Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:17 pm | |
| *Amint kilép a Kúria ajtaján, belekap hosszú, fekete hajába a csípôs, hûvös szél. Megborzong, hisz ezzel nem csak haja lett egy kicsit megtépdesve, de arcán is kialakult egy halvány, fagyos pir, melyet bizony érez, s melynek cseppet sem örül, dehát a november többek között ezzel is jár. Hosszú, sötétkék szövetkabátját teljesen begombolja, az alattalevô fekete ruhácska aligha látszik ki. Tenyereit összedörzsöli, bár a sötét bôrkesztyûk elég melegen tartják vékonyka kezecskéit.* ~Mit keresek én itt ilyenkor?~ *húzza el a száját, majd azért lassan egy kis sétára indul. Szobája üres, így jobb dolog híján idekinn rontja a levegôt. Csizmájának sarka halkan, de ütemesen kopog, amint a lány lassan, karbatett kezekkel halad.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:34 pm | |
| *Feketébe bugyolálva érkezik vörös szemébe belefúj a hideg szél el is hullat miatta egy könnycseppet.Szétnéz és meglát egy sétáló embert az udvaron*~Vagy mégsem ember~*társaságra vágyik ezért odamegy és köszön neki. -Szia én Noel vagyok és nagyon unatkozom.*Reménykegik hogy a lány vevő a társaságára* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:39 pm | |
| *Egy ezüstös színű kabátba burkolózó alak tűnik fel a Kúria irányából sebesen közeledve. Bizony, ez MAtt, méghozzá eléggé fázós hangulatban van most. Ezt bizonyitkja a tény, hogy főjja kezeit, majd bedugja zsebei védelmébe. Azt remélte, egy cseppet egyedül lehet, de látszólag ebből ma, most nem lesz semmi. Azért annyira nem bánja a dolgot, igy inkább odavonszolja magát a kedves hölgyeményhez és egy ismeretlen fiúhoz. No igen, Lexihez volt már szerencséje* -Üdv Lexi *igyekszik az esetleges plusz információktól megkimélni a lányt* -Szebb estét. A nevem Matthew Fox *nyújt kezet a fiú felé* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:42 pm | |
| ~Merem remélni, hogy nincs most épp óra, én meg idekinn császkálok...~ *gondol mélyen bele, de ha emlékei nem csalnak akkor max csak hétvégén vár rá valami, addig szabad a pálya. Nagyot sóhajt, s feltekint az égre, ekkor jelenik meg egy idegen mellette.* - Öhm... *torpan meg hirtelen, kezei még mindig karbatéve. A fiúra pillant, jól végigméri azt, egész feltûnôen, fôleg annak szemeinél idôz el egy ideig.* Én meg Lexi, holtak ôre, örvendek. *présel ki magából valamicske jóindulatot, s kedvességet.* Nem mondod... Én is, nem valami hûde izgi itt róni a terepet. *húzza el a száját, miközben szemetforgat.* Csak egy kis esti séta? *érdeklôdik, s egy Matt is felbukkan mellettük, a lány gúnyos mosolyra húzza csinos ajkait.* - Üdv. *s nem intéz egyenlôre egyebet Matt felé, majd késôbb egy kicsit. Csak áll, s valahogy úgy, hogy ne ôt, hanem a fiúkat fújja inkább a hûvös szél.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:45 pm | |
| *Még mindíg a lányra koncentrál majd hirtelen feleszmél és ő is a kezét nyujtja* -Noel vagyok Noel nan Angolen és ez itt *nyúl a zsebébe és elővesz egy vadászgörényt*-Ez itt Loki*megsimogatja és a vállára teszi a miniragadozót,közben érdeklődve figyel a lányra nem*-Nem esti séta csak játszok eggyet Lokival a barátommal.*Vidám mosojra húzza a száját* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:50 pm | |
| ~Érdekes, vajon mindenkivel ilyen, vagy csak engem tűntet ki ezzel a viselkedéssel?~ *agyal csendesen magában, miközben kezet ráz Noellel* -Akkor örvendek *a vadászgörényre nem tud mit mondani, ő nem egy állat-fan, de nem is zavarja őt* -Szép vadászgörényed van *egy halvány mosolyt ereszt meg* -Hol hagytad kis kedvencet amúgy? Egy ideje nem láttam? Ugye még nem végeztél vele? *no igen, azért nem egy csupasziv ő sem. Mindezen szavakat Lexihez intézte amúgy* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:54 pm | |
| - Édes. *böki ki hosszas analizálás után, hisz nem oly vészes Noel állatkája, legalábbis neki speciel semmi baja a görényekkel...* Hím vagy nôstény? *bátorkodik megtudakozni, csak azért, hogy ne hallgasson, hogy ne tûnjön annyira visszahúzódó egyednek. Mert nem az.* - Kis kedvenc? Mégis kirôl beszélsz, Matt? *vonja fel szemöldökét miközben a fiút figyeli, merthogy most teszi az ártatalnat, pedig nagyonis tudja kirôl van most szó... Hangjában nem lehet nem észrevenni a megszokott csípôs gúnyt. Remek, nem csak a szél csipked, még Lexi is...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 5:56 pm | |
| *Az ujjával folyamatosan piszkálja barátját* -Igen nagyon szép és nagyon ritka is a természetes fekete színű.*Érdeklődve halgatja a többiek társalgását* -Csak nem neked is van valami állatkéd?*kérdi a lányt*Majd hozzáteszi hogy a görény hím.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:04 pm | |
| *Egy aprót sóhajt, mikor lExi vélhetően teszi a hülyét, vagy mi....mindegy* -Ohhh, hát Ericről, aki láthatóan jól elvan a társaságodban *na igen, ha azt jónak lehet nevezni, hogy Eric szereti a falhoz csapkodni Lexit, vagyis igy látszott neki a múltkoriból*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 20, 2007 6:13 pm-kor. |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:08 pm | |
| - Azt látom, hogy fekete, meg szép is. *mosoly, mely gúnyos, de ugyanakkor egész bájos is a maga módján.* De. Nekem is van állatkám. *az utolsó szó kicsit remegve hagyja el hangszálait, merthogy nem szokott ilyen édibédi kifejezéseket használni..."állatka".* Egy macskám. Fekete. Mortynak hívják, s hasonlít rád. Neki is vörösek a szemei. *mondja mindezt Noelnek, miközben a fiú szemeit nézegeti, s azért elkönyveli magában, hogy Morty látószervei szebbek... na meg azt is, hogy lassan idefagyik, s gyökerezik, ami cseppet sem elônyös.* - Eric nem a kis kedvencem. *mordul be, kissé feldühíti ezen magát, s egész csúnyán néz Mattre.* Bisztos elvan ô ugyanilyen jól más társaságában is, nemcsak az enyémben. *teszi az erôset, s a probléma menteset, hisz nem igazán bírja bevallani, fôleg Mattnek nem, hogy ô meg Eric... Jobb, s egyszerûbb tagadni. Megborzong, s egyik lábáról a másikra pakolja súlyát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:11 pm | |
| *Nagyon lehengerlőnek találta eme magasröptű beszélgetést valamint az idő is egyre kellemetlenebb lett száméra és nem szeretné a két kedves ismerős csipkelődését halgatni sem* -Bocsássatok meg de teljesen átfáztam jobb lessz ha bemegyek és megmelegszem.Örültem a találkozásnak*köszön el.Még egy utolsót rámosojog Lexire és távozik a szobájába. //Bocsi de szobatársam gépezni akar ugyhogy mennem kell// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:22 pm | |
| *Úgy látszik Noelt sajnos sikeresen elüldözték, de még bizonyosan fognakl beszélgetni* -Viszlát *még egy köszönés azért belefér, mielőtt Lexire szegezi égszinkék szemeit* -El is hittem *jegyzi meg mosolygva, de ez amolyan pimasz mosoly most. Kissé megszédülni látszik... na igen, az egésége neki sem a legjobb...* *Szemei felpattannak, megrázza magát, mintha egy hosszú álomból ébredt volna fel. Körülnézve egy lányt pillant meg, akit még legjobb tudomása szerint életében nem látott még* -Üdvözletem *egy gunyoros mosolyra húzódnak immár pengevékonyra összepréselt ajkai* -Netán ismerem önt? *na igen, magázni miyl kényelmes* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:26 pm | |
| - Öhm... Megbocsátok. *viszonozza a mosolyt Noelnek, mely most talán túlzottan kedvesre sikeredett, de sebaj, megeshet ez még vele is néha napján. Aztán meg csak figyeli a távozó fiút, kinek szemeirôl folyton Morty jut eszébe, s ez fordítva is lehet, hogy így lesz. Mattre azonban most cseppet sem mosolygósan tekint vissza.* - Remek, elüldözted. *veti oda kelletlenül, hisz szerinte nem ô, hanem Matt az egyedüli bûnös. A fiú következô mondatára, miszerinte elhitte, csak fintorog egyett egész látványosan. Aztán... aztán történik valami amit Lexi abszolút nem tud hova tenni.* - Mi?! *lép egyett hátra, nagyokat pillog, majd vissza elôre.* Ne tedd itt az amnéziás gyereket. Itt jártatjuk a szánkat egy ideje, mi az, hogy netán ismersz? *kérdi gúnyosan, s gyanakvó pillantásokat vet a fiúra... Na ez nem semmi. De ez is lehet, hogy Matt csak szórakozik. Reménykedjünk...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:33 pm | |
| *Ő tökéletesen egészségesnek véli sajátmagát, ámde lehet, hogy bűzlik valami, mert az ember nem felejt el csakúgy dolgokat egyik percről a másikra... pláne nem akkor, ha huzamosabb ideig beszélt valakivel... Sajnos Matt esete egy kicsit másabb... Matt ő egyáltalán?* -Amnéziás gyreke? Legyen szives nem sértegetni, mikor nem is ismerem *vág komor arcot* -Én? Magéval? Nem beszéltem én még soha magával *az ő szemszögéből valóban igy áll a dolog* -Ismétlem. Netán ismerem önt kissaszony? *na igen, ez az, amiről érdekes módon Matt sem tud... Lexi hátha kitalálja, miről is van szó* -Én biztos vagyok benne, hogy sosem találkoztunk még azelőtt *na igen... Tyd részéről valóban igy van ...* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:39 pm | |
| - Azt sértegetek akit csak akarok. *kezd elszakadni a húr, gôze nincs mi ez az egész, de ha Matt játszani akar, hát játszanak. Lexi hangja innentôl kezdve gunyoros, bár elôzékenynek fest, lassan beszél az elôtte álló nem is tudja immár kihez.* - Te beteg vagy. *egyszerre csak ennyi jön ki belôle, halál komlyan.* Akkor kiesnek a pici agyadból dolgok. *von vállat.* Rendben... *látványosan veszti türelmét, mélyet sóhajt, szemet is forgat, majd határozottan elôre nyújtja a fiú felé jobb kezét, melyet persze sötét, bôrkesztyûje burkol.* - Akkor hát bemutatkozom. *vág "kedves" pofát.* Alexandra Sirov, holtak ôre. S benned kit tisztelhetek? *nagyon bénán hangzik ez az egész, de Matt kedvéért eljátsza ismételten a bemutatkozósdit...* ~De várjunk csak... Ez nekem nagyon nem tetszik... nagyon nem.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:48 pm | |
| -Ohh, ne mondja. Ön ismeretleneket szokott heccből sértegetni? Ez érdekes *vált át immár ő is gunyorosba. Ha lúd, legyen kövér* -MIt mondott? *néz rá villámló szemekkel* Tökéletesen egéséges vagyok *húzza el a száját. Egyálatálan a megjegyzés is sértő számára* -Bemutatkozik? Mily megtisztelő *mosolydik el szemérmetlenül, de a kézfogást épp elfogadja* -Bennem Tyd Foxot tisztelheti Sirov kisasszony *biccent egyet* -És ön kiasszony honnan vette azt, hogy mi ismerjük egymást? Egyáltalán mi ez a hely? *néz körül* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 6:57 pm | |
| - Igen, szoktam. Mi bajod ezzel? *kérdi félvállról, majd mostmár igencsak kezdi sérteni füleit ez a folytonos magázás.* Hagyd abba a magázást, nem vagyok még vénasszony tudtommal, hogy itt önözz. *húzza el a száját, miközben egyre gyanakvóbb pofával figyeli a fiút, mely látszólag magánkívül van, de nagyon.* - Pedig nem nézel ki valami épnek. *kuncog egyett halkan, majd enyhén szólva a földön landol álla.* Na ez már sok... *suttogja, majd a következô pillanatban kissé hangos szavakkal dobigálja a fiút.* - Bennem Tyd Fox? Mégis miféle név ez? Kinek képzeled te magad, Matt? *ez már tényleg sok, a többi kérdésre nem is hajlandó válaszolni. Szépen elkáromkodja magát a fiú képébe, majd így szól.* - Húzz vissza Romániába és kezeltesd magad, elmebeteg. *s ezzel sarkon fordul, karbatett kezekkel, vacogva elindul a Kúria felé, siet, nem lehet utolérni. Nem tudja hova tenni mindezt, egyrészt abban van, hogy Matt csak szórakozik vele, mert miért ne? Másrészt meghogy tényleg van itt valami gond... A Vörös Vércsében, a jó melegben lesz ideje ezen elmélkedni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:05 pm | |
| -Hmmm... Tudja ez felettébb nagy modortalanségra vall, de ez nekem mindegy. Ez az Ön magánproblémája *von vállat* -Nincs semmijen okom tegezni Önt, mivel tudtommal nem állunk olyan viszonyban, ami megkivánná ezt a magatartást részemről *hát tény, hogy Tyd más merőben, mint Matt* -Ohh, most érezzem magam kényelmetlenül, mert egy idegen iylen szavakkal illet? Ezt várja? *hát arra várhat Lexi* -Tyd Fox *ismétli immár egy gúnyos mosollyal* -Talán baja van a hallásával Sirov kisasszony? *érdeklődő szemeket mutat be* -Matt? Ön téved. Én Tyd Fox vagyok... Még mindig *nevet fel, de a lány szerinte félrebeszélésén* -Románia? Én bolgár vagyok, ha nem tudná. Szerinte4m Ön az elmebeteg *néz, na meg kiált a lány után fitymállóan, majd elindul sétálni, nem ért szinte semmit mostmár* |
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:16 pm | |
| *Egy csinos, sőt szép lány jelenik meg a kúria ajtaja előtt jó melegen felöltözve. Nagyot szippant a levegőbe Anna, majd derüsen megindul a sötétségbeborult udvaron. Régóta vágyott már egy ilyen sétára. Ahogy megy az estében, hirtelen maga előtt talál egy árnydalnok kölköt. De még a világért sem keülné ki. A tünde mivolta előjön Annában és arrogánsan hozzászól Mathez.* -Menj arébb, kérlek! *mondja neki hidegen és várja, hogy utat engedjen a fiú.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:21 pm | |
| *Úgy látszik, ma mindenkinek csak az útjában van szegény, de hamarosan remélhetőleg megszokja* -Tessék? *néz rá a lányra, miközben félreáll azért, hisz kérve lett, ez jópont nála* -Elnézést kisasszony a kérdésért, de itt megszokás tegeződni csakúgy? *ez már fúrja az oldalát, hisz neki aztán egyik se barátja innen, vagyis NEKi, de Mattnek....* |
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:23 pm | |
| -Én azt tegezem le akit szeretnék. *mondja tök egyszerűen Anna, de végülis nem megy tovább. Érdekes személyre bukkant.* -De ha már itt vagy, eláruhatnád a neved. *mondja a fiúnak semleges hangon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:27 pm | |
| -Érdekes. Itt mindenki csakúgy szabad elvek után megy, amint látom *sóhajt fel lemondóan* -Igazán? Ön is elmondhatná *egy cseppet szúrós szemekkel néz a lány felé* -Tyd Fox vagyok *jah és amikor épp normális, akkor köszöni szépen Matthew Fox* -És ön, kisasszony? *köszörüli meg a torkát* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:29 pm | |
| -Anna vagyok. *mutatkozik be ő is Foxnak.* -Te mikor érkeztél? Nem láttalak még itt, pedig hát elég régóta itt vagyok. *mondja a főprefilány és kiváncsian várja a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:32 pm | |
| *Biccentéssel jelzi, hogy felfogta a lány nevét* -Jó kérdés. Azt se tudom nagyon, hol is vagyok *jah, ha valaki most valaki tudná, hogy tegye rendbe a kicsi agyacskáját, nem is lenne gond, visszajönne valószinűleg a régi Matt, de igy....* -Mesélhetne erről a helyről egy kicsit *ezt csak amolyan mellesleg hangon mondja, hisz, ha a hölgynek nincs kedve, akkor nem mond semmit* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 20, 2007 7:42 pm | |
| ~Biztos, hogy nem druida...~ *gondolja amgában Anna kissé lekezelően.* -Nem tudod hol vagy? Ez a Nezabar Varázslóképző. A mágikus tudás iskolája, ahol nem csat a világos, hanem a sötét tudást is megismerheted. De mégis hogy kerülsz ide, ha azt sem tudod, hogy hol vagy? *kérdi furcsállva Anna Mattől.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |