Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 28 I_vote_lcapUdvar - Page 28 I_voting_barUdvar - Page 28 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 28 I_vote_lcapUdvar - Page 28 I_voting_barUdvar - Page 28 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+89
Aurora Valanthe Mediaris
Anna Svetlana
Maria Love
Kimberley Melinda Zara
Jérémy Raphael
Sophie Michelle Darkrain
Ivona Ivanovna
Nemes Balázs - archiv
Sarah Bington
Aravis Anton
Ginevry Enton
Svetlana Milena
Laura Wylee
Hana Jessica Dentry
Cyrus Seymour
Nicol Bennet
Leia Sovo
Timynne Gorvale
Ari Taniel
Samanta Shine
Nagy Klaudia
Neko Zutto
Atum Malah
Kalandmester
Andrey Bogdan
Wanda Dorcas Gloria
Laurena Lowoa
Maximilian Smith
Nargile Ljubjana
Navi Hime
Samantha Cooper
Laurent J. Lewis
Jerzy Arkensky
Katja Vlodva
Cirdan Arahael
Loirens Ceronin
Joacimo Kirino
Scarlett Emerald
Aldéric Roxi Basile
Fehér Angelika
Lara Corvin
Eligio Lance Jens Tichaon
Játékmester Allidon
Fleur Isabelle Trender
Játékmester Naxeldir
Ariadné Tanith
Crissy de Vontier
Atanas Iordan
Demetria Evangelos
Nick Damien Parlay
Renee Anchal Lefyé
Estera Linnet
Spirit Darkness
Anaze White
Tarance Haruno
Lucrecio Amakiir
Felaern Yhendorn
Aletha Apphia
Boros Dániel
Sheidy Mirror
Roxanne Hanzel
Narsul Augustin
Jessica Dream
Amaril Gwyneth
Timothy Waylan
Quarion Galanodel
Rosetta Waylan
Toomas Vladislav
Játékmester Eramir
Jack Darkfield
Aicha Aphrodite Gloria
Patrik T. Weapen
Teodor Mihail
Tiny Tinka
Jenny Krissy
Hanna Oksanen
Rupert Rankle
Nemes Kida
Anastasiya Mila
Aali White
Angelina Mary Black
Pierre Bontavier
David Branson
Jane Scott
Rose Emily Scott
Arabella Jagusia
Andrew Worthington
Anton Grigoriy - Allidon
Domajan Gurskovity
93 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 28 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Jan. 10, 2009 9:32 am

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 1:48 pm

*Egy csuklyás alak közeldik.Fekete talárt visel.Bal vállán egy táska van jobb vállán madara foglal helyet.Oldalán daimónja Moren lépked.Mikor meglátja a lányt és a másik farkast odaszalad hozzájuk,Moren elkezdi szaglászni a másik farkast.Yora is odaszalad.*-Moren hagyd békén.-*Mondja és lecsúszik fejéről a csuklya.*-Szia.Yora Anchira vagy elsős Deridionos.Ő a daimónom Moren és a madaram Vijj.-*Mondja és sorban rámutat az állatokra.*-Ha jól látom új vagy itt.-*Mondja mosolyogva és farkasa visszamegy a lányhoz.*-Gyönyörű dallam.Magam is kedvelem a zenét de inkább harcos vagyok.Ezért is kerültem a Deridion szakra.-*Mondja és nézi a lányt.*
Neko Zutto
Diák
Neko Zutto

Főkarakter : nio07@windowslive.com
Hozzászólások száma : 259
Kaszt : Udvar - Page 28 Elemista
Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msn-re.Smile Általában mindig ráérek.

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 1:49 pm

*Dajana érkezik az udvarra fekete póló és kék farmer van rajta, mint általában. Ahogy kilép az udvarra nyújtózik egyet. Tudniillik most ébredt fel szunyókálásából.*~Isteni idő van!~*Gondolta miközben összefonta ujjait és nyújtózott még egyet. Majd elindul két lány felé kik egyedül vannak kint az udvaron.*-Szép délután!-*Állt meg a lányok előtt.*-Zavarhatok?-* mosolygott és letelepedett egy közeli padra.*-A nevem Dajana Genki. Eramiros diák.-*mosolygott.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 1:55 pm

*Légies léptekkel közelít, nem is emlékszik volt e már az udvaron ha nem itt az ideje. Most kék talárban van, mert ez volt tisztaXD. Észreveszi a 3 lányt *
~ Látom társaság az lessz, oda is kellene akkor mennem. ~ * Meg is teszi* -Öhm Sziasztok a nevem Alexandros Naum Eramires, * köszön kedvesen, de ismerőse is van itt *
-Neked külön Szia Dajana * Vigyorog szaktársa felé*- Hogy vagytok egy ilyen szép napon?
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Főkarakter : evii_navii@windowslive.com
Hozzászólások száma : 57
Kaszt : Udvar - Page 28 Druida
Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Smile Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^

Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 1:59 pm

/// Bocsi, de sürgősen el kell rohannom, ne haragudjatok, majd jövök, addig folytassátok nélkülem, szaisztok! ///
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:07 pm

*Yora hátra fordul.*-Sziasztok.Yora Anchira vagyok.Elsős deridionos.-*Mutatkozk be majd leül egy padra és ellenőrzi tanszereit.*-Ti is elsősök vagytok?-*Kérdi érdeklődve és daimónjára pillant.*~Szerinted mi lesz LLI órán? Nem tudom Yo.Miért kérdezel ilyenek mikor tudod hogy én se tudom?Te vagy az ész.~*Vitatkozik daimónjával és kihúzza kezét a táskájából.*-A legutóbbi Legendás Lények Ismerete óra nagyon tetszett.-*Mondja és figyeli a két Eramirost.*
Neko Zutto
Diák
Neko Zutto

Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msn-re.Smile Általában mindig ráérek.

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:16 pm

-Szia-* int az érkező fiúnak. Majd elgondolkodik.-*Nem tom, de a lényeg hogy nem bájitaltan. Azt ki nem állhatom, ami persze a bájitalok részéről is igaz volt. Habár legutóbb tűrhető volt az óra.-*szólal meg a lány miközben elhelyezkedett. Pontosabban felhúzta lábait a padra törökülésbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:25 pm

~ Yora mi? ~* elgondolkodva fürkészi a lány arcát valami különös benne. De már majdnem kiszúrja a szemét mikor rájön. A fülei, neki is hosszú ami azt jelenti hogy tünde, vagy félvér mint ő *
- Te csak félig vagy tünde? Nem akarok tapintatlan lenni csak feltűnt és gondoltam megkérdezem * mondja szégyenlősen de azért izgatja a dolog, fiú tündével már találkozott de itt lány (tündével) még nem *
~Remélem nem veszi rossz néven hogy megkérdeztem, de ha igen van hely menekülni ~ * Vigyorog nem túl feltűnően *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:34 pm

-Én szeretem a bájitaltant.-*Mondja Yora elmosolyodik.*-Igen félvér vagyok.Bár abba a városba ahol lakom sok tünde van.-*Mondja és fürkészi a fiú arcát.*-Netán te is félvér lennél?-*Kérdi érdeklődve mert nem találkozott még más félvérrel vagy nem emlékszik rá.*-Mennyi az idő?-*Szólal meg a lány daimónja.Yora furcsán néz a farkasra mert megszokta hogy idegenek előtt nem beszél az ordas.*
Neko Zutto
Diák
Neko Zutto

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:42 pm

*Dajana érdeklődve hallgatja Yora és Alex beszélgetését, de nem tud semmit se hozzászólni ezért csak figyel. Ám mikor az órát kérdezi a lány...*-Mindjárt háromnegyed négy. Az óra még odébb van ha emiatt kérdezed.-*mondta egy hosszabb ásítás kíséretében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:51 pm

-Félvér vagyok én is, és büszke vagyok rá! * Mondja határozottan, közben kihúzza magát * -Ritka szépségek a tünde lányok, még a félvérek is * Mondja vigyorogva, nem bókol csak tényeket közöl, vagy mind kettő * - Még jó hogy legalább egyvalaki tudja az időt *Most jobb kedve van mint tegnap, bár tegnap elég barom volt, de most mit tehetne? Keresse meg Rainát? Hülyén nézne ki, és am is szégyenli magát egy darabig nem kerül a lány szemei elé *-De én most megyek legyetek jók * Mondja majd elindul a szobájába
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 2:58 pm

-Köszi.De a daimónom beszélt.-~Yora menjünk már az órára. Mit akarsz Moren?Még öt óra sincs.~*Majd hallgatja a fiú szavait.*-Én nem vagyok annyira büszke rá.Én úgy tartom hogy aki félvér annak jobb mint egy muglinak,varázslónak,boszorkánynak vagy tündékben.Mert ami meg van a varázslóban az nincs meg a tündéknek ami viszont meg van a tündékben nincs meg a varázslókban.De ami meg van a varázslók és a tündékben mind a kettő meg van a félvérben.-*Mondja ki véleményé.A sas a válláról megéhezett így elrepül vadászni.*
Neko Zutto
Diák
Neko Zutto

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:04 pm

*Dajana csak pislog.*~Ennek a beszélgetésnek egy részét értettem a másikat nem. De nem baj. A lényeg hogy valamit fölfogtam.~*Vont vállat a lány, majd kérdezett.*-Amúgy ha voltál a múltkori LLI el tudnád mondani miről is volt szó. Sajnos elaludtam a múltkor.-*engedett el egy halovány grimaszt.Persze ez az elaludtam sztori nála eléggé gyakori jelenség.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:09 pm

-Persze.A hippogriffről tanultunk.Kérdezett tőlünk a tanárnő meg egy hippogriff bizalmába kellett férkőzni.-~Ez nem lehet igaz ott hagytam a pálcám.~-Én most megyek a szobámba hagytam a pálcám.Szia.-*Mondja és futva elindul a szobája felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:39 pm

//na akkor most egy jó régi olvasztás:D//

Hát itten nincsenek kasztosodások semmilyen szinten, hiszen csak a szakok vannak, de azok is teljesen keverednek, és mindenki jóba van mindenkivel, úgyhogy emiatt nem kell aggódnod* mondja kedvesen a fiúnak*Esetleg van valami olyan hely ahova szeretnél elmenni, mert akkor esetleg mutathatok neked 1-2 helyszínt*ajánlja fel*
Laurent J. Lewis
Diák
Laurent J. Lewis

Hozzászólások száma : 35
Kaszt : Udvar - Page 28 Nincskaszt

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:44 pm

-Hmm értem. *Gondolkodik el a hallottakon. Valamilyen szinten örül is neki, mert akkor ez egy egész barátságos környék lehet. Egyszer majd talán kiismeri.*
- Ez jó ötlet, de most nem tudom. Meg valamiért megfájdult a fejem. Mit szólnál hozzá ha inkább be mennénk? Ot megnemtom van e valami jó hely eddig a játékteremben voltam legtöbbet de még ott sem csináltam sok mindent mert inkább az ismerkedés foglalt le. *Bológat együttérzően önmagával, hát minden újoncnak ez a sorsa egy ideig.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:53 pm

Hát tudom ajánlani a Fogadó az Énekes halotthoz nevezetű helyet, ami az Allidonosokkal közös helyünk, de ha gondolod mehetünk a társalgó valamelyik részére, mert ugye van központi terem is, meg konyha is.*meséli a fiúnak, majd ráhagyja, hogy hova gondolna menni, ám közben egy kicsit megindul a Kúria épülete felé, és reméli, hogy Laurent is követni fogja őt*
Laurent J. Lewis
Diák
Laurent J. Lewis

Hozzászólások száma : 35

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 3:59 pm

-Azta...érdekes egy neve van az már egyszer biztos. *vágja rá ahogy meghallja, de most valamiért az egyszerű társalgót jobban kívánja mint a fura nevű helyet. Lehet hogy megint az a baja hogy sokáig csak Noeru volt a társasága és olyan depi-szerű a baj. Zsebrevágott kezekkel követi és ahogy daimónja észleli hogy mennek befelé ő is eszeveszett tempóban fut vissza*
-Ne hagyj kinn egyedül! *Mondja, mire ő csak elmosolyodik*
-Akkor legyen inkább a társalgó...valamelyik része.. *Mondja a fiúnak és nemsokára be is érnek az ajtón*
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Hozzászólások száma : 688
Kaszt : Udvar - Page 28 Mutatvanyos
Üzenőláda :

Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 6:45 pm

*Klaut húzva jönnek ki. reméli nem baj. mikor megállnak ránéz.*
-ma.. mond! *mosolyog kedvesen, majd várja. reméli nem lesz nagyon megszidva... kék szemeivel szépen néz.*
Nagy Klaudia
Diák
Nagy Klaudia

Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com
Hozzászólások száma : 469
Kaszt : Udvar - Page 28 Auror
Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 6:48 pm

*Egy szúrós pillantást vet a fiúra a rángatásért, majd leül a földre. Nyel egy nagyot. Nem tudja hogy elmondani. Majd rászánja magát, hogy elmondja. *
-Figyeld... Tudom hogy van barátnőd... meg nem is tudom hogy kezdjek hozzá. *Elkezd könnyezni. *
-Én..én... szeretlek... *már sír. *
http://www.awrilfanatic.gportal.hu
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Üzenőláda :

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 6:52 pm

*Észreveszi a szúrós pillantást, de nem szól rá. majd leül Klau mellé.*
-Hát.. van barátnőm, de nem is tudom hogy szeretem-e... mióta jöttél minden más lett. nekem is tetszel.*mosolyog, majd mikor a lány sír, akkor halványan elmosolyodik és letörli a könnyet.*
-ne sírj kérlek! *mondja, majd közel hajol és egy rövidebb csókot nyom a lány szájára. ha Lau nem tudja nem is bánja... reménykedik engedi a lány.*
Nagy Klaudia
Diák
Nagy Klaudia

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 6:55 pm

*Nem húzódik el, de még egy kicsit szipog. Jólesik neki Dávid közeledése. *
-Figyu, lehethogy egy kicsit utálatosnak tűnhetek, meg minden, de én még sosem voltam szerelmes... Mármint előtted... Én ilyen zárkózott vagyok, meg minden. Talán ez egy védelmi szerep, vagy nem is tudom. *Mondja szipogva. *
-De én nem akarok tönkretenni egy kapcsolatot. *Néz a fiúra ijedt szemmel. Akkor ő jön ki úgy az egészből, mint egy kis ribanc, aki tönkreteszi a kapcsolatokat. *
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Üzenőláda :

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 6:59 pm

*Neki is jól esik Kalué. majd megrázza a fejét.*
-nem! szó sincs róla... ilyet ne is mondj! értem.. szóval akkor csak én kellek igaz? *még szép!xD majd megint egy mogorva tekintet és fejrázás.*
-nem teszed tönkre... az a kapcsolat Lauval... nem megy... *mostanság kicsit más a lánnyal.. Klauval jobban érzi magát.*
-ne ijedj meg kérlek... bízz magadban és megtudod hogy ha én vagyok az igazi ki kell próbálnunk, meg harcolj értem!! *pont ő mondja...xD gyors csaj válltó... *
Nagy Klaudia
Diák
Nagy Klaudia

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 7:08 pm

*Bágyadt mosoly, de egy apró könnycsepp csillog a szeme sarkában. *
-Igen, szeretlek, nagyon! *Mondja, de egyáltalán nem lelkesen, inkább berekedve. Megfázott, meg még az előbb sírt is. *
-Lauren az a csaj, aki múltkor bejött a társalgóba, ugye? Akkor irigyeltem a lányt... Tudod ez olyan volt, hogy szerelem első látásra... *Mondja, de nem néz e fiú szemébe. Nem mer. Majd feltápászkodik, elköszön és lelép. *
-De mostmár megyek. Szia! *Int és elszalad. *
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Üzenőláda :

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 7:12 pm

*Örül az apró mosolynak, majd megint letörli a könnycseppet. aztán egy gyors ölelés. de még most nem mond semmit erre. aztán bólogat.*
-igen az! és én is beléd szerettem mikor jöttél vagy valami olyasmi! *vigyorog, majd egy puszit nyom az arcára.*
-menj csak! szia! *int utána, majd nagy mosollyal az arcán elmegy az oroszlánháló felé.
Spirit Darkness
Diák
Spirit Darkness

Hozzászólások száma : 481

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2009 8:19 pm

* Nem túl gyakran jár Kint az udvaron. Unottan és lassan zsebre tett kézzel sétálgat. Kabátját eléggé össze van húzva rajta , hogy a csípős esti szél ne fújja át teljesen. Haját ide oda fújdogálja a szellő, a fákat nézi és élvezettel hallgatja lombkorona gyengéd zúgását. * Lassan megáll egy padnál és leül rá. Kényelmesen elhelyezkedik és a csillagokat vizsgálgatja.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: