Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 11:19 am | |
| -Köszi, de én nem vagyok hajlandó folytatni azt, amit el sem kezdtünk. Azt csak te csináltad, én csak egy szenvedő alany voltam. Amúgy még mindig szomorú vagy? *kérdezi a fiútól, majd a fiú szemébe néz. Tudja , hogy tetszett neki a múltkori szituáció, de ő most inkább kimarad belőle.* -Keress másik áldozatot magadnak. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 11:24 am | |
| -Szomorú áh dehogy felvidított a múltkori*mondja nevetve a lánynak* -És másik alanyról szó sem lehet te vagy az egyedüli*Válaszolja a lánynak* -Ez a szenvedő alany nem is volt olyan szenvedő legalábbis én nem annak láttam*mondja nevetve majd elővesz egy tábla csokit a zsebéből* -Kérsz?Mostanában mindig hordok magamnál 1-et*Mondja a lánynak majd letör egy kockát magának és elkezd enni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 11:31 am | |
| *Kata elfogadja a csokit.* -Köszi. Én nem leszek többet az áldozatod. Keresünk helyettem mást. És én nem nevettem az egészen *mondja majd egy kicsit távolabb ül a fiútól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 11:46 am | |
| *Dan észreveszi hogy Kaa eltávolodik tőúle de nem zavarja* -Oké akkor mást fogok szekálni ezentúl*mondja nevetve* -De ki legyen az?*Kérdi Kaától majd tovább eszik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 11:50 am | |
| -Én nem tudok senkit, aki megfelelő lenne erre a feladatra. Tényleg nem láttad véletlenül Nikit? Van egy olyan sejtésem, hogy nincs jó passzban. Tegnap Rupert otthagyta. Pedig én direkt elmentem a helyszinről. Jó lenne vele beszélni, és elmagyarázni neki a dolgokat. *mondja, de még mindig nem ül közelebb a fiúhoz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:01 pm | |
| -Hát az kár.Nem nem láttam Nikit*feleli a lánynak* -Miért hagyta ott Rupert?*kérdi Katától maj megint elkezdi falni a csokit* ~Hát igen nem lehet olyan jó passzban a csaj~*gondolja magában* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:03 pm | |
| *Niki jön Lidérccel az udvarra meglátja Katát. Lidércet elengedi, odaszalad előbb Katához. Odamegy Katáéhoz mosolyogva.* ~Tök jó a Nellonba~ *Köszön* -Sziasztok |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:08 pm | |
| -Szia*köszöna lánynak* -Bocsi most mennem kell*Mondja majd feláll és elköszön* -Sziasztok*Köszön majd elindul a szobájába* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:08 pm | |
| -Szia Niki! Mi újság?*kérdezi a lánytól, majd Danhez fordul.* -Ezt tőle kell megkérdezi.*mondja , de Niki előtt nem akarja kiejteni Rupert nevét, ezért nem is teszi.* -Szia Dan!Majd még beszélünk!
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:10 pm | |
| -Szia! *köszön el a fiútól* -Semmi különös lentvoltam Nellonba. Veled? *kérdi vidáman* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:14 pm | |
| -Semmi különös. Élem unalmas napjaim. Figyelj Niki! El szeretném neked mondani, hogy köztem és Rupert között nincs semmi. Igaz, hogy nagyon sokat látsz vele együtt, de csak barátok vagyunk. Gondoltam erről tudnod kell. Én tudom, vagyis érzem , hogy neked igenis tetszik Rupert mégha tagadod is. Szerintem ezt beszéljétek meg ti ketten. Tegnap is azért mentem el, mert tudtam, hogy ez nem rám tartozik. Remélem megérted. *mondja majd a földet kezdi el nézni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:19 pm | |
| -Figyelj! Rupert miatt eleget sírtam. Tetszik vagy tetszett nem igazán tudom megmondani. Nos azt a multkori dolgot. Hagyjuk, amúgy tegnap se beszéltem vele. Álomból jött, szikrázó volt a pillantása. Ennyi nem tok mást ehhez fűzni. *mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:24 pm | |
| -Bevallom, hogy én is próbáltam felé közeledni, de szépen fogalmazva lerázott. De ez már régen volt, és már nem igazán érdekel. De akkor is meg kell ezt beszélni. Én nem akartam belekeveredni ebbe a dologba, de sajnos igy lett. Bár nem nagyon értem, hogy én hol jövök a képbe. Na mindegy .Lényeg az, hogy próbálj vele beszélni. Amúgy a múltkor mikor sirva elszaladtál, azért tetted, mert láttad, hogy épp velem beszélget? *kérdezi a lánytól.Nem tud mást mondani, hiszen nem rá tartozik, de mégis belekeveredett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:28 pm | |
| -Nos nem miatta sírtam! Ezt inkább hagyjuk. Ruperttel én nem fogok beszélni. Hiába minden úgyse hajlandó velem beszélni én pedig nem strapálom magam. Nem tom, hogy belekeveredtél-e már nem tud nagyon meghatni. Ma ráébredtem, hogy Rupert egy nem normális barom. *mondja Katának* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:31 pm | |
| -Lehet hogy igazad van. Szerintem ő se tudja, hogy mit akar. Remélem minnél hamarabb előkerül, mert én ezt meg szeretném kérdezni tőle. Bár már engem se nagyon érdekel. Ő dönti el , hogy mit akar. De ne csodálkozzon, ha nem állunk vele szóba. Amúgy hogy érzed magad? Már nagyon régen beszéltünk normálisan. *mondja , de már Nikit nézi, nem a földet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:42 pm | |
| -Semmi különös boltosokkal beszélgettem. Ja meg kaptam egy vacsora meghívát. Vettem egy kutyát. Na és veled mi újság? *mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:46 pm | |
| -Semmi különös. Már régen beszéltem a barátaimmal. Nellondban tegnap voltam Ru....*mondaná tovább, de észhez kap.* -Akarom mondani tegnap. *javitja ki magát. Nem akarja Nikit megbántani azzal , hogy ő tegnap is beszélt Ruperttel, sőt együtt is töltöttek pár órát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:50 pm | |
| -Nem nagyon zavarja amit Kata mondott neki. Tényleg nem tudsz valaki normális pasit nekem? *kérdi mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:53 pm | |
| -Hát figyelj, ez nem igy működik. Ha barátot akarsz magadnak, azt meg kell kedvelned. Azt nem mondom, hogy feltétlenül szerelmesnek kell lenned belé, de legalább ismerned kell. Ezt tapasztalatból mondom neked. Tudod, hogy régen milyen nyomulós kiscsaj voltam, de mostmár kezdek megváltozni.Legalábbis próbálok. *mondja majd egy mosoly jelenik meg az arcán.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 12:57 pm | |
| -Aha értem! Nem tudom hová kéne elmenni Valentinnapkor. Nics kedvem a sok szerelmes között lenni. *mondja nyugodtan, bár kissé szomorúan* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 1:00 pm | |
| -Hát én szerintem Eligioval leszek.Bár nem biztos, hiszen többmint egy hete nem láttam, szóval nem tudom, hogy komolyan gondolta e azt, amit mondott. Mert ha nem, akkor csak feleslegesen fecsérlem az időmet azzal. hogy őt keresem. *mondja kicsit szomorúan. Hiányzik neki a fiú, de tudja, hogy Eligionak is kell a szabadságérzet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 1:04 pm | |
| -Na neked legalább van kivel töltened a Valentinnapot. Nekem nincs senkim és nem is lesz. Ez az én végzetem. *sóhajt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 1:06 pm | |
| -Ne mondj ilyeneket. Igenis lesz kivel töltened a Valentinnapot. Különbenis ha Eligio nem akar velem lenni akkor én is egyedül leszek Valentinnapon. Legfeljebb majd ha nem lesz kivel töltenünk a szerelmesek ünnepét, akkor majd ketten kitalálunk valamit. *mondja majd megpróbál mosolyogni, de nem sok sikerrel jár.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 1:09 pm | |
| -Végülis van egy vacsi meghívásom. Nem tom, hogy hová menjek. EGy biztos hogy némelyik pasi nem normális. Komolyan mondom, alig lehet velük beszélgetni. Ja meg ha a szerelemről van szó akkor lelépnek. *mondja lehajtott fejjel* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 03, 2008 1:12 pm | |
| -Ezt már én is észrevettem. Lehet, hogy félnek attól, hogy tartozzanak valakihez. Én se mindig értem meg őket. Egyszer ilyenek, másszor olyanok. Szerintem oda menj, ahol biztos, hogy jól fogod érezni magad. *tanácsolja a barátnőjének Kata.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |