Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:33 pm | |
| - Jó igazad van, tudom, hogy Leonarddal mész. Vagyis gondolom. Ha jól tudom,akkor most szombaton lesz, 16-án , 19órától*mondja Katharinának, majd a fiúhoz fordul*-Ne haragudj. Ha jól sejtem, te még nem tudod, hogy miről van szó.Szóval 16-án lesz egy összevont bál. A farsangi és a Valentin napi. Be lehet bárminek öltözni. Én már tudom, hogy minek fogok beöltözni, de nem mondom el*mondja és egy huncut mosoly jelenik meg az arcán*-Szia Ivana!*köszön az érkező barátnőjének* |
| | | Thom Dervis Diák
Hozzászólások száma : 83
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:36 pm | |
| -Szia,Thom Dervis vagyok,Bestia.Ó,köszi az onformációt.Bocsi de most mennem kell lányok,fel kell készülnöm legendás lényekre.Sziasztok- *És az épület felé indul/
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11, 2008 4:38 pm-kor. | |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:37 pm | |
| Helló Iv!-*Köszön kifejezéstelen arcal és mosolyogva bólint Katának.* *A padon előveszi jegyzetfüzetét és felírja.* febr.16 19 óra bál -Muszáj beöltözni?-*Fordul újra barátnője felé,mert ő dedós dolognak tartja!* | |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:42 pm | |
| *Ivana elköszöna fiútól, majd barátnőihez fordul* -És eletek mizu? Van már ruhátok a bálra? Kath kivel mész? *Kérdezi tölük* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:48 pm | |
| -Szerintem nem muszály* fordul Kathiehoz. Majd int a távozó fiúnak és Ivanához fordul*-Nekem már van ruhám, csak partnerem nincs*mondja majd feláll*-Ne haragudjatok, de felmegyek a hálómba a cuccaimért.Órán találkozunk.Sziasztok!*azzal elsiet a kúria felé* |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:51 pm | |
| Én is megyek,helló!-*Köszön és távozii.* | |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:55 pm | |
| *Sziasztok *Elközön és ugy dönt ő már nem megy fel hanem egyből terembe* | |
| | | Thom Dervis Diák
Hozzászólások száma : 83
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 4:56 pm | |
| *Visszaérve az udvarra futólag és mosolyogva ismét int a lányoknak,majd a karám felé siet,nehogy előbb érjen oda a tanár,mint ő maga*~Milyen lesz~ *gondolja magában,hisz még mindig nagyon izgatott.* | |
| | | Vanessa Mantova
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 5:43 pm | |
| *A karámból sétál ki az udvarra Pengivel együtt. Egyelőre nem tudja, hogy Pjotr is utána jött.* -Ezért nem kellett volna kijönni, érdekes lehetett az a hipogriff. *A fél-kobi megrántja a vállát, majd egy padra huppan le.* -Lehet, de olyan simán figyelmen kívül hagyott, és nem tudom miért. Pedig jó lett a vizsgám, úgysem tudtam volna higgadtan közeledni ahhoz az állathoz, és csak rosszabb lett volna. | |
| | | Pjotr Boljakov Diák
Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 5:53 pm | |
| *Vanessa nyomában száguld kifelé* Ha te nem maradsz bent drága, akkor én is kijövök. Én sem értem, hogy miért nézett át, úgy tűnt nem vagy éppen a kedvence. Pedig olyan jó lett a vizsgád. *biztatóan átöleli a kis hölgyike vállát, majd megfogja a kezét, és sétára indul vele az udvaron.* A hippogriffről majd máskor tanulunk még biztosan. Hogy vagy mostanában Vanessa? | |
| | | Vanessa Mantova
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 5:57 pm | |
| *Szomorú fejecskéjét felemeli, mikor Pjotr hangját hallja meg. El is mosolyodik, kedves a fiútól, hogy kijött vele.* -Tényleg nem tudom, lehet hogy valami komoly oka van rá, hogy nem kedvel, nem is jöttem volna ki, hisz ismersz, de ez most nem esett jól, főleg azok után, amik mostanában történtek. *Lehatja a fejét, hisz a fiúval azóta még nem is tudott mesélni. Így hát elregél neki mindent, Evanderről, arról, hogy elakarta vinni kitanítani, de Cirelin nem engedte, arról, hogy voltak a mágus tanácsnál, de nem akarják, hogy tanulhasson, arról, hogy úgy tűnik a képessége nem épp csekély mértékű. Óvatosan bújik a végén a fiúhoz. Sok mindent zúdított egyszerre most rá, de már muszáj volt kiadnia magából.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 6:17 pm | |
| *Természetes hogy kijön a párja után, még ha elég picik is még, nagyon fontos neki a lány. * Ne is foglalkozz a tanárral, lehet hogy csak szimplán rossz napja volt. *Leülnek egy padra, és figyelmesen végighallgatja a fél-kobit az elmúlt hetek eseményeiről. Utána összefűzi ujjait a lányével, és lágyan végigsimit a szőke buksin.* Én nem vagyok egy nagy tudós, de azt én is látom, hogy kivételes tehetség van benned, van érzéked ahhoz, hogy valami nagyot alkoss. Én akkor is szeretni foglak, ha netán elmennél ezzel a mesterrel, és megvárlak, bármennyire is hiányzol majd. De abban igaza van, hogy tanulhatsz tőle, mégpedig nem is keveset. A tanárnő és a mágustanács pedig lehet, hogy rosszul mérik fel ezt az egész dolgot. *Magához öleli a lányt, és ad neki egy óvatos puszit, nem rohanja most le* | |
| | | Vanessa Mantova
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 6:36 pm | |
| -De én nem szeretnélek itthagyni. *Szomorodik el megint.* -Egyelőre szerenécsre itt marad a mester, mivel van ez a zűr az iskolában, és végülis kénytelen, hisz ide szólítja a kötelesség, és azt mondta, hogy a mágus szövetség döntése ellenére és tanítana engem. De azért félelmetes volt, mikor megérintettem tárgyakat és...tudtam, hogy mire valók. *Elmosolyodik.* -Olyan furcsa, hogy ilyeneket tudok, de jó érzés. *Bújik nagyon, és persze viszonozza a puszit.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 6:54 pm | |
| Egy-két hónapot nagy nehezen kibírok, türelmes gyerek vagyok. *mosolyodik el.* Persze hiányoznál, de ha valamiben örömöd leled, attól nem tartanálak vissza. *Elgondolkozik a hallottakon.* Hm.. milyen zűrre gondolsz? Nem igazán követem az eseményeket. *Megint nevet* Tudtad mire valók a tárgyak? Na ez az amit nem lehet megtanulni, erre vagy születik valaki, vagy nem. És végülis miben maradtatok? *Ő meg nagyon ölelgeti a kis hölgyeményt, még az ölébe is veszi, jól elfér ott amilyen pici és édes.* | |
| | | Vanessa Mantova
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 6:58 pm | |
| -Tényleg nem követed őket annyira. *Mosolyodik el.* -A csatornában van valami lény, és már megölt egy diákot, miatta jött Evander mester az iskolába, hogy segítsen a tanároknak kideríteni mi ez, és megfékezni. *Macskamód bújik, majd válaszol a következő kérdésre is.* -Végülis abban, hogy tanítgat, ahogy mindkettőnknek van rá ideje, és ha el kell mennie, akkor még meglátjuk mi lesz. *Kicsit megrázkódik. Ad egy puszit a fiú szájára, majd feláll.* -Szerintem menjünk be lassan, már Pengi is éhes lehet, és én is kezdek. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 7:16 pm | |
| *Roakor megérkezett, nehéz csomagjaival, és fáradtan leül az egyik bőröndjére pihenni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 7:20 pm | |
| *Aisa érkezik az udvara Cseresznye társaságában*~Nézzd egy új srác hát itt az ideje hogy prefektusi teendöimet végezem~*Oda lépp a sráchozz és kedvesen üdvözli* -Szia Aisa Black vagyok prefektus.Tudod már melyik a szobád?*kérdezi kiváncsian és érdeklödve várja a választ* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 7:30 pm | |
| *Roakor megpillant egy tündét és egy pillanatra eláll a lélegzete*Felnéz rá, és elcsukló hangon válaszol neki*-Szia, az én nevem Roakor Dietrich.sajnos fogalmam sincs hogy melyik a szobám, nagyon fáradt vagyok,és nagyon örülnék ha segítenél!*szólal meg Roakor, majd elmereng Aisa szépségében* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 7:47 pm | |
| -Rendben akkor én beosztalak az egyik háloba és lepihenhetsz meg kicsomagolhatsz majd.*Mondja és közben elövesz egy füzetet és észre veszi hogy Az Öjv háloban van még hely abba beírja a srác nevét*-Gyere oda vezetlek a hálodba*mondja a srácnak azzal a kúria írányába indul* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 7:50 pm | |
| *Továbbra is figyelmesen hallgatja a leányzót, időnként hüledezik egy nagyot, még szerencsés is, hogy nem történik vele ennyi izgalmas dolog. A végén még nem bírná, és kikészülne. Viszonozza a csókot, majd átkarolva a csajszit bemásznak vacsizni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 8:05 pm | |
| *Roakor felál kopott ódon bőröndjéről, melyet nég nagyapjától örökölt, majd Aisa-ra néz és azt mondja-Rendben, az nagyon jó lesz, köszönöm hogy ilyen kedves vagy.*Elindulnak a háló felé, sközben Roakor elmereng magában.~Micsoda angyali teremtés, megkell ismernem közelebbről, minden percet ki kell használnom hogy a közelében lehessek~*Lassan sétálnak az Öjv háló felé* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 8:41 pm | |
| *Jack sétál ki a Kastélyből. A múltkor történtek után úgy érzi, muszáj, hogy kiszellőztesse a fejét. Fekete köpenyt vett fel talárjára, valamint szürke-zöld sálját, mert idekint még mindig hidegek az éjszakák. Ocelotja ott sétál mellette, láthatólag nagyon élvezi a kinti friss levegőt.* -És mondd csak, legalább finom volt az a görény, vagy menyét? *kérdezi Jack, miközben zsebre teszi a kezét, és lassan sétálgatni kezd.* -Ha tudni akarod, fenséges, első osztályú. *válaszolja egyszerűen, mire Jack halványan elmosolyodik, és inkább hagyja a dolgot.* | |
| | | Izmindi János Diák
Főkarakter : janesz1986@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 8:49 pm | |
| *A házbol kiérve elgondolkozik és az udvar felé veszi az irányt. Sétálgatás közben észrevesz egy feketeruhás alakot akivel egy állat sétálgat megszeppen és elgondolkodik hogy, Ö most mit szeretne barátságos vagy nem. Lassan megközeliti a személyt és bizik abban hogy csak sétálni jött ki.* ~Remélem vele is jól eltudok beszélgetni mint Novávan~*Odaérve megcsuklot hangon megszolitja*-Jó estét! Én Izmindi János vagyok benned kit tisztelhetek?-*Majd a kezét nyujtja* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 8:56 pm | |
| *Mikor valaki megszólítja, hideg szemekkel fordul meg, és fenyegetően méri végig a fiút. Nem számított társaságra, de, miután végigméri alaposan a számára ismeretlent, szemei egyszerűen hidegen fénylenek. A kéznyújtást elfogadja, és kezet ráz a fiúval.* -Szép estét neked is, János. Örülök a szerencsének. Az én nevem Jack Darkfield, Holtak őrei Szak, Prefektus. Segíteni tudok esetleg valamiben? *kérdezi, mire ocelotja megböki a mancsával a lábát. A fiú lenéz rá, és még hozzáteszi előbbi mondanivalójához.* -Ő pedig itt Odron, a daimónom. *mutatja be az állatot is, aki csak bólint köszönés képpen.* -Örvendek a szerencsének János. *mondja az ocelot, miközben érdeklődő pillantással méregeti a fiút.* | |
| | | Izmindi János Diák
Főkarakter : janesz1986@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 9:09 pm | |
| *Miután kezetfognak barátságosnak véli a Prefektust bár rengeteg kérdése lenne dee nem szeretné rázuditani még hiszen nem is ismeri az itt lévő hierarhiát és még fél az ismeretlenektöl. Bár ha nem ismerkedik akkor hogyan is tudna megismerni minden lakót vagy barátságot kialakítani.* -Üdvözöllek Jack Darkfield és téged is Odron. Én csak kijöttem sétálgatni de nem szeretnélek titeket megzavarni nyugalmatokban. De ha nem gond szívesen beszélgetnék mivel még szinte senkit sem ismerek errefelé.-*Bizakodó tekinttel néz fel majd le felméri a prfektust majd az ocelotott.*~Talán Odron is meg fog kedvelni mint Sereno bár öt egy szendviccsel vettem le a lábáról~*Kissé elbizonytalanodik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |