Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 12:03 pm | |
| *Tara most érkezet az udvarra, nyomában daimondja: Kiara. Megállnak, majd körül néznek. Nincs senki az itt rajtuk kivül.* ~Hát, akkor menjünk a hálóba.~*Mondja pumájának, aki közben leült.*~Rendben, ugysincs mit csináljak.~*Válaszolja a puma majd feláll. Sarkon fordulnak és a háló felé veszik az irányt.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 18, 2008 4:34 pm-kor. |
|
| |
Leonard de Wandom Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 1045 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 12:49 pm | |
| //Tara módosítom a hsz-edet. Kérlek használd az egyezményes jeleket. mint a csillagok a gondolatjel ...stb. ha valamit nem értesz a szerepjátékkal kapcsolatban akkor keresd m,eg aszakod egyik prefijét.// | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:24 pm | |
| *Lee érkezik meg a szobájából az Udvarra a kutyájának a társaságában.Most ellengette őt játszani ezért Bernádt felfedező útra indult.Lee peddig leül egy padra és lekezd nézelődni.Nem lát sok embert a környéken de most nem is zavarja.Inkább csak gyönyöködik az égben és az Udvar csodás részeiben.Közben a haját piszkállja hogy valamivel elfoglallya magát* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:38 pm | |
| *Amaya érkezik ide majd int Lee-nek* -Szia.Hogy vagy?*kérdi tömören,látszik hogy szomorú és látszik hogy valami hiányzik neki* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:45 pm | |
| *Egy liláshajú lányka érkezik egy fekete halálfejes pulcsiban kifestett szemmel és szoknyában.* -Sziasztok. LIna Miley Woonel,árnydalnok.*mondja majd minda16nyula elkezd ugrálni és Clapmuss is követi őket* |
|
| |
Szurdok ősi szelleme
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 129
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:46 pm | |
| *Ahogy a diákok csoportja , mind a hárman összetalálkoznak az udvaron egy padnál a hegység felöl egy árny repül feléjük. Mikor közelebbér láthatják a diákok, hogy egy gyöngyházfényű alak aki a levegőben száll feléjük...* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:50 pm | |
| *Lee hirtelen észrevesz két lányt* -Szia Amaya!Jól éste?*Kérdez viszsa majd meglátja a másik lányt aki elkezd ugrállni és már be is muatkozott*~Idióta~*Gondolja magában majd azért ő is bemuattkozik* -Lee Hansang!*Mondja a lánynak amjd a levegőben valami furát vesz észre.Amikor közelebb ér a jelenség észreveszi hogy az egy szellem*~Egy újabb szellem.Remélem ez nem olyan idegesítő mint az amivel múltkor találkoztam~*Gondolja magában majd köszön a szellemnek* -Jó napot!Mi járatban errefelé?*Kérdezi a szellemtől mosolyogva* |
|
| |
Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 1:51 pm | |
| *Ivana érkezik meg az udvarra.Meglátja Leet és odamegy hozzá.Ekkor veszi észre hogy 2 lány is van vele akiket nem ismer.* -Sziasztok *Köszön rájuk* -Ivana Irina holtak öreis. *Mutatkozik be a 2 lányank. Ekkor észreveszi a szellemet.* ˇMár csak ez hiányzott ~ | |
|
| |
Szurdok ősi szelleme
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:01 pm | |
| *A szurdok ősi szelleme elöször végigméri a diákokat. Nincs ma túl jó hangultában, sőt, egyáltalán nincs jó hangulatban.* -Üdv! *köszönti a diákokat ridegen.* -Talán nem szabad errefelé járnom? Vagy a kedves bestiamesteres úré ez a terület és kitiltana innen. *válaszol nyersen.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:05 pm | |
| *Amaya felsikolt és megpróbál elrohanni de elesik és beveri a fejét* ~jáááj hogy kelek fel?~ |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:09 pm | |
| *Lee arca egyből komor ábrázatot ölt amikor meghallja a szellem hangját* -Nem dehogyis csak tudja kicsit kíváncsi vagyok*Mondja a szellemnek majd folytatja* -Megmondaná hogy maga hol halt meg?Maga ugyebár egy szellem...hol ölték meg magát?*Kérdezi kíváncsian a szellemtől és reméli hogy ezzel nem húzza fel őt mégjobban majd meghallja Amaya akcióját.Vesz egy félfordulatot hogy teljesne lássa majd ma fejéhez csap*~Óhh anyám~*Gondolja magában majd a szemével a szellememet nézi* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:15 pm | |
| *A fél-koboldlány döbbenten veszi észre a szellemet majd mikor meglátja Amayát odamenne de látja hogy a szellem Lee-t "fenyegeti". Előkapja a kardját a tokjából és szemei a szellemre tapadnak* -Lee! Vegyeteke lő fegyvereket! Van egy tervem! Védekezzetek ellene ha támadna én addig segítek annak a lánynak!*mondjam jad odaszalad a lánykához* |
|
| |
Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:16 pm | |
| *Ivana odasiet a lányhoz hogy segítsen neki.* -Szellem lehetnél kedvesebb is halálra rémisztesz másokat. Én személy szerint nem féek tőled de amnt látod ások igen. *Lee felé fordul* -Hogy vagy mostanság? *Kérdezi a fiútól*
//Sorrend:, szellem, Amaya, Lee, én,Lina// | |
|
| |
Szurdok ősi szelleme
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:24 pm | |
| *A szellem ránéz Leere és mintha villámokat szórna szemeivel.* -Egy démon ölt meg. *mondja hidegen, de félmosolyora húzódik a szálya. Hangja szívbemarkoló és hideg. Mintha az a démon még ma is itt lenne... Ezután ránéz arra a másik lányra és felnevet. Kacaja rideg, szinte fagyasztó. Nincs mögötte túl sok jókedv, sőt.* -Támadok? Miért támadnék? És azt hiszed árthatsz nekem? Milyen vicces vagy. *veti oda és most már egészen félelmetes lett a szellem. az a szeme, amely a démontámadás miatt megváltozott kicsit felvillan. Egy pillanatra elüt a többi lényétől.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:29 pm | |
| *Amy Lina segítségével felkel* -Mit akarsz itt szellem? Mi már találkoztunk ugye? *mondja majd előveszi a visszacsapóíjját és rálő a szellemre . Azaz majdnem. Csak rá szegezi semmi több.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:33 pm | |
| *Lee becsukja a szemét majd int a lányoknak hogy nyugivan de azért ezt szóval is kifejezi* -Nekem nincs semmi bajom ezzel a szellemmel hagyjátok őt békén!Nem ártott egyikőtöknek sem...és amúgysem tudnátok őt legyőzni*Mondja a két lánynak majd Ivanához fordul.Nincs túlsok kedve a lánnyal beszélgetni mert szellemt nem lát minden nap és kiakarja használlni ezt az időt ezért gyorsan válaszol* -Jól!*Egynelőre ennyi volt most a szellemhez fordul* -Valóban?És mondcsak él még az a démon?*Kérdezi a szellemtől amdj vet hátra egy szúrós pillantást hogy tegyék le a fegyvert majd viszsaforudl és várja a szellem válaszát közben újabb kérdése témad* -Ha igen akkor az a démon hol tartózkodik?*Kérdezi Lee a szellemtől* |
|
| |
Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:38 pm | |
| *Ivana felnéz a szellemre majd a többiekre* -Bocsásatok meg de nekem elkell mennem *Azzal elfut innen mert a szellem nagyon idegesítí* | |
|
| |
Szurdok ősi szelleme
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:47 pm | |
| -Honnan tudhatnám? Azt hiszed tartom vele a kapcsolatoto? *kérdi a szellem irónikusan és lehet, hogy titkok rejlenek a szavak mögött? lehet bizony.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:55 pm | |
| *Lina leengedi a fegyvert* -rendben. Hallgatlak szellem.*mondja miközben fél is meg nem is* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 2:57 pm | |
| -Mi ezt nem mondtuk. Én csak segíteni szeretnék.*mondja komolyan mosollyal az arcán a szellemnek*Kérlek hadd segítsek! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 3:00 pm | |
| *Lee bólint a szellem válaszára de nem ért valamit.Az agyában már elindult valami*~Biztos van köze a démonhoz~*Gondolja magában majd úgydönt hogy tovább faggatja a szellemet* -Annak a démonnak kellet hogy legyen valami oka ahoz hogy megöljön.Biztos kapcsolatba áltál valakivel aki a démon társa vagy pont a démonnal.*Mondja Lee halvány mosollyall azarcán majd hátrafordul és mosolyogva látja hogy Lina leengedte a fegyvert és végre megnyugodott.majd látja hogy Amaya is így tesz viszsaforudl a szellemhez majd rámosolyog* -Szellem….van neked becses neved is?*Kérdezi majd tovább kérdezősködik* -Tudod mi segítenénk a démon legyőzésében hogyha elmondanád hogy hol tartózkodik.És neked igazából hol van a lakhelyed?A hegységekben?*Kérdezősködik a szellemről* |
|
| |
Szurdok ősi szelleme
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 3:10 pm | |
| -Ti tényleg azt hiszitek, hogy ti vagyok a nagy májerek és mindent tudtok? Hidd el, álmodni sem mernél, hogy milyen titkok tudói vagyok. Ne érdekeljen a múltam és ne játszátok a hőst. ~Azt hittem, hogy manapság már nincsennek ilyen önjelölt öngyilkosok, akik meg akarják váltani a világot.~ *gondolja magában a szellem és ridegen ránéz a gyerekekre.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 3:16 pm | |
| -Hidd el van jobb dolgom mint hogy "májerkedjek" és egy szóval nem mondtunk! Miután meghalunk megsüketülünk?*mondja dühösen a lány*Hagyjon minket békén oké? Tőlem legyen itt de ne bántson senkit!*majd a kardját visszateszi a tokba* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 3:23 pm | |
| *bólint* -Igen. Linának igaza van! Szellem..kérdezhetek valamit? Mi volt a neve?*kérdi komoly arccal és átérzi a fájdalmát(próbálja)* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 02, 2008 3:27 pm | |
| *Lee végighallgatja a szellem beszédjét majd elmosolyodik*~Májerkodás?Che~*Gondolja magában majd válaszol a szellemnek -És mond csak....nem hiányzik hogy újra húsvér ember légy?Újra ehess finom vacsorákat?Ismerek valakit aki feltudna téged támasztani...na mit szólsz?Nem akarod újra a lányokat hódítani?Ahelyett hogy falakon mész át meg iyenek?*Kérdezi a szellemtől csábítóan majd folytatja* -Elvezetlek hozzá....hogyha kiadsz egy fontos információt nekünk! *Próbálkozik a fiú hátha ezzel érzékeny pontjára tapintott és végre megtud legalább egy titkot* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|