Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:21 pm | |
| *Azért egy idő után mégis megjelenik egy kisebb mosoly arcán, de mikor Kristóf már el is köszön eltűnik.* -Szia és még egyszer köszi a rózsát.*Majd ő is viszonozza a puszit, de ő még nem megy szobájába vissza, jól esik neki a friss hideg levegő. Miközben magányosan öl a padon rózsáját szagolgatja, aminek isteni illata van.* |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:23 pm | |
| -Jah jó, már megijedtem, hogy prefektus társaimmal nem vettünk észre pár kilógót. *Neveti el magát hangosan. Kissé kezd fáradt lenni, hisz már nincs olyan korán, lassna be kéne menni pihenni is.* -Nos, én most viszont bemegyek. Már fázom ebben a lenge öltözetben.* Mondja, hiszen már tényleg hideg van, nyár sincs már.*~Uhh.. tényleg.. Mostmár bármikor akár le is eshet a hó.~ *Fut végig az agyán. Már rég nem találkozott hóval, de ez nem is olyan meglepő, hiszen már régen volt tél, de végre itt van ismét. Anaze feláll a padról.* -Nos, akkor további szép jó estét.* Köszön el, és ellépde s a kúria felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:26 pm | |
| *Még bólint egyet neki köszönés kép, de ő még marad egy kicsit gondolkodni. De utána feláll ő is és elindul járni egyet, amíg nem kezd el ő is fázni, akkor viszont visszamegy a védő szobájába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:29 pm | |
| *Alexej lép ki az udvara hogy levegőzőn amikor is fel fedezi Annát és oda lép hozzá.*-Szia hogy vagy? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:32 pm | |
| *Már elég régóta üldögél a padon, mostmár sétálni is kéne egy kicsit. Szüksége van még a levegőre, gondolatait is szelektálni kéne és ez segít neki az összezavarodottság kiiktatásában is. Felveszi hát a lába alatt fekvő Bethuelt, aki emiatt felszisszen, de közben rájön, hogy csak gazdája zavarta meg, ezért nem ellenkezik. Fay megigazítja talárját, a nyakába rakja kígyóját és elindul a tölgyes irányába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:33 pm | |
| *Pár perc és ismét egy fiú lép hozzá, de ő rá sem mosolyog.*-Szia, még mindig jól.Te? A tegnapi beszélgetésünk elég érdekesre sikeredett.*Mondja a fiúra nézva rezzenéstelen arccal.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:35 pm | |
| -Ez igy van*bólint nagyot.*-de látom most nagyon nics kedved veelem beszélgetni.*Azzal el indul egy kis köre az udvaron.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:41 pm | |
| *A fiú kijelentésére és mozdulatára azonnal felpattan a padról majd utána fut és megfogja a kezét.*- Tévedsz kedvem van. Ne tévesszen meg az arcom. Nincs semmi bajom.*Mondja szembe állva a fiúval.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:43 pm | |
| -Ja gondolom tudod ami az ember arcán meg a szemén aza lelkében is.*el forditja a fejét nem szeretne a lány szemébe nézni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:46 pm | |
| - De most tényleg nincs semmi gondom, jól vagyok, csak nincs kedvem mosolyogni. Veled sincs gondom.*Ő azért is keresi a fiú tekintetét.*- Hidd el nekem. Talán az a baj, hogy fáradt vagyok ennyi. *Mondja teljesen őszintén.*-Mit csináljak, hogy el hidd?
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:50 pm | |
| -Nem kell semmit el hiszem.*kis mosolyt enged el az arcán,de még mindig nem néz a lány szemben inkáb el nézz felette.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:53 pm | |
| - De én meg nem. Neked viszont bajod van velem, mert különben rám néznél.*Mondja kicsit aggódva a fiút nézve még mindig.*-Kérlek mond el.*Addig nem engedi el Alexejt, míg az nem mondja el baját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 7:57 pm | |
| -A tegnap az egész nem kellet volna el modanom.*Hirtelen ki tép a kezét Anna fogásábol és arcon vágja saját magaát.-Na igy egy kicsit jobb |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 8:03 pm | |
| - Te nem vagy normális. *Ezt a pofonra mondta.*-Én örülök neki, hogy elmondtad.*És azért is újból megfogta a kezét majd másik kezével a fiú arcát gyengéden szembe fordította vele.*- Az lenne a rossz, ha emiatt nem lenne ugyan olyan a kapcsolatunk, mármint a baráti. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 8:06 pm | |
| -Erre most jösz rá?*nagy nehezen a lány szemébe néz szemei most szomoruságot tükröznek.*-ááá már semmi nem lesz olyna mint volt. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 8:14 pm | |
| *Ana is szomorúan néz vissza a fiúra.*- Ne mondj ilyeneket. Mit tegyek azért, hogy ez megváltozzon, vagy azért, hogy neked jobb legyen. Én nem szeretném ha rosszban lennénk. Tudom, hogy nem kedvelitek egymást, de Kristóffal úgy tűnik minden a régi, pedig tudod őt is vissza utasítottam.*Elengedi a kezet, majd megöleli a fiút.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 8:18 pm | |
| -az zsír de én nem Kristóf vagyok de nyugi csak le kell higadnom.*meglepetésként éri az öelelés.*-ne haragugy de msot mennem kell.*ki szabaditja magát a lány öeleléséből aztán sarkon fordul és elindzul a hálokőrlete felé.*-Remélem ma még látjuk egymást.*Szól Hangosan Annának.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 19, 2007 8:24 pm | |
| - Tudom, hogy nem vagy ő, nem is gondoltam rá.*Elengedi a fiút, majd köszön is neki.*-Szia, én is remélem.*Néhány kört még tesz az udvaron, majd ő is vissza megy szobájába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:17 am | |
| * Stella sétál ki az udvarra a kastély felől. Egy földig érő fekete szövetkabátot vett magára, amiből kilátszik farmernadrágja alja és bakancsa. Sétálgat egy kicsit az udvaron, jól esik neki a friss levegő, mert már pár napja nem mozdult ki. Egyedül van az udvaron, minden csendes. Elindul az udvar közepe felé a kúthoz és leül a peremére.* |
| | | Silmera Elanor Spelle Diák
Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com Hozzászólások száma : 778
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:24 am | |
| *Silmera miután úgy gondolta elég volt a délelőtti tanulásból, úgy döntött kimegy a friss levegőre egy kicsit. Amikor kilépett a kúria ajtaján, arcát egyből megcsapta a csípős hideg. Határozottan lépkedett az udvaron, amikor meglátta a szökőkútnál egyik szaktársát, az új lányt. Már egyszer találkoztak, a diáklány érkezése napján. Odalépett mellé.* -Szia. Zavarok? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:29 am | |
| * Estella hirtelen felkapja fejét, nem számított arra, hogy fog valakivel találkozni. Rideg pillantással végigméri a lányt, aki ismerősnek tűnik neki.* -Szia. Nem zavarsz. *Közli az érkezővel.* - Van itt istálló? *Erre eléggé kíváncsi, mert a lovakat számára nagyon sokat jelentenek.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:37 am | |
| -Istálló? *kérdezett vissza meglepetten. Soha nem foglalkozott még ezzel, a lovakkal sincs igazán túl közeli barátságban, belagondolva a legendás lények karámja jutott eszébe, de az bizonyosan nem istálló...* -Nem tudom van-e... de a sportcsarnoknál van lovarda, ha jól tudom, lehet, hogy arrafelé van istálló is. Akad néhány diák, aki... lóval érkezett, és szeret lovagolni. Neked van lovad? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:48 am | |
| - Igen, istálló. Az előző iskolámban volt. *Nem érti, hogy miért lepődött meg ezen a kérdésen Silmera.* - Itt nincs lovam, de otthon igen. Gondoltam, hogy hozzam el, de végül mégsem hoztam. Neked? *Kérdezi szaktársától.* - Akkor megmutatod a lovardát? |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 10:59 am | |
| *A lány kissé lesajnáló pillantásán felhúzta a szemöldökét, hogy ugyan még istállójuk sincs.*~Milyen iskalába jártál...~ -Én csak nem foglakoztam ilyesmivel, nem igazán szeretem a lovakat... de akkor gyere, menjünk a sportcsarnokba.* mondta, s bár eredeti terve a füves kert volt, most mégis úgy döntött tart egy kis idegenvezetést.* -Megyünk? *fejével intett a kúria felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 11:04 am | |
| * Szívenesen fogadja az idegenvezetést és bólint, hogy menjenek.* - Én szeretem a lovakat. Talán a lovamat jobban szeretem, mint az embereket. *Gúnyos mosoly ül ki arcára. Követi Silmerát, ha a lány elindul.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |