Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 35 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+107
Alexander Paarsen - arch
Gwen Janessa Kingstone
Amy Shannon
Natalie Depp
Éclair Lagarde
Sofija Darina M. Snjezana
Rick McDwyer
Irina Yoana
Lola Lois Burn
Sean Randy Zealot
Victor Vasques
Sidney Moore
Edward Levy - archiv
Anabella Stepp
Ginette Morient
Victoria Dewey
Ariadné Tanith
Rupert Rankle
Meriel Ravenwood
Brandy Marsden
Aletha Apphia
Marisela Modesta de Nuria
Felaern Yhendorn
Ann-Tabitha Serenity
Eligio Lance Jens Tichaon
Nathaniel Ravenwood
Valeriel Ravenwood
Drékulusz Kluszenov
Maya Swahova
Katerina Shezhana Varvara
Jennifer Love Smith
David Branson
Melody Grey-Kingston
Andrew Worthington
Loreen M. Lynette
Rayko S Dragomir - archiv
Diana E. Scott
Szurdok ősi szelleme
Szofia Levita
Thelardus Károly
Anna Tatiana
Nick C. Maundrell
Yegor Grigory
Joyce Haworth
Navid ibn Azrahalan
Steven Grivalt
Elisaveta Mira
Lothus Nofertum
Andrey Bogdan
Anthon Duke Roseberg
Sepp Dierk
Behrooz Jahrom
Megumi Darkfire
Maximilian Smith
Hold Kármen Katei
David Grivalt
Játékmester Eramir
Laura Wylee
Aali White
Samuel J. Colwell
Awstin Sánchez
Viktorya Rada
Lance Drevinor
Aurora Valanthe Mediaris
Chris Willer
Pierre Bontavier
Makoto Haruko
Anaze White
Rosetta Waylan
Valandil Finvë
Maria Love
Zac Leaving
Hunyadvári Szevér
Nikorina Grozda
Dante Folkers
Ville Hyvönen
Tanja Tereskova
Asen Belphegor Valentin
George Darkrain - archiv
Josh Norton
Scarlett Emerald
Driana Stardew
Gabriella Collie
Rose Emily Scott
Alexandra Sirov
Sheidy Mirror
Amaril Gwyneth
Milagros E. Monescava
Jack Darkfield
Jozef Bomontov
Ekaterina Yosif
Timothy Waylan
Nagy Klaudia
Aravis Anton
Takeshi Shinobu
Lara Corvin
Gethin Awstin Conley
Laura Aline Flore - archi
Leia Sovo
Jérémy Raphael
Fleur Isabelle Trender
Laurena Lowoa
Atum Malah
Wanda Dorcas Gloria
Boldog Bálint - Archiv
Angelina Mary Black
Miranda Wilson
111 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

Főkarakter : bogicica11@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1171
Kaszt : Udvar - Page 35 Druida
Üzenőláda : Udvar - Page 35 Ba9f793

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 4:44 am

*Egy fekete talárba öltözött kecses léptű leányzó érkezik az udvarra mikor oda ér nem talál senkit csak sóhajt egy nagyot és leül egy padra és csak kémleli az eget hallgatja a reggeli madarak korai csiripelését valamint a nyári szellő suhogását élvezi ahogy az arcába csap...kicsit borús idő van de Susan élvezi nem tudja mikorra tervezze a Londoni utat Dáviddal most is ezen gondolkodik..*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 4:46 am

*Edawrd lépdel az udavr felé mikor oda és Gia-val megpillantja nővérét Susan-t a fiú elmosoylodik és oda megy hozzá*-Szia --Mizujs veled alig látlak ..*mondja neki üdvözlésképpen majd Gia-val együtt leül a fotelba és nézi a lányt *-Mikor fogunk hazamanni??*kérdezi Edawrd a lánytól majd elgondolkodik valamin..*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 4:50 am

*Susan felkapja fejét mikor az öcse közeledik aztán köszön neki*-Szia semi kül meg vagyok ..*mondja neki mosoylogva nah igen megvan az biztos ..aztán a lánya következő kérdésre csak összeráncolja szépen szedett szemöldökét..*-Mi te haza akarsz menni.??*kérdezi tőle furcsálkodva aztán csak sóhajt./*-figyelj haza fogok menni Londonba de nem egyedül el jön velem az egyik szaktársam is és nem hiszem hogy otthon fogunk aludni szerintem valami hotelban ..*mondja Susan a fiúnak aztán ránéz./*-Mármint ne értsd félre nem azért nem alszunk majd otthon ..*mondta Susan *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 4:54 am

*Edawrd csak nézi a lányt ahogy ott elkezd magyarázni neki*-Jól van nem azt mondtam hogy meséld el mit fogsz csinálni a nyáron..*mondja Edawrd miközben szemeit forgatja aztán csak bólint*-Jó nem értettem félre.*mondja miközben sóhajt egy nagyot.*~Istenem nők..~*mondja mire Gia csak elvigyorodik hm elég érdeksen vigyoroghat egy leopárd de mindegy *-Figyelj van nekem egy barátnőm és szertnék vele el menni a Hawaii naralónkba csak azért kérdeztem hogy hol leszel ..*mondja Ed a lánynak aztán megnézi az óráját *-Figyelj nekem most mennem kell amjd még beszélünk Szia..*azzal felál és Gia-val együtt elindulnak be a Kúriába..*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 4:56 am

*Susan Edawrd szavira csak elmosoyodik..*~Legalább neki sikerül..~*gondolja magában szomorúan de persze örül hogy a testvére ilyen népszerű a suliban aztán a következő mondatára csak elneveti magát*-Nem nem akarok Hawaii-ra menni még..*mondja aztán mikor Edawrd búcsuzik ő is oda motyog a gyereknek egy sziát majd még ő öl ott párpercig aztán elindul a ő is a Kuriába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:17 am

*Ma valahogy nincs olyan nagy kánikula, mint az elmúlt napokba. Chris ez ki is használja és kimerészkedik az Udvarra. Egy fehér ing van rajta ésegy fekete nadrág. NűPáranhülyének nézhetik, hogy nyáron fekete, hosszú farmert húz, de hát ez a srác ilyen. Fekete-vörös haja mint midig, most is tüsisen az égnek áll. Kék szemével kutakodva körbenéz az udvaron, hogy van-e valamerre valami diákszerű élőlény, de nem sok mindenkit lát. Így kezét zsebre dugva sétálgatni kezd.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:21 am

* Mielőtt kilépne a napfény mentes udvarra, ellenőrzi a kötését, és a lehetőségeihez híven elrejti a kezét a háta mögött. Eddig az égnek meredő vörös haja miatt bámulták meg a legtöbben, most egy szép fűzöld színű kötés miatt tegyék meg ugyanezt? Végre kezdte volna megszokni a kíváncsi pillantásokat, amiket most már csak az újak vetnek rá, a többiek ismerik. Frizura? Minden gumi szakad, és a csattok sem bírják sokáig, ilyesmiről már álmodni sem mer. De legalább a nap neki kedvez, nem csillogtatja meg még jobban azt a vörös színt a fején. Társaságot szeretne fogni magának, így egy bevált módszerrel próbálkozik: kicsit nekimegy a srácnak, vigyázva arra, hogy ne a földön végezze. *
- Jajj bocsi, véletlen volt... * Egész jó színésznő lehetne, még a pirulás sem marad el. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:25 am

*Chris még mindig zsebretett kézzelsétálgat az Udvaron és sűrűn pilantgat az ajtó felé, ami egyszer csak nyílni kezd. Elvigyorodik, amikor meglát egy égnek mered vörös hazkoronával megáldott csajszit. Úgy tesz, mintha nem venné észre, hogy a ány felé közeledik Amikor a lány egy picit meglöki, Chris elkapja és megfogja mindkét karját.*
-Hopp! Hé! Egy kicsit óvatosan!-*néz bele a barna szemekbe saját kék szemivel, és egy bájos,titokzatos mosolyt küld alánynak. Egy fél pillanatig ilyen közel állnak egymáshoz, majd Chris elengedi a lányt, hátrébblép egyet.*
-Jól vagy?-*kérdezi vigyorogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:30 am

* A szemöldöke gyorsan felliftezik a meglepetés miatt, aztán le - Nikol pókerarca miatt, ami csak két kíváncsiságtól csillogó szemet és egy halvány mosolyt tartalmaz. Nem törődik vele, hogy pár percig csend következik, összeszűkült szemmel méri végig a srácot, a kezét pedig határozottan megrántja, kicsit hevesebben, mint szerette volna. Titokzatos mosoly...Önmagában nagyon helyes a srác, de Nikol mégis inkább az alkatát veszi figyelembe. Ösztönösen azon jár az esze, hogy ha párbajra kerülne sor, ki kerekedne felül. *
- Én tökéletesen megvagyok, bár téged elég rendesen elütöttelek... * Pislog le a könyökére, ami jelenleg önálló életet élt, és Chris hasába fúródott. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:32 am

*Chris elmosolyodik,ahogy Nikol arca meglepetést tükröz. Mjad mikor kissé hevesenelrántja a kezét, Chris egy lépéssel hátrébb lép és védekezően felemeli a kezeit maga elő.*
-Oké,oké, bocs! Amúgy köszi jól vagyok. Nem hiszem, hogy egykisány ütközésétől meg fogok halni!-kacsint pajkosan alányra és nem is tudja, hogy mekkora sértést okozhat ezzel az apró mondatával Nikolnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:37 am

* Hosszú szempillái alól elég csúnyán néz Chrisre ahhoz, hogy casanova védőburkára nagyon vigyázzon, mert mindjárt csattan egy csípős megjegyzés rajta. Inkább nyel egy nagyot, aztán szép lassan oldalra dönti a fejét, és szája sarkában egy mosollyal néz végig rajta. *
- Egy kicsit több tiszteletet, ha kérhetem. Nem vagy ismerős, szóval másodikosnál nem lehetsz idősebb... * Egy gyors eszmefuttatás után erre a következtetésre jut. Kislány...Tisztában van vele, hogy nem egy nagydarab, és nem is néz ki harmadikosnak, de sokszor előnyére vált a dolog...Senki nem néz ki belőle túl nagy dolgokat. *
- Meghalni nem is, deee...Biztos nem esne jól, ha letarolnálak. * Teszi hozzá sunyi képpel. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:41 am

*A csúnya pillantásra Chris egy kicsit elbizonytalanodik, mert nem tudja, hogy miért is érdemelte meg azokat. Mikr a ány megzólal, chris vigyorogni kezd.*
-Elnézéséért esedezem Hölgyem!-*hajol meg mélyen Nicol előtt a srác. Mjad felnéz rá.*
-Megtudhato a becses nevét a Hölgynek? -*kérdezi Chris még mindig lehajolva, de közben természetesen vigyorog.Mjad lassan felegyenesedik és a lány szemébe néz.*
-Nos, harmadikos vagyok-*jelenti ki titokzatos mosolyalasrác. Mjad a letarolásra megcsillan a szeme és egy pajkos vigyor fut át azarcán.*
-Tarolás? Oh, élvezném, hidd el! És szerintem TE is!-*kacsint a lányra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:46 am

* Gyanakodva méri végig a srác színjátékát, aztán magasba szaladó szemöldökkel, kétkedve pislog vissza. Mintha csak azt mondaná: Ez harmadikos? Oké, nem egy apró darab, de az a szülei érdeme, neki semmi szerepe nem volt benne. *
- Sarah vagyok. * Ennél rosszabb név nem igazán juthatott volna eszébe, de most már mindegy. Ártatlan, szinte angyalarccal mosolyog rá, mintha ő lenne a legboldogabb, amiért bemutatkozhat. Így ülteti el a kétkedést és a gyanakvást a sráccal. Puszta udvariasságból sem kérdez vissza, ennek pedig igen egyszerű oka van. Nem érdekli túlzottan a fiú neve. Így is már kitalált magában egy hozzáillőt. *
- Nem jókedvemből jöttem neked...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:50 am

*Ahogy Nicol végigméri a srácot, Chris kihúzza magát, majd pózba vágja magát.*
-Na? Ugye milyen szexi vagyok?-*kérdezi vigyorogva. Mjad mikor a lány bemutatkozik, elfintorodik.*
-Sarah? Hmm. Szép.. khmm.. szép név-*jelenti ki egy kicsit bizonytalanul. Valahogy valami különlegesebb névre számított. Az angyalarc-ra Chris felvonja egyik szemöldökét és belenéz a ány szemébe. Valami urpisság vana dologban az biztos. De Chris úgy dönt, belemegy a játékba.*
-Jasper -*biccent a ány felé vigyorogva.*
-Nem jókedvdből? Nos, gondoltam. Akkor... Csak szimplán ilyen béna vagy? -*piszkálódik vigyorogva a fiú.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 9:55 am

- Éppen azt számolgattam, milyen hamar tudnám elérni, hogy lehajolj, és én mindenfajta erőlködés nélkül betörjem az orrod. * Magyarázza csevegő hangnemben, a gúny persze leplezetlenül kicseng a hangjából, a lányka pedig elégedetten somolyog magában. Mikor felpillant, már újra angyalarca van terítéken. *
- Szerintem egyáltalán nem szép. Nem kell hazudnod. * Jelenti ki nemes egyszerűséggel, habár ez nem csupán egy tény. Sokkal inkább egy burkolt gyanú, miszerint a srác hazudik neki. Bár ő kezdte előbb, és ha ragaszkodni akarunk ehhez a gyerekes menetrendhez, akkor most ő jön. *
- Nem hinném. De ha igen, akkor szerintem jobb, ha messzire elkerülsz. Nem akarlak a betegszobára küldeni. * Kétértelmű a dolog, Nikolban pedig fel sem merül a durvábbik változat gondolata, legalábbis nem tervként vagy ötletként. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:01 am

*Chris is elgondolkodtató arcot vág, majd bólogatni kezd.*
-Hogy lehajoljak és betörd za rrom? Hát nem is tudom. Másért lehajolnék. Mondjuk...-*kezdi a mondatot Chris egy vigyorral, majd egy gyors mozdulattal egy puszit ad a lány szájára. Aztán vgyirogva ugyanolyan gyors mozdulattal hátrébb ugrik.*
-Oké. Tényleg csúnya név a Sarah. Hozzád valami sokkal különlegesebb név illik-*jegyzi meg Chris és a vigyor egy pillanatra mosollyá fakul az arcán. A betegszobára felnevet.*
-Nos, nem szeretnék a beteg szobára kerülni, így inkább hagyjuk, oké?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:06 am

* Hirtelenjében levegőt sem kap, csak hápogni tud az elfojtott felháborodástól, és szikrázó szemmel mered felfelé - nem igazán értékeli ezt a különbséget magasság terén. De úgy tűnik Chris gyorsan tanul, Nikol keze lendül, de csak súrolja azt az áhított testrészt. Dühösen kapkod még mindig levegő után. Egy pillanatra lehunyja a szemét, és amikor újra kinyitja, nem düh villan a szemében, hanem valami egészen más...Csibészes gonoszság talán?...*
- Tudod nem szeretem a fiúkat, és a lányokat sem. Nem akarok senkihez kötődni, főleg nem így. Ezt eddig egy embertől néztem el, de csak azért, mert tudtam, hogy megölhetem...Most nem vagyok ebben biztos, szóval nem úszod meg ilyen könnyen, Jasper. * Sziszegi oda neki. *
- Ezek után biztos vagyok benne, hogy meg kell majd látogatnod.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:09 am

*A kar lendül, de chris gyorsabb volt, így a pofon, amit Nicol neki szánt, nemérte elaz arcát. Chirs elvigyorodik.*
-Nos, engem is megölhetsz ha akarsz!-*kacsint a lányra chris.*
-Biztos jó lesz a börtönben-*kacsint a lányra.*
-Majd szellemként meglátogatlak! Most viszont megyek. Még randim van!-*kacsint a lány pajkosan, majd besiet a kúriba.*
Éclair Lagarde

Éclair Lagarde

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 432
Kaszt : Udvar - Page 35 Elemista
Üzenőláda : Az én színem a Rosybrown! ^^

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:32 am

*Zoé és daimonja siet ki az udvarra ,hogy legyenek egy kicsit kint is.Nyár van ezért süt a nap de sáros minden.*-Azt hiszem sár eltüntető varázslatot nem tanultunk! -Ugye Vinni? ~Igen Zoé...nem és talán nincs is ilyen! -Na szép! *Zoé letörli a padokat és leül egyre miközben a kis mókus felfut egy fára.Közben néha néha eltakarják a felhők a napot és hideg is van.Zoé-n egy rózsaszín bőrkabát és egy kékfarmer van. Haja 2 copfba van kötve és így helyesen mutat.*
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár
Anabella Stepp

Hozzászólások száma : 282

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:46 am

*Egy lány sétálgat az udvaron a sárban. Bár ninc sis ma olyan hideg ő mégis egy fekete kardigánban és egy kék farmerban van. A haja mint mindig feketén csillogó göndör és kiengedve követi teste mozgását. A lány nyakán egy nyaklánc hajában pedig egy fekete hajpánt. Kék szemei gyönyörűen csillognak. elég ritka a kék szemű, fekete-göndör hajú lány igy Anabella különlegesnek mondhatja magát. Egy ilyen szép-sáros keddi napon nem is tudja mit lehetne cisnálni a sétáláson kivül. Egy hatalmas tócsa sár volt előtte.*
-Transportus veno! *mondja és koncentrál persze a pálcamozdulatot is elvégzi az imánt előkerült pácájával és átteleportála magát a másik oldalra és tovább sétálgatott. A kis szőmókja az a valami kis izé amit a minap Lawrence adott örökké a lábába harapdált. Persze nem Lawrence adta hanem ő feltőzte meg Bellát. A kis izé ismét a lábába harapott.*
-Mi a franc bajod van te kis szőrszar? *ripakodik rá a lány és alrább rúgja mire a kis izé feldől de fel ispattan és ismé támadásba lendül. Tovább menegetnek majd hallják hogy egy lány a daimonjával dumál. bellának szuper ötlete támadt.*
-Mi lenne ha belelökném a sárba? *kérdezte hangosan és elbújt egy bokor mögé. Majd a pálcájával a lány felé mutatott és elmotyogott egy varázsigét mire Zoé bele is esett a sárba szerencsésem. Bella elő állott.*
-Szépnapot! nekem az esésed különösen széppé tette! *nevetett a lányra.*
-Mimble wimble! *mondta és ez a varázslat megakadályozta hogy tudjon a lány varázsolni 1-2 percig.*
-Ohh, nem tudsz varázsolni...szegény kislány! úúúúgy fáj a szivem érted! *nevet még egyet és a sáros lány körül sétálgat.*
-Anabella Stepp. Csak bella. *mutatkozik be de szakot nem mondd. Arra való a kitűző hogy lássa a lány. Tovább várja hogy mit fog lépni.*
Éclair Lagarde

Éclair Lagarde

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 432
Üzenőláda : Az én színem a Rosybrown! ^^

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:58 am

*Zoé meglepődött ,hogy ilyen furcsaságok is járnak a Nezába. Kicsit meglepődött mikor beleesett a sárba de most tündérbecsületszavára vissza kapja ez a bizonyos Bella.*~Nagyszájú Bella, de most nem lesz nagy a szád.~ *Gondolja magában.Zoé feláll letakarítja a sárt a ruhájáról és össze ráncolja szemöldökét.Zoé életében először dühös lett.*
-Na te kis csitri! -Nem tetszik ahogy bánsz velem!-Most vissza kapod! -Igaz...nem tudok varázsolni de most megkapod a magadét!
// fagy //
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár
Anabella Stepp

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 6:28 pm

*Anabella a földön elterülve becsukódott szemmel lassan lélegzik mig natalie leér. Nem szól semmit mikor a lány odaérkezett. Hadd jöjjön rá egy kis szivroham. Mikor a lány szólongatja arra sem reagátl csak halottnak tetteti magát és úgy fekszik kicsavarodott lábbal mint egy hulla. Bár baromian fáj a lába megéri...* ~Anyám! Bejó~ *mosolyog magában.* ~Bár a lábam feélig meghalt...~ *gondolja magában de nem szól egy kukkot sem. A lélegzetét is visszatartja.* ~Na Natalie mitszolsz ha azt mondo megöltél? *érdeklődik a lánytól gondolatban* ~Rossz érzés mi?~ *ismét csak gondolatban. Majd lassan levegőt vesz de ezt a lány nem hallhassa. majd ismét visszatratja lélegzetét.*
Natalie Depp
Diák
Natalie Depp

Hozzászólások száma : 288
Kaszt : Udvar - Page 35 Mentalista
Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős... Smile

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 6:30 pm

~De jó.. Itt vagyok egy hullával...~*Gondol bele. Elõveszi a pálcáját és már nagyjábólnyugodtan varázsol,õ sem gondolta azért komolyan, hogy Anabella meghalt.*-Karnas!*Gondolja, de kifújja magát.*-Hogy viszlek téged betegszobába?*Gondolkozik a testlebegtetõ varázsigén, Anabella mellett térdelve. A színe még nem ment el, így gondolja, hogy kár aggódni. Na meg a vér sem folyik... Akkor nem nagyon miért aggódni.*-Ébredj már fel!*Rázza meg a vállát.*
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár
Anabella Stepp

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 6:54 pm

//fagy//
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár
Anabella Stepp

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 17, 2009 7:50 am

~Na miccólsz? Megdöglöttem Razz Háháhá!~ *gondolja magában. Majd mikor a lány beszél ismét elgondolkodik.* ~Hát nemtudom Smile) ~ *nevet magában. Amikor a lány nem néz oddaelsuttogja.*
-Transportus Veno! *és felteleportálja magát a kilátóba majd onnan gyorsan elhúzza a csikot.*
-Pápá! Natalie! *neveti el magát és eltűnik.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: