, de nem zavarja. Lola a vállán pihen, de nem sokáig. Gyors szárnycsapkodásokkal máris elrepült. A lány megpillantja barátnőjét, Katát, s a pad felé veszi az irányt, kezében a táskájával.* -Szia Kata! *köszön a lánynak, s látja rajta, hogy egy kicsit el van kenődve.* -Mi a gond? Csak nem Eligio? *bombázta kérdéseivel a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:12 pm | |
| -Szia Jane!Igen, ő hiányzik, de tudom, hogy ha szeret, akkor úgyis megkeres. Valamelyik nap voltam Dannél.Nagyon ki van bukva. Amúgy mi újság? *kérdezi barátnőjétől. * |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:15 pm | |
| -Hát sajnálom Dant. *mondja Jane, de nem ez lenne a legkedveltebb témája, ezért eltereli a szót, és a lányról érdeklődik.* -Az tényleg igaz, hogy nem kötheted magadhoz, és meg fog keresni. Mondjuk nekem az ilyen pár hét után szeretlek tempó kicsit gyors lenne. Mióta is ismeritek egymást? *kérdezi a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:18 pm | |
| *Kicsit elgondolkodik, majd válaszol.* -Körübelül két hete.*mondja kicsit elpirulva* -Igazad van.Gyors a tempó.Majd körübelül egy hónap múlva megkeresem és megkérdezem, hogy akar e velem járni vagy sem. Végülis szabad ember. |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:23 pm | |
| -Én nem ezt mondtam. Nekem csak ez a szeretlek téma gyors. Ne vedd rossz néven, de én nem tudnám két heti ismeretség után az mondani valakinek teljes szívből, hogy szeretem. De lehet, hogy csak én vagyok ebben ilyen régimódi. Amúgy, ha jártok, akkor csak jobban megismertek egymást, és az mindenképpen jó. Nem akartalak ezzel megbántani, meg nem is sértésnek szántam. Csak barátnők vagyunk, és szerintem egy igaz barátnak az a dolga, hogy az ember szemébe mondja a véleményét. De semmi rosszat nem akarok, mondtam, csak ez a szeretlek... *mondja, de elharapja a mondat végét, és úgy érzi jobb, ha most hagyja abba, mert a végén még megbántaná a lányt, pedig azt tényleg nem akarná. Kicsit belebonyolódott, de reméli, hogy Kata nem értette félre.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:26 pm | |
| *Nikorina érkezik az Udvarra. Azonnal meglátja Katát és Janet, bár eddig még csak Katát látta tegnap a Tölgyesben. Odalép hozzájuk, mellette elmaradhatatlan macskájával.* Szervusztok *köszön nekik. Azonnal látja, hogy Katának van valami baja, de úgy dönt, hogy inkább ezt nem firtatja. Majd elmondja neki, ha akarja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:29 pm | |
| -Értem mire gondolsz.De én még nem mondtam neki azt, hogy szeretem, csak azt, hogy érzek iránta valamit, ami több a barátságnál. Ennyi. Igaz ő kimondta, hogy szeret, de lehet hogy csak megsajnált. Nem tudom . Majd kiderül *nyugtatja barátnőjét, hogy ő megpróbálja nem elsietni a dolgokat.* - Szia Nikorina!Ne haragudjatok, de meg kell etetnem Picurt.Sziasztok! remélem még találkozunk.* mondja majd elindul a szobája felé.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:31 pm | |
| -Szia Nikorina! Én Jane Scott vagyok, Holtak Őreis. *mutatkozik be a lánynak, s közben int Katának is. * -Remélem még összefutunk! *mondja, s odafordul a lányhoz.* -Még nem láttalak erre, új vagy? *kérdezi.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:32 pm | |
| //Ne hari, Nikorina, de usernek mennie kell!// | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:33 pm | |
| Szervusz, Jane *köszön Nikorina udvariasan a lánynak, közben búcsúzóul int Katának.* Én elemista vagyok, és igen, még eléggé friss diák. *Kissé elmosolyodik. A szürke macsek meg közben állhatatosan nézi smaragdzöld szemeivel Janet.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:35 pm | |
| Szervusz... *kissé bánatosan néz a távozó lány után, de macskája meg kissé megböki, jelezve, hogy menjenek tovább.* Jajj, Gradan, ne légy olyan türelmetlen... *hordja le kicsit, de csak halkan a lány a türelmetlan kandúrt.* | |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:39 pm | |
| *Ivana érkezik ki az udvarra. Ma feltünően csinos, kivágott lila felsőt és fehér nadrágott vett fel. Leül egy padra fejét leszegezi és a földre néz. Szomorú már nagyon.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:41 pm | |
| *Hideg, vörös szemek, foltos test csíkokkal megspkéleve, fekete, taláros alak. Érdekes leírás, mi? Nos, ez Jack és odron, ahogy együtt sétálnak ki az udvarra. jack oldalán válltáska lóg, ocelotja meg boldogan élvezi a levegőt.* -Nikorina, nocsak. Hogy vagy mostanság? *kérdezi hideg tekintettel, miközben összehúzza magán talárját, és odasétál a lányhoz. Odron közben össze-vissza sétál, rohangál, majd lefekszik a fűbe, és figyel.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:41 pm | |
| *Nikorina azonnal felfedezi Ivanát. ~Ugye mondtam, hogy érdemes várni...~ néz a macskájára, majd odalép a lányhoz.* Szervusz *köszön neki* Mért vagy ilyen bánatos? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |