Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 5:39 pm | |
| *A kobold lány picit mosolyog, mikor azt mondja, hogy menjen oda, szagoltassa meg a kezét, de amikor elmondja az állat történetét, azonnal elkomorodik. Szegény állat... Gondolta, hogy valahogy hozzákeveredett, de azt nem hitte volna, hogya falkája elpusztult, és így talált rá a fiú. Kicsit közelebb sétál, félszegen tolja oda a kezét, miközben végig az állat szemébe néz, figyeli, hogy hogyan reagál. Közben ajka beszédre nyílik...* - Ez borzasztó... Tehát a nagybátyádat Lazarnak hívják, ő itt Tanis a farkasod, és elpusztult a falkája... Szegénykém, biztosan nagyon félhetett, hogyha még csak kölyök volt! *Mondja, miközben le sem veszi a szemét az állat tekintetéről, már ha az felé néz, és megszagolja a kezét. Próbál bizalommal teli pillantásokat sugározni, hogy az állat elfogadja, és ne elhúzódjon, vagy tőből leharapja a csuklóját.* | |
| | | Atum Malah Diák
Főkarakter : ko_link@hotmail.com Hozzászólások száma : 883 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 5:48 pm | |
| *Tanis észreveszi hogy Rosetta felé nyújtja a kezét. Odafordítja a fejét majd elkezdi szaglászni. Úgy látszik furcsának találja a szagát mert tüsszentett egyet. Visszahúzta a fejét a lány kezétől. majd gazdájára néz. Atum nem tudja hogy most mire gondol barátja. Hirtelen Tanis elrugaszkodik és nekiugrik Rosettának. Hanyatt dönti és elkezdi nyalogatni az arcát. Atum ismét elkezd nevetni. Erre még ő szem számított. | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 5:57 pm | |
| *A kobold lány kissé megriad, mikor az állat visszahúzódik. Ő maga is próbál hátrébb húzódni, de a következő percben az állat a földre teríti. Cseppet felsikkant, majd amikor Tanis nyalogatni kezdi, játékosan, akkor inkább felnevet. Gyorsan becsukja a száját, mielőtt összenyálazná az állat a száját is. * - Tanis! Nagy vagy! Istenem de aranyos! *Mondja a lány, óvatosan, hogy szájba ne nyalják, miközben simogatja az állatot, vagy épp taszigatja, nevetve. Hiszena lány, csak egy méter magas, koboldka, kicsit picinyke...* - Tanis, komolyan nehéz vagy! *Szólal meg megint nevetve, és néhányszor Atum felé is pillant, segítségkérő vidám mosollyal.* | |
| | | Atum Malah Diák
Főkarakter : ko_link@hotmail.com Hozzászólások száma : 883 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 6:16 pm | |
| *Atum látja hogy Rosetta segélykérő pillantást vet felé. Gyorsan odalép melléjük és megpróbálja lerángatni Tanist róla*-Gyere Tanis. Na hagyd abba.-*Mikor sikerül lerángatni Tanist a lányról az most már engedi hogy hátrahúzza. Atum ettől hátraesik és beveri a fejét abba a kőbe amin még az imént ült. Majd mellé dől és nem mozdul.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 6:27 pm | |
| *A kobold lány kicsit nevetve ül fel, ám amikor Atum hátra esik, hangosan felsikolt. Kétlábra ugrik, és ott terem mellette, ijedten, lehajolva mellé. Finoman megrázza a fiút, alrébb húzza a fejét és testét a kő közeléből.* - Atum! Jól vagy? Beverted a fejed? Ébresztő! *Próbálja keltegetni, majd előveszi a pálcáját, és azzal is próbálkozik.*- Karnas!*Suttogja halkan, néhány csepp víz csordogál ki rajta. Hogyha ez nem sikerül, hogy felkeltse, akkor máshoz folyamodik.* - Stimula! *Ejti ki a száján az igét, amivel felkelthetia fiút... Ez midnen álomból és kábulásból felkelti az embert, bár nem kellemes ébredés, de ez van.* - Jól vagy? Ébredj már, Atum! *Mondja a lány félénken nézve a fiúra.* | |
| | | Atum Malah Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 6:36 pm | |
| *Atum hallja hogy Rosetta felsikolt majd varázsolni készül. Érzi hogy víz csorog az arcára. Majd ismét varázsszavakat hall. Tuja hogy mit akart a lány varázsolni de ez nem hat. Amikor elkezd beszélni hozzá már nem bírja ki. Hirtelen elkezd nevetni és megpróbál felülni de azért tényleg fáj a feje. Eddig ez a legjobb napja amit az iskolában tölt. Felnyújtja a kezét a lánynak hogy segítsen felkelnie.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 6:45 pm | |
| *A kobold lány először kétségbeesetten figyel, ám amikor a fiú felenvet és felül nagynehezen, akkkor teljesen elképed. Elugrik mellőle, és esze ágában nincs felhúzni.* - Ez egyáltalán enm vicces! Tudod, hogy mennyire megijesztettél?! Nagyon nem volt szép tőled! *Szinte üvölti a kicsiny lányka a fiú felé a szavakat, aztán egy éles fordulattal megfordul és induli készül.* - Hogy lehetsz ennyire szemét?! Nem érdekel... Szia! *Köszön durván a lány, és elviharzik, egyenesen a kúria felé, bár lehet még nema szobájába megy. Arca vörös a szégyentől és a dühtől egyaránt...* | |
| | | Atum Malah Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 6:51 pm | |
| *Atum csak nézi ahogy Rosetta elviharzik. Még utána akar menni de nem tud felkeni annyira fáj a feje. Visszadől a földre és ekkor megint jó erősen beveri a fejét egy kőbe. Felordít majd arrébb gurul a földön hogy ne álljon bele a fejébe a kő. Hátranyúl és érzi hogy vérzik a feje ott ahol már kétszer beverte. Remélte hogy van itt valaki aki tudna neki segíteni hogy eljusson a gyengélkedőre.* | |
| | | Atum Malah Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 7:00 pm | |
| *Atum magához hívja Tanist majd feldől a hátára. Majd szép lassan elindulnak befelé megkeresni a gyengélkedőt* | |
| | | Atum Malah Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 15, 2009 7:09 pm | |
| *Nagy nehezen felérnek a lépcsőn és nagy szerencséjükre bemennek a nyitott bejárati ajtón.* | |
| | | Navi Hime Diák
Főkarakter : evii_navii@windowslive.com Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^
Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 6:31 am | |
| * Navi, Zora kíséretében sétálgat visszafelé a pataktól, amikor daimonja megráncigálja a haját, mire Navi feleszmél gondolataiból, és megáll. * - Mit akarsz, Zora? * kérdi kíváncsian, majd észreveszi, hogy a farkas mutat valamire az orrával a földön. ~ Vér.. ~ * gondolja, majd leguggol, és ő is közelebbről szemügyre veszi. - Zora, ez még egészen friss. * jelenti ki, mikor az ujjával is hozzáér. * Vajon kinek a vére lehet? * kérdi daimonját, mintha csak a választ várná tőle, mire a farkas vonyítani kezd, jelezve, hogy ő tudja merre lehet az illető. ~ Nem.. Úgy érzem ez nem a mi kötelességünk.. Valaki már bizonyára segített azon a diákon.. ~
A hozzászólást Navi Hime összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 16, 2009 12:44 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:11 am | |
| *Mika érkezik meg az udvarra, a srác most is a szokásos öltözékbe van fekete kabát, famer és póló mind ugyan abba az árnyalatba, nem mintha gyászolna egyszerüen csak ez a viselete. Mellette egy fehér szibériai tigris sétáll úgytűnik most mind a ketten elég jó hangulatba vannak.*~nem is értem miért jöttünk ki~*hallja Mika a daimon hangját a fejébe mire mgrántja a vállát ahogy szokta*-Talán mert kezd jobb idő lenni, bár én a telet jobban szeretem, nem mintha a napsütés káros lenne a bundádra szörmók*mosolyog oda a daimonnak aki megintcsak felmorran*-Kiváncsi vagyok mi lesz évvégén már itt vagyunk két éve lassan, a harmadik nehezebb dió lesz*mondja, s úgytűnik most könnyebben beszél mint eddig. A daimon csak közelebb húzódik a sráchoz, de azért tartják a fél méter távolságot*~Ezt te külösnek veszed?~*kérdezi mire a srác megrántja a vállát de választ nem ad, csak sétállgatnak az udvaron lévő kikövezett részen most valahogy könnyedebbek bár nem mondhatni boldognak eggyiket se még.* |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:21 am | |
| *Andrey a folyóparton ül. Meg mindig sokkos egy kicsit a temetői incidens óta, de a folyó mindig megnyugtatja. A daimónja visszaváltozott, de még azért se hagyja békén. Látja , hogy egy ismerős srác közeledik. A nyomozáson látta, elég fura fiúnak látszik.*~De a látszat nem minden!~*ezt jól megtanulta. Íigy hát mosolyogva int a fiunak*-Szia!- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:26 am | |
| *Csak nyugodtan sétállnak amikor lenéz maga mellé de mintha Zorr megváltozott volna rondább fekete bundát öltött elég sötéten a szőre is ide oda áll*-Veled meg mivan?*kérdezi de már kap is egy karmolást a lábába*-Te haver ez nem jó játék*mondja majd kicsit megrázza a fejét*~ne mond hogy még ilyen korba is alakul át miféle dolgo ez~*gondolja amikor meghallja a hangot, lassan oda is fordul felé majd köszön neki*-Áh hello, *mondja majd gyorsan végig méri a srácot*-Veled már találkoztam a kastélynál nem?*kérdezi majd kézfogásra nyújtja a kezét*-Mika Alasein. Naxeldir*mondja, közbe még mindig gondolkozik hogy mi a fene ütötte meg Zorratot*-Hogysmint?*teszi fel az első kérdést* |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:30 am | |
| *Andrey kezet fog Mikával*-Andrey Bogdan, Naxeldir. Igen a kastélynál találkoztunk. Láttom már a tied is behülyült. Az enyém már vagy két napja, most rendesen néz ki , de majd megint visszaváltozik és nem engedi el a karomat-*sóhajtott és viszaült a folyó szélére.*-Semmi különös-*mondja*-És veled? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:34 am | |
| *Csak bólint miszerint érti*-Behülyült? De Zorr nem szokott ilyen baromságokat csinálni*mondja komoly hangon ténleg megvan lepve és hozz egy harapás a lábszáránál*-Leszállnál rólam*néz le a daimonra aki úgytűnik élvezi amit csinál majd a sárc megcsóválja a fejét*-Én mondom ez kész*mondja és inkább ő is leül de a daimont most jobban figyelemmel kíséri*-Nemtudod mi lehet az oka mi? Amúgy velem se semmi, nem nagyon történik olyan dolgo ami változtatna az életfolyamon bár az a ház... Eléggé különös, főleg hogy még vissza fogunk menni.*mondja komoly hangon*-Amúgy régóta vagy itt? mármint a suliba. Nem nagyon láttalak még. |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:36 am | |
| -Nem. nemrég óta körül belül egy hónapja.-*mondta Andrey és adott egy kekszet Nyappy-nak, hogy lenyugodjon.*- Te honnan jöttél? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:40 am | |
| -Az ténleg nem sok, én már ittvagyok lassan két éve vagyis mi*néz hátra a daimonra figyelve mikor fog megint támadni de most úgytűnik lenyugszik, majd ismét a srácra néz*-Én? Lappföld, az finnország északi része legalábbis ha a térképészeti ismereteim nem csalnak*mondja komolyabb hangon*-Ott is éltem egészen két évvel ezelőttig jártál már ott?*kérdez vissza majd jön is a köveztkező?*te? |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:46 am | |
| Nem, még nem volt szerencsém eljutni oda-*mondta Andrey vágyakozva. Visszagondolt arra, mennyit utaztak a családjával ameddig az apját nemválasztották meg az OMM Államtitkárának. Aztán válaszol a másik kérdésre*-Én Oroszországban születtem, Moszkvában. De sok helyen voltam. Finnországba is mentünk volna, ha apát nem választják meg államtitkárnak.-*mondta Andrey először vidáman majd a végét szomorúan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:51 am | |
| *CSAk egy kissebb mosollyal bólint*-Még én se voltam sok helyen, amiken meg igen ott is csak átutazóba,*mondja kicsit vissza gondolva bár sok emléke nincs*-Mondjuk én a nmagybácsimmal utaztam nálam az ősök nem éppen jó emlék. Apám és anyám mondjuk úgy nem tartott rám szükséget*mondja kicsit keserűbben majd felpillant a sárcra*-Államtitkár?*kérdezi kicsit mosolyogva*-Akkor az már magas beosztás. *mondja de hall valamit a mondat végéből*-Ez rossz dolog? Amúgy Moszkvába még nem jártam de orosz ország eggyes részein már igen. A jegyesem családjánál*mondja viszont itt most ő vitte le szomorúra a hangsúlyt* |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 10:54 am | |
| -Magas beosztással sok munka jár, de kevessebb a gyerekeire.-*mondta a vidámságából átmenve szomorúra. Nagyon sok emléke van azelőtről mikor még sokat voltak eggyütt. Aztán meghallja, amit a fiu mond*- Nekedvanjegyesed?hűha!!!!-*mondta Andrey és miután belegondolt mit mondott reméli nem érti ugy mint ha neki nem lehetne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 11:05 am | |
| *Csak komolyan bólint megérti a helyzetet nála is hasonló volt. Lehet amiatt olyan amilyen most*-Nekem a szüleimmel öt éves korom óta semmi kapcsolatom, kivágtak*mondja egyszerüen igazábol már nem érez semmit*-A maradék időt a nagybáttyámnál töltöttem Rovinemi környékén, ő is ilyen volt bár inkább csak szigoru valahogy nem éreztem a szeretetet de tiszteltem. Ez is valami*mondja felsóhajtva*-Az öreg most halt meg fél éve*jegyzi meg, s arra gondol hogy még a sírjánál sem volt*-Lehet egyszer vissza térek meglátogatni*mosolyodik el majd kicsit bólint*-Igen van, azt hiszem mostanra már csak ő számít. Eggyetlen családtagom...*mondja végül , de örül is ennek* |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 11:09 am | |
| -Köszönöm, hogy meghallgattál.-*mondta Andrey és felállt. Majd elindult a Kúria felé, de még visszafordult és mosolyogva intett.*-Szia-*majd eltünt a Kúria előtti fák mögött.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 11:12 am | |
| -Nincs mit jó néha a dumálás*mondja majd ő is int*-Szia*mondja és elindul ő is a kúria felé, közbe kap megint egykét karmolást a lábába*-Te.. mondtam már hogy szálj le rólam....*vízhangozza szavait az udvar.* |
| | | Navi Hime Diák
Főkarakter : evii_navii@windowslive.com Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^
Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Márc. 16, 2009 1:36 pm | |
| * Miután végzett az ebéddel, daimonja kíséretében ismét kisétált az udvarra, közben ocarina nevű hangszerén játszik egy nyugtató hatású dalt, mialatt Zora-val mentálisan beszélgetnek. * ~ Mi a véleményed, Zora? Mért adódik mindig úgy, hogy amikor kijövünk az udvarra mindig csak mi vagyunk ketten? ~ * szólal meg daimonja fejében, mire Zora visszaválaszol neki. * ~ Fogalmam sincs.. Lehet direkt kerülnek minket.. Talán nincs jó szagom? Lehet én ijesztem el őket. ~ * mondja a fehér farkas, majd leül és szagolgatni kezdi magát. * - Ugyan, Zora. * mondja nevetve, mire abbahagyja a zenélést. * - Tegnap fürdettelek meg, nagyon finom rózsa illatod van. * mondja neki, majd leguggol hozzá és átöleli. * - Szerintem én vagyok az oka, hogy mindig egyedül vagyok.. Velem lehet a baj. * mondja kicsit szomorúan, majd leül az egyik fa alá, daimonja ölébe hajtja a fejét, majd mindketten becsukják a szemüket, mikor Navi játszani kezd megint hangszerén, és együtt élvezik a zenét. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |