Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 8:59 am | |
| * A tegnapi beszélgetés az új lánnyal egyáltalán nem kavarta fel. Sőt, mintha meg sem történt volna. Lizbethnek kezd benőni a feje lágya, kezdi megérteni hogy igen is felelősséggel tartozik a családjának. Nem tehet úgy mintha nem is léteznének, akármilyenek is. Talán valami ilyesmi jár a fejében mikor szintén ő is a márvány lépcsőn halad lefelé. Még csak nem is sejti hogy bátyja Damien is a közelben van. Liz ma szimpla iskola talárban közlekedik, haját gondosan összekötve, arcán némi sminkel ami bár sötét színben pompázik még is remekül emeli ki előnyeit.* - Akkor ma mit tervezel?... Ma? szerintem megyek majd a sportcsarnokba tánclépéseket gyakorolni, muszály az otthoni bálra felkészülni... aztán szerintem, tanulok is egy kicsit...egyébként nem tudom...* Fél-véla hatalmasat nyújtózkodik, most kelt még ez hallható volt a hangján is. De amint abba hagyta egy ismerős hang csapta meg hátát.* ~nane~ - Damien te meg mi a jó frászt keresel kint ilyen hidegben?!.... *Szépen oda sétál bátyjához és átöleli.* - Rég láttalak... még mindig rajzolsz? *Szépen leül elé válaszra várva.* |
| | | Nick Damien Parlay Diák
Hozzászólások száma : 67 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 9:09 am | |
| * A kívánt nézés be is vált. Egyből kapja a "mit keresel itt" szöveget. El is mosolyodik. Imádja amikor a huga ideges, de hát a legtöbb báttyó már csak ilyen. Közben kényelembe helyezi magát. S követi az eseményeket. Szépen kölcsönösem megöleli Bethet majd válaszol.* - Psssszt...senki nem hív Damiennek, ez csak otthon divat...amúgy se szeretem ! Egyébként mikor nem rajzolok? Kár hogy nem allidonos lettem, de hát ez van... mondjuk érdekesek vagyunk... necromanta családban lesz egy auror és egy mentalista .... * Mosolyodik el egy picikét.* - Ugye nem bánod ha lerajzollak?...még egy képem sincs rólad,amit saját kézzel rajzoltam volna...ideje pótolni! Addig legalább mesélsz nekem a jós barátodról...meg a négy barátocskádról, a kér auror, táncos és nem tudom ki a negyedik valami félholt.... hmm nem tudom miért nem találsz magadnak normális barátokat...pl. valaki normálisat aki nem rinyálással tölti az idejét.... no mindegy hallgatlak! * Szavai komolyak és nem éppen kedvesek. Sugárzik belőle a szigorú nevelés amit Lizbeth is megkapott. Közben készíti rajzát amit a gyűjteményébe szeretne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 9:10 am | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 1:20 pm | |
| *Mika érkezik meg az udvarra, a késői télhez képest most nincs túl öltözve node attol függ kinek mit jelent a hideg vagy ki eléggé őrült ahhoz hogy lengén menjen ki, minden esetre egy rövidujjú van rajta fekete farmerral, a srác oldalán pedig a daimonja sétáll válltanak pár szót de úgy tűnik megintcsak a mélységes és néha nyugató csend uralkodik rajtuk. Egy ideig céltalanul sétállgatnak majd a srác kispéciz magának egy szimpatikus fatörzset és neki támaszkodva néz vissza a kúria magasodó falaira, nem tudni ilyenkor mire gondol lehet semmire. Zorrat közbe csak helyet foglal a lábánál persze fekvő pozícióba egy két morranáson kívül nem hallat túl sok mindent* |
| | | Demetria Evangelos
Főkarakter : Alexandra Sirov Hozzászólások száma : 159 Kaszt : Üzenőláda : Ha három madár volnék, nézhetném hátulról, hogy hogyan repülök saját magam előtt.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 1:51 pm | |
| *Pajkos ugatás döngi be a tél által elnémított havas udvart, amint kedvenc és gazdája kilövi magát a Kúria meleget nyújtó falai közül. Elöl szalad a vöröses bundás szőrű, még kölyök shiba, becses nevén Brix, utána pedig Demetria döcög, nem bírja ő tartani ezt az iramot, melyet kis barátja diktál. Pláne, hogy úgy felvan öltözve, mint aki Szibériába készül. Két pulóver, vastag fekete nadrág, jó meleg, bundás, barna bakancsok, hosszabb, kedvenc tüdőszinű kabátja, fején szürke, fehér virágos sapka, nyakára ugyanolyan sál tekerve, kezein kesztyűk. Nevetgél, meg mosolyog és igyekszik a kutyus után, az pedig a lány szerencséjére beleveti magát egy kupac fehér kásába és játszani kezd, pár méterre Mikától.* Briiiiix! Jaj, te kis pamacs! *Éri utol végre és belezuttyan ő is a hóba, a hempergő kutyus mellé és kacarászva átöleli. A kis shiba odadugja fejecskéjét Demi hasához, s tovább játszik.* Áh, szia Mika! *Pislog fel csillogó szemekkel a fiúra, s reméli még emlékszik rá, úgy tűnik ő is megjegyezte a nevét.* Poszeidón magasságos szigonyára! *Szinte felsikkant, még a kutyus is ugatni kezd, abbahagyja a játékot és nem közelítve ugyan Zorrat felé, de a méltatlankodást neki címzi.* Te szét fogsz fagyni, emberke! Jajj... *Tápászkodik fel és vonul közelebb Mikához, szönyülködve.* Brix, maradj csendben! *Közben a kutyust is nyugtatja, de az tulságosan is beleélte magát Zorrat ugatásába. Közben előhúzza pálcáját, kesztyűs kézzel kicsit sután fogja, de attól még tud varázsolni.* Ezt nem hagyhatom. *Mormolja maga elé, s rosszallóan pislog Mikára.* Sacrum fictum! *Erősen magaelé képzelte egyik fekete, kicsit túlméretezett pulcsiját, mely jó meleg és finom gyapjúból készült, és szürke szálakkal van átkötve. A fiú lábai előtt levő kis területre bökött pálcájával, s a ruhadarab máris ott termett.* Jajdejó, sikerült. *Sietve felveszi és elkezdi a fiúra tuszkolni.* Ezt most felveszed... Briiix, csitulj! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 2:03 pm | |
| *GOndolatai eléggé messze járnak az iskola falaitól, még csak nem is búlgária vagy a környező vidékek hanem ott északon finnország havas fensíkjain arcán egy kis mosoly jelenik meg úgytűnik valami szépre emlékszik bár ezt nem biztos hogy mások is észre veszik. A kutya ugatásra ébred fel álmaiból majd emeli fejét abba az irányba majd egy kissebb mosollyla nézi végig a havas játékot, eggyenlőre szótlanul de a köszönésre persze elmosolyodik megint csak*-Szia Demetria*köszön vissza, és emlékszik is a lányra mostanába csodásak az agyi kapacitásai bár mellette kicsit nyűgös arckifejezés tévutakhoz is vezethet mert most nincs rossz kedve*-Hogy vagy? Nem nagyon láttalak mostanába sikerült megbarátkozni a kúria zord falaival?*kérdezi vicces hanglejtéssel, közbe hallja az ugatást ahogy Zorrat is. Kicsit furcsán néz a kutyára egy két lépést közelebb megy hozzá ő úgy tűnik felfedező típus pofikáján kíváncsiság tükröződik*-Engem nem zavar szerintem Zorr is megvan vele*mondja a csitításra majd kicisit elmosolydik*-Áh dehogy fagyok, ahonnan jöttem hidegebb van legalábbis szerintem, meg kell egy kis testi felfrissülés is*mondja egy kissebb barátságos vállrántással közbe figyeli a varázslatot. Amikor a lány végzett biccent is eggy jóállót*-Nem mondom szép volt*mondja mosolyogva bár fél kézzel átveszi a pulóvert de kicsit mosolygós amolyan kíváncsi pillantást vet a lányra*-Haggyad, nem fázok mondom otthon is volt hogy így járok, szóval ne is foglalkozz velem, kibírom*mosolyodik el derűsen , bár ki tudja hogy itt van e vége a dolgonak....* |
| | | Demetria Evangelos
Főkarakter : Alexandra Sirov Hozzászólások száma : 159 Kaszt : Üzenőláda : Ha három madár volnék, nézhetném hátulról, hogy hogyan repülök saját magam előtt.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 2:17 pm | |
| Köszönöm kérdésed, remekül érzem magam. *Feleli ténylegesen kicsattanó mosollyal, ahogy végre felkanalazza magát a hóból.* Ó, sokat tanultam. Tudod, most, hogy más órákra is bejárhatunk, be akartam minnél hamarabb hozni a lemaradást. *Magyaráz okosan, de aztán kicsit elhúzza a száját.* Bár az Aurormágia... Áh, nem is tudom. Egyszerűen nem megy. *Dobbantja, ez igazán bosszantó számára, látszik, hogy nincs cseppet sem megbékélve a dologgal.* Na és te, hogy vagy? Mint telnek a napok? *Kérdez vissza kiváncsisággal teli hangon, Brix mostmár csak vakkant néhányat, a hozzá közelebb vonuló Zorratot kicsit oldalra döntött, érdeklődő sötét szemekkel kémleli, de ő nem tesz felé egy lépést sem.* Akkoris illetlenség így leugatni a másikat. Hallod, Brix? Kérj azonnal bocsnátot! *Nyomkodja meg a shiba buksiját, az kinyújtott nyelvvel felpislog Demetriára és megnyalja ujjait. A lány elmosolyodik, Brix pedig farokcsóválva körbeugrálja a daimont.* Na azért... *Sóhajtja elégedetten és visszaösszpontosul Mikára.* Engem az nem érdekel, most itt vagy és itt nagyon hideg van és egyszál rövidujjúban nem lehet meglenni, még ha most úgy is hiszed, hogy kutyabajod és jólesik a hűsölés. Majd este mikor ágybabújsz, csak úgy fog rázni a hideg, mint nyolc másikat! *Oktatja ki, s már adja is odafele a pulóvert.* Ó, semmiség, nem annyira puha mint az eredeti, de meleg. *Legyint szerénykedve.* Naa, álljon meg a verekedés! Akkor máshogy mondom. Ha már magadmiatt nem akarod felvenni, legalább rám légy tekintettel, mert a puszta látványodtól vacogok. *Jelenti ki, majd kis szünettel vállat von.* De akár be is mehetünk Brixxel és akkor nem kell felvedd a pulcsit. *Kicsit felhúzott nózival, tüntetően hátat fordítva kezdi el tekintetével keresgélni a kutyust, aki máris remekül érzi magát Zorrat társaságában.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 2:29 pm | |
| *Kis mosollyal hallgatja végig majd biccent is a végén*-Én szeretem az auror mágiát bár nem mondhatom hogy annyira tuti vagyok benne de valamennyire megy. Érdekes én inkább az illúzió mágiával vagyok kissebb bajba. De ha valami nem megy aurorbol szolhatsz bár nem biztos hogy tudok segíteni *mondja mooslyogva, majd kinyújtózik *-Elég jól. VAnnak jó meg rossz napok ezek nálam váltakoznak most azt hiszem a jóba vagyok. Túl sok érdekes dolog nem történt szeretném mostanba elkerülni a rossz híreket abbol van elég*mondja egy kicsit hallkítva a szavain. Közbe Zorrat is figyeli a daimont majd amikor a kutya elkezd ugrálni ő is kicsit játszani kezd. Mika csak mosolyog rajta. *-Hűű orvosnak készülsz?*kérdezi derűs hangon bár van benne igazság amit a lány mond Mika viszont szereti a hideget, majd végül mégiscsak átveszi*-Najó nyertél de csak mert nem akarom hogy helyettem is vacogj*mondja bár szívesen maradt volna kicsit lengébben de azért felhúzza ki tudja mikor lett volna ténleg beteg akkor aztán meg Demetria megmondhatta volna hogy "márpedig neki igaza volt"*-No nem is rossz nem kicsi nem nagy*mondja mosolyogva majd kezeit a háta mögé teszi és kicsit nagyobb terpeszbe áll meg*-Nem láttam a kutyádat lent vetted nellondba?*kérdezi majd pillantása lesiklik az állatra*-Aranyos és ahogy látom kedvelitek is nagyon egymást*mondja egy árnyalattal komolyabb hangon*-És hogy hogy erre jöttél egyedül? CSak nem vonz a hó?*kérdezi hiszen látta ahogy elvetődött az ölebbel* |
| | | Demetria Evangelos
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 2:58 pm | |
| Az Illúziómágiához kell egy adagnyi képzelőerő... *Jegyzi meg csak úgy magának, majd felcsillannak zöld szemecskéi.* Tényleg? Rám szánnál egy órácskát egyszer a Gyakorló teremben? *Kérdi visszautasíthatatlanul kedvesen, majd karbafont kezekkel tovább figyeli és hallgatja Mikát.* Tudod, hogy van, az ember kap jóból is, rosszból is, így tudja a kettőt megkülönböztetni. *Mondja kicsit komolyabb hangon, de a végén szórakozottan elmosolyodik.* Nem, dehogy. Még nem gondolkodtam el a távoli jövőmön. *Vallja be egy vállrándítással.* Ezaz! Majd megköszönheted nekem... *Öklöz a levegőbe, de valójában nagyonis örül annak, hogy a fiú megfogadta a tanácsát.* Rám túl nagy az eredeti, tehát neked tökéletes kell legyen. *Mosolyogja.* Aham, csak egy kis pergament meg gyertyákat mentem le venni, de aztán benéztem egy kis kajáért a pintyeimnek, az állatkereskedőhöz. És megláttam ezt a kis falatot, nem bírtam ott hagyni. *Simizi folytonosan a shiba fejét, aki mostmár ott ül mellette, de azért pajkosan figyeli a daimont.* Csak egy kis mozgás ürügyén merészkedtünk ki az udvarra. Annyira nem vonz, csak... jajj! *Csap hirtelen homlokára.* Tritónt kint hagytam az akváriumból miután kitisztítottam, a teknősöm, szegény meg fog szikkadni, ó a fenébe! *Pánikol be és lehajol Brixhez, majd a kis pufók szőrű kutyut felkapja az ölébe. Még kicsi, fiatala viszonylag, ezért elbírja.* Ne haragudj be kell mennem. Majd még beszélünk. Vagy úgyis a mai progin találkozunk. Na szia! *Már meg is fordul, amikor ismét feljajdul. Félkézzel fogja Briet, másik kezével letekeri nyakáról sálját és visszatopog a fiúhoz.* Az illúzió elfog múlni egy idő után, mert eltávolodom tőle. De itt a sálam, ez is valami, legalább a torkod megmenekül, vagy nem. *Közben vészes iramban tekeri ráfele és mikor végzett még vigyorog egyett és beszalad az ugató kutyával karjában a kúriába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 3:09 pm | |
| -Hmm végülis miért ne?*mondja derűs hangon elvégre kis gyakszi már neki is ártana*-Nemtudom én inkáb mostanába már csak a jóra akarok figyelni viszont rosszbol van elég*mondja kicsit fejrázva de nem folytatja, majd tovább hallgatja a lányt*-Hát akkor majd valamikor szolj és lenézünk a gyakszi terembe*mondja bólogatva majd elmosolyodik*-Jól is tetted ahogy látom imádjátok egymást ez jól is van.*mondja bólintva majd kicsit felgyorsulnak az események*-Jó menj cask. Szia*mondja és már fordulna el amikor érzi hogy a sajálat kicsit elmosolydoik*~olyan mint anyám kicsit~*gondolja nevetve persze csak magába nevet és nem is lányon majd nézi ahogy távozik amikor már tiszta a levegő lassan leveszi a sálat meg úgytűnik az illuzió is elmúlik*-Hmm talán még sétáljunk kicsit*mondja a daimonnak majd a sálat össze hajtogatva elindulnak, nemsokára vissza mennek a kúriába is* |
| | | Demetria Evangelos
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 3:54 pm | |
| *Egy órával ezelőtt már megfordult itt, ám most a pajkos kis shiba nélkül tér vissza az udvarra. Fején most nem szürke sapkája helyezkedik el, hanem csupán füleit védve, két sötétkék pamacs, mely ugye összevan kapcsolva, remélem mindenki eltudja képzelni. Egy rövidebb kabátot vett fel, jobban lehet benne mozogni, fekete színű, a cipzárok ezüstösen fénylenek, alatta meg pulóver, magasnyakú, így nincs szüksége sálra. Ugyanaz a fekete farmer, kézfejeit pedig ujjatlan sötétkék kesztyűk fedik, lennebb pedig strapabíró, mászkálásra specializált bakancsok. Hátán pedig táska, benne minden ami kell, és ami nem. Megközelít egy padot, majd lecsüccsen rá és térdeire könyökölve a Kúria ajtaja felé pislog.* ~Remélem azért a többiek is tiszteletüket teszik.~ *Sóhajtja halkan, miközben ujjaira fúj egy kis meleget és lábaival toporogni kezd ültében.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 3:55 pm | |
| *Lassú léptekkel közelít az udvar felé. Bőrkabátja takarja, hogy milyen ruha van rajta, csak annyi látszik, hogy fekete. Igazából öltönynadrágot visel, normál fekete cipőt, és fehér inget. Zakó is van rajta a kabát alatt, elvégre színházba mennek, vagy mi a szösz... Nyakkendő, na az nincs, azt azért nem, ne vigyük már túlzásba, zsebében rebellis pálcája... Megpillantja a számára még ismeretlen lányt, és mosolyogva köszön neki, majd megáll. Lilith mellette ül le, várnak együtt, hogy jöjjön valaki. Igazán kíváncsi, hogy mi lesz a programon, és főleg, hogy kik jönnek... Reméli, sok ismerőse lesz, nem szeretne magában ácsorogni.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:00 pm | |
| *Halk léptek hallatszódnak a Kúria felől. Jack egészen ki van öltözve, noha az ing és a frissen, élére vasalt vászonnadrág egészen emgszokott tőle. Minden esetre most is ezekbe bújt, az ing kivételesen fehér, és egy vörös-fekete nyakkendő teszi még impozánsabbá. Az ing felett pediglen nemes egyszerűséggel egy fekete pulóvert visel, melynek balrészén, valahol a szíve tájékán egy kisebb címer található, a Naxeldir szak címere. Felette utazóköpeny. A pálcája ott lapul a zsebében, övébe tűzve pedig a mágiával átitatott tőre lapul, mely bármikor visszaröppenhet hozzá, ha úgy akarja. Ezen a hideg, hűvös napon is sápatag a bőre, már-már betegesen, szemei haloványan izzanak, ahogyan a maga könnyed, lassú lépteivel egyre előbbre és előbbre lépdel. Aztán megáll. Mellette még valami megáll, egy ocelot. Bundája most is fényes, és nem visel semmit, nyakában nem lengedezik az a bizonyos arany nyakék, Jack tanácsára vette le, elvégre mégiscsak városba mennek. A fiú nyakában sincs most semmit, ami egézs meglepő, hiszen egy apró, ezüst láncnak ott kéne lennie. E helyett azonban nadrágjának zsebébe süllyesztette, és néha-néha összecseng azzal az apró erszénnyel, amit övére kötött, és amiben egy kevés vagyona lappang. Jobbjával végigsimít dús, fekete haján, és megcsillan egyik ujján a híres-neves, vagy inkább ennél jobban titkolt Árnyékgyűrű. A fiú készen áll, és érdeklődve tekintget körbe, arcán kiszámíthatatlan, alig látható, halvány mosoly táncol.* -Szép napot Mr. Strife! *mondja, miközben határozott ütemben a fiú mellé lépdel.* -Hogy s mint ezen a gyönyörű napon, egyetlen barátom? *kérdezi, miközben kezet nyújt a fiú felé, üdvözlő kézfogás céljából. Odron is biccent a fiú kutyájának.* | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:00 pm | |
| * Fekete taláros alak érkezik az udvarra , sietve mintha csak késésben lenne valahonnan . Arcát fekete sál takarja , melyet funkcióját tekintve a hideg ellen visel . Haja most jólfésült , pálcája fényes . Készen áll bármilyen megpróbáltatásra , szinte már-már megszokta a veszélybe torkolló szakos programokat . Tekintete a fagyos szélnél is hidegebben metsz . A gyülekezőktől pár lépésre áll meg , senkivel nem kezd diskurzusba . Talán kár is lenne ezzel elrontani lelki békéjét . Oldalán övébe tűzve egy kis ezüstpengéjű tőr függ pálcája mellett . A tőr markolata egy koponyafejet formáz , melynek szájából fut ki a penge . Fegyvereit nem mutogatja, a fekete talár jól takarja felszerelését . Nyugodt tekintettel pásztázzta a többieket . * ~ Egyhangú napok .. semmi életveszély .. hátha most . ~ * Gondolkozik elmerengve, miközben egy jegenyefán futtatja gesztenyeszín szemeit . Szereti a veszélyt és az adrenalin lüktetését az ereiben . Szinte már függője ennek a fajta élvezetnek . Remélhetőleg szaktársai legalább annyira elszántak mint ő maga . * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:03 pm | |
| *Lyra és Aicha érkeznek rohanva az udvarra. A angy EVI gyakorlásban annyira elfelejtettek az órára nézni, hogy majdnem elfelejtettek eljönni. Lyra a szokásos fekete ruhájában feszít ma is. Az udvaron már vannak néhányan, ismerősök, és ismeretlenek. Mindenkinek odaköszön, de most nem mutatkozik be, csak lefékez, és kifújja magát, majd a lányhoz fordul.* Húh... Nem késtünk el..*Mondja boldogan, hiszen a világért nem hagyta volna ki a szakos programot. persze a forgószelek is szépek, de már kiváncsi, hogy mi lesz ebből az estéből.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:05 pm | |
| *Mosolyogva néz fel az érkező Jackre, és kezet ráz vele, kivételesen nem ugrik a nyakába, társaságba vannak, na.* - Én megvagyok, köszönöm kérdésed. Hát te? Kisebb csoda, hogy így, napfényben is lehet téged látni. *Élcelődik kicsit, szemei pedig vidáman csillognak, miközben a többi érkezőnek is oda-odabiccent.* - Kíváncsi vagyok mi lesz ma, van olyan érzésem, hogy nem szokványos kirándulás lesz... *Mondja, immáron zsebre téve kezeit, lábfején hintázva előre-hátra, egyrészt mert hiperaktív, mint mindig, másrészt, mert már indulna, kíváncsisága percről-percre nő. Az érkező Lyrának mosolyogva biccent oda, tényleg találkoztak errefelé, majd csak vár tovább.* |
| | | Demetria Evangelos
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:06 pm | |
| *Nem telik el sok idő és máris egy ismeretlen, Demihez képest igazán jól öltözött alak tűnik fel az udvaron. Látszólag szaktárs és ő is a program iránt érdeklődik. A lány integet neki, tekintetét kicsit rajta feledve, köszön is.* - Szia! *Hangja vidáman cseng, barátságosan. Még mindig térdein könyököl, arcát eltakarják kezei, mosolya így láthatatlanul lankadhat.* Hűha, úgytűnik eléggé csövesül öltöztem... * Remek, önbizalom máris kezd tartani a nulla felé. Hisz tényleg színház, ő meg mint aki most szabadult egy menekült táborból.* Mindegy úgysincs kivasalva az ünneplőm. *Motyogja tovább, miközben a sorra érkező férfinépnek int, vagy biccent, vagy morrog egy "Helló"-t. Nem igazán tud mit kezdeni magával, inkább tovább ül és néz ki fejéből, melegítve kezeit. Aztán két lány is megérkezik, az első reménysugarak alakjában. Kiegyenesedik és odainteget nekik, már-már vágyakozva pislogva. De aztán megembereli magát és felvéve az általános komoly, hivatalos formát tovább marad fagyos padján.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:07 pm | |
| *Zoro érkezik ki az udvarra, most kivételesen teljesen feketében. Egy fekete farmer van rajta, amelyről csak közelről nézve derül ki hogy farmer, és nem rendes ünneplő ruha, és a fehér ingére meg egy fekete pulcsit vett rá, ami szerencsére elég vastag ahhoz, hogy ne fázzon. Mikor megérkezik, látja, hogy Lyra is most érkezett meg egy lánnyal együtt, így feléjük megy*Sziasztok*mondja mindenkinek címezve, majd a lányokhoz érve megkérdi tőlük*Hogy vagytok?*remélve, hogy nem zavarta meg őket* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:08 pm | |
| *Mint előtte néhányan, egy újabb Naxeldires is kilép a kúriából. Vidáman lépeget, büszkén, de hogy mire, az rejtély. Feketében, mint mindig... Felvette volna a denevéres pulóverét, de hát, nincs meg; na igen. Éljen az emlékekkel való leszámolás. Talán az lett volna a legjobb, ha sikerül leszámolni velük. Mindenesetre most itt van, és embereket lát; nincsenek sokan, de épp elegen. Atanas, kicsivel arrébb Chris, Jack. Kissé megtorpan, bár daimónja tovább menetel az utóbbi kettő felé, és el is csípi a köszöntést... Egyetlen barátom... Kissé összerándul, aztán hátranéz Ariana felé, aki nem érzékel semmit. Ő most kissé összeráncolt szemöldökkel nézi Atanast; rég látta a fiút, talán oda kellene hozzá menni... De végül megvonja a vállát, és csak hangosan köszön.* - Szia Atanas! *Majd ő odajön, ha kedve tartja. Ariana vidáman lép a másik kettőhöz, és megöleli Christ.* - Sziasztok! Mi újság? *Pereus nem is mutatja, hogy meghallotta volna azt az egy mondatot; tudja, hogy Ariana nagyon a szívére venné, még akkor is, ha Jacknek ez csak egy egyszerű szófordulat. Ezért hallgat róla, mint a sír...* |
| | | Crissy de Vontier Diák
Hozzászólások száma : 89 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:10 pm | |
| *Az udvar felé lépeget. Kivételesen fekete nadrág van rajta, a szoknyát most hátrahagyta, elég hideg van ugyanis, és mégsem akar szétfagyni. Elég sokan gyülekeznek már, ahogy látja a szakjáról. Fekete garbó van rajta, bár és nem látszik a sötét bordó kabát alatt és persze a fekete prada csizma sem maradhat el. A pálca ott lapul a kabát alatt. Aprót biccent a már jelenlévőknek. Nem sok mindenkit ismer, sőt alapvetően névről szinte senkit sem jegyzett meg, de hát előfordul az ilyen.* -Üdvözletem. *Köszön oda a többieknek, de egyelőre ennyi telik tőle, majd még meglátja, hogy lesz-e olyan, akihez érdemes odatársulni.* | |
| | | Ariadné Tanith
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 274 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:12 pm | |
| *Ariadné libben ki az udvarra. Gesztenyebarna haja kissé tépett, egy sötétkék kapucnis cippzáras felsőt, és egy farmernadrágot visel, edzőcipővel. Nem nagyon szokott errefelé járkálni, de most mehetnékje van, ezért hát ide tér ki. Kellemesen borzongató hideg van itt, amit ő kifejezetten szeret, látszik is a lehellete. Nem fél attól hogy netán megfázik, szinte sosem volt még beteg. Azon gondolkozik a többi naxist ltáva, hogy milyen kár, hogy neki nincs daimonja, és nem is lehet, talán akkor nem volna ilyen magányos, de előnyei is vannak a dolognak; legalább senki nem lát bele a fejébe, ami roppantmód zavaró lehet a daimontulajdonosoknak. A nekromanta boszorkány éppen leülne az egyik padra az udvaron, amikor eszébe jut, hogy talán csatlakozni kéne, ha már mennek valahova. Hiába a magány szeretete, most nincs ráhangolva az egyedüllétre, ezért hát bájvigyort erőltet magára, és közelebb lép a szaktársaihoz* Mocsárgőzős szép estét nektek. Ariadné vagyok. Mikor indulunk? *kérdezi a többiektől talányos mosollyal.* | |
| | | Aicha Aphrodite Gloria Diák
Hozzászólások száma : 88 Kaszt : Üzenőláda : Butterflies.Do not forget them!
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:12 pm | |
| *Lyrával érkezik meg az udvarra.A sietségtől kissé pirosozsgás az arca és pár pillanatra meg kell állnia,hogy kifújja magát.Viszont mielőtt ideérkezett volna pár perc alatt összeszedte magát szobájában.Hiszen mégis csak jeles eseményről van szó.Magassarkú cipő,-amibe valljuk be nem egyszerű sietni-fekete miniszoknya,ehhez illő fekete kabát,alatta egy mélyen kivágott fehér blúz.Nem tudta mire készülhet,és idő híjánis volt így az első ötletét követte.Soha nem volt még ilyen találkozón,mikor jobban körülnézett nem so ismerős arcot látott.De ami késik az nem múlik,barátságos típus így eddig sem volt probléma új barátok szerzésével.Ebben reménykedve állt ott Lyra mellett,mindeketten kémlelve a körülöttük összesereglett tömeget.A szél kissé hűvös levegőt fújt,s a nappali világosságnak is oda.Ez különleges hangulatot teremtve a közelgő eseménynek.*-Szia,Aicha vagyok.Egész jól,és te?*címezi a kérdést a fiúnak.*
A hozzászólást Aicha Aphrodite Gloria összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 21, 2009 4:15 pm-kor. | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:14 pm | |
| *Megszorítja a fiú kezét egy halvány mosollyal, aztán felfelé néz.* -Nos, ez nemsokára le fog nyugodni. És tudod, néha egy magamfajta, sötétlelkű nos, hogy is mondjam.. Szóval egy magafajtának is ki kell mozdulnia, legalább is az illem diktálja. A színház pedig jónak ígérkezik. *mondja egy laza vállvonás keretében, majd hirtelen tömeg támad, persze lassan szivárogva, de, mire Jack feleszmél, hatalmas tömeg tolong körülötte. Halványan parázsló szemeivel lassan körbenéz.* -Sokan eljöttek. Az jót jelent. *mondja, de el sem mosolyodik, hangja halk és hideg marad. Aztán szemeit visszafordítja Christopherre.* -Szokványos kirándulás? A Nezabarban? Hidd el, hogy ez nem létezik. *mondja, és hangja eléggé sejtelmesen cseng. Aztán ismerős hangokat hall, Ariana is megérkezik.* -És, ha itt az egyetlen barátom, akkor az egyetlen barátnőm sem hiányozhat. Már azt hittem el sem jön kegyed. *mondja, miközben egy halvány mosollyal biccent Arianának, köszönés képpen, Odron pedig lelkesen morrant Pereus felé, majd érdeklődve oldalra biccenti a fejét. Jack ez után ismét körbenéz. Sok, sok ember, amit ő maga annyira nem szeret, nehezen is visel, de azért érdeklődve néz körbe. Nem nagyon köszönget, és mintha egyre csendesebb is lenne. Mintha folytogatná a tömeg, de ez csak az ő magánjellegű problémája.* -Jack Darkfield. És amint mindenki eljött. *biccent röviden az egyik, bemutatkozó lány felé, így kénytelen-kelletlen, de megszakítja hatalmas hallgatását.* | |
| | | Játékmester Naxeldir
Hozzászólások száma : 277 Kaszt : Üzenőláda : Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:14 pm | |
| *És megjelenik egy eléggé tagba szakadt köpcös emberke fekete bársonykabáttal szokásos fehér ing és nyakkendő. Valamint fekete kalapba, ahogy észre veszi a csoportosulást oda is megy*-Szép napot a nevem Piere Votiani a szófiábol, ma én leszek az idegen vezetőjük kérem gyüljenek körém*mondja a termetéhez képest eléggé mély férfias hangon majd leveszi a kalapját és középre rakja*-Fogják meg kérem és már mehetünk is*utal ezzel hogy zsupszkulcsal fognak menni a következő célálomás szófia.
\\Azaz ide még mindenki írjon egyet és én már szófiába fogok. Onnan érkezési sorrend szerint lesz a sorrend.\\ | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 21, 2009 4:19 pm | |
| * Még mindig csak csendben figyeli az egyre gyülekező társaságot . Egyre több ismerős arcot lát , és néhol már beszélgetések is kialakulnak . Ennek ellenére még mindig nem akar vegyülni diáktársaival . Egy ráncot figyel kitartóan talárján , majd egy úri mozdulattal eltünteti a gyűrődést . Közben észreveszi Arianát , akit tényleg nem látott . Emlékek öntik el az elméjét , de próbál velük nem foglalkozni . A sál takarásán keresztül szűri hideg köszöntését a lánynak . * - Szép napot . * Mondja és egy lépéssel közelebb lép , hogy legalább hallja a beszélgetőket . Majd szokás szerint történik valami és érkezik egy ember. * - Ugye senkinek nem fordul meg a fejében , hogy ne menjünk vele ? * Kérdezi , de valószínüleg csak Ariana és Jack hallja meg . Igazából ő örömmel érinti meg a zsupszkulcsot . A sál mostmár nem takarja száját, lejebb került és szavai tisztán hallhatóak . * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |