Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:33 am | |
| -CSak ugy jó kedvem van azért mosolyogok*mondja majd elgondolkozik*-Nos van a füves kert, akkor a rózsakert. A rejtett tisztás ami nem is olyan rejtett*mondja nevetve*-Akkor van a kékfátyol vízesés,de van még pár hely. Csak a mocsárba ne.*mondja nevetve.*-ott már megjártam elég keményen. Kicsi kellett hogy meg ne haljak |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:36 am | |
| *Hallgatja az ajánlatokat, és fejben kipipálja azokat ahol már járt.Persze ez nem túl sok.* -Mocsár?Pedig érdekesen hangzott.Na mindegy.Akkor legyen a...a vízesés.Az egész jól hangzik.*Dönt végül és felzárkózik Tony mellé.* -Mondcsak szép hely?*Kérdi csevegő hangon miközben elindulnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 11:43 am | |
| -Hát nem tudom hogy kinek hogy tetszik. Nekem nagyon. Ha rosz kedvem van mindig oda megyek. Vannak ott fák, na meg a vízesés. de inkább állapítsd meg te magad. Nemsokára ott vagyunk.*monjda madj elhagyják az udvart* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 1:46 pm | |
| *Zahari kilép az udvarra. Fekete csizmát, fekete nadrágot és fekete garbót visel, kezén fekete szövetkesztyű. Szinte hófehér bőre és szőke haja elüt ruházatától. Mellette Willia, egy fekete farkasdaimon álldogál. Zahari egy papírt tart a kezében, egy levelet. Csendben olvassa, Willia mellette érdeklődve figyeli. Mikor Zahari a levél végére él, halványan elmosolyodik, összehajtja azt, majd a zsebébe süllyeszti.* Mit szeretnél csinálni, Willia? Mihez lenne kedved? *Kérdezi daimonját a fiatal varázslótanonc.* Talán egy kis séta jót tenne... Mindkettőnknek. Mit gondolsz? *Kérdi a daimon halkan.* Nem is tudom... Legyen! És merre? Gondoltam csak itt, errefelé... *Válaszolja a daimon, majd elindul Zahari mellett.* |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 1:50 pm | |
| *Ivana érkezik meg az udvarra.Szokásos arany köpenye van rajta és egyberészes fehér kis ruha. Haja most eléggé kocos de talán senki nem veszi észre.Meglát egy ismeretlen fiút aki épp a daimonjával sétál. Odamegy hozzá.* -Szia Ivana Irina vagyok holtak öreis *Mutatkozik be* -És te? | |
| | | Irina Lala Hole Diák
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 1:58 pm | |
| * Vero érkezik az udvarra. Haja kiengedve, Fekete bulcsi, farmernadrág, és egy fekete csizma van rajta, és persze a Holtak őreis kitűző a pulcsián. * -Sziasztok! * Köszön az itt lévőknek. Az ismeretlen fiúhoz fordul. * - Veronika Svetlana! * Mutatkozik be, majd csak várja hátha csinálnak valami jót. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:02 pm | |
| Szervusztok... *Köszön halkan Zahari, kicsit mérgesen, hogy megzavarták elmélyedt gondolkodásában.* A nevem Zahari Georgi, ő a daimonom, Willia... *Mutatkozik be, s mutatja be farkasát a fiú.* Segíthetek valamiben? *Kérdezi még mindig halkan, közben sanda pillantást vet a daimonra, aki egy apró bólintással reagál. Valószínüleg soha senki nem fogja tudni, milyen kérdés volt az, melyet a daimon már ennyire ismer.* |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:06 pm | |
| *Ivana mosolyog .Ez az amit még akkor is tud mikor a legmélyebb és legfájdalmasab emlékek törnek rá. A mosoly az amit magára tud eröltetni mindig. Észreveszi Verot is.* -Szia Vero hogy vagy? *Kérdezi a lánytól, majd a fiú felé fordul* -Gondoltam hátha lenne kedved beszélgetni velünk egy kicsit. Én már sok embert ismerek de szeretek ujakkal is megismerkedni. Nem tudom ti ezzel hogy vagytok, de én szeretem a társoságot | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:09 pm | |
| * Vero bólogat. * - Értem. És, hogy szólíthatlak? * Kérdezi. * Georgi? * Kérdez rá. Aztán Ivana kérdésére válaszol. * - Köszönöm jól. Ti? * Kérdezi, aztán bólogat. * - Én is szeretek társaságban lenni. * Mondja, utána várja, hogy mit csinálnak. * -Nem köszi. * Mondja Zaharinak. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:17 pm | |
| Nem tudom, te honnan érkeztél, de én Szófiából... És én is, ahogy a Bulgárok nagy része a keresztnevünket a vezetéknév előtt hordjuk... Tehát Zahari vagyok, vagy Zarr, ha kérhetem... *Mondja szemöldökráncolva a fiú, miközben leinti Williát, aki felmorran.* És illetlenség így nekirontani valakinek, de mindegy... És ha akartok, tartsatok velem, de ha lehet, buta kérdésektől kíméljetek... Ha értelmesen szeretnétek beszélgetni, örömmel fogadom.. *Mondja a két lánynak. Willia helyeslően bólint. * |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:25 pm | |
| *Ivana bolint.* -REndben már ezt is tudjuk rólad. *Mondja a fiúnak* -És még mit lehet rólad tudni?Persze csak amit elszeretnél mondani olyat mondj. *A lány felé fordul* -És neked hogy teltek a napaid? Beileszkedtél már? -De nekem most mennem kell Sziasztok *Azzal elment*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 05, 2008 2:58 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 2:28 pm | |
| * Lesüti a szemét. * - Igazad van! Bocsáss meg, hogy ilyen illedelmetlen voltam. * mondja a fiúnak. * - Jól. Hát! Nagyjából igen. * Mondja Ivananak. Nyújtózik egyet. * -De énis követlek.Szia *Bucsuzik a fiútól és ő is elmegy* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 4:10 pm | |
| *Tony érkezik meg az udvarra. Kicsit kinyűjtózik majd sétállni kezd. Látja hogy lassan megint vége egy napnak. Össze tettbe elég jó volt. Állapítja meg. Majd neki támaszkodik egy pad széllének és az eget kezdi mustrállni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 4:18 pm | |
| *Aisa léppdel az udvaron a hegedüjével Cseresznye mint az árnyék követi. Meg láttja az a srácot aki a vizesésnél is ott volt oda megy hozzá* -Szioka! Mizu?Zavarlak?*kérdezi mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 4:21 pm | |
| *A lány felé néz majd elmosolyodik.*-Szia dehogy.*Mondja majd arrébb ül a padon hogy ha a lány akar ő is le tudjon ülni*-Szépen játszottál azon a hegedün*mondja majd kinyújtózik*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 05, 2008 4:44 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 4:37 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 4:44 pm | |
| *Tony feláll majd kicsit elmélázik. Bocs de kicsit nem vagyok jól azt hiszem sétállok eggyet.*mondja majd eltünik az udvarrol* |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 7:36 pm | |
| *Ivana érkezik meg az udvarra. Kabátyát kissé öszehuzza és leül egy padra és figyeli a tájat.* ~jó lenne valakivel beszélgetni~ *Gondolja magában majd az eget kezdi el kémlelni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 7:39 pm | |
| *Alexej sétál le az udvara hogy egy gyors egyéség ügyi sétát dobjon. MIkor le ér lát egy lányt és gondlja oda megy a lányhoz.*-Szerbusz Alexej vagyok téged hogy hívnak.*Szólitja meg az eget kémlelő lányra.* |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 7:42 pm | |
| *Ivana kissé megilyed.* -Szia Ivana vagyok. Nem ülsz le?Nincs kedved beszélgetni? Te honnan jöttél *Kérdezi a fiútól érdeklődve* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 7:52 pm | |
| *Válasz helyet le dobja magát a padra.*-Én a szobámból jöttem kérlek szépen és gondolom te is.*Szól nevetve a lánynak.* -Amugy mit néztél azon az égen? |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 7:56 pm | |
| *Ivana meglepődik a válaszon, és felneve* -Ez tetszett. Hát az égen nem nézek semmit se ha gondolkodni akarok folyton az eget bámulom ez már nálam megszokás. Meg hát ha kék az ég akkor az othonom szokott eszembe jutni mivel a fehér és a kék szin a hóra emlkeztet. DE nem akarlak ilyenekkel zaklatni. Amugy hogy hogy nem láttalak még eddig a suliban sehol se? *Kérdezi a fiútól*t | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 8:03 pm | |
| -Értem ez azért lehet mert kaméleon vagyok mindjár meg mutatom. *Egyik ujját az arca elé teszi és ugy néz a lányra.*-Na most el bújtam és a hangomat halod. |
| | | Ivana Irina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 8:15 pm | |
| *Ivana felkacag* -Jó trükk. Vices fiú vagy az tény.Mesélj valamit magadról lécci *Kéri szépen a fiút, és közben egy fekete pontra néz előre a bokorba.* -Párduc gyere elő ne bujkálj *Ekkor egy fekete macska bujik elő a bokorból egyből gazdija ölébe* -Ő párduc a kiscicóm | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Feb. 05, 2008 8:19 pm | |
| -Hát köszöm Igazábol semi érdekes nics az életemben Apámal élek Szófiában bandáztam meg ilyenek. Taálo név Msot te beszéj valamit magadról.*Néz nagy kérő szemek l a lányra.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |