Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:45 pm | |
| *Ivana felkapja fejét szinte megilyed a hangtól, de ezt nem mutatja* -Á semmiség csak hát egyedül érzem magam kissé. Amugy Ivana Irina vagyok holtak öreis. Nem ülsz le? *Kérdezi a lányt és közben észereveszi a fiút is * -Sziasztok* köszön rájuk is.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:49 pm | |
| -Jóestét Ivana. *mondja szokásos hideg hangján egy biccentéssel egybekötve, közben közelebb sétál a lányhoz.* -Zavarok netalántán? *kérdezi udvariasan, látja a lányon, hogy nincsen éppen jó passzban. És ő emg igazán nem szeret zavarni, ha valaki éppen nem íkvánja a társaságot, mert ugyebár olyan sokszor fordul elő. Közben szépen végigméri mindkét lányt, emg főleg azt a szürke kandúrt.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 01, 2008 6:50 pm-kor. | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:49 pm | |
| Nikorina Grozda vagyok, elemista *mondja a lány, majd az ismerős hangra felkapja a fejét.* Áhh, szervusz Jack. Köszönöm a kérdésed, remekül megvagyok. *A szürke macsek mellette, kényelmesen leül a földre, a lány meg Ivana mellé ül.* Tényleg, te hogy vagy Jack? *Csak úgy kérdezi. Egyszer már látta a fiút, és úgy érzi, hogy ezt muszály megkérdezni.* | |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:51 pm | |
| *Ivana a cicát nézi* -Szép cica nekem is van egy fekete cicám, csak gözöm nincs hol hol van mostanság. *Majd a fiú felé fordítja fejét* -Nem dehogy is nem zavarsz. Gyere ülj le hozzánk. Persze csak ha van kedved.
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 01, 2008 7:17 pm-kor. | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 6:55 pm | |
| -Örömmel hallom, hogy jól vagy. Én éppen most jövök Bájitaltanról.. ~És nem értem, mire fel kivételezik velem a Mester, azt hiszem sokkal szigorúbb bánásmódot érdemelnék.~ *töpreng el magában, szemei egy cseppet a távolba révednek, majd ocelotja hangos nyávogása ébreszti fel. Megéhezett.* -Amúgy remekül vagyok, csak azt hiszem a macskám éhes.. *mondja eltűnődve, majd Ivanának csak biccent.* -Persze, hogy van kedvem, és ha nem zavarok, akkor akár maradhatok is. *mondja egy halvány mosollyal, majd szépen leül ő is a padra.* ~Majd kapsz enni, bírd ki, vagy vadássz magadnak valamit a közelben.~ *mondja daimónjának.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:00 pm | |
| *Nikorina kissé elmosolyodik.* Gradannak hívják... *mondja. Jack szavaira csak biccent.* Nyugodtan maradhatsz, engem nem zavarsz... *Saját cicusa is halkan vernyog egyet, jelezve, hogy osztozik a nagyobb rokon érzéseiben, majd gazdája ölébe fészkeli magát. Nikorina megsimogatja a macsekot.* Nyugalom, fogsz majd kaját kapni... *Kicsit elmosolyodik, majd a többiekre néz.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:10 pm | |
| *Jack, miután felmérte a többieket, szépen hátradől a padon, és szemeivel végigméri Nikorinát.* -És mondd csak, te hogyhogy nem voltált bent órán? Csak nem vesztél el a kastélyban? *kérdő tekintetével szinte vallatja a lányt, de amúgy csak érdeklődik. Ez az egyetlen tárgy, amit a szívén visel.* -És merre jártatok mostanság? *tesz fel újabb kérdést, címezve ezúttal Ivanának és Nikorinának egyaránt. Ocelotja ásít egy nagyot, majd összegömbölyödve fekszik a fűben, fél szemmel és fél füllel figyelve csak.* | |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:16 pm | |
| *Ivana csak kérdőn néz a többiekre, közben egy fekete cica sétál oda hozzájuk, halkan rányávog gazdájára, hogy vegyeg fel. Ivana felveszi ölébe a cicát és szurós tekintettem mered rá* -Hát igen én teljesen lefelejtettem hogy ma Bájital van. Sajnos mostanság eléggé szétszort vagyok. *Majd a lány felé fordul* -Te mióta vagy a suliba? | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:17 pm | |
| Nem, nem vesztem el! *tiltakozik.* Inkább csak elaludtam a szobámban... Bocsánat, majd jobban igyekszem. *lesüti a szemét. Óráról kimaradni... Reméli, hogy nem lesz büntetés a vége.* Mostanság? Hát, megkaptam Arnuiltól, a főprefektusomtól a szobakulcsomat... *meséli. Örül neki, hogy végre megvan a szobája.* Ti mit csináltatok? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:19 pm | |
| *Elő sem kellett volna bújnia... nem ment el BITre. Valakitől el kell majd kérnie az órai anyagot... nyaff. Hosszú, kék farmerben, egy fehér, női ingben, és egy színtén hószínű, térdig érő vastag kabátban tűnik fel az udvaron. Immáron csupán vállig érő haja frufrujától eltekintve egyetlen lófarokba összefogott, kezeit fekete kesztyűk fedik. Nagyot ásít és nyújtózik hozzá: ma talán elkerülheti kicsit a Rettegetettet... meglátva Jacket egész felderül (természetesen csak magában, mily illetlen dolog lenne ezt kimutatni) és megindul a három fős társaság felé. A pad mellett megáll, és kivág egy kellemes mosolyt. Látszatra nem lehet több tíz évesnél... és a holtak őre fiút is meglepheti, hová lett a derékig érő sörénye.* - Szép estét. *Szól szinte dallamos hangján.* Svetlana, akik nem ismernének. *Ma egész jó kedvében van... ez pedig nem hátrány.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:23 pm | |
| *Jack csak legyint Ivanának, de Nikorina. A lány úgy tűnik begyulladt, Jack epdig akcióba lép.* -Nocsak, elaludt.. Hát, ez nem valami fényes kezdet, én a helyedben jobban vigyáznék magamra. Még a végén jövőre újra találkozhatsz az elsős padokkal. ~És akkor majd talán én tanítalak..~ *csak egy kicsit ambíciózus gondolat, csak egy kicsit.* -Részemről semmi különöset nem csináltam, tanulta, vizsgáztam, órára mentem, meg ilyesmik. Tényleg semmi izgalmas. *vonja meg a vállát.* -Svetlana! *mondja, szinte már mosolyogva, mikor meglátja a lányt feltűnni. Feláll a padról, egyrészt, mert örül, másrészt, mert helyet akar neki adni. Ocelotja is felkapja a fejét.* -Hát te meg merre jártál? Olyan régen láttalak, hogy vagy? *kérdezi, miközben továbbra is mosolyog, csoda, nagy csoda.* | |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:27 pm | |
| -Hát én a nap jórészében csak ülök és magam elé nézek ki a fejemből. Nem tudom mit kellene tennem több dologban is igy folyton jár a fejem, vagyis az agyam. *Észreveszi az érkező lányt* -Szia Ivana Irina vagyok holtak öreis* mutatkozik be.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:29 pm | |
| Szervusz Svetlana *köszön a lány az újonnan érkezettnek.* Nikorina Grozda vagyok, elemista. *Jack közben alaposan megpirongatja. Nikorina legszívesebben elsüllyedne szégyenében...Nincs kedve ahhoz, hogy jövőre is elsős legyen. De tudja, hogy Jacknek igaza van. Máskor nem maradhat ki óráról.* Ígérem, legközelebb próbálok nem elaludni... *Ígéri, halkan. Mert most érzi, hogy sikerült megszégyenülnie.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:32 pm | |
| *Igazából csak most pillantja meg az ocelotot. Fel is áll a szőr a hátán.* ~ Jó ég... ~ - A denevéred átfordult nagymacskába? *Kérdezi hirtelen, de inkább a fiúra figyel. Hiába... menthetetlen az albínó. Valószínűleg nem díjazza következő tettét Jack, mégis egy gyors ölelést kap az albínótól, a fene egye meg, több, mint egy hónapja nem látta, és most szüksége van a holtak őrés hallgatóra.* - Hát hogy hogy is vagyok... szörnyen, borzalmasan, rettenetesen. A családom évvégén kitagad, ha nem leszek kitűnő, és Eric... *Elharapja a mondatot, miért kell ennek a srácnak ilyen... ilyennek lennie? Mindig mindent elmond neki, alaptalan őszinteséggel.* ...Ericcel semmi lényeges. Úgy hogy e téren még sem olyan kibírhatatlan a helyzet. *Ha már hellyel kínálták, le is ül, kabátját szinte kényesen végigsimítva, nehogy ráncos legyen, vagy felfázzon. Ivanára néz. Hm, Jack egyik szaktársa? Remek, a legutolsó házabeliével... a jó isten egye meg... miért kell _mindig_ rá emlékeznie?* ~ Verd ki a fejedből... nem te tetted. Verd ki... verd ki! ~ *Nikorinának viszont egyenesen örül.* - Remek, mégegy elemista! *Összecsapja a tenyereit.* - Nem akarok beleszólni, de ha egyszer elaludtál, akkor sincs nagy probléma, csak pótold be az anyagot és a következő egy hétben ne találkozz a tanárral. Főleg ha... Jericho professzorról van szó. *Kicsit le is veszi itt a hangerőt.* De én is elkéstem diákpályám első óráiról - amire nem vagyok büszke - de túl lehet élni. |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:37 pm | |
| *Jack egy pillanatra el is felejti, hogy miatta megszégyenült valaki. Aztán feleszmél, és komoran biccent Nikorina felé.* -Rendben, elgközelebb látni szeretnélek órán. Ha nem, akkor talán majd valahogy elérem, hogy pótold az anyagot. *persze éppen ezért nem éri emg Bájitaltanról vagy SVK-ról hiányozni. Jack szívesen ygakorol a lányról, amíg az emg nem tanulja az anyagot. segítőkész, csak rossz fajtájú. Svetlana ölelését igazából nem bánja, csak somyolog zavartan magában.* -Nah, azért az iylen érzelemkitörések.. Annyira jó, hogy látlak! *mondja, amjd elneveti magát.* -Ugyanmár, dehogy, ő itt odron, a daimónom, a lelkem másik fele. *az említett fél csak biccent. Jack epdig füttyent egy éleset, mire egy kis denevér szeli át az eget.* -Fhahmir még él, és virul, köszöni szépen. *mondja, mikozben megsimogatja a denevért, aki leszáll rá.* -Hmm, ezek szerint az életed remekül zajlik. Ha kell, szívesen segítek neked és odaadom az órajegyzeteimet is, amin nem voltál bent, csak szólj, és elhozom neked. Nehogy kitagadjanak, mert akkor a végén nem lesz hova menned. Nem tölthetsz itt minden napot, vagy mégis? *kérdez vissza elgondolkozva, amjd elveti gondolatait.* -Szóval Ericcel semmi különös, az jó. Régebben, ha jól tudom, seveled-se nélküled kapcsolat volt, mi? *kérdezi, miközben int a pad felé.* -Ülj le. *ajánlja fel saját helyét.* | |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:40 pm | |
| *Ivana nem akar senkit megsérteni de cicája láttán eszébe jutott Marv és a döntés amit megkell hoznia a kapcsolatukról, igy arckifejezése komorrá válik, és elbucsuzik* -Ne haragudjatok de én most lemegyek *Azzal feláll és elmegy* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:44 pm | |
| Rendben, igyekszem *Nikorina ezt már szinte gépiesen mondja. Svetlana érzelemkitörését kicsit megmosolyogja. Mondjuk az albínó lány félbehagyott mondata kicsit felkelti a figyelmét, de nem kérdezősködik. Mert, bár kíváncsi természetű, azért másnak a magánélete nem tartozik rá, ezt jól tudja. A denevér megjelenésén meglepődik. Nem is tudta eddig, hogy van Jacknek egy denevére is. De mindegy. Most már tudja.* Oh, szia Ivana... *köszön el a lánytól. Ez van. Néha szaporodik a társaság, néha meg fogy.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:47 pm | |
| *Nem baj, neki az ölelés tényleg jól esett.* - Daimón? *Gondolkozik, végigpörgeti elméjének könyvét. Valahol olvasta... ó hát persze, egyik unokatestvérének is van, és ő mennyire nagyra van vele! A denevértől azért még egy picit most is tart. A vérszopóktól mindig volt valami félelme, csak azt nem érti, miért. Lehet, ez valami lányos dolog... és neki azt tanították, ez negatív állat, mint a Piroskás mesében a farkas: és aki ilyeneken nő fel... Ivanának csak biccent, halk jóéjszakát kíván neki, és ismét az iskolaelsőre néz. Se veled se nélküled kapcsolat... _volt_? Nem így fogalmazna. Zavartan heherészik egy-kettőt.* - Hát... nem egészen. *Nem egészen múlt idő.* Persze ez teljes mértékben az én hibám. Az arisztokrata idiótaságom, hogy nem bírom kezelni azt, ha valaki szeret. *Lezuttyan a padra, s mintha magába is roskadna egy pillanatra. Aztán felkapja a fejét.* Az óraanyagokat szívesen átvenném. *Mosoly. Nah, ilyen ember kell neki. Utána Nikorinára néz, nem akar senkit kirekeszteni a beszélgetésből.* - Mikor érkeztél? Tudom, sokan kérdezik, de még nem láttalak... bár ennek lehet az oka az egy hónapos kihagyásom is. *Félredönti fejét, úgy kíváncsiskodik.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:53 pm | |
| -Szia Ivanova! *köszön a távozó lánytól, majd visszafordul a társasághoz. Csupa lányok, mí furcsa.. És Jacknek aztán mindene van, ami egy nekromanta növendéknek kell, hogy legyen, még denevére is. Halkan súg valamit az állatnak, mire az csipogva elröppen róla, és egy közeli fán telepszik le.* -Nos, akkor ő elment, és nem egészen? *Svetlanára figyel.* -Ugyanmár, nem is vagy arisztokrata, bár a helyzetkezelésben lehet valami. *enyhén gúnyos, de nem gondolja komolyan, szokás szerint ugratja a lányt, szemeivel meg méregeti.* -Akkor holnap elviszem neked valamikor, vagy lerakom a szobádba, ha úgy jó. Vagy akár össze is futhatunk valamikor. *mondja ötletként. Nikorina válaszát ő tudja, már hallotta párszor, de nem hagyja ki a lányt, válaszoljon csak ő. Közben sétál egy kicsit, tesz pár lépsét, de nem ül le, úriember, és áll.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 7:55 pm | |
| Nemrég, olyan pár napja érkeztem... *válaszolja Nikorina. Igaza is van, hiszen tényleg nemrég érkezett... bár az a pár nap szinte elröpült. Szórakozottan vakargatja macsekja füle tövét, és közben hallgatja a másik kettő beszélgetését. Mondjuk neki is jól jönne az órai anyag, de úgy tűnik, Svet már le is nyúlta... A denevértől ő nem ijed meg. Kisebb korában sokszor látott már ilyen állatot. De Fhahmir még idegen neki, és talán nem is barátságos. Kissé zavartan mosolyog maga elé. Svet és Jack láthatóan jól elvan egymással, így a lány fejében az is megfordul, hogy esetleg felmegy a szobájába. De nem. Inkább marad.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:00 pm | |
| *Gúnyos hangmodor? Már kezdett hiányozni, mióta Eric... más.* - Én lehet már nem vagyok annyira arisztokrata, de az egész családom az. Valamiféle álomvilágba képzelik magukat, ahol minden és mindenki tökéletes. Hihetetlen. Azt rebesgetik, hogy élt a vérvonalunkban egy fiú, aki valahogy szégyent hozott a családra, és tette után soha többet nem látták. *Nyel egyet.* És ez nagyon biztos forrásból van. *Nem normális a családja, az egyszer biztos.* - Az összefutást támogatom inkább, legalább egy-két dolgot megbeszélhetünk... vagy néhány házit. *Tör ki belőle az utóbbi három szó, és egy ezer wattos eminens vigyort ejt meg. Hát igen... ez biztosan Lana.* - Az időpont meg bizonytalan, biztosra veszem, hogy útjaink keresztezni fogják egymást. *Véletlen sem arra akar utalni, hogy kémkedne Jack után. Bár, nem is rossz ötlet... feláll, mintha kicsit leporolná magát -kivillan a piperkőcsége-, és rámosolyog mindkettőjükre.* Én viszont rettentően elfáradtam, úgy hogy megyek, mert még meg kell másznom három emeletet, ki kell védenem a gyilkos szellemeket és a rám vadászó páncélokat. Úgyhogy, további szép estét! *Elmegy Nikorina mellett, enyhén mintha meg is veregetné a vállát... aminek jelentését átveszi az elemista. Ez egy afféle nők közötti gesztus, olyan "meghagyom neked a fiút, használd ki az alkalmat". Az albínó már csak háttal a társaságnak vigyorog, eszébe jut Cassidy szerelmi bájitalos esete, szerencsétlen iskolaelső hogy menekült előle...* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:05 pm | |
| -Na, ha a családod iylesmire készülne, akkor majd szólj nekem, és majd megvédelek, elbánok velük. *és eszébe jut a nagy szellem, amit kiengedtek.* -Igazad van, jbob lenne összefutni, és beszélgetni. És nyugodj emg, semmi bajod nem lesz, de azért csak óvatosan! Tudod milyen gonoszok itt a léynek... *pillant körbe, amjd mosolyogva integet a lánynak.* -Rendben, menj, aludj, és akkor összefutunk, és beszélgetünk mindenről, szia! *köszön el a lánytól, majd lehuppan a padra Nikorina mellé.* -No és te hogy fogsz pótolni? Fél éves anyagra van szükséged... hogy szerzed be, emsélj csak! *mondja kérdő, hideg hangvétellel, cinkos, halvány mosoly látszik arcán, no igen, msot gonoszkodni fog. Ocelotja kíváncsian figyelget.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:12 pm | |
| *Nikorina kicsit sajnálja, hogy elmegy Svet is. Persze érdekes volt, amit a családjáról mesélt... A gesztust persze érti, bár enyhén elpirul tőle, és inkább gyorsan fekete hajzuhatagába rejti az arcát, hogy Jack véletlenül se vegye észre. Amikor végre elmúlik a szégyenlősség-rohama, újra felnéz. Persze akkor Svet már nincs ott, így kettesben marad a fiúval. Inkább semmit sem szól, csak maga előtt bámulja a talajt, és a macsekját simogatja gépiesen - bár erről vajmi kevés fogalma van jelenleg.* Hogy hogy? Izé... *megereszt egy szégyenlős mosolyt.* Segítenél? Kérlek... *Kérőn néz. Jack végülis iskolaelső, biztos tud segíteni...* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:20 pm | |
| *Biztosan tud, igen, tud, de vajon akar-e? Látva a lány szégyenlős reakcióját, gonosz mosoly suhan át arcán, de mire a lány felnéz, el is tűnik. Mikor emgkérdezi, hogy segít-e, elgondolkozik, másfele néz, gondolatai nagyon is gonoszok.* -Hát, ha hetenként össze tudunk ülni, akkor végülis talán be tudom veled pótolni az anyagot. Könyvtárban, tankönyvekben benne van az anyag, és hetenként gyakorlatozhatnánk, amíg be nem hozod, és akkor sikerülhet felkészülni év végi vizsgákra is. Persze azért az órákon való jelenlét szükséges volna. *néz cseppet megrovón a lányra.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:24 pm | |
| *Nikorina kicsit felvidul.* Rendben, nekem megfelel *mondja, és most igazán hálás a fiúnak.* És ígérem, igyekszem az órákon ott lenni. *Ezt most komolyan ígéri. Tanult az esetből, és nem szeretne esetlegesen büntetőmunkát...vagy évismétlést. De főleg azt nem szeretné, hogy tényleg lemaradjon a többiektől... Jajj, mit kapna akkor az apjától... Nikorina kissé összerázkódik. Megígérte apjának, hogy szorgalmasan fog tanulni, erre... Tessék, máris elmulasztotta az első óráját.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |