Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:28 pm | |
| ~Legyek kedves, vagy ne legyek kegyes? Hmm, ez a nehéz dilemma...~ -Szándd már meg! *morogja oda neki daimónja, mire Jack válalt von.* -Rendben, akkor majd segítek, és mennyire ismered a tanárokat, szakvezetőket? Mert, azért érdemes tudni róluk egy csomó dolgot, vagy magáról a szakokról is, emg különböző emberekről. Nos, mi az, amit tudsz, kezdjük a vezetőknél. *mondja, vagyis inkább kérdezi a lányt, segítő szándékkal vallatja.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:33 pm | |
| *Nikorina kicsit megkönnyebbül, hogy Jack végülis hajlandó neki segíteni. Kissé fázósan húzza magán össze vékonyka kis kabátját. Már éppen válaszolni akarna, de eszébe jut, hogy már egész későre jár.* Ohh, bocsáss meg, de asszem elmegyek aludni... Ha keresel, akkor a harmadik emeleten, a Dingó szobában találsz meg. Előre is kössz a segítségedet! *Megereszt még egy hálás mosolyt, majd feláll, és elindul a Kúria irányába.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 01, 2008 8:37 pm | |
| -Rendben, szia, akkor menj csak. Mjad még találkozunk. *mondja szinte fenyegetően, majd nyújtózik egy nagyot.* -Úgy tűnik ma nem leszek kegyes. nah, irány az ebédlő, mert éhen veszünk itten. *mondja, és odron már talpon is van, megrázza magát.* -Az első jó ötleted.. *morog a daimón, mire Jack feláll a padról, és éleset füttyent.* -Fhahmir, vacsora! *kiáltja, mire a denevér már suhan is a Kúria felé, Jack pedig vesz egy méyl levegőt, majd ocelotjára kacsint, és futni kezd. Az álalt követi, rohan a vacsijáért.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:18 am | |
| *Miután lassan felébred, elmegy lezuhanyzik, majd átöltözik és elindul kifelé. Nemsokára már az udvaron lépdel, és a környező tájon járatja a tekintetét*~Elég türhető időnk van~*Gondloja bér ez csak magán vélemény. Kis séta után megcéloz magának egy padot és leül* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:27 am | |
| *Egész jó éjszakája volt, panaszara pedig nincs oka, hisz kitűnő szobát kapott. Sőt egész gyorsan megszokta az új helyet, hisz egy ideje már készült rá, hogy új iskolába kerül. Neki is fog felfedezni egy kicsit az iskolát és környékét. Lassan sétál végig folyosóról folyosóra, lépcsőtől lépcsőig, míg le nem ér a földszintre. Először friss levegő, reggel nem árt. Lassan lépked az udvaron, tekintetével körbekémlel mindent. Kezét zsebébe csúsztatja. Az egyik padon megpillantja azt a fiút, aki tegnap útba igazította. Nem ártana vele beszélgetni az iskoláról, biztos elég régóta ott van, tud majd neki mesélni. Nem utolsó sorban pedig kell egy kis ismeretség, hátha a hasznára válik.* -Szia, Tony, igaz? Leülhetek? *Kérdezi tőle mikor odaér a fiúhoz és a padra mutat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:30 am | |
| *ELmosolyodik amikor meglátja a lányt közbe csinál helyet a padon*-Persze. Kérdezni sem kell. Ülj csak le nyugodtan*mondja majd kezével hátrébb simit egy hajtincset ami épp a szemébe lóg majd a lány felé néz*-Amugy hogy vagy? Ki aludtad magad? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:34 am | |
| *Azért ő még megkérdezi, nehogy az első napokban elkönyveljék róla, hogy nem tanult illemet. Igaz elég gyakran megcáfolja, amikor már biztosnak érzi magát. Leül a padra kicsit oldalasan, hogy részben szemben tudjon lenni a fiúval.* -Köszönöm jól vagyok, kialudtam magam. Kössz a szobát! *Mondja halványan elmosolyodva. Nem egy mosolybajnok, csak ha értelmét látja neki.* -És te hogy vagy? Régóta vagy itt? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:38 am | |
| *Tony bólint*-Igen elég régen, bár ezt a nhány hónapot nem tudom hogy régennek lehet nevezni.*Kicsit felnevet majd felnéz az égre, Egy darabig csak nézi, majd tekintete vissza vándorol Anja-ra*-Te hol laksz amúgy?*Kérdezi, miközbe kapátját kicsit megigazítja magán*-ÉN Finn országban. A neved alapján talán orosz országra saccolnék de nem vagyok jó az ilyesmibe*mondja mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:41 am | |
| *Kata érkezik az udvarra.*-Sziasztok! *Köszön a jelenlevőknek, de nem akarja zavarni őket, ezért inkább leül egy padra. Elővesz a "Varázslat haladóknak" cimű könyvet és elkezd olvasni.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 02, 2008 10:43 am-kor. |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:43 am | |
| *Megérkezik az udvarra. Épp Nellondba készül. A héten beszélt Katával és most épp őt várja. Mint mindíg most is hosszú fekete kabátja és az elmaradhatatlan sálat viseli. Nyakában a két hete vet medál lóg. Vállán táska, ha éppen venne valamit. Szétnéz és meg is látja az olvasó Katát. Integet neki. Ma is csinosan néz ki.* -Szia.-köszön neki mikor odaér mellé- Akkor lejössz nEllondba? *Kérdezi és közben mutatja a maga előtt vezető utat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:45 am | |
| -Hozzám képest rég. *Bólint egy picit, inkább úgy magának. Amikor a fiú felnéz az égre, kicsit felhúzott szemöldökkel tekint rá, majd lopva ő is felpillant, hátha valami érdekeset lát. De semmi, így hát visszatekint Tony-ra. Legszívesebben ércelődne egy kicsit, hogy a szobájában lakik, de inkább normálisan válaszol.* -Ahhoz képest, hogy nem vagy jó benne, nagyon jól találgatsz. Oroszországból jöttem, Szentpétervár... *Kicsit elhúzza a száját, de gyorsan piciny mosolyt varázsol arcára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:45 am | |
| *Mikor meglátja Rupertet odamegy hozzá.* -Szia! Persze mehetünk.Mi újság veled?* kérdezi a fiútól, majd elindulnak a Nellondba vezető úton.* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:48 am | |
| -Egész délelőtt leckét írtam, remélem jók lesznek. Igyekszem pótolni az első félévet. Tegnap borzalmas volt a Bájitaltan óra. A tanár nagyon szigorú. *Egymás mellett sétálnak, egészen Nellondig.Végigbeszélik az utat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:49 am | |
| *Elmosolyodik,*-HÁt akkor mákom volt. Igazábol talán téged talátalak el egyedül, ha jól tudom. Eddgig mindig elég keményen félre tippeltem. Amúgy ha kíváncsi vagy bármire nyugodtan kérdezzél. Szivesen válaszolok ami érdekelhet*mondja mosolyogva,*-Neked van valamilyen állatod? Nekem van egy varjam és egy hollom csak azt nem tudom most merre lehetnek*mondja kicsit elhúzva a száját, hiszen ténleg régen nem látta őket de hát a madár egy szabad állat. Nem lehet zárkába tartani* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:55 am | |
| -Legalább mostmár mondhatod, hogy el tudod találni. *A lány nevéből azért elég nehéz félre tippelni, hisz oroszos hangzása van a nevének, nem is kicsit. A fiú meg finn, azt biztos nem találta volna el. Nem szeret találgatni és szerencsére a fiú már megmondta honnan is jött ide.* -Mesélhetnél az iskoláról, a tanárokról, hogy milyen helyek vannak az iskolán belül... *Leginkább az utolsó érdekli, hogy milyen elzárt, tiltott vagy misztikus helyek is vannak. Ráadásul nem ártana egy olyan hely sem, ahova ritkán járnak az emberek és ő nyugodtan tudna ott lenni.* -Nem, nincs állatom. Hollód? Az biztos nagyon szép. *Persze, hogy szép, egy holló csakis szép lehet. Fekete hatalmas szárnyakkal és csillogó szemekkel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 10:56 am | |
| *Niki egyenesen lejön az udvarra és keres magának egy padot, közben gondolkozik Rupert ügyben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:00 am | |
| -És szeretem is*mondja kicsit halkabban*-Hogy milyen helyek vannak, nagyon sok. VAn egy tölgyesünk. Az ilyen erdős rész, akkor van a füves kert. Oda mondjuk imádok járni, de van még sok kinti terület amit jó bejárni a birtokon, azon kívül van étkezőnk, sportcsarnokunk, könyvtárunk.*Kicsit elhúzza a száját*-Oda sepeciel nem szeretek járni. De van egy nyugis hely az anfiteátrum. Nameg a kilátó a toronyban. Az a kedvencem, a főhadi szálláson kívül.Tiltott területekből is van jó pár. Ott van a mocsár. VOlt szerencsém már ott járni, majdnem bele is haltam, akkor ott van két falu, az eggyikbe még nem voltam de nem szoktunk oda menni. A neve Valdon, és van egy kissebb innen nem messze. SOk bolt van arra. A neve Nellond*miután befejezi a mondandóját mély levegőt vesz* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:05 am | |
| *Miközben annyira elgondolkodik, csak most veszi észre Tonyt és az ismeretlen idegen lányt. Feláll és elindul feléjünk.* ~Úristen mit gondolhatnak rólam???~ *Odaér és köszön* -Sziasztok! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:07 am | |
| *Tölgyes, nem lehet rossz, füves kert? Érdekes lehet, főleg ha már a fiú is szeret oda járni. Feltehetőleg, akkor ott sűrűn meg lehet találni a fiút. Könyvtár, jól hangzik. Szereti a különböző könyveket, biztos talál ott magának pár érdekességet. Persze nem kizárólag a tanuláshoz, dehogy. Van attólk egy picivel fontosabb dolog is.* -Tényleg, vizsgák? *Kérdezi érdeklődve. nem tudja itt mikor, milyen formában szoktak vizsgázni. A mocsaras dologra kicsit felkapja a fejét. Szóval az tiltott, ráadásul életveszélyes terület. Kicsit végignéz a fiún, nem igazán gondolta volna róla, hogy olyan helyekre is mászkál.* -Ha nem titok miért haltál meg majdnem? *Közben egy ismeretlen lány lép hozzájuk, biccent neki.* -Szia! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:13 am | |
| *Niki felé fordul*-Szia, hogy smint?*kérdezi mosolyogva közbe Anjara is fiogyel. A kérdésén elmosolyodik*-HÁt féléves és évvégi vizsgák vannak*mondja tömören*-Hogy miéert halltam meg. HÁt ez hosszú de elmondhatom. két jóbarátommal lementünk a mocsárhoz kicsit őrültködni. Gondoltuk egy kis vívás nem árt az egészségnek aztán valami füstöt lélegeztünk be, valami gázt. pár óráig kómába voltunk, szerencsére Herbert Prof lefülelt minket és elvitt a betegszobába. Ahol pár csodállatos napot töltöttem el a többiekkel*mondja persze még mindig kirázza a hideg ha arra gondol* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:17 am | |
| -Most írtam egy hosszú és bonyolult levelet Rupertnek. Katasztrófa sorozat. *mondja Tonynak* *Az idegen lány felé forul.* -Bocsáss meg be se mutatkoztam! Cserényi Nikolett vagyok. Holtak őries.Mikor érkeztél? *mutatkozik be neki.* -Tony majd elmondom az egészet! *közben kicsordul egy könnycsepp a szeméből* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:26 am | |
| *Mikor Tony elmeséli a történetet, szélesen elmosolyodik. Érdemes lesz a fiúval jóban lenni, nem keresztbe tenni neki. Különben is elég rendesnek tűnik, és bármiben tud segíteni. Felpillant a lányra, aki odajött hozzájuk. Biccent egyet, majd ő is bemutatkozik.* -Anja Prokofjevna, szintén Holtak őreis. Tegnap este érkeztem. *A lány mondatára velhúzza egyik szemöldökét. A lány könnyezni kezd, sóhajt egy kicsit. A lánynak valami nyomhatja a szívét, a fiúval pedig meg tudná beszélni. A gond itt most ő, talán ideje lenne tovább lépni.* -Azt hiszem járok egyet, nem akarok zavarni. *Lassan feláll és körbenéz, hogy merre induljon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:32 am | |
| *Tony látja hogy Nikinek valami baja van, de most nem akarja hogy Anja is elmenjen elmiatt*-Hé hahó. nem ugy megy az*mondja mosolyogva.Majd feláll és most mind a két lányra néz*-Szerintem járjunk eggyet, szeritnem mindenkinek jót tenne egy kis nézelődés. Közbe meg beszélünk.Közbe Niki felé fordul*-Ha akarod most is elmondhatod. Szerintem szak társak vagyunk mind a hárman tehát nem kell szégyelősködni, mond meg mi a baj, addig is sétáljunk eggyet. Kékfátyol vízesés? .*-Kérdezi majd megvárva Anja-t és Niki-t elindul a vízesés irányába. Remélhetőleg hármasban* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:41 am | |
| -Gyere te is akkor anja. *Niki egy kicsi előre siet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 11:44 am | |
| *Széttárja karját. Tőle sétálhatnak, de igazán nem akar zavarni. Ha a lány nem szeretné, hogy együtt menjenek, akkor ő leválik, nem gond. Feltalálja magát, rengeteg dolgot kell még felfedeznie. és lehetőleg nem eltévedni. Kicsit kérdőn tekint a lányra, hogy most menjen vagy maradjon velük. Neki éppenséggel mindegy, bár lehet szívesebben maradna még egy kicsit társaságban. Biccent Tonynak, neki aztán jó a vízesés. Mivel ő már felállt, csak Nikolettre kell várni, aki végül beleegyezik. Így hát hárman indulnak tovább.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |