Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 1:34 pm | |
| *A kobold lány felvonja a szemöldökét, mikor a lány azt mondja, hogy szomorú egy kicsit. Azonnal közelebb ül, kicsit előrehajolva néz rá, felvont szemöldökkel.* - Szomorkás vagy? Ne legyél az! Te voltál már egyiptomban? Én még csak egyszer, akkor is csak másfél órát. Tudod, iskolai szakkör volt múlt évben. Én.. Szívesen elmennék veled Egyiptomba. De hogyan? Mivel mennénk? És te ismersz ott valakit? Mert ketten kicsit veszélyes, nem? *Kérdezi a lány, kicsit aggódva pislogva, hiszen még is csak egy elsős kislányról és egy aprócska koboldról van szó.A lányon mellesleg egy egyszerű zöld póló van, és egy rövidnadrág, római szandállal. * | |
| | | Éclair Lagarde
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 432 Kaszt : Üzenőláda : Az én színem a Rosybrown! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 1:45 pm | |
| *Zoé kezd vidámabb lenni mikor meghallja ,hogy Rose eljön vele.Gyorsan észbe kap és elkezd beszélni.*-Szuper!Ott lakik a nagynénikém akit úgyis régen láttam.Majd ott aludhatunk nála. Jó? Akkor ha beleegyezel megyek is pakolni! Holnap meg megkérdezzük Aurora nénit ,hogy mit szól hozzá!Alig várom! | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 1:53 pm | |
| *Kicsit meglepődik, hogy a lány milyen gyorsan felvillanyozódik, bár nem kéne ennyire meglepődnie, ő is ilyen lenne, hogyha végre jönne valaki, aki elmegy vele egyiptomba. Jézusom... ELmegy egyiptomba! * - Nekem az összes rokonom itt lakik Bulgáriában. Senki sincsen aki külföldön lakna. Felkisérlek pakolni, rendben? Nekem nem lesz nehéz, csak néhány dolgot bedobok a táskámba. De hány napra megyünk Zoé? Vagy csak egy napot alszunk ott, hogyha Mediaris kisasszony megengedi? *Kérdezi a lánytól, aztán kicsit elgondolkozik, kiejtve ezt a nevet.* - Kisasszony... Furcsa, hogy kisasszonynak kell hívnunk. A többi szakvezető mindig megkövetelte az Úrnőzést, és ő is megkaphatn ezt a fokot, de nem kéri. Furcsa.*Mondja, aztán megrázzaa fejét, és Zoára pillant, hogy elkisérje e végül a szobájához.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 4:39 pm | |
| *Egy sötét árny érkezik meg a még eléggé világos udvarra a srác haja most különösen gondozottan omlik a vállára , úgytűnik mostanába még fésühöz is jut a srác, viszont az arca nem igen változott az a tipikus "tágulj" féle kifejezés űl rajta bár lehet igazából nem így gondolkozik csak most a benső ezt sugallja mellette egy fehér szibériai megy ugyancsak komótos léptekbe, a srác és a daimon kissé most nagyon egyformának tűnnek pedig eddig inkább különbségeiket ismerhették meg, most viszont valahogy egyformán a tökéletes életuntságot mutatják*~És inenn hova? . Nemtudom mondj valami ötletet nekem most nincs ki vagyok dögölve.... De nekem nincs Sportrcsarnok talán? Nem oda nincs kedvem már eleget voltam ott is az meg nagy rakás.. tudod mi~*Kissebb szóválltás a daimon és a gazdája között , miközbe lassan csak haladnak és haladnak az udvaron előre majd lassan el is tűnik *
A hozzászólást Mika Alasein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 21, 2009 7:20 pm-kor. |
| | | Gwen Janessa Kingstone Diák
Főkarakter : repulosgizi16@msn.com Hozzászólások száma : 238 Kaszt : Üzenőláda : "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Egy nap majd majd véget ér
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:00 pm | |
| *Alice viharzik a ki kúriából,mert sok volt neki az,ami benn történt. Még hogy Alex le akarja őt csapni Ed kezéről.Viccnek is szánalmas. Mert ő azt hagyná. Megint kérdőre vonta a fiú az érzéseit, vagy csak ő fogja fel rosszul. És az, hogy egy hosszú ideje tartó barátságot így kezel, és nincs is semmi oka rá. Nem érti a fiút. Mikor a kapuól kellő távolságra került leül a fűbe, felhúzza térdeit, rákönyököl, és próbál gondolkozni a dolgokon, mert semmit se ért. Egyébként egy fekete rövid nadrág,fehér lábfej nélküli harisnya,fölső és cipő van rajta, és a kedvenc rózsaszín kapucnis pulcsija, aminek most felhajtja a csuklyáját, és így ül a fűben* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:05 pm | |
| *Edward követi a lányt mikor az leül a fűbe Ed utánna megy *-Figyelj nem benned kételkedtem..*mondja Edward miközben átöleli a lányt majd felemeli annak az állát ..*-Miért te mit csináltál volna a helyemben??*kérdezi Alice-tól gyengéden majd megcsókolja a lányt ha az engedi *~Mekkora hülye voltam..~*mondja gondoltban Ed Gia-nak mire a leopárd csak megrázza a fejét és lehveredik a fűbe *-Szeretlek és nem akarlak elveszíteni..*mondja Edward majd szorosan magához húzza a lányt* |
Főkarakter : repulosgizi16@msn.com Hozzászólások száma : 238 Kaszt : Üzenőláda : "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:10 pm | |
| *Nem tudta,hogy Ed jön utána szóval mikor meglátja maga mellett akkor egy kicsit meglepődik*-Nem bennem,hanem Alexben és egy kicsit bennem is. Azzal, hogy azt gondolod, hogy lecsaphat a kezedről, azzal azt sugallod, hogy nem bízol se benne,se bennem*Mondja,majd elfordítja a fejét,mert nem akar a fiú szemébe nézni*-Nem tettem volna ezt. Vagyunk már annyira nagyok,és értelmesek szerintem, hogy meg lehessen beszélni a dolgokat* Mikor a fiú megcsókolja, először tiltakozna,de kis idő múlva már visszacsókol Ed-nek*-Ezzel pedig pont azt teszed*Mondja, és hiába haragudna af iúra nem megy neki, és odabújik hozzá* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:16 pm | |
| *Edward csak halggtja a lányt*-Igazad van és ne haragudj ..*mondja neki szívből majd a lány szemeibe néz*-Téged szeretlek a legjobban ..*mondja a fiú ami igaz is majd mikor a lány odabújik hozzá csak rápislog *-Ne haragudj..*mondja ismét a fiú majd újra megszólal*-És Alextól is bocsánatot kérek majd..*mondja aztán eszébe jut valami *-Tegnap annyit beszéltünk a fürdőzséről...nem megyünk le fürdeni a mednecékhez??*kérdezi csibészes mosolyával majd végig simít a lány arcán..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:23 pm | |
| -Jó,semmi. És jól teszed, hogy Alextől is bocsánatot kérsz*Mondja,majd megcsókolja a fiút*-Ne tegyél bátor megjegyzéseket. De ne aggódj,én is nagyon szeretlek*Mikor a fiú harmadjára mondja azt, hogy ne haragudjon egy kicsit oldalba böki a fiút,de persze csak finoman*-Mondtam, hogy haragszom?Szerintem nem.És ne mondd többet kérlek,mert akkor tényleg megharagszom*Mondja majd oda egy puszit a fiú állára,hiszen így ülve csak azt éri el,és nincs kedve felülni*-Nem jó most csak itt? Meg amúgy sincs semmi kedvem felmenni a szobába a fürdőruhámért*Mondja majd most is inkább az ölébe veszi a fiú kezét egy ujjával kicsi köröket ír le a tenyerében* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:32 pm | |
| *Edward csak figyeli a lányt majd mikor az oldalba böki elmosolyodik aztán mikor a lány csak az állára tud puszit adni mégjobban elvigyorodik..*-Ide is kérek..*mondja miközben lejjeb hajol hogy a lány eltudja érni a száját is *-De jó itt..*mondja majd mikor a lány ölébe veszi a tenyerét elmosoylodik a lányon és az ölébe ületeti *-Mit fogunk csinálni a szüleidnél??*kérdezi Edward majd elkezdi a lány hátát simogatni a fejét pedig rádönti a lány vállára mivel most az ölébe ül a csaj a magasabb^^* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:40 pm | |
| -Mivan mi olyan vicces? Azt tudom, hogy nem vagy csikis. Akkor rosszul csókolok... Tuti*Mondja kicsit durcásan Alice*-Persze,és még hova szeretnél?*Kérdezi már-már mosolyogva,majd megcsókolja persze a fiút*-Igen, nyugalom van,senki se zavar minket,és józan vagy*Mondja miközben kicsit összehúzza magát,mert ezt azért nem kellett volna megjegyeznie.Mikor a fiú az ölébe húzza, kicsit meglepődik,hiszen lényegében egy mozdulattal már más helyen ült*-Először is bemutatlak nekik. Utána meg,ki tudja.Amihez kedvünk van*Mondja mosolyogva, hiszen nagyon várja az utazást,és mikor a fiú a vállára hajtja a fejét csak megsimogatja*-Szeretlek*Súgja a fülébe egészen halkan* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:48 pm | |
| *Edward csak sóhajt mikor a lány megkérdezi hogy mi olyan vicces csak elmosolyodik*-Semmi csak szeretlek ennyi ..*mondja *-Nagyon is jól csókolsz!!*mondja neki mosolyogva aztán mikor a lány mondja hogy józan csak vállat von*-tegnap se volt semmi bajom..*mondja aztán észreveszi hogy a lány meglepődik*-Baj?*kérdezi aztán mikor a lány a fülébe suttogja hogy szereti csak mégjobban magához húzza a lányt *-Én is szeretlek ..*mondja *-És ha nem jövök be nekik??*kérdezi nem szeretné ha páros lábbal rúgnák ki Alice szülei *_bár jól nevelet vagyok..*mondja mosolygva* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 6:54 pm | |
| *Tátot szájjal néz a fiúra,hiszen ő azon nevet, hogy szereti őt*-És azon mi olyan vicces*Böki meg újra a fiút*-Nem hiszem el. Bizonyítsd be*Mondja mosolyogva,sőt majdnem nevetve*-Aha,nem volt semmi bajod.Csak azt nem tudtad,h el fogunk utazni,meg kb azt se hogy ki vagyok.*Mondja sértődött arcot vágva*-Nem baj,így jobb.Csak azon lepődtem meg, hogy milyen könnyen az öledbe ültettél*Válaszolja Ed-nek mosolyogva*-Én jobban,és kérlek ne fojts meg*Kéri,hiszen egyre szorosabban öleli a fiú*-Hát,hidd el, egy rossz szavuk se lesz, ha rendesen viselkedsz,és tényleg felveszed legalább egyszer azt a bizonyos öltönyt*Mondja mosolyogva,hiszen akár mennyire arisztokrata család,nem kell puccba vágni magát az embernek*-Remélem is*Mondja majd megcsókolja a fiút* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 7:07 pm | |
| *Edward csak elneveti magát *-Semmi..*mondja majd mikor a lány mondja bizonyítsa be csak sunyin elmosolyodik *-bizonyítsam be??*kérdezi miközebn a lány valahogya fűbe fekteti ő meg fölé kerül aztán edward megfogja a lány nyakát és elsímítja onann a haját majd megcsókolja a lányt jó hosszan ..*-Nah ??*kérdezi a fiú mosolygva aztán mikor a lány mondja a szülő témát..*-Ha akarod kiöltözök ahogy csak tudok meghát apám se engedne el valami szar ruhában ..*mondja hiszen megölnék otthon ha leégetné a családját aztán a fiú újra elmosoylodik*-Nem igaz mert én még jobban szeretlek ..*mondja sunyin aztán visszaül a fűbe és húzza magával a lányt..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 7:14 pm | |
| -Hm...Te tuti rajtam nevetsz.És mi olyan vicces?*Kérdezi durcásan,majd mikor a fiú be akarja bizonyítani a dolgok elneveti magát*-Légyszííves*Kéri nagyon nagyon szépen,és mikor a fiú hátra dönti a fűben,akkor átkarolja a nyakát,de mikor a fiú megcsókolja,és a nyakából elsimítja a haját megremeg*-Mééég*Mondja csillogó szemmel Al.A szülő témát egy kicsit unja,hiszen tuti szeretni fogják Edwardot,mert áradozott nekik egy csomót a fiúról*-Nyugi szivem,szeretni fognak.Ettől nem kell félned*Mondja a fiúnak, és tudja, hogy ebben igaza is van*-A-a...Én jobban*Kezd bele az elkövetkező vitába a lány* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 7:22 pm | |
| *Edward csak mosoylog és mikor a lány átkarolja a nyakát lehet hülyén hangzik de mintha apró lepkék lenénnek a hasában ..*Jó remélem is ..*mondja a szülő témára majd újra megcsókolja a láynt aztána a lány nyakától végig simit egészen a hasig majd ott megfogja Alice-t és átkarolja aztán újra lesmárolja *-figyelj nyuszi nekem most mennem kell de megigérem holna találkozunk..*mondja szomorkásan de sajnos mennie kell aztán megcsókolja a láynt szenvedélyesen majd feáll és a lánynak is segít felállni *-Én most megyek akkor. szia .és aludj majd jól.*-mondja azzal még egy utolsó puszit ad a lány homlokára és elindul a kuriába Giacomoval együtt *~Jajj Gia szeretem de nagyoin~*mondja gondolatban a leopárdank miközben távolodnak a sötétedő éjszakába* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 21, 2009 7:29 pm | |
| *Mikor látja elmosolyodni a fiút,az neki mindennél többet jelent*-Apró lepkék...jegyzi meg igen halkan,és igen,az ő hasában is jelentkeztek ezek a kis "lények"*-Én meg tudom*A fiú ujjai nyomán apró bizsergést érez, a hideg futkos a hátán,hiszen ez kellemes érzés.Mikor a fiú megemeli egy kicsit,és megcsókolja akkor átfordítja a fiút a hátára*-Ne hagyj itt...Nem bírom ki holnapig*Mondja,de tudja,hogy Ed-nek mennie kell*-Megpróbálok.Szija*Mondja majd hosszan megcsókolja a fiút,aki közben segít neki felállni*-Hiányozni fogsz*Majd így mennek be a kúriába kézenfogva* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 22, 2009 3:37 pm | |
| //olvad/
-Csodás, hát néha az. *mosolyog a lányra kedvesen. Egész jó dumapertnernek tűnik az a Sofija.* -Hát, én sosem voltam jó franciából. Tudniillik apám angol és anyám is jobban szereti azt. Szóval otthon angolul megy a duma általában. *világositja fel a lányt az állitolagos anyanyelvével kapcsolatos gondokról.* -Persze azért tudok franciául. *nehogy azt hidje a lány hogy egy mukkot sem tud mert az azért mégis szégyen. Persze elég jól tud de ezt nem ismerné be soha. Büszke a tudására de nem akar beképzeltnek tűnni.* -Ugyan, Szerintem hangszer nélkül is tudsz ügyeskedni. *komoly arckifejezéssel mondta. Hiszen mindekiben van egy kis ügyesség. A következő kérdést nem nagyon ért.* -Öhm, tessék? *kérdi hátha a lány jobban elmagyarázná.* | |
| | | Sofija Darina M. Snjezana Diák
Főkarakter : micuska172@gmail.com Hozzászólások száma : 282 Kaszt : Üzenőláda : ~Minden új nap egy új remény~
Ha játszani szeretnél, akkor írj nyugodtan
Ha infó érdekel álmodói személyemről:Tükörkép
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 22, 2009 4:04 pm | |
| - Ne izgulj, valahogy az ember már egy idő után elfelejteni a saját anyanyelvét. Tapasztalatból beszélek. - *hát igen, ő is és az orosz is mintha két külön vállfajjá vált volna, pedig szívesen használná az anyanyelvét, csak ha nincs kivel, akkor necces.* - Igazából én se felejtettem el, de már nem az igazi, biztos megérted. - * motyogja neki, de hát a szavak még okésak, de az épkézláb mondatokkal már baj lenne.* - Tényleg úgyis keresek valakit, aki tudna segíteni. Te játszol valamin? - *ha már árnydalnokok vagyunk, ideje tenni róla, hogy ha nem is saját hangszert, de valakiét kipróbálja. És talán a lány hajlandó lesz alávetni kérésének magát.* - Az állatodra gondoltam, ha ez az - *mosolygás közben még továbbra is lefelé pillant és bök, és így bizonyára meg is kapja a kérdésére a választ. És jönnek is a válaszok, de aztán mindegyikük túl fáradtnak érzi már magát, így búcsút mondanak a helynek és együtt térnek vissza a falak közé. | |
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 3:40 pm | |
| *Egy Niema lépked ki. Ma egy kék szoknyát és egy sárga felsőt visel. Körülnéz, de legnagyobb sajnálatára még snekit nem lát. Sebaj, majd csak lesz valahogy. Sétálni kezd, úgyis rég járt erre utoljára. Megcsodálja a szökőkutat, néhány öreg fának megsimogatja a törzsét, miközben gyönyörködik a látványban. Végül egy padon köt ki, melynek egy idős tölgy biztosit árnyékot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 3:57 pm | |
| *Utána pedig egy Kestry szökdel ki. Ma is, mint három éves korától kezdve minden egyes nap, egy kantáros farmert és egy piros kockás pólót visel, gumicsizmával megspékelve. Haja két lófarokba van fonva, feje búbján egy szalmakalap tündököl, amit még a nagymamája készített neki. Kezében egy hatalmas répa foglal helyet, amit amolyan Tapsi Hapsi stílusban rágcsál. Persze nem ez az egy van nála, a többi ott lapul a kis táskájában, hogy ha netán összefutna valakivel, rögtön megkínálhassa. Nem telik bele túl sok időbe, míg megpillantja a megfelelő alanyt Niema személyében.*-Jódleleihhi.*Jódlizik egy rövidet, hogy felkeltse magára a figyelmet, majd setesután szaktársa felé kezd rohanni. Többször megbotlik, de egyszer sem zuhan a földre, így sikeresnek mondható az akció. Amint odaér, előveszi a kis műanyag dobozt a répákkal, s odatartja a lány elé.*-Szia, én Trency vagyok. Vegyél répát, most zsenge csak igazán. Úgy ropog, mintha most szedtem volna a kertből, pedig van az már vagy négy órája. Tudod, nemrég ültettem pár finomságot az egyik pad alá, ha gondolod megmutatom. És ha szeretnél, akkor rendelhetsz is tőlem bármilyen zöldséget. Csak írd fel a neved és a hálód egy papírra, és minden héten három reggel ott fog várni a friss zöldség. Persze mindezt ingyen, mert az a küldetésem, hogy jót tegyek az emberek emésztésével. Na, mit szólsz?*Érdeklődik nagy bőszen, s reméli, hogy nem kap visszautasítást. Kevés dolog viseli meg annyira, mint az, ha az emberek nem vevők a szolgáltatásaira.* |
| | | Niema Miriel Diák
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 4:08 pm | |
| *Nem telik bele sok idő, egy lányra lesz figyelmes. Pár pillanat múlva a lányka már ott is van előtte, egy doboz inycsiklandó répával a kezében. Niema habozás nélkül belemarkol a dobozba, és egy szép piros, vagy inkább répavörös répával a kezében, fülig érő mosollyal mutatkozik be.*-Szia, én meg Nimea. És köszi a répát.-*Aztán bele is harap a fincsi zöldségbe, ami perpill usernek nehezére esne. Egy ideig rágcsál, izlelget. Teljesen a zöldségre koncentrálva, végül megszólal.*-Hm... ez igazán finom.-*Mosolyodik el.*-Tényleg egy pad alatt nőnek?-*Ez aztán igazán meglepi, igy kapva kap az alkalmon, hogy megkuksizza a furcsa zöldségeskertet.*-Persze, szivesen megnézném, ha nem okoz neked gondod.-*A másik felajánláson meg gondolkodik, de azon sem túl sokáig.*-Végül is én benne vagyok, és szerintem a szobatársaimnak sem lesz ellenükre a dolog. Sőt, ha már nagyon sok lesz egyedül a meló, akkor szivesen besegitek.-*Mosolyog, közben meg zsebek után kutat, de egyet sem talál.*-Van nálad penna és pergamen?-*Mert enélkül bizony még várat magára a rendelés leadása. Bár a két kislány biztosan kitalálna ebben az esetben is valami jó kis megoldást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 4:20 pm | |
| font=Verdana]*Kedvenc tehenészlányunknak felcsillannak a szemei és szájszélei még magasabbra szöknek, mondhatni olyan, mint a vadalma.*-Ó, nagyon örülök, hogy ízlik. Nem is olyan rég találtam egy kis csapatot, akik szalonna sütést rendeztek, volt ott valami Vaszilij is, ő mondta, hogy nyúltáp. Hát kikérem magamnak, az ő szalonnája micsoda? Van fogalma róla, hogy mit tesz a szalonna a koleszterinnel? Biztos nincs. Ha legközelebb találkozom vele, biztos megmondom neki a magamét. Hogy a macska csípje meg.*Kestry szájából ezek igencsak csúnya szavak már, de ezt el lehet neki nézni, hisz a zöldség a gyöngéje. Ezért kapva kap az alkalmon, s elindul, hogy megmutassa a kis kertecskét Niemának.*-Hát, ez lenne az.*Mutat az aprócska ültetvényre a pad alatt, amit pár hónapja helyezett ide. Akkortájt nagyon nehezem tűrte, hogy itteni étkezőben nem lehet friss zöldséget kapni, s így fogant meg a fejében az ötlet. Azóta persze nagyon jól jövedelmező vállalkozást vehet, viszonylag sok a megrendelője, és így sokkalta többeknek jó az emésztése.*-Persze, van nálam. A pennámat már elhagytam valahol,d e itt egy régi golyóstoll, na meg egy notesz. Ebben vezetem a megrendeléseket. Mindig nálam van, hisz ki tudja, mikor futok össze egy lelkes kuncsafttal.*Azzal elővesz egy notesznek nem igazán nevezhető papírmasét és egy tényleg régi, ütött-kopott tollat. Niema elé tolja, s várja, hogy felfirkantsa a lány a lakhelyét.*-És azt se felejtsd el, hogy milyen zöldséget szeretnél. Van paradicsomom, paprikám, cukkinim, répám és padlizsánom, de ha lenne valami egyedi kívánságod, akkor azt is szívesen megtermesztem. Sőt, ha gondolod, akkor van itt még pad, neked is csinálhatunk egy kis veteményest.*Ajánlja fel a lányka, hisz nincs annál nagyobb öröme, mint ha valamilyen szinten rokonlélekre talál. Azt vallja, hogy aki a zöldséget szereti, az rossz ember nem lehet.*[/font] |
| | | Niema Miriel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 4:30 pm | |
| -Szerintem a szalonna sem rossz, pedig eddig csak kétszer ettem olyat. Bár az azért tényleg nem volt szép attól a fiútól, hogy ezt mondta.-*Bólogat hevesen. Aztán elérik a padopt, ami alatt ott van a kincseskert.*-Nahát... Ezt nem hittem volna! Friss zöldségek!-*Ámuldozik.*-Eddig csak otthon láttam ilyet. Akárhol is voltam, soha nem láttam veteményes. Jó, hogy itt van, még ha nem túl nagy is.-*Legugol, úgy jobban meg lehet szemlélni. Beleszagol a levegőbe.*-Ennek a paradicsomnak igazán jó illata van.-*jegyzi meg. Aztán kézhez kapja a noteszt meg a golyóstollat, amit meg is szemlél jó alaposan, nem mindennap kerül az ember kezébe ilyen csodaszer. Mikor már kibámulta magát leirja a kért dolgokat, majd a tollat és a noteszt visszaadja Trency-nek, aki a Szakállas kobra hálló:répa, paprika és rengeteg paradicsom szavakat olvashatja gyönyörű gyöngybetűkkel irva.*-Ha nem bánod, hogynekem is kertem van a szomszédban, akkor rendben van.-*Egyezik bele a lehető legnagyobb mosoly kiséretében.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 23, 2009 4:41 pm | |
| -Hát igen, manapság nem mindenfele látni veteményest. Sajnos az emberek manapság nem becsülik a kétkezi munkát, csak itt hadonásznak a botjukkal és értelmetlen dolgokat motyognak. A minap is az egyik tanár bevallotta, hogy nem tiszteli a földmíveseket. Azóta már nincs itt, de minden bizonnyal azért rúgták ki, mert tiszteletlen volt. Meg is mondtam neki, hogy ha ezt így folytatja, akkor a szüleim lemondanak arról a két traktorról, amit felajánlottak az iskolának. Pedig el kell az ide, ha a szüleim mondják.*Magyarázza teljes átéléssel; még mindig feldühödik, ha arra az Alatarielre gondol, aki ócsárolta a kétkezi munkát. De ez a düh azonnal el is száll, mikor szaktársa beleegyezik a veteményes készítésébe.*-Jaj, hát ez pompás. Dehogy bánom, s micsoda szerencse, épp van nálam egy kiskapa, egy gereblye, egy kanna és két paradicsompalánta. Akár neki is láthatunk. Aztán majd máskor bővítjük a kertedet, majd hozok magammal paprika magot és répát is.*Azzal előhúzza a felszerelést táskájából, s egy szomszédos padhoz ballag.*-Ez megfelel?*Érdeklődik, de a választ meg sem várja. Niema kezébe nyomja a gereblyét, ő maga kapálni kezd.*-Hű, hát nem csodálatos? Nincs is jobb, mint a kapálás, gyomlálás, kecskefejés...Ó, a jó kis kecsketej. Amíg itt volt az az Ashley nevű lányka, addig volt bőven friss tejecske. De ahogy ő elment, vitte magéval a kecskét is. Ugyan adott egy hordónyi tejet, de tudod meddig elég ám az...Mondd csak, neked nincs véletlenül kecskéd? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |