Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 8:39 pm | |
| * Érdeklődve figyeli a többieket miközben rászánja magát és lehuzza a fejéről a csuklyát, s azon gondolkodik ~Honnan ismerte meg Tony? Ennyire jelegzetes a hangom?~ Nos mivel egyenlőre nem tud jobb elfoglaltságot felnéz az égre és egy elégedett mosolyal nyugtáza hogy szép éjszakánk van. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 8:45 pm | |
| -Igen, ez a kedvenc időszakom. Az az idő, ami a nap lenyugvása és felkelése között eltelik. De ugye csak egy részét élvezhetem ki itt kint. *Kicsit elhúzza a száját. Nem feszegeti tovább ezt a témát, tegnap ezt már lerendezték, nincs kedve újból felhozni. Egy idő után úgy sem fogja a fiú ellenőrizgetni, hogy mikor és hova jár. Ez úgymond a kezdő emberek varázsa. Egy ideig lépten nyomon követik, törődnek vele, aztán pedig feledésbe merül.* -Semmi különöset. És ti, hogyhogy itt kint? *Teszi fel a kérdést a kis társaságnak. Egy aprót bólint a lány azon mondatán, hogy a levegő kitisztítja a fejét. Ezzel teljesen egyet ért, mondhatni ő is ezért jött ki. A lány rajzokról beszél, biztos művészlélek. Csak az a kérdés mennyire?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 8:55 pm | |
| *Elmosolyodik*- Tudod kicsit ugy gondoltuk, mármindt én és Miw hogy sétállgatunk mielőtt bemennénk. Aztán csak emiatt jöttünk ki. Szeretem nagyon ezt az időt*Evangeline felé néz*-Hát már beszélgettünk, álltalába megjegyzem az emberek hangját, és ezért tudtam*mondja mosolyogva majd benyul kicsit a vízbe érzi hogy milyen hideg. Szereti a hideget. A tél is a kedvenc idpszaka. ránéz az órájára*-Hát lányok nemsokára itt van a tilalom. Tudjátok hol lehet lenni igaz? Társalgó , szoba ,főhadi*mondaj lágy hangon. Nem parancsolgatni akar csak teszi a dolgát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 9:02 pm | |
| * Szomoruen halja ,hogy már tíz óra és most már be kell menni de a szabály az szabály. Mi vel nem akakr bajba keveredni inkább fel áll.* -Hát sziasztok örülök hogy meg ismertelek titeket ! * Köszön el a lányoktól majd meg várja Tonyt és majd vele sétálbe a kastélyba.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 9:12 pm | |
| *Egész jó idő van ahhoz képest, hogy nem valami száraz. Szereti az esőt, sosem volt vele különösebb baja. Szereti hallgatni az esőcseppek kopogását az ablakon, nézni a villámok sárgás cikázását. Vissza leguggol egy kicsit, hogy még belemártsa a kezét a vízbe, mielőtt elhagyja a patak vizét.* -Hát akkor sziasztok, ha kellek, a főhadin leszek. *Azért még megosztja velük, hogy merre lesz megtalálható, ha valakit érdekel. Még egyszer a csillogó patakvízre pillant, majd zsebébe csúsztatja kezét és elindul a főhadiszállásuk felé.* |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 08, 2008 9:13 pm | |
| * Evangeline elmosolyodik majd végülis ráhagyja a dolgot, de legalább tudja hogy Tonyval kicsit vigyázni kell. * -Ebben az esetben az én éjszakai sétám ezzenel végetér. * S elindul a Kúria felé hogy minél előbb olyan helyre érjen ahol még szabad lenni és nem fogják megdorgálni. Bár kit érdekel, nem fog megszakadni egy kis büntető munkába. ~Ami nem öl meg megerősít~ Gondolja miközben egyre inkább fut a lépcsőkön. Még jó hogy olyan nagy a házuk és sok a lépcső, megtanult gyorsan feljutni mindenhová. Persze volt rá példa hogy elesett, de most a társalgó felé igyekszik s belöki annak ajtaját. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 9:13 am | |
| *Réka lejön az udvarra és leül egy székre *~bárcsak lehetne valami normáisat csináln~ |
| | | Leonard de Wandom Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 1045 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 9:18 am | |
| *Leonard érkezik sebesléptekkel az udvarra. Fekete talárja elfedi öltözékét. mellény ott csillog a főprefektusi jelvény. Mikor az udvara ér egy kislányt pillanat meg odalép hozzá, és köszön.* -Szia. Leonard de Wandom vagyok. Árnydalnok főprefektus. És benned kit tisztelhetek.*mutatkozik be és kérdez vissza azonnal. Hangja lágyan cseng. Nem akarja megijeszteni a kislányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 9:25 am | |
| -Szia. rowle Réka vagyok.mutatkozik be majd feláll.* -Bocsi mennem kell.*mondja és felmegy a vendéghálóba.* |
| | | Leonard de Wandom Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 1045 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 9:29 am | |
| -Rendben. Akkor majd máskor beszélünk.*mondja és ő is távozik a saját hálójába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:10 pm | |
| *Sabrina jön ki az udvarra, egyedül hiszen a barátja alszik.* ~Kiváncsi vagyok Rupertre?~ *Keres egy padot és leül.* |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:15 pm | |
| *Miután aali megunta kúriában álldogálást, elfelejtvén, hogy a szobájába akar menni, kilép az udvarra. Látja, hogy itt sincs senki. Csirri pedig megint örül, hogy levegőn lehet, ezért egyből el is száll. Most Aali nem ellenkezik, engedi, hadd tegye azt a madár, amit ő akar. Szerencsére jó idő van, ezért nem kell félnie attól, hogy megfázik. Besétál a középre, (az udvaréba) és lecsüccsen a hozzá legközelebb álló padhoz, hogy sütkéreztesse a fejét a napon. Csak későb veszi észre a lányt az udvaron. Feláll, és odamegy hozzá.* -Szia! Aali White vagyok, 14 éves, árnydalnok lány. *Hadarja egy lélegzettel. Közben megnézi magának a lányt. ~Csini. Csak nem tudom, hogy kicsoda. ~ Nem meri megkérdezni, ezért reméli, hogy majd a másik lány megmondja magától.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:30 pm | |
| -Szia! Sabrina Baxter vagyok. Holtak őries.Gyere ülj le! *mondja ő is végigszemléli a lányt* -Még nem láttalak erre. |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:33 pm | |
| *Megnyugodva leül a lány mellé.* -Pedig már voltam itt. Jó, annyira nem sokszor. Télen nem nagyon szeretek kint lenni. Hideg van. De ma nem. Szerencsére. -Mondjuk. Furcsa. Hiszen még csak ferbuár eleje van. És...Ragyog a nap. De az csak jó. Nem? *Mondja a lánynak, és várja a válaszát.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 09, 2008 12:37 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:35 pm | |
| *Ferenc érkezik meg az Udvarra.Természetesen most is a könyvét bújja de most a kisebbiket olvasgatja a nagobat otthon hagyta mert esténként szokott csak olvasgatni.Ferenc miután kicsit kinéz a könyvből szme sarkából két lányt pillnat meg egy padnál.Szemüvege a fénytől megvillan majd Ferenc vissza helyezi tekintetét a könyvre végül elindul a két lány felé.Amikor megérkezett hozzájuk még mindig nem néz ki a könyvéből és úgy köszön* -Helló!Okos Ferenc!*Mondja a lányoknak miközben a könyvét bámulja.Ferencnek van a egy kisebb táska az oldalán oda szokta berakni a könyvét amikor épp valami fontos esemény van.Álltalába csak kis könyveket szokott ide rakni mert a nagyobbak nem férnének bele* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:40 pm | |
| -Igen igaz nagyon jó az idő!*mondja* -Február úristen nemsokára itt lesz a szerelem ünnepe! Tényleg neked van barátod? Ja és melyik hálóban laksz? *kérdi* *Köszön Ferencnek* -Szia! -Hogy vagy? *kérdi a fiútól* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:55 pm | |
| *Ferenc hidegen válaszol a lánynak* -Jól!*Mondja a lánynak majd úgydönt távozik.A könyvét még mindig olvassa miközben elköszön* -Bocsánat de nekem mennem kell.További szép napot!*Mondja a lányoknak.Ferencből megint az uriaság beszélt.Azzal távozik és a szobájáig meg sem áll* |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 12:58 pm | |
| -Hát...Jelenleg nincsen. *Mondja a lánynak halkan, hogy a közeledő fiú meg ne hallja. Gondolja, ez a nőnemű egyedekre tartozik. * -A Grizzly medve hálóban lakom. TE? -Amúgy....Angliában ennek nem tulajdonítanak az emberek akkora jelentőségnek. Azt mondják: Az igaz szerelemnek minden nap ünnepnap. -Szia! Aali White vagyok. Ti ismeritek egymást? *Mondja az utóbbi mondtaot mindkettő társának.* ~Pasik, pasik, pasik. Ebben az iskolában mindenki erről beszél? ~ *Belerakja a kezét a zsebébe, de megakad a keze valamiben. Kiveszi, és megnézi. Majd eszébejut valami a sípról a kezében.* ~Aha. Ezt kaptam Faylinntől karácsonyra. Állatokat lehet vele magamhoz hívni. Tényleg!!!!!!!!!!!!!!Hol van Csirri!~ *Fejvesztve néz körül, anélkül, hogy szólna valamit társainak. Végül megteszi.* -Nem láttátok Csirrit? A daimónom. Kb. ekkora madár, feketerigó, és van a nyakában egy rózsaszínű lánc! *Felpattan, és szó nélkül elkezd körbe körbe rohangálni, közben Csirri nevét kiáltozva. Csak ekkor jut eszébe a síp. * ~Remélem daimónnál is működik.~ * Azzal vesz egy nagy levegőt, és teljes erejéből belefúj egy nagyot. Ekkor hallja meg az állatka csiripelését egy bokor aljáról. Ezt mondja a madár: Aali, gyere! Beszorultam! A lány egy másodpercre meginog, elszédül, valószínüleg azért, mert rosszul van a daimónja. Odarohan a bokorhoz, és kimenti a tüskék közül állatkáját. Nem tudja mit csináljon. Majd hirtelen agyába villan egy ötlet!* ~Felviszem a szobámba, és melegvizes borogatást teszek sebeire.~ *Gondolja magában, miután megszemléli a tüskedöfésekkel díszített gyönge madártestet. Gondolatait be is teljesíti. Elkezd futni a kúria felé, hogy a hálójába menjen. Útközben még visszakiált a kettő beszélgetőnek.* -Sziasztok! Nekem mennem kell! Csirri megsérült! Bocsi! Remélem még talizunk! *Azzal kitárja nagy nehezen a kúria ajtaját, és a szobája felé veszi az irányt Csirri sebeinek ellátására. Közben a legrosszabbra gondol....*
//Bocsi emberek, mennem kell, köszi a rövid játékot!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 09, 2008 1:02 pm | |
| -A vidrában! *Majd elköszön mind a két féltől és lelép* -Sziasztok |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 1:39 pm | |
| *Kris sétál ki az udvarra. Körülnézve látja, hogy nincs kint senki, így leül egy padra, és nézeget ki a fejéből. Gondolkozik emberekről, a családjáról, hálótársairól, sokmindenkiről.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 1:45 pm | |
| *Fay alakja jelenik meg a kúria hatalmas ajtajaiban, mögötte pedig hamarosan egy hófehér, fekete pöttyökkel tarkított nagymacska is előbukkanik. Az ember első pillantásra nem jön rá, hogy milyen állatról van szó, de a hópárduc Felidae-t ez nem nagyon zavarja. Az udvaron nem nagyon találnak senkit, aztán mikor kicsit közelebb sétálnak, egy lány alakja látszik kibontakozni az egyik fa mögötti padon. Fay úgy dönt, hogy odasétál, úgy is elég unalmas eddig a nap, meg hátha egy szaktársával találkozik. Mikor odaérnek, Felidae csak illedelmesen biccent, a féltünde pedig köszön.* - Üdv. Faylinn Prilla Boyogov, remélem nem zavarok. *Mosolyog, s már ül is le a lány mellé. Mikor felfedezi a jelvényén díszelgő Árnydalnok címert, már meg is nyugszik, legalább tényleg egy szaktárssal van dolga.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 1:50 pm | |
| *Mikor feltűnik a lány, ő is elmosolyodik.* -Szia. Kristen Maria Sokorow vagyok. Persze, hogy nem zavarsz. *mosolyog továbbra is. Szemügyre veszi a hópárducot* -De szép! Hogy hívják? *kérdezi kíváncsian. Ő is szeretne egy ilyet! Bár a tigris jobban illene hozzá.* -Te mióta vagy itt? *jön a következő kérdés. Aztán már csak a válaszokra vár* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 1:56 pm | |
| *Elmosolyodik, hiszen a lány végülis nem tudhatja, hogy Felidae a daimonja a féltündének. Nem is izgatja a kérdés, a párduc úgyis válaszol.* - Köszönöm, a nevem Felidae, kisasszony. *Hajol meg tisztelettudóan a hópárduc, aztán lassan elsétál Fay mellé, ahol aztán kényelmesen helyet foglal.* - Igen. *Bólogat Fay.* Hát, tavaly november óta, azt hiszem decemberben lettem prefektus. Na és Te? Hogy tetszik az iskola? *Most egészen jó kedve van, már reggel óta egyfolytában csak mosolyog.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 1:56 pm | |
| *Alexis-el érkezik meg az udvarra, kézenfogva sétáll mellette közel néhol a tájat, náhol a lányt nézi mosolyogva, valahogy nem bir betellni az örömével, most nagyon jól érzi magát*-Látod az udvar se változott sokat*mondja miközbe int a kint lévőknek majd átöleli ALexis-t*-Sokszor járkálltam kint gondolataimon merengve, nagyon hiáanyoztál,*mondja közbe felnéz az égre,*~a nap is süt~*elmosolyodik,* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 2:03 pm | |
| *Mikor a párduc megszólal, kis híján leesik a padról. Azért visszaszerzi az egyensúlyát, és ülve marad.* -Öhm. Örvendek. *néz az állatra. Majd megrázza a fejét, és válaszol Faynek.* -Én is tavaly novemberben jöttem. És aziskola nagyon teszik. Az a legjobb benne, hogy lehet énekelni. *mosolyog. Bár jó idő van, ő mégis didereg. Így jár az, aki egy vékony hosszú ujjú pólóban jön ki az udvarra.* -Én most megyek be. Még biztos találkozunk. Sziasztok. *köszön a lánynak és daimónjának, majd berohan a kastélyba.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |