Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 2:43 pm | |
| *Leül a padra, vesz egy nagy levegőt és beszélni kezd* -Hűű, én egy hete vagyok itt körübelül, de máris nagyon megszerettem az iskolát.*ránéz a fiúra, s tanulmányozni kezdi arcát.~Szép a szeme~*gondolja, majd elmosolyodik* -Te honnan jöttél? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 2:44 pm | |
| *Tony még mindig nehéz léptekkel lépett ki az udvarra. Körülnézett hogy van-e valaki kint mert egyedül érezte magát.*Aztán leült egy padra és nézte a fákat. Lépteket hallott maga mögött* |
| | | Leonard de Wandom Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 1045 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 2:50 pm | |
| *Leonard figyelmessen hallgatta a lányt.* -Én árvaházban nevelkedtem. Franciarszágban.*mondta Lenard elhalló hangn, és egy kicsit elérzékenyült. Hiába mutatta a világnak a lelkileg teljes és kiegyensúlyozott embert, ha a szüliről esett szó eléggé összeesett. Ekkor lépett ki az udvarra egy fiú. Leonard int a lánynak, hogy rögtön jön és odasétál a fiúhoz.* Nincs kedved odaülni hozzánk?*kérdezi a fiút. Int a kezével és visszaülni, és reméli a iú követi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:02 pm | |
| *Megdöbben, sajnálja a fiút, de igyekszik nem mutatni. Ő utálja, ha sajnálják és mindenki magából indul ki. Érdekli, hogy mi történ Leonard szüleivel, de látva az arcát, nem kérdez utána. Inkább másra tereli a szót.*-Neked van valamilyen állatod? Mi a hobbid? Szeretsz sportolni? Milyen zenét hallgatsz?-*Halmozza el kérdéseivel a fiút, s közbe arcát tanulmányozza. Tetszik neki, de megfogadta, hogy nem fog pasizni.*~Nem muszály nekem minden fogadalmam betartanom~*kuncogni kezd* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:06 pm | |
| *Tony felfigyel a fiúra. Erőteljes hangjátjól halja. Feláll és követi a fiút. Észre vesz egy lányt is* Nem akar tolakodó lenni de szeretne megismerkedni velük* |
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:13 pm | |
| *Kisétál az udvarra, egy kis friss levegőt szívni. Út küzben lehajtja a csuklyáját is, így a szél belekap a szőke hajába.* ~Hideg van..~*állapítja meg csalódottan, bár mi más is várhatott volna * *Megpillantja az udvaron társalgókat, odalép hozzájuk.* - Sziasztok!*Mondja mosolyogva* Zavarok? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:19 pm | |
| *Hallgatja a fiút, bár nem kérdezték, ő is beszélni kezd.*-Nekem van egy kutyám, amint látod.*S a lába mellett ülő Havanais-re mutat*-Imádok kosarazni és hobbim a gitározás. Ohh, és rockot hallgatok főként*mondja, majd a most érkezett lányra néz.* -Dehogy zavarsz, én Miranda York vagyok!* s feltesz valami mosoly szerűt az arcára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:24 pm | |
| *Ránéz az újonnan érkezőre majd vissza a fiúra és a lányra*-Bár én is még csak most érkeztem ezért engem biztosan nem zavarsz. Engedjétek hogy bemutatkozzak a nevem Tony Cascada, és örülök a találkozásnak. |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:29 pm | |
| -Nem zavarsz. Ülj le közénk.*Bólint az új lány felé Leonard.* Én Leonard de Wandom vagyok. Árnydalnok Főprefektus.*mutatkzik be.* -És benned kit tisztelhetek?*kérdezi a lányt.* -Nos Tony üdvözlünk közöttünk.*Fordul a nemrég érkezett fiú felé.* -Hogy érzed agad itt a suliba? *kérdezi a fiút.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:32 pm | |
| *Mosolyog* -Alexis Jasmine Blake, holtak öreis*mutatkozik be mindenkinek, majd leül Leonard mellé. Jégkék szemét Tonyra szegezi, őt is érdekli a válasz.* - Most jöttél?*mosolyog a fiúra*És melyik szakra osztottak? ~ hm...~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:39 pm | |
| *Érdekli a beszélgetés, de nem néz társaira, hanem kézfejét szemléli. Szomorúan veszi tudomásul, hogy a henna alig fogta meg bőrét.* ~Fenébe, most húzhatom át mégegyszer.~*Előveszi táskájából a tubust, amit ma készített és amiben testfestéket tárolta. Kicsit levágta a végét, majd pingálni kezdett a kezére, azon a vonalon ahol a mintának kéne lennie.*-Nekem most kutyát kell sétáltatnom. Nem szeret sokáig ücsörögni, főleg nem ilyen hidegben. Remélem még talákozunk*néz Leonardra,reméli,hogy a fiú elkíséri. Feláll és elindul kutyája társaságában.* -Sziasztok! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:46 pm | |
| *Ránéz majd majd elköszön*-Hello*Aztán visszanéz a többiekre.-Ti mióta vagytok ebbe a suliba?*Kérdezi .Nem akar tolakodó lenni de szeretne megismerkedni velük* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:50 pm | |
| -Szia Miranda.*köszön el a lánytól. Megfordul a fejébe, hogy elkísérje, de hamar elveti.* ~Majd máskor~*gondolja.* -Én már régóta. Szeptember vége felé jöttem.*mondja* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:57 pm | |
| *Tony ránéz Leonardra.Reméli hogy tőle válaszokat kap a kérdéseire.*-Szeretnék találkozni a szakvezetőmmel, nem tudod hogy hol találhatom meg. Valamit szeretnék mondani neki ami elég különös.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 3:59 pm | |
| *Leonard Tonyra néz.* -Melyik szakra jársz?*kérdi a fiút.* -Elárulod miről van szó?.*kérdezi a fiút. Persze ha ne akar válaszolni az nem baj. Megérti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:01 pm | |
| -Szia!*köszö el a lánytól, majd a többiekhez fordul* - Nem tudod melyik szakra osztottak?*kérdezi Tony-t mosolyogva, majd inkább visszahajtja a felyére a csuklyáját, ami így az egész arcát takarja.*
//Sry, áramszünet volt:)// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:03 pm | |
| *A holtak őrei Szakra járok. Kicsit közelebb megy Leonardhoz és halkabban kezd beszélni*- Valami történt fent a Vértoronyban, de erről nem szeretném ha a szakvezetőmön és rajtad kívül mások is tudnának. Meg őrzöd a titkomat?* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:09 pm | |
| -Értem.*bólint Leonard.* -Természetesen megörzöm a titkodat.*mondja majd a lány felé fordul.* -Remélem megbocsátasz most nekünk. *ndja a lánynak és elmennek a sarki róka hálóba, hgy ott nyugodtan beszélgethessennek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:10 pm | |
| -Persze, épp menni készültem*mondja, majd ő is a hálója felé indul* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:26 pm | |
| *Dolohov megérkezik az Udvarra.Ahogy belép gyorsan felvesz kezébe egy kis havat majd azt kezdi elé nézegetni.Leül egy padra.Majd neki dobja egy fának a hógolyót.Most kicsit fázik a keze mert nem hozott kesztyűt.Gyorsan berakja a kezeit a kabátsebíbe majd továb gyönyörködik a tájban* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:33 pm | |
| *Alex lép ki újra az ajtón, hisz eszébe jutott vaalmi...Éjfél.~ Legutoljára itt látták, bizonyára ittlehet.~*gondolja, majd fázósan összefonja a felsőteste felett a karjait. A szökőkúthoz lépked, a csuklyától nem lát semmit. Leül egy padra, s amikor kürülpillant észreveszi a fiút.* - Szia!*mondja mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:36 pm | |
| *Újabb alak érkezik, név szerint Svetlana, az elemisták egyetlen albínója... és talán az iskoláé is. Habár ilyen nagyokba azért nem fogadhatunk. Fekete farmer és ugyanilyen színű, bokáig érő kabát fedi testét, fején egy szintén sötét sapka pihen. Nyakában hófehér sál, kezein kesztyű; a két ellentétes színből válogatta össze ruhatárát, amitől egész érdekes látványt nyújt. Lehuppan Násti mellé, és rámosolyog.* - Szervusz, hát te? Idekint, egyedül? *Elég sötét van már, a lány nem járkálna idekint... egyedül... aztán meglátja a másik alakot, neki is biccent.* |
| | | Igor Volonyev Diák
Hozzászólások száma : 404 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!!
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:44 pm | |
| *Igor jelenikmeg az udvaron, egyfekete talárt visel alatta egy kötött pulcsi és egy szürke polóvan ehez párosúl egy kék bélelt farmer. Sétálgat párkört amig észre nem veszi a többieket (kicsit vaksi szegény de ez csak azért van mert lusta szétnézni^^), közelebb sétál.* Szia Svetlana! *Köszön a lánynak mosolyogva.* Igor Volonyev. *Motatkozik be ugyszintén mosollyal az arcán.* | |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 4:50 pm | |
| -Szia. *Visszafordul a hót nézi*~ez a lány cask ennyit tud mondani talán bemutatkozni vagy valami?Áh mindegy én nem fogok neki bemutatkozni elvégre ő jött hozzám~*Újjab alak jelenik meg és az nem más mint Svetlnana* -Szia.Hát én én szeretem a haavt és kijöttem egy kicsit nézegetni. *Kicsit idiótán hangzik de legalább őszinte volt.Újabb embre jelenik meg*~Hát igen mindig is tudtam hogy fonzom az embereketˇ~*Elmosolyodik majd ő is bemutatkozik a fiúnak* -Szia Násti Dolohov. *Na ez legalább nem csak egy sziát nyöf ide~ |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |