Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 3 I_vote_lcapUdvar - Page 3 I_voting_barUdvar - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:21 pm

*Azért egy idő után mégis megjelenik egy kisebb mosoly arcán, de mikor Kristóf már el is köszön eltűnik.*
-Szia és még egyszer köszi a rózsát.*Majd ő is viszonozza a puszit, de ő még nem megy szobájába vissza, jól esik neki a friss hideg levegő. Miközben magányosan öl a padon rózsáját szagolgatja, aminek isteni illata van.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 3 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 3 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:23 pm

-Jah jó, már megijedtem, hogy prefektus társaimmal nem vettünk észre pár kilógót. *Neveti el magát hangosan. Kissé kezd fáradt lenni, hisz már nincs olyan korán, lassna be kéne menni pihenni is.* -Nos, én most viszont bemegyek. Már fázom ebben a lenge öltözetben.* Mondja, hiszen már tényleg hideg van, nyár sincs már.*~Uhh.. tényleg.. Mostmár bármikor akár le is eshet a hó.~ *Fut végig az agyán. Már rég nem találkozott hóval, de ez nem is olyan meglepő, hiszen már régen volt tél, de végre itt van ismét. Anaze feláll a padról.* -Nos, akkor további szép jó estét.* Köszön el, és ellépde s a kúria felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:26 pm

*Még bólint egyet neki köszönés kép, de ő még marad egy kicsit gondolkodni. De utána feláll ő is és elindul járni egyet, amíg nem kezd el ő is fázni, akkor viszont visszamegy a védő szobájába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:29 pm

*Alexej lép ki az udvara hogy levegőzőn amikor is fel fedezi Annát és oda lép hozzá.*-Szia hogy vagy?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:32 pm

*Már elég régóta üldögél a padon, mostmár sétálni is kéne egy kicsit. Szüksége van még a levegőre, gondolatait is szelektálni kéne és ez segít neki az összezavarodottság kiiktatásában is.
Felveszi hát a lába alatt fekvő Bethuelt, aki emiatt felszisszen, de közben rájön, hogy csak gazdája zavarta meg, ezért nem ellenkezik. Fay megigazítja talárját, a nyakába rakja kígyóját és elindul a tölgyes irányába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:33 pm

*Pár perc és ismét egy fiú lép hozzá, de ő rá sem mosolyog.*-Szia, még mindig jól.Te? A tegnapi beszélgetésünk elég érdekesre sikeredett.*Mondja a fiúra nézva rezzenéstelen arccal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:35 pm

-Ez igy van*bólint nagyot.*-de látom most nagyon nics kedved veelem beszélgetni.*Azzal el indul egy kis köre az udvaron.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:41 pm

*A fiú kijelentésére és mozdulatára azonnal felpattan a padról majd utána fut és megfogja a kezét.*- Tévedsz kedvem van. Ne tévesszen meg az arcom. Nincs semmi bajom.*Mondja szembe állva a fiúval.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:43 pm

-Ja gondolom tudod ami az ember arcán meg a szemén aza lelkében is.*el forditja a fejét nem szeretne a lány szemébe nézni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:46 pm

- De most tényleg nincs semmi gondom, jól vagyok, csak nincs kedvem mosolyogni. Veled sincs gondom.*Ő azért is keresi a fiú tekintetét.*- Hidd el nekem. Talán az a baj, hogy fáradt vagyok ennyi.
*Mondja teljesen őszintén.*-Mit csináljak, hogy el hidd?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:50 pm

-Nem kell semmit el hiszem.*kis mosolyt enged el az arcán,de még mindig nem néz a lány szemben inkáb el nézz felette.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:53 pm

- De én meg nem. Neked viszont bajod van velem, mert különben rám néznél.*Mondja kicsit aggódva a fiút nézve még mindig.*-Kérlek mond el.*Addig nem engedi el Alexejt, míg az nem mondja el baját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 7:57 pm

-A tegnap az egész nem kellet volna el modanom.*Hirtelen ki tép a kezét Anna fogásábol és arcon vágja saját magaát.-Na igy egy kicsit jobb
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 8:03 pm

- Te nem vagy normális. *Ezt a pofonra mondta.*-Én örülök neki, hogy elmondtad.*És azért is újból megfogta a kezét majd másik kezével a fiú arcát gyengéden szembe fordította vele.*- Az lenne a rossz, ha emiatt nem lenne ugyan olyan a kapcsolatunk, mármint a baráti.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 8:06 pm

-Erre most jösz rá?*nagy nehezen a lány szemébe néz szemei most szomoruságot tükröznek.*-ááá már semmi nem lesz olyna mint volt.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 8:14 pm

*Ana is szomorúan néz vissza a fiúra.*- Ne mondj ilyeneket. Mit tegyek azért, hogy ez megváltozzon, vagy azért, hogy neked jobb legyen. Én nem szeretném ha rosszban lennénk. Tudom, hogy nem kedvelitek egymást, de Kristóffal úgy tűnik minden a régi, pedig tudod őt is vissza utasítottam.*Elengedi a kezet, majd megöleli a fiút.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 8:18 pm

-az zsír de én nem Kristóf vagyok de nyugi csak le kell higadnom.*meglepetésként éri az öelelés.*-ne haragugy de msot mennem kell.*ki szabaditja magát a lány öeleléséből aztán sarkon fordul és elindzul a hálokőrlete felé.*-Remélem ma még látjuk egymást.*Szól Hangosan Annának.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 8:24 pm

- Tudom, hogy nem vagy ő, nem is gondoltam rá.*Elengedi a fiút, majd köszön is neki.*-Szia, én is remélem.*Néhány kört még tesz az udvaron, majd ő is vissza megy szobájába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:17 am

* Stella sétál ki az udvarra a kastély felől. Egy földig érő fekete szövetkabátot vett magára, amiből kilátszik farmernadrágja alja és bakancsa. Sétálgat egy kicsit az udvaron, jól esik neki a friss levegő, mert már pár napja nem mozdult ki. Egyedül van az udvaron, minden csendes. Elindul az udvar közepe felé a kúthoz és leül a peremére.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com
Hozzászólások száma : 778

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:24 am

*Silmera miután úgy gondolta elég volt a délelőtti tanulásból, úgy döntött kimegy a friss levegőre egy kicsit. Amikor kilépett a kúria ajtaján, arcát egyből megcsapta a csípős hideg. Határozottan lépkedett az udvaron, amikor meglátta a szökőkútnál egyik szaktársát, az új lányt. Már egyszer találkoztak, a diáklány érkezése napján. Odalépett mellé.*
-Szia. Zavarok?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:29 am

* Estella hirtelen felkapja fejét, nem számított arra, hogy fog valakivel találkozni. Rideg pillantással végigméri a lányt, aki ismerősnek tűnik neki.* -Szia. Nem zavarsz. *Közli az érkezővel.* - Van itt istálló? *Erre eléggé kíváncsi, mert a lovakat számára nagyon sokat jelentenek.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:37 am

-Istálló? *kérdezett vissza meglepetten. Soha nem foglalkozott még ezzel, a lovakkal sincs igazán túl közeli barátságban, belagondolva a legendás lények karámja jutott eszébe, de az bizonyosan nem istálló...*
-Nem tudom van-e... de a sportcsarnoknál van lovarda, ha jól tudom, lehet, hogy arrafelé van istálló is. Akad néhány diák, aki... lóval érkezett, és szeret lovagolni. Neked van lovad?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:48 am

- Igen, istálló. Az előző iskolámban volt. *Nem érti, hogy miért lepődött meg ezen a kérdésen Silmera.* - Itt nincs lovam, de otthon igen. Gondoltam, hogy hozzam el, de végül mégsem hoztam. Neked? *Kérdezi szaktársától.* - Akkor megmutatod a lovardát?
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 10:59 am

*A lány kissé lesajnáló pillantásán felhúzta a szemöldökét, hogy ugyan még istállójuk sincs.*~Milyen iskalába jártál...~
-Én csak nem foglakoztam ilyesmivel, nem igazán szeretem a lovakat... de akkor gyere, menjünk a sportcsarnokba.* mondta, s bár eredeti terve a füves kert volt, most mégis úgy döntött tart egy kis idegenvezetést.*
-Megyünk? *fejével intett a kúria felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 11:04 am

* Szívenesen fogadja az idegenvezetést és bólint, hogy menjenek.* - Én szeretem a lovakat. Talán a lovamat jobban szeretem, mint az embereket. *Gúnyos mosoly ül ki arcára. Követi Silmerát, ha a lány elindul.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: