Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 18 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 4:55 pm

*Feláll, majd körülpillant.*
- Nem láttatok egy fekete macskát?*kérdezi mosolyogva*
-Amúgy a nevem Alexis Blake*teszi hozzá csak úgy mellesleg, elvégre ő csak úgy ideakadt. Újra körülpillant, bár már nem sok reményt fűz a macskája megtalálásához, hisz sötétedik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 4:56 pm

*Miranda sétál ki az udvarra, immáron kutyája nélkül. Észrevesz az egyik padnál egy kisebb csoportot. Előveszi kis tükrét, hogy ellenőrizze megfelelő e frizurája, majd mikor haja tökéletességéről meggyőződött, elindul feléjük.*-Sziasztok! Aki nem ismerne, már pedig ahogy elnézem sokan nem ismernek, Miranda York vagyok! Nem baj, ha csatlakozom?*kérdezi egy kisebb fajta mosollyal arcán*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 27, 2007 4:57 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 4:57 pm

*Hát, a sötétedik enyhe kifejezés, már elég sötét van...*
- Ó, a macskák el szoktak veszni az éjfél homályában... reggelre hazatalál... ha nem tévedt be a Tölgyesbe. *Mosolyog bíztatóan a kérdezőre. Hm, elég... abszurd. Biccent Igornak, majd Nástira néz.* - Kell is a havat nézegetni, nem sokat fogunk látni ebben az évben, ahogy elnézem... *Hát igen-igen a globális felmelegedés meg miegymás.* Ti nem fáztok? Elég hideg van... idekint.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 4:59 pm

*Egy lány lépdel az udvarra.Kutyája most otthon maradt.Oda ballag az ott lévőknek.*
-Sziasztok!Tiszaszegi Zsanett vagyok-*kis szünet.*-Árndalnok-*Teszi hozzá csedesen.Egy rózsaszín kabátot és meleg melegítőt visel.Szétengedett haját
össze-vissza fújja a szél.Egy csokit nyammog.*~Ha kicsit kitisztult a fejem mennem kell vissza a szobámba tanulni.Szegény én!.~*Sajnála magát gondolatban .Már nagyon vacog szegény lány.Máskor kétszer is meggondolja hogy kijöne.Meggondolja magát.*~Tanulni máskor is lehet.~*Vigyorog nem feltűnően.*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 27, 2007 5:04 pm-kor.
Igor Volonyev
Diák
Igor Volonyev

Hozzászólások száma : 404
Kaszt : Udvar - Page 18 Elemista
Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!! Wink

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:03 pm

*Zsebre dugja a kezét mert ő se hozott kesztyüt.* ~Ki gondolná, hogy ilyen hidegvan. Tisztára mindha Moszkvába lennék...~ *Mondja magába és elhúzza a száját.* Hogy vagytok? *Kérdezi mosolyogva.* Hát én egykicsit. *Fordul Svetlanahoz.* ~Viszont a fülem majdbefagy~ *A talárja kepucniját a fejére huzza.* ~Így már jobb!~ Milyen macskáról beszéltek? *Kérdezi pislogva, Majd észre veszi a lányt.* Szia a nevem Igor Volonyev. *Mutatkozikbe mosollyal az arcán.*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:11 pm

-Nem nem láttam eg ymacskátr sem mivel 5 perce ha kijöttem.Násti Dolohov.Majd a fejéhez kap.~Héj ez olvas a gondolataimban?Áh nem érdekes~Visszateszi a zsebébe a kezét majd Svetlanahoz fordul*
-Hát én nem fázok.Jól felöltöztem.
*Szegény összevissza forgolódik most újjab két lány közeleg először az elsőnek köszön*
-Szia Miranda az én nevem Násti Dolohov.Szia Zsanett a nevem Násti Dolohov.
~Úh ha mégeygszer elkell mondanom a nevem akkor megőrülök~
*Majd Igorhoz fordul*
-Jól vagyok.
*Végre a hóhoz furdulhat újra elkezd benen gyönyörködni*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:12 pm

˛//Usernek mennie kell//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:13 pm

*Kezdenek sokan lenni, de sebaj, kezdi megszeretni ő a társaságot. A két újabb lánynak biccent.* Svetlana vagyok, elemista prefektus. *Teszi hozzá, habár ha jobban megnézik, kabátján látható mind az elemista, mind a prefektusi kitűző. Mirandára néz, és csak egy mosollyal válaszol. Hát, ez nem egy szigorú klikk, úgyhogy természetesen lehet csatlakozni. Az árnydalnok szóra kissé végigfut a hideg a hátán, de ez betudható az alacsony hőmérsékletnek is... meg annak, hogy egy kellemetlen alak jutott róla eszébe.* ~ Verd ki a fejedből, verd ki a fejedből, ha fizikailag nincs itt, az épp elég, akkor minek gondolsz rá? ~ *Morog magában.* ~ Inkább elmélkednél azon, hogy hogyan késhettél el Bájitaltanról?! ~ *Szinte üvölthetnékje támad, de meg sem mukkan.*

// Pápá. //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:17 pm

-Az én macskámról van szó*mondja mosolyogva Igronak, majd furán pillant Nástira, amikor a fejéhez kapja a fejét. Szimplán vállat von, majd a két érkező lányra pillant.*
- Sziasztok*mondja mosolyogva*Alexis Blake.
*Egy pillanatra megállapodik a szeme Zsanetten. Elgondolkodik*
~Zsanett?...~
- Zsanett, te ismered Károlyt igaz?*bukik ki a száján a kérdés, persze, hisz aggódik miatta. Nem látta már egy ideje*
Igor Volonyev
Diák
Igor Volonyev

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:37 pm

~Svetlana prefi?~ *Néz Svetlanara utána Alexisre.* Értem. Remélem megkerül. Én is szeretnék egy állatot. Csak a családi bagolyvan aki egyszer-kényszer eljön szüleim levelével. Na mindegy. Kinek van még állata? *Kérdezi valami téma csak kell...* S mióta jártok a suliba? *Kiváncsian néz a lányokra na meg Násti hátára^^.* És ki szereti a telet? *Gyerekesen felteszi a kezét mosolyogva de vissza is dugja a zsebébe mert fázni kezd.* ~Bár lehetne kicsit melegebb...~ *Gondolja magába közbe figyeli a lányok diskorálását arról a Károlyról...*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:41 pm

~na ez nekem túl uncsi de majd valmivel felprögetem hogy számomra is izgalmas legyen a dolog~*Sötét mosoly jelenik meg arcán a fiúhoz fordul majd válaszol*
-Nincs házi állatom nem olyan rég óta és szeretem a telet.
*Gyorsan válaszolt majd eltűnik az Udvarban.A többiek nem látják őt mivel elillant*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:45 pm

*A hirtelen eltűnő Nástira nem tud mit reagálni, így Igorhoz fordul.*
- Húha, temérdek kérdés. Nézzük is sorjában... van egy kiskutyám, yorkie, Desislavnak hívják... alig négy hónapos, és kicsit kelekótya. Október közepe táján érkeztem az iskolába, és a telet csak akkor szeretem, ha sok a hó és szép és meghitt a karácsony. *Mosolyog Igorra.*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Hozzászólások száma : 937
Kaszt : Udvar - Page 18 Vandor
Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:49 pm

*Delt kilép az udvara fekete köpenyében ami a földet éri a kapucnija a fején van és a botja a kezében ugy megy oda a diszes társasághoz.*
-Sziasztok aki nem ismer elég ha anyit tud, hogy Delt vagyok druida teljes neve Dorago Deltalo de a Delttet joban szaratam a Dorago is jo nekem mindegy.*Mutatkozik be és felvesz kezébe egy marok hot amit adig tart kezében mig el nem olvad.*
Igor Volonyev
Diák
Igor Volonyev

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:57 pm

*Ránéz Nástira mosolyogva és amikor vissza fordul akkor tünikel.* Aha. Egy yorkie? ~Ehh táska kutya..~ *Gondolja magába.* Az jó. *Amikor megérkezik Delt kezet nyújt neki.* Szia az én nevem Igor Volonyev. ~Ennyiszer egy nap alatt nem mondta ki a nevem...~ *Elsétál a legközelebbi padra ami ötméterre van letisztitja, és leül.* Na végre ülök. *Mondja mosolyogva és elnyujtózik.* Nem ültök le? *Kérdezi és mutatt a padra, szét néz újra de már nem látja Nástit.* ~Ez meg hova tünt?~ *Még egyszer szétnéz.* ~Na mindegy...~
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Főkarakter : manantial@freemail.hu
Hozzászólások száma : 803
Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:57 pm

*Clare lép ki az udvarra!Nagyon hideg van ezért vastag kötött garbó van rajta meg kabát és a barna csizmája!Amikor kilép kicsit el kezd könnyezni a szeme a hidegtől.-Sziasztok!*lép oda a többiekhez!*-Clare Petal vagyok ha valaki nem ismer és druida azon belűl prefi.*mutatkozik be a szemeit törölgetve.*-Jé szia Delt.*Köszön a fiúnak amikor észreveszi!*-De jó hogy itt vagy!*és ad neki egy puszit-

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 27, 2007 5:59 pm-kor.
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 5:58 pm

//Bocsánat a sorrend megtörése miatt de sürgősen mennem kell//
*Dolohov egyre közelít a padon ülőkhöz.Három hógolyó van a kezében.A két lánynak és a fiúnak is rak egyet a hátába majd gyorsan elillan ugyanúgy ahogy az előbb.A diákok nem nagyon tudhatják hogy ki volt az de sajnos elkövet egy hibát miközben fut hátra fordul és köszön Delt nek*
-Szia Delt.
*Tovább rohan aszobáig meg sem áll*
Teodor Angel
Diák
Teodor Angel

Hozzászólások száma : 937
Kaszt : Udvar - Page 18 Vandor
Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:03 pm

*Delt nem mosolyog és amikor Clare ad neki egy puszit boldog lesz de nem mosolyog most nincs ojan kedve.*
-Szia Clare elmegyünk a vizeséhez.*Szeretne ketesben leni Clareval neki ugy jobban tetszik mikor nem kell sok helyre figyelni csak Clarera és a természetre.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:04 pm

*Clarénak és Deltnek is int.* - Svetlana vagyok, elemista prefektus. *Mutatkozik be ismét, majd feláll.* - Sajnálom, nagyon fáradt vagyok... további szép estét...
*Füllentés, félig-meddig... hirtelen elkedvtelenedett, és pontosan tudja miért... át kell gondolnia a dolgokat. Biccent még nekik, és eltűnik a szibériai tigris hálóban.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Főkarakter : manantial@freemail.hu
Hozzászólások száma : 803
Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:05 pm

-Szia!*köszön el a távozó lánytól!*-Igen Delt mehetünk!*mondja de mivel Delt nem boldog így nem tudja mire számítson!Nem mosolyog csak kézenfogja a fiút és távoznak*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:09 pm

*Leo lép ki az udvarra meglátja a sok havat* ~még szerncse hogy felöltöztem~ * gondolja és biccent mindenkinek majd gyúr egy hógolyót és magasra dobja fel *
Igor Volonyev
Diák
Igor Volonyev

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:14 pm

*Amikor megkapja a hógolyót elkezd ugrálni, hogy ki essen a golyó.* Ááá! *Ugrál tovább amikor milyön a hógolyoból egy kis darabb jön ki.* Asszem én most megyek. *El robog és a szóbályába átöltözik majd lefekszik.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 6:17 pm

Leo úgy gondolja hogy ennyi elég volt a hógolyózásból és elment be a Kékfátyol -vízeséshez
Vaszilij
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 7:09 pm

*Vaszilij sétál ki az udvarra. Kicsit dühös, mert Jennyt nem találja már két napja sehol. A Hóbagolyban nincs, kedvenc helyeiken sem találja a lányt... Kezdi magát kicsit vacakul érezni, de most a hó látványa kicsit felvidítja. A hófehér hótakaró látványa most jól esik neki. Imádja a telet, és úgy dönt, hogy lesétál a kis patakhoz az udvar széléhez.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 7:11 pm

*Vastag szőrmés kabátban lépdel. Talma alatt meg megroppan a hó. Csodálatos érzés. Mennyire várta már e telet. A havat! És most itt van. A sötét jészakában csak úgy virít a fehérség. Nem is tűnik most oly sötétnek az éjszaka. Felnéz a csillagos égre, melyen elmosolyodik, majd lehajol és markába vesz egy marék havat. Gyúr belőle egy hgolyót, majd elhajítja a távolba. Áh, azta de messze szált. Most viszont nincs kivel csetepatézni... Talán lesz. Addig sétálgat egy kicsit. Kis idő múlva helyet foglal az egyik padon és dideregve összébb húzza magán a kabátot. Szereti a telet, de a hideget nem. Ez az egy hátránya a télnek. Hideg van. De a nyárral meg az a baj, hogy nagyon meleg. Hőmérséklet szempontjából a tavasz a legkedvezőbb évszak. Hasonló témákon agyal most Elluin is. Elmoslyodik magán. Mintha két énje veszekedne. Egyik ezt tartja jobbnak, másik pedig a másikat. Átugrik inkább egy másik témára. Nem kisebb témárta, mint a fiúkra. Eszébe jut egyik barátja.*
~Tegnap nagyon furán viselkedett....~
*Gondolja és a nagy fehérségbe bámulva ezen kezd el töprengeni. Csak feláll és újból sétálgatni kezd, míg nem elér a patakhoz, melynek vize is már megfagyva. Ott egy ismeretlen diákot lát meg. Úgy dönt köszön neki.*
-Szia! Elluin Wariner vagyok.
*Mosolyog diáktársára.*
Vaszilij
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2007 7:16 pm

*Gondolataiból egy kellemes lány hang zökkenti ki.* - Szia! Vaszilij Todorov vagyok! Druida! Aki imádja a telet, de fél rámenni a patak jegére.*mondja mosolyogva a lánynak.* - Szerinted egy nap alatt befagyott már annyira, hogy elbírjon? *s ebben a kérdésben már egy kicsit benne van a következő lépése is, de talán a lány helyeslésére vár.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: