Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 5 I_vote_lcapUdvar - Page 5 I_voting_barUdvar - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 7:48 pm

~Mit kell ennyit kérdezzen?~ *fintorog magában*
-Nem, mivel egyszer csak itt voltam. Érdekes, nemde? *szemforgat bőszen*
-Oh, egy iskola, mesés *sóhajt*
~Legalább nem valami hülye helyre kerültem el~
-Tudod megesik, hogy nem emlékszem... erre-arra *érdekes, átvált inkább tegezésbe...valószinűleg belátta, hogy itt már csak ezek a szokások*
-Nem igazán értem az egészet... *sóhaj*
-Egy lány, bizonyos Alexandra Sirov Mattnek szólitott, de fogalmam sincs, miért. *na igen, arra nem gondol, hogy vele lehet a bibi*
-Tehát Nezabar Varázslóképző, kössz, mostmár legalább tudom, mit csinálok itt.... bár a többi homályos... túlságosan is *összehúzott szemöldökkel próbál rájönni arra a sacc/kb őőő.... három hónap kimaradásra, amit átélt, mig MAtt elvolt*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2035
Kaszt : Udvar - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 7:56 pm

*Valahogy úgy megsajnlta ezt a kis szerencsétlen árnydalnokot Anna.*
-Hát van egy csavar a fejedben, de olyan elveszett vagy. Ha gondolod sziesen eligazítalak itt amig rájössz, hogy mi is folyik körülötted. *mondja Anna.*
-Most menjünk fel a kúriába. Van már szobád? *kérdi a fiútól és elindulnak fel a kúriába, majd belépnek az előcsarnokba.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2035
Kaszt : Udvar - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 8:03 pm

//fagy//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 9:23 pm

" Unatkozik, olyan mintha teljesen egyedül lenne az iskolában.Hol vannak a csoporttársak????????????????" ~gondolja~ "Vár egy kicsit majd eltünik a sötét folyosón,remélve egy jobb holnapot."
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:24 pm

*Hamarosan ismét megérkezik az udvarra egy kis friss levegőt szívni. Jelnleg most egy kis fekete átlag cipzáros pulcsiban van, és egy átlagos trapéznadrágban. Ahogy lassu léptekkel lépked az udvaron gondolataiba merül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:34 pm

*Sötét herceg érkezik Fekete lovon.Mikor meglát egy diákot elengedi a szép lovát és ő maga odamegy a lányhoz.*
-Szia engem Szentgyörgyváry Kristófnak hívnak és amint láthatod is a szaktársad vagyok.*mondja neki és közben a ló nem megy túl messze tölük a fiú nem tudja mért hisz szeret szaladgálni.*

[Only admins are allowed to see this image]
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:40 pm

~Már megint az ismerkedés. Na mind1 már kezdem megszokni.~
-Üdv.. A nevem Elena Dreamfire. És igen, látom hogy a szaktársad vagyok. Mond csak, tied ez a paripa sötét herceg?
*Mondja kicsit találóan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:44 pm

-Örülök hogy megismerhettelek és persze az enyém ez a paripa.A neve Éjcsillag.*mondja és megpaskolja a lovat.*
-És neked van valami kis kedvenced?*kérdezi és eszébe jut a sok állata amik ott vannak fönt a szobájába.Aztán pár perc múlva miután körül néz már sehol sincs a lova~Na ez az igazi Éjcsillag~gondolja és leül egy padra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:51 pm

*Egyenlőre inkább csak áll nem ül le.*
-Igen nekem is van háziállatom.
*Ezzel egy kígyó mászik fel a ruhája alól a kezére.*
-A neve Karen. Ő az én kis kígyóm.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 1:57 pm

*Kristóf látja hogy a lánynak is van egy kigyója.*
-Mekkora divat lett ez a kigyó nekem is van egy őt úgy hívják hogy Kitti.És tudsz vele beszélgetni mármint párszaszájú vagy?*kérdezi mert akkor már tényleg elkezd gondolkodni hogy ez valóban ritkaság számban megy.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:09 pm

*Anastasia érkezik meg a tölgyes felől. Épp csak ki ment kicsit levegőzni és most már úgy gondolta, hogy visszavonul. Ahogy nagyban az udvaron sétált észre vette Kristófot egy lánnyal. Legszívesebben oda szeretne menni, de nem szeretné őket zavarni, így ha azok rá néznek int nekik egyet köszönés képen, majd meggondolva magát a szökőkúthoz sétál, megáll előtte és elkezdi azt bambulni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:10 pm

*Kicsit elgondolkodik a válaszon de, utána elmondja őszintén.*
-Igen pásztaszájú vagyok, de hogy is mondjam, hogy valamikor nem tudok vele kommunikálni. Nem tudom mitől, néha előfordul. Lehet valami genetikai hiba. De ez csak néha van szerencsére.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:14 pm

-Hát az nem olyan jó.Velem ilyen nem szokott előfordulni.Mondjuk négy éves koromtól szinte minden nap beszélgettem kigyókkal.*mondja és közben észre veszi Anát aki nem is jön oda hozzájuk csak elmegy a szökő kúthoz~Vajon mi baja lehet?~.*
-Szia Ana nem jösz ide?*kérdezi mert nem akar a lánnyal össze veszni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:17 pm

*Mikor megpillantja a lányt, kicsit elgondolkodik, mert úgy érzi mint ha már látta volna valahol.*
~Biztoss csak az órák valamelyikén.~
*Amikor már látja hgoy a lány feléjük pillant csak egy kézlegyintéssel int egy hellót.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:21 pm

*Mikor Kristóf köszön neki és oda invitálja megörül neki, így oda is sétál, ott hagyva kedven szökőkútját abban reménykedve, hogy nem zavarja őket.*
- Sziasztok. Mi azt hiszem még nem ismerjük egymást. Anastasia Romanov, örvendek.*Néz elejtve egy mosolyt a lányra.*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:30 pm

*Dolohov megérkezik az Udvarra.Sétálgat egy kicsit majd egy kissebb csoportot pillant meg.Ahogy közelebb lépked úgylátja hogy senkit se ismer a jelenlévők közül így úgydönt hogy bemutatkozik nekik*
-Sziasztok a nevem Násti Dolohov Bestiamester szak.
*Csendben várja a választ.Haja most is feláll mint mindig*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 21, 2007 2:35 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:31 pm

*Kristóf figyel majd mikor végeztek a bemutatkozással akkor csak egy kérdést rak fel.*
-Na most mit csinálunk?*kérdezi és á még mindig nem állt fel hanem még mindig ül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:33 pm

*Úgyszint túlesik a bemutatkozáson. Nem szívleli azt hogy mindenkinek külön be kell mutatkoznia.*
- Szerintem első sorba meg kéne keresni a lovad.
*Vonja le következtetésül mikor körbenéz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:35 pm

-Szia, Anastasia Romanov.*Mutatkozik be az érkezőnek, majd Kristóf kérdésére, csak egy váll rándítással válaszol, de ki is mondja, ha nem venné észre.*- Nem tudom.*Mondja halál nyugodtan arcából megint nem lehet rájönni hangulatára.*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:39 pm

*Dolohov csak némán figyel nem érti miért csak egy ember köszönt neki de nem is érdekli majd bemutatkoznak hogyha akarnak hisz ő már megtette*
-Örvendek Anastasia!
*Csak hallgatja a kérdéseket és válaszokat de nem fűz hozzá semmit csak gondolatban*~Vajon ezek is ilyen unalmas társaság?Remélem nme mert ha igen akkor én mindig rosszkor vagyok rossz helyen~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:48 pm

*Kristóf már nagyon unja a sok bemutatkozást~Csinálni fogok a köpenyemre egy kártyát amin rajta lesz a nevem.~gondolja de azért bemutatkozik.*
-Engem Szentgyörgyváry Kristófnak hívnak és Holtak Őre vagyok.*mondja és ő enyivel el is intézte.*
-Őt nem kell keresni.*mondja majd füttyent egyet mire dobogás hangja hallatszik.*
-Itt is van és most?*kérdezi majd int szépen Anának hogy üljön le mellé,ha van kedve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:50 pm

- Ez aztán a nagy gondoalt, na de bocs én most kicsit elmegyek ledőlni. Később találkozunk. Sziasztok!
*Ezzel távozik kiscit sietve kígyójával a hálószobába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:55 pm

- Nem tudok ötleteket.*Majd Kristóf intésére le is ül mellé a padra és a fiúkat nézi.*-Hogy vagytok?*Igazából csak Kristóf hogy léte érdekli, de nem akar illetlen lenni a másik fiúval, így úgy csinál, mint ha érdekelné őt.*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 2:59 pm

-Örvendek Kristóf!~Nah azért ez is kinyögte~ˇ
*Majd a távozó lányra néz aki nem mutatkozott be neki int egy sziát majd megáll Anastasia és Kristóf mellet akik a padon ülnek.Megint megvan a véleménye a válaszról de előbb valamit gondol~Ajj a fenébe remélem nem kezdünk el unalmas sztorikba belemenni ez olyan unalmas~*Vág egy fintori képet majd azért válaszol a lány kérdésére*
-Semmi.
*Ennyi volt a nagy válasza.Kezét a zsebébe rakja*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 3:07 pm

-Hát pozitívan amennyire lehet.*majd a lányra mosolyog.*-És te hogy vagy?*kérdezi majd felpattan Éjcsillagra és ismét kérdez valamit.*
-Na nem megyünk el lovagolni?*kérdezi és ez a kérdés még a fiúra is vonatkozik.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: