Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:24 pm | |
| -Ez akkor is szemét húzás volt. Nem ismerem, de már ellenszenves a kis behízelgő pofájával. Úgy tudom útálni az ilyeneket. Legszívesebben felrobbantanám a macskát. Bár a macska nem tehet róla, hogy a gazdája ilyen. *Miközben ezt mondja megvizsgálja Kata karcolását. Katharina pedig elveszi pálcáját.* -Nem tűnik vészesnek, de szerintem mosd ki a sebet. Nem lehet tudni miben mászkált az a macska. Velem nem történt ma semmi. -Nagyon sajnálom, hogy tegnap úgy faképnél hagytalak, de nagyon letört, hogy tegnap nem sikerült jól az este, és nagyon álmos is lettem. Lehet megcsípett valamilyen bogár. *Elsétál pálcájáért és visszajön.* Kérsz csokit? *Egy tábla felbontott csokit nyújt a lány felé. Rup kedvence a mentolos van most nálla. Még Nellondban vette, csak nem volt kedve mindet befalni.* -Te meg mit keresel még mindíg itt? *kérdi Katharinát.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 07, 2008 3:33 pm-kor. | |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:28 pm | |
| Megöllek,elnézést!-*Motyogta a lánynak még mindig villámló szemmel,de arca el is pirult!*Hirtelen dühébe kikapta a fiú kezéből a pálcát és eldobta!* ~Nesze neked!~*Gondolta miközben elhúzta Darkot!* -Van barátod?-*Immár Katától kérdezte félmosolyogva még mindig ordibálva!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:31 pm | |
| -Oké.Megfogadom a tanácsod.Viszont ezzel a kis vágással az arcomon nem fogok a gyengélkedőre menni. Pár nap és begyógyul*mondja majd elgondolkozik a tegnapi estén* -Igen, én is el voltam keseredve, hogy úgy sikerül ahogy. De remélem majd valamikor bepótoljuk, persze csak ha akarod*mondja majd ránéz Kathiera és azon töri a buksiját, hogy miért utálja ennyire a lány* -Nem nincs*mondja a lánynak, hiszen az Eligio és közte lévő "viszonyt"nem nevezné semminek, csak szánalomból jött fellángolásnak*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 07, 2008 3:37 pm-kor. |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:36 pm | |
| -Te meg nem akarsz már innen elmenni.-*szögezi Katharinának a kérdést.* -Nem látod, hogy nem látunk szívesen. Sipirc. *Ismét Katához fordul. Pálcáját elrakja és visszakérdez.* -Na és te? Mit csináltál? | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:37 pm | |
| Amúgy,bocs Kata ,de kéne négyszemközt egyszer beszélnünk!-*Folytatja csevegő hangon és a fiút semmibe veszi!* -De igen ám nem parancsolsz!Azért jöttem,mert egy lány vitába keveredtünk egymás között!-*Válaszolja félvárról!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:41 pm | |
| -Semmi különöset nem csináltam ma*mondja Rupertnek* -Nem kell elmenned Kathie, maradhatsz.*cáfolja meg a fiú kijelentését* -Nyugodtan beszélhetünk Rupert előtt is, hiszen ő egy nagyon jó barátom és semmit nem titkolok el előle
//sorrend: Rupert,kathie, én// |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:45 pm | |
| -Az az egy szerncséd van Kathie ,hogy igazad van. Ez a ti dolgotok, elvileg nincs beleszólni valóm. *Ezt egy kaján vigyorral teteézi.* -Kösz Kata. igen maradok. *Ismét Katharina arcába vigyorog és helyet foglal Kata mellett. A csokit pedig elrakja, mivel most nem igazán idilli ehhez az alkalom.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:51 pm | |
| *Büszkén elfojt egy vigyort,aztán régi barátnőjéhez fordul és bólint Rupertnek.* -Na most elmondom szóval nem vagyok se hűtlen sem véla ,ezért jó,ha tudod,hogy nem járogatok és smárolok titokban másokkal csak Leóval!-*Magyarázta komolyan még kissé mérgelődve miközben macskája sikertelenül próbált kiszabadulni az öléből!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:54 pm | |
| -Én nem mondtam azt, hogy te hűtlen vagy. De azt nem értem, hogy neked mi bajod van velem... *mondja majd Ruperthez fordul és rámosolyog.Tudja, hogy a fiú nem igazán érti, hogy miről van szó, de majd úgyis rá fog jönni...Talán majd egyszer* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 3:58 pm | |
| *Minden részlet nem tiszta, de a lényeget érti. Kata mondott valamit, amit Katharina rosz néven vett és ez a lényeg. A többi számára mellékes. Ismeri Katát és tudja, hogy nincs benne rosszindulat. Tehát biztos csak Katharina fújja fel. Vagy valaki fölfújta és így jutott Katharina fülébe. Lehet, hogy a bűnös nincs is jelen. Inkább figyel és igyekszik békebírót játszani.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:02 pm | |
| Igen ez az,oka!-*Válaszolta kacagva!*Kathi tudta,hogy a fiúnak ettől feláll a hátán a szőr!* -Kata én ki vagyok békülve veled,de akkor RÉGEN ,miért mondtál efféléket?-*Rápillantott a lányra és várta a reakciót!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:07 pm | |
| -Én semmi ilyet nem mondtam.Csak azt, hogy ez nem jó dolog. *mondja Kathienak, majd a szótlan Rupertet nézi.Szóvá is teszi a fiú szótlanságát* -De csendben vagy Rup. Valami baj van? *kérdezi a fiútól.Reméli, hogy nem tett olyat, amivel megbántotta a fiút* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:11 pm | |
| *Egy kicsit bambul maga elé majd felnéz, és válaszol.* -Ja. Nem. CSak nem tudok mit hozzászólni, de ezt rendezzétek le. Úgy a jó. ~Ismerős szöveg.~*gondolja magában. Bár erről eszébe jutott, hogy neki is van egy elintézni való ügye. Bár az a probléma ami nem oldódik meg magától egy nap alatt nem érdemli meg, hogy foglalakozzanak vele.* -Ha lesz mit mondanom megszólalok. Nyugi. HA kinyitom a szám, be sem áll. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:15 pm | |
| *Egy mosolygós lány szökken ki az udvarra.Ő nem más mint Layla.Meglát néhány embert.Közülük kettőt ismer de a harmadik illetőt nem.Ő egy fiú...és ekkor megcsillan a szeme.Odamegy hozzájuk és bemutatkozik a fiúnak* -Sziasztok.Hogy vagytok? *Kérdezi és ekkor a fiú felé fordul* -Szia Layla Roberts holtak őrei *Mondja a fiúnak* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:16 pm | |
| ~Gyerekes szöveg!~*Néz a fiú felé,aztán megcsóválja fejét!* -Tudom!Az pillanatnyi dolog volt!Le van rendezve jó!-*Rántja vállát és békejobbot emel Katának miközben elengedi a macskát aki most CSAK sétára indult.* Szia Layla,kicsit hagyjál!-*Bólint mosolyogva az érkező barátnőjének.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:20 pm | |
| *Kata kezetfog Kathievel, majd Ruperthez fordul* -Tessék.Le van zárva a téma.Most már te is beszélgess velünk.Nem mintha eddig nem beszélhettünk volna*mondja majd megpillantja Laylát* -Szia Lay!Köszi jól.És te? *kérdezi a barátnőjétől, majd Kathie szúrós megjegyzésén kicsit feszisszen* -Layla nem megy sehová és kész.Ő is ugyanolyan barátnőm mint te, talán még jobb is.*mondja majd rámosolyog Laylára*
//sorrend:Rupert, Kathie,Lay, én , //
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 07, 2008 4:25 pm-kor. |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:24 pm | |
| *Az érkező lány felé fordul.* -Szia Layla. Én Rupert RAnkle vagyok. Árnydalnok. Jól vagyok. Most épp egy szép kis csajos vitába csöppentél. *Ekkor megszólal Katharina. Rup szerint csúnyán szólt be Layla-nak.* -Hát ha így beszélsz a barátaiddal, ne csodálkozz, hogy elpártolnak tőlled. Mondhattad volna, hogy nem érsz rá, de így hogy "hagyjál". | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:27 pm | |
| *Mikor Kathi ezt mondja neki meglepődik rajta* -Kathi én mikor beszéltem veled így? *Kérdezi kezd a lányra haragudni* -Na akkor jó hogy csak most jöttem ki mert még engem is belevonnak.... *Mondja mosolyogva Rupertnek* -Köszi én meg vagyok.... *Mondja és leül Kata mellé* |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:29 pm | |
| *Ivana érkezik ki az udvarra kisé hideg van és fázik egy csöpet. Meglát egy nagy társaságot odamegy hozzájuk* -Sziasztok. *Köszön* -Hogy vagytok *kérdezi mindenkitől* | |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:40 pm | |
| -Szia Ivana. Kösz jól. -Bocsika , de enyi izgalom nekem mára elég volt. További kellemes napot hölgyeim. *Feláll és még mielőtt elmenne biccent Katának ezzel jelezve, hogy tartson ki. Felsétál a kastélyba, mert még szeretne találkozni Nikivel is.
//Usernek dolga van. Bocsi.// | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:49 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:57 pm | |
| -Szia Ivana!*köszön az érkezőnek, majd látja, hogy Rupert távozik.Rámosoly a fiúra , majd a szintén távozó Kathienak, majd a távozó Ivanának(rossz a nete)* -Sziasztok!*köszön el , majd eszébejut, hogy a kiskutyáját meg kell etetnie* -Ne haragudj Lay, de mennem kell. Picur már biztos nagyon éhes és meg kell etetnem.Később még találkozunk.Szia!*azzal elindul a kúria felé*
//Ivana kért meg, hogy irjam azt, hogy elment ő is , mert a nete nem engedi fel az oldalra// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 4:59 pm | |
| *Mikor szépen lassan mindenki elmegy kezdi egyedül érezni magát.* -Sziasztok *Köszön el mindenkitől és felhúzza térdeit és belehajtja a fejét* |
| | | Ivana Irina Diák
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 5:18 pm | |
| *Ivana Lay felé fordul* -Ugy látom ketten maradtunk.És mi történt veled mostanában? *Kérdezi a lánytól* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 07, 2008 5:24 pm | |
| -Hát igen.Velem semmi....Jártunk keményen 5 napot Nickkel.Tényleg.Van párod a bálra? *Kérdezi érdeklődve* -És veled mi újság? *Kérdezi ls várja a lány válaszát* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |