Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 35 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Rosetta Waylan
Izmindi János
Pjotr Boljakov
Vanessa Mantova
Karina Dovonyenko grófné
Thom Dervis
Toomas Vladislav
Aali White
Evangeline Elovics
Katharina A. Lukevszky
Emil Vladislav Nedelcho
Irina Lala Hole
Estera Linnet
Elizabeth Mary Bennet
Aleida Shintlech
Szurdok ősi szelleme
Leonard de Wandom
Jack Darkfield
Nikorina Grozda
Mila Krasimira
Yuliana Yana
Arabella Jagusia
Silmera Elanor Spelle
Varga Máté Dániel
Sarah Christina Keller
Driana Stardew
Ann-Tabitha Serenity
Ivona Ivanovna
Celadine Leatherweed
Cirelin de Sovalon
Leonard Wyatt
Fehér Chloe
Teodor Angel
Clare Petal
Jane Scott
Kalandmester
Rupert Rankle
Sheidy Mirror
Felaern Yhendorn
Ivana Irina
Eligio Lance Jens Tichaon
Lisette Anhel
Alexandra Sirov
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm

First topic message reminder :

*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik*
-Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról*
-Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe*
-Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha*
-Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 7:49 pm

Szervusz! *köszön az érkezőnek, de láthatóan sikerült a bestia mesterek prefektusának olyan állapotba hozni, ami már régen volt. Aurája még mindig szinte lángol, szemei szinte szikrákat szórnak. Visszarakja kardját hüvelyébe, majd nyugalmat erőltet az arcára.* Elnézést a kirohanásomért hölgyeim és uram. Most jobb lesz ha távozom. Jó szerencse veletek! *búcsúzik tartózkodóan a szellem, s bizony Lee nem számíthat sok jóra tőle ezek után.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 7:51 pm

*Estella nem akar idegenek előtt gorombának tűnni, ezért megpróbál nem csak félmondatokban válaszolni.* - Hát.. megvagyunk, köszi. Rég jártunk kint a levegőn, ezért kicsit fejbevertnek érezzük magunkat, ugye Delila? *Utolsó szavait daimónjának címezi, aki bőszen bólogat szavaira.* - Jóéjt. *Köszönnek el egyszerre Mirandától, majd ismét Rosettához fordulnak.* - Öhm.. Téged hogy hívnak? *Kérdezi Estella, hisz a lány nem mutatkozott be.* - Neked van párod a bálra? *Tesz fel egy újabb kérdést. Próbál bőbeszédű lenni, mert eddig mindenkivel ridegen bánt. Igaz, hogy a lánynak nincs szüksége barátokra, de azért mégis jobb, ha rendesen bánik azokkal, akik semmi rosszat nem tettek neki. A szellemhez fordul.* - Minden jót, bölcs Tünde. *A lány tudja, hogy hogyan kell viselkedni a tündékkel, hiszen ismer párat. Delila is elköszön a szellemtől, közben meghajol.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 7:58 pm

*Nyugodtan ül a hgelyén már egy ideje, nézte az eseményeket. Lee pattogoságán meggint elkuncogta magában magát. Már ha egy férfiú el tudja. Mikor látja, hogy a szellem huzzná ki a kardját a helyéről már szúrná le, de rájön, hogy ő csak egy szellem, így visszarakja kardját hüvelyébe, bocsánatot kér, majd ásít. Ránéz a lányokra.*
~Majd valamikor elhívok valakit. Ezen ne múljon, hogy lefeküdthetek-e, vagy sem.~
*Az érkező lánynak nem ad puszit, csak fejbiccentéssel köszön, míg a többi lánytól elköszön. Puszikkal. Elindul a kúria felé, hogy Sárkány-hálójában nyugovóra térjen.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 35 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 35 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:02 pm

- Viszlát!
*Köszön el az érdekes, s gyönyörű szellemtől. Rosetta szélesen elmosolyodik, Estella elfeledkezett róla, nem is okolja.*
- Már egyszer találkoztunk, azért nem mutatkoztam be, de hogy frissitsem emlékezeted, Rosetta Waylan, elemista, prefektus. Ám az utobbi kettőt mellényemen is láthatod kitűzve.
* Mutatkozik be szépen, újra, bár multkori találkozásuk lassan egy hónapja lehetett, s akkor még prefektus sem volt.
- Nem, nincs párom a bálra, és nem is lesz. Ki kérne fel egy ilyen lányt? ... *Kérdezi magára mutatva, de nem elkeseredve hanem vidáman továbbra is. Teste bár ducibb, mint az átlag, arca nagyon kedves, zöld szeme csak úgy csillog, akár a csillagok, egy kevésbé felhős estén. Mert ma este nem igen látszanak az ég apró fényei. *
- S neked? Van párod, esetleg elképzelésed, hogy kivel mész a bálba? Milyen jelmezt veszel fel? Vagy egyszerű báli ruha?
*Sorakoztatja fel egymás után kérdéseit, s egyre kíváncsiabb hangon csengenek szavai.
Kicsit sajnálja, hogy Alessandro távozik, de, ha álmos hát menjen. Talán máskor jobban összeismerkednek.*
- Jó éjszakát, és szép álmokat!
*Köszön el mosolyogva.*
~Aj aj...egyre fogyunk... idejöttem és mindenki elmegy... ~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:10 pm

*Biccent a távozó fiúnak, majd válaszol Rosetta összes kérdésére.* - A memóriám elég rossz, úgyhogy elnézést. Kevés ember nevét és arcát jegyzem meg. *Mentegetőzik, amire nem lenne szüksége, de mégis megteszi.* - Nem minden lány vékony, és a szépség nem az ember alakján múlik. Igenis vannak olyan lányok akik úgymond ducik és mégis szépek. Egyáltlán nem szabad feladni, mert biztosan találsz magadnak valakit, ezt biztosra veszem. *Mondja komolyan a lánynak.* - Amúgy nekem sincs párom... Elképzelésem az épp lenne, csak nem tudom, hogy a fiú mit szól hozzá. *Kicsit elgondolkozik, hogy mégis hogyan hívhatná el a bálba azt akivel menni szeretne.* - Sima báli ruhám lesz, de persze nem átlagos. Tudtam, hogy lesz majd bál itt a Nezababan, ezért magammal hoztam a legszebb ruhámat. Te mit veszel fel? *Kérdezi Rosettától.*
* Delila nyugodtan ül a földön, közben hallgatja a beszélgetést. Tudja jól, hogy Estella kit szeretne elhívni a bálba, de ő sem tudja, hogy Szevér mit szólna hozzá. A leopárd nyújtózkodik egyet, majd lefekszik a földre.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:19 pm

*Végighallgatja a lány válaszát. *
- Én nem tudtam, hogy lesz bál s még sosem voltam ilyenen, de azt tudom,hogy egy ötletes farsangi ruhát öltök magamra, amit ma fogok elkészíteni a szobámba. Kézművesz típus vagyok, ezért legtöbb ruhám magam által készített, mint ez a póló is.
* Egy pillanatra lehúzza mellényét és egy fekete, inda-mintás, igazán ízléses de egyszerű, hosszú újjú, és kivágottabb szabású pólót lát Estella. *
- Bár, azért aggódom, hogy mi lesz, ha csak én öltök úgy mondd "álruhát".
*Számol be gondolatáról a lánynak. Szeme Delilára csúszik, s csodáló tekintetével végigméri a leopárdot.*
- Delila te, ha lehet ilyet mondani, fenségesebb és még gyönyörűbb vagy, mint első találkozásunkkor.
* Bókol őszíntén, nagy természet és állatbarát, mely ruhájáról is látszik, mi főleg természetes anyagokból készült. Csillogó zöld szeme is töbször csodálja a természet szépségét, mint ódon falak, esetleg díszes kastélyok nagymultú falát. Oly nagy multja egy épületnek sem lehet, mint a természet egyre mehújjuló szépségeinek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:38 pm

*Figyeli a lány mondandóját, majd végigméri a pólót.* - Ötletes. Érdekes hobbi, hogy saját magad készíted el a ruháidat. Jó elfoglaltság. Biztos kitalálsz valalmi jó farsangi ruhát. Amúgy szerintem nem csak te fogsz beöltözni. A kiírásban az áll, hogy érdemes beöltözni, emiatt gondolom sokan felvesznek valamilyen álruhát. *Fejtegeti Estella.*
*Delila felpillant és amennyire az egy leopárdtól telhető elmosolyodik.* -Nagyon köszönöm. *A daimón nem is tudja, hogy mit feleljen erre a bókra. Inkább egy mély meghajlást végez, ami többet jelent minden szónál. Gazdájára pillant, majd ásít egyet.* - Szerintem menjünk. Majd holnap is kijövünk. *Mondja Estellának.* -Remélem hamarosan találkozunk, de legkésőb a bálon. *Szavait már Rosettához intézi a daimón.* - Viszlát és jóéjt. *Köszön el.*
*Estella bólint Delila javaslatára.* - Menjünk. *Rosettához fordul.* - A bálon találkozunk és ne add fel, mert ez hülyeség hogy nem vagy szép vagy ilyesmi. A szépség egy tág fogalom. Biztos találsz valakit. Hát akkor jóéjt és viszlát. *Egy halvány mosoly suhan át arcán, ami nagyon ritka. Ha Rosetta ismerné Estellát, tudná, hogy milyen sokat számít ez az apró mosoly. A lány és a daimónja elindulnak a kúria felé, majd lassan felsétálnak a Hiúz Hálóba.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Feb. 12, 2008 8:45 pm

*Még hozzátoldaná, hogy nem csak ruhákat készít, egyéb tárgyakat is, de inkább elhanyagolja.
Érzi, hogy Estellanak mit számít ez a mosoly, érzi, hogy nem mindennapi, hiszen találkozott vele már egyszer, ha a lány nem is emlékszik rá. Mikor mind a daimon, mind gazdája, fenát gazdája(!), társa elköszönnek hozzá fűzi ezeket a szavakat. *
- Igen, biztosan találkozunk, legkésőbb a bálban. Legkésőbb, hisz ismét elfelejtettél valamit , szobatársak vagyunk. Ha nem bánod veletek tartok be a Hiúz hálóba, mert igen csípőssé vált az idő, s álmosodom is cseppet.
* Rosetta velük tart, és ő is besétál hálótermükbe, a Hiúz hálóba. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:43 pm

*Kata érkezik az udvarra.Mint mindig, most is könyvvel a kezében. Leül egy padra és elkezd olvasni. Néha azért szétnéz, hátha talál valakit, akivel beszélgetni tudna, bár nemsok esélyt lát rá*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 35 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:46 pm

*Jane sétál ki az udvarra. Nagyban gondolkodik, mikor megpillantja Katát. Nem tehet róla, de vigyorog, mint a tejbetök. Nagyon boldog, főleg a tegnap este történtek után. El sem hitte ezt az egészet, hiszen olyan volt, mint egy csodálatos álom.*
-Szia Kata! Hogy vagy?
*kérdezi a barátnőjétől.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:49 pm

*Kata hallja, hogy valaki közeledik felé. Mikor felpillant, akkor látja csak, hogy Jane az.*-Szia Jane! Köszi szépen , megvagyok. És te? Mi újság? De vidám és boldog ma valaki*mondja mosolyogva*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:51 pm

-Nem is tudom tagadni...meg nem is akarom. Boldog vagyok...tegnap este...képzeld Thom megcsókolt.
*újságolja boldogan barátnőjének a tegnap este történteket.*
-Olyan édes volt...
*áradozik a fiúról tovább, majd megkérdezi:*
-Találtál már valakit a bálra?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:54 pm

-Örülök, hogy boldog vagy*mondja mosolyogva. Majd mikor a bál szót hallja kicsit elszomorodik *-Nem, nem találtam. De nem is fogok keresni, mert nem megyek el. Nincs kivel, meg nem is találnék. *mondja, majd barátnőjére néz, akin látszik, hogy nagyon boldog*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:56 pm

-Juj, hogy én milyen hülye vagyok! Itt áradozom neked, te pedig boldogtalan vagy. Nagyon sajnálom ezt a partner dolgot.
*mondja Jane a barátnőjének.*
Thom Dervis
Diák
Thom Dervis

Hozzászólások száma : 83

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 2:58 pm

*Szokás szerint,szemét dörzsölgetve lép ki az udvarra,egyből megakad a szeme Jane-en és egy barátnőjén.Egyből odasiet hozzájuk és köszön.* -Sziasztok.- *Elpirulva ránéz Jane-re,de nem tudja mit tegyen ezért továbbra is csak nézi*
http://www.derva.blogol.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:02 pm

- Nem érdekes, hagyjuk . Légy nyugodtan boldog*mondja, majd rámosolyog Janera. Majd az érkező fiúra pillant és egyből rájön, hogy neki ott nincs semmi keresnivalója.*-Jobb ha megyek. Sziasztok! *köszön el. Még nem tudja, hogy hová fog menni. Olyan helyet keres, ahol egyedül lehet*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:04 pm

*Jane elköszön barátnőjétől és Thomhoz fordul.*
-Szia! Mi újság veled? *köszön a fiúnak, és nem tudja, hogy mit csináljon. A tegnapi este kicsit furán jött ki, de most megcsókolja vagy ne?! Nem tudja eldönteni, ezért inkább leülnek egy padra, aztán lesz ami lesz.*
Thom Dervis
Diák
Thom Dervis

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:08 pm

*Thom is elköszön a lánytól,leülnek a padra és a lányhoz fordul.* -Miiyennek érezted a tegnap estét?Tényleg,jobban vagy már?- *Kérdi a lánytól és teljesen eloszlanak a gondolatai az előző kérdéses "most mit csináljak" dologról.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:10 pm

*Jane kicsit elmosolyodik.*
-A tegnap este nagyon jó volt, kivéve azt a hirtelen jött rosszullétet. Amúgy már tényleg sokkal jobban vagyok.
*mondja mosolyogva, majd felteszi ezt a kérdést a fiúnak is.*
-Na és szerinted milyen volt?
*majd egy pimasz mosoly jelenik meg a szája szélén.*
Thom Dervis
Diák
Thom Dervis

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:14 pm

-Nekem minden jó,ami veled együtt történik.- *Mondja a fiú a lánynak és egy huncut mosoly jelenik meg az arcán.Ez a kérdés ismét fellobbantja benne a tegnap estét és megcsokolja a lányt.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:16 pm

*A lány szenvedélyesen visszacsókol.*
-Ne haragudj, de kicsit el kell mennem, de 1 óra múlva jövök. Remélem, hogy látlak még.
*mondja a fiúnak. Egy utolsó csókot ad neki, és együtt elindulnak a kúria felé.*

//Ne hari, de angolom lesz. 1 óra múlva?//

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 13, 2008 3:32 pm-kor.
Thom Dervis
Diák
Thom Dervis

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Feb. 13, 2008 3:18 pm

*A fiú is elköszön a lánytól és boldogan tekint utánna.Ezek után jobb dolga híjján felmegy a szobájába.*

//ok//
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1375
Kaszt : Udvar - Page 35 Vandor
Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 7:27 am

*Amikor kilép a kúria épületéből a reggeli szél azonnal a kabájtába kap. Egyesek most asztmondanák hogy rossz idő van de Tom most örül a hideg időnek. Mégjobban felvidul amikor egy esőcsepp hull az arcára.*~Hűvös, nedves.. mi lehet nennél jobb?~*elmosolyodik magában, sejti hogy ma nem sokan fognak az udvarra merészkedni. Bár álltalában ő sem szereti a bonrongós időt most kifejezetten jól esik neki a hűvös idő. Leül egy padra és az arcát széllel szembe fordítva élvezi a hideg áramlatot.*
Toomas Vladislav
Diák
Toomas Vladislav

Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1375
Kaszt : Udvar - Page 35 Vandor
Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 7:33 am

*Néhány perc után, mire eléggé áthűlt, a haja átnedvesedett a csöpögő esőtől és egy kicsit fázni kezdett úgydönt hogy mozognia kéne. Föl áll a padról, malyd a tölgyes széltől lengedező fái felé irányírtja lépteit.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2008 12:00 pm

*Hosszú fekete kabátban és csuklyával a fején érkezik az udvarra Estella a tölgyes felől. Mellette egy aranyszőrű leopárd lépked. Erős a szél, de nincs hideg. A lány és daimónja szeretik az ilyen időt, mégsincs kedvük már túl sokat kint maradni. Körbesétálnak az udvaron, a kis vízeséshez is elsétálnak, rövid ideig megállnak előtte és figyelik a vizet. De aztán ismét felkerekednek és elindulnak a Kúria felé. Egyenesen a harmadik emeletre tartanak, ahol besétálnak szobájukba, a Hiúz Hálóba.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: