Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 9:04 pm | |
| *Szomorúan hallja, hogy Alex el akar menni, amitől el is tűnik mosolya. Viszonozza a csókot ő is hosszan, majd válaszol a kérdésre.* - De nekem is kéne mennem.*Azzal kiszabadítja magát az ölelésből és elindul befelé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 10, 2008 9:15 pm | |
| *Kata látja, hogy a két diák szép lassan elindul befelé, ezért ő is a kúria felé veszi az irányt. Útközben nem valószinű, hogy találkozik tilosban járó diákkal, ezért egyből a szobájába megy.* ~Egész jó nap volt ez a mai. Kár , hogy ilyen hamar vége lett.~*gondolja magában miközben belép a kúria ajtaján* |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 11:06 am | |
| *Terepszínű ruhájában érkezik az udvarra, leül az egyik fa alá és mélyeket lélegez. Fölnéz az égre és hadja hogy a déli nap az arcába süssön. A kellemes időben leveszi a pulóverét.*~Ez tiszta tavasz..!~*Kicsit örül a jódiőnek főleg hogy kezd színesedni a világ. Az újonnan kibúvó virágok színe olyan élénken világít a fiú szemében mintha egy villanykörtét nézne. Halgatja ahogy néhány madár csiripel és egészen ellazul.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11, 2008 11:16 am-kor. | |
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 11:14 am | |
| *Amikor eléggé felfrissült nyújtózik egyet majd föláll. Körültekint, és látván hogy sehol egy beszélő lélek, a kúria felé indul, miközben reméli hogy talál valamit ami leköti a figyelmét.*~Na lássuk csak mien helyeket tratogat még ez az iskola..~ | |
| | | Thom Dervis Diák
Hozzászólások száma : 83
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:40 pm | |
| *Hosszas séta után az udvarra érkeznek* Te jó ég évekig tart mire valamit megtalálunk *mondja Thom* Neked eddig,hogy tetszik a suli? | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:47 pm | |
| *Elfekszik a fűben és úgy válaszol a fiú kérdésére.* -Hát nemtudom úgy igazán. Egész jónak tűnik, bár még egy tanárral se találkoztam~Remélem legalább fele olyan jófejek mint a diákok...~ *Előhúzza a főnixtollas pálcáját és tűnődve forgatja az ujjai között.*~Vajon ez az iskola mindig ilyen kihalt?~*Majd Thomhoz fordul.* -Te hol laksz? Tudom már mondtad hogy Angliából de azon belül? Tényleg ha Angliai vagy hogyhogy ide jársz? | |
| | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:52 pm | |
| *A jó idő ellenére még mindig hordja a széldzsekit, farmerrel és edzőcipővel felszerelkezve sétál ki az udvarra. Kezében az elmaradhatatlan könyv, ez alkalommal egy kronomágiáról szóló. Múltkor belógott a könyvtár tiltott részébe az ál-prefektus jelvénnyel, így most össze tudja vetni az informáicókkal, amit a királynőtől kapott. Hátha Sebastian meg tud menekülni az idő csapdájából. Az udvaron lágy fuvallat söpör végig, közeleg a tavasz. Komolykodó mosollyal int a fiúknak.* Sziasztok. Driana Stardew. Még nem találkoztunk. Pihengettek az esti óra előtt? *ül le az egyik padra a közelükben.* | |
| | | Karina Dovonyenko grófné
Hozzászólások száma : 29 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:54 pm | |
| *Nem messze a távolban bontakozik ki halvány sziluettje. Végül mégis csak úgy döntött, hogy elnéz a kúria irányába. Végülis találkozott már diákokkal, de ez a fajta öröklét nagyon unalmas tud lenni, ha az ember...azaz a szellem, csak gondolkodni tud hosszú, hosszú ideig. Célirányosan a diákok kis csoportja felé közeledik.* -Szép napot ifjoncok! *Köszön egy kis pukedli kíséretében.* | |
| | | Thom Dervis Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:56 pm | |
| Londonból.A szüleim nem élnek már,így minnél távolabb akarok lenni az emlékektől. *Ekkor egy lány lép hozzájuk,Thom köszön de nem tud semmit mondani,első látásra beleszeret a lányba.* | |
| | | Thom Dervis Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 12:59 pm | |
| *Ismét köszönésre nyílik a szája.* ~Gyűlünk,gyűlünk~ *gondolja magában* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:05 pm | |
| *Fölül és körbenéz amikor mehgalja a lány hangját.* -Heló Toomas Vladislav elemista.*Végigméri a lányt*~Csinos nemmondom...~*Az óráról eszébejut hogy még mindig nem tudja hogy hol lessz.* -Hát mondhatjuk úgyis. Te biztos régebb óta jársz ide, meg tudnád mondani hogy hol találjuk a karámot?*Tekint kérdően a lányra. Ekkor hallja meg a másik köszönést és a hang irányába fordul. Egy kicsit meghökken amikor észreveszi a teljesen szürke alakot. Boznytalan, nem tudja hogy köszönjön vissza, így csak annyit mond:*-Jónapot. | |
| | | Driana Stardew
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:12 pm | |
| *Furcsálkodva méri végig Thomot, nem szokta meg, hogy bárki is így megbámulja. Lehetséges, hogy szép, de elvan a maga kis könyveivel, és ritkán fordul elő, hogy valaki megdobogtassa a szívét. És ez most nem az a pillanat. Hátradobja a szőke hajzuhatagot, mert a kusza függönyön át pillantot végig csillogó szemeivel a többiekre. Erre Toomas is végigméri. Most már tényleg elpirul.* ~Jesszusom, a fiúk már ilyen fiatalon érnek? Le kéne vágatnom a hajam...~ *Visszanyeri a lélekjelenlétét, és furcsálkodva válaszol a fiúnak.* Elsős vagyok mint ti. Mi az, hogy régebb óta járok ide? Év közben nincs felvételi, mindenki szeptember elsején kezdte a tanévet, de olyan sokan vagyunk, ez lehet az oka, hogy nem találkoztunk még. *Feláll, és az udvar túlsó végébe mutat* Arra van a karám, biztosan jó óra lesz este. *A szellem megjelenésére megrezzen, majd okoskodó fejjel néz a nőre.* Dovonyenko grófné? *pukkedlizik.* megtiszteltetés, hogy üdvözölhetjük! Mi szél hozta? Jó érzés, hogy tudjuk, hogy egy ilyen nagybecsű pártfogója van az iskolánan, mint ön. | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:18 pm | |
| *Nem veszi jó néven a tiszteletlenséget, hogy Thom nem köszön neki, csak köszönésre nyílik a szája, de úgy fest a mai fiatalok nem mind kimondottan tisztelettudóak. A másik fiú csak szimplán elképed, ez sem túl kedves dolog egy szellemmel szemben, de egy fokkal jobb. Driana azonban már egészen jól reagál, igaz pirulgatás közben, ami meg is érthető. Rászól hát a fiúkra.* -Remélem, hallottak már az illemről ifjoncok. Nem illik egy lányt ilyen nyíltan megbámulni, teljességgel felfoghatatlan számomra ez a fajta viselkedés. Hova jutott a világ? *Megrázza a fejét, majd egy mosollyal inkább Drianának válaszol. Azt, hogy senki nem mutatkozott be neki igyekszik a meglepettség számlájára írni.* -Igen kisasszony. Karina Dovonyenkó grófné vagyok, a sziget szellemeként ismernek, megtisztelő, hogy ismeri a nevemet. Úgy gondoltam, kicsit szétnézek a szigeten, bár úgy látom az illem mapanság nem azt jelenti, mint az én időmben, de mit lehet tenni, fiatalok. *Újabb mosoly.* -És erre mi a helyzet? Sokat még nem hallottam erről az iskoláról, meséljenek valamit róla fiatalok.
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11, 2008 1:21 pm-kor. | |
| | | Thom Dervis Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:21 pm | |
| ~De szép haja van~ *Nem bír magával és elpirul,észreveszi,hogy a lány is nézi őt.Nem tudja,hogy a lány mit gondolhat,megkérdi tőle:* -Melyik szakon vagy? *Érzi az enyhe feszültséget és köszön.* -Tudom, hogy enm illik egy lányt megbámulni, de nem tudok mit csinálni ha tetszik nekem. *És mélyen a lány szemébe néz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:26 pm | |
| *Elszégyelli magát a tudatlanságán, de még mindig nem nagyon tud betelni a szellem színével.*~Ez szürkébb mint a halál...~*Egy pillanatra lesüti a szemét majd föláll.* -Elnézést kérek, a nevem Toomas Vladislav elemistha halgató vagyok. *A második kérdésre nem igazán tud válaszolni úgyhogy várja a többiek reakcióját. Most tűnik fel neki hogy a pálcája még mindig a kezében van. Gyorsan becsúsztatja a pulóvere alatti övébe.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:34 pm | |
| *Aali rohan ki az udvarra egyenesen az ebédlőből. Kezében óvatosan tartja a műanyag pohár vizet, és a magokat. Nem fogalalkozik a kintlevőkkel, csak egy köszönésre. Ezt ordítja nekik.* -Sziasztok! Aali Wgite vagyok, de bocsi, most nem érek, rá, goldom van, sietetk! *Aztán az egyik fához odaérvén ugrik egyet, és a 3. próbálkozásra letör egy darabkát. Majd mégeyget. * ~Ez így elég is lesz.~ *Gondolja magában, és ezért hagyja is szegény fát, nem csonkítja tovább. Inkább visszarohan a kúriába, egyensen a Grizzly medvébe. De előtte uyganúgy, ahogy jöt, illedelemből most is köszön.* -Sziasztok! *Most veszi észre a szellemet, akin látja, hogy idősebb.* -Viszontlátásra, hölgyem! *Azzal berohan az épületbe.* | |
| | | Driana Stardew
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:38 pm | |
| *Elszégyenli magát, hogy nem mutatkozott be, de valóban az az indok, hogy ketten is jó alaposan megbámulták, holott máskor hetente alig fordul meg valaki utána.* Köszönöm grófné, én is ezt akartam mondani. Úgy látszik ahonnan a fiúk jönnek, ilyen fiatalon szokás lányokkal barátkozni. Driana Stardew vagyok. Sokat olvastam a Dovonyenko családról, és nagyon nagy múltra tekintenek vissza. Önről is olvastam asszonyom, bár nem is mertem feltételezni, hogy egyszer még talákozhatunk is. *Körbemutat, sikeresen el is ejti a könyvet, de most nincs ideje felszedni.* Ez a Nezabar boszorkány- és varázslóképző szakiskola. Hamarosan nagyobb lesz mint a Durmstrang, habár az jelenleg még nagyobb múltra tekint vissza. Négy szak választható a diákok körében, ahol különböző mágikus tudományokkal foglalkozunk. Asszonyom.. *kezdi halkan* Nem tud valamit az időmágiáról? *kérdezi, hátha a nő járatos az ilyen mágiákban. Közben felszedi a könyvet, amitől a szőke hajzuhatag ismét az arcába hullik. Visszapillant Thomra, és megrázza a fejét elutasítóan.* És miért tetszem neked? Azért mert ismersz pár perce? Nem is tudod, milyen a humorom, nem is tudod, mit szeretek. Már megbocsáss, de én nem leszek senki cicababája. Különben nekem meg valaki más tetszik. *szegi fel az állát dacosan, ettől persze még szebb.* Mellesleg árnydalnok vagyok, de ennyi elég is rólam. | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:42 pm | |
| //Izé..Tom, vagy Thom, nekem mindegy ki írta, azért csináltam, mert Aalinak a daimónjának valami baja lett, szintén itt az udvaron, és most peidg megpróbál maga összetákolni egy lakóhelyféleséget, hogy jobb legyen a madár sorsa. Szóval ennyi. De nem tudom, hogy ez téged is, vagy csak a karit érdekelte, mindenesetre válaszoltam.
Meg ahogyan én látom, törölted is a hsz-t. De ha érdekelne....// | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:45 pm | |
| *Thom válaszára felszalad a szemöldöke. Egész életében a szerelmet tartotta a legfontosabbnak, és ez az első pillantásra máris tetszik valakinek egy vadidegen lány nem igazán nyerte el a tetszését. Azt értékeli, hogy legalább Toomas bemutatkozott, ha már a másik fiú továbbra sem tette. A nagy sebbel-lobbal közlekedő lánynak biccent egyet, hisz neki ez a gyors tempó nem igazán érhető, neki már eléggé belassult úgymond az élete, hogy ne értse a nagy rohanást.* -Köszön kisasszony a válaszok! Kezdem már érteni. Az egyik afféle alapítóval találkoztam már itt, valami furcsaságokról beszélt, amik itt zajlanak, nem értettem pontosan. A durmstrangról nem hallottam, tudja én nem ismerem a mágia fortéjait igazán, ezért sajnos nem tudok önnek segíteni az időmágiában sem, talán a könyvek adnak önnek választ. *Pillant a épp elejtett példányra, úgy fest a leányzó szeret olvasni.* -Jól mondja a kishölgy, balgaság lenne azt feltételezni, hogy máris tetszik valaki, akit most először látsz, ha mást láttál volna meg először, aki hasonlóan csinos, akkor ő tetszene? Badarság, a szerelem nem játék fiam, ilyen fiatalon ezt még úgysem értheted. *Egészíti ki egy kicsit Drianát, de mindenesetre tetszik neki a lány szókimondósága.* | |
| | | Thom Dervis Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:48 pm | |
| -Nem mondtam,hogy légy a cicababám.Igaz hogy csak pár perce ismerlek,de attól szerintem még lehetséges,hogy megtetszettél.Tényleg nem tudom milyen a belsőd,erre jók a beszélgetések.- *Mondja Thom laza eleganciával és nyugodtsággal.* -Thom Dervis vagyok hölgyem,Angliából- *köszön végre*
//Aali ha egyszer találkozunk a suliban akkor ezt megbeszéljük,egyébkén érdekelte a karimat és engem is// | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 1:56 pm | |
| *Olyan képpel néz a két diákra mint aki citromba harapott. Ebből egy kicsit a szellem is kap.*~Na.. ha ő mondja; ennyit a délutáni programról...~*Úgygondolja ezek a dolgok most kifejezetten nem tartoznak rá ezért inkább távozni készül.* -Örvendtem a találkozónak Dovonyenko grófné,*majd a többiekhez fordul*-Na sziasztok van egy kis dolgom~ az hogy ne az orrom elött vitassátok a szerelmi ügyeiteket!~*teszi hozzá gondolatban. Megfordul és komótosan a kúria felé veszi az irányt. Aztán meggondolja magát és hallótávolságon kívül letelepedik a fűbe és gyakorlásként elkezd kismadarakat eregetni a pálcájából.* | |
| | | Driana Stardew
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 2:08 pm | |
| A Durmstrang is kivételes mágusiskola, de a Nezabar szerintem jobb az eddigiek alapján. Köszönöm a válaszát, megpróbálok akkor máshogy utánanézni a kérdéseimnak. *Visszapillant Thomra* Értem. Én akkor is úgy vagyok vele, hogy ha valakinek a külseje megtetszik, nem fejezem ki az első pár percben, főleg mert nem is ismerem, és lehet, hogy belsőleg nem is tetszene. *Toomas után kifejezetten meglepődve néz, mert látszik róla, hogy nincs inyére a téma, pedig nem Driana volt, aki megbámulta a fiúkat. Ehhez képest, úgy megy arrébb, mintha zavarná a dolog. A lány furcsálja a dolgot, hiszen ő csak segíteni akart a fiúknak. Vállat von, és megmarkolja a könyvét.* Örülök hogy találkoztunk grófné. Most mennem kell. Sziasztok. *int búcsút fintorogva, majd visszemegy a szobájába.*
| |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 2:12 pm | |
| *A fiú is bemutatkozik igaz eléggé későn sikeredett neki. Csak egyet biccent, jelezve, hogy tudomásul vette a bemutatkozás tényét. A másik fiú távozásán szintén meglepődik, főleg, hogy nem megy el, csak egy kicsit arrébb.* -Felettébb tapintatlanok a mai fiatalok. *Jegyzi meg, miután egy biccentéssel elköszönt.* -Én is örülök a találkozásnak kisasszony, remélem még összefutunk, tetszik a gondolkodása. *Egy mosollyal és egy pukedlivel tiszteli meg a távozó lányt, majd a maradék egyszer fiú felé fordul.* -Én is távozom, elnézek a sziget már részeire is. Viszlát ifjonc! *Azzal elsuhan valahová a Tölgyes irányába.* | |
| | | Thom Dervis Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 2:13 pm | |
| -Szókimondó vagyok.- *mondja és elköszön a lánytól* -Szia.Én is megyek azt hiszem,viszont látásra.-*Köszön el a grófnétól.Befelé indulva azonban ismét meglátja szobatársát és mellé heveredik* -Jól otthagytál- *mondja kissé szemrehányóan* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Feb. 11, 2008 2:26 pm | |
| *Abbahagyja a madarak eregetését és a fiúra pillant.* -Bocsi, de engem totálisan nem érdekel hogy meikőtök szerint van szerelem első látásra. Különben is szerinted ez rám tartozna?*Kérdően, kicsit talán vádlóan néz a szobatársára.* -Nem azért de ez nem nekem való.*Már bánja amit mondott.*~Kell nekem mindig jártatom a számat!~ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |