Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Eramir Torony - Szoborterem | |
|
+21Freya Maëllien Miranda Wilson Toomas Vladislav Játékmester Sylvestre de Minuit Leti Anastas Myistra Doarden Raul Garcia Heranandez Sahmé Glamour Grozdan Georgi Ayla Madyzyn Amaril Gwyneth Seth Svarog Anaze White Domajan Gurskovity Arabella Jagusia Leonard Wyatt Nikorina Grozda Rosetta Waylan Szobrok Lelke Kalandmester 25 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Ápr. 06, 2008 3:56 pm | |
| First topic message reminder :Eramir Torony - Szoborterem
Az elemi mágusok tornyában, a főteremből nyíló harmadik terem ad helyet, ennek a különleges helynek. Egy törpe kezek által megmunkált sziklaterem helyezkedik el a toronyban. Amint belépsz, nem a megszokott fáklyafénnyel találod szembe magad. A dombtetőről az apró sziklacsoportokon határolta kis területeken át kap fényt a hatalmas terem. Bűbáj vigyáz rá, hogy bár a fény bejut, a hideg vagy a meleg és az eső nem. 5 ilyen résen át kap fényt a szobrokat rejtő földalatti terem. A négy sarkán ill. egy nagyobb középen. Sötétszürke dolomitból faragták a teljes belső teret. A falakon régi csaták és mágusok képeinek vésetei láthatóak. A mennyezet többszörösen boltíves, karcsú ion oszlopok tartják meg a tetőszerkezetet. Ha jobban megnézed, a padlót milliárdnyi apró mozaik darabból rakták le, gondos törpe kezek munkája. A központi egységből, mely arany és fekete színben egy nagy iránytűt formáz, négy aranyszín vonal fut a falak fele, 4 térre osztva fel a padlót. A déli részt rubin piros kövekkel rakták le, a keletit citrin sárgával, az északi smaragdzölddel, a nyugatit zafírkékkel. Ahogy körbehordozod a tekinteted, láthatod, hogy a míves oszlopok között tünde kezek által faragott szobrok sorakoznak. Mindenki elszórtan, ki az egyik, ki a másik részlegben, esetleg a központi térben. Hogy egykor hova is tartozott, csak márvány talapzatának színe utalhat rá, hogy kék, vörös, okkersárga vagy zöld. Mögöttük a fal mentén mahagóni fából faragott polcok, rajtuk bőr és selyemkötéses könyvek, melyek a régmúlt híres elemistáiról vagy egykori istenekről szólnak, kiknek szobát most az elemisták eme földalatti terme őrzi. Az elválasztó vonalak mentén, az oszlopok között néhány faragott szék és asztal, aki olvasni vágyik ezekből a művekből. Azonban a terem csodája nem csak ebben áll. Ki tudja mikor, s minek sugallatára, olykor a legenda szerint a szobrok életre kelnek. Kemény kő vállaikat ropogtatva nagyot sóhajtanak, ha eljön az idejük, s ha épp téged találnak ott, biztos, hogy meghallgathatod életük történetét, s néhány jó tanáccsal is elláthatnak, különösen, ha épp a te elemedből éled valaki újjá. Azonban a varázs nem tart örökké. Mikor fordul egyet a szél, vagy fogyni kezd a hold, ki tudja, egyszeriben újra hideg szobrokká változnak, ott, ahol épp állnak, s csak várhatod, hogy legközelebb is rád mosolyog Fortuna, és újra beszélhetsz eggyel a régmúlt idők nagyjai közül, kiknek minden szava szinte kincs.
A park szobrai:
Zephürosz, a Nyugati Szél Istenének szobra Héphaisztosz, a Kovács, tűz istene Hermész, istenek hirnöke, hallotak követője, kereskedők, szolnokok, tolvajok védője Apollón, költészet, nap, világosságm zene istene, Múzsák karának vezetője Árész, Harc és hábórú istene Démétér Akhilleusz Prométheusz, Görög Titán
//Folyamatos fejlesztés alatt//
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sahmé Glamour Diák
Hozzászólások száma : 72 Kaszt :
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Okt. 05, 2008 4:30 pm | |
| - Hm. hát ezen még nm gondolodtam...... Talán az őszt. mert az olyan színes és harmónikus, és olyan békés. * mondja mosolyogva.* -Mondja csak, ímg aludt, nem volt nyugodtabb? Úgy érzem akkor talán nem hiányzott a lánya.* Utal az alvásra a lány, majd Raul kijlentésére csak a fjét csóválja* -Bolond vagy* mondja neki | |
| | | Raul Garcia Heranandez Diák
Hozzászólások száma : 132
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Okt. 05, 2008 4:38 pm | |
| -Jó bocsánat csak aszt hittem hogy...*Nem fejezi be a mondatot.*- Hát nekem a nyár, habár el fogadó vagyok a többi évszakkal is. *Ki ölti a lányra a nyelvét.*- tényleg egy föld isten mikor szokott álmodni csupa jót mi?*Kérdezi a szobort.*-De azis lehet hogy valaki ebbe a szoborba zára az ön lelkét és ezért szomorú | |
| | | Szobrok Lelke Nem Játékos Karakter
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 68
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Okt. 05, 2008 4:41 pm | |
| -Látom a fiatal úr nem érti. *Mondja azzal a lányra néz.* -Igaza van. Most ha megbocsátanak. *Nem telt el egy másodperc se Démétér megint szoborrá vált. A kapu kinyílt. Mikor a diákok kimentek rajta nem látták már az ajtót.Csak az üres falat bámulhatják. Valamikor újra kifog nyílni.* //Köszönöm a játékot.// | |
| | | Sahmé Glamour Diák
Hozzászólások száma : 72 Kaszt :
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Okt. 05, 2008 4:44 pm | |
| *Megdöbbenésből megdöbbensábe esik* -Hát elég sértődékeny egy némber* állapítja meg, majd elindul a ajtó felé* - Jössz?* kérdi rault, de úgy se, várja meg, mert dolg van, kint lköszön tőle* // köszönöM A JÁTÉKOT, JÓ VOLT// | |
| | | Raul Garcia Heranandez Diák
Hozzászólások száma : 132
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Okt. 05, 2008 4:50 pm | |
| -MIt nem értek már megint?*Kérdezi de mire mire be fejezi a mondatod már ugyan ott állnak ahonnan el indultak.*-Utálom az ilyen embereket. Szia köszön a lánytól el majd ő is távozik.*// élhető játék volt köszi.// | |
| | | Myistra Doarden Diák
Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Hétf. Okt. 06, 2008 6:28 pm | |
| *Gina és Mimi belépnek.Csodálkoznak,olyan szép ez a terem.Végül Gina beszólal:-Mimi,szép neked ez-a szoba? Nekem tetszik!-hangzik a felelet.Azzal Mimi elmegy kürútra.Gina követi.Senki sincs rajtuk kívül bent.* | |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 2:37 pm | |
| *Halk nyikorgás hallatszik a falak között, egy szobor kel pp életre a falak között. Most először nem egy isten kel életre, hanem egy félsten. Nem nagyon más, de azért még is. A harcos tekintetét körbeforgatja a némasággal telt szobrok között és lassan vas lépteivel, amelyek egyre emberibben kezdenek lenni, és már nem is konganak annyira, sétálni kezd.* ~ Anyám?.. Zeusz?... Poszeidon?.. ~ *Szépen sétál tovább és felismer jónéhányat a szobrok között. Ő is az ógörög korból kelt életre, ám ő a földön élt a többiekkel ellentétben. Mikor körbejrta a termet lassan keres magának egy helyet és leül. Harcias pajzsa és felsezrelése csörömpölve jelzi, hogy itt van a teremben, ám teljesen egyedül... Még. Fejét lehajtja és gondolkodóba esik, hisz nem tudja igazán, hogy miért van itt. Először kelt életre a misztikus szobor.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 2:42 pm | |
| * Az ajtó előtt elhaladó Erni hangopkra lessz figyelmes bentről* ~ NA lehet hogy még egy szobor kelt fel? Nézzük meg.. nincs mit veszíteni~ * Két kezével enyhén balöki a nagy ajtót majd belép rajta. Nem tudja hogy szemével mit keressen elösször. Inkább beljebb lép és hangosan megszólal* - Van itt valaki? *Kérdése miatt bár nem volt hangos enyhén vízhangzik a terem és a hangja eljut a terem legkisseb részébe is. Tekintetével ezek után a szobrokat fürkészi...* ~ VAjon melyik lessz az?~ |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 2:48 pm | |
| *Mikor hallja, hogy egy halandó közelít a teremben azonnal átvedlik a gondolkodó ember testtartásból, egy kicsit harciasabba. A pajzsa dörren a földön, ahogy lerakja, hogy nyílját kifeszítve a diákra szegezze az akár halálos fegyvert.* - Ki vagy és mit akarsz? *A hangja úgy dörren, mint Zeusz villámai. Erni előtt egy majd két méteres izmos, hosszabb szőke hajú férfi áll, megfeszített íjjal és izmokkal. Azt hiszem nem egy kellemes találkozás, de még is csak egy harcos ő, és nem egy kis varázsló, aki először beszélni kezdene, aztán támad. A pajzsa igencsak szépen van díszítve, sőt, varázslatos minták vannak rajta..Szépen van megmívelve, nem csoda, hisz Hephaisztosz csinálta neki anyja kérésére évezredekkel ezelőtt. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 2:54 pm | |
| *Mikor a kemény fenyegtő hang mellé egy izomállat társul Erniben felmerült a gondolat hogy menni kéne de ki akarja deríteni hogy ki ő. Nem kell sokat gondolkoznia. Nem hülyegyerek ő. Azért lassan hátranyúl farmerja hátsó részéhez hoszen pálcáját ott tartja. Ha kell nem adja fel harc nélkül* ~ Remélem nem kerül rá sor... lévén hogy még egyáltalán nem próbáltam semmilyen varázslatot.~ * Kezeivel nem fogja meg de kész rá hogy ha kell használja. Válasza nem fog különbözni természetétől.* - Erni Requo vagyok. Eramir első évfolyam és élni akarok... Te pedig minden bizonnyal Akhilleusz vagy. *Hangjában semmi félelem nincs.* |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:00 pm | |
| - Erni Requo... *Ejti ki öblös hangján mégegyszer a férfi. * - Érdekes név, honnan számazol. És honnan ismersz engem? *Kérdez rá még kicsit ellenségesen, de egy kicsit meglazítva a nyíl kifeszítését. Már kezd ereszteni a karja, depersze nem akarja lelőni a szemében kis tökmagnak látszó fiút. Elfordítja a yilat és ellövi egy fa kerető gonghoz, konkrétan a gong közepbe. Az hatalmasat dörren, majd szépen lassan elhalkul utánna.* - Hogy kerültem ide, és miért vannak itt ezek a szobrok? Ez talán valamiféle templom az isteneknek? *Kérdezi a férfi tovább, miközben iját visszafüggeszti a hátára és a pajzsát is felemeli a karjára. Épp olyan délceg, és izmos, ahogy a könyvek leírják.. Ja és nem hasonlít egyáltalán Brad Pittre. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:11 pm | |
| - Tudtommal a földről származom... *válasza bár nem épp a legnormálisabb nem zavarja magát* - Hogy hogy kerültél ideazt nem tudom. Hogy a többbiek mért vannak itt...azt szintén nem tudom. Azt viszont tudom hogy ez itt a Nezabar varázsló és boszorkányképző iskola... azon belül is az Eramir torony szobor terme.... A te "isteni" elképzelésed meg már ott nem stimmel hogy te csak fél isten vagy... ~Mondjuk akár isten akár nem fél kézzel összeroppontana.~ - És hogy honnan ismerlek? Még kérded?... Te akartál örökké élni... azt akartad hogy a történelem megőrizzé a neved nem? Tessék sikerült elérned. |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:18 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét, majd mégegyszer körbenéz a teremben.* - Tehát szobor terem.. Akkor.. Én is csupán egy szoborként éltem tovább? De amint hallom ifjú titán, sokan ismernek.. Hány év telt el halálom óra, Iliász csatája óta? *Kérdezi a férfi, miközben lassan elsétl az egyik szoborhoz... Egy feírat megcsillan a falon, majdnem hogy a terem közepén.* ~ Ha egy diáknak szüksége van egy bölcs tanácsra, itt megtalálja, hisz ősi istenek, félistenek, híres emberek szobrai sorra feltámadnak, hogy segítsenek, vagy épp csak beszéljenek velük... Hogy mi?...! ~ *Olvassa fel magábana szöveget, majd egy morajlás hagyja el a száját. Na jó, egyszerűen sóhajt.* - Ifjú titán, miért látogattad meg ezt a termet? Vagy csupán figyelmes lettél az ébredésemre? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:25 pm | |
| -Bocs de nem számoltam az éveket.... *tekintetével közben megkeresi Árészt... az istent akivel elösször beszélt.* - Nos amikor legelösször ide jöttem volt egy kellmes beszélgetésem Árésszal. Azóta is jártam itt már párszor de nem nagy sikerrel. Beszélgetni szoktam ide jönni. Tanulhatok tőletek vagy csak egysezrüen meghallgatok egy történetet. Most azért jöttem be mert felfigyeltem a hangokra. Tudod mint azt már megtudtam itt véletleszerüen kellnek fel a szobrok. Nem tudják miért és hogyan. Így csak nagy ritkán jövök erre. *Lassan elkezd körbe körbe járkálni. Majd támad egy gondolata.* - Esetleg te valamilyen okból magadtól keltél fel? |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:35 pm | |
| *A hős iencsak felvonja a szemöldökét, mikor a fiú azt mondja, hogy nem szmolta az éveket.* - Már megbocsásson fiatalúr, de igazán mondhatna legalbb egy megközelítst. Nem mindegy, hogy tíz év múlva ébredek fel vagy mondjuk egy millió... Ezt megértheted. Árész? Ó, örülök, hogy te megtaláltad vele a hangot. Nekem sosem sikerült még, míg...éltem. De talán most, szoborként összefuthatok vele. *Mondja kicsit lfodítva a tekintetét a többi szobor felé. Nem sokára meg is talája a hadak urát és szépen végigméri őt.* - Nem, Erni, én nem tudom miért ébredtem fel. Talán neked kéne segítenem, talán csak az istenek úgy döntöttek, hogy most már, évek elteltével egy kevés időt ébren tölthetek. *Modnja a harcos és a páncéljának csattját kissé szorosabbra húzza.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:45 pm | |
| - Tényleg nem számtoltam... arról mindenestre biztosítalak hogy többszáv éve... *Végig hallgatja Akhilleusz mondandóját majd elgondolkozik* - Értem... Kár. *elmosolyodik* - Jó lenne rájönni hogy milyen rendszer alapján ébredtek föl... márha van rendszere. * Fölkapja a fejét* - Nekem segíteni? Nem hiszem... tudtommal nem szorulok segítségre semmilyen ügyben. Vagy igen? |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 3:55 pm | |
| *A szobor majdnem hogy szúrósan tekint, de inkább megembereli magát, hisz a fiú nem tehet róla, hogy ilyen tudatlan. Még ha tudná Akhilleusz, hogy ezt egyszer meg is kellett volna tanulnia Erninek és úgy nem tudja. Mikor a fiú megemlíti a rendszert a férfi megvonja a vállát. Lehet, hogy a fiú egy összefüggésre rájöhetne a mával és Akhilleusszal kapcsolatba, de ezt Akhilleusz nem tudja, így megsúgni se képes.* - Nem hiszem, hogy konkrét rendszere lenne. Ifjú uram... Ha te nem tudod, hogy miben kéne segíteni, sőt azt sem hogy kell e segíteni, akkor ki tudja? Mesélj érlek arról, ahol vagyok. Ha jól emlékszem azt mondtad varázsló képző ez a hely. Varázsló?.. Papook, vagy mik vagytok? *Kérdezi a fiútól, mostmár kisit tiszteletteljesebben figyeli őt, eddig kicsit lenézte, hisz nem látszik nagy harcosnak, és ránézésre papnak se tűnik..Az ő korában olyan még nem nagyon volt, hogy varázsló, talán csak boszorkány, azok is alsóbb rendű istenek voltak.. Mint például Kirké... De hát ez már egy más évezred, egésze más kor.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 4:04 pm | |
| * Lehet hogy van összefüggés de Erni egyszerüen nem képes rájönni hogy mi az. Mikor hallja Akhilleusz kérdését elmosolyodik.* - Az attól függ hogy mit értessz pap alatt? Ha arra gondolsz hogy fohászkodunk hogy segíts így segíts úgy és egy halom kaját vagy aranyat rakunk az oltárra akkor a válaszom egy határozott nem. Illetve ki tudja lehet hogy van köztünk ilyen nem tudom... Bár hiszek bennetek és szemmel láthatólag vagytok is nem vagyok az a fanatikus fajta hogy tőletek várjak mindenre megoldást. Vagytok és ez így van jól. De... *a szót hangsúlyozza * kérdésedre válaszolva. Mi hogy úgy mondjam varázserővel rendelkező emberek vagyunk. Nem tudjuk miért és hogyan jött az erőnk. Az aranyvérüek - azaz akiknek mindkét őse boszorkány vagy varázsló volt- természetesen azt mondja hogy az őseitől örökölte ők meg az őseitől és így tovább... de valahol csak elkezdődött nem? Erőnket többnyire varázspálcával és szavakkal irányítjuk. Itt az iskolában öbb szak is van. Allidon Eramir Naxeldir és Deridion... Egyéniséged illetve tudásotstól/érdeklőséi körödtől függően kerülsz be ezekre a szakokra. Itt aztán megtanítanak minket használni az erőnket és megimertetik veleünk a varázsvilágot. *Nagy hirtelenjében csak ennyit tudott mondnai* |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 4:17 pm | |
| *Ez a sok információ így elsőre tömény volt egy ilyen harcosnak. Legyint egyet, majd inkább megszólal.* - Tehát az őseitek félistenek voltak.. Értem én így már. *Mondja, majd kihúzza a kardját. Kicsit megnézegeti az élét, és közben néhány szót szól a fiúhoz is persze.* - És vannak köztetek harcosok? Vagy csak mind a varázserő mögé bújtok az erő harca helyett? *Kérdezi a hústoronnyi férfi, majd halkan elkacagja magát. Nem valami kisfiús a kacaja, ő egy igazi harcos. Kicsit lenézően kérdezte a kérdést, de nem túlzottan sértően, hisz valamennyire igaza is van. Minek a varázslat, ha mindent meglehet oldani ezernyi más féle képpen? Lassan hátradől a fa padon, ahol eddig ült és leveszi az összes fegyerét. Már csak a páncélzata van rajta, amit viszont inkább nem vesz le. Ez a második bőre, már eléggé hozzánőtt. Majdnem hogy szó szerint, hisz még is csak egy szobor, nem vált teljesen emberré erre az időre sem. Azaz fél istenné. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 4:23 pm | |
| - Nos főleg a Deridion szak diákjai kedvelik a puszta harcot de mivel ez varázsló iskola ezért ők is használnak varázslatot valamilyen szinten. Persze akad máshol is olyan egyén aki inkább a harcot részesíti előnyben de én a lustább fajtához tartozom. * Felel Erni mosolyogva majd végig nézi ahogy a hős lepihen* - Tudod minket nem mártanak a szfünx vizébe... |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 4:43 pm | |
| - Értem... *Mondja a harcos aztán kicsit elmosolyodik a legutolsó kijelentésben.* - Igencsak gondoskodó anyám volt... Mondhatni. Mesélj kérlek a kinti világról. Miféle lények vannak uralmon a földön? *Kérdezi a harcos, bár már lassan kifogy a kérdésekből. Lassan felemeli a kardját, és egy kőves elkezdi csiszolni a pengéjét Mikor egyre gyorsabban élezi lassan szikrákat is vet. Ő egy harcos, nem a szavak embere. Lassan a háttérből megvillannak a szemek és egy mosoly is fakad egy kedves kis arccóll, melyről süt a bölcsesség. Nem lép elő az istennő még, csak figyeli a párost a szobrok rengetegéből. Nem fedi fel a létét, hogy ő is felébredt a mai napon. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 4:51 pm | |
| - Nos a mi világunkban -azaz a varázs világban- főképp varázslények vannak. Ha olyan szempontból nézem hogy mint uralkodó vagy király nos ők már jó ideje megszüntek... persze vannak még világhatalomra törők de nem túl gyakran érnek célba. *tekintete csillogást vél fölfedezni akhilleusz háta mögött a szobrok tömegében. nem biztos benne hogy tényleg látott valamit de figyelmesen közelebb lépked* |
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 5:14 pm | |
| *A szobor hallgatja a szavakat, de nem sok mindne fog fel belőle. Egyszer csak egy halvány villanás látszik a teremben és minden és midnenki megmerevedik. Persze Erni nem, csupán Akhilleusz és az épp feltámadt másik szobor. Mind a kettő ismét erős vas lsz, vagy épp bronz. Akhilleusz épp abbana mozdulatban volt, hogy Erni felé nzve pengéjét élesíti, és így is maradt mára. A varázslat megszakadt, így Erni mostmár a kongó teremben nem tud kihez szólni, jobban mondva nem fog senki válaszolni. Persze, hogyha magában óhajt beszélni, akkor itt van rá továbbra is a terme...(xP)* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Vas. Nov. 02, 2008 5:19 pm | |
| * A villanásra Erni behunyja a szemét és mire kinyitja Akhilleusz ismét megdermedve ül előtte és a villogás is eltünt.* - Na akkor ennyie volt mára... * Még int egyet akhilleusz felé majd ajtót kilőkve kimegy a teremből. Nem marad más utánna mint halk léptek zaja és a halkan becsukódó ajtó suhanása.* |
| | | Leti Anastas Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 66 Kaszt :
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem Szomb. Dec. 27, 2008 2:47 pm | |
| *Leti érkezik a Szoborterembe, ha minden igaz, valamiféle program lesz. Narancssárga talárban esz, melynek szegélye erősen kék szyínű, és zsebeinek a teteje is. Kék cipő van rajta, más ruha nem nagyon. Nagy lazán sétál be a terembe, hogy megvárja a többi érkezőt, mert egyenlőre még nincs itt senki. Növénykéje zsebében pihen egy tértágított táskában lévő ketrecben, végülis nála van, csak nem a kezében, vagy ilyenek. Ha minden igaz, varázslények is lehetnek abban a rúnázott tárgyban. Enyhén a falnak dől, s közben nézegeti a szobrokat, forognak a szemei. Körútra indul, megnéz mindenféle szobrot, ameddig eljut, még nem nagyon járt itt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Eramir Torony - Szoborterem | |
| |
| | | | Eramir Torony - Szoborterem | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |