Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:15 pm | |
| -szia.köszi jól és te?hány óra van meg tudod mondani? ~reménykedem benne hogy nem múlt még el hat,mert akkor már rég itt kéne lenni~ *reményteljesen néz Lay Silmerára,mert vár valakit,de örül a társaságnak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:16 pm | |
| * Lily lép ki az udvarra. Fekete szövet kabátot visel, melynek csuklyáját a fejére húzta. Miközben sétál megpillant két, számára ismeretlen lányt. Odalép hozzájuk.* - Szép jó estét. *köszön mosolyogva a lányoknak.* - Lily Charming vagyok, sötét druida. Téged tegnap láttalak órán.* bök a szőkés hajú lány felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:17 pm | |
| -szia Layla Roberts vagyok.én is láttalak.ki is volt a párod? *kérdezi kiváncsian* |
| | | Silmera Elanor Spelle Diák
Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com Hozzászólások száma : 778
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:20 pm | |
| *A lány kérdésére sajnos nem tud pontos választ adni, soha nem hord magánál órát.* Olyan fél hét körül lehet, de nem tudom pontosan. Talán vársz valakit? *nézett kíváncsian szaktársára. Épp ebebna pillanatban lépett oda hozzájuk egy másik lány is.* Szia, Silmera Spelle vagyok, Holtak Őrei. *köszönt az érkezőnek.* Téynleg, miylen volt az óra tegnap?
//a sorrend: Lily, Layla, Silmera// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:23 pm | |
| - Alexissal voltam párban, ha jól tudom szaktársatok. Te pedig Kristóffal.*mosolyog a lány, hiszen látta, hogy a két fiatal között alakulgatott valami. Majd Silmera felé fordul.* - Egészen jó volt az óra, két védekező bűbájt tanultunk. Hogy hogy nem voltál? Csak nem elaludtál? *érdeklődik a véla lány.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:24 pm | |
| -én nagyon élveztem,de annak is megvolt az oka- *kacérul elmosolyodik Lay,mert nagyon boldog a tegnap esti történtek után* -igen,de lehet,hogy nem is jön,mert már itt kéne lennie.de mindegy,majd holnap. *kicsit elszomorodik,mert eszébe jut Kristóf,aki megígérte,hogy ma találkonak Layel* -mégkérdezhetem hogy mit láttál? |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:31 pm | |
| *Kicsit összébb húzza kabátját, és figyeli amit Lily mond.* Ő, hát igen... nem aludtam el... más dolgom volt. Igen, Alexis is szaktársunk. Biztosan jó lehetett, majd megkérek valakit, hogy adja oda a jegyzeteit. *Laylához fordult.* És mesélj csak, kit vársz? Csak nem egy fiút..? *hangja kicsit gúnyosan csengett, hát persze, hogy tudta kit vár, Kristófot, a pletyka gyorsan terjed a kúria falain belül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:34 pm | |
| - Ha gondolod én odaadom neked. Csak kopogj be a Jegesmaci hálóba és már adom is.* mosolyog a Holtak őrés lányra.* - Kristóf? Hmm... Én ismerem már elég régóta. *néz huncut vigyorral Laylara. * - Elég jó fej, csak szerintem harc mániás. *állapítja meg Lily.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:36 pm | |
| -muszály válaszolnom???amúgy igen várok valakit akinek fél órája itt kéne lennie.halottatok valamit rólam??és ha igen kérlek benneteket mondjátok el!! *Lay kérlelően néz a lányokra és reménykedik benne hogy elmondják amit tudnak* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:41 pm | |
| Köszi, lehet élni fogok az ajánlatoddal.*Bólintaott a druidának köszönetképp. Csak elmosolyodott Layla szavain.* Ne aggódj már, semmi rosszat nem hallottam rólad... én legalábbis.*Nézett Lilyre.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 04, 2007 5:47 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:44 pm | |
| - Én sem tudok semmit.Szerintem pihen, lehet alszik. *rántja meg a vállát a lány, hiszen tényleg nem tud semmit. * - Karácsonyi szünetbe haza utaztok? *kérdezi a lányoktól, bár Lily szerint egyedül Silmera fogta fel a kérdését, hiszen Lay totálisan be van zsongva. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:46 pm | |
| -én szerintem nem,maradok karácsonyra.szerintem én lassan megyek mert már régóta kinnt vagyok és nagyon fázom. *mondja a lány és felveszi fehér pufi kabátját,ami a hátára volt terítve* ~vajon miket gondolnak rólam???és ki mondta el nekik Kristófot?ha Tony volt megfojtom!!!~ |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:50 pm | |
| Én még nem tudom maradok-e. Attól függ, hogy hogyan döntenek nagyanyámék. Azt tervezték ők utaznak ide, Írországból...*húzta el a száját, nem örült az ötletne, és szivesen ment volna inkább ő haza, de hát nem ő dönt most.* És te Lily? Igen, elég hűvös van. Bemegyünk? *nézett a lányokra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:51 pm | |
| - Bemehetünk? De hova? Kajálunk egyet?*kérdezi a lányokat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 5:56 pm | |
| -én nem megyek mert nem vagyok éhes.inkább megyek járok egyet,de lehet hogy én is megyek utánnatok.most jut eszembe fenn hagytam az egyik könyvem a kilátóban!!fel kell mennem érte *azzal a lány feláll és elindul*-sziasztok ~na jól van utalgatnak Kristófra de honnan tudják vajon?~ -lányok ti mit tudtok?mi van köztem és Kristóf közt? *és abban a pillanatban visszafordul* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 6:01 pm | |
| Igen, én is éhes vagyok, menjünk az étkezőbe. *bólintott Lilynek.* És nem utolsó szempont, hogy ott meleg is van. *Vigyorgaott majd végighallgatva Laylat, már el is köszönt volna tőle, de ő visszafordult, és nekikszegezett egy számára látszólag égető kérdést. Simeranak viszont nem volt kedve most más szerelmi ügyeivel foglalkozni, és amúgy sem besúgó.* Layla, szerintem sokan láthatták a kis csókocskádat Kristóffal. Szóval, ha legközelebb titokban akarod tartani, talán ne mindenki előtt csináld...*Mondta fagyosan.* Lily, akkor megyünk? *azzal ő már el is indult a kúria felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 6:03 pm | |
| - Én csak sejtettem. Meg amúgy hiába vagyok szőke, azért rájövök dolgokra. Egyfolytába róla beszéltél.* mosolyog a lányra, majd elindul Silmera után.* - Szia. Örülök, hogy találkoztunk.* búcsúzik el a lánytól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 04, 2007 6:08 pm | |
| -sziasztok.ha látjátok Tonyt mondjátok légyszi neki hogy jöjjön a kilátóba!köszi *majd Lay elviharzik és olyan mérges,pedig nem is csinált semmit* ~nem én kezdeményeztem meg ilyenek!és itt hogy lehetne tittokban tartani mikor ekkora a suli?ááá meghalok!csak kerüljön elő~ *mérges magára mert mért hagyta magát és mért nem kevert le egyet neki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 12:43 pm | |
| *Emília kisétál az udvarra, igaz egy rajzfelszereléssel a kezében össszerakható széket cipelve, leül egy szépnek tűnő fa elé, és elkezd rajzolgatni. Először a vázlatokat, aztán meg a részleteket. Örül, hogy nincs kint senki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 12:47 pm | |
| *Egy csuklyás alak jelenik meg az udvaron. Lassan lépked, hisz nem kell sehová sem sietnie, csupán levegőzni jött. Egy pillanatra megtorpan, és megpillantja a lányt, aki egy fa alatt üldögél.* ~ Furcsa, nem ismerem...~ *gondolja, s odalépked* - Szia, Alexis vagyok, holtak őreis*mondja mosolyogva, és kezet nyújt a lánynak.*-Új vagy itt, igaz? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 12:52 pm | |
| -Szia! Háááát, attól függ kinek mi az új. Már azért szeptember óta szinte itt vagyok. *Mondja, majd visszafordul rajzolni.* ~Hú, a világ 8. csodája, hoyg már árnydalnok, és elemistán kívül valakivel találkozok. Nah, jó az órák kivételével.~ *Úgy látja, ez már megfelelő valamilyen versenyre, de azért megkérdezi a lánytól* -Aham, szerinted ez így jó lesz? Vagy ha nem is. Mondasz valamilyen rajzversenyt? Sorry, de eddig a neten néztem meg, csak hát itt úgy tudom nincs. Vagy a Rajzban Tehetséges Gyermekekért Alapítvány hírlevelében. Ők viszont a Nezabart nem ismerik. Sajna. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 12:56 pm | |
| *Mosolyog.* - Nagyon szépen rajzolsz...*mondja a rajzokra pillantva, bár nem tudja hogy szólíthatná a lányt, hiszen az nem mutatkozott be neki.* - Én is nagyon szeretek rajzolni...*ismét mosolyog.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 1:00 pm | |
| -Az jó. Egyébként Horváth Emília vagyok Győrből. Ha tudod hol van. ~Nah, végre valaki, akit nem csak a TV bámulása, és a mindenféle videojáték érdekel, hanem egy épeszű ember, aki foglalkozik a művészettel is.~ *Gondolja. Majd még eszébe jut valami?* -És akkor versenyt nem tudsz mondani? *Reméli igen, bár szerinte nincs nagy valószínűsége.* -Jah és el is felejtettem. Téged hogy hívnak? *Kérdezi még.* ~Én hülye, hogy először nem bemutatkoztam~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 1:02 pm | |
| Alexis Jasmine Blake*ismétli el a nevét*Milyen versenyre gondolsz? én nem hallotttam semmi ilyesmiről...sajnos. Pedig pedig többen mondták már, hogy tehetségem van a rajzhoz. *A lányra néz* -Ahogy látom ebben hasonlítunk. Nagyon tetszik ez a rajz*A lapra mutat* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Dec. 05, 2007 1:09 pm | |
| -Köszike. *Elpirul, pedig nem kéne annyira, hiszen már elég sok versenyt megnyert.* -Az kár, ha te sem tudsz ilyet mondani. Úgy látszkez a rajz a is majd a háló falán végzi. ~Mondhatom jól fog kinézni. Mindenkijé tök szép, tiszta, az enyém meg tele mindenféle képpel. Nem semmi~ -A holtak őreis embeerkéknek kötelező ez a csuklyás ruha? *Kérdezi, majd a lány ruhájára mutat. Közben pillantása ráesik a saját, szép színes batikult ruhakölteményére. Csak most jut eszébe, hoyg még nem is evett. Pedig korog a gyomra.* -De bocsi, most veszem csak észre, hogy korog a gyomrom. Aszzem felmegyek a kúriába valamit kajálni. Szia! *Gyorsan összepakol, majd elsiet a frissen készített rajzával a kastély felé. Még egyszer visszanéz, majd tényleg elmegy* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |