Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 32 I_vote_lcapUdvar - Page 32 I_voting_barUdvar - Page 32 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 32 I_vote_lcapUdvar - Page 32 I_voting_barUdvar - Page 32 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 32 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeHétf. Feb. 11, 2008 9:16 pm

*Jack halvány mosollyal, kérdő tekintettel néz a fiúra, de ha tényleg csak sétálni jött ki, akkor semmi gond nincsen. Bár tudja, hogy lassan elmúlik az idő, és be kéne menniük a főhadiszállásra, még szívesen sétálgat idekint.* -A séta jót tesz, egészséges, és nem zavartad meg a nyugalmamat. ~óvatos, és tisztelet tudó, tetszik nekem ez a fiú.~ *teszi hozzá gondolatban, hiszen a fiú tényleg remekül indított. odront azonban nem könnyű levenni a lábáról, még egy szendviccsel sem.* -Szívesen beszélgetek veled, és talán még be is tudlak mutatni pár emberrel, ha összeakadunk velük. *mondja halvány mosollyal, majd körbenéz.* -Hmm, későre jár. Nincs kedved átmenni a Főhadiszállásra? Tudod ilyen későn már szinte csak ott lehet tartózkodni. Szívesen mutatom az utat. Szobád már van? *kérdezi, miután megadta a fiúnak az első leckét a házirendből. Ha a fiú követi, és beleegyezik, akkor felvezeti a Vértoronyba.*
Izmindi János
Diák
Izmindi János

Főkarakter : janesz1986@hotmail.com
Hozzászólások száma : 32
Üzenőláda : Udvar - Page 32 BmHh
Udvar - Page 32 WYX5

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeHétf. Feb. 11, 2008 9:25 pm

*Nagyon megörül a kedves fogadtatásnak és boldogan követi az új barátot bár még nem igazán tuja hogy, teljes mértékben megbízhat- e benne.*-Igen van már szobám a Leopárd hálóban kaptam helyet bár még a lakótárasimmal nem találkoztam mindig elkerültem öket sajnos. Ha gondolod vezethetsz mert még nem igazán ismerem ki magam itt csak a szobámba vezetö utat ismerem.- * Azzal az ifjú követni kezdi a Prefektust bizva benne hogy nem akar semmi roszat neki. Ordonnál probálkozik még bizva benne hogy, ha a mesterrel majd jóbban megismerkedik akkor megkedveli majd.*~Jaja de jó lenne ha megkedvelnének Ök is~
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1375
Kaszt : Udvar - Page 32 Vandor
Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:40 am

*Kicsit unatkozva érkezik az udvarra, nem nagyon tudja mit csináljon magával.*~Jó lenne most beszélgetni valakivel~*Letelepedik egy fa alá és nézi a borongós eget. Bár az idő nem túl jó kifejezetten jól érzi magát itt. Elkezd azon goldolkodni hogy vajom mit fognak venni mint elemisták.*~Remélem lessz néhány érdekes varázslat, lehetőleg olyan amit nem ismerek.~*Nyújtózik egyet a fa alatt majd mint hogy nincs semmi ötlete egyszerűen a távolba bámul.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com
Hozzászólások száma : 778

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:11 am

*Silmera lép ki a kúria ajtaján, és nagyot szippantva a friss, délelőtti levegőből nyugodt léptekkel elindul. Közben nyakára tekeria bíborsálat, azért nincsen anynira meleg. Csak úgy előre az udvaron, nincs konkrét célja, csak sétálgatni szeretne egy kicsit. Valójában egész jó kedve ven, bár kicsit még álmos, és nem is reggelizett, túl sokat aludt. Arcán mosollyal köszön oda egy srácnak aki nem túl messze től e egy fa tövében üldögél.*
Szia. Nincs túl hideg a fa alatt ülni? *mosolygott rá, majd elnyomott egy ásítást, amikor zsebretett kézzel a fiú elé ért.*
Silmera Spelle, holtak őrei, még nem találkoztunk. *mutatkozott be határozottan.*
Izmindi János
Diák
Izmindi János

Udvar - Page 32 WYX5

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:16 am

*Kiérkezbe az urdvarra körbenéz és egy ifjut lát meg aki akár a szobatársa is lehet lassan megközeliti és megszolitja.*-Szia benned kit tisztelhetek??? Én Izmindi János vagyok de jobban szeretem ha Janesznak szólitanak.-*Majd a kezét nyujtja. az idegen felé.*~~Remélem lakotársra akadtam~
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:20 am

*Amikor meglhallja a lány hangját elszakítja a tekintetét az égen köröző madárról és a lányra pillant.*
-Üdv Toomas Vladislav, elemista.*Az első kérdésre csak egy röpke mosollyal válaszol. Amikor meghallja a fiú hangját föláll és odafordul.*~Nem ez a gyerek feküdt a leopárdban?~*kérdi magától.*
-Heló neked is, Toomas Vladislav elemista.*Kezetráz Jánossal és kifejezetten örül hogy találkozik végre diákokkal. A bemutatkozás után érdeklődve várja a másik kettő reakcióját.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:36 am

*Látja az elemista fiú mosolyát.*
~talán ő is fáradt.~
*Ekkor még egy srác csatlakozik hozzájuk, aki történetesen a szakjához tartozik, látja a kitűzőjén. Silmera kicsit elgondolkozik, nem is találkozott még ezzel a fiúval.*
Szia, Silmera Spelle, a szakod főperefektusa. *Biccentett Jánosnak még mindig a a fiút fürkészve, hátha csak nem emlékszik rá. Majd kissé megrázta fejét.*
~Megpróbálok felébredni.~ *Megint álmos félmosoly a nagyvilágba.*
Izmindi János
Diák
Izmindi János

Udvar - Page 32 WYX5

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:40 am

*Megörül a szivéjes fogadtatásnak de ekkor veszi észre hogy van még ott egy nöi személy is akit eddig nem látott. Bizonytalanul és megszepenve odafordul hozzá és neki is bemutatkozik.*-Szia már az elöbb halhatad a nevem de azért ismét bemutatkozom Izmindi János vagyok de a Janeszt jobban szeretem.-*majd a fiú felé intézi a kérdését*-Én a Holtak öre szakba tartozom és a Leopárd hálóban lakom, amugy megzavartalak titeket???- *Ismét Silmera Spelle felé fordul.* -Nagyon örülök neked eddig még csak Prefektussal találkoztam akkor te fölötük vagy???-
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:45 am

~Igazam van, tényleg lakótárs.~*Egy kicsit végigméri a lányt meg a fiút is.*
-Én is a leopárdban lakom.*mosolyodik el. Látja a lányon hogy még fáradt, de még mindig a fiúhoz intézi a szavait.*
-Nem te hagytál cetliket hogy ismerkedjünk?*Kérdi egy kicsit fura hangsúllyal, majd megint mindketőlyükhöz beszél:*
-Nem tudtok valami jó elfoglaltságot a környéken? Én egy kicsit unatkozom.*Néz kérdő tekintettel a két másik diákra.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 9:56 am

*Megintcsak elmosolyodik szaktársa szavain.*
Nem zavartál meg semmit, én is csak most jöttem ki az udvarra. És nem, nem állok a prefektusok fölött. *válaszolta széles vigyorral, eléggé felélénkült, ahogy belegondolt a vezetőszerepbe, ilyenkor rúgná jól fenékbe őt Jericho mester, vagy csak annyit mondana, hogy egészséges hatalomvágy.* Szóval nem vagyok kisvezér, meg semmi ilyesmi, egyenrangú vagyok a többi prefektussal, csak épp megpróbálom rendszerberázni őket. És te? Nem emlékszem rád, hogy találkoztunk volna... de lehet, csak a memóriám rossz...
*Most Toomas felé fordította fejét, még mindig furcsa volt, hogy lefelé kellett bezsélnie a fa tövében heverésző srácnak.*
Elfoglaltság? Hatalmas a kúria és a birtok. Miért nem fedezed fel? Vagy más meg volt? MNeg aztán, néha tanulni is kellne... *sohajtott.* Sportcsarnokban voltál már? *kérdezte az elemistát. Eszébe jutott, hogy már nagyon rég nem járt arrafelé.*
Izmindi János
Diák
Izmindi János

Udvar - Page 32 WYX5

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:12 am

*Nagyon elszégyeli magát hogy még ezt sem tudta. Majd a beszélgetésbe belebonyolodik, a fiú felé fordul.*-Igen én vagyok az a bátor aki üzenetek hagyot az asztalon.-*Majd a lány felé intézi a szavait.-Remek akkor te is tudsz segíteni ha valami bajba lennék.-*Ismét amindketöö felé fordul.*-Énnekem semmiötletem sincsen és sívesen felfedeznék mindent ahova csak el lehet menni. Bárhova mennék.-
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:17 am

*Meg tetszik neki a sportcsarok úgy is mozogni akar.*
-Van lőpája?*kérdezi a lánytól mivel ő már biztos járt a sportcsarnokban, majd Jánoshoz fordul.-Rég íjászkodtam, jöhetnél te is. *Toomasnak kifejezetten lenne kedve most sportolni valamit és reménykedő képpel néz a szobatárásra.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:22 am

Igen, sokminden van a sporcsarnokban... mondhatni, szinte minden. *válaszolt az elemistának.* Nagyon rég jártam ott.
~Íjászkodni? Nah, ahhoz én nem nagyon értek...~
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:28 am

*Szomorúan látja hogy barátjának mennie kell ezért elköszön majd visszafordul a lányhoz.*
-Lenne kedved íjászkodni?*Kérdi reménykedve hogy új ismerőse nem hagyja faképnél, mivel kevés diákkal találkazott eddig.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:31 am

*Miután ő is elbúcsúzott jánostól, visszafordul Toomashoz.*
Hát... nem igazán tudok íjászkodni...
~Ami szégyen, mert tündék között nőttem fel...~
De szivesen elkísérlek.
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:35 am

*Örül neki hogy nem kell egyedül átvágnia az egész iskolát a tornacsarnokhoz amiről ráadásul nem is tudja hol van. Egy kicsit mosolyogva elindul a kúria felé a lány nyomában.*~Végre valaki aki nem hagy faképnél 5 perc dumálás után..!~
-Nembaj hogyha közben bemegyünk hozzám az íjamért?*Kérdi menetközben amikor bemennek az ajtón.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 10:40 am

*Mikor már teljes életnagyságban látta a srácot, aki ugye időközben felállt, kissé meg is lepődött.*
Remek. Nem, nem gond, menjünk.
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 1:59 pm

*Egészen megkönnyebbül amikor kiér a szabadba a sportcsarnok után nagyon szabadnak érzi itt magát. Felsóhalyt, még mindig a sportcsarnokban törénteten gondolkodik. Csak most tűnik föl neki hogy az íja még mindig a kezében van. Leül egy padhoz és lecsatolja a tegezét az oldaláról. Leajjazza az íját és azt is a padra rakja.*~Egész jó volt...~*gondol vissza a mai napra, főleg az emúlt két órára.*
Katharina A. Lukevszky
Diák
Katharina A. Lukevszky

Hozzászólások száma : 946

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 2:05 pm

*Kathi cicusa nélkül amikor megpillant egy jóképű srácot.*
-Szia,Katharina Lukevszky árnydalnok,leülhetek?-Kérdi komolyarccal.*
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 2:10 pm

*Rápillant a lányra, és arréb rakja az íját meg a tegezt.*
-Persze. Toomas Vladislav elemista.
*A lány akár tetszene is neki de nem most, a sportcsarnok eseményei után.*
-Mi szél hozott erre?*kérdi érdeklődve.*
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 2:17 pm

//Bocsi mennem kell//

*Megfájdul a feje, kicsit kóvályogni kezd, búcsút int a lánynak és visszamegy a leopárdba.*
Katharina A. Lukevszky
Diák
Katharina A. Lukevszky

Hozzászólások száma : 946

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 2:43 pm

*Bólint a fiúnak és elment.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 32 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 2:54 pm

*Jane sétált ki az udvarra. Nem látott sok mindenkit, ezért leült egy padra, és elgondolkozott az élet nagy dolgain.*
Thom Dervis
Diák
Thom Dervis

Hozzászólások száma : 83

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 3:00 pm

*Szemét dörzsölgetve érkezik ki az udvarra,a padon egy ismerős lányt pillant meg.Ekkor bevillan az agyában a tegnapi tekintetváltás és a fejbiccentés.* ~Mire gondolhatott velem kapcsolatban?~ *És a lányhoz megy.Odaérve köszön neki és megkérdi:* -Szia,mi a helyzet?-
http://www.derva.blogol.hu
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 32 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 3:03 pm

*Jane hirtelen visszatér a valóságba.*
-Szia! Kösz, megvagyok! *mondja a srácnak, akin látszik, hogy nemrég kelt fel.*
-Veled mi újság? Csak nem most ébredtél?
*kérdezi tőle mosolyogva.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: