Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:18 pm | |
| [Lawrence]
*Hát, akkor ő is süket, hölgyeim és uraim, mert Val visítására ő sem figyel föl, lefoglalják a nők, na. Mindegyiket egymás után végignézi, majd bólint unokatestvére szavaira.* - Ahaaa... miiii? Arianának barátjaaa? Mesééélj! *Fordul információéhesen Lawrence felé... vagy csak pletykaéhesen? Franc se tudja, lehet tippelni. Aztán a tanár is megérkezik, akit végigmér.* - Pszt, ez ki és mit tanít? *Súgja uda unokatestvérének, majd odasiet a zsupszkulcshoz és megérinti... irány, Párizs.*
A hozzászólást Gabriel Ravenwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 07, 2009 4:19 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:19 pm | |
| *Látja, hogy szépen szaporodnak az emberek, de egyenlőre msot nem megy oda senkihez, majd maximum a progi során odakeveredik valakihez. Ekkor aztán egyszer csak a tanár úr is megérkezik, így közelebb megy a többiekhez, hogy ő is hallja az elhangzó dolgokat, de végül semmi lényeges újdonságot nem tud meg. ~Elcsatangolni msot úgy se nagyon van kedvem~gondolja magában, de nem mond semmit. Mikor előkerül a bot, akkor a többiekkel együtt ő is megfogja, hogy nehogy elmaradjon a túráról. ekkor kezdetét veszi a szokásos kellemes utazás..* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:19 pm | |
| *Ann az unalom miatt az egyik lábáról a másikra állogat, és az óráját nézegeti. Aztán megérkezik akit mindenki várt. Brian Adamente az. Örül neki a lány, hiszen alig várta, hogy induljanak már Párizsba. Az övében meg meg csillan a két tőr, ahogy Ann meg-meg mozdul, de ez egyáltalán nem zavaró, legföljebb annak, aki szembe áll éppen a lánnyal. A tanár érkezésére biccent, és a táskáján fordít egyet, hiszen így a bot szerű akármit is meg tudja majd érinteni. És megtörténik... A zsupszkulcs működésbe is lép, és Ann már Páriszban is találja magát.* | |
| | | Brandy Marsden Segédtanár
Hozzászólások száma : 28 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:20 pm | |
| [Marisela]
*A nyüzsgés és a hangzavar tényleg zavaró még akkor is ha erre fel volt készülve, miután egy több ezer diákot számláló iskolába iratkozott be. Némelyeken lát prefektusi vagy egyéb kitűzőt, de úgy tűnik, hogy nagyin jól el vannak foglalva egymással, és egy jelvény nélküli hölgy jön oda hozzá, és információval szolgál.* Értem, köszönöm. *Bólint a fekete hajú lánynak, aki elég szűkszavú volt, és nem árulta el az okot, miért látogatják meg a francia fővárost, de majd ki fog derülni. Közelebb tereli a daimont, és megérintve a botot már repül is a zsupszkulccsal, amit az érkező tanár adott közre, tehát társalgásra nincs idő.* | |
| | | Valeriel Ravenwood
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 454 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:21 pm | |
| [Nath]
*Val egy cseppet nagyon elkeseredik, amikor jönnek még páran, és elveszti a szeme elől a másik két Ravenwoodot. Mikor megérkezik a tanár, a lány azonnal arra felé pislog, és fel is ismeri a zsupszkulcsot, ennyire azért még ő sem buta, bár még csak most lesz elsős, de akkor is felismer egy ilyen egyszerű tárgyat. Szépen odasétálgat, Nath-tel, közben még midnig nem szúrták ki egymást a többiekkel... Ennyire szerencsétlenek is csak ők lehetnek. * - Találkoztam Law-val és Gabbel is, valahol itt kell lenniük. Biztosan itt vannak, hiszen azt mondták, hogy ők is jönnek és az előbb is mintha őket láttam volna... A fityfene macskagyökér enné meg az egypetéjű! *Szítkozódik teljesen értelmetlen szavakat mondva, aztán kicsit elvigyorodik.* - Te... Nath... Ez kicsodA? *Kérdezi, a tanárra bökve, aztán már zsupsz, el is kulcsolnak.* | |
| | | Eligio Lance Jens Tichaon Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 802 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 4:27 pm | |
| - Én is jól. - * felelte a lánynak. Úgy látszott, hogy mindenki tudja hova mennek, csak ő nem. Majd kiderül előbb vagy utóbb, hogy hova mennek. A következő pillanatban, mármint a tanár megérkezése utáni pillanatban már Párizsban voltak. Halványan rémlett neki a város valahonnan. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 6:46 pm | |
| *A férfi is megérkezik valószínüleg a többi diákkal lassan végig néz rajtuk, hát nem pont úgy jött össze ahogy ő akarta de mindegy *~úgytűnik a csetepaté már nem ér véget ebbe az életbe na de majd...~*gondolja miközbe nézi az érkezőket arca picurit fáradt, úgytűnik hogy ő még nem megy be , lassan körbe sétáll az udvaron és egy padra ül le. A férfi csak vesz egykét mélyebb levegőt majd pillantását egyenesen a sötétségbe mereszti, borostyán pillantása kissé feszült, de arca sima marad akárcsak a víz tükre* |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 6:57 pm | |
| *Sikeresen, talpára szökkenve tér vissza, nem csak macskás hajlamai miatt, hanem mert a zsupszkulcsos megoldások már az idő folyamán eléggé belé rögzültek. Még mindig dühös és cseppet sem tartja ezt így korrektnek. Lehet túlreagálja, de most még nem igazán fogja ezt fel. Egy pálcasuhintással halvány fényt varázsol maga köré, hogy azért tudjon tájékozódni a sötétben. Nem szándékszik még bevonulni, ezért tesz egy kört az udvaron, lenyugvásképp. Nem sokat segít. Főleg, hogy egy túlzottan ismerős sziluettet pillant meg az egyik padon, akire spec. rendkívül ki van most élezve. Mély levegőt vesz és céltudatosan megindul a professzor felé.* ~Azért vigyázz a szádra. Igyekszem.~ *Tanácsolja a daimon, a lány azonban hanyagul ráhagyja. Amint Adamente elé ér, mélyen belemélyeszti acélszürke szemeit a borostyán íriszekbe.* - Megengedi, hogy csatlakozzak? *Kérdi roppant udvariasan, bár ajkain ott táncol egy erősen visszafogott fanyar mosoly. Ha szabad leül, ha nem akkor áll, neki mindegy.* Érdekes kiruccanás volt. Nagyon jó volt az időzítés és a helyszín választás is, mint mindig. *Csevegésszerűen hangzik, ám a tanár van annyira figyelmes, hogy felfogja a szavak mögötti értelmet. Szarkazmust.* Következő úticélként ajánlanám Afganisztánt. Úgy értesültem, hogy ott is szintén ilyen vendégszerető a hangulat. Pont nekünk való. *Dönti picit oldalra a fejét. Nyugodtan beszél, de egy jó emberismerő a szürke szemek mögé tisztán belát és kitapintja az ott rejlő elégedetlenséget és mérget.* | |
| | | Meriel Ravenwood Diák
Hozzászólások száma : 498 Kaszt : Üzenőláda : Morpheus
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:03 pm | |
| -Gyere Marama, nem lesz semmi baj.. *nyugtatgatja száron vezetett lovát a kicsi lány. Kicsi is, szőke is, a paci sem sokkalta nagyobb, mint ő. Ausztrál gyártmány, szép, pej lovacska, szárban kesely, a homlokán nagy, hold alakú foltot visel. A lány meg nyugtatja, miközben kissé magában mormog.* -Hórusz tudja, miért kellett lekésnem a vonatot, de a kegyelmeire bízom magam. Mint mindig. Az istenek kísérjenek utamon tovább, nem éppen bíztató egy épület. *húzza el egy cseppet aprócska száját, majd megáll. Egyszerűen öltözött. Hosszú, bő szárú nadrág, világoskék ujjatlan póló, rajta egy szép kis kardigán. A nagy kofferek ott lebegnek a lány mögött, alig pár centivel a föld felett. Nem tudna cipekedni, nem egy erőművész. A ló hátán csak a lópokróc, takaró van, semmi egyéb. Mintha csak a versenypályán levő séta után vezetnék a helyére. Végül a lány megáll az udvaron, a kofferek is megállnak, a ló is, és csak néznek körbe. Mind.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:04 pm | |
| *A férfi úgytűnik eléggé elvan magával legalábbis nem nagyon figyel mostmár a körülötte zajló eseményekre mondhatni gondolkozik legalábbis elmélye messze túl megy a való világ tejútján, viszont a hangra felfigyel és lassan arra felé fordítja a fejét is*-Persze üljön csak Le Mis Sirov*mondja nyugodt mély hangon majd hallgatja a lány szavait, közbe arcára ravasz mosoly húzódik*-Szeretem az Afgán mecseteket egyszer ténleg elkéne menni, régen nem jártam már ott*mondja kicsitelgondolkozva majd a lány felé pillant arcán érdeklődő kifejezés ül. PErsze nem hülye érzékeli ő a lány hangjába hogy valószínüleg most megorrolt de hát őt nem zavarja*-Gondolom eléggé erős behatással érinthette ez a dolog nem jól gondolom Mis?. De fel kell készülnie hogy a jövő nem fenékig tejfel nem minden sülhet el úgy ahogy az ember akarja*mondja komor hangon* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:04 pm | |
| *Furcsa... Amikor mentek ugyan is nem kapott hányingert, de most... A gyomra teljesen ki van.... Lehet, hogya sok izgalom ártott meg a lánynak? Vagy valami más? Ki tudja... de rosszul van, annak ellenére, hogy ma nem is evett valami túl sokat. Így úgy dönt, hogy fel is siet. Csinál magának egy-két szendvicset a társalgó konyhájában, magához vesz egy-két csokit, aztán irány a hálója. Falatozik egy kicsit, majd aludni tér.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:13 pm | |
| [Meriel]
- Na te is megjöttél, tökmag? *Hallatszik a kedves köszöntés a lány háta mögül; az unokatestvérek persze elég messze vannak a Brian-Alexandra párostól, valahol az udvar egy távolabbi részében. A szőke hajú - mily meglepő -, fekete ruhás fiú előrébb lép, kezét könnyedén Meriel vállára teszi, és csak mosolyog. A szőrmók közben már a lány lába körül ólálkodik, de a fiú egy gyilkos pillantást vet rá, majd megsimogatja a ló fejét.* - Gyere, te. Elkísérlek a lovardáig, ott jó helye lesz... hm... Marama, nemde? *Csak tippel a ló nevével kapcsolatban, de elég jó a memóriája, ezért csak jó lesz a tipp. Ha meg nem, az sem nagy szégyen, régen találkoztak, felejtődnek a nevek.* - Aztán meg téged is felcipellek a vendégszobákba, ott le tudsz pakolni még kijárási tilalom előtt, ami ugyebár tíztől van... Valeriel és Gabriel is ott csöveznek, Nathanielt nem tudom, de gondolom ő is. Holnap meg szerzünk nektek prefektust. *Közben már tesz pár lassú lépést a lovarda felé, de még hátrafele nézve.* - Egyébként szervusz. Na mesélj, hogy sikerült lekésni a vonatot? |
| | | Meriel Ravenwood Diák
Hozzászólások száma : 498 Kaszt : Üzenőláda : Morpheus
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:22 pm | |
| [Lawrence]
*Csak pislog körbe-körbe, eléggé kétkedve méregetve az iskola kapuját, majd, mikor hangot hall a háta mögül, kissé mintha megremegne a hite abban, hogy biztos jó helyre érkezett. A hang túlságosan is ismerős neki, de hirtelen fogalma sincs honnan. Aztán, a kéz a vállán, ő meg hirtelen emgpördül, és felsikkant.* -Lawrence! *és a következő mozdulattal máris unokatestvérét szorongatja, pontosabban sikeresen a nyakába ugrik, aminek lehet, hogy nem lesz annyira örülve, de Meriel eléggé lelkes fajta. Aztán persze elengedi a fiút, és hátrább lép.* -Bizony, Marama, az én paripám. Penge agyad van még mindig. *mondja sejtelmesen megvillantva a szemeit, és nagyon, de nagyon örül, hogy nem valami csodalény talált rá. A fiú szavaira bólogat, majd lepislog a szörmókra.* -Ammon szakállára, mi ez? *pislog le a szörmőkra, aztán, mivel a fiú megindul, halkan csettint a nyelvével, megrántva lovának kantárját, és ő is, a ló is, emg a csomagok is elindulnak.* -Marama nyugtalankodott, és mivel nem akartam egyedül hagyni, ezért egy vonattal később jöttem. Tudod, hogy lóval utazó vagont nehéz találni, úgyhogy.. *csak szemforgat, majd megy a fiú után, lelkesen, le nem maradva.* | |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:27 pm | |
| [Adamente]
*Kimért biccentés majd elhelyezkedik a tisztes távolságot megtartva a tanerő mellett, tenyereivel kitámasztja magát. Most hogy fokozatosan leürítheti indulatait, kicsit kezd kitisztulni a feje. Morty is odakucorodik a lány ölébe, simogatást kunyerálva. A ravasz mosoly nem lepi meg. Sőt, szinte el is várta.* - Nos, örülök, hogy adtam egy jó tippet. *Tartja az érdes hangszínt, a professzor ismét nem okoz csalódást. Fapofával öldökölni elvégre tudni kell.* - Nem. Korántsem. *Rázza meg kicsit elkerekedett szemekkel a fejét, hisz most mellélőtt a férfi. De keményen.* Ó, én ezt már régóta tudom. *Legyint egyet, majd "lekapcsolja" pálcáját, a sötétség jobban esik ehhez a beszélgetéshez.* Inkább a tudatlanság zavar, hogy még mindig nincs semmi épkézláb magyarázat a történtekre, illetve ez a remek időzítés. Most az egyszer örültem volna egy sima kirándulásnak. Talán rámfért volna, de ez magát úgyse hatja meg. *Magyarázza továbbra is higgadtan, belül sem tombol annyira. Morty egy dorombolással dícséri az önuralmat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:36 pm | |
| -Énis Ms*mondja szintén komor hangon majd egy kicsit még csendben marad úgytűnik mintha a környezetet figyelné lassan lehunja a szemét majd ismét kinyitja majd a lányra néz*-Ó vagy úgy*mondja komoly hangon majd kicsit közelebb hajol a lányhoz mélysárga íriszei lassan össze szűkülnek ahogy a beszélgetőtársára néz*-Nos Ms Sirov maga szerint én mennyit tudtam az esetről?*kérdezi kicsit össze húzott szemekkel melyek fürkészően sőt talán vádlóan néznek most a lányra*-Maga szerint nem eggyütt érkeztünk a helyszínre? VAgy netán maga szerint direkt az a kedvenc szórakozásom hogy vágóhídra vagy csatatérre viszem a diákjaimat?*kérdezi még mindig sejtelmes hangon. HÁt igen a férfi ért az ilyesmihez bár a lány is kemény faragású*-Nem tudok én se többet mint maga. Rosszkor voltunk rossz helyen. Jött pár ismeretlen és akartak valamit amit önök megakadályoztak*mondja el kicsit gyorsabban hátra dőlve eltávolodva a lánytól*-Tudja nem csak maga örülne a nyugalomnak. De nem vagyok se jós se jövőbe látó hogy megállapítsak minden egyébb malőrt*mondja kicsit még halkabban de mégis erőt sugárzó hangon* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 7:52 pm | |
| [Adamente]
*A hirtelen közelebb hajolást kemény vonásokkal tűri, szemöldökei enyhén összevonódnak és a kérdés zápor befejeztével eléggé felszívja ismét magát csöppnyi dühvel, hogy ő is pár centivel közelebb tolja azt a csinos pofiját.* - Miért is ne lehetne egyik kedvenc időtöltése... Nem az első eset, hogy a maga kirándulásán kerülünk bajba, persze egyedül maradva. *Közli rosszindulatúan, gúnyosan. Mostmár nem fogja vissza magát.* Ne értsen félre... *Távolodik el szintén, de a fellépése ugyanolyan marad.* Nem vagyok egy nyavalygós fajta. De ez mostmár akkoris sok. Ha nagy nehezen észreveszi, hogy baj van, miért nem visz ki minket onnan startból? Maga és azok az alakok sem adtak más választást. Elhiszem, hogy harc folyik, de nekünk semmi közünk nem volt az egészhez. Egy átok majdnem levitte a fejem és még védekezni sem tudtam! *A végén már rendesen felemeli a hangját, de szinte észre sem veszi. Az utolsó felszólalást már csak azértis odarakja.* - Hát persze... Ezt nevezik pechnek, igaz? *Fonja keresztbe karjait és maga elé néz, kerüli a prof pillantását. Nem azért mert betojt. Egyszerűen túl sokat árulnak el saját szürkés szemei, és talán már túl sokat kommentált.* Mi mindig megakadályozunk mindent. Tökjó, hogy a nezabaros diákok a világ megmentői. *Morrogja alig hallgatóan, majd elnémul. Lehet nemkéne Adamentét hibáztassa azért mert neki nem lehet egy nyugodt perce sem mostanában. De már mindegy, beszólt, leszólt, vállalja az elkövetkezendőket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 8:03 pm | |
| -Szerintem még eddig mind egybe vannak a végtagjai nemde?*kérdezi kicsit hunyorítva miközbe egy kissé komorabb pillantással illeti a lányt*-Szerintem nem csak nálam kerülnek bajba legalábbis mintha hallottam már hasonlóbb esetről is*mondja kicsit mosolyogva*-Úgyhogy ne próbáljon meg kiemelni mások közül én se vagyok különb*mondja egy kicsit oda vetve a lánynak persze a mosoly töretlenül ott virít az arcán*-Pedig most is éppen azt mondja hogy milyen rossz volt*válaszolja kicsit mosolyogva a lánynak miközbe megroppantja a nyakát*-Mint mondtam én se vagyok egy szuperman hogy a harc kellős közepéből kimentsek 20 diákot*mondja még mindig sima arcal de hangjába kissebb feszültség is van*-Szerintem nem kell ítélkezi addig ameddig nem tudja az ember mi folyik a világ túlsó pontjain*mondja kicsit mosolyogva a lánynak, majd feláll*-Esetleg akarja folytatni az eszmecserét bent? Mert már elmúlt tíz... |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 07, 2009 8:27 pm | |
| - Szerencsére igen. *Kénytelen rábólintani, hisz Adamentének teljesen igaza van. Deakkoris. Neki ennyi nem elég. Neki akkor kellett volna a biztonság és a védelem.* - Én most csak a maga kiruccanásairól beszélek. Az, hogy más tanárokkal elmegyünk valamerre és ott is vár ránk egy rakás izgalom, teljesen más tészta. Mert ők uralják a helyzetet. Legtöbbször ők maguk teremtik a bonyodalmakat és kezükben tartanak mindent. *Lehet ebben van valami... Ezért is meri annyira merészen állítani. Bajok lesznek még itt...* - Valóban nem. De egy véleményt még mondhatok, nem? Én így láttam a dolgokat. *Talán helyén való volt az a gondolat, miszerint kicsit túlreagálja. De mostmár lényegtelen. A férfi mosolyait egyszerűen nem tudja hova tenni.* - Ha nem tartom fel... *Tápászkodik fel szintén kisvártatva, Morty leugrik mellé.* Egyuttal azt is elárulhatná miért tart ennyire nevetségesnek... *Lassan megindul a kúria felé, maga elé mered, ő nem tud mosolyogni, őszintén most még nem menne. Hirtelen azonban bevillan neki egy emlék. Amint épp a szerelmes diáklányt játsza... Mindhiába volt az is. És ezen megrebbennek egy pillanatra ajkai, Adamente már biztos el is felejtette.* | |
| | | Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:32 pm | |
| *Rayko érkezik az udavarra. Ugyanazta ruhát viseli amit tegnap is, bár, ezúttal köpönyegét nem kapcsolta be csak a nyakánál. Mikor látja, hogy rajta kívül még senki sincsen ott, letelpeszik egy fa alá, hátát a fa törzsének veti, majd becsukja a szemét és hallgatja a természet hangjait. És várja hátha jön valaki és talán aakd majd társasága is.* | |
| | | Angelina Mary Black Diák
Hozzászólások száma : 1292 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:39 pm | |
| *Ballag vagy lépdel, kinek jobban tetszik, ezt nem is sokan figyelik meg, mert csak azt látják a diákok, hogy az eramiros lány is megjött. Szürke fûzõs rövidujjúját viselte egy szakadt farmerrel. Ezt a szakadtfarmer divatot még bátyja hozta be neki, mert neki volt elõször, és gyorsan be is mutatta, hogy nõi változata is van ennek a fajtának.*~Remek.~*Gondolja ahogy kilép, de mivel nem lát még senkit sem, úgy gondolja, hogy elsõ érkezõ, így leül az egyik padra. Igazán érdekesnek tûnik a mai szakkör témája.* | |
| | | Atum Malah Diák
Főkarakter : ko_link@hotmail.com Hozzászólások száma : 883 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:54 pm | |
| *Atum érkezik az udvarra. Fekete nadrág és felső van rajta. A jobb kézfeje még mindig be van kötve. Látja hogy nem ő érkezett először. Biccent egyet Angelina felé majd leül egy kőre és úgy várja hogy elkezdődjön ez a szakkör.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:54 pm | |
| *Kényelmesen, ugrálgatva sétálgat lefelé a Kúriából kivezető lépcsőkön, meg odabent is. Halkan, dúdolgatva sétál ki végül az udvarra, az első helyre, ahonnan a Kúriából menni lehet. Terepnadrág, egy póló, semmi több, bár nem lehet tudni, mi minden rejtőzik a zsebeiben. A nyakában a pólója alatt példának okáért ott virít az a szépséges óra. Szakkör céljából érkezett le, ez szép és tiszta.* -Csak tudnám mért nekem kell Sovalon előtt mentegetnem.. Mintha ő nem tudna lejönni.. Mindig ez a most dolgom van, vidd ezt ide, vidd oda, fontos, majd legközelebb. Mikor megjegyzem, hogy satnya, akkor meg nekem esik. Hejj.. De nehéz ezzel a Krónikással.. *mosolyodik el, miközben emgcsóválja a fejét, majd lassan, egyenletesen sétálgatni kezd az udvaron, nem messze a Kúria kapujától, ki tudja, hol találkoznak pontosan.* | |
| | | Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:56 pm | |
| *Angelina után az allidonos lány is megérkezik. Még a folyosón látta barátnőjét, de nem volt kedve kiabálni utána. Egy éjkék, hosszú talár van rajta, ami passzol hajgumijával, mivel ma kivételesen megkötötte haját. Angelina-nak mosolyogva int, de nem megy oda hozzá, most nincs kedve beszélgetni. Az érkező vagy éppen már ottlevő ismerősöknek biccent vagy int, esetleg mosolyogva int, attól függ, kiről van szó. Kissé különáll és érdeklődve figyeli az érkezőket meg az eseményeket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:57 pm | |
| *Ezt a szakkört, most nem akarja kihagyni, úgy mint a múltkorit, ezért inkább felírta magának, hogy el ne felejtse. Az udvarra érre megcsapja az orrát a friss levegő, ami új erőt adni neki a szombati kaland után. Amint kiér meglát pár embert, biccent nekik, majd Anfelinához lép.* -Szia, mi újság? Hogy vagy a szombati óta? Te megsebesültél? *Kérdezi Gavril, mert ő hamar eltűnt, mert nem bírt talpon maradni.* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 08, 2009 3:57 pm | |
| *Pont időben betoppan a szakkörre az egyetlen, és kedvenc Wanda Dorcas Gloriánk is, aki mint majdnem mindig most is rózsaszínbe van, és a kezében van egy csomag gumicukor. Amint befut köszön az ismerős arcoknak egy intéssel, és egy mosollyal.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |