Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:08 pm | |
| //Mikróba//
*Kristóf gondolta hogy onnét fog támadni így nem esett nehezen kivédeni a támadást.Miután kivédte már indul is a másik oldalról a támadás amit remél hogy Márk nem véd ki mert ha igen akkor...gondolja és most teljes erejével arra koncentrál hogy betaláljon.* |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:11 pm | |
| *Anaze meglátja a lány, akiről megtudta eddig, hogy Elena a neve és hogy egykét hete érkezett arcén a meglepődöttséget.* -Hát már elég régóta. *Mosolyodik el kedvesen.* -Elena nevű lányt még nem halottam, honnan jöttél? *Kérdeezgeti tovább a hölgyeményt akivel szemben áll.* -Inkább üljünk le, fáj kicsit a lábam.* Mondja a kérdés után a lánynak, mivel tényleg fáj a lába, de nem is tudja mitől.* ~Majd elmúlik.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:22 pm | |
| *Még mielőtt belekezdene, abba hogy elkezdjen a kérdésekre válaszolni, leül a padra, persze helyet hagyva Anazenek és miután a fiú is leül, elkezd kicsit megfontoltan a kérdésre válaszolni.* - Londonból érkeztem, annak is az ilyen nyugodtabbnak mondható területéről. Nem nagyon szerettem sose a belvárosát, mivel az nekem túlságosan is zsúfolt volt. De ez áltálába csak a reggelre volt jellemző. Mivel éjszakánként nagyon kihalt szokott lenni London a reggelhez képest. De viszont akkor gyönyörű. *Meséli el, de közbe nem a fiúra néz, hanem az égre pillant, és azt kémleli. De utána amint befejezte mondandóját, a fiúra pillant. Szeme egy picit megvillan, ki tudja mitől. Ő is belekezd egy kis kérdezősködésbe.* - és… Te honnan jöttél? Meg mi miatt is fáj a lábad? Vagy máshogy kérdezve, hol szerezted a sebet a lábadra? Már ha seb az oka a fájdalomnak… *Ahogy befejezte a kérdéshalmot, újra az égre pillant.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:22 pm | |
| *Amikor Kristóf elvédi a támadását egyből hátra lép így már tudja fogadni ellenfele támadását. A rapiert függőlegesen fordítja és maga előtt, a heggyel felfelé, majd jobbra vezeti így a két penge nyikorogva összetalálkozik. De nem löki el, minek is lökné? Inkább ráfog Kristóf kezére és szépe elhúzza oldalra úgy, hogy a lábát kiteszi, hogy a fiú felessen benne.* -Hehehe.. -*Röhög gonoszan.* |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:27 pm | |
| *Anaze követi Elenát, és leül mellé, majd a láynra figyel, sé végighallgatj a választ Anaze kérdéseire, majd a kérdéssorozatot is, és erre a fiú még jobban elmosolyodik.* -A London meletti Savel faluból. Jártam már Londonban napkeltekor, a nővérem sokszor elvitt. *Válaszol az első kérdésre.* -A fájdalom? *Kérdi vissza csupán költői kérdésként.* -Nem tudom, reggel arra ébredtem, hogy fájt, talán majd elmegyek vele a gyógyítóhoz, ha nem múlik el.* Mondja mosolyogva,a fájdalommal nem is törődve, hisz ebbe a kis fájdalomba csak nem hal bele.* -Apropó, neked van testvéred? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:31 pm | |
| *A fiút nem lehet ilyen könnyű trükkel csőbe húzni.Mikor a fiú ráfog a kezére akkor ő csak ránt egyet és már kint is van a keze.A fiú kirakja a lábát amibe bele rúg.Utána miután kivédte a támadást megpróbálja elgáncsolni a fiút és reméli hogy sikerrel jár.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:39 pm | |
| *Anastasia lép ki az udvarra semmit mondó arccal. Mikor körbe néz észreveszi a többieket, akik Ana szemében verekednek, így nem is megy oda hozzájuk, csak kiválaszt magának egy sötétbe burkolózott padot és leül rá. Fejét hátra dönti és elkezdi nézni a semmit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:40 pm | |
| *Faylinn lép ki a kúria ajtaján. Sétálni jött az udvarra, ki kell szellőztetnie kicsit a fejét, most nagyon jól jön neki a friss levegő. És különben meg, már biztosan kivadászta magát Bethuel is. Fay körülnéz az udvaron és egyből meg is pillantja a kígyót, amint az éppen felé közeledik. Megvárja, míg odaér, majd újból körbepillant. Tekintete megakad két ismerősén, akik valószínüleg éppen az erejüket mérik össze, de innen nem vehető ki pontosan a dolog. Úgy dönt, hogy közelebb megy hozzájuk, már úgyis régen találkozott Márkkal. Nem akarja őket megzavarni, ahogy kicsit közelebb ér, meg is áll mellettük pár méterrel és onnan figyeli az eseményeket.* - Sziasztok.. *Köszön oda azért mégis, nagy vigyorral az arcán. Leveszi fejéről a csuklyát, eltűri haját, majd tovább nézi a két fiút.* |
| | | Vendég Vendég
| *Össze rúg a fiúval, de nem nagyon érez fájdalmat, hála a Tae-Kwon Do edzéseknek a lába kifejezetten erős. Egyszóval meg se mukkan és amikor a fiú meg próbálja kigáncsolni ellen tart és megpróbálja a Rapier kard gombjával jól fejbe verni, hogy ott essen össze, amire igen nagy esély van, hogy betalál, hisz a másik a kigáncsolásával van elfoglalva.* |
| | | Vendég Vendég
| *Nyugodtan hallgatja végig a fiút, de pár pillanatba kicsit elgondolkodik. Majd mikor észbe kap, gyorsan leemeli a fejét, és körbepillant, felméri a helyzetet. Kicsit, mint ha ijedt lett volna, de aztán mindent eltüntet az arcáról. Majd gyorsan körbefut az agyán, hogy milyen kérdéseket tettek fel vagy hogy mit válaszoltak a kérdéseire, majd válaszol rájuk, vagy még hozzáfűz valamit.* - Hát London hatalmas, nem csodálom, hogy nem ismerjük egymást. és…Akkor jó, hogy nem olyan vészes az a „fájdalom”. De én a helyedbe azért majd megnézetném. Ja igen, nincs testvérem, egyke vagyok. *Majd picit még gondolkodik mit érdemes megkérdezni, de most egyelőre inkább csak a fiúra figyel és utána fog kérdezni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:45 pm | |
| *Kristóf nem lepődik hogy a fiú aljas módon akarja megverni.~Kis aljas féreg!~gondolja.Nem találja fejbe a támadás mert ahogy a mester is tanította neki a fejed mindig védd.Ez így is van így nem esik semmi baja.Amíg volt egy pillanat ideje körbe pillantani észre veszi Anát és mikor ott látja őt az erőt ad neki és egy lengő bodába irányzott rúgással elrendezi a fiút,és megköszöni a vívást majd odamegy Anához.* -Szia hogy vagy?*kérdezi majd leül mellé.* |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:46 pm | |
| *ANaze miközben végighalgatja Elenát meglátja Anát kijönni a kúriából, aki szemlátomást őket nem veszi észre, csak a nem is túl meszse tőlük hadakozó két fiút, talán pont ők terelték el Ana figyelmét róluk.* -Hát ign, Lodnon elég nagy, és amúgy se sokszor jártam ott, inkáb csak Savelben kujtorogtam. *Jelenti ki végül a melette ülő lánynak címezve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:50 pm | |
| *Hirtelen egy Kristóf ül le mellé akire még mindig semmit mondó arccal néz.*-Szia, mi volt ez a verekedé?*Néz most már kérdön a fiúra, majd a másikra akit ott hagyott Kristóf.*-Ja és különben jól vagyok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:51 pm | |
| *Rápillant a két hadakozó fiúra.* ~Ezek se fogják egy hamar abbahagyni, ahogy elnézem.~ *Gondolja el magába. Majd az érkező lány felé néz.* ~ Na kezdünk sokan lenni, nem szeretem a tömeget.~ *Még végighallgatja a fiút de, utána úgy dönt, hogy még kérdezősködik kicsit.* - Szóval, azt mondtad, hogy régóta vagy itt. De pontosan mennyi az a régóta? Vagyis már ha szabad kérdezni. |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:55 pm | |
| *Anaze hallja, hogy a melettük folyó párviadalnak épp vége szakadt, és, hogy Kristóf leült Ana mellé. Anaze csak mereng magában egy jó ideig, és egy pontot néz, valahol a távolban, Elena feje mellett, amiről a lány azt is gondolhatja akár, hogy Anaze megbámulta őt, dee valójából ez nem lenne igaz.* -Hát ha arra emlékeznék jó lenen, de már nem számolom. *Válaszol végül, ekko már a lányt nézve, mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 6:58 pm | |
| ~Elég furcsa ez a fiú~ *Gondolja magába, mikor úgy tűnt, hogy a fiú alaposan megbámulta. De még mindenek előtt csak végignéz rajta, hogy ha találkozik vele következőnek, akkor felismerje.* -és… Ismersz valami érdekes helyet a kastélyba, ahol nem lehet unatkozni? Vagy valami olyasmi helyet ahol párbajozni lehet kardokkal az udvaron kívül? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:00 pm | |
| -Hát ez olyan barátságos verekedés volt.*mondja mosolygosan és bele nyúl finoman a zsebébe,majd előhúz egy fehér rózsát.* -Ezt neked hoztam tessék.*mondja és átadja a lánynak majd elővesz egy fekete rózsát amit most már magának ad.* -Ez pedig az enyém.*mondja és megint rámosolyog a lányra.* -Na elég pozitívan állok hozzá a dolgokhoz?*kérdezi még mindig mosolygosan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:05 pm | |
| *Mázlija van Kristófnak, hogy emlékezett a mesetere szavaira. Márk csak megvonja a vállát.* ~Hát..ha ő a legjobb Holtak őreis.. már rá se merek kérdezni a többi ház tágjaira…~*Visszatolja a kardját a kardhüvelybe majd megy pihizni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:06 pm | |
| *A rózsát elfogadja majd válaszol is Kristófnak.*- Még mindig nem értem mért jó a verekedés, de nem is fogom, szóval nem erőltetem. Hát az már sokkal jobb, hogy mosolyogsz, de hozhattál volna magadnak is egy fehér rózsát. Különben köszi.*És egy puszit nyom a fiú arcára, de most ő nem mosolyog, de nincs semmi baja, csak nincs hozzá kedve.* |
| | | Vendég Vendég
| *Mikor Kristóf befejezi tevékenységét, mosolyogva leül az egyik közel eső padra, majd megigazítja talárját. Bethuel egészen idáig követte őt, most Fay lába mellett nyugodtan összetekeredve figyel. Fay előveszi zsebéből a pálcáját és játszadozni kezd vele, közben körülnéz az udvaron. Vannak egy páran kint, közöttük olyanok is, akiket még nem ismer. Tekintete megakad az egyik fán. Egy darabig azt nézi, majd Márkra pillant, aki épp menni készül. Elhúzza a száját, majd tovább játszik pálcájával, közben elgondolkodik..* |
| | | Anaze White Diák
| *Anaze hosszan elgondolkozik azon, hogy tud-e érdekes helyet a kastélyban.* -Hát.. Nem nagyon, minden hely ugyan olyan jó. *Mondja végül körülbellül egy percnyi gondolkodás után.* -Te találtál esetleg oylan helyet ami érdekesebb a többinél? *Kérdi végül a lánytól, de ekkor meghalja a második kérdést.* -Hát én nem, de Kristóf biztosan tud. *Majd fejével a szomszédos padon ülő fiú felé bök.* -Ha gondolod, kérdedezd meg tőle. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:11 pm | |
| *Az ötletre legyint egyet, majd válaszol is, hogy miért gondolja ezt.* -Még nem ismerem így előtte be kéne mutatkoznom, meg kéne ismernem és hasonlók. Ahhoz pedig most túlságosan is nincs kedvem. Majd máskor. *Őszintén mondja gondolatait, de mióta beszélgetnek nagyon egyszer se mosolygott. De aki ismeri, ezt már megszokhatta tőle.* - Egyébként, válaszolva a kérdésedre, nem nagyon ismerek érdekes helyet eddig a kastélyba, mert még magát a kastély részeit se ismerem annyira. Még álltalába el szoktam tévedni. Főleg ha alvás után indulok járni egyet. |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:13 pm | |
| -Alvás után? *Figyel fel a kijelentésre.* -Az hány körül szokott lenni? *Gyanakvóan a lányra néz, hisz prefektusi kötelessége, hogy megakadáylozza, hogy az adott időponton kívül csak a Társalgóban, hálüókörletekbe vagy épp a főhadiszálláson tartózkodjanak a diákok. Azért nem néz szigorúan a láynra, hisz még nem is biztos benne, hogy éjfélkor szokott kijárni, mert aludhat akár délelőtt is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:16 pm | |
| *Kristófnak nem tetszik hogy a lány nem mosolyog így hát ő sem mosolyog.Mikor azonban egy puszit kap akkor megint mosolyog egy kicsit,de nem sokáig mert látja hogy a lány nem nagyon mosolyog.* -Hát akkor már teljesen jó indulatú kezdő nekromanta lennék.*mondja és kirakja a kabátjára a rózsát,majd megigazítja.* -Na én most megyek jó éjt.*köszön el és egy búcsú puszit ad neki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:16 pm | |
| -Hát ahogy egy rendes ember is, én álltalába éjszaka alszom. Meg Délután vagy délelőtt. De az attól függ, hogy mikor mennyire vagyok álmos. Éjszaka, meg ha nem tudok aludni, akkor a szobám ablakából kémlelem a tájat. *Felel őszintén a gyanakvó kérdésre.* ~Ez egy prefektus, vagy mi, hogy ennyire megkérdőjelezi, hogy mikor alszom?~ |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |