Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 4:44 am | |
| *Egy fekete talárba öltözött kecses léptű leányzó érkezik az udvarra mikor oda ér nem talál senkit csak sóhajt egy nagyot és leül egy padra és csak kémleli az eget hallgatja a reggeli madarak korai csiripelését valamint a nyári szellő suhogását élvezi ahogy az arcába csap...kicsit borús idő van de Susan élvezi nem tudja mikorra tervezze a Londoni utat Dáviddal most is ezen gondolkodik..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 4:46 am | |
| *Edawrd lépdel az udavr felé mikor oda és Gia-val megpillantja nővérét Susan-t a fiú elmosoylodik és oda megy hozzá*-Szia --Mizujs veled alig látlak ..*mondja neki üdvözlésképpen majd Gia-val együtt leül a fotelba és nézi a lányt *-Mikor fogunk hazamanni??*kérdezi Edawrd a lánytól majd elgondolkodik valamin..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 4:50 am | |
| *Susan felkapja fejét mikor az öcse közeledik aztán köszön neki*-Szia semi kül meg vagyok ..*mondja neki mosoylogva nah igen megvan az biztos ..aztán a lánya következő kérdésre csak összeráncolja szépen szedett szemöldökét..*-Mi te haza akarsz menni.??*kérdezi tőle furcsálkodva aztán csak sóhajt./*-figyelj haza fogok menni Londonba de nem egyedül el jön velem az egyik szaktársam is és nem hiszem hogy otthon fogunk aludni szerintem valami hotelban ..*mondja Susan a fiúnak aztán ránéz./*-Mármint ne értsd félre nem azért nem alszunk majd otthon ..*mondta Susan * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 4:54 am | |
| *Edawrd csak nézi a lányt ahogy ott elkezd magyarázni neki*-Jól van nem azt mondtam hogy meséld el mit fogsz csinálni a nyáron..*mondja Edawrd miközben szemeit forgatja aztán csak bólint*-Jó nem értettem félre.*mondja miközben sóhajt egy nagyot.*~Istenem nők..~*mondja mire Gia csak elvigyorodik hm elég érdeksen vigyoroghat egy leopárd de mindegy *-Figyelj van nekem egy barátnőm és szertnék vele el menni a Hawaii naralónkba csak azért kérdeztem hogy hol leszel ..*mondja Ed a lánynak aztán megnézi az óráját *-Figyelj nekem most mennem kell amjd még beszélünk Szia..*azzal felál és Gia-val együtt elindulnak be a Kúriába..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 4:56 am | |
| *Susan Edawrd szavira csak elmosoyodik..*~Legalább neki sikerül..~*gondolja magában szomorúan de persze örül hogy a testvére ilyen népszerű a suliban aztán a következő mondatára csak elneveti magát*-Nem nem akarok Hawaii-ra menni még..*mondja aztán mikor Edawrd búcsuzik ő is oda motyog a gyereknek egy sziát majd még ő öl ott párpercig aztán elindul a ő is a Kuriába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:17 am | |
| *Ma valahogy nincs olyan nagy kánikula, mint az elmúlt napokba. Chris ez ki is használja és kimerészkedik az Udvarra. Egy fehér ing van rajta ésegy fekete nadrág. NűPáranhülyének nézhetik, hogy nyáron fekete, hosszú farmert húz, de hát ez a srác ilyen. Fekete-vörös haja mint midig, most is tüsisen az égnek áll. Kék szemével kutakodva körbenéz az udvaron, hogy van-e valamerre valami diákszerű élőlény, de nem sok mindenkit lát. Így kezét zsebre dugva sétálgatni kezd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:21 am | |
| * Mielőtt kilépne a napfény mentes udvarra, ellenőrzi a kötését, és a lehetőségeihez híven elrejti a kezét a háta mögött. Eddig az égnek meredő vörös haja miatt bámulták meg a legtöbben, most egy szép fűzöld színű kötés miatt tegyék meg ugyanezt? Végre kezdte volna megszokni a kíváncsi pillantásokat, amiket most már csak az újak vetnek rá, a többiek ismerik. Frizura? Minden gumi szakad, és a csattok sem bírják sokáig, ilyesmiről már álmodni sem mer. De legalább a nap neki kedvez, nem csillogtatja meg még jobban azt a vörös színt a fején. Társaságot szeretne fogni magának, így egy bevált módszerrel próbálkozik: kicsit nekimegy a srácnak, vigyázva arra, hogy ne a földön végezze. * - Jajj bocsi, véletlen volt... * Egész jó színésznő lehetne, még a pirulás sem marad el. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:25 am | |
| *Chris még mindig zsebretett kézzelsétálgat az Udvaron és sűrűn pilantgat az ajtó felé, ami egyszer csak nyílni kezd. Elvigyorodik, amikor meglát egy égnek mered vörös hazkoronával megáldott csajszit. Úgy tesz, mintha nem venné észre, hogy a ány felé közeledik Amikor a lány egy picit meglöki, Chris elkapja és megfogja mindkét karját.* -Hopp! Hé! Egy kicsit óvatosan!-*néz bele a barna szemekbe saját kék szemivel, és egy bájos,titokzatos mosolyt küld alánynak. Egy fél pillanatig ilyen közel állnak egymáshoz, majd Chris elengedi a lányt, hátrébblép egyet.* -Jól vagy?-*kérdezi vigyorogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:30 am | |
| * A szemöldöke gyorsan felliftezik a meglepetés miatt, aztán le - Nikol pókerarca miatt, ami csak két kíváncsiságtól csillogó szemet és egy halvány mosolyt tartalmaz. Nem törődik vele, hogy pár percig csend következik, összeszűkült szemmel méri végig a srácot, a kezét pedig határozottan megrántja, kicsit hevesebben, mint szerette volna. Titokzatos mosoly...Önmagában nagyon helyes a srác, de Nikol mégis inkább az alkatát veszi figyelembe. Ösztönösen azon jár az esze, hogy ha párbajra kerülne sor, ki kerekedne felül. * - Én tökéletesen megvagyok, bár téged elég rendesen elütöttelek... * Pislog le a könyökére, ami jelenleg önálló életet élt, és Chris hasába fúródott. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:32 am | |
| *Chris elmosolyodik,ahogy Nikol arca meglepetést tükröz. Mjad mikor kissé hevesenelrántja a kezét, Chris egy lépéssel hátrébb lép és védekezően felemeli a kezeit maga elő.* -Oké,oké, bocs! Amúgy köszi jól vagyok. Nem hiszem, hogy egykisány ütközésétől meg fogok halni!-kacsint pajkosan alányra és nem is tudja, hogy mekkora sértést okozhat ezzel az apró mondatával Nikolnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:37 am | |
| * Hosszú szempillái alól elég csúnyán néz Chrisre ahhoz, hogy casanova védőburkára nagyon vigyázzon, mert mindjárt csattan egy csípős megjegyzés rajta. Inkább nyel egy nagyot, aztán szép lassan oldalra dönti a fejét, és szája sarkában egy mosollyal néz végig rajta. * - Egy kicsit több tiszteletet, ha kérhetem. Nem vagy ismerős, szóval másodikosnál nem lehetsz idősebb... * Egy gyors eszmefuttatás után erre a következtetésre jut. Kislány...Tisztában van vele, hogy nem egy nagydarab, és nem is néz ki harmadikosnak, de sokszor előnyére vált a dolog...Senki nem néz ki belőle túl nagy dolgokat. * - Meghalni nem is, deee...Biztos nem esne jól, ha letarolnálak. * Teszi hozzá sunyi képpel. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:41 am | |
| *A csúnya pillantásra Chris egy kicsit elbizonytalanodik, mert nem tudja, hogy miért is érdemelte meg azokat. Mikr a ány megzólal, chris vigyorogni kezd.* -Elnézéséért esedezem Hölgyem!-*hajol meg mélyen Nicol előtt a srác. Mjad felnéz rá.* -Megtudhato a becses nevét a Hölgynek? -*kérdezi Chris még mindig lehajolva, de közben természetesen vigyorog.Mjad lassan felegyenesedik és a lány szemébe néz.* -Nos, harmadikos vagyok-*jelenti ki titokzatos mosolyalasrác. Mjad a letarolásra megcsillan a szeme és egy pajkos vigyor fut át azarcán.* -Tarolás? Oh, élvezném, hidd el! És szerintem TE is!-*kacsint a lányra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:46 am | |
| * Gyanakodva méri végig a srác színjátékát, aztán magasba szaladó szemöldökkel, kétkedve pislog vissza. Mintha csak azt mondaná: Ez harmadikos? Oké, nem egy apró darab, de az a szülei érdeme, neki semmi szerepe nem volt benne. * - Sarah vagyok. * Ennél rosszabb név nem igazán juthatott volna eszébe, de most már mindegy. Ártatlan, szinte angyalarccal mosolyog rá, mintha ő lenne a legboldogabb, amiért bemutatkozhat. Így ülteti el a kétkedést és a gyanakvást a sráccal. Puszta udvariasságból sem kérdez vissza, ennek pedig igen egyszerű oka van. Nem érdekli túlzottan a fiú neve. Így is már kitalált magában egy hozzáillőt. * - Nem jókedvemből jöttem neked... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:50 am | |
| *Ahogy Nicol végigméri a srácot, Chris kihúzza magát, majd pózba vágja magát.* -Na? Ugye milyen szexi vagyok?-*kérdezi vigyorogva. Mjad mikor a lány bemutatkozik, elfintorodik.* -Sarah? Hmm. Szép.. khmm.. szép név-*jelenti ki egy kicsit bizonytalanul. Valahogy valami különlegesebb névre számított. Az angyalarc-ra Chris felvonja egyik szemöldökét és belenéz a ány szemébe. Valami urpisság vana dologban az biztos. De Chris úgy dönt, belemegy a játékba.* -Jasper -*biccent a ány felé vigyorogva.* -Nem jókedvdből? Nos, gondoltam. Akkor... Csak szimplán ilyen béna vagy? -*piszkálódik vigyorogva a fiú.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 9:55 am | |
| - Éppen azt számolgattam, milyen hamar tudnám elérni, hogy lehajolj, és én mindenfajta erőlködés nélkül betörjem az orrod. * Magyarázza csevegő hangnemben, a gúny persze leplezetlenül kicseng a hangjából, a lányka pedig elégedetten somolyog magában. Mikor felpillant, már újra angyalarca van terítéken. * - Szerintem egyáltalán nem szép. Nem kell hazudnod. * Jelenti ki nemes egyszerűséggel, habár ez nem csupán egy tény. Sokkal inkább egy burkolt gyanú, miszerint a srác hazudik neki. Bár ő kezdte előbb, és ha ragaszkodni akarunk ehhez a gyerekes menetrendhez, akkor most ő jön. * - Nem hinném. De ha igen, akkor szerintem jobb, ha messzire elkerülsz. Nem akarlak a betegszobára küldeni. * Kétértelmű a dolog, Nikolban pedig fel sem merül a durvábbik változat gondolata, legalábbis nem tervként vagy ötletként. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:01 am | |
| *Chris is elgondolkodtató arcot vág, majd bólogatni kezd.* -Hogy lehajoljak és betörd za rrom? Hát nem is tudom. Másért lehajolnék. Mondjuk...-*kezdi a mondatot Chris egy vigyorral, majd egy gyors mozdulattal egy puszit ad a lány szájára. Aztán vgyirogva ugyanolyan gyors mozdulattal hátrébb ugrik.* -Oké. Tényleg csúnya név a Sarah. Hozzád valami sokkal különlegesebb név illik-*jegyzi meg Chris és a vigyor egy pillanatra mosollyá fakul az arcán. A betegszobára felnevet.* -Nos, nem szeretnék a beteg szobára kerülni, így inkább hagyjuk, oké? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:06 am | |
| * Hirtelenjében levegőt sem kap, csak hápogni tud az elfojtott felháborodástól, és szikrázó szemmel mered felfelé - nem igazán értékeli ezt a különbséget magasság terén. De úgy tűnik Chris gyorsan tanul, Nikol keze lendül, de csak súrolja azt az áhított testrészt. Dühösen kapkod még mindig levegő után. Egy pillanatra lehunyja a szemét, és amikor újra kinyitja, nem düh villan a szemében, hanem valami egészen más...Csibészes gonoszság talán?...* - Tudod nem szeretem a fiúkat, és a lányokat sem. Nem akarok senkihez kötődni, főleg nem így. Ezt eddig egy embertől néztem el, de csak azért, mert tudtam, hogy megölhetem...Most nem vagyok ebben biztos, szóval nem úszod meg ilyen könnyen, Jasper. * Sziszegi oda neki. * - Ezek után biztos vagyok benne, hogy meg kell majd látogatnod. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:09 am | |
| *A kar lendül, de chris gyorsabb volt, így a pofon, amit Nicol neki szánt, nemérte elaz arcát. Chirs elvigyorodik.* -Nos, engem is megölhetsz ha akarsz!-*kacsint a lányra chris.* -Biztos jó lesz a börtönben-*kacsint a lányra.* -Majd szellemként meglátogatlak! Most viszont megyek. Még randim van!-*kacsint a lány pajkosan, majd besiet a kúriba.* |
| | | Éclair Lagarde
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 432 Kaszt : Üzenőláda : Az én színem a Rosybrown! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:32 am | |
| *Zoé és daimonja siet ki az udvarra ,hogy legyenek egy kicsit kint is.Nyár van ezért süt a nap de sáros minden.*-Azt hiszem sár eltüntető varázslatot nem tanultunk! -Ugye Vinni? ~Igen Zoé...nem és talán nincs is ilyen! -Na szép! *Zoé letörli a padokat és leül egyre miközben a kis mókus felfut egy fára.Közben néha néha eltakarják a felhők a napot és hideg is van.Zoé-n egy rózsaszín bőrkabát és egy kékfarmer van. Haja 2 copfba van kötve és így helyesen mutat.* | |
| | | Anabella Stepp Segédtanár
Hozzászólások száma : 282 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:46 am | |
| *Egy lány sétálgat az udvaron a sárban. Bár ninc sis ma olyan hideg ő mégis egy fekete kardigánban és egy kék farmerban van. A haja mint mindig feketén csillogó göndör és kiengedve követi teste mozgását. A lány nyakán egy nyaklánc hajában pedig egy fekete hajpánt. Kék szemei gyönyörűen csillognak. elég ritka a kék szemű, fekete-göndör hajú lány igy Anabella különlegesnek mondhatja magát. Egy ilyen szép-sáros keddi napon nem is tudja mit lehetne cisnálni a sétáláson kivül. Egy hatalmas tócsa sár volt előtte.* -Transportus veno! *mondja és koncentrál persze a pálcamozdulatot is elvégzi az imánt előkerült pácájával és átteleportála magát a másik oldalra és tovább sétálgatott. A kis szőmókja az a valami kis izé amit a minap Lawrence adott örökké a lábába harapdált. Persze nem Lawrence adta hanem ő feltőzte meg Bellát. A kis izé ismét a lábába harapott.* -Mi a franc bajod van te kis szőrszar? *ripakodik rá a lány és alrább rúgja mire a kis izé feldől de fel ispattan és ismé támadásba lendül. Tovább menegetnek majd hallják hogy egy lány a daimonjával dumál. bellának szuper ötlete támadt.* -Mi lenne ha belelökném a sárba? *kérdezte hangosan és elbújt egy bokor mögé. Majd a pálcájával a lány felé mutatott és elmotyogott egy varázsigét mire Zoé bele is esett a sárba szerencsésem. Bella elő állott.* -Szépnapot! nekem az esésed különösen széppé tette! *nevetett a lányra.* -Mimble wimble! *mondta és ez a varázslat megakadályozta hogy tudjon a lány varázsolni 1-2 percig.* -Ohh, nem tudsz varázsolni...szegény kislány! úúúúgy fáj a szivem érted! *nevet még egyet és a sáros lány körül sétálgat.* -Anabella Stepp. Csak bella. *mutatkozik be de szakot nem mondd. Arra való a kitűző hogy lássa a lány. Tovább várja hogy mit fog lépni.* | |
| | | Éclair Lagarde
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 432 Kaszt : Üzenőláda : Az én színem a Rosybrown! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 10:58 am | |
| *Zoé meglepődött ,hogy ilyen furcsaságok is járnak a Nezába. Kicsit meglepődött mikor beleesett a sárba de most tündérbecsületszavára vissza kapja ez a bizonyos Bella.*~Nagyszájú Bella, de most nem lesz nagy a szád.~ *Gondolja magában.Zoé feláll letakarítja a sárt a ruhájáról és össze ráncolja szemöldökét.Zoé életében először dühös lett.* -Na te kis csitri! -Nem tetszik ahogy bánsz velem!-Most vissza kapod! -Igaz...nem tudok varázsolni de most megkapod a magadét! // fagy // | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 6:28 pm | |
| *Anabella a földön elterülve becsukódott szemmel lassan lélegzik mig natalie leér. Nem szól semmit mikor a lány odaérkezett. Hadd jöjjön rá egy kis szivroham. Mikor a lány szólongatja arra sem reagátl csak halottnak tetteti magát és úgy fekszik kicsavarodott lábbal mint egy hulla. Bár baromian fáj a lába megéri...* ~Anyám! Bejó~ *mosolyog magában.* ~Bár a lábam feélig meghalt...~ *gondolja magában de nem szól egy kukkot sem. A lélegzetét is visszatartja.* ~Na Natalie mitszolsz ha azt mondo megöltél? *érdeklődik a lánytól gondolatban* ~Rossz érzés mi?~ *ismét csak gondolatban. Majd lassan levegőt vesz de ezt a lány nem hallhassa. majd ismét visszatratja lélegzetét.* | |
| | | Natalie Depp Diák
Hozzászólások száma : 288 Kaszt : Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős...
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 6:30 pm | |
| ~De jó.. Itt vagyok egy hullával...~*Gondol bele. Elõveszi a pálcáját és már nagyjábólnyugodtan varázsol,õ sem gondolta azért komolyan, hogy Anabella meghalt.*-Karnas!*Gondolja, de kifújja magát.*-Hogy viszlek téged betegszobába?*Gondolkozik a testlebegtetõ varázsigén, Anabella mellett térdelve. A színe még nem ment el, így gondolja, hogy kár aggódni. Na meg a vér sem folyik... Akkor nem nagyon miért aggódni.*-Ébredj már fel!*Rázza meg a vállát.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 16, 2009 6:54 pm | |
| | |
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |