Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Svetlana Milena Diák
Hozzászólások száma : 58 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 12:59 pm | |
| *Egy hosszú barna hajú, fekete csuklyás alak jelenik meg az udvaron. Vidáman lépked és barna íriszeivel szemléli a tájat. Leül egy általa szemlélt üres padra, majd elővesz egy barna, bőrkötésű könyvet. Végigsimítja borítóját melyen több különös lény ábrája található. Kinyitja az ötödik oldalon és olvasni kezdi. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:07 pm | |
| -Igazából már nem rossz csak akkor volt nehéz volt rá fél évem hogy feldolgozzam*mondja komoly hangon amio igaz is eléggé sokat kellett gondolkozni meg magába is roskadt párszor míg kmeg értette hogy neki nem lesz ettől sokkal rosszabb maximum furcsább csak és ha meg akarja látogatni a szüleit akkor mostantól nem egy hanem két helyre kell mennie. De majd megoldja*-Az összetartás fontos sokat számít*mondja bólogatva inkább úgy tesz mintha nem venne észre semmit, majd elmosolyodik*-Nem is baj az nekem nincs bajom a tündékkel se koboldokkal se semmivel bár ahogy tudom itt elég sokan utálják a "sárvérüeket" csak azt nem tudom miért*mondja kicsit elgondolkozva de biztosan valami olyasmi lehet ez is mint a Nácik anno, ezen nem is akar gondolkozni, a következőre csak mosolyogva megcsóválja a fejét*-A barát kifejezéssel nem jó játszani, nem tudod még milyen vagyok 5 perc ismeretből*néz fel mosolyogva nem akarja megbántani a lányt*-De mondjuk úgy hogy ismerőssel több barátság meg majd kialakul ha jobban ismersz,*mondja egy kicsit odlalra döntött fejjel , majd a kérdésre kicsit elgondolkozik*-Nem tudom igazából nem vagyok nagyon ismeretes erre felé*mondja majd észre vesz mégvalakit, igazából csak a kitűző szélét látja meg a lány elég egyedül lehet. . Juho Navi fele fordul majd a fejével a kijövő lányra mutat*-Ismered?*kérdezi mosolyogva*-Szerintem ismerős szerzésnek jó lenne ez a nap nem?*kérdezi majd int eggyet az ülő lány felé talán észre veszi nomeg a köszönés is számít mégha nem is ismer senkit így nem lehet ráfogni hogy bunkó lenne* |
| | | Navi Hime Diák
Főkarakter : evii_navii@windowslive.com Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^
Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:16 pm | |
| * Elmosolyodik, a fiú szavai halaltán. Ismerős? Rendben.. Akkor örülök, hogy van egy barát gyanús ismerősöm. * mondja továbbra is mosolyogva, közben füle kicsit megmozdul az ismeretlen lány lépteli hallatán. Pontosan hallja azt is, hogy hányat lapozott eddig a lány a könyvében. * Még csak most fedezted fel? * mondja kicsit kuncogva. Én már azt is hallottam, amikor jött végig a folyosón.. * majd kicsit félre biccenti a fejét. * Ha gondolod odamehetünk, de lehet inkább nélkülem kellene megismerned, én csak elrontanék mindent.. Mondtam.. Valahogy nem igazán vagyok az a sikeres kapcsolat teremtő egyén. * mondja kicsit komoylabban, és eyben szomorúbban is, majd meg se várva a fiú válaszát, hátrálni kezd tőle. * Menj, ismerkedj meg vele is. * mondja kedvesen, és kezével kicsit sürgető jeleket ad neki, hogy menjen csak. * | |
| | | Svetlana Milena Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:25 pm | |
| * Pont felnézett a könyvből mikor Juho intett neki. Kicsit még tovább olvasta a könyvet, mert pont érdekes résznél járt. Mikor befejezte, megjelölte hol tartott és eltette. * ~ Vajon örülnének ha odamennék? Biztos azért intett... ~ *Biztatta magát, majd felállt és odament hozzájuk. * - Sziasztok! Svetlana Milena vagyo! Örülök, hogy találkoztunk! ~Hupp, talán csak a nevem kellett volna mondani... na, mindegy~.*Elengedett egy lágy mosolyt. * | |
| | | Navi Hime Diák
Főkarakter : evii_navii@windowslive.com Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:29 pm | |
| * Majd mielőtt még a fiú választ adott volna Navi reakciójára a idegen lány már ott is volt mellettük. * ~ Mostmár nincs mit tenni.. ~ * gondolja, majd a lányra mosolyog. * Szia! Az én nevem Navi Hime. Én is örülök, hogy találkoztunk. * mondja baátságosan, majd Juho-ra néz, várja, hogy ő is bemutatozzon a lánynak, hisz a fiú elmondásai szerint még nem barátok, így nincs joga bemutatni másnak. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:34 pm | |
| *CSAk komoylan bólint*-Aham most, hiszen jó ideig nem voltam itt*mondja mosolyogva, majd a következő szóláson kicsit felnevet*-Ne hülyéskedj, nem rontasz el semmit*mondja mosolyogva miközbe a lány felé néz*-Nem baj az akkor ideje hogy változtass rajta, tudod aki nem próbálkozik annak soha nem is fog menni*mondja mosolyogva, de úgytűnik nem is kell odamenni a lányhoz mert észre vette az intést és ő jön oda hozzájuk, a bemutatkozásra elmosolyodik , majd ő is íg tesz*-Szia Juho Heilamen*mondja mosolyogva szintén bár igazábol csodálkozik hogy tud kipréselni magából ennyi mosolygást*-És mi is örvendünk legalábbis én biztos. Ő itt Allidonos szaktársam Navi Hime*mondja a másik lány felé nézve *-De úgy látom te is allis vagy, akkor most csak szakon belüliek vagyunk. *mosolyodik el*-Mi a véleményetek az Allirol ismeritek a szakvezt igaz?*kérdezi msooylogva*-VAn kedvenc órátok?*szó ami szó a srác most elég sokat kérdez de ez van |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:40 pm | |
| *-Örülök, nagyon boldog vagyok. Az az igazság mióta ide járok nem sok mindenkit ismerek vagy három embert és velük se tartom nagyon a kapcsolatot. De szeretek ismerkedni. *mondja és mosolyog tovább* -Igen , szeretem a tanárokat, bár Kaen elég félelmetes... Az órákat is jók, de legjobban a legendás lények gondozását.* | |
| | | Navi Hime Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:44 pm | |
| * Elmosolyodik, majd válaszolni kezd Juho kérdéseire. * Amikor idekerültem valahogy végig azt reméltem, Allis leszek.. Nem áll közel hozzám a harcművészet, sem a sötétvarázslatok tudománya.. Talán még az Eramir ami szóba jöhetett volna nálam, de szerencsére a sorskerék allidonosnak osztott be. Büszke vagyok rá, hogy ide járhatok, gondolom ti is. * mondja mosolyogva, majd mivel ennyi emberrel még együtt nem igazán volt, kezdi zavarban érezni magát, de azért folytatja a mosolygást és tovább beszél. * - Igen, Cir-t ismerem, és a kedvenc órám a bájital tan. * mondja halkan, közben daimonja felébred, és húzkodni kezdi a haját, de Navi mintha nem is figyelne rá, rezzenés mentes arccal áll tovább, annak ellenére, hogy eléggé fáj neki a hajcibálás. * | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:55 pm | |
| *-Hallgatja a beszélgetést, majd ránéz a karján lévő órára.* ~Már ennyi az idő? ~ -Örülök, hogy találkoztunk valamikor újra összefuthatnánk. Nekem sürgős dolgom van. Sziasztok! *Majd futva elindul kifelé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 1:57 pm | |
| *Navi fele néz*-Hmm Cirelin és bájitaltan jó kis mix akkor bizonyára ismered Jericho-t is*mondja mosolyogva elvégre ő tartja a bájital tant. Kicsit előrébb lép majd megroppantja a nyakát miközbe lassan körbe néz a terepen*-Szerintem nem félelmetes*néz Svetlana felé*-csak olyan amilyen meg kell szokni bár nem ismerem annyira nomeg én másodikos vagyok*mondja mosolyogva*-Szerencsére sikerült letenni a vizsgákat pót időszakba*mondja komolyabb hangon*-Mondjuk én Rúnamágia meg az efféléket szeretem ebbe is akarok majd később elhelyezkedni*meséli a két lánynak, majd az eggyik elmegy neki int is*-Hát ez gyors volt*mondja*
|
| | | Navi Hime Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 2:05 pm | |
| *Kicsit értetlenül félrebiccenti a fejét, nem érti mért van a lány időhöz kötve. * Ha rohannod kell.. Akkor örülök, hogy megismertelek, szia! * kiabál utána, majd utána int, és sóhajt egyet. * - Kár hogy el kellett mennie, igazán kedves lánynak tűnt.. * mondja halkan Juho-nak, majd ránéz. * - Büszke lehetsz rá, hogy sikerült letenned a vizsgát. Szerintem én halasztok egy évet.. * mondja ismét halkabb hangon, hogy miért nem beszél normál hangerővel azt még maga sem tudja, talán a hangulata miatt. Majd továbbra is kérdőn néz a fiúra, közben daimonját próbálja kiszedni a hajából, végül újra megszólal. * - De.. Ugye neked még nem kell menned?.. Remélem adsz rá esélyt, hogy jobban megismerhesselek. * mondja mosolyogva. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 26, 2009 2:18 pm | |
| -Jófejnek tünt igen*mondja mosolyogva majd lassan vissza forgatja a fejét Navi felé*-Hát nem vagyok annyira büszke csak mákom volt ezért vagyok másodikos meg otthon gyakoroltam*mondja majd kicsit meglepetten*-Hmm miért akarsz halasztani?*kérdezi mosolyogva majd kicsit megköszörüli a torkát úgytűjnik kiszáradás veszélye fenyeget, a kérdésre csak lágyan megrázza a fejét*-Nem, azt hiszem most nincs semmi dolgom ami miatt be kéne mennem*mondja mosolyogva valahogy most jobb kedve van a srácnak mint álltalába*-Hát ismerkedésre mindig is adok elvégre így én is ismerkedek*feleli kicsit vicces hangnembe*
\\fagyi\\ |
| | | Ginevry Enton Diák
Hozzászólások száma : 189 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani, az megtalál! =D
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 6:09 pm | |
| *Erisz jön a szép virágos udvarba.* ~Rózsaszíntől a kék elvarázsolt liliomig minden színben pompáznak. Oly gyönyörű.~*S közben egy padra ül le. Hátradől és a kék égen a formás felhőket nézi.* ~Vajon Yo és Lara legjobb barátnők? Mindig együtt lófrálnak. Kissé lehet hogy féltékeny vagyok. Annyira jó nekik mert vannak egymásnak. Nekem szinte alig van ismerősöm a suliból.....~ | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 6:36 pm | |
| *A lány sétál ki az udvarral, bosszúsan igazgatja ruháját és haját. Mivel a kis szőrmók mániája azt tönkre tenni, ami a lánynak fontos. Mióta megvan neki a kis lény, azóta nem hord selyemruhát és fényeset, mert az karmaival szétszedi a gyönyörű, drága anyagot, tapasztalatból tudja már.. Fintorítja el száját. Szegény kis pilliangóin is meglátszik a szőrmók nyújtotta stressz, még szerencse egyben vannak. Eriszhet sétál és leül mellé.* - Szia! Látom neked is van már, bosszantóak nemde? - néz a sajátjára és Eriszére, és megállapítja, hogy az övé kicsit kékebb szörű, ami tetszik a lánynak, csak ne lenne ennyire idegesítő.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 6:48 pm | |
| *Deyan érkezik ki az udvarra, hogy Aravisszal találkozhasson. Természetesen, mint mindig, most is rajta van a gyűrűje, amit a lánytól kapott. A hodfényben néha meg is csillan. Kicsit nézegeti, majd megy tovább sétál. Egyszercsak észreveszi Aravist, hogy egy másik lánnyal beszélget, akit ő már látásból ismer, de még nem volt alkalmuk beszélgetni. Mikor azonban odarohanna a lányokhoz, a szőrmók ráugrik a nadrágjára, így az kis híján leesik róla. Visszaigazítja magán, a szörnyikének meg ad egy nagy maflást. ~Muszáj mindig piszkálnod engem ilyen hülyeségekkel?~ ~Ahha, olyan jól esik, hogy mások előtt megszégyeníthetlek...~ *válaszol neki a szörnyike. Mikor túltette magát az eseten, odamegy a lányokhoz, és átöleli Aravist, közben ügyel rá, hogy a szörnyike kellő távolságban legyen tőlük.* -Sziasztok, lányok. Deyan Dragomir, elsős deridionos. *mutatkozik be.* -Mi újság, drága? Nagyon hiányoztál. *kérdi szerelmétől.* |
| | | Ginevry Enton Diák
Hozzászólások száma : 189 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani, az megtalál! =D
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 6:55 pm | |
| -Sziasztok!- -Jah és Aravis engem is mindig piszkál ez gonosz szőrny.- *Majd rámosolyog Aravisra.* ~Látom ők is nagyon jóba vannak egymással.~ -Deyan ülj le mellénk nyugodtan.- *Szól neki de halk hangon. Nehogy megzavarja őket.* -Na hagyj békén te kis.....- -Már megint kezdi.- *Mostmár felemelt hangon kiált a szőrnyre. Aztán lök egy nagyot rajta.* -Ezt megérdemelted.- | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 7:06 pm | |
| *Elmosolyodik, mikor meglátja Deyant és lecsúszó nadrágját fogja vissza, mit a kis átkozott lény húz lefelé makacsul. A lány jót kuncog és ezek szerint jól értelmezte a levet. Ő is átöleli a fiút és egy puszit nyom az arcára.* - Jó, hogy látlak - majd feláll - nos akkor itt az alkalom, hogy Eriszt beosszam egy lány hálóba - mosolyog bíztatóan a lányra - ugye jössz velünk Deyan? - néz a fiúra. *Aztán bosszúsan megforgatja szemeit, mikor a kis lény felmászik rajta, egészen a vállán keresztül a fejére. Lepkéi már a magasba szállnak, hol nem éri el őket, az pedig két első mancsával ütögeti a levegőt, de csak nem éri el azokat a szerencsétleneket. A lány hamar bepöccen, főleg, hogy a kis pilliket bántja a kis szörny. Egy jól begyakorolt mozdulattal, akkorát lekever a szőrmóknak, hogy az nagyot nyikkanva érkezik a földre.* - Nesze te állat!! - kiabál a lány gonosz, reméljük csak ideiglenes társával. *De amint megteszi úgy érzi, mintha saját magának kevert le volna egy hatalmasat. Szemébe könny szökik a fájdalomtól és elfordul a két társa elől, kitörli szemével a könnyeket és visszafogja fájdalmát.* - Na jöttök már? - kérdezi háttal és a kúria felé veszi az irányt. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 7:25 pm | |
| *Aravis is átöleli és kap tőle egy puszit, aminek nagyon örül.* -Szeretlek. Persze, hogy megyek. Veled bárhova... *suttogja szerelmesen a lánynak.* ~Áh, szóval ő az igazid? Nem rossz, nem rossz... Csak azt nem értem, hogy szerethet egy ilyen helyes csaj egy ilyen béna pasit, mint te.~ *acsarkodik vele gondolatban a szőrmók.* ~Fogd be a pofádat. Mit érdekel az téged?~*kérdi tőle idegesen, de azért a lányok felé igyekszik változatlanul mosolyogni.* *Aztán a lány szőrmókja megtámadja szegény pillangókat és ő is dühös lesz rá, mert ő is nagyon szereti a kis pilliket. Aravis erre lekever neki egyet, de szegény csak rosszul jár vele, mert ahogy leesik a földre a szőrmók, neki is fáj. Ő megpróbálja megsimogatni szegény lányt, hogy enyhítse a fájdalmát.* -Ne nagyon durvulj vele. Ezek olyanok mint a daimónok... Sajnos. *suttogja félhangosan a lány fülébe. Aztán elengedi és megy a lány után Erisztid új hálójába.* //fagy// |
| | | Sarah Bington Diák
Főkarakter : szandi1995@citromail.hu Hozzászólások száma : 387 Kaszt : Üzenőláda : Hey-ho Emberek, embert nem eszek, s ha a szerencse veled,ki ellened?
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 7:53 pm | |
| *Sarah mivel más egyéb elfoglaltsággal nem rendelkezett, az udvar felé irányította lépteit. Amint kilépett az ajtón megcsapta az éjszaka derengős,hüvös levegője ami eléggé váratlanul érte. Gyorsan behúzta magán kabátja ráncait és meggyorsította menettempóját. Körül ide s tova nem igazán talált senkit úgyhogy inkább leült egy fa tövébe s a csillagokat kezdte el kémlelni.* 'De szépek~ *gondolta, s ámulattal figyelte tovább őket...egyenlőre nem igazán zavarta senki így hát nyugodtan bambulgatott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:04 pm | |
| *Zoro érkezik meg az udvarra, hiszen lejött a szobájából, még egy napi sétára, mert úgy gondolta szüksége van még egy kis friss levegőre, majd amikor kiért egy lányt pillantott meg, akit még nem ismert, de a kitűzőjéről megállapította, hogy Allidonos. * Szia, Zoro Baisotei vagyok*mutatkozik be a lánynak előre, majd reméli, hogy a lány is viszonozza, jelezve ezzel azt, hogy a fiú nem zavarja. nyugodtan beszélgethetnek.* |
| | | Sarah Bington Diák
Főkarakter : szandi1995@citromail.hu Hozzászólások száma : 387 Kaszt : Üzenőláda : Hey-ho Emberek, embert nem eszek, s ha a szerencse veled,ki ellened?
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:11 pm | |
| Hey - ho *húzódott egy cseppet félre természetesen a meglepetődöttségtől hisz ő általában magábam magányoskodik de most már ketten magányoskodnak.* Sarah Bington *mutatkozott be egykedvűen de azért odavillantott egy mosolyt próba szerencse.* Hogy-hogy ilyen későn sétálgatunk? *kérdezte hogy megtörje az amúgyis némságos időszakot, nem szeret ő hallgatni de annyira beszélni sem. Ha kérdezik válaszol ha nem,nem. Most éppen el van foglalva a gondjaival, de mivel társasága akadt most inkább hagyja azokat az utálatos töprengéseket. Inkább csak a fiúra figyel, akii jelen pillanatban épp megpróbálja válaszolni kérdését.* | |
| | | Nemes Balázs - archiv Diák
Főkarakter : wandadorcasgloria@hotmail.com Hozzászólások száma : 161 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:20 pm | |
| *Nyílik a Kúria ajtaja, majd egy fiú lép ki rajta, aztán be is csukja maga után. Az udvarra érkezett, ahol egy fiút meg egy lányt lát beszélgetni, és úgy gondolja, hogy odamegy hozzájuk.* - Sziasztok. Nem zavarok?*kérdezi mosolyogva, aztán megvárja a választ, és ha nem zavar, akkor bemutatkozik.* - Nemes Balázs vagyok, mezei Naxeldires diák.*mondja, mert látja, hogy a másik fiú prefektus jelvényt visel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:26 pm | |
| *Örül, hogy a lány nem utasította el a társaságát, úgyhogy úgy dönt, hogy itt marad és beszélget a lánnyal.* Hát kicsit kijöttem még így estefelé sétálni, hogy szívjak egys kis friss levegőt, aztán az épületből kijőve itt kötöttem ki*meséli a lánynak* És te hogy hogy errefelé jársz ilyenkor?*kérdez tőle vissza, hiszen ő sem tudja, hogy vajon mért van itt a lány, bár lehet hogy hasonló okból mint amiért ő is idejött most, de azért jobb megkérdezni. Ám ekkor egy újabb alak közeledik, mikor közelebb ér akkor Zoro megállapítja, hogy még nem ismeri, és ez a bemutatkozásból is kiderül.* Szia, én Zoro Baisotei*mondja kedvesen, majd rákérdez az újonnan érkezőtöl*Téged még nem igazán láttalak itt a suliban, mikor érkeztél?*kérdezi kedvesen* |
| | | Sarah Bington Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:30 pm | |
| *Sarah cseppet "kótyagos" kedvében van így időnként el-elmosolyodva szemlélgeti a körülötte lévőket.* Nos én *kezd kétszer bele mondatába* Hát csak úgy jöttem *fojtja magába szavait nincs kedve magyarázkodni..meg hát miért is?* Az újonnan érkezőnek int egy sziát hogy él és látja.* Öhm Sarah Bington *biccent egy barátságosat felé majd újra beszédre nyitja száját.* Nem, nem zavarsz ülj csak le nyugodtan..hogy-hogy erre? *kérdezi meg tőle is, majd zavartalanul folytatja a csillagok fürkészését, mint ahogy azt, eddig is tette.* | |
| | | Nemes Balázs - archiv Diák
Főkarakter : wandadorcasgloria@hotmail.com Hozzászólások száma : 161 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Márc. 27, 2009 8:37 pm | |
| - Néhány napja.*Válaszolja Zoro-nak, aztán mikor Sarah azt mondja, hogy üljön csak le nyugodtan, leül.* - Hogy mi járatban vagyok errefelé?*kérdez vissza, mintha nem értette volna a kérdést, de aztán válaszol rá:* - Gondoltam kijövök ide, mert úgy sem jártam még erre. Nem hittem, hogy lesz még kint ilyenkor valaki... Eléggé késő van.*mondja mosolyogva, miközben felnéz a besötétedett égre, meg a csillagokra.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |