Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:41 pm | |
| Értem, akkor jól sejtettem, hogy még csak most valamikor érkeztél, és hogy tetszik első benyomás alapján az iskola?*kérdezi meg Balázstól, majd folytatja úgy általánosságban*Hát engem eléggé sokszor látni idekint egész este, mert hát szeretek sokat sétálgatni és szívni a friss levegőt, és ilyenkor úgy mint most is mindig összefutok valakivel, akivel tudok beszélgetni egy jót, és néha van hogy egy egész társaság is össze szokott gyűlni, csak egy véletlen folytán.* |
| | | Sarah Bington Diák
Főkarakter : szandi1995@citromail.hu Hozzászólások száma : 387 Kaszt : Üzenőláda : Hey-ho Emberek, embert nem eszek, s ha a szerencse veled,ki ellened?
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:47 pm | |
| Hmm...*sóhajt fel Sarah hisz nem igazán tud mit mondani* Én is szeretek friss levegőt szívni *fűzi hozzá Zoro mondatához.* Áhám szóval új vagy *eszmél fel a gondolkodásból.* Nyugi nem lesz semmi baj csak megeszünk *viccelkedik el a dolgokkal majd abbahagyja és normális hagnemben közli a mellette ülö egyeddel.* Tényleg nem kell félni, jó helyre kerültél, itt minden a lehető legnagyobb rendben van *fejezi be és rákacsint az újoncra.* Ha valami baj lenne vagy ilyesmi bármikor számíthatsz rám *teszi még gyorsan hozzá és tényleg abbahagyja mondanivalóját hisz úgy érzi túl sok már ez.* Egyébként ti is szeretitek a hulló csillagokat? *kérdezi érdeklődve és tovább figyelgőzik.* | |
| | | Nemes Balázs - archiv Diák
Főkarakter : wandadorcasgloria@hotmail.com Hozzászólások száma : 161 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:56 pm | |
| - Nem sok emberrel találkoztam, de eddig nekem tetszik ez a hely. Bár elég nagy és könnyen el lehet benne tévedni, ezért nem merek messzebbre menni...*mondja miközben az eget kémleli, aztán mikor Sarah azt mondja, hogy "nem lesz semmi, baj csak megeszünk" a fiú úgy dönt ő is elvicceli a dolgot.* - Segítség! Kannibalizmus!*mondja nevetve, aztán felpattan a padról. Persze anélkül is tudná, hogy a lány csak szórakozik, hogy ezt elmondaná, de azért jó, hogy megnyugtatják.* - Rendben van. Én is azt hiszem, hogy jó helyre kerültem...*mondja mosolyogva.* - És remélem nem csak a kannibál kisasszony segítségére számíthatok...*mondja nevetve, aztán visszaül a padra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 9:02 pm | |
| *Látja, hogy a másik két diák eléggé jól elviccelődik, és ő is nevet egyet a dolgon majd a fiúhoz fordul*Tényleg nem lesz semmi gond, az emberek nagy többsége rendes gyerek, és mindenki segítőkész, és ha bármi gondod van nyugodtan fordulhatsz hozzám is, és majd megmutatok neked egy két helyet a környéken.*mondja biztatólag a fiúnak.*Hát én szeretem a hullócsillagokat, meg is szoktam őket nézni, amikor éppen olyan időszak van.*mondja kedvesen * A kannibalizmusról meg csak annyit, hogy akár még én is lehetnék emberevő, de természetesen senki nem az, és két és fél hónap alatt egyenlőre még engem sem evett meg senki, de hát ki tudja mit hoz a jövő*mondja a fiúnak sejtelmesen* |
| | | Sarah Bington Diák
Főkarakter : szandi1995@citromail.hu Hozzászólások száma : 387 Kaszt : Üzenőláda : Hey-ho Emberek, embert nem eszek, s ha a szerencse veled,ki ellened?
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 9:08 pm | |
| *Sarah kapva a helyzeten vágja oda gyorsan a fiú mondanivalójához.* Ahham persze..majd segítenek nekem téged megenni *mosolyodik el, de szemeiben tükröződnek a viccelődés látható nyomai.* Egyébként pedig nem vagyok kannibál kisasszony *húzza fel az orrát és makacsul karba teszi kezeit.* ~Még hogy én kannibál kisasszony...hogy képzelhet ilyet valaki?~ *morrog még mindig magában de annyira nem dühös mintha kétszer annyira az volna.* Maradjunk inkább a Sarahnal *tereli el a szót és nevetgélve dölőngél a padon.* Hullócsillagok..hmm..nagyon szeretem őket általában azért üldögélek kint este, hogy nézegessem az ég rejtett titkait *fejti ki véleményét és még mindig ámulgatva bámulgatva tekinti az eget. Nagyon tetszik neki amit lát és ezt tudatja környezetével is.* Te emberevő? Azt nem hiszem *rázza meg fejét Sarah, és ezen a ponton abba is hagyja beszélőkéjének jártatását..elég volt.* | |
| | | Nemes Balázs - archiv Diák
Főkarakter : wandadorcasgloria@hotmail.com Hozzászólások száma : 161 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 9:15 pm | |
| - Azt hiszem jobb lesz ha bemegyek... Ennyi kannibált.*mondja a srác nevetve, aztán kicsit megkomolyodik.* - Na viccet felretéve, én megyek aludni. Sziasztok. Jó éjszakát!*mondja, majd bemegy a Kúria ajtaján, és eltűnik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 9:20 pm | |
| Még nevet egyet a dolgon, aztán a scár elindul befelé, így elköszön tőle, majd a lányhoz fordul* Szerintem az lenne a legjobb ha most mi is bemennénk, mert elmúlt a takarodó ideje, és nem kéne hogy kint találjanak minket, úgyhogy én megyek, szia, jó éjt*mondja a lánynak, majd elindul befelé, és reméli, hogy a lány sem marad kint tovább, mert abból rövid úton büntetés lehet.* |
| | | Sarah Bington Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 9:22 pm | |
| *Sarah féktelen jókedvvel kettőzi meg lépteit, igencsak jól elmulatott pedig nem is gondolta.* ~Azt hiszem ma szép fogok álmodni~ *jár fejében és még mindig nevetgélve teszi meg a lépcsőfokokat szobája felé. Úgy látszik a jól sikerült est nagyon felvillanyozta.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 12:32 pm | |
| *Egy fiú állt meg az udvaron. 14 év körüli , szőkésbarna a haja és a szeme pedig barna. Testalkata karcsú és izmos.*~Na lá'ssuk hova kerültünk.~*És várja, hogy jöjjön valaki és segitesen neki eligazodni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 12:38 pm | |
| * Vidám, és pörgős, azaz szokás lépteivel siet az udvar felé, botor módon egy szál pulcsiban, ami az időjárást tekintve nem egy megfelelő öltözék, de számításai szerint nem fog odakint maradni olyan sokáig. Egyértelmű, mindenfajta névtábla nélkül, hogy ki is az újonc, nyilván a nagy bőröndökkel megrakodott srác lehet az. * - Szia. Üdvözöllek a Nezabarban. * Mosolyog rá, majd mikor elé ér, megtorpan. * - Nikolina Rayna vagyok, a Deridion szak egyik szakmegbízottja. Én fogok segíteni neked, a szobabeosztást is én intézem, valamint ha kérdésed van, akkor nyugodtan fordulj hozzám. * Biccent neki. * - Itt vannak a tanulásoddal kapcsolatos dolgok. // link: [Only admins are allowed to see this link] / [Only admins are allowed to see this link] // * Nyújt oda pár papírt a srácnak. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 12:44 pm | |
| Az én nevem Kozta Dragomir.*Válaszol miközben elveszi a felé nyújtott papirokat és végigméri segitőjét.*Hol lesz a szobám?*Kérdi pár másodperces gondolkodás után.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 12:46 pm | |
| - Örvendek. * Mosolyog, habár kissé gyanakodva pillant az újoncra, aki eléggé félreérthetetlenül méri végig, de annyi baj legyen. Legalább a megjegyzéseit magában tartja, és ez dicséretes, már ha szánt valamit neki. * - Egyelőre a várószobába osztalak be, a második emeletre, és majd ha találunk neked megfelelő szobát, valamint megtörténik az összes papírmunkával járó dolog, átkerülsz a véglegesbe. * Magyarázza neki, és kérdés nélkül felkapja a srác bőröndjét. * - Kérlek gyere utánam, felviszlek a szobába. *Mondja, majd elindul a kúria felé, remélve, hogy a srác követi. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 12:54 pm | |
| Köszönöm.*Mondja majd elindul a lány után.* |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 3:54 pm | |
| *Rowanda lép ki az udvarra. Nagyot szippant a friss levegőből, majd mosolyogva elindul keleti irányban, és letelepszik egy nagy szil fa alá egy padra. A jó időnek nagyon ôrül, ezért egy égszínkék hosszú ruhában jôtt, felette az ezüst színű tündekôpenye található. Haja kibontva a hátára omlik, a füle mellé egy apró fehér virág van tüzve. Előkap valahonnan a kôpenye alól egy vôrôs bőrkôtésű kônyvecskét, amelynek az elejére arany betükkel nyomták bele a Rómeó és Júlia szavakat. Kinyitja a kônyvjelzônél a kôtetet, majd belemélyed az olvasásba. Valahol a kôzelben Sunny próbál az egyik fára felmászni....* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:02 pm | |
| *Fleur durva léptekkel közeleg az udvarra. Egy fekete kabát, kék farmer és fekete-fehér kockás sál van rajta. Nincs éppen rózsás kedve. Legszívesebben valakivel jót ordibálna de nem akar magára haragítani senkit. Immár szinte biztos benne hogy pillangói eltűntek. Szőrbigyusza a táskájában van és éppen alszik. Lill a mókusa mellette ugrándozik. Fleur megpillant egy leányzót. Rowandát és a mókusát. Habár nem tudja hogy hogy hívják de biztos benne hogy Lillel jól el fognak játszani. Közeleb slattyog olyan nemtörődömséggel és köszön.* -Szia Row! Hogy vagy? *kérdi félmosolyjal. Lill egyből a másik mókuskához megy és egyből játszani kezdtek.* -Mi járatban errefelé? *kérdi a lányt és egy hajgumival összefogja lobogó haját. Lazán és kissé kócosan köti össze. Majd leül a lány mellé.* -Csak úgy mellékesen nem láttál errefelé három pillangót? *kérdi a lányt és teljesen nyilvánvalóan már szinte nem is érdekli és ezt ki is mutatja.* ~Hát gondolom a válasz nem!~ *gondolja és figyeli a csajszi válaszát.* | |
| | | Sophie Michelle Darkrain Diák
Hozzászólások száma : 56 Üzenőláda : Ha szeretnél játszani, szólj nyugodtan, Naxidonosok előnyben
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:07 pm | |
| *egy zöldhajú, vidám féltünde lány érkezik az udvarra, hajához hasonló színű tünde ruhát visel, nyakában pedig a nagyanjától örökölt amulettje függ. Gréfin, kékcinege daimonja mögötte röpköd, kicsit bedilizett előző nap, és nem áll szóba Lindával. Ettől függetlenül a lány vidám, mosolygós. Haja hátul lazán össze van tűzve, de úgy, hogy mégis derekáig érnek az egyenes, néhol kissé hullámos tincsek. Nagy barna szemeivel az udvaron lévő két ismeretlenre néz, az egyik a fajtársa, ezért odalibben hozzájuk, és mosolyogva köszön.* Sziasztok! Linda Camryn vagyok, Naxeldires, csupán pár napja érkeztem! *Mutatkozik be a lányoknak, miközben tekintetéből kiolvasható, az "ugye nem zavarok" kérdés.* | |
| | | Ivona Ivanovna
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:19 pm | |
| *Amint meghallja a lépteket felpillant a kônyvből, és üdvôzli Fleurt.* -Áh szia. Hát csak kiültem egy kicsit olvasgatni, most hogy ilyen jó idő van, egy percet se akarok elmulasztani belőle. Bár ahogy nézem, talán nemsokára már vége is lessz ennek a kis tavasznak. *beszél ,mikôzben fel-fel pillant az égre. Majd hátra néz a játszó mókusokra és elmosolyodik.* -Milyen aranyosak. A tiédet hogyan hívják? *kérdez a másik mókus felé bôkve.* -Nem láttam. Épp csak nemrég jôttem ki. Hozzásszegödôtt néhány pillangó? Vagy honnan voltak? És milyen szinüek? *kérdi érdeklödve, ô mindeféle állatot szeret.* -Szia, Rowanda Scania Elims vagyok. De hívj csak Rownak. Hogy tetszik a suli eddig? *kérdi a lányt aki most jôtt. Kedvesen mosolyog a furcsa leányzóra. Itt a suliban már megszokta a mindeféle hajszíneket, de az embert mindig érhetik meglepetések.* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:25 pm | |
| -Lillnek hivjak. És a tiédet? *kérdi a lányt. Közben ő is figyeli az időt.* -Hát nem fog sokáig tartani már. Rózsaszín,sárga és kék pillangók voltak és a szüleimtől kaptam őket...de eltűntek. Megbántottam őket valamivel. *mondja és eszébe jut hogy még kéne valamit csinálnia de megpillant egy lányt és köszön neki.* -Szia! Fleur Isabelle Trender vagyok. *mondja és ekkor egy még fontosabb dolog jut eszébe.* -De sajnos mennem kel! Örültem! És szia Row....bocsi hogy csak úgy elrohanok!!! *mondja azz elillan.* | |
Hozzászólások száma : 56 Üzenőláda : Ha szeretnél játszani, szólj nyugodtan, Naxidonosok előnyben
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:31 pm | |
| *örül, hogy talált magának valakit, akivel beszélgethet, még csak pár embert ismer az iskolából. Elmosolyodik a mókusokon, minden állatot imád. Ám az emberlány távozást jelenti be ezért elköszön tőle.* Rendben, szia! örülök, hogy megismertelek! *kiállt még utána, majd a tündével maradtak ketten., Két hasonló egyed. * Te régóta vagy itt? Én még nem ismerek sok embert, a hét közepén jöhettem talán.. *Kérdezi, és mondja a lánynak.* | |
| | | Ivona Ivanovna
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:40 pm | |
| -Sunny a neve. *int a mókus felé.* -Óh..hát nem láttam öket, mármint a pillangóidat. Biztosan visszatalálnak. *egy biztató mosolyt küld felé.* -Semmi baj szia. *integet utána.* -Hát nem is tudom. Kábé ...egy éve? Azthiszem. Én még elsős vagyok, de még tavaly jöttem. Így jôttek ki az éveim, de nem sajnálom hogy maradok elsőben még egy évet. Nem sietek sehová. Van már hálód? Amúgy szép a madarad! *megdicséri a kék madarat ami ott rôpkôd a lány kôrül. Sunny is odatelepszik melléjük a padra és kiváncsian figyel apró mogyoró szemeivel.* -Am..megkérdezhetem hogy honnan jôttél? Meg hogy hány éves vagy? *biztatóan mosolyog Lindára, nem harap se ő se Sunny.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 4:44 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 7:04 pm | |
| *Az utazás fáradalmait kipihenve Kozta lesétált az udvarra. Megállt a hatalmas ajtó előtt és végignézett az udvaron.Ekkor lépteket hallott a háta mögött. Hátrafordult és egy fiút pillantott meg.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 7:13 pm | |
| *Deyan érkezik az udvarra, kicsit sétálni akar meg levegőzni még egyet lefekvés előtt. Miközben sétál, egyszercsak egy ismeretlen srácot pillant meg, akiről, mikor közelebb megy hozzá, a jelvényéről megállapítja, hogy Deridionos. Kezet nyújt neki és üdvözli.* -Szia. Ugye új vagy? Üdv a Nezabarban és a Deridionban. Én Deyan Dragomir vagyok, szintén deridionos. Téged hogy hívnak? *kérdi barátságos mosollyal a sráctól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 7:17 pm | |
| Szia*Köszön Kozta miközben visszonozza a kézfogást.*A nevem Kozta Dragomir és ma érkeztem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 29, 2009 7:21 pm | |
| *Egy csuklyás alak közelít a két fiú felé.A csuklya mögül két világító szempárt látni, az alak kezeiben egy szürke szőrcsomót tart.Odamegy Deyan mögé.*-Ahogy elnézem ő még nem kapta meg a szőrmókját.Kár érte.-*Suttogja a fiúnak és leteszi szőrmókját.*-Amúgy sziasztok.Yora Anchira, elsős deridionos.Ő pedig volt daimónom Moren.-*Mutat a mászkáló szőrcsomóra majd fejét Deyan felé fordítja.*-Szekál még a "drága"?-*Kérdi és ujjaival idézőjelet mutat.*~A kismalac és a farkas...~*Kezd bele gondolatban a szőrmók.*-Moren légyszíves hagyd abba!Tudod hogy most keltem fel és ilyenkor nyűgös vagyok.-*Suttogja a szőrmóknak, aki kivételesen hallgat a lányra.Yora madara megérkezik a tegnapi vadászatból és zuhanó repülésben közelít a lány felé.Yora kinyújtja kezét és a sas rászáll.*-Hogy vagytok?-*Kérdi de a csuklyát még mindig nem hajtja le fejéről.*
A hozzászólást Yora Anchira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 29, 2009 7:31 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |